Pajarinhovi ei välitä asiakkaistaan

pietarik56

Ajatuksissamme oli viettää miellyttävä tanssiviikonloppu Pajarinhovissa 1.-2.12.2012.
Pettymyksemme oli suuri palveluita ja palveluksia kohtaan.

Majoitushuone 104
Ulkolämpötila n. -10 Cº huoneen lämpömittari näytti 19Cº. Lukemattomia hotelliöitä viettäneenä, en ole koskaan ennen joutunut majoittumaan noin kylmässä huoneessa. Lattian lämpötila oli merkittävästi alhaisempi ja lisäsimme mukavuutta levittämällä päiväpeiton lattialle.
Olosuhteet huoneessa olivat sellaiset, että jos halusi olla niin ettei palellut, täytyi olla peiton alla. Mielestämme edellä kuvatut ei vastaa millään muotoa hotellitasoista asumista.

Ravintolapalvelut.
Suuntasimme n. klo 18 ravintolaan päivälliselle tarkoituksenamme syödä pizzat.
Olimme yllättyneitä kun henkilökunta ilmoitti, että pikkujoulut ovat alkamassa ja keittiöstä ei saa muuta ruokaa kuin mitä seisovassa pöydässä on. Olihan salin puolella silloin kymmenen hengen pikkujoulut ja tuntia myöhemmin taisi tulla muutama kymmenen juhlijaa lisää. Ihmeellisintä tässä asiassa on se, että Pajarinhovi ei huomioi muita vieraita lainkaan, kun tulee pikkujouluvieraita. Tulevaisuuttakin ajatellen yritys on melkoisissa vaikeuksissa jos tuollaisen ryhmän palvelu lamauttaa keittiön niin, ettei siellä saada kahta pizzaa aikaiseksi. Olisimme olleet valmiita jopa odottamaan kohtuullisen ajan pizzojen valmistumista jos sellaista olisi tarjottu.
Kylmä teema jatkui myös päivällisen yhteydessä. Miellyttävämpi (lue lämpimämpi) olisi ollut syödä ulkovaatteet päällä. Yleensä tällaisiin paikkoihin tullaan nautiskelemaan ja kun siitä vielä maksetaan, toivoisi silloin palvelun ja palveluiden olevan edes jollain tasolla. Pajarinhovin kohdalla odotukset ja toteutunut ovat todella kaukana toisistaan.

Tanssipaviljonki
Tanssiohjelma ja orkesteri olivat ihan hyvää tasoa. Musiikki tanssittavaa ja tilaa riittävästi. Kiitos siitä. Kylmyys teema jatkuu tässäkin. Siitä kertoi myös pienet lumikinokset ulko-ovien kohdalla tanssisalin puolella. Paljonkohan olisi vienyt aikaa lakaista ne lumet pois, siis jo mielikuvankin takia? Klo 21 tanssisalin ovet avattiin ja musiikki alkoi soimaan levyltä. Salin lämpötila oli varmasti alle 15Cº, aivan uskomattoman kylmä. Onko Pajarinhovin tavoitteena, että tanssimaan tullaan toppavaatteissa? Tiedusteltuamme asiaa henkilökunnalta, saimme vastaukseksi: "kyllä se lämpenee kun porukka hönkää pattereihin". Mitähän se tarkoittaa? Asiakkaat siis lämmittävät Pajarinhovin tilat omalla lämmöllään? Saattaa olla, että tuolla periaatteella toimien ne "lämmittimet" loppuvat. Ymmärrämme sen yhtälön, että sadat vieraat tuottavat lämpöä ja jos lämpötila nousee on tuuletusta lisättävä. Tätä ongelmaa ei pitäisi kaataa maksavien tanssivieraiden päälle vaan yrityksen on pystyttävä luomaan vakioidut olosuhteet ilmastointilaitteita hyväksi käyttäen.

Yhteenvetona kaikesta mitä Pajarinhovi tarjosi annamme arvosanan : ERITTÄIN HUONO

Ihan vain vinkkinä Pajarinhovin päättäjille, kokeilkaa viettää tiloissanne nautittava tanssiviikonloppu. Siinä on romantiikka kaukana.

Yritimme ihan asiallisesti ja useaan kertaan selvittää ja saada vastauksia, mutta välinpitämätön linja jatkuu tässäkin suhteessa. Positiivista asiassa on, että majoituksen osalta olemme saaneet taloudellisen hyvityksen.

29

4919

Vastaukset

 • Palvelun taso onnetonta ja otimme " luxus " mökin mukamas ja emme
  ole edes leirintä alueella olleet näin huonossa mökissä....Lasten kanssa maasto ei kanssa sovellu ollenkaan.

 • Hyvä tietää niin ei lähde sinne rahojaan tuhlaamaan. Laittakaa omistajille suoraan palautetta!!

 • Kesällä mökit on kuumia.... Nukuttiin loppujen lopuksi ikkunat ja ovet auki. Liput kylpylään tosi kallita. Eläinpuisto parhaat päivänsä nähnyt.

  • Työ reissulla yöpyminen 130m2 mökissä.. nukkumisen tuskaa.. tullessa 8.12.2013 mökissä 15C. Tämä oli jo kolmas samanlainen sunnuntai, no pyysimpä lisää peruslämpöä mökkiin. Seuraavana yönä tilanne olikin jo toinen 29C...
   Että laidasta laitaan mennään...


 • tämä on niitä paikkoja joissa mainostaminen ja todellisuus on kovin kaukana toisistaan, valitettavasti!

  • Pajarinhovin palvelu on jo vuosia ollut aivan erinomaista joka suhteessa. Tanssipaviljongissa on hyvä, että alussa on viileää, jotta ei tarvitse hypätä koko iltaa paita hiestä märkänä, mikä ei sinänsä haittaa sekään. Henkilöstö on kauttaaltaan ystävällistä ja muistaa vakioasiakkaansa henkilökohtaisesti esim. baaritiskillä ja vastaanotossa. Majoituksessa ei myöskään ongelmaa, ja ruoka on aina ollut erinomaista.
   Jääkää te kaikesta valittajat kauniisiin lämpimiin koteihinne möllöttämään, jotta ei tarvitse valittaa ja kärsiä noin kauheasti! Pilaatte sekä yrittäjän mainetta että meidän elämästä nauttivien ihmisten iltoja. Meillä on paljon pahempiakin asioita valittaa kuin yksittäisen huoneen lämpötila tai ruokatilauksen viipyminen. Miksi nykyihmisten pitäisi saada kaikki tässä heti nyt itsekkäästi...perkele!


 • Vietin kaverini kanssa 8-9.3.2014 tanssiviikonloppua Pajarinhovissa. Kyselin huonetta varatessani löytyykö huoneesta jääkaappi, koska se kuului vaan perhehuoneen varusteisiin. Otin kylmälaukun yöeväille, mutta yllätys, yllätys, huoneeseen olikin tuotu jääkaappi. Joten kyllä siellä otetaan huomooon asiakkaiden kohtuulliset toivomukset!!! Huone oli siisti, tosin lattiat on viileät, paitsi pesuhuoneissa, mutta aina pidän villasukkia mukana ja lämpimiä varavaatteita matkalla. Tulipunaruusut soitteli hyvää tanssittavaa musiikkia, mutta kylmyys, lattian kosteus ja veto on aina siellä tanssisalin puolella, paitsi kesällä kuumuus. Itse poden nyt kurkkukipua ja päänsärkyä tanssiviikonlopun jälkeen!

 • Ai täälläistä meininkii siellä...joo oon varannu toukok puolivälissä sinne....kattotaan jäänkö henkiin...siltä tuntuu kun aina valitetaan....on ruokaa tanssia peti ja peitto sentään....ja peitto silmille...ja lämmintä mukaan...niin enköhän pärjää vaikka napajäätiköllä...Asenne aurinkoinen on mulla sen kans mukava tulla..en pelkää kuitenkaan sen päätin...päätän ihan ite.ok

  • Tosiaan pajarinhovi ei välitä asiakkaistaan.palvelu tosi huonoa ja tylyä.ja etenkin ruoka ei syömä kelpoista on kuin sian ruokaa.onneksi kesälahdelle tuli uusi ruokapaikka ja hyvä sellainen emme koskaan kuluta pajarinhovin ovien saranoita ja tuhlaa eurojamme sinne.hyvin hyvin pettyneet asiakkaat.


  • Kävimme perheen kanssa viime viikolla kylpylässä ja syömässä pajarinhovissa. Kylpylä oli yllättävän hyvä kokemus koska olemme kiertäneet sekä suomessa että ulkomailla paljon kylpylöitä ja tämä oli yksi parhaimmista. Sen jälkeen syöttiin noutopöydästä ja lapset ottivat hampurilaiset. Erittäin hyvää ruokaa ja hamppareista ei jäänyt mitään jäljelle. Yllätyin kyllä aiemmista palautteista tässä keskustelussa. Ainut ongelma oli se ei meinannut päästä istumaan koska paikka oli aika täynnä. Suosittelen!


  • Äiskä80 kirjoitti:

   Kävimme perheen kanssa viime viikolla kylpylässä ja syömässä pajarinhovissa. Kylpylä oli yllättävän hyvä kokemus koska olemme kiertäneet sekä suomessa että ulkomailla paljon kylpylöitä ja tämä oli yksi parhaimmista. Sen jälkeen syöttiin noutopöydästä ja lapset ottivat hampurilaiset. Erittäin hyvää ruokaa ja hamppareista ei jäänyt mitään jäljelle. Yllätyin kyllä aiemmista palautteista tässä keskustelussa. Ainut ongelma oli se ei meinannut päästä istumaan koska paikka oli aika täynnä. Suosittelen!

   Jospa ne aiemmat palautteet ovat auttaneet paikkaa petraamaan palveluaan.


 • En suosittele kyseistä paikkaa kenellekään.

 • Varattiin huone pajarinhoviin ja tyytyväisiä oltiin. Ruoka oli hyvää, huone myös ,eikä kyllä ollut homeen hajua. Kylpylä oli todella hyvä lapsiperheelle, koska oli paljon liukumäkiä ja matalia altaita. Suosittelen paikkaa.
  Hyvä kuva jäi.

 • Meillä oli ikäviä kokemuksia tästä paikasta. Kylpylässä vesien lämpötilat olivat ihan liian kylmiä. Höyrysaunassa meinasi jalkapohjat palaa. Hotellissa haisee home, kylppärissä varsinkin. Ravintolassa oli kohtuullisen hyvä ruoka, mutta hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdallaan. Henkilökunta oli lipevää, johtunee varmaan siitä kun tähän aikaan vuodesta sielläkään tuskin liikaa tungosta on. Eipä tarvitse toista kertaa mennä. J

 • Suomalaisten matkailuyritysten pitäisi kohentaa tasoaan kautta linjan. Suomesta voisi tulla maailman paras matkailumaa, jos palveluasennetta korjataan!
  Hyvä matkailukokemus on asiakkaan huomioimista. Hinta-laatusuhteen täytyy olla asiakkaan mielestä hyvä.
  Olen majoittunut Saksassa 4 tähden hotellissa 60 eurolla (sis aamupalan) - edullinen ei tarkoita aina huonoa laatua.

 • Ei ollut ainakaan talvella satsattu minkäänlainseen palveluun Pajarinhovissa. En todellakaan suosittele kenellekään, eikä meidän perhe enää suuntaa tuohon paikkan.

 • Meidän perhe kävi viime viikolla ko. paikassa. Ensinnäkin oli vaikeaa löytää ketään henkilökuntaa. Kaupassa ei ollut myyjää ja respan rouvalla oli näköjään vähän huono päivä kun erehdyimme kyselemään mitä paikassa tapahtuu ennen sesonkia. Oli vähäsen tympeä rouva. Ehkä sesonkiin ja venäläisiin asiakkaisiin panostetaan enemmän ja nyt asiakkaat saavat ihmetellä omassa rauhassa tapahtuuko mitään. No, ajetaan seuraavalla kerralla ohi.

  • Huonoja kokemuksia juhannus 2016 palvelu kuin aku ankasta


 • Pajarinhovin pitäisi satsata isot rahat paikan saamiseksi tämän päivän vaatimusten tasolle. Mökit ovat huonossa kunnossa, home haisee. Olemme majoittuneet useampana vuonna mökkeihin jun lapset haluavat käydä kylpylässä. Kylpylä on aika hyvä, vaikka veden lämpötila vaihtelee laidasta laitaan. Kokeilimme luksus-mökkejä, ei niitä voi enää luksus-mökeiksi sanoa. Ravintolassa on kärpäsiä ja epäsiistiä. Tasoa pitää nostaa ja kovasti.

 • Pajarinhovin eläinpuisto on parantunut huomattavasti pahimmista ajoistaan kesäksi 2017, sen verran täytyy paikkaa puolustaa.

  Elämistä muutamat laumaa vaativat tapaukset (esim. aasi) ovat kylläkin yksinään, josta miinusta. Lisäksi ainakin viimeksi käydessäni vuohiaitaus oli surkeassa kunnossa, ja ovatpa vuohet siitä kuulemma karkailleetkin. Sioilla ainakin oli asiat hyvin ja kivat aitaukset, vastaavasti ilvekset näyttivät laihoilta. Onneksi sentään älysivät olla ottamatta uutta hirveä kuolleen tilalle, sen kunto oli vuodesta toiseen aivan surkea.

  Eläintenhoitaja johon satuimme törmäämään oli ihan mukava, mutta vastaili uteleviin kysymykseeni hieman mekaanisesti, selvästi harjoitellusti. Hän ei esimerkiksi joko osannut tai halunnut/saanu kertoa muutamien puistosta kadonneiden eläinten kohtalosta tarkemmin.

  Vesipuistosta tai mökeistä ei ole kokemusta tarkemmin, mutta pihassa olen pyörähtänyt. Silloin ihmettelin punaisten mökkien homssuisuutta; monet sijaitsevat loistavilla paikoilla omassa rauhassaan kivalla rannalla, mutta mökit ovat ikään kuin unohtuneet. Eikö riitä aika vai mielenkiinto omistajilla? Potentiaalia on, mutta mökkien pihat ovat epämääräisen rehevöityneet ja laiturit huonossa kunnossa. Pihoilla voisi olla vaikka pöytäryhmä tai edes grillipaikka, mutta sen sijaan "grillipaikka" on yhteinen epämääräinen kivikasa mökkien välissä. Suuren kunnostuksen tarpeessa eivätkä hintansa arvoiset.

 • Ihan samat huomiot oli meidän perheellä kyseisestä paikasta kuin edellisellä kävijällä. Olemme länsi-Suomesta ja olimme varanneet koko päivän Pajarinhoviin. Eläinpuiston eläinten hyvinvointiin pitää satsata enemmän ja ottaa niiden lajikäyttäytyminen huomioon. Kylpylä on lasten mieleen, mutta ei sen takia toista kertaa kauempaa ajeta. Ravintolassa sai vatsan täyteen, ihan käypä hinta-laatusuhde. Vessat epäsiistejä. Eniten meitä harmitti mökkimajoitus nimenomaan noissa punaisissa mökeissä. Ovat kyllä täysin unohdetut ja hoitamata jätetyt.

  • Paikka sijaitsee itäsuomessa, joten venäläinen soromnoo-kulttuuri lienee vallitseva heilläkin.


 • Olen ollut Pajarinhovin eläinpuistossa TET-viikolla ja tiedän aika hyvin, mitä siellä tapahtuu. Ja annan teille vain yhden ohjeen; älkää tukeko kyseistä paikkaa millään tavalla.

  Muutaman epäkohdan mainitakseni:

  - Karhu saa ruokaa päivässä yhden ämpärillisen. Joinain päivinä pelkkää teurasjätettä (karhu on pääosin kesäisin kasvissyöjä), joinain päivinä vain läjän kauraa. Se jaksaisi hyvin syödä toistakymmentä kiloa ruokaa ja onkin laiha.

  - Hirvi se vasta laiha olikin eikä ihme, kun ruoka koostuu vain parista ämpärillisestä poronrehua päivässä. Säilöheinää oli tarjolla, mutta se oli melkein aina homeessa.

  - Se heinä tosiaan oli melkolailla aina homeessa. Liekö halvempaa ostaa heinää jossa ei ole säilöntäaineita, mutta joka tapauksessa siinä oli usein valkoisia homeläiskiä ja joskus jopa sieniä.

  - Talvisäilytystilat kamalassa kunnossa.

  - Monilla eläimillä (esim. porot) ei mitään säänsuojaa. Myös aasi vuoden ympäri ulkona ilman loimea.

  jnejne.

  Tein asioista tuolloin nimettömän eläinsuojeluilmoituksen, mutta mitään ei tainnut tapahtua. Nämä epäkohdat ovat kuitenkin tosia. Viekää rahanne muualle älkääkä tukeko tätä rääkkäystä ja vaatikaa puiston johtajaa ottamaan selvää eläinten hyvinvoinnista ennen niiden hankkimista.

 • Onpa hienoa, että olet ottanut yhteyttä eläinsuojeluviranomaisiin - vaikka he eivät kai ole asioille mitään tehneetkään. Tekisin sinuna tarkistussoiton ja kysyisin ovatko he käyneet paikalla. Sinulla on paikasta oikeaa tietoa ja olet nähnyt tilanteen sellaisena niin kuin se on. Olen kuullut samoista asioista tuossa paikassa jo aiemmin ja kun olen itse käynyt siellä, niin olen päättänyt, että en enää koskaan tule menemään sinne. Mitenhän eläimiä hoidetaan tähän aikaan kun ei ole turistiaika?

  • Tukeekohan Kiteen kaupunki tuota paikkaa jotenkin vai onko pelkästään omien tuottojen varassa.


  • Talvella? Hyvä että edes hoidetaan. Kuten sanoin aiemmin, talvisäilytykseen tarkoitetut tilat ovat melko kamalassa kunnossa. Tuttuni on ollut puistossa aikoinaan pidemmän pätkän töissä ja hänen mukaansa ne ovat kyllä parantuneet siitä, mitä olivat hänen aikoinaan. Ei niissä silti hurraamista ole. Mutta niihin laitettavat eläimet sentään pääsevät sisälle. Aasikin tosiaan on ilman loimea ulkona joka ikisenä-30 asteen pakkasyönä ilman loimea. Koppi sillä on, mutta ei kovin hääppöinen. Joskus viskasivat sinne patterin romun lämmittämään, mutta näinköhän se edes toimi.

   Kylmästä tuli myös mieleen että lahtasivat minun aikanani niitä puiston eläintalon gerbiilejä ja deguja ihan urakalla muiden eläinten ruuaksi ja mättivät niiden raadot pakastimeen.

   Ja heinä oli tosiaan homeista kesällä. Talvella se oli kuulemma homeista, ja lisäksi vielä jäistä kun revityt paalit seisoivat sateessa. Joinain talvina eläimiä, eteenkin poikasia, kuoli kylmään. Nyt puistoon on kuulemma uutena eläimenä tuotu Kiinasta lähtöisin oleva Davidinhirvi, jota en ole itse nähnyt, mutta luin siitä internetistä. Se on tosiaan kotoisin Kiinasta jossa voi olla kylmäkin, mutta tuskin koskaan niin pitkiä yhtäjaksoisia pakkasia kuin Suomessa. Silläkään ei siis ole kuulemma mitään suojaa ja on koko talven ulkona. (Lisäksi yksin, vaikka on laumaeläin.) Saa nähdä säilyykö hengissä, niin kuin omistajat luottavat sen säilyvän. Mutta vaikka pysyisikin elossa, niin onko se sitten kovin kivaa palella joka yö vaikkei henki menisikään.

   Pajarinhovin eläimet pysyttelevät hengissä, eivätkä "elä."


 • Maaliskuussa 2018 käytiin "kylpylän" puolella puljaamassa muutaman tenavan kanssa. Miesten suihuista toimi 4/10. Ja näistä neljästä tuli lämmintä vettä kahdesta. Suihku/sauna osaston ja altaiden välisellä käytävällä olisiko ollut lämpöä korkeintaan 15 astetta. Altaiden veden lämpötila ei houkuttele viihtymään paikassa kovinkaan pitkään. Ainoa paikka altaista missä voi viettää edes muutaman hetken on tuo poreamme. Muissa altaissa rupesi iho sinertämään. Tämä ei ollut vain yhden ihmisen mielipide vaan koko 8 henkisen seurueemme. Jopa tenavat valittivat että kylmää vettä, mennään pois. Tietystikkin yrittäjälle hyvä juttu että asiakkaat ei tarkene olla "kylpylässä" ja tekevät tilaa uusille maksaville asiakkaille kun joutuvat poistumaan kun ei tarkene. Ei vain näkynyt kovinkaanpaljoa noita maksavia asiakkaita paikassa. Ravintolan hinnat aika ravakoita, annokset ei. En suosittele kellekkään kyseistä paikkaa, hinta/laatu suhde ei ole kyllä kohdallaan.

  Eläinpuiston puolelta ei ole kokemuksia mutta ei hyvältä vaikuta nuo edelliset kommentit.

 • 2.8.2019
  Eläintarha aivan kamala. Juoma astioissa ei vettä vaan ihan sitä itseään pas...a. Ei ruokaa eläimillä. Tarhat aivan kivisiä/multaisia tai metrin korkeaa nokkosta täynnä. Eläimet yksinäisiä,apaattisia. Tarhoissa ei mitään virikkeitä "leluja". Sääliksi käy eläimien kohtelu. Tv.ssä mainostetaan monipuolisesta eläimistöstä. Ei ollut ilvestä,hirveä,pöllöjä,huuhkajaa. Toivottavasti joku eläinsuojelu puuttuisi ja sulkisi paikan. Myymälän puolella palvelu nihkeetä ja seinillä tekstit vain venäjäksi.

  • Ilmoitin paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle. Kävin vuosi sitten itse paikalla ja totesin saman kuin edellinen kirjoittaja. Ei ole näköjään mitään parannusta tullut asiaan. Seinillä venäläiset tekstit on sen takia kun sinne halutaan venäläisiä asiakkaita.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  81
  2332
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  494