Muutama parannusidea

parantaja__

Parannus 1: Jos viestit säilyvät vain kaksi viikkoa, niin olisi kiva, jos toisen profiilin yhteydessä näkyisi, onko tälle henkilölle joskus kirjoittanut.

Parannus 2: Jos henkilölle ei voi lähettää viestiä, siitä olisi kiva saada ilmoitus _ennen_ kirjoittamista eikä vasta siinä vaiheessa, kun on jo viestinsä kirjoittanut ja sitä yrittää lähettää.

Parannus 3: Ihannekumppaneissa näkyy profiileita, jotka eivät ole kirjautuneet aikoihin. Voisiko tuota rajata paremmin?

21

818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Duumi5

      Komppaan täysillä kahta ensimmäistä ehdotusta. Kolmannen kohdan ihannekumppaneista en osaa sanoa juuta enkä jaata, kun ei ole tuttu.

    • Selus

      "Parannus 3: Ihannekumppaneissa näkyy profiileita, jotka eivät ole kirjautuneet aikoihin. Voisiko tuota rajata paremmin? "

      Ei kai nämä vanhemmat profiilit nyt niin kovin suuri häiriötekijä ole, profiileissa on päivämäärät jos katsoo, että profiili on vanha silloin ei ole pakko ottaa ko. profiiliin yhteyttä.

      • Pienenkin häiriötekijän voisi kyllä saada pois eikä tuollaisen ominaisuuden lisäämisessa luulisi olevan juurikaan vaivaa.


    • Komppaan kaikkea täysin mutta varsinkin kahta ensimmäistä. Kakkoskohdan pitäisi olla ihan selvä juttu; on turhauttavaa kirjoittaa viesti henkilölle, jolle sitä ei voi kuitenkaan lähettää. Ykköskohta taas olisi kiva muutenkin, koska jos toisen kanssa on vaihtanut korkeintaan muutaman viestin, ei sitä pitkään muista ja olisi kiva, jos ei vahingossa lähettelisi samoille ihmisille viestejä uudestaan, jos heillä on kiinnostus loppunut (tai sitä ei ole ollutkaan).

    • Ja tuli vain tässä mieleen sellainenkin parannus kuin horoskooppilla haku.

      Koska tiedän että on myös ihmisiä, joita kiinnostaa horoskooppit ja niillä on heille jonkinlainen merkitys. Niin miksei tähän voitaisiin uudessa palvelussa ottaa hakuun mahdollisuus hakea jotain tiettyä horoskooppia esimerkiksi?

      Tuli vain mieleen tälläinenkin :)

      Ps: hyvä sivusto kyllä ja parannettavaa riittää aina :)

      • Avaruustähtielukka

        Mielestäni, jos ei usko (kuten ei ketään oikeasti) horoskooppeihin, niin sitä ei tarvitsisi laittaakkaan, toisin sanoen sen voisi piilottaa. Eihän tuossa ole (kiinalaista) vuosihoroskooppiakaan niin miksi kuukausihoroskooppiakaan. Ymmärrän että se on kiva kenttä lisätä palveluun, kun piti keksiä muka lisää hakukriteerejä palvelun parantamiseksi, mutta täysin turha ja typerä, jolla ei ole mitään merkitystä oikeassa elämässä.

        Jos joku sanoo että on merkitystä, niin se merkitys on henkilön korvien välissä oleva pikku vika, eikä horoskooppi itsessään.


      • tähtimerkkierkki

        Sitten voisi olla sellainen negatiiivnen horoskooppihaku!

        Voisi rajata ne pois, jotka hakevat horoskoopeilla!


    • expertman

      Mielestäni ammattinimikkeeseen tulisi lisät esim. teknillinen koulutus joka puuttu kokonaan ammattinimikkeistä, siis teknikot, insinöörit ja vastaavat..Painon voisi antaa noin esim. 78-82kg koska se vaihtelee ja muutakin pientä viilaamista on..Muuten kaikinpuolin hyvin tehty sivusto josta selviää asiat..Terveisin expertman..
      Vielä lisäisi että teksin, viestien tai tietojen muuttaminen on hieman outo kun rivi saatta hypätä ihan toiselle riville tai jos lisäät jotain profiiliisi niin tahtoo mennä niin että lisäys menee rivin loppuun ja kaikkin on kirjoitettava alusta..Tälläisi mietteitä.

    • Hermanni7

      Yksi hakukriteeri, mitä varmasti monet kaipaavat, on haku profiilin luontipäivän mukaan, esim. alle päivä/viikko/kuukausi sitten profiilinsa luoneet. Näin ei tarvitsisi kahlata aina läpi niitä samoja, jo moneen kertaan nähtyjä profiileja, etsien jotain uutta tulokasta, joka ei olisi vielä ehtinyt vittuuntua näihin täällä pyöriviin "masamasasiin" ja "kevatjatkiin"

      • treasure.island

        ^ Komppaan!


      • minttuliini1

        Juurikin näin!
        Hyvä homma myös tuo vieraskirjan poistuminen, eipä tartte hemmojen käydä vierailemassa jokaisessa vähänkin paremmanpuoleisessa profiilissa (kuten tähän asti) jättämässä typeriä kommenttejaan.. kuten: :)
        hmmm.. varsin persoonallista...


      • Jeeebus

        Älähän nyt hättäile! Kevätjätkä (aka masamasanen) tekee arvokasta PR-työtä täällä, saamalla kaikki muut miespuoliset lajitoverinsa näyttämään älyköiltä ja jopa houkuttelevilta Treffien ihanien naisten silmissä, jos kaveri nyt edes sattuu samaa lajia olemaan meidän muiden kanssa ;) Ties vaikka olisi se kauan kadoksissa ollut "Puuttuva linkki" :D


    • 1956

      Olen kaivannut ominaisuutta jolla profiilin voisi merkitä niin, ettei sitä enää vahingossakaan avaisi.
      Parasta olisi jos haun voisi tehdä ilman näiden esiin marssia.

    • Heippa,

      Kiitos näistä ideoista. Pistämme korvan taakse!

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • Marisko_

      Liitynpä marisijoiden joukkoon...

      Vinkki: Ihmisiä ei saa tilaamaan treffit plussaa rajoittamalla yhä enemmän heillä ennen käytössä olevia ominaisuuksia. Hyvänä esimerkkinä tämä viestien näkymisen rajoittaminen kahteen viikkoon. Mikä uudistus se semmoinen on, joka pakottaa ihmiset käymään täällä useammin ja tallentamaan viestit omalle koneelle. Tämä ei ole suinkaan uudistus vaan huononnus, niin käytettävyyden kuin koko käyttökokemuksen kannalta.

      Toivottavasti edellä mainittu esimerkki ei jää treffailun kannalta vaikuttavimmaksi "uudistukseksi".

      Kiinnostavin uudistus omasta mielestäni lienee mahdollisuus määritellä tarkemmin minkälaista seuraa hakee ja mahdollinen muu "uudenlainen sisältö" treffiprofiiliin. Mutta jostain syystä en löytänyt uudistuslistalta merkkirajoitusten kasvattamista tai poistamista. Sen sijaan näitä viestejä sitten rajoitetaan...

    • Vain pieni parannus

      Ihan oikeasti, mitä vikaa KÄYTTÄJIEN MIELESTÄ vanhassa suuremmin on, jotta piti koko rakenne ja ulkoasu tehdä uusiksi? Olisitte tehneet vain pientä hienosäätöä! Voitte pelastaa maineenne palaamalla vanhaan ja kevyesti muokkata sitä. Ette saa ikinä anteeksi, jos tulee hetki sitten olleen yritelmän näköinen risukasa.

      Itse kaipaan vain sellaista toimintoa, että jonkun henkilön profiilissa olisi täppä: "Älä näytä tätä profiilia minun hakutuloksissa jatkossa".

      Joku muistaa varmaan edellisen päivityksen vuosi sitten. Joku on kertonut siitä, millainen häslinki siitä syntyi. Ei kai nyt hommissa ole uusi sukupolvi!

      Tässä pätee sama kuin auton toimivassa kaasuttimessa: "Älä räpellä toimivaa systeemiä, koska se menee yleensä vain pahemmaksi".

    • VAHHA PARAS

      entinen OLI IHAN TOIMIVA...PIENTÄ VIILAUSTA VOISI TEHDÄ TUOHON TREFFI PLUSSAAN ....LAHJAT POIS ...EI SELLAISIA KENELLEKKÄÄN TARVI LAITTAA.....ENEMMÄN SEN TILALLE NÄKYVYYTTÄ....ESIM. MEGAFONI........EI MEILLE JOTKA TÄTÄ PALVELUA ...(TARVIMME).....MERKITSE ULKONÄKÖ ....(ULKOASU)......MITÄÄN ...SE ON NYT NIIN,,,,....HANKKIKAAN SINNE ..TOIMITKSEENNE VAIKKA UUSI KAHVINKEITIN JOS UUDISTUKSIA TARVITTE

    • Älkää huonontako

      Entinen oli yksinkertaisudessa toim,iva, tehpokas ja informatiivinen.
      Tämä uusi oli kömpelö, hidas ja kopio ulkomaisten poalvelujen formaattia, joka ei edes sovi Suomeen. 99,9999% on varmaan suomalaisia ja siis turha ihon väristä esittää sateenkaariprofiilia. Valkoinen, musta ja muu on riittävä.
      Muutenkin aivan turhia luokitteluja ja mekaanisia lomakkeita verratuna entisen vapaamuotoisiin kohtiin taikka muuten järkeviin valintavaihtoehtoihin.

    • nainen-28-

      Mielestäni uudistus oli mukavan raikas, kuvat näkyi isompana, joka oli todella mukava uudistus. Viestin näkyvyyden rajaaminen kahteen viikkoon oli aivan typerää, sen voisi unohtaa. Jotkut kun ovat reissussakin, eivätkä päivystä koneen ääressä.

      Mutta muutoin uudistus oli mukava mielestäni ja sitä alkoi osata jo käyttääkin, sen pienen hetken kun ehti käyttää.

      Profiileista suurin osa on suomalaisia, muttei todellakaan kaikki. Siten ihonvärikin on ihan ok siihen laittaa, sitä kun EI OLE PAKKO siihen merkitä. Sehän on vain lisä jota saa käyttää halutessaan. Tuskin se kapasiteettia niin paljoa vie että se häiriöksi muuten olisi.

    • P_rsr_ikä

      Miksi uudesta käyttöliittymästä piti tehdä oli iso kuin näppäimet mummopuhelimessa ja väljä kuin poliitikon moraali...

    • bOObsit

      Hakukriteereihin ehdottomasti naisten kuppikoko

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      285
      3513
    2. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      57
      1953
    3. Asumistuen leikkaukset alkavat näkyä

      Tamperelaisia häädetään kodeistaan nyt kiihtyvällä tahdilla. Asunnottomuus lisääntyy. https://www.aamulehti.fi/tampere
      Maailman menoa
      213
      1727
    4. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      35
      1573
    5. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1428
    6. Emännälle eliksiiriä

      Mitä sitä pitäsi emännällä syötteä, että se joskus laskisi housusa muullonni kuin vessassa ja saonassa käyvessä?
      Suomussalmi
      27
      1257
    7. Tyttö kadoksissa

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010641479.html Silmät auki lukijat.
      Maahanmuutto
      14
      1196
    8. Olet kiinnostava

      Haluisin kuulla sinusta kaiken, sinun elämän historiasi. Voisin oikeasti olla vain ystäväkin. Koen, että meillä on jok
      Ikävä
      75
      1134
    9. Mies Jos kertoisit jonkun vinkin

      Jonka vain me tiedämme ja tunnistamme, niin tiedän että yhteydenottoni olisi toivottu. Muuten en voi ottaa yhteyttä enää
      Ikävä
      84
      1104
    10. Kysymys liittyy tunteisiin

      Pelkäätkö sinä minua nainen?
      Ikävä
      59
      1005
    Aihe