Joensuun paras päiväkoti!!!

1-v tytön äiti

Pistetäänpä listaa mitkä on joensuun parhaimpia päiväkoteja, kokemuksia kaipailen. Kaunis kiitos jo etukäteen!

57

9606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kasvattaja

      Millähän kriteereillä se paremmuus arvotaan? Hohhoijjaa!

    • hohhoijaa myös

      Laita vaan hakemus vetämään sinne lähimpään päiväkotiin - se on varmasti paras teille...

    • 1-v tytön äiti

      Tulin iloisin mielin katsomaan onko kukaan ystävällisesti tullut jakamaan kokemuksia, hymyilin kun huomasin, että kaksi vastausta on tullut. Enpä hymyile enää, kiitoksia vain.

      • isä vaan

        Päiväkot punahilkassa on hyvin jo kolme lasta viihtynyt. Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökunta. Ja ulkopiha on verraton.


    • 1-v tytön äiti

      Suuret kiitokset vastauksesta, lämmitti mukavasti sydäntä edellisten kommenttien jälkeen. :) Punahilkasta en hirveästi olekaan vielä mitään kuullut, joten kommenttisi tuli tarpeen. Lapsien viihtyvyys ja turvallisuus on ehdottomasti tärkeimpiä asioita, joten punahilkka menee oikopäätä harkinta listalle!

    • pepix

      Tuttavani kehui Gävlenlinnan päiväkotia. Miehensä on ollut siellä lapsena ja tykännyt kovasti. Heidän kaksi poikaansa oli siellä myös.

    • mievaan...

      Kuvitteletko todella että saat lapsesi siihen "parhaaseen" päiväkotiin? Joka paikkaan on jono...

    • omalehmäkinojassa

      Marjalan päiväkoti on ehdottomasti paras! Uusi ja siisti, eikä ole sisäilmaongelmia. Ihanat hoitajat niin ikään.

    • ikujhy

      Kuka tykkää mistäkin. Varmasti niin monta mielipidettä kuin päiväkotejakin.
      Aika hankala arvioitava.

    • jokuheebovaa

      ihan jokaisessa päiväkodissa riittää hoitajia varmasti laidasta laitaan, toiset on ihania, ammattitaitoisia ja on myös näitä joista oikeesti miettii onko alanvalinta mennyt ihan nappiin.

    • edelleen...?

      Sanokaahan ihmiset, miten te tiedätte, mikä on paras päiväkoti?

      • ikujyhgtrfedw

        Noo tietysti jokainen kehuu omaa päiväkotiaan jossa on töissä. He he
        Tai sitten onhan noita kiertolaisia jotka kiertää useassa paikassa.

        Mutta uskon että kukaan ei ole kaikkia päiväkoteja nähnyt (ainakaan sisältä) tai tiedä milliasta siellä on.


    • Että näin

      Varmaan paras päiväkoti on sellainen jossa osataan lapsia kasvattaa vanhempien asemasta ;)

      • hujyngtfvcdes

        Tätähän sitä odotetaan nykypäivänä. Ei tarvitse itse laittaa tikkua ristiin lastensa takia.

        Kyllä elämä on helppoo...


      • että mitenkä?

        Jos on vaikkapa viisi päiväkotia, joissa kaikissa osataan lapsia kasvattaa, niin mikä on näistä on sitten se paras?


    • jestas mitä...

      Uskonpahan, että ne joilla on lapsia haluaavat niille vain pelkkää parasta, jos näin ei ole niin kysymys kuuluu, että miksi hankitte lapsia, jos olette valmiita työntämään ne heti suden suuhun??? On Se vaan niin, että minä ainakin haluan olla päivän turvallisin mielin töissä, tietäen, että lapsellani on kaikki hyvin ja hänestä huolehditaan. Nykypäivänä kun ei voi koskaan tietää mitä tapahtuu! Enpähän usko,että keskustelun aloittajan tarkoitus on ollut saattaa muita päiväkoteja huonoon valoon tai kruunata yhtäkään päiväkotia julkisesti parhaaksi, eiköhän hänkin ole vain etsinyt turvallista hoitopaikkaa lapselleen. Ja mikä on niin vaikeaa sanoa, että mikä Se paras päiväkoti omasta mielestä on? Osaatte varmasti sanoa, että mikä on teidän mielestä ehdottomasti parasta jäätelöä, tai kuka on paras ystävänne, tai paras auto jne.. Mikä tuossa päiväkoti asiassa vetää herneet nenään?? Hitto teitä negatiivisia ihmisiä!!!

      • Paras äiti?

        Sana "paras" on liian jyrkkä arvio...kaikesta.


    • jestas mitä..

      Sana "paras" opetetaan jo lapsillekin pienestä pitäen, entäs jos saat lapseltasi äitienpäiväkortin, jossa lukee " maailman paras äiti", sanotko siihen, että noin ei voi sanoa Se on liian jyrkkä arvio! :D Hei haloo, Pitääkö joka asiasta tehdä niin monimutkaista? Sana "paras" on sana siinä missä muutkin, esim. Täydellinen, mahtavin, jne... Jokainen ymmärtäköön sanan "paras" miten haluaa.. ;)

      • Yösses

        Honda on paras auto.


      • Jimi H
        Yösses kirjoitti:

        Honda on paras auto.

        Toyota verso on paras auto.


    • er4t5yu

      Koti on PARAS paikka.

    • koululaisten äippä

      Itselläni muutamia vuosia sitten ollut lapset päiväkodissa ja tykkäsin Aallontien päiväkodista.
      Mutta kaikissa kun henkilökunta vaihtuu niin siinä jo muutosta sen verran että hankala mennä sanomaan mitä on tänä päivänä.
      Ja henkilökuntahan siihen paljon vaikuttaa millaista päiväkodissa on.

    • Hare Krisna

      En tiedä parhaasta, mutta Tilkkutäkkiin en veisi minkään ikäistä lasta. Kasvatusmetodit kivikaudelta ja mihinkään ongelmaan ei puututa.

    • saskatoon56666

      Joensuu laaja käsite aloittaja! Voin suositella Joensuussa olevia päiväkoteja joiden välimatka erot on luokkaa 50km.. Kuinka moni jaksaa töihin mennessä lähteä ajamaan lasta esim 15km päähän siihen "parhaaseen" päiväkotiin. Ymmärtäisin jos kysyisit homeetonta päiväkotia ja näin ollen olisit huolissasi terveysasioista. Onko paremmuus esim sitä että miten luxus on rakennus, ja hoitajilla mersut pihassa? Vaiko sitä että rakennus on kunnossa, työläiset terveitä ja lapsetkin viihtyvät?

    • Tätsky_70

      Entinen Mehtimäki aivan kamala, nykyään siis Linnunlahdella. Tarkoitan henkilökunnan vuorovaikutussuhteet toisiinsa ja lapsiin. Aallontie jees ja Marjala.

    • Paras on

      Päiväkoti Hilla

    • hoitanut

      Parhaan päiväkodin kyselijälle suosittelen: Hoida itse lapsesi, ainakin kun on noin pieni vielä: - Mikä muu voi olla tärkeämpää?

    • pöyristynyt

      Muualta Suomesta tänne Joensuuhun muuttaneena en voi kun ihmetellä tätä mentaliteettia! Ihminen pyytää apua ja ainoa, jota osataan on toisen lyttääminen ja päteminen (hoida lapsesi itse, mitä tarkoittaa paras, millä kriteerein mitataan jne) Missä on huumori, inhimillisyys ja lämpö!!! Älkää vastatko, jos ette pysty olemaan asiallisia. Uskomatonta!

    • sattuman kauppaa

      Monet ovat Ollilan päiväkotia kehuneet. Ja jonoakin sinne on, joka kertoo kai jotain.
      Perhepäivähoito on paras jos sattuu sopiva hoitaja. Meillä on paras perhepäivähoitaja =). vaikka ensin jännittikin. 2 ja 3v pojat....

    • Hilkka

      Penttilässä ei ainakaan valittamista

    • Kukkamaariana

      Taikametsä Lehmossa (vaikka ei oikeastaan ole Joensuussa mutta lähellä) ihanat hoitajat, pieni ryhmä 15 lasta kolmella aikuisella. Välittävät oikeasti lapsista ja meidän lapset viihtyy hyvin !

    • hbbj

      Päiväkoti persetäkki on paras päiväkoti ihanat hoitajat tiukka perse kiinteät rinnat.

    • Anonyymi

      Olen huomannut myös tämän miten ihmiset ovat ilkeitä toisilleen. Joku kyselee asiallisesti kysymyksen niin aletaan vittuilla takaisin. Itsekin tulin seuraamaan mitä muut ovat vastanneet omasta mielestä parhaasta/hyvästä päiväkodista niin puolet kommenteista pelkkää ivailua.

    • Anonyymi

      Ollilasta on lapseni tykänneet eikä itselläkään vanhempana ole valittamista, kiva rauhallinen paikka.

    • Anonyymi

      Ei missään nimessä Ollilan päiväkoti!

      Aamuisin lapset saatetaan jättää yksin jolloin osa kiipeilee vaarallisesti sohvilla tai odottaa tilaisuutta karata ulos kun joku vanhempi tuo lapsiaan. Luulin, että on jokin erityistilanne päällä, mutta tämä toistui usein ja osa pienimmistä lapsista nähdessään minut, aikuisen, tuli luokse kysymään mitä nyt tapahtuu ja minne pitää mennä.

      Omaa lasta tuodessa aamulla hoitoon osa hoitajista vain mulkaisi ja käveli pois vaikka huikkasin huomenet ja tapoihini kuului auttaa itse lasta riisumaan ulkovaatteet ja huolehtia käsien pesusta. Kiireen ymmärrän ja jäinkin aina odottamaan, että joku hoitaja ottaisi lapseni vastaan ja saisin kirjattua hänet sisään. Hoitajaa kun ei usein enää kuulunut niin pienen etsinnän jälkeen löysin hoitajat kahviensa ääreltä juttelemassa viikonlopun vietoistaan ja olivat todella ärtyneitä kun keskeytin tarinoinnin.

      Lapset saivat olla talvella pihalla lumikasoissa talvitakit auki koska hoitajat eivät halunneet aiheuttaa pahaa mieltä ja "turhaa draamaa" pakottamalla pukeutumaan sään ja vuodenajan mukaisesti.

      Räystäsvesien juontikin oli ihan ok, koska lapsilla oli ulkoillessa jano ja olisi hoitajan mukaan ollut työlästä käyttää muutamaa lasta juomassa sisällä tai pyytää odottamaan varttia ulkoilun päättymistä. Tästä jo vähän hermostuin ja sanoin hoitajalle, että kai hän ymmärtää ettei räystäästä valuva vesi ole puhdasta niin minulle vastattiin "mieluummin kai sitä kuin tuosta kuralätäköstä?"

      • Anonyymi

        Ompa kamalaa.
        Me olemme linnunlahden päiväkodissa. Ja tosiaan alku oli hankala ja eivät tosiaan kommunikoi kovin hyvin keskenään.
        Mutta itse lapsi viihtyy päiväkodissa ja tykkäsi ohjaajista. Luulen, että johdon päässä ongelmaa, vaikka hänkin vaikuttaa pirteältä ja kivalta tyypiltä tavatessa. Mutta huomasin että asiat eivöt vain kulje aina eteenpäin ja on aina kiireistä.


    • Anonyymi

      Ei kyllä ole koskaan tullut tuollaista vastaan Ollilassa ja kokemusta on paikasta jo kuitenkin 2 lapsen ja 5 vuoden ajalta, eteisessäkään ei koskaan ole lapsia ollut kärkkymässä karkaamista. Ja kun vanhemmat huolehtii portin kiinni perässään niin pysyy kavereilleen vilkuttelevat pienemmätkin portin oikealla puolen.
      Itselle ei ole ilmennyt mítään tuollaista koskaan.

    • Anonyymi

      Oliskohan taas tässäkin asiassa vanhempien katsoa peiliin....? ja olla tyytyväisiä siitä, että Suomessa on tarjolla lapsille ihan asiallisia hoitopaikkoja yhteiskunnan varoin vanhempien yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta.
      Mikäli niistä ei löydy riittävän laadukasta hoitoa on edelleen olemassa mahdollisuus palkata kotiin lastenhoitaja, heissäkin löytyy ns. oppineita henkilöitä jotka täyttävät - ainakin näennäisesti - vaativaan makuun olevan hoidon edellytykset.
      Lisäksi se olisi suositeltava etenkin heille joilla olisi varaa hoidattaa jälkikasvunsa omaan laskuunsa eikä yhteiskunnan verovaroilla. Silloin jäisi enämpi hoitopaikkoja niille jotka niitä oikeasti tarvitsevat.

    • Anonyymi

      Aikoinaan 30 vuotta sitten veimme esikoisemme yksityiselle hoitoon päiviksi parin vuoden ajan . Olen katunut sitä, että sanat ei riitä kertomaan. Tässä vain muutama esimerkki: hoitajalla kävi permamentin tekijä päiväaikaan, siivosi perjantaisin lasten ollessa hoidossa, keitti mehumarjat , jonka takia lapsellani on silmäkulmassa paloarpi, oksennusta täynnä oleva muovipussi vaatteineen ja syy oli että housuun pissimisen jälkeen lapsi ei ollut saanut jalkaan uusia housuja. Kaikista näistä ei saatu lasta hakiessa tietoa, vaan jälkikäteen sitä sun tätä selitettiin, kuten sitä miksi haalariaikaan on lapsella hiekkaa vaippa täynnä...Lapsi lähti päiväkotiin reilut kolme vuotiaana ja seuraava lapsi suoraan sinne. Oikea ratkaisu, lapset tykkäsivät, tieto kulki molemmin puolin. Harmittaa vaan vietävästi, kun on nuori ei ymmärrä tarpeeksi reagoida lapseaan, joka puhuu AINA totta. VANHEMMAT ÄLKÄÄ PELÄTKÖ KASVOJEN MENETTÄMISTÄ,

      • Anonyymi

        Kolmekymmentäkaksi vuotta sitten vein lapseni Kirkkonummella suureen päiväkotiin. Lapsella oli nuha ja räkä vuoti. Lastenhoitaja ei pyyhkinyt nenää hellästi nenäliinalla vaan pesi lapsen kasvon rää'ällä ja sitten lapsen piti itse pestä se pois samalla kun pesi käsiään. Vaihdoin hoitopaikan yksityiselle, työttömälle apuhoitajalle, joka hoiti lapsen mallikkaasti omien lastensa ohella. Sitten muutimme Pohjois-Karjalaan. Ensin yksityinen hoitaja hoiti hyvin lasta, mutta sitten hän alkoi syöttää hänelle pilaantunutta hernekeittoa, joka haisi. Piti myös koulua vaihtaa kiusaamisen takia viereiseen kuntaan. Siitä olemme saaneet kärsiä vuosikymmeniä kaikenlaisen syrjinnän, eristämisen, mitätöinnin, juoruilun ja työttömäksi jättämisen muodossa (jos sai työtä, nimetön soittaja panetteli heti työnantajalle ja soitteli puhelimeen), sillä eihän sovi isokenkäisten varpaille astua.


    • Anonyymi

      Kuka tietää Sinkkolan onko hyvä päiväkoti?

    • Anonyymi

      Kyllä Joensuun paras päiväkoti sijaitsee , osoitteessa Pykäläkuja 1 .

      • Anonyymi

        HAAAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


    • Anonyymi

      Kyllä täällä pitäisi olla lapsilla kotihoito ainakin kolmevuotiaaksi, sen jälkeen lapsi osaa kertoa jos päiväkodissa ei ole kaikki kohdallaan. Norjassa on hienoa kun äiti saa kunnon korvauksen vaikka hoitaa omiaan kolmevuotiaaksi.

    • Anonyymi

      Sellainen missä ei ole ensimmäistäkään ryssää. Siitä lähdetään.

      • Anonyymi

        Mistäs vielä löydät päiväkodin jossa ei olisi yhtään maahanmuuttaja lasta? Jos ei muita niin venäläisiä takuulla löytyy kaikista päiväkodeista, niin lapsista kuin työntekijöistäkin.
        Että parasta sinunkin vain sopeutua vallitsevaan totuuteen.


    • Anonyymi

      Ilo elää Joensuussa ja ylipäätään pohjois-karjalassa... Se osittain näkyy näistäkin viesteistä.
      Joensuussa on ihan hyviä päiväkoteja ja hoitoa, mutta kun lto suunnitteluaikaa lisättiin, samalla lasten turvallisuus alkoi vaarantua. Monessa talossa mennän vajaalla miehityksellä ap/ip...
      Suosittelisin vanhempia kyselemään hoitoon viedessä tai hakiessa, että kuinka monta kasvatusvastuullista on ryhmässä paikalla. Kannattaa kysellä ;)

    • Anonyymi

      Suosittelen Steinerpäiväkotia, jossa lapsi saa tosi laadukasta hoitoa! Siellä on omat lapseni olleet ja koskaan ei ole tarvinnut olla huolissaan mistään asiasta. Hoitajat ammattitaitoisia, lasta kunnioittavia, ystävällisiä ja koko sydämestään mukana lapsen kasvua tukemassa.

      • Anonyymi

        olhan se felix steiner kyllä aika ukko. en kyllä sille lapasiani antaisi etes päiväksi. suositelen nissan päivä kotia. se sijaitsee ylpyrässä. sieltä on hyvä tehä nissan retkilöitä vaikka ylensyöjän sillalle tahi potuliaan. lapasille opetetaan liikenneylpyrässä ohittelemista nissanilla ja sumuvaloloihen polttelemista. isommat lapaset perehtytetään myös vakonopeuskiristimen käytön saloihin. samalla kielletään lapasia kakkimasta liikenneylpyröihin. nissan päivä koti on paras valinta lapasillenne. terve tuloa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olhan se felix steiner kyllä aika ukko. en kyllä sille lapasiani antaisi etes päiväksi. suositelen nissan päivä kotia. se sijaitsee ylpyrässä. sieltä on hyvä tehä nissan retkilöitä vaikka ylensyöjän sillalle tahi potuliaan. lapasille opetetaan liikenneylpyrässä ohittelemista nissanilla ja sumuvaloloihen polttelemista. isommat lapaset perehtytetään myös vakonopeuskiristimen käytön saloihin. samalla kielletään lapasia kakkimasta liikenneylpyröihin. nissan päivä koti on paras valinta lapasillenne. terve tuloa

        Yli-ihmisiäköhän siellä Steiner-päiväkodissa kasvatetaan? Arjalaista jugendia, was?
        On tuo nimi todella aika pahaenteinen, kuten nissan-pöllö totesikin pöpellyksensä lomassa.
        Googlettakaapa Felix Steiner...


    • Anonyymi

      "Joensuussa on 32 kunnallista ja 19 yksityistä päiväkotia."
      Kaikissa pitäisi käydä, jos tietäis mikä on paras.

    • Anonyymi

      Gävlenlinna!

    • Anonyymi

      Päiväkoti Hukanhäntä!

    • Anonyymi

      Hullun hommaa tarhata lapsia lukittujen aitojen sisällä. Tarha-aidoista tietää, ettei ole silmäpareja riittävästi katsomassa tenavien perään.

    • Anonyymi

      Mutalan päiväkoti. Osaava ja empaattinen henkilökunta.

    • Anonyymi

      Joko kakkipylpyrän päiväkoti on mainittu?
      Myöskin erkinpellin apinahäkki on varteenotettava vaihtoehto.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe