Neurologi Tarja Pohjasvaara

ei ammattitatioa.

Millaisia kokemuksia teillä on hänen ammattitaidostaan ?

Oman kokemukseni perusteella ei osaa neurologintyötään ja työntää kaikki asiakkaan päävammat psykiatriisiksi ongelmiksi.

Käsittääkeni hänellä ei ole minkäänlaista koulutusta psykologiasta tai psykiatriasta.

Toistaa lähes sanastasanaan sen mitä vakuutuslääkäri on sanonut.

Niinhan se yleensä on lääketieteessä, kun oma ammattitaito loppuu siirretään kaikki asiat milenterveyden ongelmiksi.

Kuuntelin juuri radio-ohjelman, joss eräs nainen vaati päästä tutkimuksiin sydämensä vian vuoksi.

Sairaala lähetti hänet PSYKIATRILLE useaan kertaan !

Psykiatri totesi hänet jokakerta psyykkisesti terveeksi !

Lopulta hän pääsi sydäntutkimuksiin ja reikä läpästä ainkin löytyi.

Oma tuttuni epäili itsellään syöpää ja meni puolisonsa kanssa sairaalaan. Ultraääni lääkäri totesi, että ei teillä ainakaan syöpää ole.

Potilas totesi puolisolleen; ne yrittää tehdä minusta HULLUN ! mutta minä en ole hullu enkä suostu lähtemään täältä sairaalasta pois ennenkuin minut on leikatttu ja tutkittu.

Lopulta hänet suostuttiin leikkaamaan: HAIMASYÖPÄ levinyyt maksaan ja muualle. -> lähetettiin kotiin kuolemaan. Eli vielä 3 kuukautta ja laihtuen rajusti ja sitten kuoli.

Lääkärillehän tämä on helpotus, kun se että töppää niin uhri pannaan monttuun !

15

3178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhteyksiä ...

      Satakunnan sairaanhoitopiirissä on kaksi joko "neurologiaan erikoistumassa olevaa" tai jo erikoistunutta naislääkäriä, jotka eivät osaa neurologiaa. Heidän molempien mielestä EEG ja MRI ovat tarpeettomia tutkimuksia. Toinen heistä mainitsi: "sinulla on vaikea epilepsia, koska mitään poikkeavaa ei löydy CT-kuvauksesta." Näin ollen häneltä puuttuu tieteellinen ajattelu. On syytä epäillä häntä valelääkäriksi. Muutkin kokemani naislääkärit ovat sivuuttaneet tutkimusongelman ja keskittyneet liirum-laarumeihin.

      Sekä arvauskeskukset että sairaanhoitopiirit haluavat kaikille psykiatrisen lääkityksen. Oikean diagnoosin löytäminen vaikeutuu jatkuvasti, kuten esimerkeissäsi tuli ilmi. Esim. kilpirauhasen vajaatoiminta on enemmistön mielestä psykiatrinen sairaus, osaavien mielestä endokrinologinen sairaus. Samoin se, että asiakas itse tuntee joko painetta tai kasvaimen oireita, luetaan hulluudeksi, koska aistien (tässä tuntoaistin) ei kuulu arvauskeskusten mielestä toimia lainkaan. Esimerkkejä Pohjasvaaran opittavaksi voisivat olla esim. kallonsisäinen paine, aivokasvain ja aivolisäkekasvain.

      Valita kokemistasi ja kuulemistasi potilasasiamiehelle, Valviraan ja eduskunnan oikeusasiamiehelle. OAM on luotettavin näistä kokemistani. Harvassa sairaalassa potilasasiamies on nimensä veroinen, mutta henkilökunnan puolustajan roolissa kylläkin.

    • Missä oikeat asiantu

      Eikös vakuutusyhtiöt ja tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunta käytä tätä Tarja Pohjasvaaraa asiantuntijalääkärinään. Hyvä tietää, että sieltä on psyykkinen diagnoosi tulossa. Kyllä Suomen lääkärijärjestelmä on surkea, ei mitään ammattitaitoa ja kunniaa vaan lausunnot ovat sitä mitä vakuutusyhtiö haluaa. Uskoisin, että näiltä lääkäreiltä loppuu kohta potilaat, joten kirjoittakaa lisää kokemuksia niin tietää varoa ylimielisiä lääkäreitä.

      Missä oikeat asiantuntijalääkärit - rehelliset sellaiset???

    • En epäile ammattitaidottomuutta erikoislääkäreillä Suomessa. Sen sijaan he kaikki ovat ihmisiä ja jos vakuutusyhtiö tuo fyrkkaa paremmin kuin tavanomainen shp tai yksityinen praktiikka, niin kyse on ammattieettisestä ongelmasta, ei siitä, etteivätkö tietäisi tai osaisi.

      Nyt jo edesmennyt äitini haki työkyvyttömyyseläkettä ainakin viisi vuotta. Työterveyslääkäri puolsi, prykiatri puolsi, neurologi puolsi, neuropsykologi puolsi. Vakuutuslääkäri tyrmäsi kerta kerran jälkeen kohtaamatta potilasta todeten "pärjää Cipramil-lääkityksellä".

    • Valittamaan

      Potilaan pitää tehdä valitus Valviraan tai Aluhallintoviranomaisille tai oikeusasiamiehelle, kun kokee lääkärin toimineen väärin. Viranomaisten tehtävänä on selvittää asia ja selvää on, jos tietystä lääkäristä tulee paljon valituksia, niin kyllähän valitusprosessissakin se täytyy nähdä, että tämä lääkäri ei ole pätevä tai hän käyttää huumaavia aineita tai sairastaa jotakin sairautta. Ei terve ja ammattitaitoinen lääkäri tee mitä sattuu ja keksi saitauksia. Hänellä itsellään saattaa olla mielenterveysongelmia ja sen vuoksi olettaa asiakkaiden olevan henkisesti sairaita. Tai oma elämänhallinta on täysin pielessä. Ihmisiähän ne lääkäritkin ovat, jotkut rehellisiä ja ammattitaitoisia - ja toiset ei.

      Valituksia viranomaisille, niin lääkäri joutuu katsomaan peiliin.

    • Minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Neurologi Tarja Pohjasvaarasta hän on ollut lääkärini jo useamman vuoden ja aina on osannut hoitaa minun kipuasiat todella hienosti, sairastan harvinaista sairautta josta lääkäreillä on aika vähän tietoa mutta Pohjasvaara on ottanut minun sairauden hoitoni tosissaan mitä ei kaikki lääkärit ole tehneet. Tämä ei ole todellakaan mainospuhe vaan olen tosi tyytyväinen lääkäriini.

    • ????

      Onko kokemuksia neurologi Ilkka Pieninkeroisesta?

      • Retsimosse

        Täysi mulkku. Olin Validiassa INSURESSA tai solloin Käpylä ja Käpylä ehdotti neuropsykologista kuntoutusta ja tämä mulkero alkoi haukkumaan Käpylää aivovammojen tehtailusta.
        Ihan kyrpä jätkä.

        Timo Jokela

        Kotka


    • Vapina

      Sain asiallisen ja asiantuntevan lausunnon,niinkuin myös tutkimukset ja kallokuvaukset
      Tarja Pohjasvaaralta. Syytä vaivaani ei lääketiede vielä tunne,mutta diagnoosin ja vaivan kyllä. Diagnoosi sama kuin muiltakin kolmelta neurologilta 30v. ajalta ilman,että olisin esitellyt muiden lausuntoja. Eihän potilas voi päättää vioistaan ja vaivoistaan,jos niitä ei voi havaita. Masennus ja paniikkihäiriö,kuten myös pakkomielteiset sairaudet ,joita ei tutkimuksista huolimatta löydetä kuuluvat kyllä mielestäni psykiatrian puolelle,ei neurologille. Eivät psykiatrit pelkästään ns. hulluja hoida ovat myös mahdollisia ongelman ratkaisijoita.Kaikkea hyvää kaikille ja toivottavasti löydätte oikean alan lääkärin itsellenne,kun ette lääkäriä usko.

    • lärppäkoipi

      Ei ne lääkärit aina kaikkea osaa, vaikka olisivat kuinka erikoistuneita ja pitkään työssään toimineita. Minulle kirjoitettiin kehoitus mennä pitkäaikaseen terapiaan, kun valitin jalkakipua. Menin toiselle lääkärille, joka laittoi heti kuvaukseen. Jalka oli murtunut. On siis todella helppoa arvioida potilas terapian tarpeessa olevaksi (ilman psykiatrin pätevyyttä), mikäli ei halua paneutua asiaan, joka ei näy välittömästi vastaanotolla.

      Monet neurologit tekevät samaa. Valitettavasti.

    • .linkki.
    • yippee

      Minä sain työtapaturman johdosta aivoverenvuodon syyskuussa 2011. Minulla on 9 erikoislääkärin ( Neurologeja ja Neuropsykologeja) lausunnot että olen täysin työkyvytön. Pohjola riitautti asian ja haki Tarja Pohjasvaaralta lausunnon, jossa hän, näkemättä minua, väittää 7.12. 2014 vamman parantuneen ja että työrajoitteeni on enää alle 10%, joten työkyvyttömyyseläkkeeni lopetettiin. Tosin se on menossa oikeuteen.
      Viimeisin neuropsykologinen tutkimus tehtiin Medi-Porissa 4.7.2014. Vastaus.Täysin työkyvytön.
      Neurologi 2.12.2015. Täysin työkyvytön
      Että ei minkäänlaista ammattitaitoa.

    • Nenämerkki

      Valvira on 7.5.2018 alkaen poistanut Tarja Ilona Pohjasvaaran oikeuden harjoittaa lääkärin ammattia. Päätös on voimassa toistaiseksi.

    • Vaikeasanoa

      Onko kenelläkään tietoa miksi Pohjasvaaran lääkärinoikeudet on otettu pois?

      • Anonyymi

        Kiinnostaisi tietää sama! Onko tietoa?


    • Anonyymi

      Niin. Kun ei sanota eikä tehdä mitään, ne uhrit heitetään monttuun ja palkka sen kuin juoksee. Mitään vastuuta ei ole. Voi vaikka vuoden halutessaan kiusata tk-lääkäri kuolemansairasta potilasta eikä tutkimuksiin päästä. Sitten onkin liian myöhäistä tehdä mitään kun sairaalaan pääsee naapurin soittamalla ambulanssilla.
      Itse inhoan ylimielisiä lääkäreitä yli kaiken.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe