Jari Sillanpään tähti on himmentynyt

yksi monien joukosta

Ei tule enää sitä mahtavaa fiilistä Jarin keikoilla eikä hänen biisejään kuunnellessa, kuin joskus vuosia sitten tuli.

Enkä kirjoita tätä pahalla, enkä ilkeällä mielellä kritisoiden.

Sillanpäällä on mahtava ääniala, hän on vain ikään kuin jättänyt sen junnaamaan samaan "Satulinnamaiseen" tyyliin.

Toki aivan varmasti faneja riittää jatkossa vuosiksi eteenpäinkin, mutta pieni toiveeni olisi että hän ikään kuin "uudistuisi".

Vain Elämää sarjassa tuli erittäin hyvin esiin se "junnaaminen", samankaltaisuus jokaisessa kappaleessa. Joillekin artisteille se sopii mutta Sillanpäälle se koituu ikävällä tavalla todennäköisesti lopun aluksi urallaan.

Eli ei pahalla, vaan hyvällä, Jarille uutta suuntaa toivottelee joku joka on ollut monien joukossa kuuntelemassa sinua usein.

30

992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaskan kaveri

      Ja höpön höpö. Jari oli paremmasta päästä esimerkiksi jokaisessa Vain elämää -jaksossa. Hänen muuntautumiskykynsä on ilmiömäinen ja hän ottaa laulun kuin laulun haltuunsa. Ja se TUNNE välittyy, aidosti. Kuuntelepa Jarin versio Cheekin Liekeissä- kappaleesta, vaikkapa.

      Me kuuntelijatkin myös muutumme ajan myötä. Musiikkimakumme muuttuu. Ulkokuoremme rapistuu jne. Siitä varmaan edellisen kirjoittajan purkaus johtuu. Tuo sisäinen muutos pitää jokaisen käsitellä omassa itsessään. Sitä ei voi projisoida jareihin tai muihin ulkopuolisiin.

    • Jari UUSIUTUU!!!!!!

      Ketjun aloittaja taitaa surra omaa uudistamattomuuttaan,JARI sen sijaa uusiutuu ja paranee vuosi vuodelta.Joten taidat saada olla aika yksin mielipiteinesi.TÄYSIN SAMAA MIELTÄ KUIN JASKAN KAVERI.Kiitos että täällä joku on sentään kartalla ja asioista perillä.

    • Jysky9

      Tiedä tuosta vuosi vuodelta paranemisesta mutta ainakin näyttää kiloja tulevan vuosi vuodelta..ja minäkin olen sitä mieltä että paikallaa alkaa jungaamaan tuo hänen esiintymisensä.Vois pitää PIIIIIIITKÄN tauon jo vaihteeksi.

    • ääliöt netissä yllä

      Nämä JARIN ulkonäön ja ulkomuodon arvostelijat pysyy varmaan kauniina,hoikkana ja muuttumattomana kohdusta hautaan,.Olisi kyllä helv....tin hauska nähdä nämä kauniit ja komeat älyvapaat kommentoijat.JA TUONTYYPPISTEN IHMISTEN EI OLE PAKKO JARIN KEIKOILLE TULLA EIKÄ KATSOA TELEVISIOTA.Kannattaa katsoa vaan itseään kokovartalopeilistä ja laulaa itse.

      • Noheh

        pullero mikä pullero, mitä tuota kiistämään:)


      • on merkillistäsakkia
        Noheh kirjoitti:

        pullero mikä pullero, mitä tuota kiistämään:)

        "pullero mikä pullero, mitä tuota kiistämään"

        Ettekö mieti mitä kirjoitatte toisista,tuolainen lausunto voi käydä kalliiksi artistille,ettekö muista KUNINGAS OLAVI VIRTAA ???? häntä alettiin nimittämään pulleroksi samoin yhden kerran esiintyneenä humaalassa ilomantsissa lavalla oli lopun alku,ura loppui siihen ja niin hieno kuin Olavin ääni oli niin kansa hyppäs silmille ja tuhosi toisen elämän.

        Haluatteko tuhota taas suuren meidän aikakautemme suurimman laulajan tyhmillä typerillä lausunnoilla?

        Se on hyvin vähästä kiini kun ollaan huipulla ja Jari Sillanpää on huipulla on jo kauan siihen on monella matkaa että voi edes olla noin huipulla kauan.

        Täällä ei paljoo ymmärretä mitä on kun ollaan suomen kokoisessa maassa huipulla siihen laskuun ei tarvita paljoa.


    • ääliöt netissä

      Jysky9 ja Noheh voisi pitää PIIITKÄÄÄN TAUON tänne kirjoittelulla kun mitää ei näytä päässä liikkuvan: tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

    • Oi kurjuus

      Naisilta vaadiin ikuista nuoruutta mutta miehet saa rupsahtaa? Antaa itsensä lihoa ja muutenkin rapistua. Kyllä tuollakin olis varaa maksaa kuntoohjaajalle ja käydä kosmetologilla kiinteyttämässä naamaansa. Ja valkasuttaa hampaansa.

    • Noheh

      Yhä edelleen: Pullero mikä pullero, ei siitä mihinkään pääse vaikka toi "ääliöt netissä" tulis piuhoja pitkin kimppuun!!!

    • zilleen

      Minäkin alkuaikoina tykkäsin kuunnella ja olihan tuo ihan katsottavan näköinenkin mut ei "sillä silmällä" hinttiä voi katsoa naisihminen ;D
      nyt on mennyt kyllä aika plösöksi olemus ja lenkillä voisi mies käydä, kunnosta/painosta kannattaisi pitää huolta esiintyvällä artistilla.
      Uudistusta tosiaan pitäis tapahtua ja läskit veke. Kaulakin on kuin jouluporsaalla.

    • omituisia höpöttäjiä

      Hienoa analyysiä "zilleen" Jarin lauluäänestä ja artistiudesta yleensä, samaa mieltä. Jarille aterioilla vain 21 grammaa kanaa, 33 g öklöttävää pinaattia, 15 g parsaa mutta vain kukinnot, 17,4 g punaista kasvislihaa kuten paprikaa pär ateria. Ja jo on Jari kunnossa! Hintteyskin katoaa veganismilla ja äärimmäisen hartailla rukouksilla ja sinullakin näin samalla luisto paranee. Kaikkea hyvää ja kaulakkain :)

    • Finne.

      Homo ja suomenruotsalainen ;D

      • iso ero

        Homo kyllä, mutta ei suomenruotsalainen, vaan entinen ruotsinsuomalainen, syntyisin Ludvikasta, Ruotsista, vanhemmat suomalaisia.


      • ihailijatar*
        iso ero kirjoitti:

        Homo kyllä, mutta ei suomenruotsalainen, vaan entinen ruotsinsuomalainen, syntyisin Ludvikasta, Ruotsista, vanhemmat suomalaisia.

        Jarin ikähän lähentelee jo viittäkymppiä. Onko siis tuon ikäiset miehet hyvinkin timmissä kunnossa? Minusta Jari on kyllä ikäisekseen hyvässä kunnossa ja nuorekkaampi kuin ikävuotensa. On hyvä että tuon ikäisellä miehellä on vähän lihaa luidensa ympärillä. Ei kävis Jarille laihuus/hoikkuus tuon ikäisenä. Jari on todella komea mies ja saa heteronaiset ihan säteilemään. Kiitos Jari siitä-kin!


      • miehen nainen
        ihailijatar* kirjoitti:

        Jarin ikähän lähentelee jo viittäkymppiä. Onko siis tuon ikäiset miehet hyvinkin timmissä kunnossa? Minusta Jari on kyllä ikäisekseen hyvässä kunnossa ja nuorekkaampi kuin ikävuotensa. On hyvä että tuon ikäisellä miehellä on vähän lihaa luidensa ympärillä. Ei kävis Jarille laihuus/hoikkuus tuon ikäisenä. Jari on todella komea mies ja saa heteronaiset ihan säteilemään. Kiitos Jari siitä-kin!

        Älä vain minun puolestani puhu. Ei kukaan, ei yksikään homoäijä saa minua säteilemään. Ällöttää, oksettaa... nuo sekasikiöt. Heteromies on sentään MIES.

        Tuosta tulikin mieleen

        http://www.adressit.com/avioliitto_on_naisen_ja_miehen_valinen_julkinen_liitto

        Jokohan Jari on peilaillut miten häähuntu sopisi...?


      • Jarska <3

    • virta2

      Voi saatana kun TÄYDELLISET "apinat"tänne kirjottelee. Kuka teist "APINOIST" osaa laulaa yhtähyvin kuin JARI? Kysyn vaan?

    • d4444

      Jari on ja tulee olemaan tusinatähti jatkossakin, joutaakin tähtensä hiipumaan.
      Menis vaan ruotsiin kaltaistensa seuraan...

    • Papukaish

      Ihan totta täällä puhutaan. Sillanpää oli viemässä hyvää vauhtia suomalaista musiikkia uuteen, räiskyvän kansainväliseen suuntaan vielä joskus 10 - 15 vuotta sitten. Mutta mitä ihmettä on tapahtunut viime vuosina? Ikäänkuin tullut sellainen väsähtäminen ja luovuttaminen, mutta kyllä sen toisaalta ymmärtää miten kovaa kilpailu tuolla viihteen kentällä on. Jari on kuitenkin tehnyt näyttävän uran ja saavuttanut kaiken mahdollisen mutta valitettavasti totta tuo että hänen kirkkain tähtensä on sammunut ja hän on laskeutunut ihan normille tasolle...

    • Jari on paras

      Ei ole laskenut lähellekkään normitasoa.Täällä kateellisia vittuilijoita näyttää riittävän.JARI ON PARAS!!!!!Suomessa ei kukaan yllä hänen tasolleen.

    • nöyryyttä peliin JS

      Artistina yltää monetkin Jarin tasolle. Varsinkin kohtaaminen yleisönsä kanssa. Muut artistit tapaavat yleisönsä konsertin ja keikan jälkeen, eivät ylpeile ja nosta itseään jalustalle. Jari sillanpää häipyy heti esiintymispaikalta kun on esiintynyt. Sillanpää voisi ottaa oppia muista artisteista jotka välittävät yleisöstään.

    • Keikkailijat

      Jari välittää yleisöstään aivan tarpeeksi,hänen esiintyessään huomiota riittää taatusti kaikille.Jos Jari jäisi keikan jälkeen yleisön joukkoon hän saisi olla siellä aamuun asti,suosion ollessa todella kova tälläkin hetkellä.Mielestäni kun hän on keikan tehnyt kaikkensa antaneena,olisi hullua vaatia vielä yleisön joukkoon.Hänen ei todella tarvitse niin menetellä eikä kalastella suosiota sillä tapaa,jota jotkut aloittelijat tekevät.Jaria rakastetaan ilman niitä sessioita.

    • lavakävijä

      Artistit antavat kaikkensa esiintymisissään. Ja sen jälkeen antavat nimmareita ja kortteja 1.2t ja lähtevät iloisin mielin keikkapaikalta. Näin ovat tehneet vuosikymmenten ajan. Näin ei tee Jari Sillanpää. Jari Sillanpään suosiota se ei kyllä kasvata ja sen näkee.

    • Keikkailijat

      Edelleen kaikki artistit eivät anna kaikkeaan esiintymisissään....Ja edelleen se nimmareiden ja korttien jako on aloittelijoiden puuhaa!!!!Jari on ollut pinnalla 18 vuotta ja eiköhän tuohon mennessä kaikki halukkaat ole nimikirjoituksen saaneet.Mitä ihmettä ihmiset tekee sadalla saman ihmisen nimikirjoituksella.Tilatkaa Jarin levyjä ym.tavaraa clubista niin saatte niihin niitä nimikirjoituksia.....JARI tekee aivan oikein valitessaan tuon linjan,,mitä järkeä jakaa tuntikausia nimikirjoituksia,sitä paitsi seuraava keikka voi olla satojen kilometrien päässä,JOSKUS ON LEVÄTTÄVÄKIN!!!!!!!

    • nähnyt

      Artisti on kohtelias yleisölleen kun kohtaa heidät keikan jälkeen. Olen nähnyt niin tekevän kaikkien artistien joiden keikoilla, konserteissa käynyt. Jotkut artistit tulevat rupattelemaan jopa tauoilla, ennen esiintymistä tai jälkeen. Ei se nimmari varmaankaan se tärkein juttu ole.

    • myöskin nähnyt

      Jari on kyllä yleisölleen kohteliain,humoristisin ja ystävällisin esiintyjä vaikka ei joka keikalla ihmisten joukkoon juoksekkaan...Samaa kohteliaisuutta ei Suomesta monestakaan löydy!

    • exstraa

      Varmasti on Jarikin kohtelias yleisölleen, sitä en epäile. Mutta kiva on kun artistit rupattelevat esim. musiikistaan yleisönsä kanssa.

    • 750

      Kusi noussut on Jarin päähän, ei osaa laulaa eikä ole kummoista ääntäkään pelleilee vaan, kerää sympatiat ilveilyllään.

    • jaskan kaveri

      Suuri ihminen osaa nauraa myös itselleen. Suuri taiteilija osaa ja uskaltaa lisäksi jakaa itsensä kanssa iloittelun yleisönsä kanssa. Paitsi tätä, Jari Sillanpää on ennen kaikkea hienoääninen laulaja ja komea tulkitsija. Kuten oli juuri edesmennyt Robin Williamskin omalla taiteen ja ihmisyyden sarallaan.

    • .....

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe