Tukiaisen siskokset.

Rixun vaari

Joku kyseli Tukiaisista niiden taala olosta. Ne esiintyy huomenna Tiffanyssa ja Sunnuntaina Terorin alastasanteen suomalaisessa ravintolassa. Enemmasta en viela tieda.

159

3796

  Vastaukset

  • Taitaa esiintyä vaan toinen sisko? Toinen lempattiin matkasta?

   • Toinen on jo kuollut. Ei se mitään esiinny.


  • Johanna Tukiainen järjesti alkoholisti-siskolleen juhlat, joissa tarjottiin alkoholia, pizzaa ja kakkua. Diabetesta sairastava Juulia oli juhlien seurauksena sairaalakunnossa, sokeriarvo 30. Juulia jää Johannan mukaan nyt koto-Suomeen, toivon mukaan osaa arvostaa terveyttään, ja hakeutuu uudelleen alkoholi-vierotukseen sosiaalisairaalaan.

   Glamour-prinsessa Johanna "Tuksu" Tukiainen tulee siis ilostuttamaan yksin (?) etelän ihmisiä. Toivon mukaan tulee näyttävä show! http://www.stara.fi/2012/08/21/johanna-tukiainen-rinnat-paljaana-ravintolassa/

  • Kyllä tuosta näkymästä jo pari vaaria putoo penkiltä.

  • Siis, voihan nenä! Milloin tuo nainen töytti 60 vuotta? Eikö tuossa iässä pitäisi mennä neulomaan sukkia sinne Pasilan asematorveen?

  • Kyllä 60 voi matkustaa ja nauttia elämästä ; vielä ilman alkoa. Eikös faari5 tiedä sitä. Tuksut voi unohtaa, niin surkeeta ei mummot katsele.

   • Olet siekin mummi pihalla kuin potkukelkka, Faari5 tarkoitti kyllä "tuo nainen"-kommentissaan tätä Johanna Tukiaista, joka on iältään 34-vuotias. Minun mielestäni näyttää myös ilman vaatteita enemmän kuusi- kuin kolmekymppiseltä.

    Tiffany haki, ja sai kohu-julkkiksen esiintyjäksi. Harmi vaan, että me suomalaiset muistamme Johannan lähinnä tällaisesta julkisuudesta: http://www.stara.fi/2012/10/03/johanna-tukiainen-virtsasi-asemalaiturille-tampereella/


   • Kaikenlaistakans kirjoitti:

    Olet siekin mummi pihalla kuin potkukelkka, Faari5 tarkoitti kyllä "tuo nainen"-kommentissaan tätä Johanna Tukiaista, joka on iältään 34-vuotias. Minun mielestäni näyttää myös ilman vaatteita enemmän kuusi- kuin kolmekymppiseltä.

    Tiffany haki, ja sai kohu-julkkiksen esiintyjäksi. Harmi vaan, että me suomalaiset muistamme Johannan lähinnä tällaisesta julkisuudesta: http://www.stara.fi/2012/10/03/johanna-tukiainen-virtsasi-asemalaiturille-tampereella/

    Käykää nyt joku katsomassa millaisen glamour-shown Tuksu pitää


   • Glamour Chica kirjoitti:

    Käykää nyt joku katsomassa millaisen glamour-shown Tuksu pitää

    Olikohan siellä Tiffanyssa avajaiset, vai mainostivatko vain? Ois tosiaan mielenkiintoista kuulla, miten avajaiset sujuivat. Oliko ihmisiä, mikä tunnelma ylipäätään?


   • avajaistunnelmat kirjoitti:

    Olikohan siellä Tiffanyssa avajaiset, vai mainostivatko vain? Ois tosiaan mielenkiintoista kuulla, miten avajaiset sujuivat. Oliko ihmisiä, mikä tunnelma ylipäätään?

    Ei varmaan ollut ketään avajaisissa tältä palstalta, kun kukaan ei ole kertonut niistä. Huomasin, että Johanna Tukiainen esiintyy mainoksen mukaan torstaina 8.11. Tiffanyssa. Alepubi ei ole vieläkään auki, ja auenneeko lainkaan...


  • Eräs tuttava kun on Inglesissä nyt vierailulla, niin laittoi kuvan hänestä ja Tuksusta yhteispotretissa, niin pakko sanoa että mun yli kakskytä v vanhempikin emännys vie ulkonäöltään voiton tuosta henkilöstä! ;)
   No, siihen nyt ei kyllä paljoa vaadita kun kuvaa katteli!! :) :)

   • Vitsi Vilperi nyt pyydät tutultasi kuvan julkaistavaksi vaikka siellä sun sivuilla ;)


  • En muuten pyydä!! Vai pitäiskös sittenkin!?? :)) :))
   Kahtellaan..................

   • No ilman muuta. On se mukava katsella jotain "viihteellistäkin" ihan huumormielellä ;) Vaikka tykkäänkin maisemakuvia ym katsoa, on hauska saada muutakin lomamuistoa jaetuksi :)


  • Tässä on eräältä toiselta palstalta tuore, ansiokas ja mehevä ketju otsikolla "Johanna Tukiainen ja Siipihomot Kanarialla."

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/11028001

   Perusongelma Tukiaisella on se, ettei hän osaa kunnolla laulaa eikä tanssia eikä juontaa, mutta hänellä on kova esiintymisvietti, johon liittyy ekshibitionismi, eli hän kokee seksuaalista mielihyvää paljastaessaan tietyt ruumiinmuotonsa yleisölle.

  • Sellaisia varten, joilla on kiinnostusta, aikaa ja mahdollisuuksia perehtyä hieman lisää siihen, mistä on tässä Tukiais-ilmiössä kyse, laitan tähän muutaman tuoreen ketjun. Tässä on ensimmäinen:

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/10973876

   Ketju kertoo siitä, kuinka isosisko Johanna Tukiainen järjesti pikkusiskolleen Julialle syntymäpäiväjuhlat. Juhlien aikana Julia vietiin sairaalaan, ja seuraavina päivinä siskosten välit menivät poikki niin, ettei Julia lähtenyt Kanarialle.

  • Tämän ketjun otsikko on:
   "Johanna Tukiainen ja alkoholismi: "Olen tissuttelija""

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/11017089

   Tukiaisten siskosten elämänmenoon ovat kuuluneet jo vuosia alkoholin ja lääkkeiden sekakäyttö. Tämä on johtanut erinäisiin pahoinpitelyihin. Muun muassa keikoilla on lyöty katsojia, rikottu heidän puhelimiaan, heitelty kameroita salin takaosiin ja potkaistu kasvoihin.

  • Tämä ketju sisältää rankkaa settiä, eikä sitä suositella herkkähermoisimmille. Ketjun otsikko on: "Tukiaisen silmittömät raivarit hengenvaarallisia ihmisille."

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/10964681

   Ketjussa kerrotaan muun muassa, että Johanna Tukiainen on tähän mennessä tuomittu oikeudessa ainakin seuraavasti:

   * Elokuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle.

   * Tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta (2.2. promillea), virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

   * Joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

   Tulevat oikeudenkäynnit:

   -- 27.11.2012; Tukiainen epäiltynä monista pahoinpitelyistä vuoden 2011 aikana. Nämä epäillyt pahoinpitelyt ovat tapahtuneet edellisen vastaavista tapauksista annetun tuomion koeajalla, joten käräjäoikeus määrännee sekä aikaisemman että uuden rangaistuksen ehdottomana vankeustuomiona täytäntöönpantavaksi.

   -- kevättalvi 2013, Tukiainen epäiltynä pahoinpitelystä elokuussa 2012.

   nnn

   Kukin ratkaisee, millaisia iltoja viettää, mutta itse en tukisi millään muotoa sellaisia viihdeiltoja ja menisi paikkoihin, joissa Johanna Tukiainen on läsnä.

   nnn

   • Kommentoi ihmeessä oma näkemyksesi noihin ketjuihin suoraan!
    Mitä rehevämpi keskusteluniissä, sitä parempi. Ajattelun ja sanomisen vapaus.


   • Johanna Tukiaista voi jo nyt luonnehtia klassiseksi kauhuelämäntarinaksi hyvän ja pahan kamppailusta ihmismielessä. Pään kemian muuttuessa, mitä on vauhditettu omin aktiivisin toimin, ja iän karttuessa entistä selvemmin paha puskee pinnalle ja on jo päässyt niskan päälle.


  • "Jos lyö lasiesineellä toista, kuten pahoinpitelyissä vuoden 2011 aikana kerrotaan tapahtuneen, sitä yleensä käsitellään pahoinpitelynä, mutta sitä arvioidaan tavallista pahoinpitelyä vakavampana tekona, josta seuraamus on yleensä vankeutta."

   Marraskuun 2012 oikeusistunnossa Johanna Tukiaista epäillään seuraavista pahoinpitelyistä; virallinen syyttäjä ajaa syytteitä:

   - maalisk. 2011, Helsinki (juomalasilla lyönti ja lasin särkeminen uhrin kasvoihin)
   - kesäkuussa 2011, Vantaa (uhrin kuristaminen, raapiminen ja nyrkillä lyöminen)
   - joulukuussa 2011, Tampere (ankara isku kuohuviinipullolla uhrin päähän)

   "Jos teko on samankaltainen kuin aiemmat teot, joista on seurannut ehdollista vankeutta, ja teko on tehty koeaikana, lopullinen seuraamus voi olla ehdoton vankeus."

   Näistä Tukiaisten toilailuista on syntynyt yhteiskunnalle iso lasku.

   • Aikamoinen tarina... Miksi Jorma Kalevi ja Anu harju hyysäävät tällaisia ihmisiä Kanarialle omiin ravintoloihinsa? Onko se nyt niin hyvää mainosta..


   • Esitutkinta-aineisto on salassapidettävää materiaalia käräjäoikeudenistuntoon asti, jossa syyte luetaan. Mukana voi olla rankempaa materiaalia kuin mitä tähän mennessä media on raportoinut; esimerkiksi huumejuttuja. Oikeusistunto on kahden viikon päästä eli 27.11.2012. Maltamme odottaa siihen asti.


   • Miksi, Nuppola? kirjoitti:

    Aikamoinen tarina... Miksi Jorma Kalevi ja Anu harju hyysäävät tällaisia ihmisiä Kanarialle omiin ravintoloihinsa? Onko se nyt niin hyvää mainosta..

    miettikää sitä....kertoo ehkä tilaajista jotain...


  • Tukiaisten siskojen keikkailun pääajatus on, että vedetään keikka ensin puolipöhnässä alta pois, niin pääsee ryyppäämään järjestäjän varaamat ilmaiset viinat takahuoneessa ja sitten hotellihuoneessa.

  • Ihmettelen ravintoloita ja kapakoita, jotka enää palkkaavat Johanna Tukiaisen esiintymään; pitäisi ymmärtää, että ihmiset tulevat vain tuota surkeutta katsomaan, eivät suinkaan "glamouria" fanittamaan.

   Nämä Dolls-Tukiaiset olisivat ammattiavun tarpeessa. Jorma Kalevi iski nyt kauden 2012-13 avauksessa kätensä sontaan. Toivottavasti ottaa opikseen, eikä järjestä Tukiaista enää Kanarialle.

  • Kukaan ei kadehdi kasvonsa menettänyttä, epätoivoista, pyylevää ja päihdekoukussa olevaa laulaja-tanssijaa. Hän ei ihan oikeasti näytä hyvältä.
   Ympärillä pörräävän homosirkusväen sijasta hän nyt tarvitsisi oikeita ystäviä ja perhettä, jotka auttaisivat hänet hoitoon, eivätkä suinkaan kannustaisi kommenteillaan jatkamaan "prinsessaelämää" tai menisi katsomaan hänen "keikkojaan."

  • Maaliskuun alussa 2012 Julia Tukiainen potkaisi esiintymislavan reunassa ollutta katsojaa yllättäen kasvoihin. Katsoja loukkaantui; pahoinpitely. Sattumoisin paikalla oli TV-ryhmä, joka tallensi ravintolan ulkopuolisia tapahtumia.

   Ensin näkyy, kuinka poliisi jututtaa uhria. Poliisi sanoo sitten suomalaiskansalliseen tyyliin, lakonisesti ja konstailematta: "Pistä jäätä naamaan!" Sitten viedään poliisiautoon Julia Tukiainen, sen jälkeen Johanna Tukiainen. Loppuosa tästä 1:45 minuutin pätkästä on Tukiaisten siskosten kuljetusta poliisiasemalle. Motkotus on kovaa:

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nQQsxrG2QQg

   Iltalehti raportoi asian tuoreeltaan:

   http://www.iltalehti.fi/viihde/2012041215436189_vi.shtml

   Tämä kaikki siis tapahtui vain puoli vuotta sitten, maaliskuussa 2012. Asiat ovat menneet entistä huonompaan jamaan syksyn 2012 aikana.

  • Viimeisen viiden vuoden aikana on jo nähty selvästi, ettei Tukiaisella alkoholinkäyttö ole lainkaan hallinnassa. Sen mukana ovat tulleet tutut lieveilmiöt ja seuraukset: rattijuopumus, väkivallanteot, vahingonteot, itsensä päihtyneenä kolhiminen, itsetuhoisuus ja myös vaikutukset ulkonäköön.

  • Alkoholismin rinnalla ja valossa näkyvät myös Tukiaisten siskosten lapsellisuus, kykenemättömyys kasvaa aikuiseksi ja toisten huolehdittavana roikkuminen sekä katkeruus menetetystä elämästä. Samalla tehdään tahallaan omaistenkin elämä vaikeaksi.

   • No, ompahan näillä experteillä juoruamisen aihetta. Ymmärrän kyllä Tukiaisiakin, kun täytyy esiintyä tuollaisen yleisön edessä. Pitäisikö heidän vain hymyillä ja olla ystävällisiä näille käärmeille, jotka ensin haukuttuaan istuvat sitten katsomossa.
    Miksi? Koska muuten juoruttavat loppuu.


  • Mielestäni varsinkin negatiiviset kirjoitukset Tukiaisen sisaruksista pitäisi lopettaa. En osaa kuvitella, miltä heistä tuntuu yleensä, kun he lukevat heistä kirjoitettuja usein ilkeitä kirjoituksia. Silloin, kun henkilöllä on vääristynyt kuva itsestään ja ulkonäöstään/-muodostaan ja tekee itselleen haitallisia asioita, kuten esim. anorektikko, parhain auttaja asiaan löytyisi ihan muualta kuin asiattomista haukkumisista ja arvoteluista.

   • Ehkä heidän pitäisi palata arkeen ja yrittää elättää itsensä jollain ihan tavallisella alalla.
    Ovat ehkä lähteneet mukaan sellaiseen elämäntapaan, joka tuhoaa heidät. Nyt he tarvitsisivat jonkun hyvän ystävän vakavia neuvoja, eivätkä tämän palstan hymistelyjä puoleen tai toiseen.


   • taxitaxi kirjoitti:

    Ehkä heidän pitäisi palata arkeen ja yrittää elättää itsensä jollain ihan tavallisella alalla.
    Ovat ehkä lähteneet mukaan sellaiseen elämäntapaan, joka tuhoaa heidät. Nyt he tarvitsisivat jonkun hyvän ystävän vakavia neuvoja, eivätkä tämän palstan hymistelyjä puoleen tai toiseen.

    Leipää ja sirkushuveja.
    Kansa nauttii kun voi nähdä itsekritiikittömiä reppanoita, jolloin voi kuvitella olevansa fiksumpi.
    Tukiainen ei ole tyhmä, vaan nuo henkisesti keskenkasvuiset nuoret miehet, jotka maksavat nähdäkseen elämän kelkasta pudonneen "taiteilijan".


   • taxitaxi kirjoitti:

    Ehkä heidän pitäisi palata arkeen ja yrittää elättää itsensä jollain ihan tavallisella alalla.
    Ovat ehkä lähteneet mukaan sellaiseen elämäntapaan, joka tuhoaa heidät. Nyt he tarvitsisivat jonkun hyvän ystävän vakavia neuvoja, eivätkä tämän palstan hymistelyjä puoleen tai toiseen.

    "taxitaxi." Näppäriltäsi tulee asiaa, jonka voi allekirjoittaa.


  • Tukiainen kaatuili humalapäissään viimeisimmässä showssa ja kirjoittaa blogissaan 12.11.2012: "Jalkani nyrjähti tosi pahasti showssani, se on siteissä tällä hetkellä, mutta ei ole onneksi murtunut."

  • Tukiainen kirjoittaa blogissaan 12.11.2012 näin:

   ”Kuljimme Playa Del Inglesin kaduilla niin, että itselläni oli vaaleanpunaiset siivet, pelkät Victoria’s Secretin rintaliivit ja pinkki lyhyt tylliminihame. Juhalla oli mustat siivet päällään ja makea lettikampaus, jonka hän kävi ottamassa täällä itselleen.”

   Näin toimii 34-vuotias aikuinen nainen?

   • ja toisaalla täällä kauhistellaan sitä kuinka joku homopari on kävellyt käsi kädessä kadulla vastaan...kumpikohan on ollut kauniimpi näky? :D


   • ingles1 kirjoitti:

    ja toisaalla täällä kauhistellaan sitä kuinka joku homopari on kävellyt käsi kädessä kadulla vastaan...kumpikohan on ollut kauniimpi näky? :D

    ei kumpikaan!


  • Johanna Tukiainen (Madame) alimmaisena ja Olkalaukkuhomo (Toyboy) päällä Kanarialla Jorma Kalevin lavalla. Playa del Inglesissä kun on niiin vapaamielinen meininki. Kristillisesti ja hyvällä maulla, tottakai.

   http://www.seiska.fi/c/87840/7880_tuksu6.jpg

   Lattialla myös näkyy syksyn aikana tutuksi tullut punainen Taikanauha.
   Kuva on kopioitu tänne Seiskan sivuilta 13.11.2012.

   "Tuksu saapui keikalle todella myöhässä, erittäin humalassa ja jalka paketissa! turistit raportoivat Seiskalle."

   • Olen sanaton tämän kuvasarjan edessä. Siinä on aikamme Kellokosken Prinsessa, Johanna Tukiainen. Glamourisesti ottamassa aurinkoa Terorin uima-altaalla. Tähän on tultu. Katsokaa kuvat ja ihmetelkää. Kiitos kuvalinkistä!

    Viina virtaa, aikataulut unohtuvat, tanssiesitykset ei välttämättä ole ihan täysin skarppeja, kun koko päivä on juotu viinaa suoraan dyyneillä maaten tai hotellin aurinkotuolilla istuen, nilkkakin nyrjähtää, yleisö vaatii pääsymaksurahoja takaisin..


   • HUOMIO! "p2.foorumi.info..." -sivustolta kuvat ovat poistuneet, joten EI KANNATA KLIKATA tuota linkkiä. Se on mainosivusto, joka voi sisältää viruksia.


   • Varoitus! kirjoitti:

    HUOMIO! "p2.foorumi.info..." -sivustolta kuvat ovat poistuneet, joten EI KANNATA KLIKATA tuota linkkiä. Se on mainosivusto, joka voi sisältää viruksia.

    Kuvat ja tekstit ovat poistuneet sen vuoksi, että kohun laajennuttua ja oltuani yhteydessä kuvaajaan, niin hän pyysi minua ne poistamaan!!
    Mitään viiruksia tai mainoksia kyseinen sivusto ei levitä eikä ole levittänyt koko olemassaolonsa aikana!!
    Oliskohan exmixmax taas keksinyt uuden haukkumismuodon!?? :) :)

    T. Vilperi


   • vilperi571 kirjoitti:

    Kuvat ja tekstit ovat poistuneet sen vuoksi, että kohun laajennuttua ja oltuani yhteydessä kuvaajaan, niin hän pyysi minua ne poistamaan!!
    Mitään viiruksia tai mainoksia kyseinen sivusto ei levitä eikä ole levittänyt koko olemassaolonsa aikana!!
    Oliskohan exmixmax taas keksinyt uuden haukkumismuodon!?? :) :)

    T. Vilperi

    mixet poistanu mixmaxin kuvia heti ku se pyysi?


   • EImixmax kirjoitti:

    mixet poistanu mixmaxin kuvia heti ku se pyysi?

    Jo moneen kertaan kerrottu, mutta toistetaan vielä: Heti kun havaitsin tuon virheen, niin koitin selvittää virheen lähdettä ja kopioin kuvat sitten oman palvelimeni kautta siten, että ongelma poistui!
    Henkilö ei missään vaiheessaa suostunut edes alkeelliseenkaan yhteistyöhön asian selvittämiseksi, vaan vasta viikkojen venkoilun tuloksena sain selville lähteen, että miten kuvat oli lähetetty. Edes sähköpostiin hän ei suostunut vastaamaan!!
    Hän kuitenkin poisti valtaosan julkisesta keskustelusta asian tiimoilta, ennenkuin hätiin kerkisin ja nyt tiedosto on vajaa niiltä osin.
    Samaa skeidanjauhantaa/mustamaalausta hän jatkaa nyt melkein joka ketjussa täällä S24:lla mihin satun osallistumaan, mutta karavaani kulkee siitä huolimatta!! :)
    Mun omatuntoni on vieläkin täysin puhdas sen asian tiimoilta ja kuten olen kertonut, niin keskustelun jäänteet saavat olla esimerkkinä muille lukijoille siitä, että miten ei pidä toimia julkisesti aloittamalla haukkuminen eri foorumeilla ennenkuin asia on edes auttavasti selvitetty foorumin sisäisesti.
    Vaihtoehtoja kyllä löytyy; yksityisviestit, mun tietoni löytyvät esittelysivuilta, puhelimitse ja sähköpostitse! Mikään Sherlokki ei tartte todellakaan olla saadakseen minuun yhteyden!!

    Sorry pitkä offtopic; Tuksustahan täällä piti keskustella!!!

    Hyvää loppusyksun jatkoa vaan kaikille!

    T. Vilperi


   • vilperi571 kirjoitti:

    Jo moneen kertaan kerrottu, mutta toistetaan vielä: Heti kun havaitsin tuon virheen, niin koitin selvittää virheen lähdettä ja kopioin kuvat sitten oman palvelimeni kautta siten, että ongelma poistui!
    Henkilö ei missään vaiheessaa suostunut edes alkeelliseenkaan yhteistyöhön asian selvittämiseksi, vaan vasta viikkojen venkoilun tuloksena sain selville lähteen, että miten kuvat oli lähetetty. Edes sähköpostiin hän ei suostunut vastaamaan!!
    Hän kuitenkin poisti valtaosan julkisesta keskustelusta asian tiimoilta, ennenkuin hätiin kerkisin ja nyt tiedosto on vajaa niiltä osin.
    Samaa skeidanjauhantaa/mustamaalausta hän jatkaa nyt melkein joka ketjussa täällä S24:lla mihin satun osallistumaan, mutta karavaani kulkee siitä huolimatta!! :)
    Mun omatuntoni on vieläkin täysin puhdas sen asian tiimoilta ja kuten olen kertonut, niin keskustelun jäänteet saavat olla esimerkkinä muille lukijoille siitä, että miten ei pidä toimia julkisesti aloittamalla haukkuminen eri foorumeilla ennenkuin asia on edes auttavasti selvitetty foorumin sisäisesti.
    Vaihtoehtoja kyllä löytyy; yksityisviestit, mun tietoni löytyvät esittelysivuilta, puhelimitse ja sähköpostitse! Mikään Sherlokki ei tartte todellakaan olla saadakseen minuun yhteyden!!

    Sorry pitkä offtopic; Tuksustahan täällä piti keskustella!!!

    Hyvää loppusyksun jatkoa vaan kaikille!

    T. Vilperi

    Etkö ole valehdellut jo riittävästi? Tässä ei ole mistään muusta kysymys, kuin raukkamaisesta miehestä, joka ei uskalla myöntää laittaneensa pornovideoita minun hänen sivulleen laittamaani kuvaan, joka tuli liitteeksi ruokaohjeeseen. Siinä kuvassa oli mieheni näkyvissä puolet kasvoista. Poistin itse kuvan, mutta V. oli kopioinut sen omiin kuviinsa ja lisäili ja otti pornoja pois, miten milloinkin huvitti.
    V. selitteli myös tuhat ja yksi syytä, miksi pornot tulivat sen ainoan kuvan ympärille, mm. että minulla täällä Kanarialla on väärä kuvienkäsittelyohjelma.
    Myöhemmin hän laittoi ohjeet kuvien laittamiseen: pitää kelata kuva sivulle painamalla sitä-ja sitä-nappia (ei siis ollut enää kysymys vääristä kuvienkäs.ohjelmista).
    Mihin tarvitaan sillä V:n mielestä "lapsillekin sopivalle sivulle" nappi, jota painamalla tulee pornoja sivulle? Mahdollisesti, että V. on aina mahdollisuus harrastaa vinksahtaneita harrastuksiaan? Ja vielä edelliseen kommentti: Jos V:llä toimisi pää niinkuin pitää, ei hän olisi laittanut pornoja mieheni kuvaan. Se OLISi OLLUT TODELLINEN VAIHTOEHTO, eikä V:n tehdyn työn raukkamainen peittely.


   • ent. Kanarian tuulet kirjoitti:

    Etkö ole valehdellut jo riittävästi? Tässä ei ole mistään muusta kysymys, kuin raukkamaisesta miehestä, joka ei uskalla myöntää laittaneensa pornovideoita minun hänen sivulleen laittamaani kuvaan, joka tuli liitteeksi ruokaohjeeseen. Siinä kuvassa oli mieheni näkyvissä puolet kasvoista. Poistin itse kuvan, mutta V. oli kopioinut sen omiin kuviinsa ja lisäili ja otti pornoja pois, miten milloinkin huvitti.
    V. selitteli myös tuhat ja yksi syytä, miksi pornot tulivat sen ainoan kuvan ympärille, mm. että minulla täällä Kanarialla on väärä kuvienkäsittelyohjelma.
    Myöhemmin hän laittoi ohjeet kuvien laittamiseen: pitää kelata kuva sivulle painamalla sitä-ja sitä-nappia (ei siis ollut enää kysymys vääristä kuvienkäs.ohjelmista).
    Mihin tarvitaan sillä V:n mielestä "lapsillekin sopivalle sivulle" nappi, jota painamalla tulee pornoja sivulle? Mahdollisesti, että V. on aina mahdollisuus harrastaa vinksahtaneita harrastuksiaan? Ja vielä edelliseen kommentti: Jos V:llä toimisi pää niinkuin pitää, ei hän olisi laittanut pornoja mieheni kuvaan. Se OLISi OLLUT TODELLINEN VAIHTOEHTO, eikä V:n tehdyn työn raukkamainen peittely.

    elekee vua kumpikaa antake periks,ni suahaa naaraa lissee


  • Majapaikkana oli Apartementos Teror, jonka alakerrassa on Amigo-ravintola.

   • Hyvä, että saamme tarkkaa tietoa lady Tukiaisen aikataulusta ja elämästä.
    Meille suomalaisille on tärkeää pysyä ajan hermolla.
    Jatketaan samaan malliin.


  • Me kävimme tapautumassa Tuksun keikalle Tiffanyyn viime viikolla. Oltiin siinä joskus 22.15 ja lipunmyynti (10 €) oli menossa silloin. Kysyttiin kassalta milloin show alkaa, vastauksena " Taiteilija ei ole vielä saapunut, mutta on luvannut tulla kymmenen jälkeen!"
   Käännyttiin pois ja mentiin muualle, arveltiin ettei mitään takuuta tuleeko, milloin ja oikeastaan ei niin paljoa edes kiinnostanut.
   Seuraavana päivänä käytiin Tiffanyssa uudelleen ja kysäisin juttutuulella olleelta baarittarelta, miten edellisillan keikka meni.
   "Toosi hyvin, 70-80 henkeä, oluthanat temppuili, kalja loppui, kiirettä piti. Melkein puoliltaöin oli "primadonna" aloittanut shown.
   Oli tullut paikalle tosi myöhään ja kun siitä oli huomautettu oli vastaukseksi saatu : "Pitäähän meidän ehtiä rakastella!", höystettynä keskisormella.

   Tämä siis suoraa tietoa Tiffanysta viime viikolta,, toisena iltana ei edes yritetty mennä esitykseen!

   Ja saman "baarittaren" mukaan Tiffanyssa ei haise home,, ainoastaan joku uusi pesuaine....................... ;)

   Nyt ollaan jo kotosalla!

  • Tämä mies on nähnyt Tukiaisten siskosten todellisuuden ja kertoo sen meille:

   http://www.youtube.com/watch?v=RgTsZAb0UB4

   Siinä on meillä iskunkestävä mies, sankarmies, joka laittoi itsensä vaaralle alttiiksi glamourelämää tutkiessaan. Mitalin paikka.

  • Johanna Tukiaisella ovat menneet sukset ristiin Kanariallakin.

   Tänään alkuillasta ilmestyi internetiin hänen laatimansa kirjoitus, jossa hän suomii pahanilkisin sanankääntein eräitä tapahtumia ja erästä henkilöä saarella. Kirjoitus on sekavaa settiä, mutta yritän selventää lähinnä itselleni tapahtumia tähän näin:

   * Johanna Tukiainen oli jättänyt jossakin baarissa juomat maksamatta, kun sitä "pyöreää suomalaista maksumiestä", jonka piti maksaa viinat, ei sitten ollutkaan missään.

   * Tämän jälkeen Johanna oli ottanut "juoksubaarit", eli poistunut baarista Playa del Inglesin yöhön sopivalla hetkellä ja juoksujalkaa, kun henkilökunnan tarkkaavaisuus oli hetkeksi herpaantunut.

   * Baariin oli kuitenkin jäänyt hänen hupparinsa, jota hän ei ollut huomannut ottaa mukaansa ollessaan sekaisin kuin pieni sika. Baari oli halunnut myydä hupparin seuraavina päivinä ja realisoida sen saataviensa katteeksi. Johannalla ei ole rahaa, ei sitten yhtään. Kaikki on juotu.

   * Episodin myötä Kari Hiltusesta on tullut Johannan mielestä "asshole-luuseri-sika", minkä nimittelyn seuraavat luonteva vaiheet ovat narsisti, psykopaatti ja täystyranni. Tämä tiedetään Suomessa vastaavantyyppisistä tilanteista yms. ennestään.

   TÄSSÄ ON SEURAAVAKSI Tukiaisen internetiiin levittämä näkemys tapahtuneesta:

   "Nimi: Johanna Tukiainen
   16.11.12 6:43 pm

   AVOIN KIRJE ASSHOLE MIEHELLE NIMELTÄ KARI HILTUNEN, LUUSERI BAARIN PITÄJÄ PLAYA DEL INGLESISSÄ!

   En mainosta baarin nimeä, jotta eivät saa turhaan asiakkaita, baari on pieni ja syrjässä Kanarialla. Tulin porukalla (suurin osa naisia, mukana myös kampaajani Juha) pelaamaan seurapelejä ravintolaan ja seurassamme ollut suomalainen pyöreä mies lupasi maksaa juomakulumme, jotka eivät todellakaan olleet "huomattavat" ellei Kari nimisen miehen mielestä 50e ole huomattava summa rahaa.

   Kari Hiltunen otti nähtävästi pantiksi mun aidon Christian Audigierin hupparin joka on täynnä swarowskin kristalleja, ostin sen Miamista noin 500e hintaan.
   Kyseinen sika alkoi kaupittelemaan huppariani seuraavana päivänä Facebookissa ja netissä muutenkin avoimesti, kirjoitti minusta hyvin halventavasti (hupparin koko M, ihmiset ihmittelevät ja herjaavat minua miten voin olla kokoa M, no se nyt on ainakin todistettu että vaatekokoni on M.)

   Se EI ole mitään hyväntekeväisyyttä, jos mies panttaa hupparin, alkaa myymään sitä seuraavana päivänä samantien netissä, syyllistyy kunnianloukkaukseen jne. Minä olen todellakin myös kodittomien koirien puolella, ja ajattelin tuoda yhden sellaisen Suomeen Espanjasta. Kari on olevinaan suurikin hyvantekijä, että kauppaa minun vaatteitani ja laittaa tuoton hyväntekeväisyyteen. Pask......marjat, ja mitä minun tuoksustani, käytän DKNY omenantuoksuista parfyymia, Escadaa, Jennifer Lopezia jne. Jos ne tuoksut ovat "kamalia" niin itseasiassa lopetan muutenkin kommentoinnin tähän.

   Kuulin myös Karista juttuja, jotka eivät kestä päivänvaloa, mm. sen, että hän on iskenyt alaikäisiä tyttöjä. Kuulin nämä asiat muilta suomalaisilta ravintoloitsijoilta Kanarialla.

   Matkamme on mennyt muuten ihan upeasti, nyt menen ottamaan puoleen tukkaan asti pikkuletit, Turussa Koivu ravintolassa on Johanna Tukiainen showkeikka heti 17.11 la, samantien kun palaan Suomeen, tästä tulee rankkaa.

   Kiitos Mummola nimiselle ravintolalle ja heidän henkilökunnalleen, erityisesti ihanalle Pasi nimiselle henkilölle, joka on todella reilu ja ihana mies.
   Hän on kotoisin Pieksämäeltä, varmaan siksi ymmärrämme toisiemme savolaista huumorintajua.

   Johanna Tukiainen"

   Lähde: http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

  • Asioiden kulkuun on saatu hieman lisää selvyyttä.
   Ravintola, jossa Johanna Tukiainen jätti laskut maksamatta on Bar Nauru:

   http://www.barnauru.com

   Kari Hiltunen siis pyörittää Bar Naurua.
   Bar Nauru on rantaostarilla. Ravintola Mummola on eri paikka, ja se on ylempänä kilometrin-kahden kilometrin päässä Naurusta ja Inglesin pääkadun varrella. Tukiainen veti lärvit Nauru-baarissa ja jätti laskun maksamatta.
   Huppari unohtui baariin, kun sekava Tukiainen poistui maksamatta. Hiltunen laittoi hupparin myyntiin kattaakseen syntyneet tappiot. Ja Tukiainen tylyttää ja herjaa Hiltusta internetissä pahanilkisin sanankääntein (kts. yllä). Että näin.

   Johanna Tukiaista ympäröi jatkuva konflikteihin joutumisen ja väkivaltaisen käyttäytymisen aura.

  • Summa summarum: Johanna Tukiainen vaihtoi hupparinsa viinaan Kanarialla.

  • Tähän uima-allaskuvaan kiteytyy Johanna Tukiaisen unelmaloma ja luksusyökerhokiertue Kanarialla parhaiden ystäviensä kanssa, kuva:

   http://aijaa.com/5jLUx0

   Maassa maan tavalla, ja tarkoituksenmukainen pukeutuminen sään mukaan?

   Pitkä ja kuoppainen tie on kuljettu loppuun. Seinä on tullut vastaan. Vaikea, viimeinen. Tukiainen tietää sen itsekin. Siinä hän istuu apaattisena ja miettii loistavaa tulevaisuutta, jota ei tullut, ei ole. Taru oli siinä. Kiitos ja kumarrus: esirippu on laskeutunut. Kukaan ei halua taputtaa. Kaikkialla on hiljaisuus.

   xxx

   • Jos kuuluisa klamourtähti istuu aurinkopedillä uima-altaalla villasukat jalassa, arkipuku päällään ja gintonic-lasi kädessä, kaikkihan on hyvin.


  • The End: Tiedätkö, että toisten kuvien lainaaminen ilman lupaa on tekijänoikeuslain rikkomista!?? Ellet ole tämä ystäväni jolta olen saanut luvan kuvien julkaisemiseen, niin olet rikkonut lakia; poista viestisi tai minun on pakko tehdä ilmoitus ylläpidolle asiasta!!

   Mä sain luvan tuon kuvasarjan julkaisuun omalla foorumillani ja samalla kiellon levittää linkkiä minnekään, joten mä olen toiminut oikein ja sille en taas mahda mitään, että kyseessä on julkinen foorumi josta joku on sitten osoitteen julkaissut tännekin ja lukukertojen perusteella innokkaita vilkuiluja on riittänyt! :)
   Se, että joku kuva on esitetty julkisessa foorumissa ei poista tekijänoikeuksia eli sitä ei saa jakaa muilla foorumeilla ilman luvan kysymistä; omaan käyttöön sen voi kyllä kopioida.

   • " Ellet ole tämä ystäväni jolta olen saanut luvan kuvien julkaisemiseen, niin olet rikkonut lakia; poista viestisi tai minun on pakko tehdä ilmoitus ylläpidolle asiasta!!"

    Eikös se ole ystäväsi asia puuttua tuohon, jos kokee sen aiheelliseksi.

    Vaiko tavanomaista riitelyn etsiskelyäsi taas tämäkin?


   • Kuvat ovat esillä jo lukuisilla keskustelupalstoilla ympäri maailman.
    Internet ei unohda, eikä siinä lupia kysellä. Maailma on niiiin epäreilu paikka.


  • Nämä kuvat on julkaistu joka keskustelu palstalla ja kyllä Sinun Vilperi on pitänyt tietää että yleiseen levitykseen ne menee... Olen myös sitä mieltä että parempi pitää ne kuvat joita ei halua leviteltävän ,niin omalla muistitikulla. Vaikea Sinun on juttuja nostaa koska syyllisiä taitaa olla vaikka kuinka paljon. Sinällään kuvat on hyviä ja eihän niissä tavallaan ole yksityishenkilö pääosassa vaan kaikkien tyrkkyjen äiti ,meidän ihana "lamuuri rinssessamme" Tupsukka Kutiainen...

  • Höhläkkä: Jep! Mä ilmoitan kaverilleni asiasta ja katselen/kuuntelen hänen reagointiaan asiasta.
   Lakia on kuitenkin rikottu, joten se ei muuksi muutu.
   Mä ihmettelinkin, että miten tuon stoorin katsojamäärät alkoivat ykskaks kasvaa ja nyt mennään jo yli 8700:n lukukerran paikkeilla, mutta syynä olikin, että linkkiä on levitetty vähän joka foorumilla mikä vaan Tuksuun liittyy edes etäisesti! :)

   No, homma päättyi ainakin nyt ainakin niiltä osin; olin puhelinyhteydessä luvanantajaan ja hän pyysi poistamaan sivuston ja toteutin sen myös samalla kun hänen kanssaan keskustelin. :)
   Kuvien levittämiseen hän otti kantaa sen verran, että harkitsee rikosilmoituksen tekoa kuvien levittämisestä koska tekijänoikeuslakia on kuitenkin räikeästi rikottu. Mä olen jossainmäärin myös osallinen, koska mulla oli yksinoikeus kuvien julkaisemiseen, joten harkinnassa on myös minun osaltani.
   Jos homma vielä leviää eteenpäin, niin tilanne katsotaan meidän molempien toimesta ihan sillä silmällä, että kun kuvia levitellään laittomasti, niin siitä voi myös saada rahallisen korvauksen jolla taataan tekijänoikeudet!!
   Jään odottelemaan tietoa että miten reagoimme kunhan ystäväni on näitä eri linkkauksia tutkinut.
   T. VIlperi

   • Jos vaikka saisit rahaa tällä tavoin että pääsisit kranille hotlaan kääryleille.

    391,89 €/kk toimeentulotukea ja siihen 100tonnia korvauksia päälle, niin kyllä kelepaa.

    Siinä kaksi puupäätä oikein nyt tutkii ;))


   • 12+7 kirjoitti:

    Jos vaikka saisit rahaa tällä tavoin että pääsisit kranille hotlaan kääryleille.

    391,89 €/kk toimeentulotukea ja siihen 100tonnia korvauksia päälle, niin kyllä kelepaa.

    Siinä kaksi puupäätä oikein nyt tutkii ;))

    :)))))))))))))))))))
    Vilperillä ei ole puhtaat palmut pussissa koskaan ja piussitkin varmaan täynnä. Kun pitää kuoltata ja levittää jonkun turvonneen emakon fotoo.


   • PlasMasTeleviissio kirjoitti:

    :)))))))))))))))))))
    Vilperillä ei ole puhtaat palmut pussissa koskaan ja piussitkin varmaan täynnä. Kun pitää kuoltata ja levittää jonkun turvonneen emakon fotoo.

    vilperihän niitä kuvia on levitellyt, muut ovat linkkivinkin antaneet hänen sivulleen, taida muut kuin kaveri periä vilperiltä tekijänoikeuksia.

    Samanlaisia kuvia vilperikin otti silloin kun granilla vielä kävi, salaa, kaukaa, takaa, paljaita tissejä.


   • PlasMasTeleviissio kirjoitti:

    :)))))))))))))))))))
    Vilperillä ei ole puhtaat palmut pussissa koskaan ja piussitkin varmaan täynnä. Kun pitää kuoltata ja levittää jonkun turvonneen emakon fotoo.

    Kuvat ovat hyvässä tallessa useiden kuvapalvelimien kautta hoidettuna. Jos jotain internetiin lirahtaa, siellä on ja pysyy. Siinä ei auta huutelut tekijänoikeuksista.

    Mutta asiaan, ketjun teemaan. Millainen on arviosi Tukiasiten siskosten toiminnasta tämän keskustelun perusteella? Edelleen, jos olit Kanarialla samaan aikaan, kerro omakohtaisia kokemuksiasi ja havaintojasi taiteilijasta tätän ketjuun, kiitti.

    Seiska raportoi tähän malliin:

    http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a501554/johanna tukiainen keikalla kanarialla kannissa ja jalka paketissa katso/

    Viina virtaa, aikataulut unohtuvat, tanssiesitykset ei välttämättä ole ihan täysin skarppeja, kun koko päivä on juotu viinaa suoraan dyyneillä maaten tai hotellin aurinkotuolilla istuen, nilkkakin nyrjähtää, yleisö vaatii pääsymaksurahoja takaisin... Sitäkö se sitten oli?


   • voe vilperj parka, taasko se mopo karkasi käsistä.


  • HEI HEI HUHUU,MIKÄ NYT MÄTTÄÄ?????? Mikä näissä kuvissa on vaahtomisen aihe? Paksu muija istuu uima altaalla. Vielä kun on kysymys ihmisestä joka työnsi nettiin siskonsa syntymäpäiviltäkin varmaan 50 kuvaa itsestään,entäs ne kaikki muut kuvat.. Siinä olisi sensuurilla töitä. Viimeisessä seiskassakin tissit paljaana ja .... no jääköön sanomatta. Eli ihmisestä on tuhansia kuvia ja todella härskejä videoita pilvin pimein ,niin nyt sitten möykätään muutamasta siististä kuvasta. En ymmärrä tätä maailman menoa joskus. Rikosilmoituksia ,tekijänoikeuksia,..?? Menkää nyt hemmetissä kuusikkoon koko sakki joka tästä älämölöä pidätte...

   • tämä persaukinen vilperi kuvittelee tahkoavansa tuksulla fyffeä.

    sauna lämpeemään ja mörrin kanssa puitte lauteilla sitten loput tästä yritelmästä, oliko muuten mörrin idis? ;))


  • Helsingissä kiertää huhu siitä, ettei Tukiainen ilmestynyt Las Palmasin lentokentälle tänään? Tämä on siis vielä huhun asteella oleva arvelu.

   Kuitenkin, niin kuin monta kertaa aiemminkin, täytyy muistaa, että Tukiaisten asioista keskusteltaessa harvoin on savua ilman tulta. Joten tämä huhu voi olla ensimerkki siitä, että Tukiainen on - esimerkiksi - otettu kiinni Kanarialla ja viety kuulusteltavaksi kunnianloukkausasiassa, jonka teon hän teki tasan vuorokausi sitten levittämällä Kari Hiltusesta perättömiä väitteitä internettiin.

   Seuraamme tilanteen kehittymistä, maltilla vaan... asiat kyllä selviävät, kunhan maltamme hetken odotella, aika on puolellamme.

   *****
   Facebookissa juuri nyt; Ravintola Koivu:

   "Valitettavasti joudumme ilmoittamaaan, että Johanna Tukiaisen keikka on peruttu. Etukäteen ostetut liput lunastetaan takaisin. Selvittelemme syytä!"

   *****

   • Pari tuntia sitten oli Koivun porukka menossa tuksua hkemaan kentältä, eikä heillä ollut tuota liikkeelle laskemaasi huhua tiedossa


   • Käsitykseni mukaan syitä Tukiaisen paluulennolta poisjääntiin voi olla kaksi:

    * joko, on selvittämättömiä asioita Kanarialla. Tämä voi tarkoittaa sitä, että Kari Hiltunen on tehnyt Espanjan lakien mukaisen rikosilmoituksen (hän lienee residentti), ja tutkintakokonaisuuteen voi kuulua sellainen turvaamistoimi, jossa epäilty asetetaan määräaikaiseen matkustuskieltoon. Eli: vasta sitten voi palata kotimaahansa, kun kuulustelut ja kaikki paperit on tehty Espanjan päässä. Tämä turvaamistoimi siis siksi, että Espanjan poliisille on tarkoituksenmukaista hoitaa tutkittava asia kuntoon viivytyksettä ja paikan päällä.

    * tai, Tukiainen on ollut niin huonossa kunnossa, etteivät häntä brunetit polkkatukkaiset näätälentoemännät päästäneet koneeseen (tai sitten hän on ollut niin kamalan hajuinen, ettei voitu kuvtellakaan hänen mukaanottoa).

    Odotellaan rauhassa todellisen syyn selviämistä. Kyllä tämä tästä keriytyy auki, nou hätä. Tukiaisen selittelyt ovat varmaan taas kuin von Munchhausenillä!


  • No voe mahoton... Tämä menee ihan käsikirjoituksen mukaan kun tuhnaus ei ole menossa sinne keikalle. Jos vielä on jäänyt koneesta niin tulee pikkuinen ilkeä ajatus että onko paossa mahdollisesti tuleva oikeus käsittelyä.. Voi että aikuinen ihminen osa sotkea ja söheltää.. Nyt sitten odotellaan maan mainioita selityksiä. Ja huomatkaa kuomat, ei koskaan .painotan EI KOSKAAN syy ole tuksussa itsessään. Jos vaikka kakkais housuunsa niin näädäthän ne on sen tehnyt hänen nukkuessaan kun ovat niin kateellisia, mutta hänessä itsessään ei ole syytä....

  • Viime päivien tapahtumien vyöryssä voi olla paljon sulattelemista, mutta muistinvirkistyksenä pari taustoitusta muutamaan edelliseen viime tuntien aikana kirjoitettuun viestiin (yllä).

   Ravintola-alan ammattilainen Kari Hiltunen siis pyörittää Bar Naurua Playa del Inglesissä. Siisti perusbaari rantaostarilla, kivat sivut, hyvä video ja musiikki:

   http://www.barnauru.com

   Muutama päivä sitten Johanna Tukiainen veti isot lärvit Nauru-baarissa ja jätti laskun maksamatta. Tukiaisen huppari jäi vahingossa baariin, kun sekava Tukiainen karkasi. Hiltunen laittoi hupparin myyntiin kattaakseen syntyneet tappiot. Sitten Tukiainen tylytti ja herjasi Hiltusta internetissä pahanilkisin sanankääntein. Että näin. Katso tästä eilisestä keskustelusta lisää, miten Tukiainen loukkaa ammatti-ihmisen kunniaa julkista mediaa käyttäen:

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/11058829

   Tuo Tukiaisen julkaisema kirjoitus (linkin sisällössä), joka ilmestyi internetiin ympäri maailman 27 tuntia sitten voi olla syy, miksi Tukiaista pidetään Gran Canarialla.

   *****

   • Syy on etukäteen tehty käsikirjoitus, että saavat Tuksun seiskän lööppeihin ensi viikollakin. Pers aukinen muija, pakko tehdä diiliä jopa kolpakosta.


   • Vähän lähtee laukalle nämä pidätykset ja koneeseen menon eväämiset tällä porukalla


   • 17+13 kirjoitti:

    Vähän lähtee laukalle nämä pidätykset ja koneeseen menon eväämiset tällä porukalla

    Ravintola Koivu (Turku) ilmoitti Facebookissa tänään noin klo 19:30 näin:

    "Valitettavasti joudumme ilmoittamaaan, että Johanna Tukiaisen keikka on peruttu. Etukäteen ostetut liput lunastetaan takaisin. Selvittelemme syytä!"

    Ravintolasta oli lähetetty autopartio hakemaan Tukiainen Helsingin kentältä Turkuun, mutta partiolle siis tuli turha reissu. Syy, miksi Tukiainen ei ollut paluulennollaan, selviää kyllä varmaan vuorokauden sisällä. Sitten tänne tulee lisää tietoa koko tapahtumasta.


   • Juorun lähteenä alaikäisistä tytöistä on siis joku toinen ravintoloitsija Kanarialla. Toivotaan nyt, että tämä ravintoloitsija saadaan myös vastuuseen sanoistaan. Jäljet johtavat sylttytehtaalle.


   • 17+13 kirjoitti:

    Vähän lähtee laukalle nämä pidätykset ja koneeseen menon eväämiset tällä porukalla

    Tukiainen ei jostain syystä ilmestynyt paluulennolleen ja lienee nyt yhä Playa del Inglesissä. Onko Kanarianmatkaajilla hänestä tuoreita havaintoja?

    Tiistaina 27.11.2012 Suomessa häntä odotellaan Helsingin käräjäoikeuteen. Käsittelyssä on kolme pahoinpitelysyytettä, joista voi hänelle napsahtaa esim. 6 kuukautta ehdotonta vankeutta, koska nuo epäillyt pahoinpitelyt on tehty edellisen, ehdollisen vankeustuomion koeajalla. Toki oikeutta voi vältellä (ainakin jonkin aikaa) hieman lämpöisimmissä ilmanaloissa kuin esim. suomalaisella korpikesämökillä.


  • Tää ei ole todellista - kylläpä Tuksu saa aikaan rajuja tunteita ja paljon tulkintoja ja kaikki mielestään NIIIIN oikeassa. Aika huvittavaa, jos on Tuksulla tarve avautua lavalla, palstalla jne. - niin kyllä täällä muilla vasta onkin tarve osoittaa omaa "viisauttaan"

  • Kukaan ei ole niin viisas kuin ihminen;

   kirjoittaessaan toisesta ihmisestä :)

  • Hymy-lehden verkkojulkaisu tänään sunnuntaina 18.11.2012:

   "Tuksun outo ravintolasoppa: Ravintoloitsija kertoo nyt totuuden!

   Hymy kertoi aiemmin tänään Johanna Tukiaisen Kanarian-reissulla sattuneesta erikoisesta episodista. Nyt ravintolan omistaja oikoo Tuksun puheita.

   Tukiainen oli ilmestynyt seurueineen Kari Hiltusen liikekumppaninsa kanssa omistamaan Bar Nauru -nimiseen ravintolaan. Tukiaisen blogikirjoituksen mukaan ravintoloitsija otti häneltä illan päätteeksi pantiksi merkkihupparin. Tukiainen myös paheksui, että ravintoloitsija pisti tämän myyntiin seuraavana päivänä.

   Mitä oikein tapahtui, Kari Hiltunen?

   -- Tukiainen käväisi tässä muutama ilta sitten. Joi erinäisen määrän tunnetusti vahvoja kansainvälisiä juomasekoituksia, ja meillähän Bar Naurussa ne tehdään aidosti, eli jokaiseen tulee vähintään 10 senttiä viinaa. Seuraukset olivat sen mukaiset, Hiltunen toteaa.

   -- Tukiainen oli tappiin saakka ja kun laskun maksun aika tuli, ei hänellä eikä kaverillaan ollut varaa maksaa laskua. Hän jätti hupparin pantiksi, jotta tulisi maksamaan seuraavana päivänä. Tämä siis sovittiin hänen kanssaan samoin kuin se, että jos maksua ei näy, pidän hupparin. Se oli kuulemma arvoltaan 500 euroa.

   Tuliko Tukiainen?

   -- Ei tullut. Joten pistin hupparin myyntiin omalle Facebook-sivulleni. Hän suuttui siitä kovin ja kävi hakemassa hupparin pois kollegaltani, kun en ollut paikalla. Lasku on edelleen avoinna. Jos meillä maksaa Georgio Armani ja Joulupukki, niin maksaa myös Johanna Tukiainen…

   Johanna suivaantui episodista niin, että kirjoitteli blogisivuilleen raskaita ja henkilöön käyviä väitteitä. Niistä on nyt tehty rikosilmoitus."

   Lähde:

   http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksun-outo-ravintolasoppa-kanarialla-ravintoloitsija-kertoo-nyt-totuuden

   ******

  • Johanna Tukiaisen kohdalla mikään ei enää yllätä, ei todellakaan.

   • Näkeehän sen jo sokea Reettakin, ettei Johanna Tukiainen ole ihan kunnossa.


  • Oikeaa seuraa kanarian junteille...

  • Johanna Tukiainen kirjoitti eilen 18.11.2012 toiminimensä nettisivuilla näin:

   "Tämä matka on ollut tosi hurja, ihan mieletön suorastaan!
   Jorma Kalevi ei toiminut asiallisesti ollenkaan. Olen ihan satavarma, että hän yrittää myydä minusta jonkun "skandaalijutun" jollekin suomalaiselle lehdelle, ja juttu ei tietenkään taaskaan pidä paikkaansa. Ihmettelen, että ravintolan oma henkilökunta otti minusta valokuvia. Sellainenhan on laitonta! Siis silloin, kun olin lavalla ja vielä topless!"

   Nyt Tukiaisella ovat välit poikki jo kahteen-kolmeen suomalaisravintolaan Playa del Inglesissä:

   * Tiffanyyn (om. Jorma Kalevi)
   * Amigoon (om. ilmeisesti Jorma Kalevi ja Anu Harju)
   * Bar Nauruun (om. Kari Hiltunen ja kaverinsa Roberto)

   Kun Inglesissä on kymmenkunta suomalaisravintolaa, sellaiset 30 prosenttia tästä ravintolakannasta on jo pois pelistä, eikä niihin ole Tukiaisella enää asiaa.

   Tukiaisella on omintakeinen tyyli polttaa sillat kaikkialta minne meneekin.
   "Jos menneisyytesi hyytää sinua, polta pari siltaa takanasi ja lämmittele liekkien lämmössä." -- Sananlasku Helsingin Jollaksesta, Tukiaisen asuinlähiöstä.

   • Ettekö te, hitto vieköön, voisi lopettaa tuosta hyllyvästä, juoposta katastrofista jauhamisen!


   • Tukiainen on Suomessa tunnettu siitä, että hän elää pummailemalla, toisten piikkiin. Hänellä on kymmeniä tuhansia euroja ulosotossa.

    http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1408063/johanna-tukiaisella-yli-32-000-euroa-ulosotossa

    Lisäksi kahden viikon päästä lankeavat maksuun yli 9500 euron jälkiverot vuodelta 2011. Hänen "keikkamyyntinsä" on nuupahtanut syksyn 2012 aikana. Rahat ovat häneltä todella loppumassa. Kaikki on juotu tai käytetty muihin päihteisiin.

    Täten, hyväksykää vain käteismaksu maksuna, jos aiotte jotain hänelle myydä. Rahaa hänelle ei pidä tietenkään kenenkään lainata; siinä ne menisivät lopullisesti. Takaisinmaksua ei koskaan tulisi. Välttäkää myös niitä ravintoloita, joissa hänellä on "show." Miksi tukea ala-arvoista tekemistä.

    Toivotan jokaiselle Kanaria-reissaajalle erinomaisen hyvää ja aurinkoista lomaa!

    - Inglesin Vaari


   • Vinkkejä Bar Naurulle uusista nimistä uusille cocktaileille:

    * Tears on the Dunes
    * Huppari Criminal
    * Marinoitu Näätä
    * Tupsukka Kutiainen

    * Tuksukka
    * Dyynien Sotanorsu
    * Lypsymekko Surfer
    * Olkalaukku Mule

    * Klamouri
    * Asshole on the Dunes
    * Tunkrahvi
    * Katkero Kermaper.se
    * Papaya Ballena


   • Cocktail-listaa kirjoitti:

    Vinkkejä Bar Naurulle uusista nimistä uusille cocktaileille:

    * Tears on the Dunes
    * Huppari Criminal
    * Marinoitu Näätä
    * Tupsukka Kutiainen

    * Tuksukka
    * Dyynien Sotanorsu
    * Lypsymekko Surfer
    * Olkalaukku Mule

    * Klamouri
    * Asshole on the Dunes
    * Tunkrahvi
    * Katkero Kermaper.se
    * Papaya Ballena

    Kiitos!!! Nauroin vedet silmissä.


   • Cocktail-listaa kirjoitti:

    Vinkkejä Bar Naurulle uusista nimistä uusille cocktaileille:

    * Tears on the Dunes
    * Huppari Criminal
    * Marinoitu Näätä
    * Tupsukka Kutiainen

    * Tuksukka
    * Dyynien Sotanorsu
    * Lypsymekko Surfer
    * Olkalaukku Mule

    * Klamouri
    * Asshole on the Dunes
    * Tunkrahvi
    * Katkero Kermaper.se
    * Papaya Ballena

    * Angelika Mukiainen

    - tömäkkä jaloviina kahlua -cocktail, pirttihirmun special
    - tarjoillaan Hello Kitty -mukista, kuva:

    http://www.prisma.fi/tuotekuvat//large/54/442ddw6i3tw19lov.jpg


   • Angelika Mukiainen kirjoitti:

    * Angelika Mukiainen

    - tömäkkä jaloviina kahlua -cocktail, pirttihirmun special
    - tarjoillaan Hello Kitty -mukista, kuva:

    http://www.prisma.fi/tuotekuvat//large/54/442ddw6i3tw19lov.jpg

    Tussu Jokiaisen suosikkicocktail:
    -Mitä tahansa viinaa niin paljon kuin sitä saa maksimaalisen kännin hankkimiseksi minimaalisessa ajassa, mistä tahansa astiasta, lämpötila mikä tahansa.


   • Perseet Olalle kirjoitti:

    Tussu Jokiaisen suosikkicocktail:
    -Mitä tahansa viinaa niin paljon kuin sitä saa maksimaalisen kännin hankkimiseksi minimaalisessa ajassa, mistä tahansa astiasta, lämpötila mikä tahansa.

    Sensuuri poisti tuosta alusta T-kirjaimella alkavan ussu sanan. Ideana oli sananmuunnos.


   • Angelika Mukiainen kirjoitti:

    * Angelika Mukiainen

    - tömäkkä jaloviina kahlua -cocktail, pirttihirmun special
    - tarjoillaan Hello Kitty -mukista, kuva:

    http://www.prisma.fi/tuotekuvat//large/54/442ddw6i3tw19lov.jpg

    *Angelika Mukiainen -mukissa voisi olla enemmän väriä, ehdottomasti pinkkiä:

    http://kuvat2.huuto.net/5/16/848da5b642db0fb115518b93aa9be-orig.jpg

    .. ja-tai enemmän designia:

    http://media1.kawaiifoods.com/2012/03/Hello-Kitty-Mug-Coffee-Tea-Kawaii-Food-Blog-2.jpg

    http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=37582316


   • Cocktail-listaa kirjoitti:

    Vinkkejä Bar Naurulle uusista nimistä uusille cocktaileille:

    * Tears on the Dunes
    * Huppari Criminal
    * Marinoitu Näätä
    * Tupsukka Kutiainen

    * Tuksukka
    * Dyynien Sotanorsu
    * Lypsymekko Surfer
    * Olkalaukku Mule

    * Klamouri
    * Asshole on the Dunes
    * Tunkrahvi
    * Katkero Kermaper.se
    * Papaya Ballena

    Niille, jotka ovat seuranneet Madamen ja Toyboyn toimintaa Kanarialla lähempääkin, seuraavat cocktailien nimet voivat olla puhuttelevia:

    * Brake Dancer
    * Tunkeroinen
    * Sika-Luuserin Loraus
    * Auraper.se
    * Dark Angel´s Wing
    * Faro Fallos
    * Huispaava Taikanauha


   • Dramaattisin kohta tuossa kirjoituksessa 18.11.2012 on Tukiaisen näppäily Jorma Kalevista, joka on useimpien suomalaisten tuntema pitkän linjan yrittäjä Gran Canarialla ja mukana siellä mm. Lions Club -toiminnassa.

    Jorma Kalevilla on ollut Tiffany-ravintola Playa del Inglesissä yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta (aloitti 1.2.1981). Kukaan muu ei ole pystynyt samaan. Ja sitten tulee haukkuva Tukiainen, joka oli alle 3-vuotias Tiffanyn perustamispäivänä:

    "Jorma Kalevi ei toiminut asiallisesti ollenkaan. Olen ihan satavarma, että hän yrittää myydä minusta jonkun "skandaalijutun" jollekin suomalaiselle lehdelle, ja juttu ei tietenkään taaskaan pidä paikkaansa. Ihmettelen, että ravintolan oma henkilökunta otti minusta valokuvia. Sellainenhan on laitonta! Siis silloin, kun olin lavalla ja vielä topless!"


   • Tällaiset konfliktitilanteet on tuttua peruskauraa Tukiaisen toiminnassa.


  • Johanna Tukiainen kirjoittaa 20.11.2012 blogissaan viime torstai-illan sumuisista tapahtumista. Hän on muistavinaan näin, vaikka kirjoitti jo viime perjantaina ihan jotain muuta päiväkirjassaan. Tässä siis ote blogitekstistä:

   "Kävin eilen pitkän, hyvin miehekkään kaljun suomalaisen miehen kanssa treffeillä. Vietimme ensin ihanan illallisen ja sen jälkeen menimme Nauru-nimiseen baariin Playa del Inglesissä.

   No, ei paljoa naurata taaskaan: joku törkeä henkilö varasti minun aidon Christian Audigierin pinkin hupparin, jossa on pääkalloja käsivarsissa. Ostin hupparin Miamista joskus pari vuotta sitten. Nyt huppariani huutokaupataan netissä ja Facebookissa, ja tuotto menee kuulemma osittain kulkukoirille.”

   Muistinvirkistyksenä tämä: rahaton Johanna Tukiainen veti isot lärvit Nauru-baarissa ja jätti laskun maksamatta. Huppari jäi baariin pantiksi, kun sekava Tukiainen lähti baarista Playa del Inglesin yöhön.

   Tukiaisen lähtiessä oli sovittu, etä hupparin voi myydä viinakulujen katteeksi. Niinpä baarin omistaja laittoi hupparin myyntiin kattaakseen syntyneet kustannukset. Summa summarum: Tukiainen vaihtoi hupparinsa viinaan.

  • Miksi Johanna Tukiaisen esiintymiset päättyivät floppiin ja ihmisten poisjääntiin showsta? Tukiaiset blogiselittelyä 20.12.12 kristillis-eroottisesta showstaan:

   "Mitä tulee johonkin raporttiin, että olisin muka “esiintynyt täysin humalassa” ja jalka kipsissä, täysin myöhässä (artikkeli kuvineen Seiskassa viime viikolla, toim.huom.), on täysi VALE!!!!!

   Olen ollut Kanarian keikoillani selvinpäin, nilkkani nyrjähti, mutta ei ole poikki, ja siihen laitettiin vain pariksi päiväksi side; mitä sitten????

   Olen tullut keikoilleni ravintoloitsijoiden pyyntöjen mukaan, ja he nimenomaan myös sanoivat, että keikkani saa olla rohkeampi."

   Diipa-daapa... Tukiaisen ns. keikat Kanarialla ovat olleet taloudellinen ja imagollinen katastrofi niille suomalaisravintoloille, joissa hän on "esiintynyt."

   • Tukiainen heitti muutaman keikan Kanarialla tähän malliin:

    http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a501554/johanna tukiainen keikalla kanarialla kannissa ja jalka paketissa katso/

    Mutta, mutta. Lopulta hän "viskasi pyyhkeen kehään", tai pikemminkin "paiskasi märän rätin kasvoille" ja teki oharit Jorma Kaleville: hän ei saapunut sopimuksenmukaiselle keikalle enää 15.11. Tiffanyyn. Se oli loppu, The End.


  • Lyhyt lainaus eräästä toisesta ketjusta kunnianarvoisan nimimerkin "Talviasukas" kertomuksesta tänään tällä Suomi24:n Kanaria-palstalla. Talviasukas kertoo Ravintola Tiffanyn viimeviikkoisesta ohjelmasta mm. seuraavaa:

   "... musiikkia tuli karaokelaulajien laulamana ja levymusiikkia esiintyjä-iltoina. Kävimme tanssimassa mahtavaäänisen Jorma Kalevin laulaessa 15.11. / 17.11./ 19.11., ja tanssilattia oli täynnä ihan tungokseen asti.

   15.11. piti esiintyä myös Tuksun, joka kuulemma ei ollut saapunut paikalle. Ilmeisesti Tuksun pallo oli hukassa, ja pääpuoli sekaisin alkomaholista ja muista mömmöistä. Meidän seurue ei ollut kiinnostunut moisesta sekoboltsista, joten me poistuimme Jorma Kalevin laulujen jälkeen."

   Tämä on siis lainaus Kanarialla asuvan henkilön raportista 20.11. klo 17:18.

  • Tukiaisen kirjoittelut ovat roskaa ja käyttäytyminen hirveän epätavanomaista. Nainen on hermoromahduksen partaalla prinsessamekkoineen ja painajaisineen kaikkineen. Näinköhän selviää hengissä Kanarialta takaisin? Häntä odotetaan Helsingin käräjäoikeuteen tiistaiksi 27.11.2012.

   Ko. oikeudenistunnossa Johanna Tukiaista epäillään muun muassa seuraavista moitittavista teoista ja pahoinpitelyistä; virallinen syyttäjä ajaa syytteitä:

   - maalisk. 2011, Helsinki (juomalasilla lyönti ja lasin särkeminen uhrin kasvoihin)
   - kesäkuussa 2011, Vantaa (uhrin kuristaminen, raapiminen ja nyrkillä lyöminen)
   - joulukuussa 2011, Tampere (ankara isku kuohuviinipullolla uhrin päähän, särkyneen pullonkappaleiden avulla tehty uhrin viiltely)

  • Päihdeongelmaisen elämä on yhtä hel.vettiä. Samassa sopassa ovat läheiset ja kaikki, jotka hänen kanssaan joutuvat tekemisiin; ketkä kumppaneina, ketkä yrittäjinä ja ketkä kanssamatkaajina.

  • Toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan Johanna Tukiaiselta on takavarikoitu passi, ja että hän on pummannut rahaa ihmisiltä ja vedonnut siihen,ettei ole rahaa eikä passia. Viranomaisten tekemässä passin takavarikoinnissa kyse lienee juuri Tukiaisen laatimasta kunnianloukkauskirjoituksesta 16.11. ja Bar Naurun maksamattomasta juomalaskusta 15.-16.11. Tämän viestin tietoja varmistellaan parhaillaan.

   • Edelleen, Jorma Kalevi pidätti itsellään Tukiaisen ja Olkalaukkuhomon paluulennon 17.11. liput, koska Tukiainen oli rikkonut sopimustaan Tiffanyn kanssa muun muassa jäämällä pois sovitulta keikalta 15.11. Tämä meneillään oleva viikko on pitänyt käyttää täten myös uusien lippujen hankkimistyöhön.


  • En nyt pahaa suorastaan halua Tuhkikselle mutta olisi hyvä opetus kun joku pikkuisen näpäyttäisi nenälle. Se kun ketale ei välitä mistään. Menee aina siitä mistä aita on matalin ja tallaa kaikki jalkoihinsa. Puree ,hakkaa, varastaa ja valehtelee ,pienen osan synneistä mainitakseni. Kun sitten ei ole tullut mitään sanktioita niin luulee livahtavansa mistä vaan. Olisi terveellistä huomata että jostain tulee se herra herrallekkin.. Eli vastaamaan joutuu tekosistaan.

  • ... samaan aikaan Suomessa...

   Johanna Tukiaisen sotkiessa ja selvitellessä asioitaan Gran Canarialla, Suomessa hänen show-tuotettaan myynyt ohjelmayhtiö on peruuttanut kaikki tähän mennessä bookatut keikat ja ottanut tilalle muita esiintyjiä. Keikat, jotka on myynyt Tauski Peltosen ohjelmayhtiö, on siis peruttu. Hymyn verkkolehti raportoi eilen 21.11.2012:

   http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-toppasi-taas-jarjestaja-perui-30-keikkaa

   "Ensi perjantaille oli sovittu Parainen ja lauantaille Somero. Kun sain vahvistuksen siitä, että lady saapuu Kanarialta vasta lauantai-iltana, ilmoitin yhtiöni myyntiedustajille, että koko myyty kasa perutaan pois ja tilalle myydään uusi tuote, joka on yhtiömme sekä asiakkaittemme etujen mukaista, Tauski toteaa." (ote linkin sisällöstä)

   • Miten Jorma-Kalevi on pidättänyt liput? Nykyäänhän ne ovat e-lippuja, joten paperinpala sinne tai tänne , varausnumerolla pääsee matkaan. Eri asia on, jos Jorma peruutti koko liput. Ja mitä sitä lipuilla tekee jos ei ole passiakaan. Paitsi eikös henkkarit riitä Espanjaan vai onko Kanaria eri asia?


   • Tauski Peltosen ohjelmatoimisto on siis peruuttanut yhteistyön Johanna Tukiaisen kanssa, ja kaikki sovitut ja bookatut keikat on peruttu tältä viikonlopulta alkaen. Käytännössä tuo tarkoittaa kohublondin esiintymisten loppumista Suomessa.


  • Johanna Tukiaisen keikkamyynti on sakannut. Tuote ei ole kunnossa eikä hinta-laatu -suhde toimi. Taru on lopussa. Tiistaina 27.11.2012 on se syksyn suurin keikka. Estradina Helsingin käräjäoikeus.


   • vilperi571 kirjoitti:

    Noinkohan ilmestyy kun tänpäivän "uutistiedot" kertovat seuraavaa:
    http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/11/22/minulla-on-ollut-korkea-arvoisia-vieraita-yleisossa-taalla-keikoillani-kanarialla/

    Aikaahan on kyllä vielä, mutta jos se passikin on jonkun viranomaisen hallussa, niin voipi olla hiukasen vaikeata ilmestyä käräjäsaliin kun matkustuslupa ei ole kunnossa!!?? :)

    Törmäsin tuohon linkkiin naamakirjassa ja ajattelin välittää sen teille tännekin!! :)

    T. Vilperi

    Vilperin viestin linkin sisältämä blogikirjoituksen originaaliteksti 22.11.12 yhtenä pötkönä karvoineen kaikkineen. Lue tästä, niin ei tarvitse klikkailla:

    "MINULLA ON OLLUT KORKEA-ARVOISIA VIERAITA YLEISOSSA TAALLA KEIKOILLANI KANARIALLA "

    "Kuten aiemmin kirjoitin, esiinnyin Lions Clubille ja he maksoivat itse keikkani. Yleison joukossa oli aivan ihana pastoripariskunta ja kyseinen nainen tuli uudelleen minua vastaan pari paivaa sitten ja hanesta huokui ihan jarjettoman hyva henki, ihan kuin joku enkeli olisi siihen ilmestynyt eteeni. Han sanoi, etta kuunteli tarkkaan pastorimiehensa kanssa juontoni keikallani jossa annoin heille rukouspyynnon siita, etta loydan hyvan, uskollisen ja rakastavan miehen, jonka kanssa perustaa perhe ja elaa koko loppuelama yhdessa. Liikutuin niin paljon hanen sanoistaan, etta minulle tuli kyyneleet silmiin.

    Kuulin myos nyt jalkikateen, etta Kanarian keikkojani on ollut seuraamassa Keskustan puolueen poliitikoita, mm. Mikko Ruokola. En tunne kyseista henkiloa, enka muista kaikkia ihmisia yleisostani, koska heita on valilla ollut todella paljon. Olen otettu siita etta keikkojani tulee katsomaan myos korkeissa viroissa olevat ihmiset, en mina siina mitaan pahaa nae, painvastoin! Miehet ovat tosin huomattavasti ystavallisempia minua kohtaan, mutta ei kai siinakaan nyt mitaan ihmeellista ole. Kiittelen naissa blogeissani kokoajan eri ihmisia, mutta suomalaiset jakautuvat siis taysin kahteen eri leiriin liittyen minuun. Puolet vihaavat ja puolet rakastavat minua. Suurimmat kiitokset Iskelmabaarin johtajalle Hans nimiselle miehelle, olet kultainen mies!!!!

    Juha stailaajani on minulle hyvin rakas ystava, mutta meilla ei ole seksuaalista suhdetta tietenkaan, koska mina olen hetero ja han on on homoseksuaali. Tunnemme vetoa toisiamme kohtaan, koska olemme niin samanlaisia ihmisia ja meilla on tasantarkkaan samanlainen huumorintaju ja ajatusmaailma. Meilla on sama maku kaikesta, ja en ole koskaan nauranut millaan matkalla yhta paljon kuin taalla Kanarialla, kiitos siita kultaiselle ja komealle Juhalle.

    Taalta olisi niin paljon kaikkea kerrottavaa, etta voisin kirjoittaa kirjan matkastamme. Matkastamme olisi pitanyt kuvata TV sarja, olen taysin vakuuttunut etta silla olisi ollut enemman katsojia kuin esim. Matkaoppaat TV ohjelmalla. Tapasin muuten pari matkaopasta jotka tulivat kiusaamaan minua eraaseen baariin. He vaittivat etta koko Seiskan blogini on lopetettu ja joudun muutenkin tyottomaksi! Juha alkoi nauramaan, etta haloo, mun blogini on yksi Suomen luetuimmista, sita ei tasantarkkaan ole lopetettu!!!

    Eilen meidat pyydettiin laulamaan Apilaniittyyn “Tuhat yota” Juhan kanssa ja meille tarjottiin juomia. Juha on ihan alyttoman hyva laulaja, han laulaa varsinkin upeasti englanninkielisia biiseja!!! Yon vietimme hotellihuoneessamme jossa Juha lauloi minulle kaikki mahdolliset Disneyn biisit lapi, seka minun rakastamani kappaleen “The whole new world.” Siis tosi romanttisen biisin, jonka ovat esittaneet yhdessa mm. Jordan ja hanen ex-aviomiehensa Peter Andre. Nain yhden unen yhtena yona, etta Jordan (Katie Price) soitti minulle ja pyysi minua bilettamaan kanssaan Lontooseen. Meilla oli tosi hauskaa hanen kanssaan ja sitten han tuli yhtakkia Kanarialle kanssani. Muutenkin uneni ovat hyvin erikoisia.

    Soimme eilen Juhan kanssa ostamani kiinalaiset keksit, joiden sisalla on aina joku teksti. Mina sain tallaisen tekstin: “Sometimes travelling to new places can bring great transformation.” Juha sai tekstin: ” Your life will soon be graced with the presence of stardom.”

    Kuvakansiomme on todella suuri matkaltamme, osassa kuvista halailen ihanaa, vajaan vuoden ikaista Amanda nimista tytarta, joiden suomalaiset vanhemmat olivat haltioissaan tavatessaan minut. Osassa kuvista olen makea pinkki takki paallani, musta Marcianon paljettimekko paalla ja musta Marcianon suuri lierihattu paassani. Minulla on Jenkeista hankitut 16cm Pin Up tyyliset korkokengat jalassa monissa kuvissa, minun musta korkokengat joissa on kultaisia paakalloja, ovat myos tosi makeat.

    Lisaa Kanarian seikkailuistamme kohta, Johanna Tukiaisen seurassa ei koskaan ainakaan tule tylsaa!!! :) "


  • Pitäkää se hullu laardikasa nyt siellä Granilla että uskaltaa lähtee Tenskulle lomailemaan.

   • Ihan sama mulle oikeesti.


  • EI SAA KLIKATA SEISKAN BLOGIIN!!!!!

   MINULLA ON OLLUT KORKEA-ARVOISIA VIERAITA YLEISOSSA TAALLA KEIKOILLANI KANARIALLA
   Posted on 22/11/2012 by Johanna

   Kuten aiemmin kirjoitin, esiinnyin Lions Clubille ja he maksoivat itse keikkani. Yleison joukossa oli aivan ihana pastoripariskunta ja kyseinen nainen tuli uudelleen minua vastaan pari paivaa sitten ja hanesta huokui ihan jarjettoman hyva henki, ihan kuin joku enkeli olisi siihen ilmestynyt eteeni. Han sanoi, etta kuunteli tarkkaan pastorimiehensa kanssa juontoni keikallani jossa annoin heille rukouspyynnon siita, etta loydan hyvan, uskollisen ja rakastavan miehen, jonka kanssa perustaa perhe ja elaa koko loppuelama yhdessa. Liikutuin niin paljon hanen sanoistaan, etta minulle tuli kyyneleet silmiin.

   Kuulin myos nyt jalkikateen, etta Kanarian keikkojani on ollut seuraamassa Keskustan puolueen poliitikoita, mm. Mikko Ruokola. En tunne kyseista henkiloa, enka muista kaikkia ihmisia yleisostani, koska heita on valilla ollut todella paljon. Olen otettu siita etta keikkojani tulee katsomaan myos korkeissa viroissa olevat ihmiset, en mina siina mitaan pahaa nae, painvastoin! Miehet ovat tosin huomattavasti ystavallisempia minua kohtaan, mutta ei kai siinakaan nyt mitaan ihmeellista ole. Kiittelen naissa blogeissani kokoajan eri ihmisia, mutta suomalaiset jakautuvat siis taysin kahteen eri leiriin liittyen minuun. Puolet vihaavat ja puolet rakastavat minua. Suurimmat kiitokset Iskelmabaarin johtajalle Hans nimiselle miehelle, olet kultainen mies!!!!

   Juha stailaajani on minulle hyvin rakas ystava, mutta meilla ei ole seksuaalista suhdetta tietenkaan, koska mina olen hetero ja han on on homoseksuaali. Tunnemme vetoa toisiamme kohtaan, koska olemme niin samanlaisia ihmisia ja meilla on tasantarkkaan samanlainen huumorintaju ja ajatusmaailma. Meilla on sama maku kaikesta, ja en ole koskaan nauranut millaan matkalla yhta paljon kuin taalla Kanarialla, kiitos siita kultaiselle ja komealle Juhalle.

   Taalta olisi niin paljon kaikkea kerrottavaa, etta voisin kirjoittaa kirjan matkastamme. Matkastamme olisi pitanyt kuvata TV sarja, olen taysin vakuuttunut etta silla olisi ollut enemman katsojia kuin esim. Matkaoppaat TV ohjelmalla. Tapasin muuten pari matkaopasta jotka tulivat kiusaamaan minua eraaseen baariin. He vaittivat etta koko Seiskan blogini on lopetettu ja joudun muutenkin tyottomaksi! Juha alkoi nauramaan, etta haloo, mun blogini on yksi Suomen luetuimmista, sita ei tasantarkkaan ole lopetettu!!!

   Eilen meidat pyydettiin laulamaan Apilaniittyyn “Tuhat yota” Juhan kanssa ja meille tarjottiin juomia. Juha on ihan alyttoman hyva laulaja, han laulaa varsinkin upeasti englanninkielisia biiseja!!! Yon vietimme hotellihuoneessamme jossa Juha lauloi minulle kaikki mahdolliset Disneyn biisit lapi, seka minun rakastamani kappaleen “The whole new world.” Siis tosi romanttisen biisin, jonka ovat esittaneet yhdessa mm. Jordan ja hanen ex-aviomiehensa Peter Andre. Nain yhden unen yhtena yona, etta Jordan (Katie Price) soitti minulle ja pyysi minua bilettamaan kanssaan Lontooseen. Meilla oli tosi hauskaa hanen kanssaan ja sitten han tuli yhtakkia Kanarialle kanssani. Muutenkin uneni ovat hyvin erikoisia.

   Soimme eilen Juhan kanssa ostamani kiinalaiset keksit, joiden sisalla on aina joku teksti. Mina sain tallaisen tekstin: “Sometimes travelling to new places can bring great transformation.” Juha sai tekstin: ” Your life will soon be graced with the presence of stardom.”
   Kuvakansiomme on todella suuri matkaltamme, osassa kuvista halailen ihanaa, vajaan vuoden ikaista Amanda nimista tytarta, joiden suomalaiset vanhemmat olivat haltioissaan tavatessaan minut. Osassa kuvista olen makea pinkki takki paallani, musta Marcianon paljettimekko paalla ja musta Marcianon suuri lierihattu paassani. Minulla on Jenkeista hankitut 16cm Pin Up tyyliset korkokengat jalassa monissa kuvissa, minun musta korkokengat joissa on kultaisia paakalloja, ovat myos tosi makeat.

   Lisaa Kanarian seikkailuistamme kohta, Johanna Tukiaisen seurassa ei koskaan ainakaan tule tylsaa!!!
   Johanna Tukiainen

   http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/11/22/minulla-on-ollut-korkea-arvoisia-vieraita-yleisossa-taalla-keikoillani-kanarialla/

  • Kanarialla kiertää huhu, että Tukiainen olisi ollut ensimmäisinä päivinä ihan siedettävän näköisenä ja oloisena, mutta sitten oli hirttänyt ryyppy päälle. Hän oli muun muassa laittanut Hotelli Kokassa huoneen remonttikuntoon ja saanut häädön.

   Nyt hänellä olisi edessä paluu arkeen. Helsingin käräjäoikeuden istunto, jossa Tukiainen on vastaajana, on siis tiistaina 27.11. Paikka on Porkkalankatu 13, Helsinki-Ruoholahti (Salmisaari). Käräjäoikeuden kansliasta tänään saadun tiedon mukaan istonto pidetään salissa nro 403 (4. krs). Istunto alkaa klo 13:00.

   Siis: tiistai 27.11. klo 13:00. Sali 403.
   Sitten showt jatkuvat Hämeenlinnan vankilassa.

  • Eipä uskois noista tuksun kirjoituksista että se nainen 35v!! Kirjoittaa kuin joku 12v teini:))
   No saapa tuksu sitten ilmaisen kyydin kun poliisi noutaa sen kanarialta, siis jos on saanut passinsa takaisin.

   • Voisit heti pyytää anteeksi Suomen 12-vuotiailta teineiltä. 99% heistä kirjoittaa aikuismaisemmin, kuin tuo 35-v!
    Jos Suomen poliisi joutuisi hakemaan, mitä epäilen koska kyseessä ei ole suurrikollinen (tarkoitan rikosten, en rikollisen mittasuhteita), niin se mahdollisesti takavarikoitu passi siirtyisi viranomaiselta toiselle kulkematta välikäsien kautta. Tukevan tuliaisen, vai onko se tulevan Tukiaisen mukanaan toisivat :-)


  • Totta tosiaan Pyydän nöyrimmin anteeksi kaikilta 12 vuotiailta, ei ollut todellakaan tarkoitus teitä loukata!

   • Aika monimutkainen sekoitus: Alle 12 vuotiaan henkinen taso, ikää kolkyt ja risat mutta 70-vuotiaan habitus. Oliskohan elämäntavoilla vaikutusta.
    Jopa Ilkka joutui eroamaan ulkoministerin virasta sekstiviestien vuoksi, joten täytyy hänessä jotain olla. Heh!


   • Pro Vo kirjoitti:

    Aika monimutkainen sekoitus: Alle 12 vuotiaan henkinen taso, ikää kolkyt ja risat mutta 70-vuotiaan habitus. Oliskohan elämäntavoilla vaikutusta.
    Jopa Ilkka joutui eroamaan ulkoministerin virasta sekstiviestien vuoksi, joten täytyy hänessä jotain olla. Heh!

    Laajan ikäskaalan 12-70 vuotta osasit sitten rakennella, hyvä! :)


  • Matkailullisesti Johanna Tukiaisen ja hänen homonsa toiminta Kanarialla armon vuonna 2012 painii kyllä ihan omassa sarjassaan. Samantasoista kännisekoilua ei liene nähty sitten ajanlaskumme alussa, kun Kalevi Keihänen opetti meitä matkustamaan ulkomaille.

  • Valitettavasti avohoitoa Suomessa ei ole saatu järjestettyä toimivaksi, siitä olen kanssasi samaa mieltä. Aivan erikummallisia tapauksia liikkuu kaduilla vapaana, juopotellen ja pahoinpidellen ihmisiä.

  • Sanaton. Osanottoni. On tämä kaameata.

   • Älkää koko ajan puhuko pahaa lähimmäisistänne.
    Tuksu on pappipariskunnan kanssa tulossa seuraavaan Vilperin miitinkiin.
    Kyllä siinä kateellisten naamat kalpenevat.


   • miitinki ja pian! kirjoitti:

    Älkää koko ajan puhuko pahaa lähimmäisistänne.
    Tuksu on pappipariskunnan kanssa tulossa seuraavaan Vilperin miitinkiin.
    Kyllä siinä kateellisten naamat kalpenevat.

    Vilperin miitinkiin voi mennä tovi aikaa, ellei vellinkeittäjä jostain syystä sponssaa ;))


  • No ei monta naamaa kalpene ,koska eihän kukaan ole kateellinen tälläiselle mielenterveys ongelmaiselle ja alkoholismista kärsivälle ihmiselle... Tuksuttimen itsensä houreinen ajatushan on että kaikki on hänelle kateellisia.. Mistä ihmeestä, kysyn minä??

  • Montako hotellihuonetta se Tuksu on laittanut remonttiin jo tämän lomansa aikana?
   Nimittäin perjantain vahvistettujen tietojen mukaan Teror-hotellin huone meni lähtiessä remonttiin, kun lomaa ei sopinutkaan ko. paikassa jatkaa.

   Tuossa aikaisemmin joku kertoi että Tuksu olisi KOKA-hotellissa laittanut paikat paskaksi.

   Minkähän takia tämä meidän Clamour Ladymme suostuu asuman edes tuollaisissa 1-2 tähden apartomentiksissa....luulisi vaativan viiden tähden hotellin itselleen....

  • Tukiaisten toilailuista on syntynyt yhteiskunnalle iso lasku. Suomen viranomaiset odottavat Johanna Tukiaista Helsingin käräjäoikeuteen tiistaiksi 27.11.2012. Tukiaista epäillään muun muassa seuraavista moitittavista teoista ja pahoinpitelyistä; virallinen syyttäjä ajaa syytteitä:

   - maalisk. 2011, Helsinki (juomalasilla lyönti ja lasin särkeminen uhrin kasvoihin)
   - kesäkuussa 2011, Vantaa (uhrin kuristaminen, raapiminen ja nyrkillä lyöminen)
   - joulukuussa 2011, Tampere (ankara isku kuohuviinipullolla uhrin päähän, sitten särkyneen pullon kappaleiden avulla tehty uhrin viiltely kasvojen alueelle)

   Koska nuo teot ovat samankaltaisia kuin aiemmat teot, joista on seurannut ehdollista vankeutta (tuomio annettu elokuussa 2010), ja teot on tehty koeaikana, joka päättyi 31.12.2011, lopullinen seuraamus voi olla ehdoton vankeus, jossa yhdistetään saatava rangaistus ja aiempi ehdollinen vankeusrangaistus.

  • Äläkää menkö Kanarialle, kun noin ahistaa. Vanaha kunnon Keihäs-meininki, mutta näköjään kummiskin kiinnostaa..:) Tärkeilijöitä kyllä riittää perus turistikohteisiinkin, mutta näyttävät koomisilta esitellessään muka "bättrefolkia"-silti ovat samalla turistilennolla?? Muistutan, että aina on mahdollisuus mennä reittilennolla ksaaadiin laskettelemaan tai munakoon rusetti kaulassa tai tilata yksityiskone. Tuksu edustaa nykyajan Keihäsmatkailua ja eipä kaukana ole hutunkeitto ns.keskituloisillakaan...Miten joku onkin voinut noin perehtyä yhden ihmisen toilailuihin-mitähän mahtaisi tuon kirjoittajan taustalta löytyä. Antakee olla.

  • Jälkimaininkeja Kanarialta 27.11.2012.
   Jorma Kalevi - mm. Tiffany-ravintolan omistaja Playa del Inglesissä - on tekemässä rikosilmoitusta Tukiaisesta. Hymyn artikkeli tänään:

   http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jo-toinen-ravintoloitsija-tekemassa-tuksusta-rikosilmoitusta

   " - Torstain 15.11. esiintymiseen suuri stara ei saapunut Tiffanyyn, vaikka olimme kovasti mainostaneet. Sen jälkeen katsoin, ettei minulla ole mitään sanomista hänelle. Hän asui vielä 17.11. asti maksamassani hotellissa. Tuona aamuna henkilökuntani oli hakenut häntä tarkoituksenaan viedä kentälle.

   - Neiti Tukiainen oli kuitenkin lähtenyt hotellin kertoman mukaan ottamaan rastalettejä. Lauantaina neiti seisoi aika nöyrän näköisenä Tiffanyn portin pielessä ja olisi halunnut jutella. En katsonut häneen päinkään ja sanoin, että ei ole puhumista.

   - Kun tiedän satavarmasti, että hän on Suomessa, teen hänestä rikosilmoituksen, Jorma Kalevi tuhahtaa."

  • Johanna Tukiaaisen vierailu Kanarialla aikaansai:

   * Kaksi rikosilmoitusta
   * Kaksi tuhottua hotellihuonetta
   * Yhteensä nelinumeroiset korvausvaatimukset.

   Että näin.

  • Vihoviimeinen (?) viesti tähän ketjuun. Tässä on Seiska-lehden kuva Johanna Tukiaisesta Kanarian uima-altaalla yläosattomissa, topless:

   http://aijaa.com/9ncHsW

   Huom! Ota varovasti siristellen kuvan syrjästä kiinni ennen kuin avaat katseesi uteliaaksi. Niin on parempi. Verkkokalvosi eivät pala.

   Vielä yksi kuva, vanha tuttu, jossa Johanna mietteliäänä katsoo tulevaisuuteen:

   http://i6.aijaa.com/b/00417/11285636.jpg

   Kuvassa hänellä on päällään täysi vaatetus. Prinsessa Kanarianlintu.

   • miten niin viimeinen?


  • Jorma Kalevi ja Tiffany eivät maksa Tukiaisen palkkiota, koska Dolls-tuote ei ole ollut kunnossa. Tuote ei siis ollut sitä, mitä alunperin oli sovittu. Jorma Kalevi tuohtui ja on nyt jämeränä asiassa.

   Kyse oli siitä, että Johanna ja Julia Tukiainen riitautuivat ratkaisevasti ennen Kanarian matkaa, ja isosisko Johanna pudotti pikkusisko Julian Kanarian koneesta. Tilalle haalittiin kadulta työtön parturi-kampaaja, ns. Olkalaukkuhomona tunnettu Juha Immonen, joka on Johanna Tukiaisen toyboy-rakastaja lokakuulta alkaen. Tukiainen tarjosi rakkaalleen ilmaisen lomamatkan etelään Jorma Kalevin kustantamana. Rikosilmoitus:

   http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/jorma-kalevi-teki-rikosilmoituksen-tukiaisesta/1275179

   Johanna Tukiainen kai luuli, että hän voi tehdä mitä vaan ja jättää Julian omavaltaisesti pois Kanarian keikoilta, ja nyt on tehty rikosilmoitus petoksesta tuon sopimusrikkomuksen takia. Jorma Kalevin mielestä yksi Olkalaukkuhomo ei vastaa yhtä Juliaa. Siinä hän on 100-prosenttisesti oikeassa.

   Tukiaisilta komeasti sössitty. Seurataan tilanteen kehitystä ihan rauhassa vaan.

   • Rikosilmoitukset eivät johda mihinkään. Kyseessä yksityisoikeudellinen riita-asia. Sopimusrikkomukset kuulunevat Espanjassakin sivilioikeuden piiriin, kuten Suomessa.
    Pääasia tietysti on saada julkisuutta ja siksi aina ensimmäiseksi vedetään esiin sana rikosilmoitus ja "vuodetaan" sitten tieto sensaatiolehdistölle.
    Täällä joku on hehkuttanut ihan käräjäsalin numeroa myöden viime tiistain Tuksun oikeudenkäynnistä Helsingin käräjäoikeudessa. Mitenkähän siinä kävi, oliko vastaaja paikalla?


   • policia nacional kirjoitti:

    Rikosilmoitukset eivät johda mihinkään. Kyseessä yksityisoikeudellinen riita-asia. Sopimusrikkomukset kuulunevat Espanjassakin sivilioikeuden piiriin, kuten Suomessa.
    Pääasia tietysti on saada julkisuutta ja siksi aina ensimmäiseksi vedetään esiin sana rikosilmoitus ja "vuodetaan" sitten tieto sensaatiolehdistölle.
    Täällä joku on hehkuttanut ihan käräjäsalin numeroa myöden viime tiistain Tuksun oikeudenkäynnistä Helsingin käräjäoikeudessa. Mitenkähän siinä kävi, oliko vastaaja paikalla?

    Iltalehden kuvaama video Helsingin Oikeustalolta 27.11.2012:

    http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/20121127015809594_a2.shtml

    Videolla näkyvillä Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Olkalaukkuhomo ja muutama näätä sekä pari oikeusavustajaa. Videon kesto 1:33.

    "Lopulta asian käsittelyä jouduttiin siirtämään ensi syksylle, koska Länsmän ei saapunut ollenkaan paikalle. Länsmanille määrättiin tästä hyvästä 600 euron sakko ja uhka 1000 euron sakosta seuraavasta poisjäännistä. Länsmanin assistentti kertoi, että hän ei ole saanut miestä kiinni enää aikoihin puhelimitse."


   • policia nacional kirjoitti:

    Rikosilmoitukset eivät johda mihinkään. Kyseessä yksityisoikeudellinen riita-asia. Sopimusrikkomukset kuulunevat Espanjassakin sivilioikeuden piiriin, kuten Suomessa.
    Pääasia tietysti on saada julkisuutta ja siksi aina ensimmäiseksi vedetään esiin sana rikosilmoitus ja "vuodetaan" sitten tieto sensaatiolehdistölle.
    Täällä joku on hehkuttanut ihan käräjäsalin numeroa myöden viime tiistain Tuksun oikeudenkäynnistä Helsingin käräjäoikeudessa. Mitenkähän siinä kävi, oliko vastaaja paikalla?

    Helsingin käräjäoikeus 10.9.2013, tapaus Tukiainen vs Länsman.
    Ratkaisu annetaan 25.9. klo 14 kansliapäätöksenä. Syyttäjä Miska Kuoppala vaatii:

    * Johanna Tukiaiselle 6 kuukautta ehdotonta vankeutta useasta pahoinpitelyistä, ja
    * Arto Länsmanille lyhyttä ehdollista vankeutta pahoinpitelystä


  • tuksutin tuli paikalle kun asianajaja soitteli tiiviisti perään ja sai kuin saikin emännän tulemaan, myöhässä tosin. Sen sijaan Arto Länsman , tuksuttimen ex-puoliso ei saapunut paikalle ja juttu siirrettiin ensi syksyyn. Sitä vaan miettii että tähänkö meidän veromarkat tai eurot menee kun juoksutetaan tuomareita ja asianajajia turhaan ja pidetään niinkuin ihan pilkkanaan .. Mitäs jos ensi kerralla ei mene Tuksutin paikalle niin taas siirretään ja kuka maksaa viulut, huiluista puhumattakaan...???

  • Internetin sfääreissä sinkoilee viitteitä siitä, että Johanna Tukiainen olisi tulossa kai A´la Mummolaan esiintymään loka-marraskuussa 2013?

   Niin tai näin, tässä keikkaraportti Renkomäen Ravintolan keikasta (yö 21.-22.9.). Kiitokset hänelle ja videon urhealle kuvaajalle, joka vakain käsin tallensi koko glamour-setin silmiemme iloksi. ”ÄmTeen” keikkaraportti (laadittu 22.9.):

   ”Tuksun keikkakiertueen seuraava etappi oli Lahden Ravintola Renkomäki.

   Yleisö sai taas odottaa hyvän tovin illan esiintyjää saapuvaksi ja vihdoin hieman ennen valomerkkiä saatiinkin Tuksu taloon. Tuksu oli taas todella kärttyisän oloinen ja lyhyeksi jääneen "keikkansa" aikana ennätti mm. haukkua ravintolan, että paikka on kuulemma ihan v*tun p*rseestä. Tuksu saapui keikalleen kännissä, meikittä ja kotivaatteissa. Mitä sitä turhaan näkemään vaivaa, kun keikan voi vetää vähän sinne päin ja rahaa tulee silti...

   Ne muutamat biisit, joita Tuksu ennätti "esittää" ennen valomerkkiä, esitettiin biljardipöydällä istuskellen, makoillen, kiehnäten, kierien sekä seisten. Eroottisuutta yritettiin hakea vetämällä hupparin vetoketjua hieman auki ja esittelemällä rintaliivit. Tissit jäivät tällä kertaa siis paljastamatta! Teille joita kiinnostaa videota keikalta nähdä, suunnatkaa osoitteeseen:

   http://www.youtube.com/watch?v=uGcRNRqPmD8

   Tähän lopuksi täytyy vai ihmetellä tätä Tuksun työmoraalia. Keikalle mennään mihin aikaan sattuu huvittamaan, kännissä milloin minkäkin asteisesti sekä meikit ja pukeutuminen on vapaamuotoista fiiliksestä riippuen.

   Ja Tuksu vielä haluaisi yhdyskuntapalveluun vankilan sijasta!? Yhdyskuntapalvelussa kun aikatauluista pitäisi pitää kiinni ja humalatila ei ole suotavaa, joten mitenköhän Tuksu meinasi tässä onnistua, kysyy ÄmTee!”

   Teksti ja muutama kuva: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tuksun-keikka-Lahdessa/1018213

  • Eikös tuo tuolla fugessa häärännyt jonain soppatykkinä jo ihan tarpeeksi.

  • SeiskaLive-nimimerkkki ”ÄmTee” on jatkanut Tuksun keikkojen kiertämistä ja raportoi 14.9.2013 iltapäivällä seuraavaa (kiitokset ÄmTeelle!):

   ”Tuksu Kuusankoskella

   Tällä viikolla Tuksu antoi Seiskan haastattelussa kommentin, jossa totesi laittavansa tissit piiloon: "En aio näyttää paljasta pintaa enkä vedä topless-keikkoja. Nuoremmat tytöt saavat hoitaa tanssimisen ja aion itse keskittyä laulamiseen, Johanna kertoi."

   Vaan kuinkas sitten kävikään...? Kuusankosken keikalla, neljä päivä haastattelusta, vilahti taas ne kuuluisat lerp...rinnat. Noh, kännissä kun keikalla on, niin eihän sitä aina voi muistaa mitä on lehdissä luvannut.

   Yleisö sai vihdoin rahoilleen vastinetta, kun Tuksu ja homopojat suvaitsi saapua paikalle, tuttuun tapaan myöhässä aikatauluista. Siinä sitten alkuspiikissä verrattiin itseään prinsessa Ruususeen, koska Ruususen tavoin hänkin tykkää nukkua pitkään. Ex-mies ja ex-(homo)kampaajakaverikin saivat osansa spiikeissä...

   Muuten keikka meni tuttuun tapaan, huulia liikuteltiin taustanauhojen tahtiin, tissit vilautettiin sylitanssin aikana ja yrittihän sekä artisti että taustatanssijakin nytkähdellä musiikin tahtiin parhaansa mukaan. Sitä samaa vanhaa taattua Tuksu-sirkusta, mitä aina ennenkin.. Positiivisena asiana tästä keikasta sanottakoon, että ilman alushousuja viime keikalla kännissä toikkaroitu manageri Jarna/Isabella oli tällä kertaa jätetty kotiin!”

   Tukiaisen Topless Erotic Show (samalla kiitokset MTP:lle tämän lataamisesta Vimeoon):

   http://vimeo.com/74716396

   ÄmTeen kirjoitus pari kuvaa Kuusankoskelta: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tuksu-Kuusankoskella/1017502

  • Eihän ne tule kanarialle loka-marraskuun vaihteessa,, eihän...?

   Viime syksynä oltiin samaan aikaan, nyt meillä lähtö lokakuun viimeisenä.............

  • Stara 24.9.2013:

   ”Järkyttävä video Johanna Tukiaisen keikalta – leviää nopeasti verkossa

   Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on pääsemässä tulevaisuudessa pienelle pakkolomalle, mikäli hänelle jo aiemmin langetettu vankeustuomio pannaan täytäntöön. Siihen saakka Tuksu kuitenkin keikkailee ympäri Suomea. Viikonloppuna hänen esiintymisensä kuvattiin videolla Lahdessa.

   Verkossa leviää parhaillaan YouTubessa julkaistu video, jossa Johanna Tukiainen nähdään esiintymässä Lahdessa sijaitsevassa Ravintola Renkomäessä. 23 minuuttia kestävä video on traagista katsottavaa, ja se kertoo kohujulkkiksen nykyisestä tilanteesta enemmän kuin tuhat valokuvaa. Monien huulilla lienee videon katsomisen jälkeen kysymys siitä, milloin Johanna Tukiainen saadaan hoitoon.”

   Video artikkeli: http://www.stara.fi/2013/09/24/johanna-tukiainen-keikalla-lahdessa/

  • Hymy 24.9. raportoi:

   ”Tuksun tuorein esiintyminen tyrmäsi täysin sanattomaksi: Siis A-P-U-A!

   Johanna Tukiainen on nähty keikoilla vaihtelevassa kunnossa, mutta viime viikonloppuna Hämeenlinnassa (po. Lahdessa) heitetty show pistää kysymään, missä on ravintoloitsijan vastuu esiintyjästään.

   Tukiainen saapui paikalle Renkomäkeen myöhässä ja hätkähdytti jo pelkästään kostyymillaan: hän oli vetänyt päälleen lähinnä verryttelyasua muistuttavan asukokonaisuuden. Pitkä irtotukka oli poissa, jalassa erikoisen värikkäät sukat ja kengät, jotka tuntuivat päätyneen jalkaan ”joltain ja jostain”.

   Johannan kasvot vaikuttivat siltä kuin hänet olisi pahoinpidelty tai hän olisi tullut hammaskirurgisesta operaatiosta.

   - Hän vaikutti kovin pöhöttyneeltä naamastaan ja hänen ässänsä suhisivat kuin hampaansa menettäneellä. Se oli sanalla sanoen ”pulimummomeininkiä”, yleisö päivittelee.

   Keikasta on YouTubessa taltiointi, joka shokeeraa.

   - Eihän Tukiainen koskaan ole ollut suosikkini ja häntä mennään katsomaan vähän niin kuin ”ampuakseen hänen höpöhöpö-glamour-juttunsa alas.” Mutta nyt minuun iski suoranainen säälintunne ja lähdin kesken keikan pois. Johanna tarvitsee apua. Ravintoloitsijallakin pitäisi olla joku vastuu, ja katsojilla, Hymylle vihjeen antanut henkilö vaatii.”

   Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/tuksun-tuorein-esiintyminen-tyrmasi-taysin-sanattomaksi-siis-a-p-u-a

  • Iltasanomat 25.9.2013:

   ”Johanna Tukiaiselle taas ehdotonta vankeutta

   Ehdoton tuomio. Tukiainen pahoinpiteli rajusti ex-miestään Arto Länsmania.

   Viihdehahmo ja itseoppinut glamourtaiteilija Johanna Tukiainen tuomittiin jo toisen kerran ehdottomaan vankeuteen väkivaltarikoksista. Tukiaisen yhteenotot silloisen miehensä Arto Länsmanin ja poliisin kanssa johtivat 45 päivän vankeusrangaistukseen kahdesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle.

   Helsingin käräjäoikeuden mukaan rangaistusta ei voitu enää langettaa ehdollisena, yhdyskuntapalveluna tai valvontarangaistuksena, koska Tukiaisella on jo taustallaan useita tuomioita pahoinpitelyistä ja muista rikoksista.

   Aiempien rötöstuomioiden joukossa on myös yksi 60 päivän ehdotonkin vankeusrangaistus. Hän ei ole vielä joutunut suorittamaan sitä vankilaan, sillä hän on valittanut tuomiosta ja valituksen käsittely on kesken.

   Uusikaan tuomio ei ole heti lainvoimainen, vaan Tukiainen voi valittaa siitäkin.
   Jos valitukset eivät menesty, vankeusaikaa on nyt kertynyt jo 105 päivää eli noin kolme ja puoli kuukautta.

   Nyt langetettu tuomio liittyy useisiin välikohtauksiin, jotka tapahtuivat vuosina 2010–2011.

   Väkivaltaisia välikohtauksia

   Lokakuussa 2010 Tukiainen heittäytyi maahan, rimpuili ja riuhtoi itseään irti, kun poliisimies yritti viedä hänet putkaan Helsingin Töölön säilytyssuojaan. Tämä katsottiin haitanteoksi virkamiehelle.

   Maaliskuussa 2011 Tukiainen löi Länsmania helsinkiläisessä ravintolassa samppanjalasilla takaraivoon, johon tuli verta vuotava haava.
   Välikohtaus tapahtui viikko häiden jälkeen. Tuomio tuli pahoinpitelystä.

   Joulukuussa 2011 Tukiainen meni Länsmanin hotellihuoneeseen Tampereella ja löi tätä viinilasilla päähän, johon tuli noin kolmen sentin pituinen haava. Tämäkin teko tuomittiin pahoinpitelynä.

   Käräjäoikeus sen sijaan hylkäsi syytteet, jotka liittyivät tapahtumiin Tukiaisen asunnolla Helsingissä maaliskuussa 2011. Syytteessä toistensa pahoinpitelyistä olivat sekä Länsman että Tukiainen, mutta näyttö jäi epäselväksi, vaikka käräjäoikeuden mukaan mitä ilmeisimmin jonkinlainen väkivaltatilanne oli ollut.

   Silminnäkijöitä ei ollut, eikä Tukiaisen sisaren Julia Tukiaisen todistus kaulalla olleista vammoista riittänyt näytöksi Länsmania vastaan.

   Tukiaisella on lisäksi tilillään 60 päivän ehdoton tuomio pahoinpitelystä, joka tuli kaksi vuotta sitten juhannuksena tapahtuneesta pahoinpitelystä. Pahoinpitely tapahtui Vihdissä 25.6.2011. Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.”

   Artikkeli: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288602890301.html

  • Stara 25.9.2013:

   ”Johanna Tukiaiselle taas vankilatuomio – yhteensä jo 105 päivän linnareissu

   Kohublondi Johanna Tukiainen oli vielä muutamia vuosia sitten näkyvä julkkispersoona, mutta parin viime vuoden aikana hänen tilanteensa on muuttunut traagisella tavalla. Edelleen keikkaileva kohujulkkis aiheuttaa suuressa yleisössä nykyisin lähinnä sääliä ja ihmettelyä siitä, ettei häntä ole vieläkään saatu hoitoon.

   Nyt Johanna Tukiainen on joutumassa hetkeksi ainakin pois keikkalavoilta, sillä hänet on jälleen tuomittu käräjäoikeudessa vankilaan. Tällä kertaa Tukaiselle määrättiin 45 päivää ehdotonta vankeutta vuonna 2010 tapahtuneesta haitanteosta virkamiehelle ja kahdesta vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Kyse oli Tukiaisen ja hänen ex-aviomiehensä Arto Länsmanin välienselvittelystä.

   Taannoin Tukiainen tuomittiin niin ikään vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeuteen, mutta valitusten vuoksi tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Mikäli valitus hylätään ja tänään langetettu tuomio tulee myös lainvoimaiseksi, tulee täytäntöön yhteensä 105 päivän vankeustuomio.”

   http://www.stara.fi/2013/09/25/johanna-tukiaiselle-taas-ehdotonta-vankeutta/

  • Iltalehti 25.9.13

   ”Johanna Tukiaiselle 45 päivää vankeutta

   Ilkka Kanervan tekstiviestikohusta julkisuuteen noussut tanssija-laulaja Johanna Tukiainen on tuomittu 45 päivän ehdottomaan vankeuteen Helsingin käräjäoikeudessa tänään.

   Tuomio tuli vuonna 2010 tapahtuneesta haitanteosta virkamiehelle sekä kahdesta vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn kohteena oli Johanna Tukiaisen entinen mies Arto Länsman.

   Oikeuden mukaan Tukiainen oli lyönyt Länsmania toisella kerralla samppanjalasilla, toisella kerralla viinilasilla päähän. Tukiainen kiisti syyllisyytensä pahoinpitelyihin, mutta myönsi haitanteon virkamiehelle tapahtuneeksi. Tukiaisella on viikko aikaa ilmoittaa mahdollinen tyytymättömyys käräjäoikeuden ratkaisuun.”

   Linkki: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013092517532349_uu.shtml

  • Seiska raportoi 25.9.

   ”Johanna Tukiainen sai tuomion: 45 päivää vankeutta!

   Helsingin käräjäoikeus antoi tänään tuomion tapauksessa, jossa sekä Johanna Tukiainen että Arto Länsman olivat vastaajana ja asianomistajana.

   Käräjäoikeus käsitteli syyskuun alussa Tukiaisen ja Länsmanin käsirysyä.
   Syyttäjä vaati Länsmanille lyhyttä ehdollista vankeutta pahoinpitelystä.
   Tukiaiselle puolestaan syyttäjä vaati kuuden kuukauden ehdotonta tuomiota.
   Helsingin käräjäoikeus antoi asiasta kansliapäätöksen keskiviikkona 25. syyskuuta.

   Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeusrangaistukseen.
   Tuomio tuli kahdesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle.
   Pahoinpitelyt tapahtuivat vuonna 2011. Tukiainen voi valittaa käräjäoikeuden päätöksestä, joten tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

   Jo toinen ehdoton vankeustuomio!

   Oikeus katsoi, ettei sakkorangaistus ollut Tukiaiselle riittävä. Vankeustuomioon vaikutti myös se, että Tukiainen on aiemmin tuomittu useista pahoinpitelyistä sekä muista rikoksista ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Tukiainen tuomittiin viimeksi toukokuussa pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

   700 euron korvaukset!

   Länsmanin kohdalla oikeus hylkäsi pahoinpitelysyytteen. Tukiaisen kohdalla kaatui myös yksi pahoinpitelysyyte. Sekä Tukiaisen että Länsmanin korvausvaatimukset toisiaan kohtaan hylättiin. Tukiainen tuomittiin kuitenkin maksamaan Länsmanille vahingonkorvaukseksi kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta korkoineen yhteensä 700 euroa.”

   Kuva istuntosalista kirjoitus: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-sai-tuomion-45-paivaa-vankeutta/1018437

  • jopa on

  • On on ja yllättävän moni on

   • Tietysti on ja ihan mahotonta menoakin on


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tietysti on ja ihan mahotonta menoakin on

    Aika hiljaiselta näyttää meno. Ei edes E-Babba ole kirjoittanut mitään muuta kun pari juttua Inglesin vähemmistöistä. Missä bannunystävä?


  • Mitäs palstalaiset! En ole yli pariin viikkoon käynyt palstalla. Kuten odotinkin niin eipä täällä kukaan ole mitään asiallista kirjoittanut.

   PP

  • Täytyy tulla taas parin viikon päästä vilkaisemaan. Tuskin täällä silloinkaan mitään uutta on.

   PP

  • Viimeisen parin vuoden aikana kaikki keskustelupalstat on kokeneet kävijämäärien kadon. Ei tämä palsta ole ainoa. Facebook lienee vienyt käyttäjät näiltä perinteisiltä palstoilta.

  • Kyllä tämä palsta on taputeltu. Keskustelut on tosiaan Facebookin puolella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat!
  • Aikuisviihdetaiteilija Aubrey Evans kiemurteli himokkaana lähes nakuna luontokuvauksissa - onko hän päiväuniesi salainen fantasia?
  • Temptation Island Suomen avausjakso hätkähdyttää: Jonnan ja Jussin hyytävät välit paljastuvat hyvästelyn aikana - "Siinähän pilaat oman maineesi!"

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   64
   3740
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   265
   2444