Firman saunaillan ikävä loppu

Pesismailaa Kalloon

6

816

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kiinnostavaa.

   uutista kun lukee voisi siitä ajatella kyseessä olevan pienehkön tai työtekijä määrältään vähäisen firman ja yksityinen kesämökki viittaisi johonkin vesistön ääreen. mieleen tulisi ensimmäisenä räyringin järvi.mielenkiintoista kyllä vähän tutkailla..

  • Vetelin Sumopojat Oy

   Son se vanaha kunnon sahti jääny vähä taka-alalle saunajuomana ja tilalle on otettu kellarissa ylikäyneet kossulla terästetyt kotiviinit niin nuin siinä sitte käy. Pontikka on kans kova sana panemaan rähinän pystöön siellä saunan takana oli firma tai ei.

  • pelti ja ikkuna

   Kumpi?

  • kaunista ja erkkää

   Linnan juhlaa

  • Lajifriikki

   Millainen porukkaa ottaa pesäpallomailan pikkujouluun mukaan? Tuon pikkujoulun aikaan taisi olla luntakin. Lumessa ja iltapimeällä on hankala pelata, ainakaan sääntöjen mukaan.

   Ehkä todennäköisemmin se maila oli mökillä jo valmiiksi, vaikka toisaalta harvan pesäpallointoilijankaan kesämökkivarustukseen maila taitaa kuulua. Luulisi Vetelissä tiedettävän aika laajastikin, missä perheessä vietetään kesää palloa metsässä lyöden, riemusta kiljahdellen.

   Jos mökissä oli maila, siellä oli luultavasti pallo ja räpylöitäkin, vaikka toimittaja ei niistä mitään maininnutkaan. Koska joukkotappelu oli alkanut jo ennen pesäpallomailaan tarttumista, tuli mieleen mahdollisuus, että muut juhlijoilla oli siinä vaiheessa käsissään räpylät, joilla olivat ryhtyneet mätkimään toisiaan.

   Mutta jos peli oli edes jotenkin hallinnassa, pikkujouluporukka oli jakaantunut ulko- ja sisävuorolaisiin. Räpylät oli tietysti vain ulkovuorolaisten käsissä, vaikka onko se etu, kun ryhdytään ottamaan mittaa nyrkein.

   "Mailaan tarttuminen" on niin lievä ilmaisu, että se saattaa viitata vaikkapa vain hutunkeiton aloittamiseen. Ehkäpä tuo mailaan tarttunut ei ollutkaan pahis, vaan hyvis, joka pyrki laukaisemaan joukkueiden välisen kiistan sisä- ja ulkovuoroista ehdottamalla hutunkeittoa.

   Mukava lukea, ettei kenellekään aiheutunut suurempia vammoja. Haavat ja palot kuuluvat lajin luonteeseen. Tahko Pihkalan aikoihin jopa kuoltiin. Nykyään tuo vanha brutaali ilmaisu taitaa olla vain Sotkamon Jymyn käytössä. Hyvinkään ikävä tragedia samoissa tunnelmissa kuin Vetelissä on tietenkin oma lukunsa. Onneksi nyt ei ajauduttu niin pitkälle.

  • Paikalla.Olija

   Itse asiassa kaustislaiset olivat vuokranneet mökin... eikä ollut räyringissä ja ei siellä mitään vakavaa sattunu... kukaan ei lyönyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   153
   1694
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   20
   1170
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   88
   1090
  4. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   1066
  5. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   66
   891
  6. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   109
   880
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   818
  8. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   794
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   184
   790
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   771
  Aihe