Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomalainen ahneus retkien hinnoitelussa

Tulin viikonloppuna Khao Lakista oltiin 30.11-15.12.12 totesin taas tämän suomalaisen ahneuden retkien hinnoitelussa,tässä pari esimerkkiä Koh Similan retki maksoi Suomalaisella Raya Driversillä 1hlö. aikuinen/4200THB kun taas paikalisella Sea Starilla 1hlö aikuinen/1750THB paikalliseta matkatoimistosta ostettuna.Hintaan sisältyi kuljetus hotellista pikkubusilla satamaan jossa aamukahvi ja paikallisoppaan info ennen veneeseen siirtymistä,venessä koko ajan hedlmiä,virvoitusjuomia ja vettä tarjolla snorklaus välineet sisältyivät hintaan sekä lounas esimäisellä pysädyksellä saarelle numero 4 toinen pysähdys saarella 9 jossa välipala ja juomat tarjolla,sekä tietenkin 3 stoppia veeestä snorklaukseen kokopäivä retki opaspalvelu tosi hyvät.Toinen esimerkki norsusafari AM llä 1800THB/1hlö aikuinen vastaava retki paikallisesta matkatopimistosta ostettuna 1000THB/1hlö aikuinen molemmat reket ovat kansainvälisiä puolipäiväretkiä joihin sisältyy lounas.Useat Thaimaaan kävijät ovat varmasti hokanneet nää hinnat ,mutta ajattelin laitta tän jutun jokaisen pohdittavaksi.

9

1090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parga

      Joillekin se suomenkielinen palvelu on niin tärkeää, että ovat valmiita maksamaan ja siitä tosiaan voi näköjään pyytääkin sitten vaikka mitä.

      Kiitos vinkistä. Mistä sieltä tuollaisen Sea Star-firman löytää? Lähtö viikonloppuna :)

      • 123439

        Ihan samanlaisia kokemuksia aiemmilta reissuilta.
        Suomen kieli on Thaimaassa aika kallista!
        ;)

        Lähtö myös viikonloppuna Khao Lakiin!
        =))


      • useissa paikallisissa matkatoimistoissa on Sea Starin esite näkyvillä tekevät retkiä myös muihin kohteisiin esim tacha yai saari ,veneet ovat melko uusia ja tosi siistejä.siis pääkadun varrelta löytyy matkatoimistoja useampia.


    • Pers Dragon

      Kyllä tätä on joo ihmetelty vuosikaudet. Menijöitä sinne suomalaiseen firmaan vissiin sitten aina on, kun hinnat on tosiaan aivan tapissa ollu monet vuodet...

      • kohta matkaan

        Muutama vuosi sitten maksettiin aivan sikahinta joulunaikana AM:n matkasta kanarialle. no, oma vika mutta kyllä ihmettelin sitä hotellin tasoa, oli meinaan niin huono, ettei ikinä aikasemmin missään. Laitoin katkeran kirjeen firmaan.
        Pidetään lippu korkealla eikä suostuta kaikkeen.
        Onko laukkuja jo alettu pakkailemaan? Olenhan aikaisemminkin siellä ollut, mutta pitääkö reseptit ottaa mukaan lääkkeiden kera?


      • parga
        kohta matkaan kirjoitti:

        Muutama vuosi sitten maksettiin aivan sikahinta joulunaikana AM:n matkasta kanarialle. no, oma vika mutta kyllä ihmettelin sitä hotellin tasoa, oli meinaan niin huono, ettei ikinä aikasemmin missään. Laitoin katkeran kirjeen firmaan.
        Pidetään lippu korkealla eikä suostuta kaikkeen.
        Onko laukkuja jo alettu pakkailemaan? Olenhan aikaisemminkin siellä ollut, mutta pitääkö reseptit ottaa mukaan lääkkeiden kera?

        Mulla tilanne, että käytössä se e-resepti, joten eipä ole mistä paperireseptiä ottaa. Onneksi "kansainvälinen" lääke - no ei viagra kuitenkaan :))

        Pakkailut jo viitä vaille valmiit.


    • joku,,

      Apteekista saa paperilla kaikki kolmiolääkereseptit, kun pyytää. Kannattaa ottaa mukaan, ainakin, jos on kovempaa kamaa mukana, ettei häkki heilu.

    • kaasi345

      www.jytkykonna.kotisivukone.com tuolta aivan törkeen halvat hinnat

    • Annelia..

      Niin ja varsinkinlasten vanhemmat muistakaa tämä Raya Driversillä oli ainakin vii´me vuonna ruoka todella kehnoa ja lapsemme ei pystynyt syömään mitään siitä (tulista ja kanansiivet raakoja).

      Kävin kysymässä toiselta matkanjärjestäjältä joka sattumalta oli samassa saaressa että saanko ostaa lapselleni heiltä ruokaa. He ilomielin lahjoitti meidän 5 vuotiaalle ruuat hymyn ja kumartelujen kera..

      Niin ja heidän matkan hinta olisi ollut alle puolet ja sapuska mahtavaa verrattuna Raya Driversin sapuskoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe