Mitä tehdä Topfieldin TF500PVRt "romulle"?

Avusta kiitollinen

Olen ollut melko pettynyt Topfieldin boxiini kaikenkaikkiaan, myyjä Mustassa Pörssissä kehui pilviin jokunen vuosi sitten. Mutta mutta, uuteen ei ole varaa, joten kysyn neuvoja täältä.
Jokunen viikko sitten boxi alkoi jumittaa. Ensin se alkoi sammuttamaan nauhoitettua ohjelmaa kesken katselun. Sittemmin se ei näyttänyt tallennettujen luetteloa. Tallennustila oli aika täynnä. Sitten kone ei meinannut millään sammua, ja kun se lopulta sammui, kaikki tallennukset olivat hävinneet.

Jatkoimme koneen käyttöä, ja saimme taas tallennettua ohjelmia, mutta lähes aina tallennetut ohjelmat katkeavat kesken katselun, ja katkeamiskohdasta pääsee ohi vain kelaamalla (ilman kuvaa). Epäilen, että katkoskohdat tulevat, jos tallennettaessa vaihdellaan muita kanavia, käytetään ajansiirtoa tms. Koska joskus jos on ajastanut jonkun ohjelman, niin, ettei samalla katsota muuta, tallennettu ohjelma ei pätki.

Onko kellään antaa neuvoja, pystyykö konetta jotenkin kotikonstein päivittämään? Korjattavaksi vieminen maksaa kuitenkin uuden boxin verran...

34

7858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virtalähde korjattav

      Virtalähdeongelma saattaa olla kyseessä, onneksi laitteen virtalähteen korjaus ei maksa uuden boksin hintaa joten suositan boksin viemistä huoltoon ja niiden kondensaattorien vaihtoa virtalähteessä.

      • 2xToppy ja 1xSamppa

        Kyseessä on tahallaan suunniteltu vikaantumismenetelmä.
        Virtalähteen kondensaattorien jännitekestoisuus on valittu liian hilkulle.
        Sitten myös kovalevy vioittuu vääristä jännitteistä ja sekoaa levyn tullessa likelle täyttä.
        Onneksi oli vielä takuuta viikko jäljellä ja viat korjattiin velituksetta.
        Sammalla tavalla Samsungin virtalähde vikaantui vuosi takuun oppumisen jäkeen, kondensaattoreiden vaihto auttoi.


    • 20+19
    • LOOP-kaapeli puuttuu

      Onko siellä boksin takana LOOP-kaapeli paikallaan? Ongelmana saattaa olla se, että kun kanavaa vaihdetaan kesken tallennuksen, niin tallennus katkeaa samalla.

      Seinästä tuleva kaapeli kytketään ANT 1 IN ja RF LOOP 1 OUT -liittimestä viedään antennisignaali toisen virittimen sisäänmenoon ANT 2 IN (Lyhyt LOOP-kaapeli). Jos sattuu olemaan tv-vastaanotin käytössä, niin sille otetaan antennisignaali digiboksin RF LOOP 2 OUT -liittimestä. Jos tuo digiboksin mukana tullut lyhyt kaapeli on kadonnut, niin sen voi korvata pitemmälläkin liitäntäjohdolla.

      • Avusta kiitollinen

        Kiitos, tämä on kohdillaan...eli täytynee viedä masiina huoltoon, kun itse en osaa varmaankaan mitään tälle tehdä.. Kiitos kuitenkin.


    • valikkoteksti-mössöä

      Onko näille eka toppyille (esim. TF5100PVR, antenniversio) saatavana vielä jotain ohjelma päivityksiä? Ei nimittäin oikein hanskaa jos surffaa kaikki kanavat kanavalistalta läpi. Kaikki valikkotekstit menee sekaisin kun osuu jonkun "väärän" kanavan kohdalle. Sen jälkeen on kone sammutettava. Tämä on ollut ongelma jo ehkä pari vuotta?
      Olen kiertänyt ongelmaa käyttämällä suuosikkikanava-listoja ettei vahingossa osu kanavalle mikä sotkee valikkotekstit.

      Olen joskus päivittänyt uusimman firmiksen (15.1.2008, järjestelmätunnukselle 13406) minkä olen löytänyt mutta ei se ollut ongelmaton edes heti asennuksen jälkeen.
      Tässä käytössä olevassa firmiksessä kone hukkaa esim. kaukosäätimen merkkejä, toppy vilkuttelee valoa vastaanoton merkiksi mutta liian usein mitään ei tapahdu?

      • Uusin on ja paras

        Tuo 15.1.2008 on kaikkein paras TF5100PVRt:n firmwareversio, vaikka sen kanssa laite hukkaa jonkin kaukosäätimen napin painalluksen silloin tällöin.

        Firmwareversion etu:
        YLE:n ohjelmien kuvallisessa pikakatselussa (esim. 2x) näkyy tekstit! Tuota ominaisuutta, vaikka se on tärkeä, ei taida olla missään muussa digiboksimerkissä eikä Topfieldissä missään muussa mallissa.


      • 10+13
        Uusin on ja paras kirjoitti:

        Tuo 15.1.2008 on kaikkein paras TF5100PVRt:n firmwareversio, vaikka sen kanssa laite hukkaa jonkin kaukosäätimen napin painalluksen silloin tällöin.

        Firmwareversion etu:
        YLE:n ohjelmien kuvallisessa pikakatselussa (esim. 2x) näkyy tekstit! Tuota ominaisuutta, vaikka se on tärkeä, ei taida olla missään muussa digiboksimerkissä eikä Topfieldissä missään muussa mallissa.

        "YLE:n ohjelmien kuvallisessa pikakatselussa (esim. 2x) näkyy tekstit! Tuota ominaisuutta, vaikka se on tärkeä, ei taida olla missään muussa digiboksimerkissä eikä Topfieldissä missään muussa mallissa."

        Tuo ominaisuus kyllä löytyy Miracleboxista ja monta muutakin ominaisuutta:
        http://www.satshop.fi/digiboksit.html?brand=424&p=2


    • 13+11

      Minulla on käytössä juuri tuo sama versio ja sama laite,ja olen myös asentanut
      saman version monille asiakkaille tuohon malliin,eikä kellään ole tuollaisia ongelmia.
      Tuo lienee uusin versio tuohon malliin,sen versionumero on 3.19.

      • valikkoteksti-mössöä

        >eikä kellään ole tuollaisia ongelmia.
        >Tuo lienee uusin versio tuohon malliin,sen versionumero on 3.19.

        Aivan, versionumero on 3.19.
        Jos muistan oikein, nuo palikkagrafiikka-ongelmat alkoivat jotakuinkin samoihin aikoihin kun HD-TV lähetyskokeilut alkoivat?
        Ongelman saa päälle esim. kun valitsee suosikki-kanava nappulasta kaikki kanavat päälle ja kun näytöllä ei ole mitään valikkotekstiä painaa OK-nappia. Saat kanavalistauksen ja sitä kun sen jälkeen nuoli ylös/alas nappulalla selaa niin jonkin kanavan kohdalla menee teksti palikkagrafiikaksi. Toppy pitää käynnistää uudestaan jotta toipuisi ja sammutuksen aikana vilkuttelee pisteitä näytössä hiukan aikaa ennenkuin sammuu. Eli sammutuksessa sama käyttäytyminen kuin jos sekoaa jotenkin muutenkin, esim. kaukosäätimen näppis jumittuu ja ainoastaan power-nappula toimii.

        >"YLE:n ohjelmien kuvallisessa pikakatselussa (esim. 2x) näkyy tekstit!

        Täytyy sanoa että hyödynnän tuota tekstien näkymistä ja minäkin katselen monia ohjelmia 2x nopeudella jos äänellä ei ole juurikaan merkitystä. :)
        Nykyisin kun tekstitetään myös useita suomenkielisiäkin ohjelmia niin nekin voi pikakatsella (tekstityksen hollanti valinta). Ja ainakin tässä vanhassa toppyssä tuon tekstityksen saa vaihdettua suht. kivuttomasti, mitä ei voi sanoa monen digi-tv:n valikko-labyrinttiin.
        Jos tuo 2x tekstien näkyminen on muissa digi-TV-härpäkkeissä ongelma niin sitä suuremmalla syyllä olisi hyvä saada tekohengitettyä tämä vanha toppy vielä jonkun vuoden eteenpäin ainakin näiden palikkagrafiikka- ja kaukosäätimen merkkien hukkaus ongelmien kanssa ennenkuin HD-lähetykset alkaa oikeasti toimimaan!

        HD-lähetyksistä näyttää tulevan kyllä melkoinen hässäkkä erilaisten CI-kortti standardien kanssa. Ja jos näissä CI korteilla toimivissa koneissa päädytään estämään lähetysten nauhoituksen mahdollisuus niin eipä ole enää tarvetta hommata CI TV:täkään! Näyttää siltä että tulevaisuuden TV:stä katsotaan vain vapaita HD-kanavia ja filmit katsotaan nettijakeluista?


    • jouko8657

      Topfield ei enää ole Ykkönen meillä meni rikki digiboxi eli kovalevy kai siitä meni ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän digiboxiin Malli on : Tofield TF41000PVRT 160GB ja se kesti 5vuotta 2kuukautta. Nyt katsoin arvostelut Topfield CRC-2400 boxista ja eipähän saanut kovin hyviä arvosanoja. Käyttö ohjelma on suunnitellut jokin apina kun siinä oli paljon puutteita. Ainut hyvä puoli oli, että voi tallentaa 4kanavaa.
      Taidan viedä vanhan boxin korjattavaksi se maksoi 410€ 1.9.2007 Nyt näissä uusissa on paljon enemmän tallennustilaa, ja hinta laskenut roimasti. Topfield on ollut perinteisesti hyvä mutta taidan katsella jotain toista merkkiä nyt.

      • ehkä korjaavat

        Hyvällä tuurilla tuohon CRC-2400:aan ja myös antenniverkon TRC-2400:aan tulee korjauksia. Olen lähettänyt maahantuojalle listan käyttöliittymän bugeista. Tosin eivät ole kertoneet mitään, vaikka kysyin, että onko vikalistaa välitetty eteenpäin koodaajille.


      • ...

        " Käyttö ohjelma on suunnitellut jokin apina kun siinä oli paljon puutteita."

        Ei käyttöliittymä ole voinut apinaa suunnitella. Apinoita on ollut paljon ennen käyttöliittymiä. Kuulutko muuten niihin, jotka puhuvat huono suomi ja vielä huonompi ruotsi?


    • asdkflasjdfölsölfj

      "" Käyttö ohjelma on suunnitellut jokin apina kun siinä oli paljon puutteita."

      Ei käyttöliittymä ole voinut apinaa suunnitella. Apinoita on ollut paljon ennen käyttöliittymiä."

      Älkää hyvät ystävät syyttäkö apinoita niiden suunnittelusta.

    • good old TF

      Minun Toppyni 5100PVRc on palvellut kohta 6 vuotta. En ole koskaan päivittänyt sitä. Katsoin sen liian vaikeaksi kaltaiselleni tumpelolle. En olisi ostanutkaan tallentavaa, jos olisin tiennyt, että sitä pitäisi päivittää tietokoneen avulla.

      Onhan tässä joitain pikkujuttuja toki: joskus ei voi vaihtaa kanavaa kun boksi tallentaa. Kysyy, että haluatko lopettaa tallennuksen. No, en sitten vaihda. Ei se niin vakavaa ole. Tallennukset sinänsä tapahtuvat ihan ok. Boksi on aina täyteen tallennettu, välillä on pakko karsia :) Niin ja joskus on buutattava kone eli irti seinästä, teksti kertoo "OFF".
      Mutta nämä minä kestän, toivon boksini toimivan vielä edes vuoden.

      • virittimistä infoa

        Tuo, että et voi joskus vaihtaa kanavaa kesken tallennuksen voisi johtua siitä, että kiun boksissa on kaksi viritintä, niin voit tallentaa ohjelmia kahdesta eri kanavanipusta.

        Jos olet jo tallentamassa kahdesta eri kanavanipusta eli molemmat virittimet ovat käytössä, voit lisäksi katsoa vain jommasta kummasta jo käytössä olevasta virittimestä (kanavanipusta) jotain kanavaa, etkä voi ottaa käyttöön kolmatta kanavanippua. Sen takia boksi kyselee, että ootko ihan varma kanavanvaihdosta, sillä nyt joku tallennuksista pitäisi lopettaa...

        Jos ne kaksi tallennusta on yhdestä ja samasta kanavanipusta, niin ne vievät vain yhden virittimen ja sitten voit katsoa vapaana olevalla virittimellä mitä tahansa kanavaa.


    • 1 ulkomaalainen

      On se meidän sat-Toppi nyt jo kahdeksan vuotta vanhaa, mutta nyt se alkaa reistaillaa. Suomen Topfield ei ottaa asiaksi, "kun se ei ole meidän myymää malli".

      Kiitos avusta Topfield-Suomi! Nyt selvisi, mitä on seurava merkki, ei alkaa ainakaan T:llä.

      Ihan vakavasti sanottuna, on se siten suomalaiselle tunnusomaista, tämä joustamattomuus asiakassuhteissa. Sitä kun sovelletaan viennissäkin, on työttömyys Suomessa takuuvarmasti lisääntymässä.

      • Korjaa jos muuten OK

        Alkuperäinen maahantuoja joutui vaikeuksiin ja meni konkurssiin. Tilalle tuli Fintop, joka aloitti "omien" mallien maahantuonnin ja nämä vanhat laitteet (ns. tuhat-sarjat tyyliin 5100) jäivät omilleen. Uudemman mallin Topfieldejä en edes ole ostanut enkä osta. Tuli ostettua tutuille jokunen 5100 -mallin boksi ja turhan usein olen saanut olla "tekninen tuki" vuosien mittaan.

        Digiboksien tekninen tuki on muutenkin tuuliajolla ja omat boksini olen vienyt paikalliselle tv-liikkeelle huoltoon ja osaan olen vaihtanut virtalähteen kondensaattorit itse. Ostin pienen juotoskolvin, jolla homma hoituu;)

        http://www.infocare.fi/palvelumme/hinnasto/ on suurehko huoltoliike, joka korjaa useita laitemerkkejä ja kun kyse ei ole takuukorjauksesta, niin Topfieldinkin korjaus saattaa onnistua.


    • Heitän vesilintua

      Topfield löytyy meiltäkin. Alkusyksystä päivitin ja deletoin koko kovalevyn. Nyt taas tallennukset pätkii, pahimmillaan muutaman sekunnin välein ja tästä pääsee eteenpäin tosiaan vain kelaamalla sen paikan yli. Lisäksi kone näyttää tallentaneen, mutta tallennusminuutteja on 0. Alkaa keittää ton koneen kanssa. Ikää sillä on 3 v ja risat. Topfieldiä meille ei enää tule.

      Olen monen tutun kanssa keskustellut, joilla myös Topfield, että se on vihoviimeinen tallentava boxi jonka ikinä ostavat.

      Itse on varmaan pakko alkaa miettiä uuden tallentavan ostoa. Handan se ei ole, ellei niillä nykyisin ole edullista mallia, jolla voi tallentaa kahta ja katsoa kolmatta, Finnsatista olen kuullut hyvää palautetta. Mutta entä HD Thunder, onko kellään kokemusta?

      • Pulmaa kerrakseen..

        Topfieldin virtalähteen tunnit on tulleet täyteen ja ongelmat näkyy ensinnä kovalevyn toiminnan takkuiluna. Tallennukset ei onnistu tai vanhojakaan tallennuksia ei voi katsoa... Virtalähteen kondensaattorit kypsyy välillä heti kahden vuoden takuuajan päättymisen jälkeen.

        Kannattaa miettiä, kannattaako kuitenkin korjauttaa virtalähde, jolloin tutulle boksille saa vajaalla satasella muutaman vuoden lisää elinikää. Vaihtoehtona on ostaa uusi laite, jolla on opeteltavana omat puutteensa ja niksinsä hintaan 300-400 euroa. Uusinnan yhteydessä on tietenkin mahdollisuus vaihtaa boksi HD-aikakauteen.

        http://www.dvdplaza.fi/forums/forumdisplay.php/102-Digi-TV-laitteet löytyy bokseista keskustelua, mutta pitää muistaa, että osa pitkistä ketjuista saattaa sisältää vanhentunutta tietoa => kannattaa katsoa laitteen tukisivut ja mikä on viimeisin softaversio. Kaupan hyllyssä olevassa laitteessa saattaa olla wanha softa, jonka päivitys olisi hyvä pystyä tekemään ihan itse..


      • päivitystä
        Pulmaa kerrakseen.. kirjoitti:

        Topfieldin virtalähteen tunnit on tulleet täyteen ja ongelmat näkyy ensinnä kovalevyn toiminnan takkuiluna. Tallennukset ei onnistu tai vanhojakaan tallennuksia ei voi katsoa... Virtalähteen kondensaattorit kypsyy välillä heti kahden vuoden takuuajan päättymisen jälkeen.

        Kannattaa miettiä, kannattaako kuitenkin korjauttaa virtalähde, jolloin tutulle boksille saa vajaalla satasella muutaman vuoden lisää elinikää. Vaihtoehtona on ostaa uusi laite, jolla on opeteltavana omat puutteensa ja niksinsä hintaan 300-400 euroa. Uusinnan yhteydessä on tietenkin mahdollisuus vaihtaa boksi HD-aikakauteen.

        http://www.dvdplaza.fi/forums/forumdisplay.php/102-Digi-TV-laitteet löytyy bokseista keskustelua, mutta pitää muistaa, että osa pitkistä ketjuista saattaa sisältää vanhentunutta tietoa => kannattaa katsoa laitteen tukisivut ja mikä on viimeisin softaversio. Kaupan hyllyssä olevassa laitteessa saattaa olla wanha softa, jonka päivitys olisi hyvä pystyä tekemään ihan itse..

        >Kaupan hyllyssä olevassa laitteessa saattaa olla wanha softa, jonka päivitys olisi hyvä pystyä tekemään ihan itse..

        Tai sitten kannattaa tinkiä päivitys valmiiksi tehtynä mukaan?

        Topfieldin virtalähteen tuntien vähyys osoittaa Topfieldin johdon nykyarvoja. Yrittävät ratsastaa vanhalla (hyvällä?) maineella ja prässäävät nykyään sekundaa kuluttajille. Kondensaattreita saa kunnollisiakin ja noilla laitemäärillä ne on varmaan ihan kohtuullisiakin. Huudossakin on tosiaankin jotain mutta on niillä kyllä kohtuullisen kovat hinnatkin. Pelkistä ELKOista. Samaan hintaan myydään jo kokonaisia, kohtuullisen älykkäitä laitteita. Kuten kännyköitä, CD/DVD-pyörittimiä,...


      • Korjataan kun ehtii
        päivitystä kirjoitti:

        >Kaupan hyllyssä olevassa laitteessa saattaa olla wanha softa, jonka päivitys olisi hyvä pystyä tekemään ihan itse..

        Tai sitten kannattaa tinkiä päivitys valmiiksi tehtynä mukaan?

        Topfieldin virtalähteen tuntien vähyys osoittaa Topfieldin johdon nykyarvoja. Yrittävät ratsastaa vanhalla (hyvällä?) maineella ja prässäävät nykyään sekundaa kuluttajille. Kondensaattreita saa kunnollisiakin ja noilla laitemäärillä ne on varmaan ihan kohtuullisiakin. Huudossakin on tosiaankin jotain mutta on niillä kyllä kohtuullisen kovat hinnatkin. Pelkistä ELKOista. Samaan hintaan myydään jo kokonaisia, kohtuullisen älykkäitä laitteita. Kuten kännyköitä, CD/DVD-pyörittimiä,...

        Liikkeillä ei ole mahdollisuutta päivittää myynnissä olevia laitteita, sillä siitä ei tule myyjälle lisää liksaa.. Katteet ova jo muutenkin pienet?

        Muutama liike on lopettanut perusmallin boksien myynnin, sillä kerran sellaista etsiessäni sain kommentin, ettei muutaman kympin purkista jää käteen kuin tappiota sen takuita selvitellessä. Kun vihainen asiakas tulee vaatimaan uutta purkkia tilalle, niin koetapa siinä parissa minuutissa ystävällisesti kertoa, että asiakkaan pitää ihan oikeasti ottaa yhteys takuita hoitavaan huoltoon ja selvittää sen kanssa laitetoimitus ja -palautus. Myynnissä pidetään näissä liikkeissä vain tallentavia digibokseja, joiden tekninen tuki ja huoltovastuut toimii.

        Näiden tallentavien boksien kanssa ei aika käy pitkäksi: Aikanaan osti Welholta Handanin, josta meni takuuaikana poweri. Sain tilalle uuden, jonka poweri hajosi ja se meni korjaukseen samaisen takuun puitteissa. Tämä boksi siirtyi tuttavalle ja siihen olen jo kaksi kertaa vaihdettu konkat. Lahtelainen tv-huolto oli tehnyt omat ratkaisut (= isokokoiset konkat johtojen varassa) ja vaihdoin itse kunnolliset konkat siihen. Toimii taas toistaiseksi.

        Ostin Samsungin boksin Handanin tilalle ja siitä meni poweri rikki parin vuoden jälkeen. Huollatin sen ja tv-huolto sanoi vaihtaneensa konkat. Totuus selvisi pari kuukautta sitten, kun poweri meni uudestaan rikki. Totesin, että huolto oli vain vaihtanut koko powerin ja siinä oli nämä huonolaatuiset konkat. Taas oli päästy eteenpäin kaksi vuotta ja nyt uusin sen konkat => toimii taas. Ostin varalle käytetyn Topfieldin, josta konkat menee varmaan pian;)

        Ostin nyt TV:n, jossa on USB-tallennus. Siihen vain terainen levy kiinni ja tallennustilaa on riittävästi.

        Naapuri pyysi nyt päivällä apua tallentavien Handaniensa kanssa. Handanin poweri meni pari vuotta sitten ja hän huollatti sen. Keväällä meni siitä emolevy ja kokeilin siihen powerin konkkien vaihtoa, mutta ei se auttanut. Hän osti käytetyn Handanin ja nyt siitäkin meni poweri. Kasaan nyt näistä kahdesta kokeeksi purkin, joka ehkä toimii hetken aikaa..

        Muutaman euron säästö kokoonpanolinjalla on teettänyt töitä useammalla taholla useita tunteja työtä ja rahaakin on mennyt, mutta kukapa näistä rakkaista romuista raaskisi luopua?? Tuntuu siltä, että lähiaikoina lähtee SER-häkkiin tavaraa omasta hyllystänikin;)


      • Anonyymi

        Thunder digiboksi toimii antenni ja kaapeliverkossa luotettava ja varma toiminen laite.Selkeä käyttää hyvä ääni kirkaskuva näyttää 7 päivän kaikki tv-ohjelma tiedot nauhoitukset tosi helpot ja selkeät suosittelen tän ostamista.T.Pena


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thunder digiboksi toimii antenni ja kaapeliverkossa luotettava ja varma toiminen laite.Selkeä käyttää hyvä ääni kirkaskuva näyttää 7 päivän kaikki tv-ohjelma tiedot nauhoitukset tosi helpot ja selkeät suosittelen tän ostamista.T.Pena

        Pena se vaan jaksaa mainostaa Thunderia, jota ei ole enää missään myynnissä.

        https://hdthunder.fi/jalleenmyyjat/ listan yhdessäkään putiikissa ei Thunderia ole ollut pitkään aikaan kaupan. Maahantuojana toiminut http://www.avkomponentti.fi/ sivuilla on enää pieni erä HDThunderin kaukosäätimiä tarjolla. Aika on ajanut digiboksien ohi eikä se ole enää kannattavaa bisnestä, sillä takuukorjaukset ovat kalliita hoitaa. Viimeiset ohjelmistopäivityksetkin ovat kahden vuoden takaa.

        Kannattaako enää kehua kyseistä alasajettua tuotetta? Jokunen Topfield ja Finlux saattaa marketin hyllystä vielä löytyä, mutta siinä ne tämän hetken valikoimat sitten on..


    • Pulmaa pulmaa
    • sunnish

      Bebekistä kaikki 16 konkkaa maksoi 10€

    • Näin on

      Minulla maksoi 500:seen konkat 28€ postikuluineen 18 konkkaa ja hakkurivirtalähteeseen tarkoitettuja kestää 105 astetta ja sama satsi 600:seen 32 euroa itte vaihoin niin työ ei maksa mitään Onneksi kiintolevy tai prossu ei kerenny mennä rikki semmoinen vaara on jos käytttää viallisella virtalähteellä kiiintolevy rikkoontuu ilman muuta prossu ei aina Muutes hyvä boksi ainut se virtalähde mikä on ihan pa**a

      • Hemo Hessu

        Keskittykääs nyt! Kuka tallentelee tv-ohjelmia topfieldiin vielä 2013?? Oisko noi pilvitallennus palvelut mitään? Ei tarvii konkkia eikä mitään muutakaan sulatella sinne piirilevyihin!


      • Pilvissä salamoi?
        Hemo Hessu kirjoitti:

        Keskittykääs nyt! Kuka tallentelee tv-ohjelmia topfieldiin vielä 2013?? Oisko noi pilvitallennus palvelut mitään? Ei tarvii konkkia eikä mitään muutakaan sulatella sinne piirilevyihin!

        Hemo Hessulle pienellä viiveellä kommentti: Kaikilla ei ole pilvipalvelua käytettävissä, tai vaikka olisikin, niin miksi vanha tallennusmenetelmä pitäisi hylätä. Minulla on riittävän nopea kiinteä laajakaista käytössä, mutta minulle riittää digiboksi tallennuksia varten. Joskus lomareissun aikana sillä tulee tallennettua.

        Pilvipalvelutkaan ei aina ole ongelmattomia, sillä TVKaista on juuri oikeudessa selittämässä tallennuspalvelujaan. Syytteen mukaan TVkaista tarjosi asiakkailleen kahdeksan suomalaisen televisiokanavan sisältöjä tekijänoikeuslain vastaisesti vuosina 2007-2009. TVkaistalla ei ollut mediayhtiöiden lupaa näyttää ohjelmia. Kaksi TVKaistan johtajaa ja neuvonantaja ovat syytettynä ja TV-yhtiöt kaipaa yli kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvausta ja sekalaisia hyvityksiä.

        http://antipiracy.fi/ajankohtaista/292/tvkaistaa-syytetaan-torkeasta-petoksesta-seka/ löytyy tarkempaa tietoa asiasta

        Kun tämä TVKaistan keissi saadaan päätökseen, niin seuraavaksi on tehtävä päätös Soneran, Elisan ja DNA:n TV Viihdepalvelujen tallennepalveluista? TTVK alkoi vuosi sitten selvittää, onko teleoperaattoreiden ylläpitämät tallennuspalvelut verrattavissa TVKaistan tarjoamaan palveluun.


    • gigolo-53

      apuva ! tuli ostettua käytetty tf 500boxi ,laite ilmoittaa play back stop point, do you want to continue playback ? kyllä tai ei , joka kerta kun katson tallennetta ja pysähtelee ei jatka vaan jämähtää siihen , onko minulla joku asetus väärin APUVA !

    • Tyhmää

      Miksi epc lista on nykyään joko tyhjä tai osin merkitty.

      • nmbhx mn

        Käy niillä puuttuvilla kanavilla, niin epg päivittyy.


    • Järkevää se vaan on

      Kyse on varmaan kaapeliverkosta: Kaapeliverkossa EPG lähetetään kanavanipuittain. Jos haluaa nähdä jonkun tietyn kanavan ohjelmatiedot, niin on mentävä ko. kanavalle ja avattava se katseluun. Silloin vastaanotin avaa kyseisen kanavanipun muidenkin kanavien ohjelmatiedot.

      Kaapeliverkossa on rajallinen siirtokapasiteetti, joten n. 170 kanavan ohjelmatietojen jatkuva siirto ja päivittäminen jokaisessa kanavanipussa olisi hankalaa. Nykyinen käytäntö on helpompi ja kun siihen tottuu, niin ei tuo vaikeaa ole..

    • Anonyymi

      Nyt on jo aika vaihtaa vanhat digiboksit uusiin. Vuonna 2021 nämä nykyiset tv-lähetykset vaihtavat standardia DVB T2:ksi. (ennakkotiedon mukaan) Siis antenniverkossa. Minä ostin jo PVR 5100:sen tilalle Antenna HD ready-mallin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe