Asiakkaan Puolalaista sihteeriä

Vientipäällikkö

Tämä tapahtui pari vuotta sitten. Minulla oli puolalaisia vieraita käymässä Suomessa. He halusivat saada valmistamillemme tuotteille edustuksen Puolaan. Ryhmään kuului kaksi miestä, jotka omistivat heidän yrityksensä, sekä noin nelikymppinen nainen joka oli heidän sihteerinsä. Itse olin tuolloin hieman yli kolmekymppinen.

He olivat kovin innokkaita saamaan edustuksen, koska heillä olisi jo tuotteillemme valmiita asiakkaita. Itse en ollut varma asiasta, sillä oli myös eräs toinen yritys joka halusi edustusta.

Esittelin heille yrityksemme ja muut normaalit kuviot. Sen jälkeen neuvoteltiin asioista, ja illalla vein heidät ulos syömään. Nainen ei juurikaan osallistunut keskusteluun, keskittyi vain näyttämään hyvältä. Nimittäin hyvältä hän todellakin näytti. Olen aina pitänyt slaavilaisesta kauneudesta, ja tämä nainen, Victoria nimeltään edusti sitä parhaimmillaan.

Hän oli vaalea, ja hänellä oli suorat olkapäille ulottuvat hiukset. Sellainen terävä slaavilainen nenä ja kauniit huulet. Hänellä oli tiukka pikkumusta päällään, joka toi hyvin esille hänen kohtalaisen kookkaat rintansa. Sääret olivat hoikat ja pitkät, ja hän oli noin minun mittaiseni – 175 cm.

He olivat lähdössä aamulla takaisin Puolaan, joten he halusivat asian tänään selväksi, ja kärttivät edustusta edelleen kovasti. Niin kovasti että minua alkoi jo hieman tympimään. Kun olimme ottaneet jälkiruokakonjakit, toinen miehistä teki minulle yllättävän ehdotuksen. Jos haluaisin, voisin siirtyä hetkeksi Victorian kanssa hänen hotellihuoneeseensa miettimään edustusta, ja miehet odottelisivat hotellin baarissa.

Ehdotus oli yllättävä, mutta erittäin houkutteleva. Mietin hetken, ja katselin Victoriaa. Hän katseli minua silmiin ilmeenkään värähtämättä. Hän näytti niin seksikkäältä, että pääsin suostua, vaikka tiesin että sillä hetkellä päätös edustuksesta oli sinetöity. Nousin, otin Victoriaa kädestä kiinni ja ohjasin hänet kohti hissejä. Emme kumpikaan puhuneet mitään.

Menimme hänen huoneeseensa, ja heitin puvun takin pois ja aloin hölläämään kravaattiani. Victoria katseli hermostuneen näköisenä ja sanoi;”haluan sanoa etten ole tehnyt mitään tälläistä ennen, mutta työpaikkani on minulle hyvin tärkeä. Minulla on kotona mies ja lapsi, joten mitään jälkiä ei saa jäädä.” Sanoin ettei huolta, ja avasin paitani napit ja otin sen pois.

Victoria huokaisi ja meni ikkunan eteen seisomaan ja katseli ulos. Jatkoin riisumistani ja otin loputkin vaatteeni pois. Olin alasti ja täydessä seisokissa. Kävelin hänen taakseen ja otin häntä takaapäin rinnoista kiinni ja painoin kaluni hänen peppuaan vasten. Hän värähti kun puristelin kaksin käsin hänen rintojaan. Ne tuntuivat aivan upeilta käsissäni. Päästin irti ja aloin nostamaan pikkumustan helmaa takaapäin hitaasti.

Alta paljastui hitaasti mustan nylonin peittämiä reisiä. Kun nostin ylemmäs, huomasin että tähän tapahtumaan oli varauduttu etukäteen. Victoria oli nimittäin pukenut mustat pienet stringit ja sukkanauhavyön ja mustat sukat. Näky oli todella upea. Pienet stringit olivat uponneet lähes kokonaan Victorian pakaroiden väliin. Nostin pikkumustan saman tien pään yli kokonaan pois. Sitten avasin mustien rintaliivien hakaset ja pudotin liivit lattialle. Otin uudelleen takaapäin Victorian rinnoista kiinni ja puristelin. Tunne oli upea kun leivoin rintoja hitaasti. Painoin myös jälleen kaluani pakaroita vasten, ja nyt tunsin paljaan ihon kaluani vasten.

Otin toisesta stringin narusta kiinni ja repäisin sen rikki, ja heitin stringit nurkkaan. Victoria otti ikkunalaudasta kiinni ja kumartui hieman. Hän olisi ilmeisesti että olisin nainut siinä takaapäin, mutta halusin nähdä hänen kauniit kasvonsa. Käänsin hänet ympäri ja tuijotin häntä silmiin aivan kasvotusten. Hän pisti silmänsä kiinni, mutta sanoin että haluan hänen pitävän silmänsä auki koko ajan. Hän avasi silmänsä, ja minä ujutin käteni hänen haaroihinsa. Keskisormellani avasin hänen häpyhuulensa ja upotin sormeni sisään. Työntelin sitä muutaman kerran edestakaisin hänen kuivantuntuisessa pillussaan.

Ajattelin että hän ei ilmeisesti tästä hommasta kummemmin syty, joten otan vain oman nautintoni. Käskin hänen mennä sängylle ja levittää jalkansa. Hän meni, ja teki työtä käskettyä. Asettui sängylle, ja levitti jalkansa. Olin todella kiihoittunut. Victoria näytti upealta sukkanauhoissaan ja mustissa korkkareissaan. Huomasin että hänen vähäinen karvoituksensa oli myös vaaleata – aito blondi. Hänen rintansa levisivät hieman hänen olleessaan selällään, joten myöskään silikonia ei ollut.

Asetuin sängylle hänen jalkojensa väliin ja otin punnerrusasennon hänen ylleen, ja käskin Victoriaa ohjaamaan kaluni sisään. Hän laittoi kätensä väliimme ja otti kyrvästäni kiinni. Silloin hän tajusi ettei minulla ole kortsua, ja sanoi että sitä on käytettävä. No eihän minulla ollut mukana, ja sanoin vain että sorry ei ole, enkä nyt lähde hommaamaan ja painoin itse kaluni kerralla sisään.

Victoria lannistui ja otti kätensä pois välistämme ja laittoi kätensä sivullensa. Minä aloitin pumppaamaan kaluani edestakaisin. Pillu tuntui ihanalta ja kuumalta. Ei kylläkään kovin kostealta, mutta toivoin sen muuttuvan pian. Muutin punnerrusasennosta asentoa siten, että yläruumiini oli Victorian päällä koko painollaan ja laitoin käteni hänen pakaroidensa alle, ja puristin tiukasti ja työntelin pitkiä työntöjä pohjaan asti.

Myönnän että olen paskiainen, mutta en ole ikinä kokenut sellaista kiimaa kuin sillä hetkellä. Ilmeisesti jotain tekemistä vallankäytön kanssa? Olin juonut aterian kanssa jonkun verran alkoholia, joten en pelännyt liian pikaista laukeamista, vaan päätin että nussin eri asennoissa rauhassa. Joten vedin kaluni ulos, ja käskin Victorian kääntyä vatsalleen. Hän oli aivan vatsallaan, ja menin istuvaan asentoon hänen pakaroidensa kohdalle, ja työnnyin taas sisään. Painoin häntä niskasta toisella kädellä sänkyä vasten ja toisella painoin pakarasta ja nussin hitaasti.

Katselin kuinka kaluni liikkui edestakaisin Victorian pillussa. Sitten asetin peukaloni hänen peräaukkonsa päälle ja painelin hitaasti. Tein sitä parin minuutin ajan ja huomasin kuinka hänen pillunsa kostui selkeästi. Käänsin hänet takaisin selälleen ja panin taas lähetyssaarnaajassa. Nyt panin niin nopeasti kun pystyin ja Victorian pillu alkoi litistä. Hän sulki taas silmänsä, mutta en jaksanut siitä enää välittää. Tunsin että laukeaminen alkoi lähestymään. Olisin halunnut hiljentää mutta en enää pystynyt vaan panin kuin mielipuoli. Lopulta tunsin laukeavani ja työnsin kaluni viimeisen kerran pohjaan asti, ja pidin sitä siellä kun kaluni sykki spermaa Victorian sisään.

Makasin hetken hänen päällään, ja sitten vedin kaluni ulos. Kierähdin hänen viereensä ja hengitin raskaasti. Olimme siinä useita minuutteja puhumatta mitään. Sitten otin häntä niskasta kiinni, ja ohjasin hänen päätään kohti kaluani. Hän veti päänsä pois ja sanoi;”ei, ei ikinä”.

Sitten otin hänen kädestään kiinni ja ohjasin sen kalulleni. Hän kietoi sormensa kaluni ympärille, ja ohjasin hänen kättään edestakaisin. Sitten päästin irti ja hän jatkoi itse hidasta runkkaamista. Kaluni alkoi jälleen kovettumaan, ja Victoria lopetti runkkaamisen. Mutta se oli jo riittävää, olin jälleen aivan kovana. Asetuin jälleen hänen reisiensä väliin ja työnnyin sisään. Koska pillu oli täynnä spermaani, litinä alkoi välittömästi kun aloitin pumppaamisen.

Panin häntä tällä kertaa varmaan kymmenen minuuttia samassa asennossa. Nyt hän oli hieman enemmän mukana, huohotti silloin tällöin hieman, mutta ei kummempaa. Tunsin jälleen tulevani, ja huusin suoraa huutoa kun laskin uuden lastin Victorian sisään. Jäin jälleen makaamaan hänen päälleen, kunnes hän kuiskasi korvaani;”kai riittää jo?”. Vastasin että kyllä, ja kierähdin pois. Victoria meni suihkuun, minä puin päälleni ja menin alas lyömään kättä päälle.....

12

27837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkailija

      Puolalaisilla taitaa olla hieman taipumuksia tämäntyyppiseen kaupankäyntiin.

      Tästä tosin on aikaa jo kymmenen vuotta, mutta olin Turkissa hämmentyneenä todistamassa kun puolalaisnainen maksoi nahkatakin "luonnossa" sovituskopissa miehen pitäessä vahtia ulkopuolella...

    • joo

      sorry, mutta jos yrittää kirjoittaa uskottavantuntuisen jutun, olisi syytä panostaa ettei nyt ihan helppoja mokia tule. suorastaan huokuu epäuskottavuutta
      - tapahtui pari vuotta sitten ja olit tuolloin vähän yli kolmikymppinen....paljonkohan nyt mahdat olla?
      - myyt tuotteita ulkomaille ja kitsastelet kun joku pyytää edustusta tuotteillesi... niin kovasti että selvä rahantulo alkoi jo tympimään..
      - viet ulkomaiset vieraat íllalla syömään samaan hotelliin, jossa he asuvat... tökeröä
      - nainen selällään ja rinnat levisivät hieman - ei siis silikonia... "leivoit" seistessä naisen rintoja ja huomaat tällaisen asian vasta kun nainen on sängyssä selällään ja rinnat hieman levisivät...

      • elämää nähnyt

        Rautalangasta väännettyjä vastauksia tyhmien kyselijälle jutun kirjoittajan puolesta:

        - tapahtui pari vuotta sitten ja olit tuolloin vähän yli kolmikymppinen....paljonkohan nyt mahdat olla?
        - 32/33 2=noin kolmevitonen

        - myyt tuotteita ulkomaille ja kitsastelet kun joku pyytää edustusta tuotteillesi... niin kovasti että selvä rahantulo alkoi jo tympimään..
        - jos edustustarjouksia on useampia, niin totta helvetissä niistä valitaan harkinnan jälkeen paras!

        - viet ulkomaiset vieraat íllalla syömään samaan hotelliin, jossa he asuvat... tökeröä
        - jokainen Helsingin ulkopuolella joskus käynyt tietää, että Suomi on täynnä pikkukaupunkeja, joissa paras ruokapaikka on hotellin ravintola, kun ne kaksi muuta ovat turkkilaisen pitämä pizzeria ja paikallinen Shell, josta saa sitkeää wieninleikettä

        - nainen selällään ja rinnat levisivät hieman - ei siis silikonia... "leivoit" seistessä naisen rintoja ja huomaat tällaisen asian vasta kun nainen on sängyssä selällään ja rinnat hieman levisivät...
        - no tässäkään ei nyt ole yhtään mitään ihmeellistä

        Yleensä en tämmöisiin vastaa, mutta otti päähän, että kerrankin kun joku kirjoittaa tosi hyvän jutun niin sitten joku ääliö tulee esittämään syitä miksi muka tarina ei voi pitää paikkaansa. Tuokaan marisija ei luultavasti itse osaisi kirjoittaa edes keskinkertaista seksinovellia.


      • lukija
        elämää nähnyt kirjoitti:

        Rautalangasta väännettyjä vastauksia tyhmien kyselijälle jutun kirjoittajan puolesta:

        - tapahtui pari vuotta sitten ja olit tuolloin vähän yli kolmikymppinen....paljonkohan nyt mahdat olla?
        - 32/33 2=noin kolmevitonen

        - myyt tuotteita ulkomaille ja kitsastelet kun joku pyytää edustusta tuotteillesi... niin kovasti että selvä rahantulo alkoi jo tympimään..
        - jos edustustarjouksia on useampia, niin totta helvetissä niistä valitaan harkinnan jälkeen paras!

        - viet ulkomaiset vieraat íllalla syömään samaan hotelliin, jossa he asuvat... tökeröä
        - jokainen Helsingin ulkopuolella joskus käynyt tietää, että Suomi on täynnä pikkukaupunkeja, joissa paras ruokapaikka on hotellin ravintola, kun ne kaksi muuta ovat turkkilaisen pitämä pizzeria ja paikallinen Shell, josta saa sitkeää wieninleikettä

        - nainen selällään ja rinnat levisivät hieman - ei siis silikonia... "leivoit" seistessä naisen rintoja ja huomaat tällaisen asian vasta kun nainen on sängyssä selällään ja rinnat hieman levisivät...
        - no tässäkään ei nyt ole yhtään mitään ihmeellistä

        Yleensä en tämmöisiin vastaa, mutta otti päähän, että kerrankin kun joku kirjoittaa tosi hyvän jutun niin sitten joku ääliö tulee esittämään syitä miksi muka tarina ei voi pitää paikkaansa. Tuokaan marisija ei luultavasti itse osaisi kirjoittaa edes keskinkertaista seksinovellia.

        ai niin, tämähän tosiaan tapahtui siellä Pattijoella, jossa on yksi pääkatu. Siellä on kunnantoimistoa vastapäätä yksi motelli, jossa on 11 huonetta ja sitä ylläpitää kohta eläkkeelle siirtyvä mamma.

        Totta hemmetissä Pattijoelle tulee innokkaana Puolasta konklaavi, joka suorastaan kerjää edustuksia.

        Ja - ylpeänä - vien sitten vieraat syömään tähän kunnan kuuluisaan, huippuhienoon motelliin.

        Ja sitten heräsinkin arkeen.


      • Vientipäällikkö
        elämää nähnyt kirjoitti:

        Rautalangasta väännettyjä vastauksia tyhmien kyselijälle jutun kirjoittajan puolesta:

        - tapahtui pari vuotta sitten ja olit tuolloin vähän yli kolmikymppinen....paljonkohan nyt mahdat olla?
        - 32/33 2=noin kolmevitonen

        - myyt tuotteita ulkomaille ja kitsastelet kun joku pyytää edustusta tuotteillesi... niin kovasti että selvä rahantulo alkoi jo tympimään..
        - jos edustustarjouksia on useampia, niin totta helvetissä niistä valitaan harkinnan jälkeen paras!

        - viet ulkomaiset vieraat íllalla syömään samaan hotelliin, jossa he asuvat... tökeröä
        - jokainen Helsingin ulkopuolella joskus käynyt tietää, että Suomi on täynnä pikkukaupunkeja, joissa paras ruokapaikka on hotellin ravintola, kun ne kaksi muuta ovat turkkilaisen pitämä pizzeria ja paikallinen Shell, josta saa sitkeää wieninleikettä

        - nainen selällään ja rinnat levisivät hieman - ei siis silikonia... "leivoit" seistessä naisen rintoja ja huomaat tällaisen asian vasta kun nainen on sängyssä selällään ja rinnat hieman levisivät...
        - no tässäkään ei nyt ole yhtään mitään ihmeellistä

        Yleensä en tämmöisiin vastaa, mutta otti päähän, että kerrankin kun joku kirjoittaa tosi hyvän jutun niin sitten joku ääliö tulee esittämään syitä miksi muka tarina ei voi pitää paikkaansa. Tuokaan marisija ei luultavasti itse osaisi kirjoittaa edes keskinkertaista seksinovellia.

        Kiitos vaan nimimerkille "elämää nähnyt" joka vastasi puolestani, mutta voin hieman lisätä;

        Niin - olen todellakin 35 tällä hetkellä

        Jos viet jotain ulkomaille, yleensä valitaan vain yksi maahatuoja/maa, ja silloin on viisainta valita kerralla oikea - muuten olet kohtalaisen kusessa.

        Jos asiakaasi asuu Helsingissä esim. Grand Marinassa, ei ole suinkaan huono vaihtoehto syödä siellä.

        Että silleen...hyvää alkavaa kesää vain kaikille!


      • NAINEN
        Vientipäällikkö kirjoitti:

        Kiitos vaan nimimerkille "elämää nähnyt" joka vastasi puolestani, mutta voin hieman lisätä;

        Niin - olen todellakin 35 tällä hetkellä

        Jos viet jotain ulkomaille, yleensä valitaan vain yksi maahatuoja/maa, ja silloin on viisainta valita kerralla oikea - muuten olet kohtalaisen kusessa.

        Jos asiakaasi asuu Helsingissä esim. Grand Marinassa, ei ole suinkaan huono vaihtoehto syödä siellä.

        Että silleen...hyvää alkavaa kesää vain kaikille!

        Tässä on taas tällanen tarina, jossa naista pidetään pelkkänä seksiobjektina.
        Tällasta kuulee usein, että on tapahtunut.
        En todellakaan pidä siitä, että naista esineellistetään, vaikkakin pelkkä miesten keskuudessa. Ja sitten tuo, kun sanoit, että sorry ei oo kortsuu ja menit suoraan hänen sisäänsä. Jos nainen kerran sanoi, että EI ilman kortsua, miksi teit sen?

        Vielä kaikkien naisten puolesta.
        MIES= Väline, jota käytetään vain seksiin, jossa se ei silti ole edes hyvä.
        MIES= Itsehyväinen, joka ajattelee vain itseään ja veijariaan.

        Juuri tuollaiset miehet oksettavat.
        Toivottavasti sait jonkun taudin siltä naiselta!

        NAISET EIVÄT TARVITSE MIESTÄ MUUHUN KUIN LISÄÄNTYMISEEN! Nautinnon voi antaa toinen nainen!


      • Vientipäällikkö
        NAINEN kirjoitti:

        Tässä on taas tällanen tarina, jossa naista pidetään pelkkänä seksiobjektina.
        Tällasta kuulee usein, että on tapahtunut.
        En todellakaan pidä siitä, että naista esineellistetään, vaikkakin pelkkä miesten keskuudessa. Ja sitten tuo, kun sanoit, että sorry ei oo kortsuu ja menit suoraan hänen sisäänsä. Jos nainen kerran sanoi, että EI ilman kortsua, miksi teit sen?

        Vielä kaikkien naisten puolesta.
        MIES= Väline, jota käytetään vain seksiin, jossa se ei silti ole edes hyvä.
        MIES= Itsehyväinen, joka ajattelee vain itseään ja veijariaan.

        Juuri tuollaiset miehet oksettavat.
        Toivottavasti sait jonkun taudin siltä naiselta!

        NAISET EIVÄT TARVITSE MIESTÄ MUUHUN KUIN LISÄÄNTYMISEEN! Nautinnon voi antaa toinen nainen!

        Heips vaan,

        Kiitos vaan mielipiteesi ilmaisemisesta, jokaisellahan on siihen oikeus.

        Mielelläni voin jatkaa keskustelua lisääkin, tosin en tällä foorumilla.

        Jos haluat, mailaa; [email protected]


      • akak
        NAINEN kirjoitti:

        Tässä on taas tällanen tarina, jossa naista pidetään pelkkänä seksiobjektina.
        Tällasta kuulee usein, että on tapahtunut.
        En todellakaan pidä siitä, että naista esineellistetään, vaikkakin pelkkä miesten keskuudessa. Ja sitten tuo, kun sanoit, että sorry ei oo kortsuu ja menit suoraan hänen sisäänsä. Jos nainen kerran sanoi, että EI ilman kortsua, miksi teit sen?

        Vielä kaikkien naisten puolesta.
        MIES= Väline, jota käytetään vain seksiin, jossa se ei silti ole edes hyvä.
        MIES= Itsehyväinen, joka ajattelee vain itseään ja veijariaan.

        Juuri tuollaiset miehet oksettavat.
        Toivottavasti sait jonkun taudin siltä naiselta!

        NAISET EIVÄT TARVITSE MIESTÄ MUUHUN KUIN LISÄÄNTYMISEEN! Nautinnon voi antaa toinen nainen!

        Vittuako tänne itket. Mee nuolemaan pillua jos siitä niin tykkäät.


      • mies
        NAINEN kirjoitti:

        Tässä on taas tällanen tarina, jossa naista pidetään pelkkänä seksiobjektina.
        Tällasta kuulee usein, että on tapahtunut.
        En todellakaan pidä siitä, että naista esineellistetään, vaikkakin pelkkä miesten keskuudessa. Ja sitten tuo, kun sanoit, että sorry ei oo kortsuu ja menit suoraan hänen sisäänsä. Jos nainen kerran sanoi, että EI ilman kortsua, miksi teit sen?

        Vielä kaikkien naisten puolesta.
        MIES= Väline, jota käytetään vain seksiin, jossa se ei silti ole edes hyvä.
        MIES= Itsehyväinen, joka ajattelee vain itseään ja veijariaan.

        Juuri tuollaiset miehet oksettavat.
        Toivottavasti sait jonkun taudin siltä naiselta!

        NAISET EIVÄT TARVITSE MIESTÄ MUUHUN KUIN LISÄÄNTYMISEEN! Nautinnon voi antaa toinen nainen!

        miehet pitävät naisia esineinä ja itse toivoit et mies saa naisesta taudin! Vihaaksä naisia? toivoksä et kaikilla naisilla on jotain tauteja? kusiPää äMMä!


      • NAINEN
        mies kirjoitti:

        miehet pitävät naisia esineinä ja itse toivoit et mies saa naisesta taudin! Vihaaksä naisia? toivoksä et kaikilla naisilla on jotain tauteja? kusiPää äMMä!

        EN toivo, että kaikilla naisilla olisi tauteja!!!
        Toivoin vain, että tämä herra Vientipäällikkö kuolisi runkkaamalla itseltään aivot pellolle!

        Naisten puolella tässä ollaan!

        Te miehet sovitte liikesopimuksia naisilla...

        KUvitelkaa jos omaa äitiänne kohdeltaisiin samalla tavalla.

        Teidän miesten aivot sijaitsee tasan haarojen välissä!


      • Satunnainen pano
        NAINEN kirjoitti:

        EN toivo, että kaikilla naisilla olisi tauteja!!!
        Toivoin vain, että tämä herra Vientipäällikkö kuolisi runkkaamalla itseltään aivot pellolle!

        Naisten puolella tässä ollaan!

        Te miehet sovitte liikesopimuksia naisilla...

        KUvitelkaa jos omaa äitiänne kohdeltaisiin samalla tavalla.

        Teidän miesten aivot sijaitsee tasan haarojen välissä!

        Niin tää oli ilmeisesti vaan fiktiota...

        Hei älä tuu tänne puhuun kenenkään äidistä, erektio laskee ;). Tämä on viihdepalsta, ja entä sitten jos joku saa kiksejä tollaisesta?

        Toiset tykkää imee hevon mulkkua, mutta mitä sen pitäis muita hetkauttaa, tehköö omalla elämällään mitä haluavat.

        (Oi toivottavasti joku provosoituu vastaamaan, oih oiiiiihhh!)


    • juki

      Juttu oli todella ytimekäs ja kirjoittajana vientipäälikkö
      oli melko onnistunut kirjoittaja.Hyvä alku haamu kirjoittajalle.Älkää aina marisko pienistä pienistä kirjoitus virheistä tai tuomiko toista mulkuksi jonkun kirjoittaman jutun perusteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe