Haluaa poistaa viestejä Rebell Yell-rupsullisuus

Jannelle v.nyt Sinde

Evätä tietoa väestönsuojelusta, ja sen tekemisestä. Ihan oikeiden väestönsuojelu-ohjelmien kanssa.
Tämä on tyylilin aiheuttamista, esim. eri isä ympäristöjen luomista.
Ei sinne saa mennä keskustelemaan ekshibitionismitta.
"Te ette ole nähneet, mitä hän on tehnyt."
Hän pakenee frustraation, turhautuman ajamana, vain pelkästään pelon tunteessa, sen eväämässä, hänen tyttärensä näin laukaisee häpäisemisen aihepiiriä, kuten jatkuva assosiaatio-frustraation käyttö, ja näin kivun tuottaminen, sillä sukupuolen halventaminen, seksuaalisuutta käyttämällä, turvallisuushakuisesti kilpailemiseen. Häneltä itseltää, sekä hänen vaimoltaan on purkautuneet silmänosat, edesvastuuttomuuden osilta.
1. Aknen levittäminen leukaperiin sukupuolisten alueiden merkitsemiseksi, kasvoista näin häpäisemisen sukupuolihäiriötä käyttäen, näin painostamalla seksuaalihäiriötä.
2. Silpominen, pitkäaikaisen lapsettomuuden aiheuttaminen, väkivallan kohdistaminen.
Naapuri oli jo hampaiden poisto fokusaatiossa, hän kärsi tästä todellisuuden aiheuttamasta, joukkosuggestio-harhasta.
Hän ei halunnut tuottaa, tai aiheuttaa kipua kenellekään käyttämällä vain psyykkisen kivun tuottamista, kuten assosiaatio-frustraaton laukaisemista, kehon sisään, kalloon ja pään sisään, tai assosiaatio-frustraation avulla ohjailemista, kivun tuottamisella, ja sitä käyttämällä saadakseen ohjailun vaikutelman.
Miten olet järjestänyt perheelleni joulun?
Hän tämän tekijä pelkää järjestelllä mitään, tai kenenkään ympräristöä, ollen ympäristössä vain monen hyvän asian edessä, ja vainoten ihmisiä, vaimollaan, vaimoineen ja ympäristöineen väkivallan kohdistamisen ajatuksien avulla. Ne ovat täyttäneet hänen mielensä, ja jopa hänen sielunsa siten, ettei hän pysty peloltaan, jota kokee sekä kotonaan että työ-ympäriistössään, toimimaan työ-ympäristössä, joka koostuisi näin pelkästään anarkistisista ryhmistä, jotka näillä pelkotiloilla poistaisivat aiheutettuja kivun tuntemuksia, kehostaan, eräänlaisella esiintymisellä, seksuaalisuutta käyttämällä.
- Miten ja millaisen joulukirkon olet järjestänyt, jouluksi perheelle?
Hänen haulikkonsa vain vähän hakee, ketään halventamatta, ja näin turvallisuudesta harhaa tuottamatta. Hänen haulikkonsa huolehtii ihan ihmeellisen hyvin myös intimiteettihygieniastaan, ja on näin, (hyvin otolinenko?) loukkaamaton, sekä yksityisyydensuojaa kunnioittava, ja yksityisyyttä tarjoava. Silpominen onnen, vapauden, ja ilon tunteiden puuttumisen seurauksena, turvallisuus-hakuisuuden vuoksi, onnistumisen elämyksettömän ympäristön aiheuttamisella, luuston kehityksellä, vapauden riistäminen, vankeuden kaltaisilla olosuhteilla, ympäristön onnistumisen elämyksettömyydellä, efektiivisyydettä.
Psykologi tuo vain silmiin kastraatiota kastraation perään, ja edellyttää ilmaiseksi tehtävää työtä, seksiväkivaltaa, ja sen harjoittamista, työnä, seksuaaliväkivaltaisuutta ympäristönä esitellen, ja sillä jopa vaarallisesti, vahingoittaen väkivaltaisuudella kilpaillen.
-3 väestönsuojelu-aluetta
- 3 kastraatiota
osoitus-, ohjaaminen-, omistusjärjestelmä
Vähän liian todellisuuden tuntuinen kieltämättä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Npt.Vakaumuksenvast.

      Hän, poliisiteologi, joka oleilee tämän naristisen naisilta kerjääjän, ja mielellään heidän kanssaan kilpailevan, miehen kanssa, joka haluaa näin vasta kehitysvammaisena, vasta hallita seksuaalisuuttaan, joka on pelon väkivalloin kohtelemaan, ja vailla meterologiaa, tai edes oikeudenmukaisuuden oppia siitä.
      Hän on halunnut virkaansa astuessaan vain keskustella siitä, mikä on hänen sisarelleen, esim. oikeaoppinen tapa suorittaan seksuaalielämää, ja sukupuolisuhdetta, jopa opiskellen sitä. Hän on vajaamielinen, ja sukupuoli-vaihdoksellisuuden uhri. Hänen ympäristöstään, ja hänen perheeltään, ympäristöltä on purkautuneet silmänosat edesvastuuttomuuden osilta, mutta tämä voi koskea yhtä hyvin, jotakin aivan tavallista, ja muuta sukupuolista, ja osin sukupuolellisuudella erityksessä olevaa ihmisryhmää, ihmisjoukkoa. Sukupuoli-eristämisen käyttö väkivalloin, ja pelkässä turvallisuushakuisessa omaneduntavoittelutarkoituksessa on kiellettyä. Se on turhaa, ja sukupuolinuolevaa väkivaltaisuutta, joka on vain edsutavaa väkivaltaisuutta, sekä sen mielistä väkivaltaisuutta, vailla lepohetkiä, ja vai lapsilla teetätetyllä seksuaaliväkivaltatyöllä, seksiväkivaltaisuudella, jota persoonallisuutta tutkien halutaan harjoittaa syrjimisellä. Hän ei saa tavoitella enää omaa etuaan, julkeavasti julistaessaan sanomaa näin: " Samansukupuolinen, sosiaalinen, ja sukupuolinen seksuaalinen kanssakäyminen on pakollista, ohjattavaa ja suositeltavaa, koska.... "
      Tapaaminen on kiellettyä ahdisteluna:fokustaaiota tuottamattomina, ja assosiaatiota laukaisemattomina. Julkeavasti julisteleva poliisiteologi haluaa jatkaa: "Vain samansukupuolisen sosiaalinen kanssakäyminen, sukupuolinen, voit todeta kehittävän ulkonäköä, joka on järjestysluvullisuuden sekä tasapainoisuudentakia, se on oikeudenmukaisuutta, joka luo yksityisyyttä."
      Suoranainen sadismin mitalijärjestelmän käyttö, on kiellettyä, myös julkeavasti julistamisen yhteydessä.
      - Millainen joulu kirkossamme on tänä vuonna? Millaisia koneita tapaamme?
      Ihmisiä, eri isiäni, jotka näin inhimillisyydellä kohdellen toimivat koneina, ja ympäristönä luovat inhimillisyyden persoonallisuudeksi.
      Hän kysyy, tämän julistajan omainen, hänen asianajajansa: "Milloin minä saan sellaisen?"
      Häntä ei voi siis hyväksyä naisten kanssa kilpailijana, koska hän ei enää edes kykene, raivoltaa, vihalta ja väkivalta-hakuisuudelta, tuntemaan sellaista: "Palkita lahjakasta opiskelijaa seksi- ja seksuaalisuhteella, sekä halventaa ja syrjiä, ahdistelunsa avulla, heikkolahjaista oppijaa, joka on ollut opiskelemassa, samanaikaisesti, syyllistämällä seksuaalisuutta käyttämällä, seksi-elämän avulla, tehden siitä vain välineen."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe