Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ideapark 17.11

Loimii.

Finnhits kiertueen avauskonsertti oli eilen Ideaparkissa. Väkeä oli kuin pipoa ja tunnelmä käsinkosketeltava. Alussa Lasse Norres lämmitteli yleisöä kuluttamalla jokaisen konsertissa esiintyvän solistin nimen ja yleisö hurrasi ja taputti villisti jokaisen nimen kohdalla. Sitten starat tulivat kaikki yhtäaikaa lavalle ja lauloivat yhdessä "Hengaillaan. Jo siinä biisissä riitti vauhtia ja fiilistä.
Tämän jälken muut poistuivat ja Danny aloitti laulamalla kolme biisiään. Danny oli yllättävän hyvä. Hänellä oli mukavasti silmänpilkettä ja huumoria mukana esiiintymisessään ja sai yleisön hyvin mukaansa laulaman ja taputtamaan.
Sitten Danny kuulutti lavalle Einin joka lauloi taas kolme biisiään. Eini lauloi hyvin ja on kyllä ikäisekseen todella hyvin säilynyt. Oli minihameessaan hyvin viehkeä näky.
Einin jälkeen lavalle tuli Frederik. Reetu villitsi hyvin porukkaa. tämän jälkeen vuorossa Vicky ja vauhtia piisasi hänelläkin. Laulettuaan kolme biisiään Vicky kuulutti Tapsan lavalle ja Tapsa aloitti "Mistä rakkaus alkoi" biisillä. Kolme laulua Tapani lauloi ja Delilah räjytti yleisön valtaviin ablodeihin. Tapani kajautti laululun niin mahtavasti. Ihan kylmät väreet meni pitkin selkää. Ennen ekan puolajan loppua Tapsa kutsui lavalle vielä Dannyn ja Frederikin. Miehet lauloivat yhdessä sikermämän Hän on nainen ja Tulkaa katsomaan mies-strippaaja. Tämän sikermän aikana oli mukavaa hassuttelua ja Frederik oli vetää mies-strippaajan aikana Tapsan housut nilkkoihin, mutta Tapsa onnistui väistämään Reetun aikeet :-)

Tauon jäkeen toisen setin aloittivat Virve ja Eini yhteisesiintymisellään ja sen jälkeen he kuuluttivat Tapsan lavalle. He halasivat Tapsaa ja Tapsan annettua suukon Virvelle Eini huudahti ,että " Sä pussasit Virvee muttet mua ! S asia täytyy korjata ! " ja niin Tapsa pussasi Einiäkin. Tapsa nauratti yleisöä sen jälkeen sanomalla " EINIin paha ".
Tapsa lauloi kolme vauhdikasta biisiä ja yleisö oli hienosti tunnelmassa mukana ja lauloi mukana mm. R.A.K.A.S:sää. Hurjat ablodit sai Tapsa. Sitten vuorossa Eini, Danny, Virve ja Frederik. Ylimääräisenä he esittivät yhdessä Irwin Goodmanin " Vain elämää ".
Oli mahtava keikka kaikenkaikkiaan. Kyllä kannattaa mennä jos tilaisuus tulee. Ei tarvitse katua.
Tapsa oli energinen, hyväntuulinen ja oikein tyylikäs ilmestys. Kovassa vedossa oli myös muut Finnhits- tähdet.

3

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr Gutshot

      Nuo helvetin nega-hemmot ovat käyneet painelemassa nappejaan. Heillä ei ole mitään positiivista: kaikki on päin persettä ja vituttaa.

    • Valmut

      Olin tuolla konsertissa ja vaikka odotukseni oli etukäteen suuret ne täyttyivät ja jopa ylittyivät. Se oli pienoinen yllätys, koska kyseessähän oli vasta kiertueen ensimmäinen keikka jolloin yleensä on vielä vähän hakemista ja säätämistä , mutta nyt tuntui että homma skulasi heti loistavasti.
      Huipukaarti kokeneita laulajia osoitti olevansa viimeisenpäälle ammattimiehiä ja-naisia. He ottivat heti tilan-ja yleisön hatuunsa ja jokaisella artistilla oli mukavaa rentoutta mukana esiintymisissään eikä lavalla oltu otsa rypyssä.
      Tapani Kansan Delilah oli veret seisauttava veto ja se palkittiinkin räjähtävin ablodein. "Mistä rakkaus alkaa" laulu oli minusta hieman huono valinta tähän konserttiin. Tapsa lauloi sen moitteettomasti, mutta mielestäni se ei ole tarpeeksi iskevä etenkään konsertin muihin biiseihin nähden. Se sopii paremmin tanssilavoille yms. kuin tälläiseen bilekonserttiin. Toivottavasti tuon biisin sijasta muilla kiertueilla kuultaisiinkin esim. Hafanana, Kalajoen hiekat, Rokkivaari Hotanen tai vaikka Päättyneet on päivä . Myöskin sikermää jossa artistit laulaisivat pätkän toistensa biiseistä jäin kaipailemaan. Mutta muuten meininki ja tunnelma oli enemmän kuin kohdallaan. Yleisö oli aivan pähkinöinä ja sitä porukkaa oli PALJON !
      Frederikille taisi parit naisen pikkuhousut lavalle lentää ja Virve tempaisi " Mä vahva oon " laulun aikana tekemällä lavalla yhdellä kädellä reippaat kymmenen punnerrrusta !

    • mistelli3

      Noissa Finnhits staroissa on poweria ! Energinen, valovoimainen ja osaava porukka . Mun veli oli kaverinsa kanssa ollut tuolla Ideaparkissa Finnhits keikalla ja on ihan fiiliksissä siitä vieläkin. Kehui että keikka oli ihan parhautta. Ite olen menossa Turkuun ko. konserttiin joulukuussa. Sitä innolla odotan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe