Islam on rauhan uskonto

sensuroitu n kertaa

Muslimit eivät tahdo pahaa juutalaisille ja Israelin valtiolle. Muslimit eivät ole koskaan sotineet kristittyjä ja juutalaisia vastaan. Muslimit eivät ole koskaan pyrkineet maailmanvalloitukseen ja alistamaan kaikkia kansoja islamin valtaan. Muslimit eivät ole koskaan levittäneet islamia miekan avulla. Muslimit eivät ole koskaan vainonneet vääräuskoisia ja tappaneet heitä tai alistaneet heitä orjan asemaan. Vääräuskoisten kristittyjen ja juutalaisten ei ole koskaan tarvinnut maksaa suojelurahaa muslimeille saadakseen elää rauhassa ja harjoittaakseen ammattiaan muslimien hallinnoimilla alueilla.

Kristityt ja juutalaiset saavat elää ja harjoittaa vapaasti uskontoaan muslimimaissa, eikä heidän tarvitse pelätä turvallisuutensa ja henkensä puolesta. Muslimit hyväksyvät evankeliumin levittämisen ja juutalaisen uskonnon harjoittamisen hallitsemillaan alueilla.

Muslimit eivät tahdo tappaa monijumalisia ja Jumalan kieltäjiä, ateisteja: profeetta Muhammad haditheissa ja Koraani eivät salli sellaista tapahtuvan vaan kieltävät jyrkästi miekan käytön infideleitä ja jumalattomia vastaan. Muslimien jaloin pyrkimys on elää rauhassa rinnakkain eriuskoisten ihmisten kanssa ja suvaita eri tavalla uskovia ihmisiä ja kansoja.

Islam on suvaitsevainen ja maltillinen rauhan uskonto, jossa vallitsee täysi tasa-arvo miesten ja naisten välillä, eikä ketään ole lupa vainota tai sortaa eriuskoisuuden tai erilaisuuden vuoksi. Islamin rangaistuskäytännöt ovat modernin liberaaleja eikä antiikkisia kivitysrangaistuksia ja pään katkaisemista miekalla hyväksytä muslimimaissa. Islaminuskoisissa maissa vallitsee täydellinen sanan ja uskonnonvapaus. Islamia saa kritisoida avoimesti, kunhan ei vain pilkkaa profeetta Muhammadia ja Allahia: se on kiellettyä ja kuolemalla rangaistava teko.

70

2117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MauriiiiiMauriiii

      Salaam aleikom, veli/sisko, tervetuloa palstalle! :)
      Vaikka en tiedä, kannattaako täällä oikeastaan käydä... mutta teet arvokasta työtä, kun jaksat selvittää näin aggressiivisella ja faktat hukuttaneellakin palstalla, mitä Koraani ja sunna kiistatta opettavat ja määräävät.

      Muttapamutta... "kivitysrangaistuksia" Jos aikuinen nussii jotain muuta kuin omaa puolisoaan, ja neljä ihmistä näkee tämän teon omin silmin, on kivitysrangaistus paikallaan. Se sitten onkin toinen asia, tapahtuuko niin koskaan käytännössä, että neljä ihmistä "pääsisi" näkemään tällaisen teon.
      Ja esim. Saudi-Arabiassa uskonnonvapaus ei kyllä toimi, eikä siihen edes pyritä, vaikka Koraani ja sunna puhuu siitä (ainakin 42:15 "Riita ei ole tarpeen välillämme; Jumala kokoaa meidät, ja Hänen tykönänsä on matkamme pää", 109 koko suura, 2:256, 41:40, 28:56, 10:108, 10:100, 18:29...)

      • lollero

        Et tainnut hoksata, että aloitusviesti on sarkasmia... ;)

        Islam toki pyrki alussa uskonnonvapauteen, mutta kitmania harjoittaen jätit kertomatta sen, että kun Muhammad sai enemmän vaikutusvaltaa ja lisää seuraajia, islam kääntyi toisuskoisten uskonnonvapautta vastaan.

        Niinpä ei-muslimeille jätettiin kol­me vaihtoehtoa: 1) heidän on joko käännyttävä islamiin eli todis­tettava “Al­lah on ainoa jumala ja Muhammad Hä­nen profeet­tansa”; 2) jos he ovat kristittyjä tai juutalaisia, hei­dän on musli­miksi kääntymi­sen sijaan mah­dollista alistua hal­vek­si­tuik­si toisen luokan ihmisiksi, dhim­meiksi, jotka maksavat musli­meille suojelura­haa, jizyaa, vält­tääkseen tule­masta tapetuiksi tai joutumasta mus­limien or­jiksi; 3) muslimit taistelevat heitä vastaan ja hei­dät tapetaan ja hei­dän omaisuu­tensa, vaimonsa ja lapsensa tule­vat lailliseksi sotasaaliiksi musli­meille.
        Tämä on islamin käsitys "uskonnonvapaudesta".


      • Kristitty

        Tietääkseni, jos muslimi kääntyy jossakin arabimaassa Kristityksi hänet surmataan. Että se siitä rauhan uskonnosta.


      • 12+3

        "Salaam aleikom, veli/sisko, tervetuloa palstalle! :)
        Vaikka en tiedä, kannattaako täällä oikeastaan käydä..."

        Miksi ei kannattaisi. Olen ihmetellyt, kun islami-palsta huutaa tyhjyyttään. Monia aika hurjiakin juoruja on liikenteessä, mikset haluaisi niitä olla oikaisemassa? Vai onko niitä mahdotonta oikaista (totuutta muuttamatta)?


    • sensuroitu n kertaa

      Suura 42:15 on kumottu ja myöhemmin kirjoitetut sen kanssa ristiriitaiset sotaan ja tappamiseen kehottavat säkeet ja suurat kumoavat sen. (Yleinen kumoamisen periaate on sanottu säkeessä 2:106; islam-opas sivustolta löytyvät Koraanin kirjat ja säkeet syntyajankohdan mukaisessa järjestyksessä) Kumottuja ovat myös muut mainitut säkeet

      Voimassa ovat seuraavat säkeet:
      8:39. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota, vaan yksin Allahia {koko maailmassa}, mutta jos he herkeävät (palvomasta muita Allahin lisäksi), tietää Allah, mitä he tekevät.
      9:5. Kun rauhoitetut kuukaudet (islamilaisen kalenterin 1., 7., 11. ja 12. kuukausi) ovat kuluneet, tappakaa uskottomat missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he katuvat, pitävät rukouksensa ja antavat almuja, antakaa heidän mennä rauhassa. Allah on Anteeksiantava.
      9:29. Taistelkaa niitä Kirjan ihmisiä (juutalaisia ja kristittyjä) vastaan, jotka eivät usko Allahiin ja viimeiseen päivään, eivät pidä kiellettynä sitä, mitä Allah ja Hänen profeettansa ovat kieltäneet, eivätkä ota uskonnokseen totuuden uskontoa (ts. islamia). Taistelkaa heitä vastaan, kunnes he maksavat nöyrinä veronsa.
      Samat asiat kerrotaan luotettavissa ja kaikkien muslimien arvostamissa haditheissa.
      Sahih al-Bukhari 4:52:177; Abu Huraira on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: “{Viimeisen tuomion} hetki ei ala, ennen kuin taistelette juutalaisia vastaan ja kivi, jonka takana juutalainen piilottelee, sanoo: “Oi, muslimi! Takanani piilottelee juutalainen, joten tapa hänet.”
      Sahih al-Bukhari 1:2:24; Ibn Umar on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: "Minut on määrätty {Allahin toimesta} taistelemaan ihmisiä vastaan, kunnes nämä todistavat, että kellään muulla ei ole oikeutta tulla palvotuksi kuin Allahilla ja että Muhammad on Allahin lähettiläs, ja kunnes he rukoilevat täydellisesti ja maksavat almuveronsa. Joten jos he tuon tekevät, niin he säästävät henkensä ja omaisuutensa minulta, paitsi mitä tulee islamin lain säätämiin tapauksiin, ja sitten he joutuvat tekemään Allahille tiliä teoistaan."
      Profeetan elämäntapa eli sunna on kaikkien kunnon muslimien ihanne. Ainoa jihad, jota Muhammad kävi, oli sota miekan avulla vääräuskoisia ja jumalattomia vastaan. Muhammad tappoi miekalla ne, jotka vastustivat häntä, ja hänen opetuksiaan, ja hän käski tappaa miekalla ne, jotka eivät alistu islamille.
      Muhammed käski tappaa vääräuskoiset, jos he eivät käänny islamiin; juutalaiset ja kristityt voidaan kuitenkin alistaa toisen luokan kansalaisiksi eli dhimmeiksi, jos he maksavat suojelurahaa eli veroa muslimeille. Kuitenkin myös kristittyjä ja juutalaisia on lupa tappaa, ja heidän alueensa ja omaisuutensa tulee voittaa Allahille, ja saada koko maailma alistetuksi islamille.

      Muhammed surmautti kokonaisia kyliä ja heimoja (quraisalaiset), katkoi käsiä miekalla, ja antoi uhriensa valua kuiviin ja kuolla. (Sahih al-Bukhari 8:82:795; )
      Muhammed tapatti ja käski tappaa myös ateistit (vihreät ja kommunistit varokoot!). (Sahih al-Bukhari 9:84:57; )

      Kaikesta edellä sanotusta huolimatta islam on suvaitsevainen rauhan uskonto, jonka kannattajat ja jonka ideologia eivät pyri vahingoittamaan ketään ihmistä.

    • WelcomeMamuMus

      Kiitos kun kerroit perimmäisen ja tulessa palamattoman totuuden Islamista. Olen aina epäillyt, että muslimeista puhutaan pahaa aivan aiheettomasti. Nyt minun, aitosuomalaisen, ei enää tarvitse pelätä mamumuslimeja, vaikka heitä tulisi kuinka paljon tänne Suomeen, he tuovat lopullisen rauhan kansamme keskuuteen.

    • Pitkämuistinen

      No niin! Nyt aloittaja kyhäs sisällöltään sellaisen viestin mikä tuottaa suurinta
      mahdollista mielihyvää "totuuden tiellä" piehtaroivissa muhamettilaisissa !
      Eikä tämän viestin poisto joudu edes harkintaan tällä palstalla islamia kritisoivien
      kirjoituksia poistaneiden osa-aikaisten muslimisiivoojien ja heidän nuoleskelijoidensa
      keskuudessa !

      • Jake Waits

        Minusta viesti on hyvä. Siinä on ironiaa ja käänteistä psykologiaa.

        Vähän kun kärjistää, niin ehkä järjen valo syttyisi edes yhden hyysärin kasvoille: hemmetti - eihän se oikeasti näin ole!

        Nimittäin lähestulkoon samanlaista soopaa kirjoittavat hyysärit sun muut islamin puolustelijat.


      • Rauhan.tie

        Islam on rauhan uskonto! Me emme voi tuomita Islamia sillä vain muslimi voi olla oikeassa! Siksi kaikkien on käännyttävä! Muhammadia ei pilkata rangaistuksetta! Suomi on parempi nyt kun Islam antaa ymmärrystä. Ei Allah rankaise jos ei pilkkaa Muhammadia.


      • fgjtrfjru
        Rauhan.tie kirjoitti:

        Islam on rauhan uskonto! Me emme voi tuomita Islamia sillä vain muslimi voi olla oikeassa! Siksi kaikkien on käännyttävä! Muhammadia ei pilkata rangaistuksetta! Suomi on parempi nyt kun Islam antaa ymmärrystä. Ei Allah rankaise jos ei pilkkaa Muhammadia.

        räyhän, ei rauhan uskonto


    • 12+3

      Eksyneitä, eksytettyjä ovat.
      Joka tekee pahaa, on paha, kuului sitten mihin uskontoon tahansa tai ei.
      Yksinkertainen totuus on se, että Hedelmistä puu tunnetaan.
      Joka tappaa, on tappaja.

      Saatana on tullut tappamaan ja tuhoamaan, totuudessa hän ei pysy, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.
      Joka seuraa Saatanaa, tekee hänen tekojaan.

      Joka seuraa totuutta, tekee totuuden tekoja.

      Tehkää parannus, kääntykää kaikki valheesta ja pahoista teoista, niin saatte anteeksi.

    • pasuuna soi

      Totuus islamista

      Alkuperäinen ja puhdas islam on sellaista, jollaisena profeetta Muhammad sen esitti. Lukijan on hyvä tietää, että islam ei ole pysynyt samanlaisena Muhammadin elämän aikana vaan se muuttui, kun profeetta sai sotilaallista ja poliittista valtaa.

      Islamin ajanlasku alkaa vuodesta 622, jolloin Muhammad joutui lähtemään lyötynä Mekasta Medinaan, sillä mekkalaiset eivät ottaneet vastaan hänen lanseeraamaansa uskontoa, eivätkä alistuneet silloin vielä heikon Muhammadin valtaan. Kun Muhammad vahvistui, otti hän käyttöön järeämmät aseet valtansa ja rikkauksiensa lisäämiseksi. Hän alisti Arabian niemimaan kansat miekan voimalla itselleen ja kehittämälleen islamin uskonnolle.

      Muhammad käski tappaa vääräuskoiset monijumaliset arabikansat ja alistaa kristityt sekä juutalaiset toisen luokan kansalaisiksi, dhimmeiksi, joiden tuli maksaa suojelurahaa voidakseen harjoittaa ammattiaan ja elääkseen muslimialueella. Jos he eivät suostuisi, niin heidätkin tulisi tappaa. Toisaalla Muhammad käski tappaa juutalaiset aina, kun heitä näki. Tämä on se lopullinen muoto islamista, jota vakaa muslimi seuraa tai muuten hän ei ole aito muslimi.

      Valtaosa muslimeista ei noudata Koraanin ja islamin pyhien kirjoitusten käskyjä sekä profeetta Muhammadin elämäntapaa. Jos he noudattaisivat sitä, tulisi heistä terroristeja. Islamin tavoite on alistaa koko maailma islamille sodan ja propagandan avulla. Se, mitä ei saada valehtelemalla ja neuvotteluteitse, pyritään saamaan aseiden avulla, kun islam on siihen riittävän vahva. Historia todistaa sen, että islamin pyrkimys on maailman herruus ja kaikkien kansojen alistaminen islamille sodan avulla.

      • pasuuna soi

        Islam perustuu valheeseen. Se on hylännyt ja väärentänyt pyhät Raamatun kirjoitukset ja korvannut ne Koraanilla ja profeetan elämäkerralla sekä muslimien perimätiedolla, haditheilla. Muslimit väittävät, että Raamattua on väärennetty niiltä osin kuin se on ristiriidassa Koraanin kanssa, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Raamatusta on säilynyt vanhoja ja luotettavia käsikirjoituksia, jotka todistavat sen pyhien kirjoitusten säilyneen muuttumattomina vuosituhansien ajan.

        Oletko miettinyt, miten heikko olisi Allah, jos ei olisi pystynyt suojelemaan pyhiä kirjoituksia, joina muslimit Raamattua pitävät? Jos hän ei kerran ole pystynyt suojelemaan Vanhaa ja Uutta testamenttia, niin miten hän olisi voinut suojella Koraaniakaan? Eikö jo tämä osoita islamin jumalan olevan väärä jumala, joka ei totisesti ole ihmisten isä ja maailman luoja? Jos muslimi rakastaisi totuutta, lukisi hän Raamattua ja tutkisi sitä puolueettomasti ilman ennakkoluuloja.

        Totuus löytyy Jumalan valitsemien profeettojen kirjoituksista ja heidän seuraajiensa uskosta sekä elämästä. Muista, että alkuperäistä kristinuskoa ei ole se, mitä katolinen kirkko ja sen tyttäret, protestantit ja ortodoksit, edustavat. Alkuperäinen kristinusko on sellaista, jota Jeesus ja pyhät apostolit elivät todeksi. Sen mukaan ei ole oikein tappaa ketään vääräuskoisuuden perusteella eikä Jumalan vaikuttamaa uskoa saa levittää miekan avulla. Ketään ei saa sortaa eikä kohdella väärin: tämä on aitoa Jumalan vaikuttamaa uskoa eikä sitä löydy islamista.

        Miksi muslimit eivät huomaa sitä, että Vanha testamentti kertoo Aabrahamista lähtien Israelin sukuhistoriasta, ei Ismaelista ja hänen jälkeläisistään tai muista Aabrahamin jälkeläisistä? Raamattu keskittyy vain Jaakobin sukuun ja Israelin kansaan sekä juutalaiseen uskontoon. Jos islam olisi todella Allahin antama uskonto ihmiskunnalle, niin miksi Raamattu vaikenee siitä kokonaan ja korottaa juutalaisuuden Jumalan vaikuttamaksi uskoksi? Kristinuskokin on alunperin juutalaisuudesta syntynyt ja meidän herramme Jeesus Kristus oli myös juutalainen, ei muslimi. Miten muslimit selittävät nämä tosiasiat muuten kuin kumoamalla ne valheilla?

        Allah itse pyhittää valehtelemisen, kun sillä saavutetaan etua islamille. Niinpä muslimien solmimat rauhansopimukset eivät ole sitovia vaan ne on muslimin lupa rikkoa heti, kun heillä on riittävästi sotilaallista voimaa vihollisen eli nykyaikana Israelin ja juutalaisten kukistamiseen. Onkin omituista, että muslimit vihaavat yli kaiken sitä kansaa, jonka Jumala on pyhittänyt, ja sitä uskontoa, jonka Jumala on antanut valitsemalleen kansalle pyhäksi uskoksi, juutalaisuutta, josta kristinusko on syntynyt ja jonka täyttymys kristinusko on.


    • sqfa

      2/62. (Koraaniin) uskovat ja myöskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia. Koraani

      • pasuuna soi

        2:162 on kumottu, koska sen jälkeen syntyneet jakeet kumoavat sen islamin yleisen kumoamisen periaatteen (abrogaatio) mukaan. Voimassa ovat mm. seuraavat jakeet ja profeetan käskyt haditheista (suluissa olevat kohdat eivät kuulu alkuperäiseen Koraaniin vaan ovat kirjoittajan lisäys tekstin selventämiseksi):

        8:39. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota, vaan yksin Allahia {koko maailmassa}, mutta jos he herkeävät (palvomasta muita Allahin lisäksi), tietää Allah, mitä he tekevät.

        9:5. Kun rauhoitetut kuukaudet (islamilaisen kalenterin 1., 7., 11. ja 12. kuukausi) ovat kuluneet, tappakaa uskottomat missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he katuvat, pitävät rukouksensa ja antavat almuja, antakaa heidän mennä rauhassa. Allah on Anteeksiantava.

        9:29. Taistelkaa niitä Kirjan ihmisiä (juutalaisia ja kristittyjä) vastaan, jotka eivät usko Allahiin ja viimeiseen päivään, eivät pidä kiellettynä sitä, mitä Allah ja Hänen profeettansa ovat kieltäneet, eivätkä ota uskonnokseen totuuden uskontoa (ts. islamia). Taistelkaa heitä vastaan, kunnes he maksavat nöyrinä veronsa.

        Samat asiat kerrotaan luotettavissa ja kaikkien muslimien arvostamissa haditheissa, muslimien perimätiedossa.


        Sahih al-Bukhari 4:52:177; Abu Huraira on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: "{Viimeisen tuomion} hetki ei ala, ennen kuin taistelette juutalaisia vastaan ja kivi, jonka takana juutalainen piilottelee, sanoo: "Oi, muslimi! Takanani piilottelee juutalainen, joten tapa hänet."

        Sahih al-Bukhari 1:2:24; Ibn Umar on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: "Minut on määrätty {Allahin toimesta} taistelemaan ihmisiä vastaan, kunnes nämä todistavat, että kellään muulla ei ole oikeutta tulla palvotuksi kuin Allahilla ja että Muhammad on Allahin lähettiläs, ja kunnes he rukoilevat täydellisesti ja maksavat almuveronsa. Joten jos he tuon tekevät, niin he säästävät henkensä ja omaisuutensa minulta, paitsi mitä tulee islamin lain säätämiin tapauksiin, ja sitten he joutuvat tekemään Allahille tiliä teoistaan."


      • pasuuna soi
        pasuuna soi kirjoitti:

        2:162 on kumottu, koska sen jälkeen syntyneet jakeet kumoavat sen islamin yleisen kumoamisen periaatteen (abrogaatio) mukaan. Voimassa ovat mm. seuraavat jakeet ja profeetan käskyt haditheista (suluissa olevat kohdat eivät kuulu alkuperäiseen Koraaniin vaan ovat kirjoittajan lisäys tekstin selventämiseksi):

        8:39. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota, vaan yksin Allahia {koko maailmassa}, mutta jos he herkeävät (palvomasta muita Allahin lisäksi), tietää Allah, mitä he tekevät.

        9:5. Kun rauhoitetut kuukaudet (islamilaisen kalenterin 1., 7., 11. ja 12. kuukausi) ovat kuluneet, tappakaa uskottomat missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he katuvat, pitävät rukouksensa ja antavat almuja, antakaa heidän mennä rauhassa. Allah on Anteeksiantava.

        9:29. Taistelkaa niitä Kirjan ihmisiä (juutalaisia ja kristittyjä) vastaan, jotka eivät usko Allahiin ja viimeiseen päivään, eivät pidä kiellettynä sitä, mitä Allah ja Hänen profeettansa ovat kieltäneet, eivätkä ota uskonnokseen totuuden uskontoa (ts. islamia). Taistelkaa heitä vastaan, kunnes he maksavat nöyrinä veronsa.

        Samat asiat kerrotaan luotettavissa ja kaikkien muslimien arvostamissa haditheissa, muslimien perimätiedossa.


        Sahih al-Bukhari 4:52:177; Abu Huraira on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: "{Viimeisen tuomion} hetki ei ala, ennen kuin taistelette juutalaisia vastaan ja kivi, jonka takana juutalainen piilottelee, sanoo: "Oi, muslimi! Takanani piilottelee juutalainen, joten tapa hänet."

        Sahih al-Bukhari 1:2:24; Ibn Umar on kertonut: Allahin lähettiläs sanoi: "Minut on määrätty {Allahin toimesta} taistelemaan ihmisiä vastaan, kunnes nämä todistavat, että kellään muulla ei ole oikeutta tulla palvotuksi kuin Allahilla ja että Muhammad on Allahin lähettiläs, ja kunnes he rukoilevat täydellisesti ja maksavat almuveronsa. Joten jos he tuon tekevät, niin he säästävät henkensä ja omaisuutensa minulta, paitsi mitä tulee islamin lain säätämiin tapauksiin, ja sitten he joutuvat tekemään Allahille tiliä teoistaan."

        Kumoamisen periaate on itsensä Allahin Koraanissa määrittelemä periaate:

        Suura 2:106. Jos me {Allah} pyyhimme pois jonkin jakeen tai annamme sen unohtua, annamme tilalle samanlaisen tai paremman. Etkö tiedä, että Allah on kaikkivaltias.

        Jos Koraanin säkeet ovat ristiriidassa keskenään, niin myöhemmin ilmoitetut säkeet kumoavat aiemmin ilmoitetut säkeet. Suurien ja säkeiden ilmestymisjärjestys on mm. islam-opas sivustolla:

        http://www.islamopas.com/koraani/science.htm

        Yksinkertainen lista suurista aikajärjestyksessä on koottu sivulle
        http://www.inri.fi/islam/ali.htm#aika


    • tiirismaa

      Aloittajan kirjoituksen lopusta saamme lukea totuuden: "...,kunhan ei vain pilkkaa profeetta Muhammadia ja Allahia: se on kiellettyä ja kuolemalla rangaistava teko."
      Olen kirjoituksissani usein pilkannut Allahia tietämättömyydestä ja ehkä Muhammediakin, koska hän on keksinyt koko Koraanin omasta päästään. Ainakaan minua kohtaan islam ei ole suvaitsevainen.

    • sqfa

      Koraani sisältää mitkä eivät sisällä VT ja UT'ssä. VT ja UT sisältää mitkä eivät sisällä Koraanissa .. Pyhien kirjojen sensurointi kuuluu ainoastaan jumalalle eikä ihmisille.

    • sqfa

      muslimit = juutalaiset, kristityt; kaikki uskovaiset. Tauhid

    • sitroen.
    • sqfa

      Islam on vapaus ( elämäntyyli ):

      sex ( alistettu ); mutta vapa.
      huume ( alistettu); mutta vapa.
      alkoholi ( alistettu); mutta vapa.
      uskonnonvapaus ( alistettu ); mutta vapa.

      jne

    • ettei totuus unohdu
    • Unohtui jo

      Miten löydät totuutta ylen sivuilta, käsittääkseni yle tarjoaa yhteisölle edullisen näkemyksen uutisista.

      • ettei totuus unohdu

        Kiistätkö Lähi-idän vuosikymmeniä jatkuneet kahakat?


      • shakir.shakir
        ettei totuus unohdu kirjoitti:

        Kiistätkö Lähi-idän vuosikymmeniä jatkuneet kahakat?

        Kiistätkä kaikkien kahakoiden taustalla olevan länsimaisen (amerikkalaisjohtoisen) "eliitin" valllan laajentamispyrkimykset?


      • ettei totuus unohdu
        shakir.shakir kirjoitti:

        Kiistätkä kaikkien kahakoiden taustalla olevan länsimaisen (amerikkalaisjohtoisen) "eliitin" valllan laajentamispyrkimykset?

        Kyllä, ellei niistä ole puolueettomia todisteita.


      • Kiistätkö
        shakir.shakir kirjoitti:

        Kiistätkä kaikkien kahakoiden taustalla olevan länsimaisen (amerikkalaisjohtoisen) "eliitin" valllan laajentamispyrkimykset?

        itse että sunnit ja shiialaiset eivät pysty elämään keskenään rauhassa.
        Ynnä muut islamin sisällä, jatkuvaa keskinäistä tappelua ja lahtaamista.


    • hahahahahahahaha

      hahahah!!! Uskoo ken tahtoo!!!

      vai vielä tasa-arvoinen uskonto.. seuraavaksi varmaan väität että jihad on keksitty myytti! Naisia ei kivitetä, ja jokaisella muslimilla on sellainen itsemääräämisoikeus, myös naisilla jotka saa avioitua vapaasta tahdosta kenen kanssa haluaa, naisia ei myöskään ympärileikata. Ja kaikki koirat ja possut on muslimien kavereita, tottelematonta vaimoa ei saa kurittaa... Niin ne juutalaisetkin on teidän kavereita.

      Vieläkö keksitään juttuja.... huomautan että aprillipäivä on 1.4.

      • Anonyymi

        Ympärileikkaukset ei ole koraanista, se on osa kulttuuria, ei uskontoa.

        Naista ei voi koraanin mukaan pakottaa naimisiin, vaan hänellä on oikeus kieltäytyä. Ja hakea myös avioeroa kurjasta puolisosta.

        Koraanin mukaan vaimoa pitää kohdella lempeästi,
        miksi löisi vaimoaan kuin eläintä ja yöllä haluaisi hänet lähelle.


    • ausland

      Luin tänään 23.12.2013 saksalaisesta Bild-Zeitung artikkelin,jossa Irakissa kristityt ovat vainottuja tänäpäivänäkin.Tappavat ja lähettävät tapetuista pään ja sen mukana videon mitä ovat tehneet,ennkuin lopullisesti tappoivat uhrin,myös pikkulapsia tapettu,pää lähetetty vanhemmille.

      Siis rauhan uskontoko??

      • Oh, God!

        Hei, nyt sun täytyy ihan oikeasti erottaa irakilaiset islamista. Siis jos joku suomalainen heppu tekisi murhanrikoksen niin pitäskö sille sanoa: Ai niin se KRISTITTY murhas pikkulapsen??? Tai että, joo se kristinusko on niin julma???

        Siis te ihmiset olette niin epäsivistyneitä, tietämättömiä...


      • sesama515
        Oh, God! kirjoitti:

        Hei, nyt sun täytyy ihan oikeasti erottaa irakilaiset islamista. Siis jos joku suomalainen heppu tekisi murhanrikoksen niin pitäskö sille sanoa: Ai niin se KRISTITTY murhas pikkulapsen??? Tai että, joo se kristinusko on niin julma???

        Siis te ihmiset olette niin epäsivistyneitä, tietämättömiä...

        Olen kenties epäsivistynyt ,mutta Irak on muslimimaa ja siellä kristityt ovat vainottuja,kuten kaikissa muslimi maissa,Eipä sinne rakenneta kirkkoja kuten tänna Saksaan moskeijoita!!


    • Oh God-nimimerkille

      Sellaista hedelmää,minkälainen uskonto.Eivätkö suurin osa irakilaisista ole muslimeja?

      • Oh, God!

        Siis, joo, olette oikeassa. Ne ovat ne muslimit ketkä näitä verisiä tekoja tekee siellä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tämä olisi islamissa oikein. Muslimeista vain pieni osa ovat muslimeja sanan varsinaisessa merkityksessä. Minkäköhän takia luulisitte, että maailma tulee joskus loppumaan ja ennen kaikkea totuus paljastumaan? Juuri tuonlaisten teko pyhien ihmisten takia. Tällaiset ihmiset tulevat saamaan oikeanlaisen tuomion, ja Allah (swt) tietää miten.

        Oli Hitlerkin ja koko Saksa silloin kristitty maa? Sielläkin tapettiin miljoonia juutalaisia jostakin tyhmästä syystä. Oliko tämä teidän mielestänne oikein? Eihän tossa vaiheessa voi sanoa, että se on kristin usko, se on kristin usko?

        Entäs Saddam Hussein? Oli hänkin "muslimi". Hän tappoi muslimeita, ja miljoonia vielä. Ja kaiken lisäksi pommitti muslimien moskeijoita. Totta kai islam hänetkin tuomitsee. Islamissa ei sellaista voisi edes muslimiksi kutsua. Mutta onneksi Koraani puhuu USKOVAISISTA muslimeista, eikä pelkästään muslimeista.

        Niin, eli Islamin uskonto ja muslimia täytyy osata erottaa toisistaan, aivan kuten kristinusko ja kristitty.

        Salaam!


      • hgjkhk
        Oh, God! kirjoitti:

        Siis, joo, olette oikeassa. Ne ovat ne muslimit ketkä näitä verisiä tekoja tekee siellä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tämä olisi islamissa oikein. Muslimeista vain pieni osa ovat muslimeja sanan varsinaisessa merkityksessä. Minkäköhän takia luulisitte, että maailma tulee joskus loppumaan ja ennen kaikkea totuus paljastumaan? Juuri tuonlaisten teko pyhien ihmisten takia. Tällaiset ihmiset tulevat saamaan oikeanlaisen tuomion, ja Allah (swt) tietää miten.

        Oli Hitlerkin ja koko Saksa silloin kristitty maa? Sielläkin tapettiin miljoonia juutalaisia jostakin tyhmästä syystä. Oliko tämä teidän mielestänne oikein? Eihän tossa vaiheessa voi sanoa, että se on kristin usko, se on kristin usko?

        Entäs Saddam Hussein? Oli hänkin "muslimi". Hän tappoi muslimeita, ja miljoonia vielä. Ja kaiken lisäksi pommitti muslimien moskeijoita. Totta kai islam hänetkin tuomitsee. Islamissa ei sellaista voisi edes muslimiksi kutsua. Mutta onneksi Koraani puhuu USKOVAISISTA muslimeista, eikä pelkästään muslimeista.

        Niin, eli Islamin uskonto ja muslimia täytyy osata erottaa toisistaan, aivan kuten kristinusko ja kristitty.

        Salaam!

        "Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tämä olisi islamissa oikein."

        - Mutta eivätkös nämä kristittyjä murhaavat irakilaismuslimit vain seuraa profeettanne esimerkkiä? Hän nimittäin yhdessä terro­ristijoukkionsa kans­sa ryöväsi ja tuhosi uskottomien ka­ra­vaa­ne­ja, keitaita ja kyliä sekä raiskasi heidän naisensa ja otti orjiksi kaikki, joi­ta ei surmattu suoralta kädeltä.


      • jhsdh
        Oh, God! kirjoitti:

        Siis, joo, olette oikeassa. Ne ovat ne muslimit ketkä näitä verisiä tekoja tekee siellä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tämä olisi islamissa oikein. Muslimeista vain pieni osa ovat muslimeja sanan varsinaisessa merkityksessä. Minkäköhän takia luulisitte, että maailma tulee joskus loppumaan ja ennen kaikkea totuus paljastumaan? Juuri tuonlaisten teko pyhien ihmisten takia. Tällaiset ihmiset tulevat saamaan oikeanlaisen tuomion, ja Allah (swt) tietää miten.

        Oli Hitlerkin ja koko Saksa silloin kristitty maa? Sielläkin tapettiin miljoonia juutalaisia jostakin tyhmästä syystä. Oliko tämä teidän mielestänne oikein? Eihän tossa vaiheessa voi sanoa, että se on kristin usko, se on kristin usko?

        Entäs Saddam Hussein? Oli hänkin "muslimi". Hän tappoi muslimeita, ja miljoonia vielä. Ja kaiken lisäksi pommitti muslimien moskeijoita. Totta kai islam hänetkin tuomitsee. Islamissa ei sellaista voisi edes muslimiksi kutsua. Mutta onneksi Koraani puhuu USKOVAISISTA muslimeista, eikä pelkästään muslimeista.

        Niin, eli Islamin uskonto ja muslimia täytyy osata erottaa toisistaan, aivan kuten kristinusko ja kristitty.

        Salaam!

        Btw, mainitsemasi Hitler ihaili surutta islamia ja harmitteli sitä, etteivät muslimit aikoinaan onnistuneet valloittamaan Euroopaa verisillä sotaretkillään.


    • ps12

      niin ja hitler ei ollut kristitty.. Ihan sama onko kristitty maa vai ei mutta se ei tee ihmisestä kristittyä jos asuu sellasessa maassa.. Samoin kuin ei kaikki suomalaisetkaan ole kristittyjä vaikka meillä onkin kirkollinen ylivalta... Ei ole valtionkirkkoa mutta kirkollinen maa kuitenkin.. Ei se tee meistä kristittyjä. Muslimimaassa elävä on muslimi siellä ei ole lupa olla mikään muu kuin muslimi.. PIENI väestö on kristittyjä, mut nekin on koko ajan vainon alla ja ei niilläkään oo vissiin lupa harjoittaa uskoaan julkisesti. Muslimeilla on suomessa vapaus harjoittaa uskoaan julkisesti jopa työpaikoillaan.. Ei me pakoteta teitä olemaan "kristittyjä" jopa koulut on lepettaneet tietyt laulut tilaisuuksissaan koska se loukkaa teitä, mutta tapahtuuko niin muslimimaissa, EI!!!
      Jos joku murhaa ihmisen niin se tuskin on kristitty!! Vaikka me suomessa asutaan niin ei lähestulkoonkaan kaikki käy edes kirkossa.. Vaikka mutkin oli lapsena kastettu en ikin käyny kirkossa ( ennen ku tulin uskoon) ja niin on lähestulkoon koko suomen väestö. Kirkossa käydään hautajaisissa jne ei se tee meistä kristittyjä... Vitsi ku muslimit suomessa oppis erottaan ne toisistaan.. Ei ne itsemurhapommittajat espoossa tahi vantaalla kauppakeskuksissa vuosia sitten tai se kouluampuja oleet kristittyjä vaikka suomessa asuvia olivatkin... JOKAINEN tosikristitty tietää että se joka miekkaan tarttuu se miekkaan kaatuu ja ne ristiretket sillon aikanaan ei olleet raamatun mukaisia edes. IHMINEN ne sai aikaan, ei raamattu. Kun 300luvulla kristinuskosta tehtiin valtionuskonto yhden idiootin kuninkaan takia niin hän ne ristiretket teki ja tappoi lukuisia ihmisiä, ei kristinuskonto. RAAMATTU kieltää tappamisen, koraani kehoittaa siihen ja jokainen tietää sen jokainen joka on lukenut koraania tietää sen.. senhän takia terrorismi rehottaa... SADDAM oli muslimi.. eihän muslimimaassa voi elää jollei ole muslimi. Samanlaisen kasvatuksen hänkin sai kuten jokainen muslimimaassa asuva. IKÄVÄKYL se on tosiasia, siel ei saa kasvattaa muuten, se on sharia laki... TERRORISMIin koraani kehottaa.. ainoa varma tie paratiisiin on kuolla allahin pyhässä sodassa. Koraani lupaa lukuisia neitsyitä jne jokaiselle joka sellasen urotyön tekee.. siksi terrorismiä tehdään. Ikävä tosiasia ja koko maailma pelkää.. ONKO SE OIKEIN??????? Onko oikein että muslimit pyrkivät ylivaltaan PELKOA aiheuttaen.. Sitäpaitsi muslimit alistivat aikoinaan lukuisia maita alistumana miekka kurkulla, kuole tai usko. nain kertoo historia.

    • ettei totuus unohdu
    • Nazlam

      Täällä on aika paljon väärää tietoa islamista? Valloitettiinko Indoneesia miekalla? Pakotettiinko sen asukkaat islaminuskoon? Tekevätkö Kiinan musliimit terrori iskuja kaikista ympärillä olevista epäjumalanpalvelijoista huolimatta? Ne pahamaiset Koraani kohdat ovat Saatanasta ja niin ovat kaikki ei-aishalaiset Hadiitit. Suuntauksia ovat Sunna, Shiia ja Suufi mutta tunnustaudun itse qathamilais-aishalaisuuteen.

      Koraani kohdat jotka ovat suvaitsevaisia ovat Jumalasta kuten kaikki Aishan ilmoittamat Hadiitit koska uskon tuon täydellisen parin esimerkin tärkeyteen.

      • onnea vaan...

        Jos muslimien enemmistö ajattelisi kuten sinä, kenelläkään ei olisi mitään islamia vastaan...


      • afterlife78...

        En ole perehtynyt niin hyvin Indonesian historiaan kuin muiden muslimimaiden, mutta Itä-Timor (kristittyjä) oli n. 15 vuotta sitten tällaisessa konfliktissa, jonka kristityt ratkaisivat nylkien elävältä muslimi valloittajat ja Itä-Timor sai pitää uskonsa.
        Aukko historiassa, pitää kuroa umpeen...


    • Vapaus arabeillekin

      Mohammed oli luku- ja kirjoitustaidoton. Hän sai juutalaisuudesta ja kristinuskosta toisenkäden tietoa, eri ihmisten käsityksiä niiden sisällöstä ja opetuksista. Siksi hän sekoitti asioita niin railakkaasti Koraaniin, jonka hänen seuraajansa kirjoittivat ylös hänen puheistaan. Mohammedin henkilökohtaiset antipatiat vaikuttivat hänen kielteiseen suhtautumiseensa juutalaisuuteen ja kristinuskoon.

      Muslimimaiden tilanne on ollut aika samanlainen kuin ortodoksisessa Venäjässä aikoinaan, kun kirkko halusi pitää kansan tyhmänä ja helposti hallittavissa, ja lahtautti protestantit Siperiaan kuolemaan. Nyt on islamilaisten maidenkin etsikkoaika, kun on mahdollisuus päästä lukemaan muutakin kuin uskonnollisen johdon propagandaa.

    • Asiasta perillä olev

      "Muslimit eivät tahdo pahaa juutalaisille ja Israelin valtiolle. Muslimit eivät ole koskaan sotineet kristittyjä ja juutalaisia vastaan. "

      Eiköhän tuo ole täysin väärää tietoa? Miten on ollut esim. vuosina 1948-49 ja !967 kuudenpäivän sota ja lokakuun sota 1973? Eikö siinä arabi muslimit hyökänneet Israelia vastaan? Tietääkseni ja muistaakseni historiasta on muslimit joskus hyökänneet myös eurooppaan, mutta heidät on torjuttu.

    • sqfa
    • JAKEWAITS

      Kirjoituksesi sensuroidaan, koska se on keksitty ja sen tarkoituksena on käänteisesti sarkastiseen sävyyn tuoda esiin islamin tosiallinen luonne,

      Tämä lienee riittävä selitys?

    • pilli-piipari1

      kaameeta, että aloittaja on sekaisin, kun moista väittää hyväksi.

    • Islamin miekka

      Jaakko Hämeen-Anttila kirjoitti kirjan Islamin miekka.


      Palestiina, Afganistan, Syyria. Hamas, Taleban, al-Qaida.
      Islamilaisissa maissa ei totisesti eletä rauhan aikaa. Onko islam pohjimmiltaan muita uskontoja väkivaltaisempi?
      Kysymys on niin ilmeinen, että siitä on kirjoitettu kiihkottomasti hämmästyttävän vähän.

      Professori Jaakko Hämeen-Anttilan Islamin miekka saattaa olla ensimmäisiä suomeksi ilmestyneitä teoksia islamilaisen väkivallan historiasta.

      Onko sota jo Koraanissa suuremmassa roolissa kuin vaikkapa Raamatussa?

      Vastaus on Hämeen-Anttilan mukaan kyllä: Raamattu on pasifistisempi kirja kuin Koraani.

      Jaakko Hämeen-Anttila: Islamin miekka. Idän ja lännen konfliktien historia. Otava. 240 s.
      http://www.hs.fi/ulkomaat/Wienin porteilla tavataan/a1357363791608

      • Jake Waits

        "Hämeen-Anttila päättää kirjansa ennustukseen: "Arabiarmeijoiden hyökkäystä ei sen sijaan Euroopassa lähivuosisatoina nähdä."

        Sekoittaako Hämeen-Anttila arabit muslimeihin vahingossa?

        Ei. Tahallaan.


      • najiskafir
        Jake Waits kirjoitti:

        "Hämeen-Anttila päättää kirjansa ennustukseen: "Arabiarmeijoiden hyökkäystä ei sen sijaan Euroopassa lähivuosisatoina nähdä."

        Sekoittaako Hämeen-Anttila arabit muslimeihin vahingossa?

        Ei. Tahallaan.

        Jaakko Hämeen-Anttila: "Onko islam pohjimmiltaan muita uskontoja väkivaltaisempi?

        ---
        Arabiarmeijoiden hyökkäystä ei sen sijaan Euroopassa lähivuosisatoina nähdä."


        Entä muslimiarmeijoiden hyökkäys? Kaikki arabit eivät ole muslimeja, eivätkä kaikki muslimit ole arabeja. Koko maailman muslimeista vain 20% on etniseltä taustaltaan arabeja.

        Tosiaan kumma juttu. Eivätkö muut ole huomanneet Jaakko Hämeen-Anttilan virhettä? Ensin Hämeen-Anttila puhuu islamista, mutta vaihtaakin muslimien tilalle arabit.


    • medinamedine

      On niin väärin että ihmiset sekoittavat uskonnon ja maantapakulttuurin keskenään. Omasta kokemuksesta voin sanoa että on ihanaa olla suomessa kasvanut ja kääntynyt sitten islamiin kun saa sitä oikeata tietoa siitä uskonnosta näin eikä siinä yhdisty kulttuuri siihen sekaan. Nämä jotka sekoittavat tapakulttuurin ja uskon keskenään eivät ole todellisia muslimeita silloin esimerkiksi voidaan ottaa nämä Sadam husseinit ja osaman bin ladenit ja monet muut... He toimivat täysin islamia vastaan tekemällä näitä hirmutekoja mitä he tekivät. On väärin ja suuri synti tappaa ihmisiä uskon nimessä. Se että Jihadinkin alkuperäinen tarkoitus ei missään nimessä ole ollut tappaa ja kirjaimellisesti taistella väärä uskoisia vastaan vaan jihad on tarkoitettu jokaiselle muslimille henkilökohtaiseksi "taisteluksi" itsensä kanssa jottei joutuisi väärään uskoon ja oppisi pysymään erossa vääräuskoisista ja Islamille olemattomattomista asioista. Ja tuohon iraki asiaan vielä haluaisin kysyä että oletko koskaan käynyt irakissa näkemässä minkä laista siellä todellisesti on vai onko nämä mielikuvat ja mielipiteet perustuneet täysin lehtien propagandaan mikä ei kumminkaan sitten ole siinä totuudessa? Itse olen puoli vuotta asunut Irakissa ja voin sanoa että siellä ei todellakaan sorrettu kristittyjä. Siellä eripuolin oli kristinuskolle historiallisia hienoaja monumenttejäkin eikä niitä ole oltu tuhottu. Esimerkiksi Kurdistanista löytyy kokonainen kaupunki kristityille nimeltä hankawa näin suomeksi sekä sitten lämpänä mosulia löytyy suuri vuori jonka seinämää pitkin vie pitkä tie ylös ja vuoren seinämässä on suuri erittäin henkeäsalpaava kristitty temppeli. Jonne niin arabit sekä kurdit tekevät perjaintai retkiä. Irakissa on tietyt omat levottomuudet esimerkiksi nyt Mosulissa, Bagdadissa sekä kirkukissa on nyt lähiaikoinakin ollut. Mutta vaikka nämä ihmisetkin omastasta mielestään tekisikin niitä pommi iskuja sun muita Jumalan nimessä, ei tosi asia ole niin että Allaah on heitä käskenyt menemään tappamaan itsensä ja muita ihmisiä. Nämä ihmiset eivät kuole Jumalan sotilaina eikä marttyyreinä. Näille ihmisille on valmistettu sama paikka kuin pakanoile mitä he itsekkin ovat sillä Islamin nimissä on väärin tehdä tälläisiä tekoja ja he eivät ole muslimeita. On myös otettava huomioon Lähi-Idässä olevat olot, tarkoittaen kuinka yleisiä mielisairaudet ja muutkin ihan perus sairaudet ovat siellä ja se että mielisairauksiinkaan siellä ei ole kouluttautuneita lääkäreitä eikä lääkkeitä se on asia mikä ei ole tuttu ja tutkittu juttu siellä ja nämä maat tarvitsisivat todellista apua sillä tasolla että näitä asioita osattaisiin hoitaa ja näin ehkäistäisiin näitä kauheita tapahtumia ja levottomuuksia.

    • Sulo Sumutorvi

      Miksi sunnit ja shiiat tappavat päivittäin toisiaan? Eivätkö he olekkaan rauhan uskonnon kannattajia?

      Miksi Egyptissä juuri tuomittiin 21 potkupalloilijaa kuolemaan, onko Islamilla, rauhan uskonnolla, osuutta asiaan?

    • sensuroitu n kertaa

      Muslimit eivät ole koskaan aloittaneet sotaa ja hyökänneet vääräuskoisia vastaan. He ovat tosin käyneet puolustustaisteluja, mutta itse he eivät ole koskaan alkaneet sotia.

      Juutalaiset saavat elää rauhassa ja harjoittaa vapaasti mitä tahansa ammattia muslimimaissa. Sen sijaan arabeja vainotaan ja tapetaan Israelissa, sillä juutalaiset vihaavat muslimeja ja jopa tappavat heitä valtionsa alueella ilman mitään syytä. Juutalaiset kieltävät muslimeilta elinkeinon harjoittamisen ja työnteon sekä estävät heitä harjoittamasta omaa uskontoaan.

      Kristityt saavat julistaa kenenkään estämättä evankeliumia muslimimaissa. Muslimit sallivat tämän, sillä heidän hallitsemissaan valtioissa vallitsee täydellinen uskonnonvapaus, toisin kuin länsimaissa ja muualla ei-islamilaisessa maailmassa.

      • sensuroitu n kertaa

        Tuli virhe. Pitäisi lukea:

        "... sen sijaan MUSLIMEJA vainotaan ja tapetaan..."

        Ei siis "arabeja" vaan muslimeja, sillä arabien joukossa on myös kristittyjä, mutta muslimien joukossa on vain muslimeja...


      • munsterhjelm

        Kristityt eivät saa julistaa evankelimia muslimimaissa ja kirkot poltetaan, Saudi Arabiasta hävitetty kaikki. Mutta teille muslimeille ohjeeksi, tutustukaa omiin 'pyhiin' kirjoituksiinne. Koraani nimenomaan kieltää kaiken yhteydenpidon juutalaisten kanssa, eikä viimeinen tuomio tule ennenkuin viimeinenkin juutalainen on tapettu. Muslimeille uskonnonvapaus merkitsee vain yhtä asiaa, kääntymistä islamiin, mutta ei koskaan kääntymistä siitä pois. Noille luopioille julistetaan kuolema ilman poikkeusta - siinä uskonnonvapautta.


    • bää

      islamin uskoisilla on tasan kolme lakia tai kehoitusta ja ne ovat nämä:
      1 ole muslimi
      2 käänny muslimiksi
      3 tule tapetuksi

      kun taas juutalaisilla on 613 lakia ja kehoitusta, jotka pohjautuvat Tooraan.

      kertoo jotakin näiden kahden ihmisryhmän välillä eroavaisuuksista

    • 1+4

      Kiitos siitä että jaksat kertoa totuuksia täässä palstalla aloittaja.

      • Xenofon

        Etkö ymmärtänyt aloittajan sarkasmia?


    • TotuudenTorwi

      Paska puhetta suurin osa tekstistäsi. Islamissa ei todellakaan toteudu tasa-arvo, naiset ovat siinä uskonnossa paljon alemmassa arvossa entä miehet. Lisäksi ainakaan arabi muslimeiden käytöksestä ei voi käyttää sanaa suvaitsevainen. Arabit ovat muutenkin mielestäni maailman rasistisinta kansaa, sillä todellisuudessa muiden uskontojen kannattajilla on todella huonot oltavat arabimaissa. Väärä uskoisia vainotaan siellä ja teot saattavat olla todellakin julmia esim kristittyjä kohtaan. Jopa valtio saattaa kannattaa arabi maissa väärä uskoisten syrjintää. Nyt minut varmaan leimataan rasistiksi kun sanoin miten asiat todellisuudessa ovat...

    • islam.pannaan

      On tullut jo erittäin hyvin selväksi, että valehtelu kuuluu Moo-Ham-Madin oppeihin. Aloituspostaus puhuu juuri sitä kieltä. Kaksihaaraista sellaista. Islamistien akilleenkantapäistä yksi suurimpia on se, että niihin valheisiin ei uskota ja ne kyseenalaistetaan välittömästi ja torjutaan. Se hämmentää islamistia, joka ei ymmärrä, miksi hänen valheitansa ei noudateta orjallisesti antautuen. Se saa islamistin aggressiiviseksi. Islamisti ottaa miekan tai kiven ja ratkaisee asian väkivallalla. Näin se on ollut jo reilusti yli 1000 vuotta ja on edelleenkin.

    • Herätkäätodellisuuteen

      Islam on suurin saatana maanpäällä ,ja saatana on suurin valehtija ja vääryyden tekijä.
      Se on todistettu jo mohamatin teoilla.

    • Xenofon

      Mielenkiintoista kyllä, tänään Helsingin Pravda julkaisi yleisönosastokirjoituksen otsikolla Terrorismin ideologinen perusta ohitetaan. Terrorismin syyt tulevat suoraan muslimien ideologiasta, kyseessä ei siis ole kosto, kokemus epäoikeudenmukaisuudesta tms ., kuten jokaisen terrori-iskun jälkeen on tapana sanoa, vaan syynä on islam.

    • Eisittekunviimeks

      Islam on valheen menetelmä. Ei tuommoista soopaa valistuneille ja lukutaitoisille länsimaalaisille. Yrittäkääpä muuta.

    • Historiantunto
    • Tätä Jeesus saa aikaan muslimin ja Juutalaisen elämässä. He rakastavat toisiaan ja jopa vihollisia, kun Jeesus on tullut heidän sydämmeensä ja muuttanut se ja sinne on tullut Jumalan rakkaus. http://www.tv7.fi/vod/player/55720/

    • 1. Islamintuntijat ovat tietoisia 1400-vuotisen islamilaisen jihadin historiasta. Toisin kuin tietämättömät he tietävät, että islamia on kautta vuosisatojen levitetty miekalla lukuisien toisuskoisten kansojen ja kulttuurien keskuuteen.

      2. Islamia tunteville Koraani ja sen rakenne on tuttu. He tietävät, että Koraani koostuu mielivaltaisesti järjestetyistä luvuista, joista toiset ovat Muhammedin uran alkupuolelta (mekkalainen Koraani) ja toiset hänen sotaisilta myöhemmiltä sotapäällikkövuosiltaan (medinalainen Koraani). Mekkalaisen Koraanin "rauhanomaiset" säkeet on syrjäytetty Medinan Koraanin Miekkajakeilla islamin abrogaatiodoktriinin mukaan. Islamista tietämättömät eivät tunne tätä asiaa.

      3. Islamintuntijat tietävät totuuden Muhammedista. Tietämättömät eivät tunne haditheja (kokoelma Muhammedin sanoista ja teoista) eivätkä siraa (Muhammedin elämäkerta), jotka osoittavat hänen olleen häikälemätön ja armoton valehteleva tyranni ja murhaaja, jonka moraali ja etiikka saisivat Hitlerin punastumaan.

      4. Islamintuntijat ovat tutustuneet sharia-lakiin ja tietävät sen olevan täysin ristiriidassa länsimaisen lain ja tavanomaisen säädyllisyyden kanssa. Tietämättömät uskovat katalan valheen, että sharia-laki olisi yhteensopiva länsimaisten lakien kanssa.

      5. Islamintuntijat kykenevät erottamaan hyvän ja pahan ja ymmärtävät islamin olevan suorastaan pahan ruumiillistuma. Islamista tietämättömät, kuten vasemmisto, palvovat poliittista korrektiutta, monikulttuurisuutta, moraalirelativismia ja monimuotoisuuden kulttia. Heistä islam, huolimatta siitä, että se ei noudata kultaista sääntöä ja määrää kuolemantuomion apostaasista, on arvostelun yläpuolella ja siksi he leimaavat arvostelijat typerästi islamofobisiksi. Näin islamista tietämättömät tulevat kumartaneeksi sharian jumalanpilkkalaeille - suora hyökkäys sananvapauttamme vastaan.

      6. Islamintuntijat ovat tietoisia islamin harhauttamisen opinkappaleista eivätkä siten suoralta kädeltä usko kaikkea mitä muslimit heille sanovat. Islamista tietämättömät eivät tunne näitä tehokkaita doktriineja (taqiyya, kitman, tawriya, muruna ja tafsir) ja nielevät mukisematta kaiken mitä muslimit heille syöttävät.

      7. Islamintuntijat ymmärtävät, että islam on perimmältään raaka, totalitaarinen ja ylivaltaan pyrkivät poliittinen ideologia, jonka päämäärä on aina ollut koko maailman alistaminen islamille ja sharia-lain alaisuuteen. Ymmärtämättä todellisuutta islamista tietämättömät pitävät sitä toisten uskontojen tapaan hyväntahtoisena ja ryhtyvät typerästi uskontojen väliseen dialogiin muslimien kanssa.

      8. Islamintuntijat tietävät ettei ole olemassa maltillista islamia tai maltillisia muslimeja - on vain uskontoaan harjoittavia muslimeja ja muslimeja, jotka eivät harjoita uskontoaan. Islamista tietämättömät eivät ymmärrä, että kaikki moskeijat kautta maailman saarnaavat ja opettavat samoja vihantäyteisiä, raivotautisia juutalaisvastaisia islamin kirjoituksia, jotka sitovat kaikkia hartaita muslimeja. Näiden kirjoitusten muuttaminen katsotaan apostaasiksi, josta on määrätty kuolemanrangaistus. Näin islamia ei voi "reformoida".

      9. Islamintuntijat ymmärtävät mitä islamilainen jihad tarkoittaa kaikissa muodoissaan. Islamista tietämättömät eivät huomaa, että on kahdenlaista jihadia: väkivaltainen jihad ("terrorismi") ja paljon vaarallisempi, monilonkeroinen salamyhkäinen jihad - salakavala kapinallisten ja mielipiteen muokkaajien soluttautuminen kaikkiin organisaatioihin, minkä mahdollistaa tietämättömien toiminta islamin "hyödyllisinä idiootteina". Jihadin harjoittaminen jossain muodossaan on hartaalle muslimille pakollista - he uskovat etteivät voi päästä taivaaseen, jolleivat he osallistu siihen.

      10. Islamintuntijat käyttävät tietämystään opettaakseen toisille totuuden islamista. Tietämättömät asettavat sinut ja perheesi - ja kaikki muutkin - nopeasti leviävän kolmannen jihadin(*) aiheuttamaan kuolemanvaaraan tahallisella tietämättömyydellään ja kohtalokkaalla toiminnallaan.


      (*) Ensimmäinen suuri jihad, joka käytiin islamin alkuaikoina 600-luvulla oli todellista salamasotaa, jonka seurauksena islam valloitti maa-alueita Kiinasta ja Intiasta, Lähi-idästä, Pohjois-Afrikasta aina Sisiliaan ja Pyreneiden niemimaalle. Tämä islamin laajentuminen pysähtyi Poitiers'n taisteluun Ranskassa vuonna 732 ja muslimien karkottamiseen Espanjasta vuonna 1492. Toinen suuri jihad sai alkunsa Osmaninen valtakunnassa vuodesta 1299 alkaen; sen alamäki alkoi 1683 tappiosta Wienin piirityksessä ja päättyi lopullisesti 1923. Kolmas suuri jihad alkoi 1900-luvun alussa, kun wahhabilainen islam sai jalansijaa ja muslimiveljeskunta perustettiin, ja se on kiihtynyt vaarallisesti Lähi-idän öljyn, joukkotuhoaseiden, internetin ja vasemmistolaisuuden leviämisen vuoksi.

      Islam itse ei tunne sellaisia länsimaiseen käyttöön lanseerattuja käsitteitä, kuten ”maltillinen islam” tai ”radikaali islam”. ON VAIN YKSI ISLAM, ja on niitä, jotka harjoittavat sitä, ja niitä, jotka eivät harjoita sitä.

    • Xenofon

      Hyvä kirjoitus, Metsänpeili! Kiitos!

    • Tätä_vaan_Suomeen
      • Anonyymi

        Suomalaiskäännynnäisten radikalisoituminen tapahtui helsinkiläisessä moskeijassa - ”Olimme joukko suomalaisia fundamentalistimuslimeja”
        08.11.2017 klo 17:30
        KRP:n esitutkintamateriaalista paljastuu, että Syyriaan lähteneiden miesten porukka tutustui toisiinsa Roihuvuoren moskeijassa.

        Koskas nääihin toiminta kuin venäjällä ja keral ilmmaan


    • Anonyymi

      Ei meillä muslimeilla ja juutalaisilla ole ikinä ollut mitään ongelmia, meidän on ajateltava kuitenkin muslimi ja juutalaisten seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Meidän on panostettava vähemmistöjen seksuaalioikeuksiin ja ilmaston lämpenemisen vastaisiin toimiin, ei lihan syöntiä, autoilua, matkailua, asuntojen lämmöt laskettava, ei shoppailua, eikä lapsia.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe