Auttakaa

Pelokas00

Kymmenenvuotta sitten kärsin pakonomaisesta piireestä. Minulla oli tarve pestä kaikkea mm. kirjoja, esineitä, vaatteita, huonekaluja yms kaikkea mahdollista koska olihan muut niihin koskeneet. Nyt minulle on alkanut tulla takaisin niitä piirteitä. Mieheni petti minua vuosi sitten ja erosimme kuukausi sitten. Pettämisen seurauksena olen tuntenut inhotusta, pesen kaiken mihin mieheni on kosenut, esineet, vaatteet, pesen pyykkiä jatkuvasti koska kun olen ne pessyt vaikka ne olisi puhtaita tunnen jonkunlaista puhtautta koska mieheni likasi meidän suhteen pettämällä. Olen yrittänyt kontrolloida ajatuksiani ja lopettaa tuon koska en halua sitä samaa helvettiä mitä koin kymmenen vuotta sitten. Eilen sain paniikkikohtuksen ennen nukkumaan menoa jonka myös olen viimeksi saanut kymmenen vuotta sitten. Olin hysteerinen, itkin, en saanut henkeä mutta rauhotuin. Sen loputtua tunsin jonkilaista tyyneyttä. Olo on jokseenkin rauhallisempi nyt enkä koe, että minun tulisi pestä jotain esineitä tai vaatteita. Miten nyt käy? Myös ystävi kertoi kaksi viikkoa sitten, että hänet oli raiskattu teininä. Miten voin saada paniikkikohtauksen jonka olen viimeksi saanut kymmenen vuotta sitten? Kulkevatko tämä raiskaus ja pettäminen jollaintapaa käsikädessä?

2

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+14

      Kurjaa ettet ole saanut vastauksia, toivottavasti muualta olet saanut? Ymmärrän hyvin tuon tarpeen pestä,se kai johtuu juuri tuosta, niinkuin sanoit, että kun asiat tuntuvat liatuilta ja mielessä asiat sekaisin, niin sitä hakee turvaa ja koettaa saada tavallaan kontrollia takaisin itselleen edes sillä tavalla. näin ainakin itselläni.

      Järkytys on laukaissut sinulla uudelleen jo pois jääneet ongelmat, toivottavasti olet saanut keskusteluapua ja lääkkeellistäkin lievitystä.

    • Suru

      Minusta tuossa kävi niin, että onnistuit suremaan pakko-oireisuutta aiheuttaneen ahdistuksen pois. Tai ahdistuksen takaa paljastui lopulta valtava suru, joka purkautui voimakkaasti. Niin voimakkaasti, että sitä voisi pitää paniikkikohtauksena. Raiskaus ja pettäminen ehkä assosioituvat lähelle toisiaan, joten tuo ystävän kertomus on saattanut saada sun tunteet lopulta liikkeelle.

      Mutta miten tuosta eteenpäin. Itselläni nimittäin sitä surua jatkui kaksi vuotta ennen kuin olo helpotti lopullisesti. Voi olla että tuo on tilapäinen helpotus tai sitten lopullinen pääsy eroon pakko-oireiseksi menneestä esineiden pesusta. Silloin voin onnitella sinua pakko-oireisuuden voittamisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2275
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      70
      1914
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      152
      1618
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe