Sopiiko miekkailu aikuisen harrastelajiksi?

30+

Kuinka paljon miekkailussa keskitytään kilpailemiseen ja onko mitään järkeä aloittaa lajia, kun ikää on 30 ja kiinnostusta kilpailemiseen tasan 0? En siis tahtoisi kisailla edes huvin vuoksi missään salikisoissa, jos sellaisia nyt järjestetään miekkailussa. Tahtoisin vaan harrastella omaksi ilokseni, välittämättä lainkaan siitä kuinka paljon osumia kukakin saa.

2

157

  Vastaukset

  • Vastauksena kysymykseesi, kyllä sopii.

   Sitten esitämiisi ajatuksiin - njaa-a. Miekkailu on kamppailulaji, joten ilman jonkinlaista kamppailua et voisi osallistua edes normaaleihin harjoituksiin. Lajin luonteeseen kuuluu "kilpailu", onhan laji syntynyt kaksintaisteluihin valmistautumisesta.

   Kilpailun ei silti tarvitse olla ryppyotsaista, joten vastaus kysymkseesi löytyy siitä, osaatko kohdata häviön tilaisuutena oppia ja kehittyä vai musertaako se sinut?

  • Historiallinen miekkailu mitään?

   Johtuu tietysti asuinpaikkasi tarjonnasta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   189
   2643
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1213