olen onneton ja ihastunut toiseen

totallyconfused

Olen perheellinen nuori nainen, 3 vuotta seurustellut ja meillä on yhteinen 1 vuotias lapsi. Jonkin aikaa olen ajoittain tuntenut oloni onnettomaksi meidän suhteen vuoksi, olen usein harkinnut eroa ja millaista olisi elää ilman häntä. Olen riitatilanteissa myös sanonut hänelle että en enään halua jatkaa yhteiseloamme. Ongelmani on se että luulen ettei ero ole mahdollista silloin kuin minä haluan ja hän ei, sillä asun ulkomailla, maassa mistä hän on kotoisin. Äitini ja muu perhe asuu Suomessa ja minä Irlannissa, lapseni ja mieheni kanssa. Hänen perhe asuu todella lähellä meitä joten näemme heitä päivittäin ja me olemme todella hyvissä väleissä, tämä hankaluttaa eron mahdollisuutta entistä enemmän.

Alunperin 3 vuotta sitten muutin tänne opiskelemaan. Nyt on neljäs ja viimeinen vuosi menossa. Lukuvuoteni alkoi 2 kuukautta sitten jolloin mille tuli uusi opettaja. Ensinäkemästäni ihastuin häneen täysin. En voi lopettaa ajattelemasta häntä ja aina kun ajattelen tuntuu että sydän olisi kurkussa ja vatsaa kihelmöi. Tunnen oloni todella surulliseksi kun yliopisto päivä loppuu sinä päivänä kun hän on opettamassa. Ajattelen häntä koko ajan. Yritin ignoorata tunteitani, mutta joka kerta kun näen hänet tunteet vain kasvavat. Hän on max 10 vuotta minua vanhempi, pitkä, komea, ihana hymy, Hän hymyilee minulle ja tuijottaa usein, varsinkin kun olimme kerran kahden juttelemassa projektistani. Sitä päivää muistelen uudelleen ja uudelleen ja mietin aina että miksi hän vain oli hiljaa ja tuijotti ja hymyili, mitä se hiljaisuus tarkoittaa.

AUTTAKAA, mitä teen!? En ole täysin onneton kumppanini kanssa, rakastan häntä ja hän on lapseni isä. Tuntuu vaan että intohimo, jännitys ja kipinä puuttuu suhteestamme täysin. Mutta tämä opettaja ei lähde millään päästäni...

6

421

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jätä

   Lopeta se suhde heti, vaikka kipeää tekisikin. Kyllä tulet huomaamaan monta kipinää vielä rinnassasi syttyy senkin jälkeen. Kokemusta kyllä on:)! Aseta lapsesi edelle omia jännityksiäsi seikkaile salaa.....:))

  • TotallyConfused

   Ja mä kun luulen että asetan lapseni edelle, olemalla tässä suhteessa. Ilman lastani luulen ettei tätä suhdetta enään olisi.

  • depe1

   Niin sitä ihmisille vain käy. Mieli on arvaamaton. Miksi sitten mmenitte yhteen miehesi kanssa alunalkaen? Voisitteko vaikka kuukaden pitää taukoa ja katsella miltä se tuntuu? Tee vasta sen jälkeen päätöksiä.

   • TotallyConfused

    Miten me voidaan pitää kuukauden taukoa, asumme yhdessä ja meillä on lapsi. Sitäpaitsi Tiedän että se ei käy miehelleni. "Menimme yhteen" koska olimme erilaisia silloin. Elomme yhdessä oli paljon jännittävämpää. Nähtiin ystäviä, joskus juhlittiin, tehtiin muutakin kuin istuimme kotona puhumatta toisillemme. Nykyään elämäni on todella kontroloitua. Mitä teen, kenelle puhun jne.


  • Vanha mutta kokenut

   Hei aloittaja,

   Ei se tilanteesi ainakaan parane jos aloitat suhteen opettajasi kanssa.
   Olet vieraassa maassa ja ainakin aloituksestasi päätellen jotenkin riippuvainen miehesi perheestä. Minkälaiseksi elämäsi muuttuu jos petät miestäsi ja jäätte kiinni?
   Olet nuori ja ihastumisia tulee ja menee. Varsinkin opettajaan ihastuminen on hyvin yleistä mutta kaikkea muuta kuin viisasta. Kaiken lisäksi opettajasi ei todellakaan pitäisi flirttailla naimisissa olevan oppilaansa kanssa vaikka kuinka olisi mahdollisuus ja niitä opettajalla todella on.

   On mahdotonta tietää pystytkö löytämään uudelleen tunteesi mieheesi.
   Mutta oman itsesi vuoksi hoida ensin yksi suhde loppuun kunnialla ennenkuin edes harkitset seuraavaan hyppäämistä.

   Kaikkea hyvää!

   • TotallyConfused

    Emme ole naimisissa, avoliitossa kylläkin. Siinä se just onkin, ennen puhuimme naimisiin menosta, hän halusi odottaa oikeaa hetkeä ja minä taas en malttanut odottaa kihlasormustani. Nyt En todellakaan haluaisi kihloihinkaan.

    Olet aivan oikeassa, olen riippuvainen miehestäni sekä hänen perheestä...

    Suurin ongelma on se että minulla ei ole valtaa lopettaa tätä suhdetta. Vaikeina aikoina kun riitelemme viikkoja putkeen, sopimatta välissä, ja olen muutamaan otteeseen halunnut tosissani lopettaa suhteen ja sitten minua aletaan uhkailla sillä, että minulla ei jää kattoa pään päälle enkä näe tytärtäni enään ja voisin lähteä takaisin Suomeen jne jne. Siinä samassa minulle sanotaan että pysymme ikuisesti yhdessä eikä ero tule mieleenkään. Usein tuntuu että olen pakotettu olemaan tässä suhteessa. Minä vain uskottelen itselleni että pysyn tässä suhteessa tyttäreni takia, mutta se ei ole tervettä jos me vain riitelemme (emme tyttäreni nähden juuri lainkaan mutta silti).

    Muistan mieheni kerran sanoneen että jos pettäisin häntä tulisi luultavasti ero, tai sitten hän antaisi anteeksi mutta ei koskaan voisi unohtaa. (tämä tuli puheeksi alkuaikoina kun puhuimme yleisesti moraaleista.)

    Onko se normaalia että mietin opettajaani joka hetki, kaikki musiikki mitä kuuntelen nykyään on vain jotain mihin voin liittää tämän miehen, jotain kaipuu lässytyksiä ym. Joka aamu kun herään hän on ensimmäinen ihminen kuka tulee mieleeni, näen hänestä unia, Hän on myös viimeinen ihminen ketä mietin ennen kuin nukahdan. Perjantait ovat minulle kohokohtia koska näen hänet, vaikka edes tunniksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6873
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2835
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2347
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   262
   1574
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1424
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1394
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   179
   1331
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   60
   1304
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   1002
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   165
   883
  Aihe