Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ford Ranger nappasi voiton

Ford on Ford

http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/ford ranger nappasi voiton/201211297455

Uusi Ford Ranger on valittu Vuoden 2013 Kansainväliseksi Avolava-autoksi.

Raati kehui Rangerin ajokykyä niin tiellä kuin maastossa, vahvaa moottorimallistoa, kanto- ja vetokykyä sekä turvallisuutta.

Kaikki tuomariston jäsenet nostivat Rangerin ykköseksi Bedfordshiressa sijaisevalla Millbrookin testiradan testeissä. Ranger palkittiin Dublinissa Fleet Transport Expo 12 -messuilla.

Ranger sai 47 pistettä. Se oli enemmän kuin toiseksi sijoittunut Isuzu D-Max ja kolmanneksi sijoittunut Volkswagen Amarok saivat yhteensä.

"Ford Ranger on loistava auto - siinä yhdistyvät maantieajon mukavuus sekä vakaus ja maastoajo-ominaisuudet”, sanoi tuomariston irlantilaisjäsen Jarlath Sweeney. Tuomaristo valitsee myös vuoden pakettiauton.

Uusi Ranger on saatavana kolmena eri ohjaamomallina: Double, Super ja Regular. Kaikki ovat luokkansa tilavimpia. Moottorin voi valita kahdesta tehokkaasta ja taloudellisesta Duratorq TDCi -dieselmoottorista. Vetotavat ovat joko 4x2 tai 4x4, Suomessa vain 4x4.

Ranger on uudistunut kokonaan. Sen kantavuus on entistä parempi ja vetokyky luokkansa paras. Autossa on uudenlaista mukavuutta ja kuljettajaa avustavia teknologioita. Ranger on myös ensimmäinen tämän tyyppinen auto, joka on saanut 5 tähteä Euro NCAP:n turvallisuustesteissä.

Rangerin näyttävä kori, ohjaamo, henkilöautomaiset ajo-ominaisuudet ja maastokelpoisuus miellyttivät Kauppalehden testissä. Väkevä tavarajuhta sai pieniä moitteita melutasosta.

Ford on palkittu tänä vuonna jo aiemminkin. Uusi Transit Custom valittiin Vuoden 2013 Pakettiautoksi ja 1.0 litran EcoBoost-moottori Vuoden 2012 Moottoriksi.

Suomessa uuden Ford Rangerin hinnat alkavat 32 000 eurosta.

13

4383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reklaami

      Hieno mainos? Käykö kauppa huonosti ?

    • semmonen laitetaan!

      Hieno vehjes on, kävin koittaan!!!
      Ja taitaa kaupaks mennä ihan hyvin, ku liikkeen pihassa värit vaihtuu!!

    • Ranger from USA

      Ranger on kova peli, oikea kunnon jenkki Ford.

    • Ford world

      Mitä koeajaneet sanotte rangerin sisämelusta, onko sen kummempi kuin muissakaan piccareissa? Entäs ohjauksen keveys, onko jenkki vai euro tyylinen ? Joko on 2,2 automaatilla ajaneita, jos sais mielipiteitä. Pitäs keretä koeajamaan joskus myös itse.

      • Päätöksen tehnyt

        Eipä o sisämelu kummosempi, kuin muissakaan..Jonkun testin mukaan Amarok taisi olla dB:n hiljaisempi jossakin tapauksessa. Ohjaus on jämäkkä, eli ei o ihan sellanen ku F-sarjalaisissa esimerkiks!!

        Minä olen ajanut vain sen 3.2l 200hv automaatilla, jossa on aivan tajuton vääntö!! Automaatti toimi hyvin myös kärryä vetäessä(nostin veneeni koeajaessa)!
        Ensi viikolla pitäisi liikkeeseen tulla tuo 2.2tomaatti esittelyauto, se pitää vielä kokeilla ennenku tilataan!!


    • ONNELLINE MIÄS

      Tulipa tilattua äsken Ranger Limited doublecapilla, sunnuntain ratoksi B-Max näyttelystä!!!!!! Kätevältä sekin näytti perheelliselle, mutta ei sovi polttoaineen kuljetukseen!!
      Kunpa vaan tulisi jo, mutta ensi vuodelle mänöö ennen ku saan!!!!

    • 12+

      Hiljaisempi uusi Ranger on kuin Amarok. Amarokin hylkäsin 5km koeajon jälkeen lavalta kuuluvan metelin jälkeen. Uskomaton meteli noin pieneltä lavalta.

      Ostin uuden Rangerin ja olen ollut tyytyväinen autoon, mutta Fordin maahantuonti on aivan onneton. Kysyitpä mitä tahansa Rangeriin liityvää asiaa, niin tietoa ei ollut tai antoivat väärät tiedot. Rangerin esitetiedotkaan eivät pitäneet paikkaansa, 10 kohtaa varusteluettelossa oli väärin. Maahantuojan taso on ala-arvoinen verrattuna vaikka Mersun ja BMW:n toimintaan, joita minulla on aikaisempaa kokemusta.

    • wildtrak

      kaks kuukautta ajanut

    • Maanrakentaja Toni

      Meitin Firmaanki tulee ensviikon alussa 3uutta Rangeria!!! Kylä sit kelpaa ajella ja pääsee noista Mädistä hiluxeista eroon! Ovat hirveitä ajaa moottoritiellä varsinkin jos on jotain lavalla!

      Pomo sai jo oman Rangerinsa ja 700L PÖ pytty ei tuntunut missään, ku vein sen työmaalle!!!

    • tuleva Rangeri kuski

      Ei tarvi tota voittoo ihmetellä, on se sen verran rouhia peli!!!
      Hiljaanen ku henkilöauto sisälle, mutta vääntöö ja voimaa o!!!

      Tuo Wildtrakki on kyllä paljon ameriikan serkuus näkönenki vielä..vaikka vähän on pienempi!!

    • 6+11

      Uuden Ford Rangerin ensiasennusrenkaat aivan pas...at.

      Auto tärisee kuin kolariauto, koska GoodYear Wrangler renkaat painuvat soikeiksi yön aikana, eikä renkaat ole ylivuotiset, vaan valmistettu tehtaalla 2012. Renkaat tasapainoitettu ja flatpoint todettu rengasliikkeessä, mutta GoodYear ei ota mitään vastuuta asiasta.

      GoodYearin tehtaan ehdotus oli, että veisin renkaat autoliikkeeseen, josta auton olen ostanut, jossa he irroittaisivat autoni renkaat ja lähettäisivät ne muutamaksi VIIKOKSI tutkittavaksi. Autoni seisoisi siellä sen muutaman viikon tai joutuisin ostamaan toiset renkaat tilalle odottelun ajaksi, vaikka vika on jo todettu GoodYearin rengasmyyjällä. Älkää vaan ottako uutta Rangeria GoodYeareilla.

    • Muovirengas

      Good Yearit kuulemma säästävät kustannuksissa, kun tekevät muovirunkoisia renkaita. Siksi menevät soikeiksi.

    • JohanP

      Onko kertynyt lisää kokemuksia tuon sukupolven Rangerista, varsinkin 2.3 moottori automaatilla kiinnostaa. Toimiiko ja onko kestävyys ollut vaihteistossa ok? Onko autossa ilmennyt jotain lastentauteja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe