Jahtikuningatar Marjaana

Ryynäsen Topi

Siinä taas alko foxilta niin metsästystä edistävä sarja että. No joo yritys hyvä mutta tulos jotain ihan muuta. Oletin että henkilö on harrastanut metsästystä edes nimeksi mutta taitaa lähinnä metsästyskortti olla saatuna muropaketista.
Alun sorsajahdin kommentit vaan ekan pudotuksen jälkeen: "Luulin että haulikko metsästys on vaikea laji" Koiran noudettua saaliin kysyy kuningatar vielä jahdin järjestäjältä "mikä tuli/minkä sain". "No päivänselvä telkkä"
Osu ja tunnista kuningatar pudotti vielä tavin ja kerrattuaan reissun tapahtumia kertoi kanssa metsästäneille naisille päivän saaliistaan kun kysyivät mitä sait. "Kaksi telkkää sain"
Huhhuh että näin. Hirvittää jo ajatuskin kyseisestä akasta hirvijahdissa. Saattais ohjelman tunnusmusiikiksi soveltua Pertti Metsärinteen Hirvenmetsästys sana tarkasti kuunneltuna.
No onneksi kanava on suurelle yleisölle lähes tuntematon ettei vääristä todellisen metsästyksen ja metsästäjistä saatavaa käsitystä.
Koska tulee todelliset ja oikeasti asiantuntevat metsästys ohjelmat Suomesta???

45

2326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikea laji

      Mikäs se olisi oikea ja asiallinen metsästysohjelma ?
      Niitä en ole vielä nähnyt, vaikka noita tulee maksukanavilta tuutin täydeltä.
      Mitä tapahtuu oikeassa ja asiallisessa metsästysfilmissä ?

      Tuo nyt oli sitä kotimaista metsästysfilmiä, kaikki ne on yhtä heikkotasoisia.

      • parempaa

        Hei haloo, "vaikea laji". Kysyit "mitä tapahtuu oikeassa ja asiallisessa metsästysfilmissä"? Mulla heräsi kysymys että luitko ryynäsen kirjoitusta ollenkaan?
        "Oikeassa ja asiallisessa" metsästysfilmissä kaikki ryynäsen filmistä kertoma tapahtuu toisin!!! En ole filmiä itse nähnyt mutta ihmettelen kauhiasti jos topin kertoma on totta.
        Metsästys on oikeasti vaikea asia eikä sitä saa vaikeuttaa enempää tuollaisilla filmeillä. te jotka olette filmin nähneet - ehdotan että annatte palautetta filmin tekijälle.


      • vaikea laji
        parempaa kirjoitti:

        Hei haloo, "vaikea laji". Kysyit "mitä tapahtuu oikeassa ja asiallisessa metsästysfilmissä"? Mulla heräsi kysymys että luitko ryynäsen kirjoitusta ollenkaan?
        "Oikeassa ja asiallisessa" metsästysfilmissä kaikki ryynäsen filmistä kertoma tapahtuu toisin!!! En ole filmiä itse nähnyt mutta ihmettelen kauhiasti jos topin kertoma on totta.
        Metsästys on oikeasti vaikea asia eikä sitä saa vaikeuttaa enempää tuollaisilla filmeillä. te jotka olette filmin nähneet - ehdotan että annatte palautetta filmin tekijälle.

        "tapahtuu toisin" höh, eipä paljon selitä mikä on hyvä metsästysohjelma.
        Näin kyseisen filmin ja tunsin myötähäpeää, tuota kotimaista filmilajia kohtaan.
        Tosin kysyin kuitenkin, minkälainen olisi hyvä metsästysohjelma ?
        Minä kun en ole omasta mielestäni sellaista nähnyt, vaikka olen kahlannut noita maksukanavia läpi, niiden vastaavista yritelmistä.
        Mitä kuuluu olla hyvässä metsästysohjelmassa ? Paljon ampumista ? Paljon saalista sen myötä, vai paljon oheistoimintaa ?


    • Erin Iminen

      Jaaha...
      Täytyy tietty ottaa huomioon, että kaikki eivät ole kokeneita metsästäjiä. Eivät kokeneita sarjaohjelmantekijöitä, eivätkä kaikkitietäviä besservissereitä.
      En väitä että joku lukijoista, tai kirjoittajista nyt olisi, mutta ne ne vasta ärsyttäviä ovatkin. Parempi on nöyrä lähestymistapa, jossa näytetään, ettei olla ihan ammattilaisia, jolloin heihin voi samaistua moni muu san tilanteen läpikäynyt.
      En nähnyt ohjelmaa, joten kommentoin sikäli pusikosta, mutta hyvällätuurilla pusikosta saattaa saada ammuttua jäniksen. heko

      • Ryynäsen Topi

        "täytyy tietty ottaa huomioon että kaikki eivät ole kokeneita metsästäjiä"
        Olkoonkin että se otettaisiin huomioon myös niin että ei lähetettäisi tuollaisia sarjoja telkkarista saati leikattaisiin jakso edes niin että metsästäjä tässä tapauksessa Marjaana tietäisi mitä tekee. Onko esim oikein ja normaalia jos kuviteltaisiin tilanne seuraavaan jaksoon niin että henkilö on teeri passissa ja ampuu sinne liitelevän kanahaukan. "Miknkähän sain, tarkastan lintukirjasta" Olkoon kanahaukan metsästämisestä kukin mitä mieltä tahansa niin lähetettäisiinkö se myös suurelle yleisölle jaettavaksi televisioon???
        Edes vähimmäisvaatimus metsästys sarjan tekoon pitäisi olla suomessa lajin tunnistus!!! Tätä ei kyseinen Marjaana hallitse.
        Metsästys sarjoista puheenollen maxilla esitettävä ruotsalainen metsästysohjelma on asiantuntevasti tehty niin jahdin alun, metsästyksen, saaliin käsittelyn ja ruoaksi laiton osaltakin ja sarjassa tehdään oikeita riistaruokia eikä imetä mistään sorsan nokasta silmiä kuten jahtikuningatar sarjassa.
        Siinä esimerkkiä suomalaisen metsästysohjelman tekemiseen. Suomessa ainoa metsästyselokuvia tekevä henkilö taitaa olla Arttu Kotisara ja nämä ovat järjestään laadukkaita pätkiä verrattuna muihin erätulilla yrityksiin "metsäkyyhkyn" paistamisineen ja kanootin soutelu pätkineen.


    • buc cla

      Häpesin suorastaan kun katsoin ko. ohjelmaa. Katselisin mieluimmin jotain Konsta Pylkkerömäistä vaatimatonta metsästäjää joka tuntee luonnon eläimet ja jolla kunnioittava asenne luontoa kohtaan ja pois showmeininki ja tekstiileillä komeilu.

    • Riistametsällä

      Oottekos kattonu tota yle fem:ltä tulevaa riistametsällä ohjelmaa? Siinä poijaat antaa taas hyvää kuvaa, kun joka välissä juodaan jotain alkoholipitoista ja seuraavaksi lähdetään metsälle. Haulikolla eivät edes fasaaniin meinanneet osua. Hirveätä meluamista metsästystilanteissa jne..

    • Taistelu Make

      "Oho! Sehän osu!!"

      Huuti tämä meijän "jahtikuningtatar" kun telkkänsä päästi päiviltä. Siis ei hyvää päivää, minä en ole kertaakaan ollut yllättynyt kun olen saanut saalista. En muutenkaan pidä tuollaisesta että akat päästetään räiskimään vähän puolihuolimattomasti minnesattuu ja jos joku tippuu niin kutsutaan ukko tunnistamaan saalis.

      Ja riistametsällä on aivan kuningas, poijjaat naukkailee oluset ja lähtee ampumaan kaniineja ja ku ei satu ne syö lokkeja. Ja taas naukkaillaan olusia. Sitä tanskalaista molotusta lukuunottamatta vois olla aivan niinku suomalainen ohjelma.

      Voi ku joku tekis dokkarin tai sarjan jossa seurattais jonku lapin miehen, jolla oisi taitoa ja tietoa, edesottamuksia...

    • tietotaito1

      Mikähän taito ja tieto asuu lapin miehessä, joka puuttuu vaikka etelän metsästäjältä ?
      Kännissä örvellyskö ?

      • Lapin mies

        Sinet etelänvetelä voi sitä käsittää. Eihän sulla oo ees puolen metrin mulukkua, että voisit sen akan käppyräsi pittää hyvänä.


    • sillälailla siellä

      Kitukasvuisilla lapin miehillä sellainen mulkku on stten siellä nilkan tasolla, mahtaa olla mukava sulloa siinne saappaaseen ?
      Nehän on kaikki teijän muijat tullu tänne etelään heti koulun jälkeen, että ei sinne tosiaan ole montaa käppyrää edes jäänyt.

    • aika löysää nyt

      Mutta tuollaistahan se nykymetsästys Suomessa kaikkialla on, ei sitä voi verrata oikeaan touhuun. Nykyään ukot vaan tuijottaa kännykkää että koirahan haukkuu nyt. Mennään välillä kotiin nukkumaan tai muuhun lämmitettyyn paikkaan. Ilman autoa tai muuta moottorivehjettä ei päästä mihinkään ja ilman osuuskaupan asetiskiä ei saada aikaiseksi mitään millä eläimen saisi saaliiksi.
      Miettikää vähän voiko tätä touhua enää metsästykseksi kutsua kun ajatellaan esi-isiä jotka tappoi mammutteja ilman ruutia ja nelivetoja.

      • monta lajia siinä

        Metsästys pitää sisällään monenlasia tapoja sitä harrastaa, ei metsästys tarkoita vain ja ainoastaan jotain eräilyä.


      • murjaanix
        monta lajia siinä kirjoitti:

        Metsästys pitää sisällään monenlasia tapoja sitä harrastaa, ei metsästys tarkoita vain ja ainoastaan jotain eräilyä.

        Senpä takia ei auta piikitellä Marjaanaa.


    • mitä pyytävät ?

      Niin tosiaan. missä metsästyksessä ne Lappilaiset ovat enempi kompetensseja ?
      Nyt en puhu mistään kelkkapyynnistä, vaan luvallisesta metsästyksestä ?
      Lapissa kun on lajillisesti vähän metsästettävää, siellä on kanalinnut ja hirvet. Ei määrällisesti paljoa muuta. Metsästysaikakin on kovasti lyhyt, kun lumipeite on äkkiä liian paksu, ei ole enää pyyntikelejä.

      • että joo

        Lapin mies osaa vaalia perinteitä. Sitä ei etelän vetelät tajua. Suksetkin on keksitty, niin jahtikausi ei lopu ensilumeen, niinkuin taitaa teillä olla tapana. Lapin mies ei myöskään metsästä vain auringon paisteella. Lapin miehellä on tieto ja taito pärjätä myös ankarissa olosuhteissa. Vaatimattomiakin tuntuu lapien miehet olevan. Ei lappalaiset saaliillaan kehuskele vaan pitää kynttiläänsä vakan alla.
        Poroukot tuntuu kyllä tuota kelkka "metsästystä" suosivan, mutta kukaan oikea harrastaja ei sitä metsästyksesksi luule.


    • että sillen

      No mitäs perinteitä ne lapin ukot vaalivat ? Ja mitäs ne suksilla mahtaa pyytää ?
      Pimeässä etelämpää kytätään peuroja ja haaskapyyntiä, mitähän se lapin ukko pimeässä suksillansa mahtaa pyytää ? Sorsiakain täällä ammutaan auringonlaskun jälkeen. Ankaria oloja on kyllä ollut muuallakin kun vain siellä lapissa, joten ei se mikään yksinoikeus ole. Sitäpaitsi kyse oli metsästyksestä, ei niinkään mistään selviytymistestistä. Siitä suunnistuksesta ei kannata kehuskella, Lapissa on helppo suunnistaa, kun maasto ei ole peitteistä.
      Meillä olikin jokuvuosi sitten pari Lapin ukkoa vieraana kanalintujahdissa, vähän nauratti kun toinen seisoi tiellä ja ampui merkkilaukauksia, kun toinen koitti niitten perusteella löytää takasin tielle. Sanoivat että, ei etelässä voi suunnistaa kun metsässä ei näe mihinkään, on liian peitteistä.
      Lapissa on paljon sellasia myyttejä, joita vain lappilaiset itse pitävät totena.
      Itse kun olen myös lappilaiseen seuraan kuulunut ja myös siellä paljon aikanaan metsästellyt. Joten kokemusta löytyy sieltä ja täältä etelämpääkin.

      • Ryynäsen Topi

        Olisko nyt keskustelu heittäny väärille raiteille??? Miten Jahtikuningatar Marjaana ja lappilainen sekä eteläisempi kulttuuri liittyy toisiinsa hä???
        Aiheessa olis parempi pysyä tai aloittaa uusi keskustelu!


      • erkkiminna

        Melkein kaikki lappilaiset ovat länsisuomalaista rotua eli ihan eteläistä rotua.


    • karua asuttamista

      Itälapin asuttivat pääosin niillä työttömille, jotka lähtivät savotoille töihin silloin 1900-luvun taitteissa.
      Siitä se on sitten Sallantauti päässyt pikkuhiljaa puremaan niihin.

    • makkara
      • wasssssaaaa

        Peltsi on kyllä kasvanut paljon niistä sen alkuajan ohjelmista. Muutenkin asiallisen olonen kaveri eikä turhia pullistee.


    • Hyvä ohjelma.

      Näin nyt ekan kerran ja ihan asiallinen ohjelmahan tuo, vaikkakin hirven kaato jäi kuvausryhmältä löytämättä..

      Katson vastasuudessakin.

      • aivan höpöä vaan

        Kotimaisissa metsästysohjelmissa ne kaadot tahtoo aina jäädä näkenmäti. Se onkin meikäläisten jahtivideoiden ominaispiirre. Tyhjää höpötystä ja naureskelua jossain makkaranpaistoporukassa, sekö on asiallinen metsästysohjelma ?


      • parempaa odotellessa
        aivan höpöä vaan kirjoitti:

        Kotimaisissa metsästysohjelmissa ne kaadot tahtoo aina jäädä näkenmäti. Se onkin meikäläisten jahtivideoiden ominaispiirre. Tyhjää höpötystä ja naureskelua jossain makkaranpaistoporukassa, sekö on asiallinen metsästysohjelma ?

        Niinpä. Suomalaiset metsästys ohjelmat on lähes aina samalla kaavalla toteutettuja tyhjän löpinää jossain makkara tulilla istumista. Tuollaisesta voisi jo sanan metsästys jättää pois ja homma on pelkkää eräilyä ilman metsästyksellistä tarkoitusta. Ainakin meillä mennään metsästämään ja vasta sitten tulille. Muutenhan voisi aseet jättää kotiin ja istua vaikka 24/7 valkeilla. Mikä ihme se on nykyisessä menossa että metällä saa käydä mutta mitään sieltä ei saisi saada saaliiksi?? No onneksi sentään ruotsissa osataan tuo todellisen metsästyksen kuvaaminen ja toteutus metsästys formaattiin ja odotellessa niitä todellisia suomalaisia ohjelmia missä metsästys on metsästystä ja tyhjän höpöttäminen jotain muuta. Huom: Hyvän metsästys ohjelman tekeminen ei vaadi jatkuvia kaatoja ja onnistuneita laukauksia mutta edes jotain edellä mainituista tietyssä määrin!!


      • yksin tappaja
        parempaa odotellessa kirjoitti:

        Niinpä. Suomalaiset metsästys ohjelmat on lähes aina samalla kaavalla toteutettuja tyhjän löpinää jossain makkara tulilla istumista. Tuollaisesta voisi jo sanan metsästys jättää pois ja homma on pelkkää eräilyä ilman metsästyksellistä tarkoitusta. Ainakin meillä mennään metsästämään ja vasta sitten tulille. Muutenhan voisi aseet jättää kotiin ja istua vaikka 24/7 valkeilla. Mikä ihme se on nykyisessä menossa että metällä saa käydä mutta mitään sieltä ei saisi saada saaliiksi?? No onneksi sentään ruotsissa osataan tuo todellisen metsästyksen kuvaaminen ja toteutus metsästys formaattiin ja odotellessa niitä todellisia suomalaisia ohjelmia missä metsästys on metsästystä ja tyhjän höpöttäminen jotain muuta. Huom: Hyvän metsästys ohjelman tekeminen ei vaadi jatkuvia kaatoja ja onnistuneita laukauksia mutta edes jotain edellä mainituista tietyssä määrin!!

        nimen ommaa,ku ite menen metälle niin se on metästystä ja sitte tulistelua,kun ollaan metällä niin siinä on tappamisen meininki ja sillä tarkotan sitä ,että esim. hirvimetillä mulle on saalis vähintään yhtä tärkeä ku itse jahti harrastuksena,on meinaan kolme lasta ja vaimo elätettävänä ja puolikaskin hirvi vähentää kauppalaskua kummasti.....ei sinne meikäläinen lähe hifistelemään uusine koretekseineen ja aseineen,päällä on vanha sarkatakki ja aseena vanaha pystykorva joka oli tappomeiningillä liikkeellä jo talavisota talavena.ja saalistakin on parhaana syksynä tullu iliman sitä kuulusaa koiraa 5 hirveä ja pienriistaa että en ilikiä ääneen sanoa. enkä koiran volokkeja eres iliman eestä ota jahtia häiritten,saati ihmisiä....ovat ku tonttu ukot aina piippalakki näkösällä....


    • paska planeetta

      Katsoin tätä ohjelmaa.

      Kyllä vitutti kun ajettiin autojen kanssa metsälle, juteltiin radio-vastaanottimilla ja teurastettiin puolustuskyvyttömiä eläimiä. Ei voi antaa yhtään arvoa tälläiselle!

      Hi-tech ihmiset kaikkine mukavuuksineen verenhimoisina. Vittu tää on paska ja raiskattu planeetta!!

    • Alas ammuttu Anas

      Yksikään sorsastaja ei erota suojeltuja ja ei suojeltuja sorsalajeja toisistaan, varsinkaan hämärässä. Mistä h******n keskiajalta moinen metsästyslupa onkaan, eletään sentään 2000- lukua.

      • Sertifikaatt1

        Olen luonto alan asiantuntija ammatikseni ja edelliseen viitaten pitäisikö ruveta metsästäjäksi menettääkseni ammattitaitoni luontoon??? :) Heh voi teitä. Toiset ne ei vaan pysy niillä palstoilla jotka on heille tarkoitettuja.


    • Voi noita pipertäjiä

      No miksihän ne sorsastajat eivät erottaisi niitä suojeltuja lajeja? Sen vuoksiko, että harrastavat metsästystä? Toisaalta, eikö riitä se, että tunnistaa ne lajit joita saa metsästää?

    • onneksi näin

      No minä taas olen metsästäjä, enkä kyllä pimeässä erota lajeja toisistaan. Tai erotan pienen ja suuremman sorsan. Kun koira hakee saaliin, niin teen tunnistuksen, pieni on yleensä tavi, sen erottaa kyllä lentotavastakin ja suurempi onkin heinäsorsa tai onko oikea nimi sinisorsa ?
      Yhtään rauhotettua sorsalintua en ole koskaan ampunut, vaikka en noita pimeässä taivasta vasten pystykään tunnistamaan.
      Ei meillä ole juuri muita lajeja, jokunen telkkä, mutta siinä se sitten on.

    • Olli

      Juuri tommosia ovat kaikki metsästäjät, kaikki. Eivät erota hirveä traktorista. Viina voi olla syynä.

      • Tyttönen

        Jaa, kyllä tämä tyttö on tähän asti hirvet ja traktorit erottanut toisistaan. Kouluikäisenä aloittanut, viinaa en ottanut. Ettei olisi Ollilla vaikeuksia erottaa eläimiä ja koneita toisistaan, hahmotushäiriö voi olla syynä.


      • metsän kuningas
        Tyttönen kirjoitti:

        Jaa, kyllä tämä tyttö on tähän asti hirvet ja traktorit erottanut toisistaan. Kouluikäisenä aloittanut, viinaa en ottanut. Ettei olisi Ollilla vaikeuksia erottaa eläimiä ja koneita toisistaan, hahmotushäiriö voi olla syynä.

        Sinä läski ämmä kainuusta voit painua takaisin keittiöön! Akat on vaan tiellä miesten hommissa.


      • Tyttönen
        metsän kuningas kirjoitti:

        Sinä läski ämmä kainuusta voit painua takaisin keittiöön! Akat on vaan tiellä miesten hommissa.

        Jos 66 kg 170cm blondi on läski ämmä niin mikäs pullukka sitten itse olet olevinasi? Painu vain takaisin sinne kivenkoloon isottelemaan..


    • hirvi osso bucco

      Naismetsästäjien määrä on noussut aika hyvin viimeaikoina.
      Se on ihan hyvä juttu ja kyllä nykyään miehet häärii siellä keittiössä.
      Se onkin trendikästä nykyään. Riistaruokaa tekevät nimenomaan miesmetsästäjät.
      Maailma muuttuu ja myös tämä meidänkin metsästys, tosin se muutos alkaa aina etelästä pohjoiseen. Syrjäkunnat se muutos tavoittaa hitaasti, jos ollenkaan.
      Jos ei tavoita, niin ne syrjäkylät sitten vähitellen autioituu, onhan se jo nähtävissäkin.

    • korpikyrpä

      puhut asiaa,perkele tuo nyky metästysohojelma muutenki yhtä tyhyjän kans...hirvenpyyntiki sitä,että norjanharmaa tai muuten ylikorkea ajokoira ajaa laittomasti hirveä ja auton ja tutkan kans koukitaan eteen ja ammutaan ku älykääpiöt...se kun on yli 28cm korkea ajava koira laiton hirvieläin jahdissa ja sitte niitä helevetin antennia ja piuhaa jätkät ja akat täynnä taskuista korviin ku on net saatanan tutkat ja kännykät ja ratiopuhelimet....kunnon mehtämies saa net hirvet iliman nuita laitteita....mutta sitte ootki jo rikollinen ja pyssyt pois ku ei esitä jotaki saatanan puoli konetta,mutta ei haitta ku se hilasarvi onki palijo parempaa ku ei ole kiimaasa ja saatanan volokkien eessä ihtiään henkihieveriin laukkonu.

      • Muukin

        Käy koulu loppuun ennenkuin tulet sönkkäämään asioita mistä et nähtävästi tiedä mitään..


    • osso buccoakin osaan

      On jäänyt sinne autokylän viimeiseen peräkammariin. Sieltä salametsästää hirviä nuolukiviltä ilman kännykkää.
      Varmaan aino ruoka mitä osaa keitellä, on se hirvivelli.

    • juu sano...

      Tietääks kukaan tuleeko tosta jahtikuningas marjatta sarjasta uusia jaksoja kun foxi on näitä vanhoja uusinu jo varmaan kymmenennettä kertaa??? Yks uus pätkä sieltä tuli mun mielestä tai en aiemmin ollu nähny osaa missä ruotsissa ampuivat kauriita. Tosin on tuokin ohjelma laji menny jo niin herkäks että varsinainen kaato jätettiin kuvaamatta vaikka kuvaaja muuten filmas kun elukat tuli passiin. On se kumma että metsästys ohjelma ei voi näyttää metsästäjille edes kaatoja herkkämielisyyttään kun taas jossain salkkareissa saa alaikäisille näyttää parhaaseen katseluaikaan jotain homosteluja lähes jokapäivä.

    • tiktac

      tuota jahtikuningatar ohjelmaa nyt tuskin on tarkoitettukaan opetus ohjelmaksi?
      Kyllä sitä kaikesta huolimatta mielellään kattelee , ja ei ne asiat elävässä elämässäkään aina käsikirjoituksen mukaan mene.
      Ja pääseehän ton ohjelman myötä näkemään erillaisia metsästys muotoja ja tapoja , joita monikaan itse ei pääse kokemaan.

    • tutti furtti

      Hei tv on viihdettä!
      Jos opetusta haluaa niin pitää mennä kouluun.

      • justjoo...

        Hei se on metsästystä jonka tarkoitus on mennä lain mukaan ja tunnistaen kohteet. Viihde on kaukana silloin metsästyksestä jos ei edes tunnista mitä metsästää ja sellaista ei pidä näyttää.
        Jos telkan harrastuksetkin on viihdettä niin sitten luonnollisesti jalkapalloilijatkin voisivat potkia tiiliskiviä!


      • tutti furtti
        justjoo... kirjoitti:

        Hei se on metsästystä jonka tarkoitus on mennä lain mukaan ja tunnistaen kohteet. Viihde on kaukana silloin metsästyksestä jos ei edes tunnista mitä metsästää ja sellaista ei pidä näyttää.
        Jos telkan harrastuksetkin on viihdettä niin sitten luonnollisesti jalkapalloilijatkin voisivat potkia tiiliskiviä!

        TV-viihde on viihdettä eikä oikeaa toimintaa. Ihmiset haluavat nähdä huonosti tehtyä toimintaa kuten jotain tanssi-tähtien-kanssa. Metsästää hölmöjen kanssa on samaa linjaa. Ei asiallinen metsästysohjelma kiinnosta mainostajia.


      • justjoo...
        tutti furtti kirjoitti:

        TV-viihde on viihdettä eikä oikeaa toimintaa. Ihmiset haluavat nähdä huonosti tehtyä toimintaa kuten jotain tanssi-tähtien-kanssa. Metsästää hölmöjen kanssa on samaa linjaa. Ei asiallinen metsästysohjelma kiinnosta mainostajia.

        Jaa ei vai kiinnosta. Ruotsalainen metsästys ja kalastus sekä erämiehet sarja on todella asiallinen metsästys ohjelma ja kovin se on kiinnostanut mtv3 maxilla. Erätulilla sarjallakin olisi varmaan moninkertaiset katsoja luvut jos se ei käsittäis kaikkea turhanpäiväsyyttä melomisesta maastopyöräilyyn ja ootto onginnasta saapas testeihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe