KILROY?

hawaii<3

Onko kellään kokemuksia KILROYn yliopistoista ulkomailla?ite meinasin ammattikorkeen jälkee lähtee hawaiin suorittamaan kandin(: onkohan miten kallista ja sillee?kiitti vastaajille!(:

4

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuvaanxx

      USA:ssa opiskelu on aika kallista ja ammattikorkeakoulun jälkeen sinun kannattaa hakea maisteriohjelmaan, eikä kandidaatin tutkintoon, koska AMK-tutkinto on kandia vastaava tutkinto.

      Kilroyn nettisivuilla on hintatiedot yhtä lukuvuotta varten, tarvitset nuo mainitut summat useampaa lukuvuotta varten, eli kandi kestää 4 lukuvuotta ja maisteri tietääkseni 1-2 lukuvuotta. UG on kandi ja PG on maisteri. Nuo hinnat ovat viime lukuvuodelta, joten ne ovat luultavasti korkeammat tällä hetkellä ja nousevat joka vuosi. Esim. kandiin tarvittiin viime lukuvuotena noin 27 000 euroa.

      http://education.kilroy.fi/yliopistot/yhdysvallat/hawaii-pacific-university

      Lukukausimaksut 2011/2012

      UG (lukuvuosi): Lukukausimaksut 18,500$, arvioidut asumiskustannukset (room & board) 12,482$, arvioidut muut kustannukset (kirjat, bussikortti yms.)) 3,285$ eli hakuvaiheessa varallisuutta todistettava yhteensä 34,267$.

      PG (lukuvuosi): Lukukausimaksut 13,590$, arvioidut asumiskustannukset (room & board) 12,230$, arvioidut muut kustannukset (kirjat, bussikortti yms.) 3,286$ eli hakuvaiheessa varallisuutta todistettava yhteensä 29,106$.

    • 7766

      USAlaisiin yliopistoihin on perusvaatimuksena ylioppilastutkinto. Voi olla vaikeata ammattikorkeasta hakea, sellaista tutkintoa kun ei taalla tunneta.
      Taalla myos opiskelu on tiukkaa ja kurssiluonteista, luennot pakollisia. Jos ei pysy tahdissa mukana potkitaan pois. Ei taida surffailulle paljon aikaa jaada.
      P.S. Se on Havajille.

    • fsmflsfkslf

      Nyt taisi mennä edellisellä vastaajalla ammattikoulu ja ammattiKORKEAkoulu sekaisin. Ammattikoulu on toisen asteen koulu ja ammattikorkeakoulu kolmannen asteen koulu. Ammattikorkeakouluun pääsyyn vaaditaan joko ylioppilastutkinto tai ammattikoulun tutkinto. Jos aloittaja kirjoittaa ensin ylioppilaaksi ja opiskelee ammattikorkeakoulussa itselleen 3,5-vuotisen tutkinnon, se on kandia vastaava tutkinto monessa maassa. Sen pitäisi kelvata myös USA:ssa kandidaatin tutkintoa vastaavana. Tietysti kannattaa ottaa yhteyttä haluamaansa yliopistoon ja kysellä ammattikorkeakoulututkinnon perusteella hakemisesta.

      Jos haluaa hakea ulkomaille opiskelemaan, kannattavinta on kirjoittaa ylioppilaaksi, sillä ammattikoulun papereita joutuu selittämään enemmän hakuvaiheessa. Monessa maassa kun ammattikorkeakoulua ei tunneta saati tunnusteta ylioppilastutkintoa vastaavana tutkintona. Sen sijaan ammattikorkeakoulun papereilla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet hakea maisteriohjelmiin eri maissa, koska useissa maissa sellaiset alat, jotka ovat Suomessa ammattikorkeassa, löytyvätkin yliopiston puolelta. Lisäksi suomalaisen ammattikorkeakoulututkinnon voi suorittaa englanniksi, joten tutkintopaperitkin saa siinä tapauksessa englanniksi.

    • fskdslmkfld

      Nyt meni itselläkin hieman sekaisin, sillä tämän lauseen:

      "Monessa maassa kun ammattikorkeakoulua ei tunneta saati tunnusteta ylioppilastutkintoa vastaavana tutkintona."

      Piti olla näin:

      "Monessa maassa kun ammattiKOULUA ei tunneta saati tunnusteta ylioppilastutkintoa vastaavana tutkintona."

      Tästä lauseesta jäi pois sanat maisteriopintoihin haettaessa:

      ...sen pitäisi kelvata myös USA:ssa kandidaatin tutkintoa vastaavana MAISTERIOPINTOIHIN HAETTAESSA.

      Luultavasti useat koulut ulkomailla ottavat suomalaisen AMK-tutkinnon perusteella maisteriopintoihin hakevan aika helpostikin, sillä raha ratkaisee ja tietysti yliopistot haluavat maksavia opiskelijoita. Tietysti ns. paremmilla yliopistoilla on varaa valita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe