Mopon takuusta hieman

Mopopoika123456789

Hei, pian ostan luultavasti Gilera SMT:n uutena, toinen vaihtoehto olisi rieju mrt, mutta gilera taitaa ulkonäköä puolesta voittaa tämän taistelun, haluaisin siis uudesta gilerastani sitten aikanaan ottaa ainakin suurimman osan vakiotarroista pois, joten eikai tästä takuu voi mennä? Entä kilventelineen vaihdosta?

36

4595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fuqiexuw

      rieju on hienompi?

      • Mopopoika123456789

        No, se on mielipideasia josta ei voi kiistellä.


    • Myyjä tietää miten

      Otapa asia puheeksi ihan myyjän kanssa taikka kysy asiaa maahantuojalta. Täältä saat vain mutu vastauksia ja muuta älykästä.
      Voithan teettää muutokset jo ostaessasi mopon myyjäliikkeen kautta, niin silloin takuu säilyy varmasti. Muutokset tuskin maksavat tuossa tilanteessa tingittynä mitään.

    • 644789

      En rupeais alkuperäisten katteiden tarroja repimään, menettää arvonsa vaan. Osta vaikka tnt katteet ja laita niitä. Ja jos kilventelineen vaihdat, niin menetät takuun sen kilventelineen/takavalon osalta

    • Mopopoika123456789

      Kiitoksia kaikille vastanneille, mutta osaisitteko sanoa mistä tuollaiset tnt katteet voisi sitten ostaa? Haluaisin jokapuolelle samanlaiset, kuinka monta sataa se tulisi maksamaan?

    • TNT 5

      Noin 200€, mutta otatan huomioon, että ne eivät sovi suoraan Gileraan. Kiinnityskohdat ovat hieman erikohdissa, joten joudut hieman modailemaan niitä. Kyllä ne kunnon modauksella ovat hyvännäköiset.

    • Mopopoika123456789

      No laskisiko mopon hinta muka 200 euroa pelkkien tarrojen repimisellä? Tarkoitan vain että omaa silmääni miellyttää kovasti nuo vakiokatteet.

      • hyrth

        Laskee helposti, ite ostin liikkeestä aikoinaan 1900€ maksavan 4000km ajetun dt:n jossa ei ollut tarroja, kun samaa vuosimallia myytiin enemmän ajettuna 2000-2500€ hinnoillla... Ei kannata repiä. Kaiken lisäks tuut katumaan sitä sitten kun ne katteet näyttää sit niin tyhjiltä, ja läiskityt tarrat näyttää rumilta. Oma moposhan se on, päätä ite mitä teet.
        Tarrojen pois ottamisesta ei lähde takuuta, mutta kilventelineen vaihdosta saattaa lähteä. Joudut nimittäin yhdistämään takavalon- ja vilkkujen johdot uudelleen ja jos mopoon tuleekin sitte jonkinnäkönen sähkövika niin sinuahan ne tietysti syyttää.


    • askuu

      ei se kyllä laske niistä tarrojen irroituksista. ja pidät vaan vakio kilven telineen tallessa, voithan sen myytäessä kiinnittää takaisin.

      • Aloittaja69

        Kiitoksia vastauksesta :)


      • Mopopoika1234

        Mutta meneekö tuo takuu kilventelineen vaihdosta jos sen tekee itse? Meinaan kun siinähän on se valo niin voiko siitä tulla sähkövikoja ym, Joista takuu raukeaisi?


      • Mopoja(kin) myynnyt

        Tarrojen poisto ja muutkin muutokset pudottaa uskomattoman paljon arvoa, tuskin tuo 200€ edes riittää. Tätä voi hyvin kokreettisesti jokainen miettiä, kun mopolla kaadutaan ja katteisiin tulee VÄHÄN vikaa, niin vakuutusyhtiö lunastaa helposti mopon, ennen kuin alkaa maalailemaan ja kiinnittelemään uusia tarroja. Alkuperäiset tarrasarjat maksaa ja niiden kiinnitys. Ja jos niitä alkuperäisiä tarroja ei ole, niin ostajat kyllä tietää niiden päälle, eli ei maksa juuri mitään.
        Rekisterikilven teline on eri juttu, jos sitä ei ole räpelletty, eikä uusia reikiä ole porailtu yms. muutoksia. Kysy takuusta kuitenkin mopon maahantuojalta.


      • dgghygj
        Mopoja(kin) myynnyt kirjoitti:

        Tarrojen poisto ja muutkin muutokset pudottaa uskomattoman paljon arvoa, tuskin tuo 200€ edes riittää. Tätä voi hyvin kokreettisesti jokainen miettiä, kun mopolla kaadutaan ja katteisiin tulee VÄHÄN vikaa, niin vakuutusyhtiö lunastaa helposti mopon, ennen kuin alkaa maalailemaan ja kiinnittelemään uusia tarroja. Alkuperäiset tarrasarjat maksaa ja niiden kiinnitys. Ja jos niitä alkuperäisiä tarroja ei ole, niin ostajat kyllä tietää niiden päälle, eli ei maksa juuri mitään.
        Rekisterikilven teline on eri juttu, jos sitä ei ole räpelletty, eikä uusia reikiä ole porailtu yms. muutoksia. Kysy takuusta kuitenkin mopon maahantuojalta.

        Jos uuden mopon ostat, niin arvo tippuu ekana vuonna lähes 1000 e ja sillon ei paljon tarrat vaikuta.

        En suosittele uutta mopoa 3 vuotta vanhempi maksaa noin puolet uuden hinnasta ja ajaa saman asian.


    • tuskin vaikuttaa

      Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet.

      Jos olet poistanut jonku metalliosan päältä tarran ja moposta hajoaa jarrut, niin tarran poisto ei vaikuta asiaan, mutta jos sen poistetun tarran kohdalta alkaa puskea ruostetta, niin myyjä vetoaa siihen että pintakäsittelyä on muutettu eikä takuu korvaa.

      • taku

        Takuu ei kata mitään normaalisti kuluvia osia. Tarrakin voi kulua puhki jos sitä hiertää vaikkapa jalka tms.


      • tikux
        taku kirjoitti:

        Takuu ei kata mitään normaalisti kuluvia osia. Tarrakin voi kulua puhki jos sitä hiertää vaikkapa jalka tms.

        Tarrojen poisto vie taatusti takuun niiden katteiden osalta ja rekisterikilven kiinnitys vie sähkölaitteiden takuun, jos pitää purkaa valoa taikka sähköjohtoja. Teetätä muutokset maahantuojalla taikka myyjällä ja varmista takuut!


    • jaska niinku paska

      haistakaa paska kaikki se on vitun hieno ku ostaa cittarist solifer retron ja pistää siihe 25cc viri pytyn

      • nbgchstfxgf

        viriä ei enää myydä, laita o'boy.


    • Kauppamies5

      Takuu kattaa takuuehdoissa mainitut asiat. Normaalisti takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.
      Takuun ulkopuolelle jää väärästäkäytöstä aiheutuneet viat, rakenteenmuutoksista aiheutuneet viat, kulutusosien kuluminen ja ( toisinaan ) esim. akun takuu voi olla lyhyempi.
      Jos muutat rakennetta, saattaa tulla ongelmia takuuvaatimusten kanssa.

      Parasta on tästä sopia myyjän kanssa ja merkittävistä asioista sopia kirjallisesti.
      Huomaa myös, että myyjän on myytävä mopo sellaisessa kunnossa, kuin se on tyyppihyväksytty. Siis "virit" tehdään luovarin jälkeen.

    • 87k

      Saanko tulla sun kyytiin?

    • j...

      Gilera on varmasti hyvä valinta. Riejut tuppaa olemaan kunnon sähkösiikoja.

    • ffefreagf

      Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!

      >> Minecraftcodes.info

    • teline..

      Maahantuojan puolesta voin kertoa kilventelineestä, kun on taitettu vinoon niin takuu voimassa mutta jos vähänkin murtunut niin takuu raukeaa moposta kaikiltaosin.

    • laatusenollapitää

      osta kerralla kunnon mopo eikä mitää gileran ruoskaa, melkee samalla hinnalla saa esim Betan ja vähä kalliimalla HM tai CH racing, kannattaa satsata vähä enemmä. kulkevat muutenki enemmän ja laadukkaammat osat

      • janne_1

        mulla oli ch racing ja kyl oli loistava mopo;D nykyisin omistan 2012vuoden track betan joka vakiona kulki 52gps:sään ;) https://www.google.fi/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=598&q=beta rr 50 track 2012&oq=beta rr 50 track 2012&gs_l=img.3..0i24.772.5802.0.6238.21.11.0.10.10.0.203.1184.7j3j1.11.0...0.0...1ac.1.2.img.dK8NHdOzjAw#hl=fi&tbo=d&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=beta track 2012&oq=beta track 2012&gs_l=img.3...17252.19803.8.20153.11.9.0.2.2.0.136.876.6j3.9.0...0.0...1c.1.2.img.tQWaMjh2j0A&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41867550,d.bGE&fp=6663801bbdbacada&biw=1366&bih=598&imgrc=lTY_K85WtCDRaM:;hk4IiCAz1q15WM;http://www.betamotor.com/system/attachments/0000/5038/Track_Nero.jpg;http://www.betamotor.com/en/street/bikes/rr-50-motard-track-2;600;400


    • kakka6

      honöm keuli gilera kuuhun jos osaat ja tehoa riittää XD:-DD

    • OOSCAARR

      Kysykää kaikki oscarilta!

    • haluantietää

      Ehdottomasti kannattaa valita gilera , itselläni on gilera rcr vm. 2012 ja on ollut aivan mahtava peli :D !
      Uskon että tarrojen poisotosta ei lähde takuu pois , mutta "rakenteen" muuntamisesta eli tässätapauksessa
      kilventelineen pissaotosta lähtee luultavasti takuu, sillä itse kysyin että jos vaihdan mittarin (nopeusmittari) niin takuu olisi lähtenyt...

      • 54578

        Se takuu lähtee ainoastaan sen takavalon osalta jos räplää kilventelineitä


    • Tosi on

      Tuo Gilera SMT on lelu, jota yksikään vakuutusyhtiö ei ota tosissaan. Jos sinulla ei ole rahaa ostaa parempaa, niin jätä suosiolla ja hommaa mielummin polkupyörä!

    • Äijjä246

      Kyllä polini on paras! Jos ostat mopon niin osta polini! Se on paras! Tai no maku kysymys Mut musta se on paras!

    • hze83

      kannattaa ostaa yamaha dt sen saa virettynä menemään 92km\h jos nopeutta haluaa mutta tota kilventelinettä ei kannata vaihtaa jos pistät jonkun mun kilventelineen kiinni ja omat sähköviritykset niin se voi syttyä palamaan kesken ajon koko mopo

    • minä vaan

      kyllä tähä maalimmaan sitte mahtuu niitä pösilöitä joitte mielestä ulkonäkö on tärkein

    • Rieju Rules

      nii itte vaihoin uuteen riejuuni kilventelineen eikä menny takuu ja nyt on ajettu 18000km sen kilven telineen vaihon jälkeen eikä ole mopo syttyny palamaan ja laitoin samalla mini vilkut eteen ja taakse ja otin kuristuksetkin pois eikä menny siltikään takuu ja kulkee 85 gepsiin :)

    • huusco

      Ite ostin Puegot XP7 uutena liikkeestä, ja revin tarrat poies kokonaan, eivätkä liikkeessä ole sanoneet mitään huollon yhteydessä.
      Kilventeline sekä peilikin lähti vaihtoon. Eivät sanoneet mitään.

    • Apikkaohyvä

      Voihan sitä mopoa viritellä niin paljo ku haluaa mutta vaihtaa huoltoo vakio osat ni ei lähde takuuta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe