Millaista on asua Eurassa?

muuttaja?

Oon aatellu muuttaa Euraan, vaikka Panelian suuntaan. Millaista siellä on? Onko rikollisuutta, ränsistynyttä ja likaista vai mitä? Niin ja minkä ikäisiä ihmisiä ylipäätään on.

63

5063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Euran mulkut

      Saatanan kuollut tuppukylä.Kateellista ja sisäsiittosta,viinaan menevää vikisijää.Jumalan selän takana oleva läävä.Älä ny vittu edes harkitte sinne muuttavas!!!!!Jos olet masokisti,itsetuhoinen,alkoholisti tai muutenvaan kieroutunut,niin silloin sovellut asukkaaksi!

    • Kans pois

      Edellä tulikin jo kokolailla kaikki sanottua...itse lisäisin vielä,että täällä asuvat tuulipuvuissaan läpi vuoden maleksivat mulkut.Lisäksi täältä löytyy taatusti Länsi-Suomen rumimmat muijat.Katu kuvaa aina välillä koristaa tosiaan pussikaljottelijat...älä tuu tänne,tänne hajoo!

    • tuuunari1

      kateutta täällä riittää,jos olet vaatimaton ajat harmaalla japsi autolla kuljet adidas tuulipuvussa et ehkä huomaa kateutta.muista aina kaupassa käydessä ostaa vain tarjoustuotteita.torilla voi käydä mutta ei euralaiset sieltä mitään osta älä sinäkään.anna itsesstäsi alistunut ja vasemmistolainen vaikutelma,niin sopeudut joukkoon.ja jos näet jonkun ajavan hienolla uudella ökyautolla päivittele suureen ääneen millähän rahalla tuokin auto on ostettu.puhu aina huom aina pahaa toisista ihmisistä selän takana erittäin suosittua on homoksi leimaaminen.

      • Vähät sanat

        Viljakainen on homo, mutta sen takia hän osaakin ainoastaan yksityisasioiden utelun, ei small talkia. Hänellä on sanat vähissä.


      • Anonyymi

        Ökyavolavat ostetaan veronmaksajien rahoilla so maataloustukijaisilla.-


    • älä muuta Euraan

      Viljakaista ja Helinin Rapea kannattaa varoa aina ulkona. Kyttäävät naapurit ovat muotiseikka. Oman kodin rauha puuttuu. Yksityisasiat tongitaan välittömästi. Muualta muuttaneita ei hyväksytä.

    • ei sitten euraan

      selväks tuli. mietin toisen kerran, ehkä kolmannen. osaattekos sanoa jotain toista paikkaa satakunnassa? kokemäki ei missään nimessä

      • ehkä Karvia

        Karvia voisi olla vaihtoehtona. Kankaanpää on turhan iso. Varmista silti Yleistä Satakunnasta-palstalta vastaavat tiedot Karviasta ennen muuttoasi.


    • Laturi3

      Mee Raumalle....siellä on kaikki nuo ylläolevat potenssiin sata....tai sit voi mennä suoraan Harjavaltaan,jos nimittäin tännepäin muuttelet,niin jossain vaiheessa sullakin alkaa suu vaahdota ja sisäiset äänet käskemään...olis sit ainakin päähuoltamo lähellä valmiina.

    • Näin on totuus.

      Nyt varmaankin on tullut selväksi millaisia ovat Suur-Euralaiset, syrjäkyliä myöten, eli Euran, Kiukaisten, Panelia........ Muuta vähäsen kartalla etelään, Säkylään.

      • tuuunari1

        joo säkylässä on komeimmat naiset hyvä henki komee järvimaisema ja katismaan avantouinti paikka."halvat" vuokrat vapaita asuntoja löytyy.


    • läpiajoa

      Aktiivisia kyläläisiä siellä on. Talkoilla tekevät kaikenlaista. Voi olla hiukan sisäänpäin lämpiävää väkeä, mutta niin olisi jokaisessa vastaavassa kylässä. Minusta siellä on kaunista. Läpi olen mennyt.

      • surkeaakinsurkeampi

        niiiin mistä sait sanan HIUKAN sisäänpäin lämpiävästä kylästä, puhu vain satakunnan puolesta, vain täällä osataan hivuttaminen..


    • Yllä hourivia ihmisi

      Eura on Suomen paras paikkakunta. Täällä on ihmisen hyvä olla ja elää. Kaiken lisäksi kaunis kunta.

    • kaappasin etelään

      Paneliasta ainakin löytyi elämäni mies.

    • Syöksyin pohjoiseen

      Panelia ja kauttua (ränsistyneen näköistä liikekeskusta lukuunottamatta) ovat viihtyisiä paikkoja.

    • Tuore euralainen

      Itse tänne työn perässä puolisen vuotta sitten muuttaneena voin kyllä suositella paikkakuntaa. Meidät ainakin on otettu hyvin vastaan, lapset saaneet paljon kavereita eikä ole ollut mitään ongelmia muutenkaan. Ainoa miinus paikkakunnalla tällä hetkellä se, että Kauttuan metsä meinataan uhrata asuinalueeksi.

    • OeVoe ja lenkille

      Kauttuan metsä onkin sitten viimeinen metsäpläntti Eurassa.
      Asvalttia koko paikkakunta honkilahdesta harolaan.....

      • ElieSaad

        Niin ja kiireessä vaikea navigoida betoniviidakon sokkeleissa, matkaa vielä hidastaa ne kymmenet liikennevalot. Ja kun liikenteeseen ei mahdu muita kuin 8-16 marssivia lipunkantajia duunien oikeuksien perään iniseviä työläisiä. Kulttuuriharrastuksina naapurin mokien bongaus ja Kanarien saarten kulttuuriloma ykkösluokan trendivetimissä, lue: verkkarit,purkkarit,salihousut,kansitakki,karvakaulustakki,maiharit,yms.yms.muuta. Naisilla on omat visuaaliset ilmeensä, niitä en ala tässä erittelemään, jokainen voi itse käydä tsekkaamassa kylän betoniviidakossa. Merkeistä viis, eukkalaine on merkkitietoinen satakuntalainen. Ja jos ei muut niitä merkkejä huomaa niin korostetaan niitä ostamalla 2 merkkituotetta


    • loistava tulevaisuus

      Tul Paneliaa ni tarjoon punssin! Kesäl käydää onkimas ja pelaamas potkupalloo ja kaikkii muitki pelei. Istuskellaa Systerin terassil ja kuulustellaa lintuje viserryst. Jos on oikkee rahapääl ni käyrää suures maailmas huvittelemas, Euras (isol kirkol), Harjavallas ja jopa Poris tai Raumal. Krapulas me pelataa paikallises tuplapottii ja syädää kepappii.

      Lintujaki voidaa joskus käyd bongaamas.

      • Palestiinolaane

        ja töis käyrrähä paikallises lasipajas misä kaik työtekijä ovah enemmä tai vähemmä jälkkeejääneit omistajii myären!XD


    • ymmällään

      Muuta ihan huoletta Paneliaan,siellä on vielä tallella kylähenki,naapureista välitetäänn jne..
      Paneliassa on kaikki perustarpeet,ei tarvitse lähteä Euraan palvelujen perään.
      Väestöpohja kattaa niin nuoret kuin vanhematkin.
      Paneliaan kokoontuu eurakosken nuorisokin
      Paneliasta löytyy myös a-oikeuksillaoleva baari.
      Rikollisuudesta ei voi edes puhua,joskus joku jää kiinni "ratista".

      Panelian keskustalla on oikeastaan "kaupunkioikeudet".Se on tiivisti rakennettu klyätaajama.
      Unohtamatta maailman ainoata säilynyttä vesivoimalla tomivaa rivimyllyä,sekä Suomen suurin hiidenkiuas,nimeltään Kuninkaanhauita.

      Paneliassa on aika toimiva liike-elämä.Iso osa EUran yhteisöverotuksesta tulee nimenomaan Paneliasta..

      Voisin mainita muutaman: mykora, lammela oy,jaakkotuote,panelian koskenvoima,ynnä muita pienempiä tai isompia yrityksiä.

      Tervetuloa Paneliaan...et varmasti kadu..

    • tuleva

      olisi upeaa joskus asua eurassa ja viettaa kesiaan siella ja ajaa sinne sierralla. 280e mersulla. 2105sella. golffilla. e34 bemarilla. saab ysisatkulla. samaralla. golfilla. 2103sella. 1500 ladalla. 124 korisella mersulla ja 450 mersulla. 240 diesel mersulla. 99 saabilla.

      • atp-737

        olisi upeaa asua joskus eurassa ja viihtya siella:-( ja toimia sahkoasentajana. automyyjana. palomiehena. poliisina. apulaisnimismiehena. sahkoasentajana. taksikuskina. bussikuskina. kaivurikuskina. taksikuskina. automyyjana. taksikuskina. palomiehena. taksikuskina. nuohoojana. liikunnanopettajana ja automyyjana:-( automannila jossa myisin fordia ja auto-tuomola jossa myisin toyotaa ja auto-junnila jossa myisin fiattia ja autoparkki jossa myisin mersua ja auto-eerola jossa myisin ladaa


    • KökköTraktori

      Muuta ihmeessä ja vieläpä sinne eurakosken puolelle. Pääset heti työryhmään pohtimaan miten estää kylän autioituminen kun taannoiset kylän puuha-Petet päättivät liittää sen osaksi suurta ja mahtavaa Eurastoliittoa.

    • jope20

      Onhan Eurakoskelle/Kiukaisiin perustettu uusia yrityksiäkin lähiaikoina, esimerkiksi autopesula siihen Mykoran risteyksen läheisyyteen.

    • Kökkö Traktori

      Traktoripesula vois menestyy paremmin sikäli jos kuitin saa laittaa maatalouvähennyksiin.

    • 9e!

      Eura on aika pieni mutta ihan kiva paikka ja turvallista on täällä:)

    • Eura on ok.

      Eura on ihan ok. Tosin kaikki tuntee kaikki.

    • mäkilänmäki

      Panelia on ihan paras! Naapureista pidetään huolta,katsotaan kun ovat poissa ettei varkaita kävisi, autetaan toisiaan.Jos joku sanoo tuppu-kyläksi, tulkaa perkule Espooseen,siellä saatte kuolla tienviereen ilman että kukaan välittää,korkeintaa lumenauraaja lähettää laskun kun ei päässyt tarpeeksi lähelle ojan reunaa. jokaisessa kylässä on kylähulluja, Paneliassa ne ovat kyllä jo kuolleet. Rauhallinen paikka asua ja elää.ja jos haluaa lähteä isomalti hurvittelemaan, sijatisee sopivasti lähellä Raumaa ja Poria. ainoa miinus on ruokakauppa joka voisi hiukan laskea hintojaan, ihan vain jo siksikin että voisi jatkossakin toimia,ettei käy niin kuin kiukaisissa.
      ja jos haluatte solvata paikkaa niin vapaasti vaan, mikään paikka maailmassa ei ole kaikkien mieleen.

    • tmp2

      Onko tämä sama tiedustelu ihan joka paikkakunnan kohdalla?

      Ja sitten oikeasti jotku ihan rupeavat vielä vastaamaan.

    • Jampanlainen

      Paneli ON hyvä paikka asua. Muualta muuttaneena voin näin sanoa.

    • junttien touhuja

      Jos Hinnerjoelle muutat niin ei koskaan tiedä milloin 20 lehmää tulee syömään nurmikkosi ja paskantamaan pihasi täyteen liukumiinoja.

      Tai sitten samaisen rappiotilan hevoset nelistää pitkin pihaasi ja jyrää alleen kaiken eteen osuneen.

      • Älä höpötä!

        Hinnerjoen lehmät ja hevoset osaavat pysyä aidassaan. Sen sijaan Mestilän hevoset karkaavat laitumiltaan.

        Hinnerjoella onkin Satakunnan mukavimmat naapurit!


    • prototyypit

      Prototyyppi-kantaeuralaiset eli vähintään kolmannen polven 27510-alueen asukkaat eivät hyväksy muualta muuttaneita, vaan heidän ensimmäinen vastauksensa on: "Painu sinne mistä olet tullutkin".

      • euralainen kanta-isä

        Ei muuten pidä paikkaansa. Minä olen koko ikäni asunut Euran keskustassa, koko sukuni myös enkä minä ole koskaan sanonut kenellekään noin.


      • Sinulle
        euralainen kanta-isä kirjoitti:

        Ei muuten pidä paikkaansa. Minä olen koko ikäni asunut Euran keskustassa, koko sukuni myös enkä minä ole koskaan sanonut kenellekään noin.

        Sinulla on noin huono itsetunto, ettet myönnä ihmisoikeusrikoksiasi sekä huono omatunto, kun turvaudut valehteluun. Kuulut Harjavallan suljetulle!


      • euralainen kanta-isä
        Sinulle kirjoitti:

        Sinulla on noin huono itsetunto, ettet myönnä ihmisoikeusrikoksiasi sekä huono omatunto, kun turvaudut valehteluun. Kuulut Harjavallan suljetulle!

        Ihanko sinne pyöreään koppiin?


    • BulldogPO

      Joo ei täällä ole kauaa työnantajia, apteekki ei päivystä, ei ole ravintoloita(siis oikeita), pari juottolaa on kyllä.
      Kunta on hallinnollisesti jumittunut jonnekin 70-80-lukujen väliin ja tänne ei kunnanhallitus päästä esim, Lidliä. K-,ja S-kauppiaat dominoivat ja hinnat ovat sen mukaiset.
      Viikonloppuna jos tulee kipeäksi on vaihtoehdot huonoja.

      Vuokrataso on Turun ja Tampereen tasoa, kysyn vaan, että miksi...

      • kohti nykyaikaa

        Tuntuu, että myös osa asukkaista on jumittunut henkisesti tuonne 70-80-lukujen väliin.


    • john deere

      Vesalan Mirkku antaa eurassa kaikille.

      • Massey Ferguson

        Olen puolitoista kuukautta miettinyt että mitä se antaa. Voisiksä kertoo?


    • liikenneympyrän fani

      Kannattaa muuttaa ennemminkin Säkylään. Täällä on liikenneympyrä, jokaisen säkyläläisen ilo ja ylpeydenaihe ja jokapäiväinen puheenaihe. Minäkin muutan kohta asumaan siihen keskelle että olen jatkuvasti liikenneympyrässä.

      • Anonyymi

        On vielä muutama syy valita mieluummin Säkylä:
        Siellä on Suomen paras tori, ja paikalliset ihmiset eivät ole yhtä kateellisia.


    • Viilari-Veijo

      Säkyläs on ainakin työpaikkoja...

    • steffan och pår

      Kyllä Eura on hyvä paikka asua. näin Gay henkilönä ja pari suhteessa miehen kanssa
      jo 2 vuotta asuneena. emme ole kokeneet koskaan minkäänlaista ennakko luuloja
      homoudestamme. vaan olemme saaneet olla rauhassa. joskus kapakasta jatkoille lähtee lihaksikas metsuri tai ripustaja kolmanneksi pyöräksi.

      • gaypover

        Täällä taitaa asua monta gayparia.neljä tiedän ja muutaman gayhenkilön. muttamassa pari pariskuntaa.Taitaa Eura olla muuttumassa sateenkaari kyläksi.


    • visavenkul

      Tuntuu tuppukylältä. Eräs tuttu muutti sinne kun ajatteli ettei kukaan viranomainen löydä häntä sieltä. En muuttaisi kyllä ikinä sinne. Mutta tietysti jos pitää kovastikin siitä että isot palvelut ovat kaukana ja kaikkeen on pitkä matka. heh.heh.

      • Bussilla kauppaan

        Euran korkeasta palvelutasosta kertoo se, että Lidl järjestää nykyisin bussimatkoja Eurasta ostoksille Kokemäen Lidliin. Ilmainen kuljetus, runsaasti aikaa tehdä ostoksia. Tällaista palvelua ei tarjota lähiseudulla muilla paikkakunnilla.
        Voidaan siis sanoa, että Eura kokonaisuutena on palvelujen suhteen maakunnan ykkönen.


      • Pilkun Viilaaja
        Bussilla kauppaan kirjoitti:

        Euran korkeasta palvelutasosta kertoo se, että Lidl järjestää nykyisin bussimatkoja Eurasta ostoksille Kokemäen Lidliin. Ilmainen kuljetus, runsaasti aikaa tehdä ostoksia. Tällaista palvelua ei tarjota lähiseudulla muilla paikkakunnilla.
        Voidaan siis sanoa, että Eura kokonaisuutena on palvelujen suhteen maakunnan ykkönen.

        On kyllä jännä kun ei mieluummin Harjavaltaan. Eikös se ole Eurasta katsottuna lähempänä ja suoremman reitin päässä? Tai no, varmaan euralaiset käyvät ilman linja-autokyytejäkin siellä kun henkilöautokin on keksitty. Ja kyllähän joskus luin Loimaan palstalta, että sieltä järjestettiin bussikyytiä Huittisten Lidliin. Tosin tämäkin asia riippuu siitä, mikä katsotaan lähiseuduksi. Huittisia ei kaiketi luetella Euran lähiseuduksi, Loimaasta nyt puhumattakaan. Mutta silti.


    • Kyl Eura o ihan mahtava paikka assuu.
      Joku ko naukus tost et tääl o yksinkertase palvelu, nii siihe mää voin kyl sanno et ko tääl o kerta ihmise iha äärest yksinkerttassi, ni eikai ny jumlaut palvelu voi ol se kummemppi!

    • Mikäpäsiinä

      Yhden päivän siellä viettänyt, pieni paikka jossa ei paljoa ole nähtävää...ihan kiva pikkukylä. Jos haluaa asua pienessä yhteisössä niin varmasti hyvä valinta. Vierailin s-marketissa, kiskalla ja sikäläisessä pikaruokapaikassa jossa tosin joku mehmetti yritti kovasti iskeä ja penätä puhelinnumeroa. Olisi ollut tarjoilla siis muutakin kuin ruokaa

    • Anonyymi

      Rikollisuus rehottaa ja erittain huonot palvelut,sossujen johtama kallistunut kunta

    • Anonyymi

      Jos tänne oot muuttamassa niin katso ensiks elokuva " Syvä-joki "
      tai Deliverance sillä täällä on mekein sama meininki.

    • Anonyymi

      Älä vaan TÄNNE EURAAN muuta !
      Paskempaa paikkaa saa ettii, vittu mikä mesta ...

      • Anonyymi

        saatanan kommunisteja koko euran väki


      • Anonyymi

        Komppaan. Kanta-Eurassa (postialue 27510) tongitaan kaikki yksityisasiat läpikotaisin ja lopuksi todetaan keskustelun päätteeksi:
        "Painu sinne mistä olet tullutkin eikä takaisin ole tulemista!"


    • Anonyymi

      Millainen nykyisin Euran, Kiukaisten ja Panelian tilanne? Kiinnostaisi sille seudulle työnperässä muutto ?

      • Anonyymi

        Minkäs työn perässä ajattelit? :D


    • Anonyymi

      Älä ny Paneliaan tule jos et osaa Venäjää.tääl joka toinen on jo ulkomaalainen ja puhuu venäjää

    • Anonyymi

      Venäläiset vallottanut palestiinan.. 😩

    • Anonyymi

      paska

    • Anonyymi

      Minulla on myös samat ajatukset ja etsin tonttia tai remontoitavaa taloa Euran/Pyhäjärven ympäristöstä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe