Finnhits-artistit !

Sepitini

Danny kuvailee Finnhits- kieurtueen artistitovereitaan Pirkanmaansanomissa näin :
EINI– Upea ja sydämellinen
Tavoitteellinen ja peräänantamaton esiintyjä, joka upealla tavalla on jaksanut edetä tällä vaikealla alalla. Hoitanut poikkeuksellisen vastuullisesti ja hyvin myös yksityis- ja perhe-elämänsä sekä oman terveytensä ja ulkonäkönsä. Räväkkä ja seksikäs esiintyjä, joka panostaa paljon myös ulkoiseen olemukseensa ja asusteisiinsa. Upea nainen, sydämellinen ja huumorintajuinen ystävä.

FREDERIK– Kiva myös kaverina
Frederik on ansiokas yrittäjä. Idearikas, ahkera, luova myös tuottajana. Hyvä, mukaansa tempaava esiintyjä ja temperamenttinen ihminen. Huolehtii fyysisestä kunnostaa esimerkillisesti. Entisenä päätoimittajana osaa hoitaa myös oman pr:nsä luovasti. Osaa olla myös hyvin epäitsekäs ja herkkä imagostaan huolimatta. Kiva myös kaverina.

TAPANI KANSA– Vakavasti otettava
Tapani Kansa on kunnioitetta ja vakavasti otettava taiteilija. Opiskelumyönteinen laulaja, joka on halunnut laulaa sekä populaari- että klassista musiikkia. Idearikas tekstin tekijä ja säveltäjä. Hyvin kunnianhimoinen oman tiensä kulkija. On uskollinen omille näkemyksilleen. Osaa olla myös hyvin kulmikas ja ehdoton, kun sille päälle sattuu.

VIRVE ROSTI– Rohkea heittäytyjä
Virve on muusikkoperheen lahjakas ja älykäs laulajatar, jonka ääni on hyvin persoonallinen ja helposti tunnistettava, suorastaa suggestiivinen. Hauska ihminen, joka on hyvin oppimiskykyinen. Varsin sosiaalinen ja yhteistyökykyinen myös. Esiintyjänä suorastaan räjähtävän temperamenttinen ja mukaansa tempaava. Hyvin perhekeskeinen ja vastuullinen, järkevä ja esiintymistyyliltään rohkea heittäytyjä. Virven laulu Siinä ruutia on kuvaa mainiosti hänen persoonallisuuttaan.

9

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ***************

      Varmaan ihan osuvia luonnehdintoja.

    • hienoa :)

      Hienoja ja osuvia tulkintoja herrasmieheltä, joka ei ole kuulema koskaan arvostellut kollekojaan ilkeästi. Siitä hatunnosto Dannylle.

      Hienoa, että ovat järjestäneet konserttikiertueen. En ole vuosiin katsonut kenenkään yksittäisen konserttia sen arvoiseksi, jotta menisin paikalle ( paitsi oli parissa K Tapion konsertissa) mutta Finnhits - konserttiin on liput hankittu. Neljä konkaria on sellaanen juttu, että vetää.

    • Annu.

      Ja höpöhöpö.
      Eini on paremmin onnistunut mainos kauneuskirurgiasta kuin Koivuniemi eikä niin täynnä itseään mutta eipä ole kummemmin hittejä sadellut.
      Frederik taas ei ole saanut sitä yhtäkään hittiä aikaiseksi, vain toisten käännösbiisejä vedellut ja takatukkaa kasvattanut. Kuuluu Dannyn kanssa samaan kategoriaan artisteissa joille on jämähtänyt päähän että tukkamallia ei saa vaihtaa.
      Tapsukka taas on veisannut jos mitä mutta mikä niistä sit on hitti...??? Mies joka ei tule toimeen kenenkään kanssa, Danny vaan sanoo sen nätimmin.
      Virve Rosti... mikä se hitti on?
      Menneisyyden vangit kuvaa koko poppoota tosi hyvin.
      Niin ja kertokaas se artisti joka on arvostellut kolleegojaan ilkeästi.
      Taitaa Tapsukka olla siinä kategoriassa ainut, on nääs hillunut törkeästi oopeerassa ym. ja käytöksellään osoittanut ettei kunnioita kolleegoiden työtä.

      • Annu kärttyisän akan kommentteineen taas täälä.
        Ensinnäkin Eini on luonnonkaunis ( ei ole leikelty ) ja hittejä on ihan kiitettävästi. Se "yksi kaksi sulle tulle faksi "-biisi on uusimpana.
        Frederikille sopii sellainen letti kun sillä on, joten miks sitä pitäis muuttaa ?
        Tapsalal on lukematon määrä hittejä ,etten niitä tähän ala tähän edes luetelemaan, kun siihen menis niin paljon aikaa ja tilaa. Ja kyllä Tapsa tulee toimeen muittenkin kanssa. Ei häntä tähän Finnhits- kiertueellekkaan mukan olis otettu jos ei yhteistyöhön kykenis.
        Virve Rostilla on paljon hittejä mm. Menolippu, Kun Chigago kuoli, jne....

        Tapsa on joskus sortunut arvosteleen kollegoitaan turhan kärkkäästi, mutta kyllä on antanut tunnustusta ja kehujakin monelle. NIH!


      • Annu.
        Justiinax kirjoitti:

        Annu kärttyisän akan kommentteineen taas täälä.
        Ensinnäkin Eini on luonnonkaunis ( ei ole leikelty ) ja hittejä on ihan kiitettävästi. Se "yksi kaksi sulle tulle faksi "-biisi on uusimpana.
        Frederikille sopii sellainen letti kun sillä on, joten miks sitä pitäis muuttaa ?
        Tapsalal on lukematon määrä hittejä ,etten niitä tähän ala tähän edes luetelemaan, kun siihen menis niin paljon aikaa ja tilaa. Ja kyllä Tapsa tulee toimeen muittenkin kanssa. Ei häntä tähän Finnhits- kiertueellekkaan mukan olis otettu jos ei yhteistyöhön kykenis.
        Virve Rostilla on paljon hittejä mm. Menolippu, Kun Chigago kuoli, jne....

        Tapsa on joskus sortunut arvosteleen kollegoitaan turhan kärkkäästi, mutta kyllä on antanut tunnustusta ja kehujakin monelle. NIH!

        Ja edelleen, mistäs sinä Einin leikkelyt tiedät? Taatusti on leikelty kun kuusikymppisen muijan naama on kireällä kuin Justiinaxin pinna.
        En ole kärttyisä, täällä on tarkoitus kommentoida ja niin myös teen.
        Ehkä finn-kansa pitää noita uikutuksia hitteinä, itse en voi sietää moisia mölötyksiä ja niin nyt vaan on. Kaikki noiden biisit saa minulla aikaan närästystä ja pahoinvointia.
        Ja jäi mainitsematta että Danny on olevinaan kovakin stara. Tunki itsensä niihin nahkaliiveihin ja yritti matkia Elvistä vetämällä päälleen glitterihaalarin, jääden naurettavuudenkin alapuolelle. Sanat eivät riitä kertomaan mitä ajattelen finn"hiteistä".
        Ja sinä kyllä vedät pultit joka ainoasta kirjoituksesta mikä ei miellytä, itse en ole yhtikäs kiukkuinen kirjoittaessani, kunhan kerron mitä tuumin noista. Rentoudu hyvä nainen tai saat sydärin :D


    • Justiin1

      Annu on taas oikeassa.

    • luetun ymmärräys

      Annu.: sulla menee hieman sekaisin nuo numerot. Eini on syntynyt vuonna 60, mutta se ei tarkoita, että hän on 60 vuotias.

    • joku vaan

      Annu on jälleen väärässä. Tällä kertaa hän tyhmyydellään onnistui yllättämään jopa minut. Ensinnäkin Eini on hädintuskin 50-vuotias ja sinä touhuat täälä hänen olevan kuuskymppinen. Sinun täytyy olla todellinen idiootti jos väität Einin käyneen kauneusleikkauksesa. Onhan hän hyvin kaunis, joten siinä mielessä ymmärrän epäilysi, mutta hän ei ole mikään ilmeetön vahanukke. Esim. Einin leveän valloittavaan hymyyn ei kiristetyllä tai leikellyllä naamalla kyettäisi.
      Toisekseen Eini on naisartistiemme kuumimpia nimiä. Hänellä on valtavasti hyviä lauluja ja on suosittu.

      Dannyllä on oma persoonallinen tyylinsä .Hänen pukeutumisensa on yksi hänen tavaramerkkinsä. Ei kaikkien artistien tarvitse pukeuta samallatyylillä ei näyttää eikä kuulostaa samalta. Persoonallisuutta minä arvosta. Dannyssä on herrasmiestä luonteessaan ja se hittikavalkadi on huikea.

      Tapani Kansa on todella taidokas , monipuolinen ja upea laulaja. Hänellä on karismaa ja lauluosaamista enemmän kuin iskelmäprinsseillä ja kaikenmaailman tangopaavoilla yhteensä. Tapsan tempperamenttisella luonteella on kielteisetkin heijastuksensa, mutta varmasti hänene todelliset ystävänsä tuntevat ja tietävät myös en Tapsan toisen puolen. Eli ei suinkaan ole äksyilevä kiukkupussi, vaan hyvin herkkä ja huumorintajuinenkin osaa olla. Tapsalla on vankka ja laaja kuulijakunta ja hittejä mieletön määrä.

      Frederik vetää machomiehen rooliaan, mutta hänestäkin löytyy se herkempi puoli. Hän osaa villitä yleisöä omalla räväkällä tyylillään.

      Virve on pippurinen laulaja.Sähäkkä mimmi joka ei jätä kylmäksi ketään.

      Sanomattakin on selvää , että kun tälläinen valijoukko lähtee yhteiskiertueelle on luvassa huikeaa menoa, ennenkokematonta fiilistä ja musiikin riemujuhlaa!

    • SamiH.

      ihana Eini on 52, eikä kuuskymppinen, ja on ihan luomu, ei ole käynyt kauneusleikkauksissa. Ei Einin tarvitse! Luonnollisen kaunis ja hyväkroppainen, ollut aina. Hittejä on laskutavasta riippuen 10-20.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7781
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      77
      3804
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1323
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1087
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1032
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      718
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      715
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      39
      677
    Aihe