Vaimo kävi laivalla

Kiitos ap.

Vaimoni oli käynyt risteilyllä ystävänsä kanssa ja lähdin hakemaan häntä autolla rautatieasemalta. Heti laiturilla vaimoni nähdessäni näin kovin krapulaisen vaimoni kaulan. Se oli täynnä fritsuja. Kysyin heti, että mitä ihmettä tämä nyt on, niin vaimoni rauhoitteli, että se oli toisen naisen syytä.

Menimme autoon, lähdin ajamaan kotia kohti ja aloin utelemaan että mitä oli tapahtunut. Vaimoni kertoi paluumatkalla tutustuneensa yökerhossa jonkun kauniin naisen kanssa, tanssineensa hänen kanssaan hyvin intiimisti hitaita ja lopulta päätyneensä naisen hyttiin. Hytissä viina oli virrannut ja naiset olivat lopulta ruvenneet suutelemaan. Vaimollani ei ole aikaisempia kokemuksia naisen kanssa joten tämä oli tuntunut hänestä jännältä kokemukselta. Vaimo oli antautunut täysin tuon naisen vietäväksi ja niinpä he olivat pian olleet sängyllä alasti kiihkeästi suudelleen ja hyväillen toistensa rintoja, peppua ja pillua.

Ilmeisesti tässä vaiheessa vaimo oli myös saanut fritsut kaulaansa, maatessaan selällään sängyllä nauttien toisen naisen kuumista huulista, pehmeän ihon kosketuksesta, naisellisten muotojen sulautuessa toisiinsa.

Vaimon kertoessa tästä aloin innostua tilanteesta ja kaluni alkoi kovettua. Vaimo jatkoi tarinaansa ja kertoi miten yhtäkkiä hytin ovi oli käynyt ja hyttiin oli tullut mies. Kävi ilmi että kyseessä oli tämän naisen aviomies joka alkoi riisua vaatteitaan pois. Ilmeisesti mies oli tiennyt mitä hytissä oli odotettavissa.

Vaimoni oli ollut naisen kanssa 69:ssä, vaimoni alapuolella, kun mies oli tullut takaapäin ja työntänyt seisovan kullinsa toisen naisen, siis ilmeisesti vaimonsa, pilluun. Kalu oli mennyt vaivattomasti sisään pillun ollessa jo kunnolla liukastettu luontaisilla voiteilla. Mies oli alkanut vauhdikkaan naimisen samalla kun vaimoni yritti nuoleskella naisen klitorista, nuolaisten välillä miehen kulliakin. Nainen voihki miehen naimisen tahtiin samalla nuollen vaimoni pillua.

Sitten vaimoni kertoi miten hän oli pyytänyt saada itsekin kullia. En ollut uskoa korviani. Naiseni oli halunnut vierasta miestä? Ja niin oli sitten todellakin käynyt, naiseni oli käynyt hyvin sängylle kontalleen ja tuo vieras mies oli työntynyt vaimoni pyhimpään takaa päin. Kysyin että kai käytitte kortsua, mutta se oli päässyt humalaisessa kiihkossa unohtumaan.

En oikein tiennyt mitä ajatella. Toisaalta tunsin mustasukkaisuutta, toisaalta olin myös todella kiihottunut. Vieras mies oli pannut vaimoani paljaalla! Olimme hetken hiljaa kunnes pyysin vaimoani kertomaan loppuun asti mitä oli tapahtunut. Tuo vieras mies oli aloittanut nopean naimisen kovalla kalullaan vaimoni paljaaseen pilluun. Mies piti rivosti vaimoani pepusta välillä peppua läiskien. Samalla toinen nainen suuteli vaimoani ja hyväili hänen rintojaan.

"Ja sitten mies laukesi sisääni", vaimoni totesi hiljaisella äänellä. "Että mitä? Otit vieraan mieheen spermalastinkin vielä sisääsi?", kysyin hämmästyneenä. "Niin", vaimoni sopersi. En oikein tiennyt mitä ajatella. Vaimoni oli ensinnäkin antanut vieraan miehen naida itseään paljaalla ja vielä ottanut tuon vieraan miehen kuuman spermalastin pilluunsa.

Autossa oli pitkän aikaa hiljaista. Ajatukset pyörivät päässäni. Toisaalta tapahtunut otti päähän mutta toisaalta oma kovettunut kaluni kertoi omaa karua kieltään. Vaimoni känniristeilyn naimistouhut olivat saaneet minut todella kiimaiseksi.

27

31261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loppu .

      Lopulta vaimoni rikko hiljaisuuden ja kysyi että "no, mitä nyt tehdään?" Hetken mielijohteesta sanoin "no kun kerran olet tuommoinen lutka ja jakorasia niin voisit vaikka loppumatkan ottaa minulta suihin." Vaimoni punastui, aukaisi turvavyönsä ja kumartui kaivamaan kaluani esiin housuistani.

      Loput kotimatkasta menivätkin hämmentävissä tunnelmissa. Päässäni pyörivät ajatukset lutka-vaimoni tekemisistä mutta samalla tuo nainen antoi parasta mahdollista suullista hoitoa kyrvälleni. Onneksi saavuimme lopulta kotitalon pihaan, juuri ennen kuin olisin lauennut.

      Sain vaivoin piilotettua kovan kaluni jotenkin housujen sisään ja kömmin ulos autosta ja vaimoni perässä taloon sisään vaimoni kamoja kantaen. Heti ovesta sisälle päästyäni vaimoni syöksyi kaulaani ja alkoi itkemään pyydellen anteeksi kauheita tekojaan. Pahin oloni oli jo mennyt ohi mutta ajattelin ottaa tästä nyt kaiken mahdollisen irti. Esitin ärtynyttä ja vihaista ja käskin vaimoni heittämään kaikki vaatteensa pois ja käymään kontilleen makuuhuoneen sängylle. Seurasin toimenpidettä ja lopulta hän oli siinä edessäni perse kutsuvasti pystyssä.

      "Kun kerran olet tuollainen huora niin nyt saat jakaa minullekin". Heitin itsekin vaatteet pois ja kokeilin kädellä vaimoni pillua. Se oli aivan kostea. Taisi vaimoa kiihottaa viime yön tapahtumien muisteleminen, liekö kosteudessa ollut mukana vielä vierasta spermaakin. Työnsin kaluni pillun huulille, työnsin hitaasti sisään ja kysyin että "miltäs se nyt aviollinen kulli tuntuu vieraan jälkeen?" Vaimoni nyyhkytti että "oi, hyvältä se tuntuu".

      Ja hyvältä tuntui pillukin. Tiukalta ja todella liukkaalta. Kuvittelin mielessäni viime yön tapahtumia, otin vaimoani pakaroista kiinni ja aloin naida edes takaisin niin nopeasti kuin pystyin. Autossa jo räjähtämispistettä lähellä käynyt kullini tuntui olevan nyt tosi herkässä. Vaimoni voihki ja vikisi, minä puuhkusin ja kutsuin vaimoani huoraksi, lutkaksi, jakorasiaksi. En kuitenkaan voinut kestää kovin kauaa ja kun tunsin lastini lähtevän liikkeelle työnsin itseni aivan pohjaan asti ja annoin kyrpäni nytkähdellen ruiskuttaa kuuman lastinsa syvälle vaimoni pyhimpään paikkaan.

      Käskin vaimoani pukemaan päällensä ilman peseytymistä. Halusin hänen tuntevan myös miehensä spermalastin sisällään, vaikka koko päivän ajan.

      Vaimoni esitti pari seuraavaa päivää katuvaa ja minä esitin vihaista. Vaimoni piti minua hyvänä ja minä tavallaan kuitenkin nautin tilanteesta ja mietin että miksi himoni pääsi voittamaan mustasukkaisuuteni noin helposti. Mitä jos antaisin vaimoni käydä vieraissa? Nauttisiko hän siitä? Nauttisinko minä siitä? Sekavia ajatuksia joista oli vaikea saada selvää...

    • kekkuli7

      Nauttisit! Lisää! Lisää!

    • jokuvvaaaaaaaaaaa

    • qwerwq

      ja sitten heräsin päiväuniltani

      • Carcon22cm

        Voi hyvä ystävä. Ole iloinen, että kelpaa muillekin..
        Oli muuten hyvä tarina joku voi uskoakin.


    • Pottawa

      Vieraissa käynti just kiihottaa ja sehä oli kännis -.- kokeile itekki kostoks ;)

      • MrLoveDoctor

        Ei känni oikeuta tekemään tyhmyyksiä. Eikä parisuhteet kostoila toimi. Jos ei halua olla yhdessä niin suhde pistetään poikki eikä mennä vieraisiin.


    • Oliko mukana

      www.rakkaus.net

    • lutkajakorasia

      lutkajakorasia antoi sitten sulle sukupuolitaudin ,hyvä lutkajakorasiamsai impokin pillua

      • Tyyyyyhhhhmmmmääällliiin

        Ei vitsi. Ootte kyllä sekasi kaikki


      • Anonyymi

        Teininä odotin saavani sukupuolitaudin. En saanut. Olisi ollut hienoa olla yksi isoista pojista.
        En saanut edes pillua. Eikä se tahti ole siitä kiihtynyt ajan myötä.


    • ahaalu

      kiitos sain orggg
      mutta yök sun juttu!!!!!!!

    • kassu671

      ja taas kiva kun voi fantasioida että oma vaimo vieraan kanssa .tehkää se sit oikeasti jos on munaa.olen tehnyt ja pienimunaiset urpot menköön himaan mamin luo

    • tommi_j

      Kauniisti kerrottu miten vieras mies nussii vaimoa ja vaimo ottaa lastin sisäänsä ;-)

      • Anonyymi

        Tuo on juuri se hetki kun vieraalta tulee sperma ja se tulee vaimon sisään. Ne on ne kiihoittavimmat hetket kun mies karjaisee ja vaimo ehkä tulee raskaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on juuri se hetki kun vieraalta tulee sperma ja se tulee vaimon sisään. Ne on ne kiihoittavimmat hetket kun mies karjaisee ja vaimo ehkä tulee raskaaksi.

        Tuohon on aviomiehen oltava valmis jos antaa toisen miehen panna paljaalla vaimoaan.


      • Anonyymi

        Näkisinpä vaimoni tuossa tilanteessa ja ne vaimon paljaat rinnat, aah.


    • MrLoveDoctor

      "vaimoni pyhimpään" niin feikki tarinakuin olla ja voi. Ei kukaan noin oikeasti puhu tai kuvaile vaimonsa pillua.

    • Anonyymi

      Mäkin panin vaimoos jo viime vuonna pari kertaa kans, ihan hyvä persekkin oli

    • Kyllä vaimo on antelias ja himokas kun on saanut vierasta.

      • Anonyymi

        Ja sen on näkönen pershoro


    • Anonyymi

      Vaimoa ei ole synnytysten jälkeen seksi kiinnostanut. Noin 8 kk synnytysten jälkeen vaimo on ruvennut olemaan kuin kissa kiimassa. Minulle seksiä ei ole sen enempää herunut. Hän on halunnut tyttökavereiden kanssa radalle. Joka kerta sieltä on tultu posket punoittaen ja naama loistaen. Selvästi vieras kyrpä on pumpannut vaimoon kaikilla kolmella kerralla seksin ilon takaisin. Tuon jälkeen on seksi ruvennut maistumaan. Vieras tekee hyvää.

      • Anonyymi

        Niinhän ne jakorasia huorat tekee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän ne jakorasia huorat tekee

        Taas tuli omakohtainen kokemus esille.Tuota ei kirjoita kukaan muu kuin jakorasia.


    • Anonyymi

      Kyllä nuo vaimot ovat spermalastit vituissaan tosi kiihoittavia,

    • Jaoin pillua yhtiön kevätjuhlissa. Sen verran purtu etten pystynyt peittelemään.
      Mies antoi anteeksi. Saatuaan anteeksiantoseksiä.
      Nyt olen johtoryhmän ja miehen yhteinen seksilelu.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe