rentalcars.com

Välittää muiden vuokraamojen autoja usein aika edullisesti. Yhden asian he kuitenkin pitävät itsellään erioikeutena: Vakuutta luottokortilta ei palauteta, vaikka sitä moneen kertaan erikseen pyytää. Se on meriselityksen mukaan kiinni pankeista. Ei minun kortillani ole kuitenkaan varaa vuokrata montaa autoa kuukaudessa, jos jokaisesta jää tonni kiinni pidemmäksi aikaa kuin kuukaudeksi vakuudeksi, vaikka vuokra-auto on varmasti todettu vahingoittumattomaksi. Rentalcars vuokraa kuulemma 2.1 miljoonaa autoa vuodessa ja jokaisella vuokraajalla tonni vakuuksia. Sehän tekee rentalcars.com vakavaraisuudelle parin miljardin plussat. Ja kaikki muiden rahoilla!

25

8709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomapilalle

      rentalcars.com /goltcar teneriffa eteläinen kenttä netin kautta maksettu .rentalcar.com sivulta tilattu.rahat meni ei autoa kuin uudella varauksella/maksulla louttokortilla paikanpäällä lentokentällä. varokaa asiassa ei ole mitään kuluttaja suojaa ps. ei auta vaikka olet maksanut macter.... kortilla nordea ei ota kantaa

      • croteri

        Rentalcars ei ole autovuokraamo, vaan etsii useiden vuokraamoiden hinnat. Niistä voi sitten tehdä varauksen Rentalcarsin kautta. Olen käyttänyt monella lomalla ja kaikki on sujunut ongelmitta. Jokainenhan voi toki halutessaan tutkia eri vuokraamoiden hintatason Rentalcarsin kautta ja sitten tehdä varauksen suoraan haluamaansa oikeaan autovuokraamoon. Ilmeisesti Rentalcarsilla kuitenkin autvuokraamoiden kanssa diilejä, koska vuokraaminen on usein Rentalcarsin kautta edullisempaa - https://vk.cc/6OvAGw


      • Anonyymi

    • naappa

      JKA56... Kuka teki katevaruksen? Rentalcars?

      Eipä tainnu olla, vaan paikallinen vuokraaja (Hertz, Europcar, Avis kenen autolla lie sittan ajoitkaan) panttia autosta ja omavastuusta.

      Koita saada faktat oikein...

      • jka561

        No kokeillaan saada faktat oikein: (tämän saa tietenkin lukea myös rentalcars henkilökunnasta muutkin kuin sinä) Luottokortin katevarauksen tekijän nimi oli pitkään juuri Rentalcars, jonka tiedon luin omasta luottokortin listauksesta. Eipä asiaa kiistetty Rentalcarsilla, kun katevarauksen purkua juurikin Rentalcarsilta (minun juridiselta sopimuskumppaniltani) tivasin. Kukaan ei ilmaissut asiaa niin, etteikö se heille kuuluisi. Sen verran katevarauksen vapauttaminen kuitenkin vaati, että saatiin tänne tekstiä. Tuollaisen yrityksen, jolla ei ole yhtään autoa tai muutakaan kiinteää omaisuutta, on melko mukava pidätellä ihmisten rahoja. Sillähän esim pankit pärjää, kun ne pystyvät vaikka vaan päivänkin pitämään ihmisten rahoja omassa käytössään.


    • Vuokra-auto

      Itselläni erittäin huonot kokemukset vuosilta 2012 ja 2013 näistä autovuokraamoista: Rentalcars.com ja eAutovuokraamo.

      Vuokrakohteet olivat Espanja ja Italia.

      Hinnat on kyllä halvimmasta päästä, mutta kaikki muu on kehnoa.
      Taitaa toimia sama firma useilla eri nimillä eri maissa ja kaupungeissa.

      Asiakaspalvelu täysin ala-arvoista. Tietoa ei saa vaikka kysyy.

      Kusettivat törkeästi myös bensiinimaksussa Espanjassa:
      Sanoivat, että auton olisi saanut palauttaa tankki tyhjänä, ja että 110 euroa polttoainemaksua otetaan aina joka tapauksessa, koska he itse täyttävät tankin!

      Varokaa siis: eAutovuokraamo sekä rentalcars.com

      • Vuokrasimme auton syyskuussa 2013 Mallorcalla Rentalcars.comin kautta. Asiakaspalvelu kertoi jo etukäteen, että auto vuokrataan tankki täynnä ja että meidän piti maksaa tuo tankkaus paikan päällä autoa hakiessamme. Lisäksi sekä asiakaspalvelu että itse autovuokraamo paikan päällä selitti, että auton saa palauttaa tyhjällä tankilla. Toki tämä kaikki luki myös selvästi vuokrasopimuksessa.

        Täytyy tietysti sanoa, ettei tuo kauppa ollut meille kovin edullinen, koska meillä jäi puoli tankkia käyttämättä. Mutta tiedossa asia oli jo etukäteen.

        Olemme vuokranneet ennenkin Rentalcars.comin kautta ja olleet aina tyytyväisiä!


    • Skoenoe

      Välttäkää Rentalcarsia!

      Varasin Saksasta "luksus"-luokan auton viikoksi. Parin päivän päästä varauksesta sain soiton heiltä, jossa kerrottiin, että valitettavasti emme voi tarjota maksamaani hintaan sen luokan autoa, mutta muutaman kympin(!) alennuksella saisin Passatin tai Tiguanin tilalle. Tein varauksen kaupunkitoimistoon. He sanoivat, että lisähinnasta saisin alkuperäistä luokkaa vastaavan auton jos noudan sen lentokentältä. Siis mitä ihmettä!? Eihän asiakkaalle voi ensin myydä jotakin tiettyä tuotetta, tarjota sitten pienellä alennuksella paria luokkaa alempaa autoa ja sitten tarjota alkuperäisen valintani mukaista autoa lisähinnasta. Useasta pyynnöstä huolimatta he eivät suostuneet tarjoamaan alkuperäistä valintaani vastaavaa autoa, joten peruin varaukseni.

      Heidän sivuillaan luki, että luottokortiltani ei veloiteta kyseistä summaa, ennen kuin varaus on vahvistettu. Varausstatuksessani luki "odottaa vahvistusta". Kaikesta huolimatta puhelun päätteeksi minulle kerrottiin, että olemme jo veloittaneet summan, mutta sen palautuksessa saattaa kestää jonkin aikaa. - huoh.

      Hinnat ovat heillä ylivoimaisia, mutta heillä ei ole sitä kalustoa tarjolla mitä he mainostavat. Toiminta perustuu asiakkaan harhaanjohtamiseen ja valheisiin. Sain lukea ja kuulla myöhemmin muistakin vastaavanlaisista tapauksista.

      Suosittelen välttämään Rentalcarsia.

      • jussinen1

        Rentalcars ei ole autovuokraamo, vaan etsii useiden vuokraamoiden hinnat. Niistä voi sitten tehdä varauksen Rentalcarsin kautta. Olen käyttänyt monella lomalla ja kaikki on sujunut ongelmitta. Jokainenhan voi toki halutessaan tutkia eri vuokraamoiden hintatason Rentalcarsin kautta ja sitten tehdä varauksen suoraan haluamaansa oikeaan autovuokraamoon. Ilmeisesti Rentalcarsilla kuitenkin autvuokraamoiden kanssa diilejä, koska vuokraaminen on usein Rentalcarsin kautta edullisempaa.


    • Keijo3

      Minulle kävi niin, että autosta löydettiin palautettaessa lukuisia virheitä, joita en vuorenvarmasti ollut aiheuttanut. Asian pitäisi tulla maksamaan minulle vain 30,00 €, mutta korjaus on veloitettu luottokortiltani ilman mitään katevarauksia ja nyt sitten odotan palautusta tililleni. Laittoivat siis vakuutusyhtiön maksamaan aiheettoman korjauksen. Katsoin auton pintapuolisesti läpi lähtiessäni (pimeässä hallissa) ja löysin yhden pienen naarmun, jonka tulkitsin liika mitättömäksi. palautettaessa auto katsottiin läpi hallissa taskulampun kera ja kuten sanoin, virheitä löytyi useita. Asiakkaalle jäi siis virheiden vakavuuden arviointi, mikä ei voi olla oikein. Ilmeisesti Suomesta tullut katsottiin hyväksi kohteeksi tämän tapaiselle menettelylle.
      Vältän kyllä tätä firmaa jatkossa ja aioin olla yhteydessä myös korjauksen maksaneeseen vakuutusyhtiöön, joita tämä saattaa kiinnostaa.

    • lomaautohuijaus

      Italiassa auton vuokran hinta nousi lopulta kolminkertaiseksi alkuperäisestä rentalcarsin ilmoitetusta hinnasta. Koko bisness perustuu välistävetoon joten kannattaa vuokrata auton suoraan vuokraamosta niin ei tule ikäviä yllätyksiä.

    • Jymäytetty

      Samat sanat. Älkää menkö tähän Rentalcars retkuun.

    • Viduttaa

      Aivan Vibun surkea lafka. Aikaa, paikkaa muutettiin ja autoa. Takuusumma oli 600 € . Peruin vuokrauksen, ja menetin 150€ peruutuksesta, vaikka he eivät pitäneet mistään itse kiinni, ei ajasta, noutopaikasta ja automerkistä. EN SUOSITTELE. Mukavaa kun loma alkaa näin.

    • Kartelli

      Minua laskutettiin tuplasti koska heidän sopimusvuokraamonsa (Dollar) väitti että tarvitsen autoon lisävaakuutuksen vaikka autossani oli jo vakuutus, muuten en olisi autoa saanut, eipä siinä vuorokauden hereillä olon jälkeen paljon voi vastaankaan pistää. Lisäksi auto oli aivan eri mitä olin varannut ja jotain sille oli tehty ettei kulu koska en meinannut päästä normi mäkiäkään ylös sai lappu lattiassa ajella. Jälkikäteen rentalcars ota mitään vastuuta tapahtumasta, ilmoittavat vain selvittävänsä asiaa.

    • Mappi

      Rental cars ja vuokrafirmat laskuttavat tuplahinnat. Kannattaa vuokrata suoraan vuokraajilta niin ei tule yllätyksiä luottokortille.

    • Juhnu

      Joo. Tuli pettymys rental carsin suhteen. Kaikki oli sovittu mutta yllättäen autovuokraamo oli myös laskuttanut samat. Hommaa ei voi kuulemma oikaista. Kannattaa olla hereillä tämä rentalin suhteen.

      • tuplakusetus

        Näyttäisi olevan meillä sama tilanne. Vuokra maksettu Rentalcarsille maaliskuussa ja nyt Italiasta palattuamme vuokraamo veloittanut uudestaan.
        Rentalcars "selvittää" asiaa.


    • Holi

      Varo yllätys rental carsin kanssa. Ei kannata heidän kanssa sopia mitään. Vuokratkaa suoraan autovuokraamosta niin ei tarvii pettyä ja taistella saatavista. Niitä ei saa takaisin.

    • Vältä

      Älkää missään tapauksessa käyttäkö tätä firmaa.

      • tosi

        Jouduin Rentalcarin ja Goldgarin huijattaviksi Malagassa=Ostin kaiken kattavan vakuutuksen Rentalcaarista ,mutta Goldcaarissa Malagan lentokentällä maksatettiin taas jokin vakuutus =65€ ,valehtelemalla että maksu on vakuus tankkauksesta(=englanniksi) ,mutta paperissa olikin Espanjaksi ,että myytiin vakuutus, no oma syy kun ei osaa lukea espanjaa!!! Mutta oli viimeinen vuokraus Rentalcarista=(eivät korjanneet huijausta) ja Goldcarista


    • Anonyymi

      En suosittele kenelläkkään Rental Cars:a!

      En suosittele! Varasimme auton heidän kauttaan Budgetilta ajoneuvon ja otimme lisävarusteeksi vakuutuksia sekä navigaattorin autoon.

      Budgetin tiskillä Italiassa väitettiin ettei näitä oltu ostettu mukaan ja "pakkomyytiin" ne meille.

      Jälkikäteen olen yrittänyt selvittää asiaa Rental Cars:n kanssa, mutta reklamointi on tehty niin hankalaksi ettei asiaa pysty hoitamaan. Sähköpostiin kyllä vastattiin ja sysättiin syy autovuokraamoon niskaan mitä se osiltaan onkin.

      Valitettavasti tällaisella toiminnalla menee usko koko alaan.

    • Anonyymi

      Varokaa firmaa, Netissä tilattu ja maksettu sopimus ei toimi tiskillä, on välitysfirma ja lisäkustannuksia tiedossa, yllätys 1600e vakuus 1 kk,den ajaksi??????

    • Anonyymi

      Todella huonoja kokemuksia Rentalcarsista sekä erityisesti Espanjalaisesta RecordGosta. Älkää ottako kummastakaan mitään. Rentalcarsin kautta vuokrasin auton ja pantti tietysti otettiin Espanjassa autosta 1400e, jota ei ole edelleenkään palautettu yli 30 päivän jäkleen. Kukaan ei vastaa mihinkään viesteihin ja käskee vain odottelemaan. Rentalcarsin asiakaspalvelu ei toimi. Olen useita vuosia vuokrannut autoja ja monesti vielä Rentalcarsin kautta, mutta tämä oli viimeinen kerta. Niin kusetusbisness koko ala.

    • Anonyymi

      Rentalcars ei ota mitään vastuuta mistään eikä suostu tekemään minkäänlaisia muutoksia/joustoja varauksiin. Vaikka emme saaneet varaamaamme autoa, jouduimme silti maksamaan sen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe