Sairaalamaksut Cebussa!

uuno81

Eli onko kellään mitään kokemusta, että paljonko maksaa päivä kaupunginsairaalassa, ei yksityisessä?

Vaimon isosisko oli potilaana 6 päivää ja kyllä sillä hinnalla olisi oikein hyvässä hotellissa majaillut monta päivää!

10

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pinoy

      No kyllähän se sielläpäin maksaa, ja kaikki toimenpiteet laskutetaan erikseen, eli aina ennen seuraavaa toimenpidettä mennään cashierin luukun kautta. Mut eihän sinun niitä laskuja tarvitse maksaa, ja se auttamis määritelmä koskee kyllä ihan isovanhempia sielläpäin ei omia sisarruksia, ellei sitten sattumoisin ole ylimääräistä rahaa vaimollasi. Eli koska vanhuksilla ei useinkaan ole eläkettä, ja he ovat työllä ja tuskalla kouluttaneet vähistä varoistaan tyttärensä tai poikansa, niin kiitollisuudeksi tästä lapset auttavat vanhempiaan, kun he ovat avun tarpeessa myöhemmin, ei omia sisarruksia. Älkää ruokkiko tuota systeemiä tuolla tavoin, teet sille naisellesi nyt selväksi et rahhoo ei ole eikä tule, kun hän itse tienaa palkkansa, voi hän lähettää siitä vanhemmilleen rahaa, niin ettei teidän elämä siitä kärsi täällä Suomessa.

      Jos nainen ottaa hatkat, niin oli syytä mennä. Kyllä sieltä löytyy niitä kunnon naisiakin ihan riittämiin asti.

    • Wili2.

      Kyllä filipinot auttavat muitakin sukulaisiaan kuin vanhempiaan.Aivan varmasti auttavat veljiään ja siskojaan tarpeentullen
      Sinänsä tuo neuvo on ihan hyvä,parempi vaimon lähettää rahaa omistaan.Jos huonosti käy,suku alkaa käyttämään vaimoa hyväkseen ja silloin rahaa saa palamaan aivan käsittämättömiä summia..

    • pota

      Juu rahaa tuntuu menevän sinnepäin:) Itse tuntenut tytön filippiineiltä noin puoli vuotta. Skypetetty ja soiteltu. Tammikuussa nähdään. Tyttö jäi työttömäksi elokuussa. Siitä saakka olen joka kuukausi lähettänyt 200e. Siitäkin syystä että tyttö voisi tekstailla joskus tännekkin päin. Mutta kaikki rahat menevät hänen vanhemmilleen. Hän aina rahaton, kummastuttaa että ei jätä itselleen yhtään. mutta kai se on tapana sielläpäin auttaa vanhempiaan.

      • Pinoy

        Just just, ilman muuta kannattaakin rahaa lähettää ennen ensitapaamista sinne päin, anteeksi nyt vain, mut hyvin opetat kinuamaan jo heti alusta asti, voinet olla varma et sit ku olet perillä niin jo vain enemmän pyytävät, ja itseäsi saat kyllä syyttää. Vaimoni ei koskaan pyytänyt rahaa, kun tapasimme eikä ennen tapaamista, hää, viisumi, lentolippuasiat nyt on eri juttu. Koittakaa nyt vaan tajuta et mitä löysemmän kuvan annatte rahan arvosta Suomessa, niin sen vaikeampaa se tulee olemaan vaimosi kotoutuminen tänne, ja suvun saada tajuamaan et ei sitä rahaa kasva täälläkään puussa. Maa on täynnä miljoonittain kunnon tyttöjä, ja perheitä, ei kannata ensinmäiseen paradaise perheeseen hurahtaa. Ja tää ei ollut millään pahalla sitten.


    • Cebusta

      Heilla on jotenkin kulttuurissa se rahan ja palveluksien kinuaminen ja sitten jos ei anna olet kuriput (saita). Itse olen seurannut hyvin lahelta heidan rahankayttoaan ja kun heilla sita on kulutetaan suruttomasti, turhuuksiinkin ajattelematta seuraavia paivia.
      Joka tuo vaimoksi Suomeen Filipinan on hanen opetettava uusi kulttuuri.

    • uuno81

      Vähän yli 35 000 pesoa oli 6 päivän visiitti kaupungin sairaalassa, että on se vaan halpaa sairastaa tuolla Filippiineillä!

      • Pinoy

        Niin on tunnettu tosiasia, että sairaanhoitokulut ovat kalliita Filippiineillä, yksityisessä varsinkin. Ja toihan oli kohtuu pieni summa, eikös Suomessa maksa yöpyminen 30 euroa sairaalassa, et siihen suhteutettuna kun meillä verovaroin sitä ylläpidetään, toi summa Filippiineillä oli vielä kohtuulinen, taisi olla valtion tukema sairaala kyseessä, ei yksityinen? Vakuutukset kannattaa olla kunnossa ku Filippiineille menee.


    • Cebusta

      Joo, olen itsekin osallistunut sairaala- ja sitten peraan hautajaiskuluihin, kun en enaa suostunut rahoittamaan han kuoli. Tarkoitus oli etta saan rahani takaisin SSS:sta, mutta veli ehti ensin ja piti rahat. Nyt panttina on sovittu maa vuorilla.

      • Pinoy

        No eipä ole kummoinen pantti sinulla, kun et sitä omista millään lain mittarilla mitattuna, Vai oletko ensinmäinen suomalainen, joka on saanut filippiinien kansalaisuuden? Siis omistat pantista noin teoriassa 49 % avioliiton kautta. Tämä vain sillä, et maaomaisuus ei kannata ottaa pantiksi, mielummin kultaa tms, mihin noi omistus rajoitukset eivät vaikuta.


    • Cebusta

      Tiedan kylla tasan tarkkaan taman pointin, mutta kiinnostuin rakentamisesta alueelle, siksi tama. Filippiinilaisella osapuolella on viela paljon enemman menetettavaa jos ns. kato kay. Kysymys on vain muutamasta satasesta, joten korkealta ei pudota, jos niin kay ja jospa omistus siirtyykin omalle lapselle, joka taytettyaan 18v. sitten saa tayden oikeuden ks. maahan ja irtaimistoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe