Kummeille joululahja

riuraau

Jos annatte lapsenne kummeille joululahjan, niin mitä? En oo keksiny 2v tytön kummeille mitään... Pariskunta, joilla omia lapsia ja useampi kummilapsi, niin ei viitsis niitä iänikuisia ifolormukeja ja kalentereita kaappiin ostella.. Onko ihan tyhmä ajatus ostaa valmis tai tehdä itse niiden mieltymysten mukaan joku herkkukori?

5

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entäs nämä?

      Herkkukori on hyvä idea ja sinne mukaan vaikka ajantasalla oleva kuva lapsesta. Ei jää sitten nurkkiin kierimään mitään taide-esineitä, mitä on pakko koittaa muistaa laittaa esille aina kun esineen antaja tulee kylään ;-). Ehkä herkkukori voisi sisältää kuitenkin jotain ei niin jouluista sapuskaa? Kun jouluna rupeaa jo usein tulemaan korvista ulos ne glögit ja piparit... ehkä jotain vähän erilaista? Vaikka sushi-tarpeita, tai jotain italialaista, juustoja, jotain vähän spesiaaleja hedelmiä, hyvää viiniä tms. ? Mistä nyt kukin tykkää...

      Ekan kummilapsen kohdalla oli ihan kiva parikymppisenä saada valokuvakalenteri, mutta kun niitä tuli myöhemmin kaikilta kolmelta kummilapselta samana jouluna niin eipä niitä tule enää käytettyä. Valokuvamukit on kaameaa krääsää.

    • kummitä

      Sain viimevuonna kummilapseni vanhemmilta (jotka ovat enoni vaimoineen, eli olisivat varmaan ostaneet minulle jotain ilman kummisuhdettakin) kolmen kuvan kehyksen, jossa kolme kuvaa kummipoikani 6kk kuvauksista. Kyseessä on ensimmäinen ja ainut kummilapseni, ja minusta näitä valokuvia pojasta on ihana saada, toki saan niitä muutenkin kuin lahjaksi :)

    • kummelinen

      Paras joululahja olisi kummilapsen kiitos siitä lahjasta, jonka minä annan hänelle. Lapsi ei tietenkään osaa moisia ajatella, mutta vanhemmat osaavat! Monet vanhemmat päivittelevät, miten se ja se kummi on niin nihkeä eikä muista eikä sitä ja tätä. Tällaisten tapausten kannattaisi mennä itseensä, ja miettiä, onko oma yhteydenpito kummiin ollut ensiluokkaista. Kummi ei kaipaa lahjoja, mutta kiitosta kaipaa. Oma kummilapseni on veljeni lapsi, eikä lapsen henkilökohtaista kiitosta ole koskaan kuulunut, veljeni on joskus kiittänyt ns puolesta. Pieni kummilapseni vielä onkin, eikä tämä asia hänen tärkeyteensä sinänsä vaikuta, mutta vanhemmat! jos haluatte parhaanne mukaan tukea kummisuhdetta niin laittakaa lapselta kiitos, piirustus, pieni kortti tai vaikka kuvaviesti. Lapsikin oppii luontevasti pitämään kummiinsa yhteyttä.

      • kuusi kirjainta

        Totta. Kummi ei lahjoja kaipaa, vaan tunnetta, että on myös lapsen vahhempien mielestä tärkeä henkilö. Tärkeysjärjestyksen huomaa, mikäli kummilapsen vanhemmat pitävät oma-aloitteisesti yhteyttä myös kummiin ja muutenkin kuin velvollisuuksien merkeissä.

        "Kiitos" on 6-kirjaiminen lyhyt sana, joka merkitsee paljon.


    • gummia

      Anna lapsen piirtää kangastusseilla blankoon tiskirättiin tai tyynyliinoihin. Tyynyliinoihin voi painaa myös lapsen kädenjäljet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe