Joko ootta testannu Kapas restaurantin?

Millasia kokemuksia, kannattaako käydä?
Ilmianna
Jaa

92 Vastaustaei oo ees kotisivui
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Vaikka en oo itekkää ehtiny ku oon matkoilla, niin senverran tunnen ihmistä että varmasti kannattaa käydä. Käykää kaikki, että saadaan tyhjään rakennukseen vähä eloa. Yrittäjällä on pitkä kokemus grilliltä emäntäkouluu, toimittajakouluu ja sisustusammatti että varmasti osaa. Menkää heti ottaa uusi yrittäjä vastaa, niitä tarvitaa. Minäki tuu kuhan kerkiin täältä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En tiedä, mutta huomenna ajattelin testata ! Eilen illalla seiskan aikaan oli ainaskin kaikki pöydät täynnä. Kivaa vaihtelua "ulkona " syömiselle, ku aina vaan pizzerioita ja grillejä. Ja viihtyisältä paikalta näytti vaikka vain kavereiden kans kahvitteluun.
Ilmianna
Jaa
Testasin. Jatkan edellistä kirjoitusta. Törkeet hinnat, ja annokset ? Siis jos kahdesta perunasta saa lohkoperunat ja paistaa pakastetun täyslihapihvin, salaatti...hmm. sitä salaattia itseensä, yks pala kurkkua ja yks pala tomaattia. Ja hinta? 13,5e !!! Tarvikkeisiin mennyt max 2e. Hurjat katteet ! Luulempa, et ei kauaa ole pystyssä. Noilla hinnoilla luulis saavansa rahoilleenkin jo vastinetta !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
13,5 euroa, aivan hirvittävän hurja hinta. Nimim. PETTYNYT !!! voi kyllä käydä edelleen syömässä edukkaat makkaraperunat Marilla jos laaturuoka maksaa liikaa. Onneksi meillä on valinnanvapaus.
Itse aion tukea Kapas-ravintolaa käynneilläni, jotta saadaan jotain muutakin evästä ulkona syödessä kuin kebabia tahi pitsaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kannattaa käydä! Ainakin ruuan laatuun ja ravintolan sisustukseen ja tunnelmaan on panostettu!
Ilmianna
Jaa
Asiallinen, hyvätunnelmainen paikka . Ruoka hyvää, palvelu ystävällista.Äläkää katteiset aina urputtako.
Ilmianna
Jaa
täydeltä paikka näyttää

saapa nähdä että kuinka kauon
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Onko yrittäjä kotosuomalaanen, vaa ulukomailta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
epätietoonen kirjoitti:
Onko yrittäjä kotosuomalaanen, vaa ulukomailta?
aivan supisuomalainen, siksi kannattaa kannattaa, ei uudella yrittäjällä oo helppoa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yrittäjä suomalainen? Mutta siis, kyllä mä (PETTYNYT) olen ennenkin raaskinut ostaa 12-30e ruoka-annoksia, en vaan tykännyt ruoan tasosta hintaan nähden. :/
Enkä ole kateellinen, toivoin vain, että rahalle olisi saanut vastinetta. Ja jos on olevinaan kunnon restaurant, niin mitä makkara tekee muutoin Chicosin kaltaisissa annoksissa ????
Ilmianna
Jaa
Yhtä asiaa ollaan kyseisen ravintolan kohdalla kovasti ihmetelty. Nimittäin aukioloaikoja. Perjantaina kiinni kello 18, eihän sinne ehi kukkaan töitten jälkeen ja perjantai on varmaan monelle semmonen mahollisuus, että mentäs ulos syömään. Lisäksi ihmettelimme, kun uuden vuoden aatto ollaan kiinni, kun silloihan valvotaan ja juhlitaan ja monet syö ulkona. Eikä kannattas kovin paljon muutella aukioloaikoja, kun ei niitä nettisivuja ole, kun ei montaa kertaa porukka käy kiinni olevan oven takana kurkkimassa.
Ruoka on kuulemma hyvää ja toivottu ja hienon näkönen ravintola on, kunhan vaan joskus olis auki, että sinne vois mennä. =)

Tsemppiä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
K A P P A S Vaan...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Testattu myös. Hyvää oli ruoka ja ne hampparit niiiin hyviä. Eikä todellakaan ole liian kallista. Tooosi ystävällinen palvelu myös. Tykkäsin!
Ilmianna
Jaa
Hyvä ja nopea palvelu
Aukioloajat - -
kyllä tuosta hyvä tulis jos hiukka suuremmat annokset saisi ja paikka ois auki pidempään etenkin loppuviikosta, ja pakkohan se onkin satsata, ei muuten pärjää muiden paikallisten kanssa kilpailussa
Ilmianna
Jaa
En vielä ole testannut, mutta aion käydä lähiaikoina :)
Ilmianna
Jaa
Ensinnäkin,hassua että ravintolassa ruoka pitää tilata tiskiltä..Tilasin tortilla-annoksen joka sisälsi kanatortillan,ristikkoperunat ja dipin. Tortillassa oli sisällä vain vihreää jäävuorisalaattia jossa oli kurkkua,valmista curry-dippiä,kaksi siivua cheddar-juustoa ja himpun verran kanaa.Myös valkosipulidippi oli tukusta saatavaa valmista dippiä.Ihan syötävää oli joo,mutta kyllä 13,50euroa maksavaan annokseen odottaa hieman enemmän.. Ihan vaan jos omistaja sattuisi lukemaan näitä arvosteluja,niin muutama toive tulee ainakin täältä: tortilassa voisi olla sisällä esimerkiksi tomaattia,oikeaa cheddarjuustokastiketta,sipulia,paprikaa, vaihtoehtoja on miljoonia...Ja dipit voisivat olla itsevalmistettuja eikä tukusta saatavia valmiita mössöjä..Onnea ja menestystä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ja tämän kaiken meinaat toteuttaa niin että hinta pysyy 13,50?:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ottakaa listalle joku 3-5e hampurilainen.Nuoret ostaisi varmasti.
Ilmianna
Jaa
monesti oon miettiny omaa pikku raflaa, mutta sen tiien että tänne en sitä perusta, nimittäin makkarapotut vetää nivalaisten napaa, oli sitte tarjolle fiinimpää tai erikoista. tsemppiä uudelle yrittäjälle ja lissää rillimaustetta junttien makkarapottuihin!
Ilmianna
Jaa
Tulihan tuolla käytyä, hampparit oli kyllä hyviä ja kokki todella söpö
Ilmianna
Jaa
Hinnat oli sen verran karmeat että en todellakaan jääny tilaamaan ja maksamaan. Jos sattuis huono ruoka niin ottais päähän maksaa toistakymppiä per annos.
Ilmianna
Jaa
Tyypillistä täkäläistä (nivalaista) vänkätystä, eihän tänne mitää uutta haluttais. Hyvät ruuat ja mikä parasta, iloinen tunnelma, kaunis sisustus.
Ilmianna
Jaa
Kerrankin meillä on paikka, mihin kehtaa viiä vieraitakin syömään. Upea sisustus ja hintasaväärtiä ruokaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Missäse tämmönen kapas on?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muuten hyvä mutta, aukioloajat on kyl ihan liian suppeat. Mutta se, että hinnat on korkeat annan anteeksi, koska yleensä uudet yritykset tekee muutenki parit ekat vuodet tappiota niin voin kyllä mielelläni maksaa ylimäärästä että tuo paikka pysyis ettei aina ko haluaa ulos syömään tarvi mennä syömään pitsaa tai sit lähteä ylivieskaan asti.. Kyllä se hintalaatusuhde menee kohdilleen kun annetaan aikaa ja palautetta! :) ei anneta erilaisen ja hyvän ravintolan kuolla pois nivalasta ko sellanen kerrankin tänne saatu :)
Ilmianna
Jaa
Me ollaan muutama kerta siellä käyty ja palvelussa olis parantamisen varaa. Lauantai-iltana siiderin ostajalle sanotaan, että on meillä yks päärynäsiideri. Huh huh! Tortillat olivat kylmiä. Seuraavalla kerralla joku tilasi tuorepastaa ja kun oli aikansa oottanut, tultiin sille sanomaan, ettei sitä ole. Otti asiakas rahat ja lähti. Tyttö tiskillä vastas oluen myyntiin, että ei voi myyä, kun ei ole vastaava paikalla, mutta kohta jo sitten keittiöstä ilmesty tyttö myymään seuraavalle porukalle. Pöytiin tilaukset näyttiin tulevan ottamaan, jos oli isompi porukka. Tämä porukka ei kuitenkaan saanut tilata mitä halusi, vaan perunoita sai ottaa kahtia erilaisia, ei jokainen erilaisia. Siis oikeasti, kannattais pistää huipputiimi töihin viikonloppuna, että ihmiset tulee uudelleen. Eka kerran, kun käytiin ja keittiössä oli itse omistaja, mutta muuten ruoka on ollu oikeastaan tosi epäonnistunutta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tää on hauska: "yks päärynäsiideri". :D :D Joitko pois?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vaikuttaa aivan ihme meiningiltä, onko näillä omistajilla kokemusta yrittämisestä

Muutenkin ravintolabisnes on mitä hankalinta ja harvoin kannattavaa(vielä vähemmän pikkukylissä)

Vai tekeekö nämä toisena duunina tätä? :D
Ilmianna
Jaa
Ei hienos ravintolas olekkaan tarkotus saada vatsaansa täyteen, vaan nauttia korkealaatuisesta ruoasta ja viinistä. Huomaa, ettei täällä Nivalassa ole totuttu suuren maailman menoon. Kannattaa välil käydä Turus syömäs hienos ravintolas, niin sitten huomaatte :) Muistakaa laittaa sitten vähän parempaa päälle, ku tuutte. Ei oo kivaa viettää iltaa kavereiden/yhteistyökumppaneiden kaa, jos ympäril on asiakkaita, jotka ei oo iltalypsyn jälkeen viitsineet edes suihkus käydä!
Ilmianna
Jaa
En ole käynyt. Enkä käykään. Ei vakuuttanut grilliruoillakaan aikoinaan, muut myyjät paljon asiallisempia ja ammattitaitoisia. Joo ja oikeasti, voiko puhua oikeasta ruokapaikasta. Kun ylivieskan ruokapaikatkin pyörii aikalailla suuremmilla budjeteilla ja nekin kiikun kaakun.. Marin grilliltä hakemaan herkkuburgerii nyt, maha lompakko ja makunystyrät kiittää..
Ilmianna
Jaa
En ole käynyt, mutta hintataso kuulostaa pahalta? Jo se saa miettimään asiaa tarkemmin.
Osaako tarjoilija/myyjä kertoa mitä kuuluu päivän annokseen tai tilattavaan ruokaan? Jos asiakkaalla on ruoka-allergia mitä ei kerro heti kättelyssä, osaako tarjoilija kertoa mitkä ovat gluteenittomia/laktoosittomia tms? Onko salaatinkastikkeessa kananmunaa, mausteiden joukossa paprikaa...tai mitä tahansa mitä tulee eteen? Nämä asiat kertovat paljon paikan laadusta/tasosta. Arvostan hyvää palvelua ja olen joskus valmis maksamaan siitä enemmän kuin vain itse tuotteesta muuten maksaisin. Kuulisin näistä mieluusti kommentteja, nykyinen ei-käynti perustuu ihan vaan siihen että olen kuullut että hinta on karmea.
Ilmianna
Jaa
Testattu on nyt!
ja ei hyvänen aika. Ruoka oli pilattu järkyttävällä suolamäärällä. Liekkö oli vanhan ruuan maku jokatäytyi peittää tms syy. Suolassa ei ollu todellakaan sästetty. Laittakaa hyvänen aika vähemmän suolaa annoksiin, sitä voi kyllä lisätä itse ruokaan jos tarvitsee.
En taida koskaan enää palata kapas ravitolaan, oli se sen verran järkyttävä kokemus.
Toki mieli tekee palata katsomaan, joskos opiksi olisi ottaneet...
Ilmianna
Jaa
Minulla ei ole mitään moitittavaa paikasta, aina täydellisen ihanaa ruokaa ja mahan saa täpö täyteen! Hinnat vähä korkeat mutta ei sillä niin väliä ku ruuat niin hyviä. Huh, onneksi ei enää tarvi vain käydä grillillä tai pitsalla!
Ilmianna
Jaa
No just, tyyli, hinnat jne... sopii hyvin Nivalan tyyliin, ainoa palvelu joka todella pelaa ja toimii on itse palvelu, Eihän täällä ole missään palvelu henkistä paikkaa, kassa ottaa rahat ja ite kattelet ensin tavarat, joten kaikki missä yleensä tulee asioitua pelaa tällä periaatteella. Jos palvelua haluaa pitää mennä johonkin huitsin nevadaan asti.... palvelua ei ole lähimmän 100 km alueella, muuta kuin se että kassan kautta ulos... Ja jos haluaa ravintola palvelua täytyy mennä Ouluun tai Kokkolaan, joka paikassa muuaalla on vain listat ja eväät tilataan kassalta. Kerran olen saanut palvelu, kun kävin Hesassa syömässä... ja siellä todella palvelu pelasi...
Ilmianna
Jaa
Paikka testattu ja ruoka erinomaista, palvelu pelasi pöytiin ja oli todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde halvempi, kuin monessa muussa ravintolassa annoksiin nähden. Kyllä on Nivalaan saatu tyylikäs ravintola. Onnea ja menestystä!

Terveisin: Muissakin ravintoloissa syöneenä.
Ilmianna
Jaa
Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Hinta kohdallaan, eikä ole liian kallista :) parempaa kuin abc pöperöt ja ne vasta kalliita onkin!
Ilmianna
Jaa
Minä olin todella positiivisesti yllättynyt ruoan suhteen. Hinta ei kyllä poikkea mitenkään merkittävästi mistään rafloista, jos jotai muutakin kuin grillimoskaa ja marin hamppareita on syönyt. Itseasissa marin grillin hinnat ovat nousseet jatkuvasti hemmetin paljon. Jos jossakin niin siellä ne isot katteet ovat. Hienoa, että Nivalassa on tuollainen paikka. Toivottaan menestystä ja pitkää ikää!
Ilmianna
Jaa
ainoa mitä marin grilliltä kannattaa ostaa on kerroshamppariateria :)
Ilmianna
Jaa
Kävin lasten kanssa pari kuukautta sitten...Sisustus on tosi kiva. Harmi vaan se muuten tyhjyyttään kaikuva kiinteistö;tekee tunnelman aika ankeaksi. Palvelu oli hyvää;omistaja itse luonteva,pari harjoittelijaa tössötteli siinä eivätkä tienneet mitä tehdä. Tilasin kanasalaatin ja se oli tasan vuori jäävuorisalaattia ja päällä muutama kanapalanen...ihan karmeaa kun kysymyksessä on ravintola-annos. Plussaa oli maukas gluteeniton sämpylä. Tyttäreni tilasi lasten pihviannoksen ja sai puoli lautasta ranskalaisia ja kuivaksi paistetun pakastejauhelihapihvin,joka oli kutistunut puoleen alkuperäiskoosta. Tytär oli tosi pettynyt ja niin olin minäkin. Itse osaan laittaa parempaa ja ihan oikeasti,miksi helvetissä aina sitä jäävuorisalaattia?? Salaatin kastike oli valmiskastiketta. Lisäksi mua ärsyttää kun kahvi on siinä tiskillä samalla lailla kuin vaikka Nesteellä tai aakkosbaarissa;on jotenkin niin arkista. Toivon kuitenkin,että paikka menestyy,koska heitäkin on,jotka ovat olleet tyytyväisiä. Nivala on vihoviimesin paikka saada mitään yritystä menestymään. Täällä on porukka niin junttia ja kateellista. Toivottavasti nuori sukupolvi saa muutosta parempaan aikaseksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kyllä ne on ne lasten annokset ihan samanlaisia joka paikassa.
Kaupan jauhelihapihvi ja kaupasta (tukkukaupasta) ostetut ranskikset siinä samalla, vaihtoehtona yleensä nakkeja niiden ranskisten kaa, ku ei ne kakrut taho muuta oikein syödä.

Siinä olet oikeessa, ettei siellä nivalassa onnistu mikää, ku te tampiot haukutte täällä seläntakana nimettömänä, näinhän ne selkärangattomat vellihousut toki tekee muuallakin.

Jos bongaan jossain salaatin, johon on käytetty jäävuorisalaattia, on se jo iso plus.
Vaihtoehtonahan olisi käyttää halvenpaakin, kuten kiinankaalta.
Kas, kun et huomannu tätä. No, tuo todistaa jo, ettet ole ruoanlaitosta niinpitkälle perillä, kuin annat ymmärtää.

Kun seuraavan kerran ruokailet ulkona ja saat eteesi mielestäsi epäkelpoa safkaa, valita siitä suoraan henkilökunnalle.
Näin viestisi menee varmemmin perille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kunnianarvoisa nimimerkki: "jassas"
Tarinasi on pelkkää fantasiaa, sen huomaa heti.
Kerroit käyneesi em. paikassa LASTESI kanssa.
Ruokailit kertomasi mukaan itse ja yksi lapsistasi tilasi lasten pihviannoksen ja oli siihen tyytymätön.
Entäpä muut LAPSESI, mitä he söivät? ...kynsiään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
satuja ja tarinoita kirjoitti:
Kunnianarvoisa nimimerkki: "jassas"
Tarinasi on pelkkää fantasiaa, sen huomaa heti.
Kerroit käyneesi em. paikassa LASTESI kanssa.
Ruokailit kertomasi mukaan itse ja yksi lapsistasi tilasi lasten pihviannoksen ja oli siihen tyytymätön.
Entäpä muut LAPSESI, mitä he söivät? ...kynsiään?
Ja minustako tuntuu et toi joka "ylikehuu" paikkaa "huh, mahtava paikka ei haittaa vaik on vähän kallis" ym skeidaa. Taitaa olla omistaja tai ainaki hänen miehensä. :) HUH
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En oo käyny, ku ei varmaa kuitenkaa ihan niin taivaallist gourmeeta oo, et viittis täält Turust lähtee syömään.
Ilmianna
Jaa
Mene sinä janne sinne kallun grillille syömään äläkä sotkeudu asioihin mistä et mittää tiijä
Ilmianna
Jaa
Ei mua Kallun Grilli kiinnosta, käyn Red Hot Chillis tai Amarillos. Ei jaksa rahvaan seas istuu, ku porukal pierujen kuluttamat lökäverkat jalas ja joku hihaton vaimonhakkaajapaita pääl.
Ilmianna
Jaa
pettymys... töissä oli kaksi nuorta tyttöä, jotka olivat selvästi pallo hukassa... ruoka ylisuolattua ja ylikypsää ja ylihinnoiteltua... FIININPÄÄ??? tortillat, hampparit ym. listalla ei ollut yhtään mitään FIININPÄÄ (ai niin, enhän saanut edes listaa, luin katonrajassa olevaa liitutaulua)... fiinimmässä ravintolasa saa yleensä palvelun pöytään asti (ja jopa ulkolaisten pyörittämissä pitserioissa ym.) en nähnyt paikasa mitään kehumista sisustuksen lisäksi, ilmeet kertoi viereisessä pöydässä tuntemusten olevan aika samoilla linjoilla... maksan mielelläni annoksestani vaikka 50,- jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Opettele ensin edes kirjoitustaidon alkeet, ennenku tuut tänne arvosteleen ketään ja mitään.

Tosi piiiiiitkiä lauseita kirjoitat, etkä hallitse välimerkkien käyttöä.

Tajuatko....tuollaista sekavaa kirjoitusvirheitä vilisevää kommenttia ei kukaan ota vakavasti.
Oletko jo tokaluokalla, vai ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
opiskelemaan mars kirjoitti:
Opettele ensin edes kirjoitustaidon alkeet, ennenku tuut tänne arvosteleen ketään ja mitään.

Tosi piiiiiitkiä lauseita kirjoitat, etkä hallitse välimerkkien käyttöä.

Tajuatko....tuollaista sekavaa kirjoitusvirheitä vilisevää kommenttia ei kukaan ota vakavasti.
Oletko jo tokaluokalla, vai ?
Kokemus edellä mainitusta ruokaravintolasta, oli minulle pettymys.

Paikalla oli kaksi nuorta neitoa, jotka eivät osanneet laittaa ruokaa, saati palvella asiakasta. Ruoka oli mielestäni ylihinnoiteltua, ylikypsää ja ylisuolattua. Joku tässä ketjussa oli sitä mieltä, että kyseisestä ravintolasta saa "fiininpää" ruokaa, kun taas minun kokemukseni "fiinimmästä" on aivan muuta. En luokittele tortilloja, hampurilaisia ym. "fiinimmäksi".

Olen myös tottunut, että hyvässä ravintolassa lista tuodaan pöytään saakka, jonka jälkeen siihen saa rauhassa jonkin aikaa tutustua, jonka jälkeen tarjoilija noutaa tilauksen pöydästä saakka (tällaiseen palveluun olen tottunut jopa pitserioissa, joita en hienommiksi ravintoloiksi luokittele). Kapaksessa lista löytyi kassan luota, katonrajasta. ja tilaus piti jättää kassalle. Kun töissäolevilta tytöiltä yritti kysyä jotain annoksista, sai vastaukseksi lähinnä olkien kohauttelua.

Sisustus oli mielestäni ainoa positiivinen asia Kapaksessa. Tyytyväisiltä eivät vaikuttaneet myöskään viereisen pöydän asiakkaat, jos jotain voi ilmeistä päätellä (ja supinasta).

Maksan annoksestani mielelläni enemmänkin, jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut.

En ole peruskoulun toisella luokalla, oletin vain, että normaalilla luetun ymmärtämis taidolla varustettu aikuinen ihminen, olisi kyennyt ymmärtämään kiireellä (ja puhekielellä) kirjoitetun mielipiteeni.

Yleensä asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan, ja arvostetaan, (jopa lasten ja "tokaluokkalaisten") että ei sitten tarvitse olla Sukulan ohjelmassa itkemässä huonoa menestystä, saati syyttää asiakkaita siitä, ettei kuppila pysykkään pystyssä. Asiakkailla kun on tapana äänestää jaloillaan.

Toivon tulleeni nyt ymmärretyksi.

T:kirjoitustaidotontyytymätönohikulkija

P.S. Menimme perheemme kanssa pari päivää sitten nivalan ohitse, (taas) tällä kerralla todella ajoimme OHI, ja söimme vasta ylivieskassa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tyytymätönohikulkija kirjoitti:
Kokemus edellä mainitusta ruokaravintolasta, oli minulle pettymys.

Paikalla oli kaksi nuorta neitoa, jotka eivät osanneet laittaa ruokaa, saati palvella asiakasta. Ruoka oli mielestäni ylihinnoiteltua, ylikypsää ja ylisuolattua. Joku tässä ketjussa oli sitä mieltä, että kyseisestä ravintolasta saa "fiininpää" ruokaa, kun taas minun kokemukseni "fiinimmästä" on aivan muuta. En luokittele tortilloja, hampurilaisia ym. "fiinimmäksi".

Olen myös tottunut, että hyvässä ravintolassa lista tuodaan pöytään saakka, jonka jälkeen siihen saa rauhassa jonkin aikaa tutustua, jonka jälkeen tarjoilija noutaa tilauksen pöydästä saakka (tällaiseen palveluun olen tottunut jopa pitserioissa, joita en hienommiksi ravintoloiksi luokittele). Kapaksessa lista löytyi kassan luota, katonrajasta. ja tilaus piti jättää kassalle. Kun töissäolevilta tytöiltä yritti kysyä jotain annoksista, sai vastaukseksi lähinnä olkien kohauttelua.

Sisustus oli mielestäni ainoa positiivinen asia Kapaksessa. Tyytyväisiltä eivät vaikuttaneet myöskään viereisen pöydän asiakkaat, jos jotain voi ilmeistä päätellä (ja supinasta).

Maksan annoksestani mielelläni enemmänkin, jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut.

En ole peruskoulun toisella luokalla, oletin vain, että normaalilla luetun ymmärtämis taidolla varustettu aikuinen ihminen, olisi kyennyt ymmärtämään kiireellä (ja puhekielellä) kirjoitetun mielipiteeni.

Yleensä asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan, ja arvostetaan, (jopa lasten ja "tokaluokkalaisten") että ei sitten tarvitse olla Sukulan ohjelmassa itkemässä huonoa menestystä, saati syyttää asiakkaita siitä, ettei kuppila pysykkään pystyssä. Asiakkailla kun on tapana äänestää jaloillaan.

Toivon tulleeni nyt ymmärretyksi.

T:kirjoitustaidotontyytymätönohikulkija

P.S. Menimme perheemme kanssa pari päivää sitten nivalan ohitse, (taas) tällä kerralla todella ajoimme OHI, ja söimme vasta ylivieskassa
Hoh...hoijjaa...

Eipä sulta tullu vieläkään läheskään virheetöntä tekstiä, katkera kitinäsi oli nyt vaan paljon pitempi.

Olet jostain syystä mieltynyt sulkumerkkeihin, käytät niitä tekstissäsi runsaasti, mikä sekavoittaa jo ennestäänkin vaikeaselkoista "purkaustasi" vielä lisää.

"ja tilaus piti..." Iso alkukirjain, koska "ja" sana aloittaa lauseen.
"OHI, ja söimme..." "ja" sana korvaa pilkun, joten pilkku pois.
Erisnimet, yhdyssanat sekä lauseenmuodostus kaipaavat vielä harjoittelua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
(valittajasuluissa) kirjoitti:
Hoh...hoijjaa...

Eipä sulta tullu vieläkään läheskään virheetöntä tekstiä, katkera kitinäsi oli nyt vaan paljon pitempi.

Olet jostain syystä mieltynyt sulkumerkkeihin, käytät niitä tekstissäsi runsaasti, mikä sekavoittaa jo ennestäänkin vaikeaselkoista "purkaustasi" vielä lisää.

"ja tilaus piti..." Iso alkukirjain, koska "ja" sana aloittaa lauseen.
"OHI, ja söimme..." "ja" sana korvaa pilkun, joten pilkku pois.
Erisnimet, yhdyssanat sekä lauseenmuodostus kaipaavat vielä harjoittelua.
no en osaa kirjoittaa, mutta maksan aina ruokani, ja osaan äänestää jaloillani, niinkuin asiakkaat yleensäkkin (ja siitä johtuu jos paikkakunnalla ei mikään pysy pystyssä). itse ymmärrän kirjoittamani tekstin, mutta ehkä pyydän opettaja-ystävääni kirjoittamaan sen muotoon jonka jopa sinäkin ymmärrät.

tai ehkä typistän mielipiteeni yhteen ymmärrettävään lauseeseen.

RUOKA OLI PAHAA JA PALVELU HUONOA MUTTA SISUTUKSESTA PIDIN KYLLÄ.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tyytymätönohikulkija kirjoitti:
no en osaa kirjoittaa, mutta maksan aina ruokani, ja osaan äänestää jaloillani, niinkuin asiakkaat yleensäkkin (ja siitä johtuu jos paikkakunnalla ei mikään pysy pystyssä). itse ymmärrän kirjoittamani tekstin, mutta ehkä pyydän opettaja-ystävääni kirjoittamaan sen muotoon jonka jopa sinäkin ymmärrät.

tai ehkä typistän mielipiteeni yhteen ymmärrettävään lauseeseen.

RUOKA OLI PAHAA JA PALVELU HUONOA MUTTA SISUTUKSESTA PIDIN KYLLÄ.
- Aloita teksti isolla alkukirjaimella.
- "ja" sana korvaa edelleenkin pilkun. (1. rivi)
- tarpeettomat sulkumerkit sekavoittavat tekstiäsi.
- Pisteen jälkeen aloitetaan isolla kirjaimella. (4. rivi)
- "opettaja-ystävääni" on yhdyssana, jossa väliviivaa ei käytetä.
- Lause aloitetaan edelleenkin isolla kirjaimella. (7. rivi)
- "SISUTUKSESTA" Mitähän tarkoittanee? (viimeinen rivi)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mikä oikein kirjoitus palsta tästä on tullu...? Mielipidettä kysyttiin ravintolasta, ei "osaanko kirjoittaa oikein".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
- "oikein kirjoitus" on muuten yhdyssana.
- "osaanko kirjoittaa oikein" laitoit turhaan lainausmerkkeihin.

Nimimerkki eri...virheet samat....???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eipä tarvitse ihmetellä syytä miksei yritykset pysy pystyssä, jos takapajulassa ollaan enemmän huolissaan asiakkaiden oikeinkirjoituksesta, kuin heidän antamasta palautteesta. Saati jos luetun ymmärtäminen on kiinni isoista alkukirjaimista ja väliviivoista.

ehkä liikkeellä on muitakin, jotka eivät osaa kirjoittaa :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Minäkin olen sitä mieltä, että tässä ketjussa viimeaikoina ton open lisäksi "liikkeellä" olet ollut ainoastaan sinä.

Minunkin mielestäni lause tulee aloittaa isolla alkukirjaimella.
Unohdit tämän kultaisen säännön viimeisessä lauseessasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kai te osaatte IP osoitteen selvittää. mutta minä en vaivaudu enää tänne kirjoittelemaan, enkä varmasti kapaksessa enää syö, ja (joo "ja" korvaisi pilkun) jättää siellä moni muukin syömättä.
Ilmianna
Jaa
IP osoitteen kykenee selvittämään ainoastaan poliisi. Tämä tiedoksi sinulle.
Ilmianna
Jaa
Selvittäkää te IP-osoitteitanne vaan, mutta minua kiinnostaisi, että missä tämä kyseinen ravintola Nivalassa on?

Ja harvinaisen eripurasta porukkaa täällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei se ees oo mikään ravintola. Pikku pahanen paikka jossa muutama penkki pöyän ääressä. Ruoka ainakin liha kuin kumia. Ihimettelenkin että ketkä siitä paikasta jaksaa näin paljon kirjoitella. Pakko olla yhet samat omistajan kaverit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos vaivaudut hieman tarkemmin lukemaan tätä viestiketjua, niin asia selviää sinulle.

Minkäpä minä sille voin, jos siellä teillä on harvinaisen eripurasta porukkaa, koettakaa nyt van tulla toimeen siellä, missä nyt sitten olettekin.
Ilmianna
Jaa
Ei kannata. Hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Normi grilliruoka vain tuotu "hienompaan" ympäristöön. Omituista on myös tiskiltä tilaaminen, noilla hinnoilla pitäisi kyllä henkilökunnan liikkua ottamaan tilaukset pöydistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sisustushan oli kuitenkin sinun mieleesi, kuten tuossa aiemmin mainitsit...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tulit kuitenkin kirjoitti:
Sisustushan oli kuitenkin sinun mieleesi, kuten tuossa aiemmin mainitsit...
Mistä ihmeestä sinä aina tunnistat minun kirjotukseni, vaikka vaihdan nimimerkkiä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hoh hoijjaa... onpas tännekkin pesiytynyt naapurikunnan palstalta tuo OffTopic-kirjoittelu. Taitaa olla kytköksiä sinneppäin... Omia kommentteja peukutellaan ja vasta-argumentteja peukutellaan alaspäin. Yksi kirjoittaja saa paljon aikaan.

Kapaksessa olen itsekkin jonkun kerran käynyt ja se on ihan ok, toki kehitettävääkin on. Jotain vinkkejä yrittäjä varmaan näistäkin keskusteluista saa vaikka tämä taso on nyt tällaista. Hieman kun kehität ruokalistaa ja ehkä tosiaan asiakaspalvelussa joiltain osin on parannettavaa niin hyvä tulee. Keep going!!
Ilmianna
Jaa
voi kun hyvä ravintola saa huonon maineen kun nuoret kokit käyttävät huumeita.. ei ainakaan itseä enää huvita syödä sielä jos ei itse omistaja ole tekemässä ruokaa..
Ilmianna
Jaa
huumeita? milloin tämä sitten tapahtui vai onko paskapuhetta?
Ilmianna
Jaa
ei kuulemma ole paskapuhetta.........
Ilmianna
Jaa
Itse ainakin olen pitänyt ruuista, varsinkin kanatortilla on aivan ihana ja meonaa edes kokonaista kaksaa syödä! :3
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kommenttisi ei nyt auennut ainakaan minulle.
Mitä mahtavat tarkoittaa sanat:
-"meonaa"
-"kaksaa"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
körttimurrettako? kirjoitti:
Kommenttisi ei nyt auennut ainakaan minulle.
Mitä mahtavat tarkoittaa sanat:
-"meonaa"
-"kaksaa"
Ajattelin avata asiaa niille joille ei aivokapasiteettia ole siunattu uuden perunan vertaa:
meonaa: selvä kirjoitusvirhe, "o" sijaitsee "i":n vieressä näppäimistössä
kaksaa: selvä kirjoitusvirhe, "k" sijaitsee "j":n vieressä näppäimistössä

Toivottavasti tämä auttoi ymmärtämään. Suosittelen lukemaan enemmän niin ehkä jotain tarttuu päähäsikin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä "harmi2" on oikeassa.. ainakin kaksi työntekijöistä siellä käyttää aineita.. miten tuollaisia voi päästää MIHINKÄÄN töihin???
Ilmianna
Jaa
Ai miten vai?

Kokeileppas piriä niin sitä jaksaa vaikka 24/7 vuorokaudessa tehdä duunia.

Hyvä pojat!
Ilmianna
Jaa
"Aineita" Ootte te nyt vaan perseestä herranjumala.
Ilmianna
Jaa
aika siisti paikka oli kapas, ei ainakaan samanlaista löydy mistään ja ruokakin oli hyvää.
Ilmianna
Jaa
Olen käynyt syömässä nelisen kertaa , ruoka on hyvää.
Omistajaa en ole koskaan tavannut tai nähnyt livenä. Joka kerta olen kysynyt onko hän paikalla, ja vastataan että ei ole. Milloin hän on töissä? Mielenkiinnolla haluaisin tietää eroaako omistajan ja muiden tekemät ruoat toisistaan..
Ilmianna
Jaa
Missä tämä ravintola sijaitsee? Kauheen salainen paikka mahtaa olla.
Ilmianna
Jaa
Testasi. Kannatti käydä. Ei paha. En usko että kuitenkaan toista kertaa menen. Saan sen saman kumipihvin grilliltäkin edullisemmin.
Ilmianna
Jaa
Mikäs Mamma Miaa vaivaa kun näkyi oleva kalustetavaraa ulkona?
Ilmianna
Jaa
Etsin Nivalasta ravintolaa ja huomasin Facebookissa lähiruokaa mainostavan Kapasin. Vaikutti lupaavalta ja sisustus persoonalliselta.
Nettisivut olivat kuitenkin karmeat ja kuvien annokset näyttivät tavalliselta grilliruualta. Ainoa lähiruoka vaikutti olevan pihtiputaalainen jäätelö.
Miten on, saako tuolta jotain sellaista mitä ei huoltsikalta saisi=?
Ilmianna
Jaa
Aha.
Sikabaari on ilmeisesti joku oululainen lihanjalostamo. Ja juusto kiuruvedeltä. Nämä asiat voisi avata suoraan asiakkaalle.
Ilmianna
Jaa
Täällä käyvät monet Nivalalaiset syömässä.
Ilmianna
Jaa
Sikabaari on Ylivieskassa, ei Oulussa.
Ilmianna
Jaa
Käymättä jäi
Ehkä ens kerralla, jos tekisivät homman houkuttelevammaksi. Esim kunnon ruokalista.
Kiitos siksuslle tarkennuksesta
Ilmianna
Jaa
Puustellissa on Nivalan paras ruoka. Ei tarvi oottaa ruokaa nälkäkuolemaan asti. Ei ole täynnä teinejä. Suosittelen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitähän porukkaa nämä kirjottajat on? Mistä saatte paremman tortillan tai hampurilaisen kuin Kapasista ja hinta vain 6 euroa. Sisustus on mahtava ja palvelu ystävällistä. Ruoka tehdään oikeista raaka-aineista eikä kaupan pihveistä kuten grilleillä yleensä. Ainoat miinukset voi antaa ruokalistan suppeudesta. Sekin varmaan laajenee kun asiakaskuntaa saadaan lisää. Hyvä Kapas!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hienoa, kun joku yrittää! Sisustus näyttää kauniilta ja lähiruokaa suositaan. Kaikenmaailman uppopaistetut tikut ja perunat jättäisin kyllä vähemmälle ja suosisin terveellisempää. Mutta jostakin pitää aloittaa. Voisikos vuodenaikojen vaihtelut näkyä enemmän ruokalistalla? Sieniä, marjoja, uusia perunoita, kaikkea tuoretta kasvimaalta, lisäksi hilloja, säilykkeitä, leivonnaisia jne. Mukaan linssejä, papuja, juuresmehuja jne. Puhdas ruoka ja terveelliset raaka-aineet. Älkää lannistuko näistä mollaajista - niitähän aina Nivalassa riittää, ikävä kyllä.
Ilmianna
Jaa
Olipas Kapas järjestäny hyvät kötinät meille nivalalaisille, lissää tuommosia tänne!
Ilmianna
Jaa
Myytävänä on nyt tämä......näin kävi. Tervetuloa tänne Ylivieskaan syömään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ai miten siinä kävi jos se on myytävänä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Joko ootta testannu Kapas restaurantin?

Millasia kokemuksia, kannattaako käydä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta