Jämsänkoski K-Market posti palvelut

plaah4

Jämsänkosken K-Market on varmasti ansainnut paikkansa pienen tuppu kylän kauppana. Ihmetyttää vaan kauppiaan motiivi pitää posti palveluita hoitavana henkilönä ihmistä joka ei ymmärrä tietokoneista ja järjestelmistä mitään. On kohtuullisen ärsyttävää jos on vähän kiire niin päivästä toiseen on posti palveluita hoitamassa "aina" sama ihminen jonka työtehtävä olisi joku muu kuin postin asiakaspalvelu...Pienellä voi pilata hyvän asian..

41

2813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiakas11111

      tämä on aivan totta. Kysymykseni onkin se että miksi ihmiset ylipäätään menee kiireellä kauppaan!! aina voi tapahtua kaiken näköistä, myös kassojen järjestelmät ja korttikoneet eivät välttämättä toimi!!! ja sehän on "aina kassojen syy" mitä olen siinä sattunut kuulemaan. ehkä sinne k-markettiinkin pitäisi hommata lisää väkeä jos on mahdollista joka pystyisi paremmin hoitamaan postin asioita eikä myyjät olisi aina niin kiireellisiä ja hapan naamoja.. Se tietenkään ei ole niiden työntekijöiden vika, että postin palvelut siirtyivät sinne, mutta kyllä sitä kiireessäkin voisi asiakasta kohdella samallatavalla kuin muitakin tuttuja yms..
      tsemppia postin kanssa! :)

    • CaroLuna*

      Kyllähän siinä asioidessa meinaa Ärräpäät lennellä... Kiire ei edes ole, mut joutaa pitäs.

    • ihmetteleva

      Mikä ihmeen kiire ihmisillä on aina ?

      • CaroLuna*

        Jonottaminen ja odotus on sinusta siis ihanan inhimillistä? Kyllä se alkaa korpeemaan kun asialla on ei osaava asiakaspalvelija jolla ei homma ns. Hanskassa ja tämän vuoksi siinä seistä tökötetään. Myönnän että minulla on ainakin parempaa tekemistä tässä ihmiselämässä kun odottaminen. Mutta kiltisti puhistenhan minäkin kannan korteni kekoon ja odotan......


    • plaah4

      Kiire on suhteellinen käsite, mutta kyllä kauppiaan pitäisi vähän ymmärtää millaisia ihmisiä pitää ns. ATK töissä, melko turhauttavaa postin asiakkaana opettaa vanhaa rouvas henkilö tietokoneen käsittelyssä, tämä henkilötöresurssi voidaan käyttää joisain muissa tehtävissä

    • Jortikka*

      Mikäs kiire tässä valmiissa mailmassa on? Mitä itse postissa käynyt niin hyvin on toiminut, asiakkaat voivat itse auttaa asiaansa ottamalla tarvittavat tiedot yms valmiiksi esille jotta hommat hoituu nopeammin!

    • entinen asiakas

      Miksi haukkua K-kaupan myyjiä kun kauppias itse antaa asenteellaan ymmärtää että pysykää asiakkaat poissa. Kauppias kuulemma haaveilee Äänekosken isommasta kaupasta ja vähät välittää koskelaisista.

    • CaroLuna*

      Eikös nyt kyse ollut postin puolen toiminnasta eikä kauppiaasta saati kaupasta?

      Se että itse kritisoin hidasta palvelua, ei ole haukkumista. En ole mikään ketään haukkumaan, mutta mielipiteitä saa olla.

    • Harri Minkkinen

      Kiitän saamastani palautteesta ja pahoittelen sitä, että ette ole kokeneet palveluamme riittävän hyväksi. Kaupan, postin ja veikkauksen yhdistelmä on sellainen, että me kaupan sedät ja tädit toimimme viiden eri tietojärjestelmän kanssa. Väkisinkin siinä toisinaan muljahtelee villasukat jalassa kun lennossa vaihdetaan järjestelmästä toiseen. Mitä postimestarin palkkaamiseen tulee, niin se ei ole taloudellisesti mahdollista. Postin pyörittämisestä saatavat palkkiot eivät yksinkertaisesti riitä siihen. Eikö se kuitenkin ole tärkeää, että postin palvelut saatiin pidettyä kylällä? Ja se että haaveilisin kauppiuudesta Äänekoskella on täysin tuulesta temmattu juttu. Viljalla menee ihan kohtuullisesti ja ajoittain happamasta naamastani huolimatta voin kuvailla itseäni onnelliseksi ihmiseksi. Yllättäen kauppiaskin on vaan ihan tavallinen inhimillinen ihminen. Lopputulema on se, että pyrimme jatkossa parempaan.

    • Arvoa

      Olen saanut hyvää palvelua niin kaupan puolella kuin postissa asioidessakin. Hyvä homma, että postipalvelut on saatu säilytettyä. Edellisessä asuinpaikassani lähimpään postiin oli matkaa 7 km, parkkimaksuihin meni rahaa helposti useampi euro ja jonotusta riitti.

    • jogtdut

      Voi teitä turhanpäiväsiä narisijoita.Ollaan iloisia että meillä sentään vielä on täällä postipalvelut ja joku haluaa yrittää.Ilman K-kauppiasta Koskelaisten lähin posti olisi varmaan Jämsässä.

      • Postiton

        Ei Jämsässä ole postia. On vain R-kioski Koskentiellä. Eli koko nimike pitäisi vaihtaa johonkin muuhun. Ei ole ehdotuksia nimestä, mutta jospa jollain muulla olisi.


    • Kiitollinen asiakas.

      Hyvä Harri Minkkinen, pistit NIIN asiaa! Tsemppiä etiäpäinkin!

    • plaa4

      Viestini juuri aihe oli, arvostelin ainoastaan posti palveluita Jämsänkosken k-marketissa..Viesteissä on tullut selväksi että toiminta on koskelle vain parasta. Kauppias laittoi asiaan hyvän vastineen..Edelleen kauppiaalle vinkiksi,että pitää osaajistaan kiinni ja hallitsee työvuorot ns. ruuhka aikoina..

    • rento asiakas12

      älkää jaksako aina inistä joka ikisestä asiasta. eikö se ole ihan hyvä, että yrittäjiä riittää, vai haluatteko lisää liikkeitä tyhjiksi ja sen jälkeen taas valitetaan tyhjiä tiloja! hei haloo ja järki kätee!

    • westcoastpimpin

      Tosta "CaroLunasta": miks sä syytät k-marketin postin työntekijöitä siitä, et sä et ymmärrä käsitettä "ennakointi/etukäteen suunnittelu"? Onko vika nyt: a) k-marketissa vai b) itsekkyydessä?

      Vihje: oikea vaihtoehto ei ole vokaali

      Vittu mikä narsistinen spede; tee jotain 'merkittävää' ihmisten hyväksi ja ehkä sä sit olisit sen arvonen, et saisit INSTANT palvelua -- woah!

      Owned; muut 1 - Caroluna 0.

      • CaroLuna*

        Woah Waan sullekkin ! -- Ennakointi on nimenomaan päivän sana, vai mistä kuvittelit elämäni olevan sekuntipeliä? :)

        Kyse ei myöskään ole tästä välimallin tilasta jossa minä lasken sekunteja, vaan siitä ettei työntekijä postin puolella osaa hommaansa, ja odottelen hänen opetteluaan. . .
        Kyllä, kukaan ei ole seppä syntyessään, saati pulmunen ja joskus sitä ihminen oikeasti tuppautuu tuskastumaan pieniltäkin tuntuvista asioista, ilman että tarvitsee lukea, kokea olevansa Narsisti.. En tuota tähditettyä etuliitettä edes viitsinyt tarkistaa..

        Loppupelissä.....

        Kummankohan teksti on nyt sitä turhamaisempaa sitten kuitenkin? Mun henkilökohtainen loukkaaminen vai asiakkaana olian näkökanta?


    • westsideniggaz

      "CaroLuna" meni häntä koipien välissä takaisin kiven alle piiloon.

      LOL.

      • CaroLuna*

        "Häntä koipien välissä" ja ihanko Kiven alle?? .. :D

        Taidat kirjoittaa kokemuksesta, sillä mullahan ei häntää ole.. Sen verran sensorit veti tyhjää kieltämättä etten kaikkiin postauksia kerkiä just SILLÄ sekunnilla huomaamaan tai edes vastaamaan.. Ja joihinkin Lue: turhuuksiin vastaan vain siksi että vasta-ajattelijanikin ymmärtäisi minun jättävän vastaamatta ihan tarkoituksella ;)


    • Sami9

      Kosken postipalvelut on tosi, jos vertaa Jämsän R-kioskin vastaavaan. Ja muutenkin Kosken k-marketissa asiat toimii kuten pitääkin.

    • koskelai

      Hyvä Harri !

      • Hyvä näin.

        Enemmän yrittäviä Harreja Jämsänkoskelle!!


    • durakki

      Carol Luna vois mennä asioimaan vaikka Eestin posteissa tai Venäjän, siellä on palvelukulttuuri toisella tasolla. Voishan sinne vaikka jäädä asumaankin. Äänekosken uuteen K-kauppaan tuskin on odotettavissa kauppiaan vaihdosta. Siellä on nyt 3. sukupolvi aloittanut kauppiaana pari vuotta sitten. Harjoittelivat pari vuotta Korpilahdella kaupan pitoa. Se vähä mitä itse olen asioinut Kosken postissa, niin melko nopeasti siellä on palvelu pelannut. Paljon kauemmin saa odotella isommilla paikoilla liikenneruuhkissa.

      • CL*

        Niin, mä voisin matkustaa vaikka kuuhun jos vaan olis pääomaa, mielenkiintoa saati resursseja noin muuten suorittaa moinen lento.

        En ole Aloittaja, eli ensimmäinen kirjoittaja, niin miksi ihmeessä kaikki tämä kritiikki siitä huolimatta lykkästään mulle?
        En ole vastuussa siitä mitä muut kirjoittavat, vain ainoastaan omista sanoistani vastaan.. Jopa tuossa koitin ilmaista ihmisen heikkouden tuntien väsymystä odotteluun, että ehkä liian kärkkäästi mietteeni ilmaisin.. Joku nyt sattumoisin aloitti aiheesta topicin, johon sitten menin ja vastasin. Mene itse Eestiin tai Venäjälle ja tule nauttimaan suomen pikapalveluista sen jälkeen.

        En ole käynyt postin tiimoilla sitten ihan Pieneen hetkeen, joten siellä voi olla nyt jo istuvammat hanskat kuin mitä EHKÄ aikanaan MIELESTÄNI oli, ja hyvä niin.

        Joopa joo ja trallalallalei..


    • ???????

      Muuten k-kauppa ja posti toimii hienosti mutta laiskat ihmiset ja taksikuskit tukkii sen kulkuväylän autoineen kun ei viitsi ajaa ruutuun kun menee pankkiautomaatille

    • jo vain

      Sanonpa oman mielipiteeni k-marketin asiakaspalvelusta. Menin hakemaan pakettia ruokatunnillani.

      Jonotin siinä postin luukulla valehtelematta 15min.Onko se kohtuullista? Kassaneiti yritti painaa nappulaa,että joku viitsisi tulla palvelemaan minua,mutta ei kettään kiinnostanu.

      Minkkiselle vaan terveisiä,että en tule ikinä mainostamaan/tuomaan teille asiakkaita.

      • näin

        Hae ellos-pakettisi työajan ulkopuolella T: työnantajasi


    • mdocj

      Tarjous tuotteita kauppa voisi varata hieman enemmän,ettei ne olisi iltapäivällä aina loppu.

      • kkkkkkkkkkkkkkk..

        Joo kyllä melkein aina on ne hyvät tarjoukset loppu vaikka mainoksessa useampana päivänä pitäisi olla.


    • tosi kyllästynyt

      CL kirjoittaa paljon,muttei tiedä yhtikäs kosken asioista saatikka sit yritystoiminnasta,kuinka tälläistä kirjoittelua siedetään,olen mieltä,pois jonninjoutavat sivuilta.

      • CL*

        Pienet ne on sinunkin murheet.. :D


    • kauppias vaihtoon

      Usein kosken K-kaupassa käyneenä voin sanoa että palvelu on heikkoa. Tuotteet aina loppu. Tervehditään koska huvittaa. Jonottaa saa milloin postin luukulla,milloin kassalla. Joskus ihmetyttää miksi Jämsän pikku Koon tavaran toimittajilla ei ole koskaan toimitus vaikeuksia ,sieltä saa tarjous tuotteitakin .

      • K-kauppa1

        Kuningaskuluttajassa sanottiin aivan selvästi että tarjoustuotteita pitää olla sen ajan mitä mainostetaan,jos loppuu jo ensimmäisenä päivänä niin on harhaajohtamista ,myytävä vastaavaa tuotetta tarjoushinnalla.

        Jos kauppias on rehellinen niin vastaa jotenkin pettyneille asiakkaille.

        Jatkuvasti tarjoustuotteet loppu MIKSI?????????


      • Pate8
        K-kauppa1 kirjoitti:

        Kuningaskuluttajassa sanottiin aivan selvästi että tarjoustuotteita pitää olla sen ajan mitä mainostetaan,jos loppuu jo ensimmäisenä päivänä niin on harhaajohtamista ,myytävä vastaavaa tuotetta tarjoushinnalla.

        Jos kauppias on rehellinen niin vastaa jotenkin pettyneille asiakkaille.

        Jatkuvasti tarjoustuotteet loppu MIKSI?????????

        Mitkä tarjoustuotteet sieltä K-Marketin POSTISTA, jota tämä ketju käsittelee, on nyt loppu kun noin on elämä vinksin vonksin?


      • puhelinpoliisi
        Pate8 kirjoitti:

        Mitkä tarjoustuotteet sieltä K-Marketin POSTISTA, jota tämä ketju käsittelee, on nyt loppu kun noin on elämä vinksin vonksin?

        Yksi asia mistä kyseiselle kaupalle voisi antaa risuja on se että siellä jotkut kassamyyjät puhuvat puhelimeen kassalla ollessaan ja asiakkaita rahastaessaan. Se on kyllä jo huonoa asiakaspalvelua. Minä olen todistanut tälläista jopa 2 kertaa ja vieläpä eri myyjien toimesta.


      • Ihan tyytyväinen
        puhelinpoliisi kirjoitti:

        Yksi asia mistä kyseiselle kaupalle voisi antaa risuja on se että siellä jotkut kassamyyjät puhuvat puhelimeen kassalla ollessaan ja asiakkaita rahastaessaan. Se on kyllä jo huonoa asiakaspalvelua. Minä olen todistanut tälläista jopa 2 kertaa ja vieläpä eri myyjien toimesta.

        Olen käynyt jo vuosia ja käyn jatkossakin (vähintään 5krt/vk). Kertaakaan en ole kassalla moista ilmiötä (puhelimeen puhumista) huomannut. Nimim. "Puhelinpoliisi" on todistanut jopa 2 kertaa!!!! Päivässä vai vuodessa???? Oikeudessako todistit? Mikä oli tuomio??? Varmasti ei ole sinun kassa-asiointia estänyt, jos näin on sattunut käymään. Äänestä jaloillasi, jos palvelu ei kelpaa.


      • jäi nyt epäselväksi.
        puhelinpoliisi kirjoitti:

        Yksi asia mistä kyseiselle kaupalle voisi antaa risuja on se että siellä jotkut kassamyyjät puhuvat puhelimeen kassalla ollessaan ja asiakkaita rahastaessaan. Se on kyllä jo huonoa asiakaspalvelua. Minä olen todistanut tälläista jopa 2 kertaa ja vieläpä eri myyjien toimesta.

        Tuota noin...ovatko puhelut olleet yksityispuheluita vain työhön liittyviä? Ensimmäiset eivät tietenkään hyväksyttäviä, mutta jos siinä kassalla on myös se työpuhelin niin onhan siihen herranjumala vastayttava, jos se soi.


      • asiakaspalvelija
        jäi nyt epäselväksi. kirjoitti:

        Tuota noin...ovatko puhelut olleet yksityispuheluita vain työhön liittyviä? Ensimmäiset eivät tietenkään hyväksyttäviä, mutta jos siinä kassalla on myös se työpuhelin niin onhan siihen herranjumala vastayttava, jos se soi.

        Näin just! Olen itsekin saanut asiakkaalta kauhea valitus itkun kun häntä ei ollut palveltu heti vaan "juoruttu" puhelimessa. Ei auttanut vaikka kerroin puhuneeni asiakkaan kanssa.. Otetaan selvää asiasta ensin!! Ja muutenkin..palautetta saa antaa ja pitää mutta asiallisesti. Tulos on tuolloin varmasti kaikkia osapuolia tyydyttävämpi. Ja mielummin suoraan asiaan liittyville, ei nettipalstoilla huudeltuna..


    • Renkikö?

      Olen "moniseutulainen". Syntynyt Koskenpäällä ja asunut lähes koko ikäni Jämsässä (OK-talo).
      Koskella asuvat kaikki kolme lastani. Koskenpäällä kaksikin kesäpaikkaa.

      Minusta nyt on tärkeintä, että myös Jämsänkoski posteineen ja kauppaliikkeineen tulevat toimeen ja ovat elinvoimisia palvelevia toimijoita.

      Uskon vakaasti, että myös Jämsänkosken K-kauppias, yrittäjä toimii ja pyrkii toimimaan asiakkaitten kannalta parhain päin.

      Tosiaan. K-kauppias on vastuullinen yrittäjä, joka toimii vain K-ketjun "lipun" alla. Tosin täysin sidoksissa Keskoon, mutta kuitenkin. Palkkaus on osin toimipisteen tulokseen sidottua, joten yrittävät kyllä parhansa. Siitä olen varma.

      Ao. yrittäjä voisi kyllä ihan julkisestikin kertoa faktoja K-yrittäjyydestä. Tavallaan on ranchising-yrittäjä, mutta ei ihan. Keskon "renki" http://www.yrittajat.fi/minustakoyrittaja/franchising/

      Terveisin eläköitynyt ex-yrittäjä
      .

    • yrittäjä

      Hyvä että Jämsänkosken posti toimii joka päivä ja aamusta iltaan, toisin kuin ennen, kun posti oli muualla, nyt paketin voi hakea vaikka sunnuntaisin. Mikä on monelle työssä käyvälle iso asia. Tosin itse joskus kiireisenä yrittäjänä hieman hermostunut odotteluun, mutta kiirehän on ihmisen itse tekemä... ja ennen en olisi saanut pakettia ennen töihin menoa. Eli hommahan toimii!

      • aasiakas

        Kauppiaat kuuluu vaihtuvan Viljassa. Toivottavasti palvelun taso säilyisi ja postipalvelut sun muut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe