Wii U on julkaistu

Kohta sitä saa

18

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Super Mario

      Saa saa, mutta raakileena markkinoille!
      Alkuasetusten lataamiseen kantaa varat noin 50 min ja esim Uusi Super Mario noin 15 min lisää. Tässä ei ole sinällään mitään erityistä, mutta kun yrität käyttää wii u:ta vaikka YouTuben katseluun niin, eipä pelitä ei. Linkissä yrityksen johdon anteeksipyyntö joka lämmittää aivan hitosti.

      http://mashable.com/2012/11/29/nintendo-president-apologizes-for-wii-u-set-up-troubles/

      Muuten kiva pelata pelejä jopa ilman TV kytkentää.

      • pukin pikku apuri

        Netanttilasta tuli viesti, että wii u premium tilaus onkin peruuntunut. Ovatkohan ottaneet liikaa ennakkovarauksia vai mikä mättää.
        Kokeilin sitten tilata verkkokauppa.comista. Sielläkin on varastosaldo tyhjillä, mutta ottavat tilauksia kuitenkin vastaan.

        Mitenköhän käy pukille tänä jouluna tämän homman kanssa? Pitäis päästä skylanderssia pelaamaan, eikä viitsisi ostaa vanhempia konsoleita enää uuden pelin takia.


      • On sitä
        pukin pikku apuri kirjoitti:

        Netanttilasta tuli viesti, että wii u premium tilaus onkin peruuntunut. Ovatkohan ottaneet liikaa ennakkovarauksia vai mikä mättää.
        Kokeilin sitten tilata verkkokauppa.comista. Sielläkin on varastosaldo tyhjillä, mutta ottavat tilauksia kuitenkin vastaan.

        Mitenköhän käy pukille tänä jouluna tämän homman kanssa? Pitäis päästä skylanderssia pelaamaan, eikä viitsisi ostaa vanhempia konsoleita enää uuden pelin takia.

        Citymarketissa näyttää olevan konsoleita.


      • pukin pikku apuri
        On sitä kirjoitti:

        Citymarketissa näyttää olevan konsoleita.

        Prismasta tunti löytyvän hyllyn täydeltä. Taisi ollakin tämä ennekkotilaus se huonoin tapa hankkia tällä kertaa. Meni hypet nyt sekaisin?!


    • wiii uuutaa

      Kyllä YouTube näkyy hyvin Wii U konsolissa ja kaikki muukin hyvin toimii,en ole mitään valittamista huomannunnu vielä.

    • fjyfjchjcjcjchvchmcm

      Hinnat on kyllä aika pahat laitteelle. Vi*un nintendo kun jätti lopullisen hinnan päätettäviksi myyjille Euroopassa. 350€ basic bundlesta? Juu ei kiitos.

      • ....

        Kyllä jokainen kuluttaja/ostaja päättää mihin rahansa laittaa. Jos myynti on heikkoa, tippuvat hinnat varmasti hetken päästä järkevälle tasolle. Itse voin odottaa vaikka vuoden ennen kuin hankin tuon "uutukaisen".


    • 3+7

      Älä tilaa mistään vit*un verkkokauppa.com.
      Kestää pariviikkoo tulla vaikka on julkastu jo!

    • www.amazon.com.uk
      • we321r2f3

        Siinä lukee 300 PUNTAA, idiootti! Maksat 340€ ainakin kun tilaat tuolta. Punta on arvokkaampi kuin EURO.


    • joululahjaksi1

      Jos ostit Joululahjaksi niin lataa ennen sitä ainakin GamePad -peliohjain ettei tarvitse käyttää jouluaattoa sen lataamiseen.

    • ei wii u

      Joo ei kiitos! Nintendo pelaajat eivät ole siirtyneet wii u:hun koska nintendon huijaus on tiedossa wiistä lähtien ja kuluttajat eivät anna huijata itseään uudelleen.

      todisteet.
      -Wiin ohjaimet olivat todella kalliita ja kaiken lisäksi vielä nuntsa myytiin erikseen jouduit siis periaatteessa ostaan 2kallista ohjainta saadaksesi yhden.

      -Halvemmat pelit! Niinpä niin nintendo myi 5vuotta vanhoja pelejä hintaan 59,90euroa kun ps3 ja xbox pelit ovat jo vuoden jälkeen alle 30euroa jotain sai jopa 20eurolla. ja uutenakin pelit olivat saman hintaisia ku muidenki pelit.

      -Wii trailer aikoina jo oli esittelyjä pickmin 3sesta ja esim. grinderistä! Kumpaakaan ei koskaan julkaistu pickmin tulee nyt vissiin viimein sitte wii ulle

      -Wii pelit olivat riisutumpia nettipelejä puuttui kartat ja tarinat lyhempiä ja pienempiä! Miksi siis ostaa huonompaa kun voi saada parempaa?

      -erittäis suuri miinus oli myös puuttuvat monialusta pelit esim. wiille ei ollut batmania skyrimiä battlefieldiä jne. what the fuck parhaimmat pelit ja vuoden peli ehdokkaat nintendo skippasi! Tuoden ns. korvaukseksi kaikkea pas-kaa mitä olla saattaa ninja breadman ja anubis 2

      -Wii u huijaus on jo nyt näkyvillä wii u mainostaa että nyt tulis esim. assasins creed ja batman mutta nuo pelit tulevat todennäköisesti vain yhden vuoden! Koska kun uusi xbox ja pleikka tulee niin pelintekijät eivät taas enää vaivaudu tekemään kökömmältä näyttäviä wii u versioita. Tämä tarkoittaa sitä että nintendo pelaajat olisivat taas raivon partaalla ku uusia hyviä pelejä ei tule.

      -Myös wii u lla nintendon omat pelit ilmestyvät eli mario ja zelda ja metroid mutta kun konsoli sukupolvi kestää monta vuotta niin kyllä se viha nousee jossain vaiheessa ku pelejä ei ole! Samaan aikaan playstation ja xbox päivittää jatkuvasti laajaa ja laadukasta pelikirjastoaan uusimmilla ja parhailla pelisarjoilla.

      -hyvä että nintendo huijaus on tullut ilmi ja myynti ei ole ollut enää hääppöistä! Tässä hyvä esimerkki maailman yksi rakastetuimmista ja vihatuimmista ja eniten keskustelua herättivimmästä pelisarjasta eli call of duty sarjasta! bo2:sessa wii u lla ei ole lainkaan pelaajia joudut pelaan botteja vastaan mitä vit-tua samaan aikaan ps3 ja xbox pelaaja määrät huitelee 500 000-1000 000pelaajan välillä! Tähän on ihan turha lisätä mitään että vatun cod fani koska cod pelaajia on joka paikassa ja antaa hyvää suuntaa miten paljon milläkin konsolilla on käyttäjiä.

      -en voi suositella wii uta oikeen kellekään se vaan on jotenki outo pienillä lapsille 3-8v suosittelisin ennemmin normi wiitä ne tod näk sais siitä enemmän irti! Wii u on floppi ja ei tule menestymään ei käyttäjien ei kriitikoiden eikä arvostelijoiden silmissä.

      -Wiimeiseksi kunnon nintendoksi jäi n64 sen jälkeen ei enää ole hyvältä näyttänyt. Gamecube jäi jo jalkoihin ja ajastaan jälkeen kun jäi pois tulevaisuuden (nyt nykyisyyden) verkko pelaamisesta jota konsoli ei tukenut ja ps2 ja xbox pääsivät tässä jo kunnolla vauhtiin nintendo putosi kelkasta! Wii oli virhe koska se jäi pois vielä sen lisäksi hd tasosta! Tämä tarkoittaa sitä että nyt nintendo oli jäljessä se grafiikoissa että verkko ominaisuuksista joista oli jo kehittynyt ratkaiseva tekijä. Nintendo kehitteli pikkuhiljaa lopuksi verkko pelaamista ja sen ominaisuuksia mutta siinä wii oli jo pudonnut kelkasta! Ominaisuudet ei vastanneet aluksi edes ps2 tasoa. Wii pääsi verkko ominaisuuksissa edellisen sukupolven tasolle ja ehkä hieman vähän ohi vasta joskus 2010vuonna kun nuo olivat edellisillä konsoleilla jo 2003 tai jtn.

      - Wii u mainostaa nyt hd tekniikkaa niinkuin se olisi uusinta uutta mutta sitähän on nähty jo iät ja ajat! Voi vaan kuvitella miten paljosta nintendo on sitten jäljessä kun uudet OIKEAT konsolit ilmestyy ensi vuonna!

      -Jos olet nintendo friikki että pakko saada uusimmat mariot jne. ni hommaa emulaattori ja pelaa niitä pc:llä vältyt turhalta rahan menolta ja sit ku tulee niin ostat sitte semmosen oikean konsolin ensi vuonna ps4 tai xbox 720:n

      • fjyfjchjcjcjchvchmcm

        Samaa mieltä. Nintendo päätti myös leikata konsolin kuluja vähän joka asiasta. Gamepadin ruutu on vanhaa teknologiaa, ohjain myös helisee ja tuntuu lelulta. Wii u:sta alunperin pyöri huhuja että se olisi 2 kertaa (ainakin) tehokkaampi kuin ps3/360 mutta speksit ovat säälittävät. Prosessori on kellotettu 1.2ghz ja siinä on kolme ydintä! Kello taajuus ei ole tietenkään 1:1 muihin piireihin verrattuna mutta noin pienillä kelloilla se on HEIKKO. Monet Pelin tekijät ovat sanoneet suoraan että Prossu on ihan paska. Wii u näyttis vaikuttaisi ihan mukiin menevältä ja se voi ottaa heikon prossun taakkaa itselleen mutta se ei ole järkevää ja näin menetetään huomattava siivu näytön ohjaimen kyvyistä pois.

        Wii u ei tule saamaan mitään oikeiden seuraavan sukupolven konsoleiden peleistä koska niitä ei voi kääntää tai portata helposti ps4- tai 720:selta. Prossu tulee rajoittamaan wii u:n pelejä niin pahasti ettei se edes voi pyörittää niitä pelejä vaikka ottaisi kuinka silmä karkkia pois. Wii u:n tehon puutteet näkyvät jo sen julkaisu peleissä joista kaikista alun perin hypetettiin pyörivän 1080p ja 60fps mutta miten kävikään? Kaikki pelit ovat säälittäviä suorituskyvyltään verrattuna ps3 tai 360:seen.

        Miten on mahdollista että Wii u ei pese 7 vuotta vanhaa rautaa? Jos tiedätte ollenkaan kuinka nopeasti näytön ohjaimet ja prosessorit sun muut kehittyy nykypäivänä tiedätte kuinka naurettava laite wii u on.

        Minkä takia speksit ovat niin tärkeitä? Nintendo LUPASI että wii u kelpaisi myös kunnon pelaajille. Nintendo LUPASI ettei wii u jäisi kelkasta pelien suhteen kun ps4 tai 720 julkaistaan. Nintendo LUPASI ettei wii u:n tehot olisi kaukana seuraavasta pleikasta tai boxista.

        Ps4 suorituskyky Sonyn mukaan: 3D, 1080p ja 60 fps samaan aikaan. Kuulostaa hurjalta mutta ei ole. Ps3 pystyy myös 3D tekemään ja se on 7 vuotta vanha peli. Sonyn lupausten lunastaminen ei toisi hintaa koneelle kuin 400€ (Suomi vero!). 50€ enemmän kuin wii u joka ei jaksa edes pyörittää pelejä joita 7 vuotta vanha rauta pystyy.


    • wii u jyrää

      heh.minulla on ps3 mutta kyllä wii u on mielenkiintosempi nyt,kyllästyin jo tylsään ps3 ohjaimeen aikapäiviä sitten jo.et mitään järkevää nyt kirjoitellu mitä samaa nyt luin kun muutkin kateeliset kirjoittelee rahanpuutteessa.

      • wii u jyrää

        ja wii ohjaimeni käy wii u pelihin,ei kuluja niistä tuu lisää.


      • fjyfjchjcjcjchvchmcm

        Joo varmaan kirjoittelee wii u:n huonoista puolista kun ovat kateellisia. Katoppas mitä pelejä wii u:lle on suunniteltu tälle vuodelle: MISSAA JOKAISEN TODELLA ODOTETUN PELIN! Wii u tulee olemaan Wii uudestaan jonka ostaa vain ihmiset joita ei pelaaminen varsinaisesti kiinnosta. Pidä hauskaa pelatessasi huonompia versioita peleistä jotka eivät saa edes mitään lisä sisältöä koska pelin tekijät katuvat että julkaisivat Wii u:lle pelejä. Wii u on täysi susi ja se on taas suunnattu casual pelaajille. Cooking mama 3:sta odotellessa.


      • Wii u rues bitch
        fjyfjchjcjcjchvchmcm kirjoitti:

        Joo varmaan kirjoittelee wii u:n huonoista puolista kun ovat kateellisia. Katoppas mitä pelejä wii u:lle on suunniteltu tälle vuodelle: MISSAA JOKAISEN TODELLA ODOTETUN PELIN! Wii u tulee olemaan Wii uudestaan jonka ostaa vain ihmiset joita ei pelaaminen varsinaisesti kiinnosta. Pidä hauskaa pelatessasi huonompia versioita peleistä jotka eivät saa edes mitään lisä sisältöä koska pelin tekijät katuvat että julkaisivat Wii u:lle pelejä. Wii u on täysi susi ja se on taas suunnattu casual pelaajille. Cooking mama 3:sta odotellessa.

        Näin puhuu nörtti joka ragettaa kun "hieno ja mahtaba XboX" meni rikki. Mitä hiton hyötyä on tehoista? Suorituskyky ei ole tärkeintä. Esim. Playstation3 ostaminen on kuin formulan ostaminen kauppareissuja varten. Tehoja on, mutta niistä ei ole hyötyä


      • fjyfjchjcjcjchvchmcm
        Wii u rues bitch kirjoitti:

        Näin puhuu nörtti joka ragettaa kun "hieno ja mahtaba XboX" meni rikki. Mitä hiton hyötyä on tehoista? Suorituskyky ei ole tärkeintä. Esim. Playstation3 ostaminen on kuin formulan ostaminen kauppareissuja varten. Tehoja on, mutta niistä ei ole hyötyä

        En omista ps3/360.

        "Mitä hiton hyötyä on tehoista?"

        Sitä hyötyä että voisi saada kenties kolmannen osapuolen tekemiä pelejä. Wii u kärsii jo nyt tehonpuutteensa takia ja se ei saa edes portteja ps3 tai 360 koska porttaaminen ei meinaa onnistua koska wii u on liian heikko. Nintendo myös lupasi että wii u:n speksit eivät olisi kaukana ps4:sesta. Toisin kävi joten wii u on ihan yhtä kaukana ps4 tehoista kuin wii oli ps3:sesta. Koska fanit ja monet muut ihmiset pettyivät wii u:n spekseihin ja casual pelaajia ei enää wiit kiinnosta niin wii u:n myynnit ovat todella huonot.

        "Playstation3 ostaminen on kuin formulan ostaminen kauppareissuja varten. Tehoja on, mutta niistä ei ole hyötyä"

        Viitsitkö selventää koska tossa ei ole mun mielestä mitään järkeä. Sä et kyllä tiedä mistään mitään. Ei millään hyvällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1608
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1226
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      6
      1209
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe