RAJU KESKENMENO

toipilas1

Sunnuntaina todettiin että sikiö kuollut 4 viikkoa sitten, lääkkeet kouraan ja kotiin...
Otin sitten pillerit ja 2 tuntia myöhemmin alkoi kova vuoto, siis isoja hyytymiä ja vartin välein vessaan kun ei lasten vaippa pitänyt :( 6 tuntia tätä kestettyä alkoi heikottamaan, tuntia myöhemmin lähti taju.
Ambulanssilla kiireesti sairaalaan jossa vuoto väheni jonkin verran, laskivat kuitenkin että siellä meni vielä n.litra verta... Paljonkohan kotona meni?, omien havaintojen mukaan 1,5-2 litraa, toki osa ollut kalvoja ja sikiö( mikä nyt ei kovin iso vk 6 ole).
Sairaalassa tila romahti ja kiireellä kaavintaan, pari pussia verta ja aaamulla kotiin toipumaan. Viikko on mennyt ja joka päivä on edellistä parempi.
Lääkäri oli sitä mieltä ettei estettä udelle raskaudelle ole, mutta mitä jos näin käy uudelleen? En usko että kestäisin toista kertaa. Jo pelkästään toivotun lapsen menetys, saati sitten kun meinaa itse menehtyä
Löytyyköhän kohtalotovereita? oletteko yrittäneet vielä ja millä tuloksin?

6

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinpä meillä

      Meillä meni näin. Tammikuussa keskenmeno aivan kamala kokemus. Siitä sitten tulin saman tien uudestaan raskaaksi. Oli alusta asti semmonen olo että ei mene tämäkään hyvin ja niinpä meni sekin kesken huhtikuussa. Sitten päätettiin että odotetaan ainakin parit menkat. Ja nyt sitten olen raskaana viikolla 26. Kaikki ainakin tähän asti menny hyvin. Mutta kun muistelen ni oli tuo alku vuosi kyllä todella rankka. Toivottavasti sinäkin uskallat vielä yrittää.

      • Älkää hoppuilko

        Yrittäkää uudelleen vasta sitten, kun olette terveitä. Suosittelen kunnon toipumisaikaa ja sen jälkeen kuntotestiä, että oletteko ylipäätään siinä kunnossa, että raskaus voisi nyt sujua hyvin, jotta tuloksena voisi suurella todennäköisyydellä olla terve lapsi.


    • ooteegdu6

      Minulla samanlainen juttu noin vuosi sitten. Meni kaksi viikkoa toipumiseen ja sairaalassa oikein ihmetteli mun heikkoa vointia, kun koskaa ei ole muilla näin ollut.:)
      Tulin raskaaksi n. 2,5kk sitten. Nyt rv 12 2 ja vuodan verta. Vähän tosin. Siksi ei tehdä mitään. Kehoitti odottamaan maanantaihin, että menen sitten terveysasemalle lekuriin, joka katsoo onko aihetta lähettää sairaalaan. Näin tässä maassa hoidetaan viallisia äitejä.
      En vaan kestä tätä!!!

      • ooteegdu6

        Kävin tänään lekurissa. Ja edelleen vaan odotellaan. Suoraan en päässyt sairaalaankaan. Sairaalasta soitellaan aika sitten joskus... Nyt rv 12 3. Nyt lauantaista asti vuotanut vähän. TK-lekuri sanoi, että odotellaan, jos tulisi itsestään ulos, mutta kuitenkin tarkisti asian gyneltä. Toivottavasti pääsis sairaalaan ajan edes tällä viikolla, että tietäisi onko kohdussa ylipäätänsä elämää.


    • ooteegdu6

      Taas meinasivat antaa lääkkeellisen tyhjennyksen, mutta en suostunut ottaa sitä. Vaadin kaavintaa ja sen myös sain. Eivät uskoneet, että voin olla muka 2-3viikkoa heikossa kunnossa edellisellä kerralla, kun sain lääkkeellisen tyhjennyksen. Heikko olo sen jälkeen muka mahdotonta. Eli en ole enää raskaana. Viikkoja nyt 0. Vauva oli vielä eilen kohdussa, mutta kuollut. Kiva joulu tulossa. Yhtä kyyneltä vaan.

    • Viljamsonni

      - Miksi synnytyksessä on mukana lämmintä vettä?
      - Jos lapsi syntyy kuolleena, saadaan lihakeittoa. :-DDDDDDDDDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe