Matkapäiväkirjaa Palawanilta

Thaimaan norppa

Pablo hurrikaani jytisteli juuri Palawanilla saaren poikki hieman El Nidon alapuolelta ilmeisesti sen suurempia tuhoja tekemättä. Meillä on lähtö Filippiineille parin päivän päästä, mutta onneksi kaikki vaikuttaisi olevan tuolla hurrikaanista huolimatta kunnossa.

Matkapäiväkirjaamme El Nidon reissusta pääsee seuraamaan pikapuoliin osoitteessa: http://kaunistavaloa.blogspot.com

Nettiyhteyksien toimiessa pyrimme päivittämään blogiin tarinaa ja kuvia, videoita ja panoraamoja, ja näin myrskyn jälkeen toivottavasti nimenomaan kauniissa valossa!

Käykää kurkistamassa, jos aihe kiinnostaa.

8

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • krooninen matkakuume

      Moi ja kiitos vinkistä.
      Loppuviikosta saan tuoreet terveiset Palawanilta hekilokohtaisesti kun poitsu palaa reissusta, mutta mielenkiinnolla luen juttusi.
      Hyvää ja turvallista matkaa!

    • mikko41v

      Kuinkahan paljon El Nido on muuttunut sitten 2009 kun olin siellä. Pitääpä seurata blogia :-)

    • palawan2

      Harmi ettei törmätty vaikka olette naapurissa asustelleet! Olen sukelluskouluttajana tässä Pa-lao-yu diveshopissa, joka on just avattu Greenviewsin seinänaapuriin.

      Hienon majoituksen löysitte - Greenviews on hyvin hoidettu ja _kaunis_ paikka, lisäksi ruoka on mielestäni erinomaista. Meidän oma mökki on myös CorongCorongin rannalla. Paljon El Nidoa rauhallisempi, snorklaillakin voi laivaväylällä kun ei ole juurikaan laivaliikennettä ja lisäksi auringonlaskut on tällä puolella upeampia kuin El Nidossa.

      Pomoni Iane on yks alkuperäisiä ElNidolaisia ja päätti tehdä kerralla hienoa: diveshopin yhteydessä on huoneita, ja baarikin rakenteilla yläkertaan. Tulkaa ens kerralla vähintään auringonlaskudrinkille!

      Jos joku tuleva Palawanille matkaava kaipaa suomenkielistä sukellusopetusta, -kokeilua tai vaikka vain matkustusvinkkejä niin tulkaa käymään! (ja tuokaa hapankorppuja..)

      • piude801

        Hei palawan2 tai muutkin lähiaikoina Palawanille olleet!

        Mitä mieltä olette malarialääkkeen syömisestä? Onko tarpeellista? Olemme lähdössä 1.2. Filippiineille ja yksi kohteistamme on Palawanin saari, josta olemme varanneet hotellit Puerto Princesasta ja El Nidosta.
        Mielipiteitä, kiitos.
        P


      • inkku3

        Hei palawan2! Onko teillä nettisivuja ja/tai sähköpostia, että voisin tiedustella lisää sukelluksesta. En löytänyt mitään Googlettamalla :( ! Tullaan El Nidoon 11.2. ja ollaan hyvinkin kiinnostuneita suorittamaan sukelluskurssi. Ja jos opetusta on mahdollista saada suomeksi, niin mikäs sen parempaa.. Ja ihmeessä tuodaan hapankorppuja, jos oppilaiksi päädytään/päästään ;) !


      • Eläkepaikkaa etsimäs

        Ollaan suunnittelemassa ensi talveksi vaimon kanssa parin kuukauden reissua vielä toistaiseksi määrittelemättömään kohteeseen.
        Rupesi kiinnostamaan yhtenä vaihtoehtona filippiinitkin.
        Onko sieltä kuinka vaikea vuokrata kämpää esim kuukaudeksi ja mitähän moinen mahtaisi maksaa. (ei tartte olla 5 tähden lukaali mutta ei nyt ihan savimajakaan. eli perusmukavuudet sentään, ruuanlaitto ja suihku ja sänky)


      • Filsut
        Eläkepaikkaa etsimäs kirjoitti:

        Ollaan suunnittelemassa ensi talveksi vaimon kanssa parin kuukauden reissua vielä toistaiseksi määrittelemättömään kohteeseen.
        Rupesi kiinnostamaan yhtenä vaihtoehtona filippiinitkin.
        Onko sieltä kuinka vaikea vuokrata kämpää esim kuukaudeksi ja mitähän moinen mahtaisi maksaa. (ei tartte olla 5 tähden lukaali mutta ei nyt ihan savimajakaan. eli perusmukavuudet sentään, ruuanlaitto ja suihku ja sänky)

        Olen muutaman kerran vuokrannut talon Fulippiineiltä. Ensimmäisellä kerralla Länsi-Filippiineiltä pääsaaresta läheltä Ilo-Iloa, ison noin 200m2 talon uima-altaineen. Kuukausivuokra oli 800 euroa sähkö. Toisella kerralla vuokrasin talon Dasmarinasin kaupungista 35 km Manilasta. 3h keittiö vartoidulta alueelta. 600 euroa kuukausi ja netti sähkö kuuluivat hintaan.
        T. Jari


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe