mistä kärsivällisyyttä?

urk1

Faktahan on, että laihtuminen ei ole nopea prosessi vaan se vaatii aikaa, hyviä hermoja ja kärsivällisyyttä..
Mut mä olen tämmönen "kaikki heti tässä ja nyt" -tyyppi..
onko täällä siulunsisaria mulle? :D
ja oletteko keksineet jotain tapaa tsempata eteenpäin kärsivälliseti ja hermoja menettämättä? mulla aina sit lipsuu ahmimiseen niin helposti..mikä tähän nyt auttais..? :(

53

1900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kettumetsä

      mullakin tänään viimeks aamulla mietin että miks en ovi ollu nyt heti tiputau ne 5kg!
      mutta mulla on silleen että koitan keksiä jotain tekemistä niin ei kerkeä odottaa eikä syödä.
      tai asetan tavoitteen vaikka että nyt 2 viikoa ja pitää olla kaks-3 kiloa poissa tai ehkä jopa 4 kg ja jos onnistun saan vaikka ostaa vaahtokarkki pussin tai uudet housut : )

      • tavoite 42kg

        Itse asun yksin ja ei pahemmin aina töitten jälkeen tekemistä,useasti tv:tä koneella hengailua.No,sitä sitten tuli paskoihin fiiliksiin syötyä ja pian painoa oli 148kg!(pituus 179cm).Moneen kertaan tuon jälkeen tiputin n.135kg:oon mutta aina tuli jotain miksi repsahdin syömään tai ylipäätään kyllästyin diettailuun.
        Viime kesänä painoa oli taas 142kg ja polveni käväisi pois paikaltaan vanhan vamman mutta myös painon takia.Silloin tein päätöksen että 20kg pois.
        Aloitin jättämällä poiis limsat,karkit,sipsit,alkoholin,venhnäjauhon,perunan yms.kaiken yleisesti tunnetun enemmän tai vähemmän roskaruuan.Aloin syömään lihaa,kalaa,vihanneksia,hedelmiä.Juomana vettä,maitoa,kahvia ja vichyvettä.
        Alkulähti hyvin,noin 8kg lähti 6vk jonka jälkeen aloin syömään/juomaan alkoholia vkloppuisin jolloin homma meni plusmiinusnolla tasolla,se mikä lähti viikolla tuli vkloppuna.Lopulta hermostuin tähän veksalailuun ja palasin ruotuun.Tilanne on nyt se että painoa n.120kg ja tarkoituksena tiputtaa vielä 20kg tai pari-kolme kiloa enemmän.
        Ja itsekkin olen erittäin hätänen,välistä meinannut mennä hermot kun paino hypännyt takaisin päin mutta,aina se on korjaantunut ja tippunut kahta nopeammin.


    • Cloetta...

      Asennemuutos auttaa. Kun jo tiedostat että laihtuminen ei tapahdu noin vain, on se jo ensimmäinen askel. Minä en edes puhuisi laihduttamisesta vaan ruokailutapojen muuttamisesta, lopullisesti. On parempi laihtua kilo pari vuodessa kuin lihoa saman verran. Itse tajusin tämän asian noin 10 vuotta sitten. Aikaisemmin olin käynyt läpi kaikki mahdolliset pikadieetit ja lihonut aina entisiin mittoihin. Nyt ole normaalipainoinen ja vartalooni tyytyväinen; syön hyvin ja monipuolisesti sekä herkuttelen aika ajoin kunhan muistan suurimmaksi osaksi aikaa kohtuuden. Kaikkea saa siis syödä muttei mitään ahmia.

      Kun motiivi on tarpeeksi hyvä, painon pudotuskin onnistuu.

      • EiLaihdutuskuuria

        Asenne muutos voi olla laihduttamisen sijaan, että syön terveellisesti ja kohtuudella KOKO LOPPU IKÄNI! (pois lukien juhlapyhät). Täten laihduttaminen ei ole enää itse tarkoitus, vaan syömistapojen muutos. Sen voi saavuttaa HETI, eli teet päätöksen ja toeutat alkaen tästä päivästä lähtien. Noin, ei enää odotusta.


      • EiLaihdutuskuuria
        EiLaihdutuskuuria kirjoitti:

        Asenne muutos voi olla laihduttamisen sijaan, että syön terveellisesti ja kohtuudella KOKO LOPPU IKÄNI! (pois lukien juhlapyhät). Täten laihduttaminen ei ole enää itse tarkoitus, vaan syömistapojen muutos. Sen voi saavuttaa HETI, eli teet päätöksen ja toeutat alkaen tästä päivästä lähtien. Noin, ei enää odotusta.

        Hetkinen, täähän on anoreksia palsta? :O
        No nimimerkkini sentään osui kohdalleen "EiLaihdutuskuuria", eli syöt vain monipuolisesti KAIKKEA, äläkä ikinä laihduta/riudu, vaan elä onnellinen elämä!


    • Bästa tittare paskak

      Ei ainakaan eiran lääkäriašemalta, jossa ali bardy harjoittaa henkistä väkivaltaa ja syyttelemään muita

    • hfddjjddjhhggggggg

      Lihominen on mahotonta... >:l ... tahtoisin lihoo

    • tfjasfasök

      Miksi sä haluat laihtua? Haluatko sä olla tietyn aikaa hoikempi ja sitten taas lihoa entisellesi? Vai haluatko sä olla loppuelämäs hoikempi ja terveempi? Jos jälkimmäinen on tavoitteesi, niin sinulla on täysin väärä asenne. Ymmärräthän sä, että heti kun sä olet mielestäs laihtunu tarpeeksi ja lopetat laihduttamisen, niin sä lihot entiselles ja isommaksi. Unohda se laihduttaminen. Muuta elämäntapas terveelliseksi ja sun ei tarvi koskaan laihduttaa. Painon putoaminen on terveellisempien elämäntapojen sivuvaikutus. Lue netistä vaikkapa Jaakko Halmetojan ajatuksia ravinnosta. Siltä löytyy hyviä vinkkejä miten ruokavaliota voisi muuttaa terveellisemmäksi.

    • kehari

      Ei se helppoa oo.Jos on 40kiloa ylimääräistä niin sillon motivaatiota vois löytyäkin.Paino tippuu paljon kuukaudessa.Eri asia itellä kun pitäis polttaa 5kiloa rasvaa ilman että hukkaa lihaksia.Vituttaa olla koko ajan nälissään ja heikkona ja silti paino ei tipu kuin max 500g/vko.Tosin mulla sitä ylimääräistä on joku 5kiloa jotta taidan pitää vaan pääni kiinni :)

    • kovamuna

      Läski alkaa hävitä ja laihtuminen alkaa heti seuraavana päivänä kun syö sen verran mitä kuluttaa.Suurin osa syö liikaa ja yksipuolisesti.

      Aikuinen mies tarvitsee vähän ruokaa vaikka tekisi metsätöitä töitä 6-8 tuntia (ei koneen kopissa istuen) On omaa kokemusta

    • tiinukasa

      Ja ne kilot läskit tuli siis missä ajassa,
      vertaa siihen.

    • Vittu mitä paskaa

      Ite löysin just hyvän tavan laihduttaa kun kaiken maailman karppauksia sun muita on kokeiltu: Älä syö niinku hevonen!

    • mek

      Jos et hirveesti mässäile niin rupea liikkumaan eli aloita ensin 5km kävelylenkeillä joka päivä ja 2-4 viikon jälkeen 10 km matka ja jos paikat ketää niin huosemaan. Jos juoksu ei kiinnosta niin uinti on toinen tapa jo omaat hyvän uimataidon niin paivittäin 1-3 km matka kunnon mukaan. Vaikka ruokahalu kasvaa kun liikkuu niin syömistä ei saa lisätä. Itse jo -80 luvulta asti lopetin illallisen syömisen että kilot pysyy kurissa ja jos nyt rupeaisin syömään kaksi kunnon ateriaa niin kuukaudessa tulisi 10 kg lisää painoa. Kunnon lounas kerran päivässä ja pikkuvalipaloilla tai hdelmillä loppu ravinto. Jos henkilö haluaa laitua niin pitää kuluttaa 500 kilokaloria enemmän mitä ruuasta ja muita jutuista saa. Helposti energiaa saa vaikka soijaproteiinista ja niin tapletteja 50 kpl puolituntia ennen urheilusuoritusta niin hyvä tulee. Nopeuttaa laihdutusta kun alkoholia vähenttää ja jos ottaa niin ei saa syödä sen kanssa mitää niin hyvä tulee. Hyvia laidittajan välipaloja on raejuusto ja ananas pukkri treenin jälkeen.

      • Painonhallinta on elämäntapa ja asenne kysymys. Makean himo tulee kaukaa kivikaudelta. Sitä voi hallita syömällä vähemmän sokerista tai sokeritonta ruokaa tai juomaa. Joissakin perus raaka-aineissa on luonnostaan sokeria, miksi lisätä ylimmääräistä? Sokeria ei tule ainoastaan soketipussista ja makeisista. Mutta kaikkea saa syödä kohtuudella.

        Itse opettelin pitämään vähäsokerisista herkuista ja pitkän harjoittelun tuloksena yli makea herkku maistuu kuvainnollisesti samalle kuin tunkisi kourallisen suolaa suuhun. Vaalea leipä lihottaa! Suosi tummaa itseleivottua sekaleipää. Itse leivotun leivän sokerimäärä on pinempi kuin kaupan leivässä.

        Painon putoamiseen ei ole vippaskonsteja. Anna keholle ja mielelle aikaa tottua uuteenruokatottumukseen. Kävele tai liiku miten haluat ja sen ei tarvitse olla maraton juoksu. 3 km säännöllisellä reippaalla kävelyllä saa muutoksia aikaan. Välillä kävelee pidemmän ja välillä lyhyemmän. Sohvaperunana saa olla, jos on liikkunut paljon. Hermosto vaatii lepoa vaikka lihakset jaksaisivat toimia.


    • vbcvbcv

      Rupea tekemään jotain mielenkiintoista. Sun tarvii vain syödä vähemmän. Hyötyliikunta auttaa. Mene kaikki matkat kävellen tai pyörällä, 8 km ja alle per sivunsa olevat matkat. Kyllä se siitä lähtee.

      • dfsdfsdfsd

        Perun vinkkini, kun huomasin palstan anoreksia-palstaksi. Ole niin kuin et olis lukenutkaan! Tämä oli pistetty etusivulle ja oletin oikeasti lihavuudesta kärsivän kyselevän täällä.


    • normipainoinen

      Vältä rasvaa ja sokeria. Älyttömän helppoa. Tanssi lattareita. Älyttömän hauskaa.

    • harmi2

      Minä olen onnistunut laihdutusryhmässä . 2kertaa noin 10 kg takasin olen ne ottanut .kyllä kiukuttaa. kyllä mietin mitä Joulunakin syön .Vaikeampaa kai on sen laiduttamisen jälkeen että eivät tule takaisin. mutta täytyis muistaa kuka käski olla läski.

      • No miksi lihoo? Syö liian nopeasti liian paljon, ruokaa olisi hyvä syödä jokaisesta suupalasta nauttien hiljalleen. Aivot toimii viiveellä siitä signaalista joka ilmoittaa vatsan olevan täysi. 30-45 min äitini mukaan syömisestä. Parastapa on lopettaa syöminen ennen vatsan pingottumisesta eli oot syöny ittes pisteesen et vatsaa pistelee syömisen jäökeen, sillo oot syöny liikaa. Eli vatsa kannattaa syödessä jättä aina hieman vajaaksi.

        Wietnamilaisilla on jännä kikka. Jos pieret oot syöny liikaa, jos röyhtäset oot syöny sopivasti. Fiksuja veijareita.

        Itellä on ihan liikaa painoo ja oon hiljalleen puottanut jo 7kg. En ota aiheesta stressiä. Päivä kerrallaan askel askeleelta onnistun. Pitää nostaa hattua niille jotka puottaa 210kg:sta 90:een kiloon. Se on mahdollista jopa heillä ja se tarvitsee aikaa ja tietystä siitä mitä suuhun oikeesti tunkee.


    • Alkakaa oksentamaan aterioiden jälkeen. Varma konsti ja toimii kaikilla.

      • foxy lady

        Sul on melko hot kasvot. Paljonko nostat penkistä?

        Et kai oo vaan Kuopion lähettyviltä? Näytät jossain määrin tutulta.


    • YksUkkoVaan

      Olen n.40v mies ja minulla on ylipainoa noin 30kg, nyt laihdutan rauhalliseen tahtiin. Omat konstini ovat se etten syö YLEENSÄ klo.18 jälkeen mitään ennen aamua. Käyn vaakalla viikon tai kahden välein ja pidän kirjaa tuloksista. Olen realistinen enkä odota ihmeitä kun tiedän että olen laiska liikkumaan, tavoite on pudottaa painoa 5kg vuodessa ja ainakin tänä vuonna näkyy onnistuvan. Haluaisin kyllä tehdä vaimon kanssa pitkiä kävelylenkkejä mutta valitettavasti meillä ei ole yhteistä aikaa tarpeeksi tällä hetkellä.

      • Juuri näin. Kyl omenan tai marjoja voi syödä ennen nukkumaan menoa vähän.

        Painon hallinta pitää tehdä juuri niin kuin se itsestä hyvältä tuntuu.

        Nälkää ei piä paikata syömällä makeaa.


    • fakta

      nälkä lähtee syömällä.
      ja läski (akka) juomalla ;)

    • mitä tämä on

      Kuka läskipossu täällä laittaa miinusta hyville neuvoille??

      • ???

        No sitä minäkin ihmettelin, että mitä hel...?!


    • Älä laihduta, vaan tee kunnollinen elämäntapa muutos, silleen se onnistuu, ei millään pika dieteillä, mitkä ei sit kuitenkaan pitkällä tähtäimellä, pidä niitä kiloja pois.

    • Jepjep

      Jätät kaikki herkut pois kuukaudeksi. Sen jälkeen voit miettiä, miten jatkat. Antaa vähän perspektiiviä ja tehoaa 100% varmasti.

    • Laihtu...

      Nopea kävely lenkki 5km..4-5 kertaa viikossa..Ja jälkeen 18,00..Vain juot vettä..Alkaa paino pudoa jo kolmen viikon jälkeen!!!!!Kokemusta on!!!

    • Nyt on turha puhuu laihduttamisesta, on vuoden mässäilyjuhla tulossa, nyt vain ilonpilaajat puhuu laihduttamisesta..

      Röh,,Röh.. prööt**

    • SianPersettä

      Paino hallintaan, syöt sen minkä kulutat, tai hieman vähemmän, ei siinä mitään kummosia reenejä tarvita, maantietä piisaa ja ilimoja pitelöö..

      Mutta maistetaan ny kummiski sianPersettä ensteks, ku Jouluki on tulossa, kyllä sitä sitte ensvuonna ehtii 'vinguttaan',.

    • Karvainen mies

      Olisiko masennukseen sairastumisesta apua? Veikkaisin, ettei masentuneella ole kovin hyvää ruokahalua niin jäisi ainakin se ahmiminen. Liikunta tosin parantaa mielialaa, ettei sitäkään voisi sitten harrastaa. Kinkkinen juttu.

    • hai huijaa

      Hai huijaa ittees ja ala aina siivoomaan kun mielesi tekisi syödä. Kohta sun nurkkasi kiiltelevät joulun kunniaksi. Tai ala joululeipomaan, sitte kutsut kavereita syömään kaikki ettei jää sinun huoleksesi.
      Kun koko aika teeet jotain kulutat myös kaloreita.

      • Entinen pulkska

        Laihduttaminen ei ole konsti eikä mikään, mutta painon pitämenen normaalina eli siinä mihin on pyrkinyt, on jo vaikeampaa. Minulla onnistui vähentämällä syöntikertoja yhteen ja sekin päivällä ja tavallisen pieni kalorimäärältään. Normaalit kahvit pullankera voi nauttia, mutta illansuussa vain pari voileipää höysteillä . Hedelmiä ja vihanneksia pitää tietenkin syödä joka päivä. Nälän tunne häviää pikkuhiljaa ja paino pysyy vakiona. Kyse on siis syöntitapojen muuttamisesta loppuiäksi.


    • Googleta "Sairaaladieetti".Toimii.

    • ex-thin

      Itselle on nyt auttanut, että mietiskelin ensin, että mitkä on niitä heikkoja kohtia syömisessäni ja miksi sortuu syömään enemmän kuin tarvitsisi. Lopputulema oli, että olen viihdyke- ja tunnesyöjä. En nyt kuukauteen ole ostanut kotiini mitään sellaista ruokaa, johon minulla on edellä mainitunlainen suhde, esim. suklaa tänä syksynä. Jos muualla tarjotaan niin saa syödä, koska tällöin ei yleensä halutessaankaan voi syödä mielinmäärin. Täyskielto todennäköisesti johtaisi sortumisiin ja luovuttamiseen. Lisäksi olen pyrkinyt tekemään jotain sellaista, joka saa syömisen unohtumaan, ettei tarvitse sillä itseään viihdytellä. Alkumetrit olivat ne pahimmat, henkinen koukku oli paha. Mutta sen jälkeen helpotti jo suuresti (viikossa kahdessa). Kuukauden jälkeen mielestäni jenkkakahvat ovat ainakin jo alkaneet hävitä ja pöhötys ylipäänsäkin. Lisäksi turvotus on helpottanut, mitä vähemmän syö.

      Taustana: Olin ennen 30 vuotta täytettyäni lähes alipainoinen, kunnes kolmenkympin kynnyksellä yhtäkkiä paino alkoi nousta ja nousi jopa yli 10 kiloa parissa vuodessa.

      • ex-thin

        Ai niin, olen päättänyt myös, että vain juhlapyhinä saan ostaa kotiin herkkuja. En joka viikonloppu tai joka iltaa varten. =D Herkullista ruokaa saa tosin aina tehdä - jos osaa.


      • ex-thin

        Ja näitä ajatuksia ei oltu tarkoitettu anoreksiasta kärsiville vaan niille, joiden paino on yli normaalipainon tai haluavat pysyä normaalipainossa.


    • heroiz

      kuin ihminen voi rakastaa ruokaa?? se on välttämätöntä, mutta kohtuudella
      syö vain nälkään ja liiku paljon. fakta homma pysyt kunnossa :)
      hyvää joulua

    • rosalina01

      No mäki yritän kysyy samaa

      Aina, ku on jonkun synttärit meil, nii joskus o popparii, nii mä ota sitä kamalasti:(Oon mun isoveljee painavempi. Hän on 16 ja mä 11

    • some1212

      Tiesitkö että liikalihavuus on jopa tuhoisampaa maapallolle kuin liikakansoitus? Jos ymmärrät englantia, lue tämä:
      http://www.inquisitr.com/257410/obesity-hurting-our-planet-possibly-more-than-overpopulation-study/

      Kun ymmärrät että ylensyöntisi ja lihavuutesi satuttaa koko maailmaa eikä pelkästään sinua, motivaatiota pitäisi tulla lisää.

      Kuinka moni edes tajuaa mitä heidän "normaali" elämäntapansa tekee tälle planeetalle? Maailma on tuhoutumassa hyvää vauhtia ja se on tavallisten, enimmäkseen länsimaalaisten ihmisten syytä.

      Jokaisen on osallistuttava luonnon suojelemiseen, muuten ihmiskunta on pian tuhon oma. Ette kai halua antaa periksi ja myöntää, ettemme me, luomakunnan kruunut, pystyneet tämän parempaan?

      Ihminen on ainoa eläin, joka paskoo omaan pesäänsä.

    • 6456346

      Kannattaa suunnata huomio jonnekkin muualle, kuin sinne syömiseen.

      Keksi esimerkiksi jokin mukava harrastus, josta nautit, ja jossa aika kuluu kivasti.

      Jos se kielletty nälkä iskee, niin ala puuhaamaan jotain mielekästä, niin jos se siitä unohtuisi.

    • Tieto taito tahto

      Ihmisellä on aivot-niminen elin, jota on lupa käyttää. Oikeammin aivoja pitää käyttää, etteivät ne surkastu. Aivojen kautta suoritetaan myös kaikki syömis- ja ravintopuolen jutut. Terve ajattelu takaa terveen ruumiin, tai toisin päin; "tyhmästä päästä kärsii koko kroppa".

    • kärsimätön myöskin. .

      Olen myös kärsimätön ja lisäksi lyhyt jännitteinen. Onnistuin laihduttamaan kun hurahdin kestävyysjuoksuun ja otin tavoitteekseni puolimaratonin (läpi juoksemisen) ja aloin seuraamaan valmista harjoitusohjelmaa jonka löysin Helsinki City Runin sivuilta. Ohjelmaa seuratessa "katse" oli aina siinä kuluvassa viikossa. Ei tarvinnut miettiä mitään pitkän aikavälin tavoitteita kun keskittyi vain siihen sille päivälle merkittyyn harjoitukseen. Jonkun ajan kuluttua harjoittelun ja ruokavalion tulokset alkoivat näkymään painon putoamisena sekä juoksukunnon hitaana parantumisena. Oli aina äärimmäisen motivoivaa kun näki olevansa hieman kevyempi ja (ainakin teoriassa) hieman paremmassa kunnossa kuin viikko sitten. Seurasin painon pudotusta piirtämällä ns "Burn down chart" kaaviota joka päivä. Tästä näki koko ajan sen pienen päivittäisen edistymisen (toki käyrä hyppii päivätasolla edes takaisin mutta jo parin viikon aikaskaalalla tulee selkeä edistyminen näkyviin). Tämä oman edistymisen jatkuva seuraaminen auttoi motivoimaan.

      En usko että olisin pystynyt laihduttamaan sen tyyppisellä systeemillä missä tänään päätetään tehdä seuraavan 3kk ajan jotain asioita ja sitten 3kk päästä katsotaan että onnistuko se. Ei sovi minulle kun kärsivällisyys ei riitä.

    • joku123

      kaikkea muuta kokeillu ja toimii niin ja näin. Mut vähensin alkoholin juomista ni paino alko tippumaan. 10 kiloo lähteny puoles vuodes.

    • NiksiNurkka. . .

      Tiekkö : unelmoi seksikkäista mimmeistä, jo alkaa paino pudota...
      ja into senkun lisääntyy kun huomaa nälissänsä kiloja pudonneen.

    • Elämänhallinta

      Ítse aloin laihduttamaan maaliskuussa, noilla EasyDiet pussikeitoilla ja minun kohdalla ne toimivat hyvin.Tykkäsin keittojen mausta ja sain innostusta yrittämään painonpudotusta tosissani, kun ensimmäisen kuukauden aikana painoa lähti 10 kg,

      No tämän jälkeen muutin ruokavaliotani täysin vihannekset ja muu terveellinen tuli ruokapöytään jokapäivä. Otin sitten vielä 1½ kk:tta pussikeitttoja ja sen jälkeen olen syönyt vain terveellistä ruokaa.Johon kuuluu vihannekset,liha,kala, broileri yms.
      Pullat,karkit, suklaa,vaalealeipä,siiderit näitä syön joskus erittäin harvoin. Eikä mulla kyllä makean nälkää enään olekkaan.
      Painoa minulla on nyt lähtenyt tällä keinoin 34 kg maaliskuusta.Niin ja tietenkin olen lisännyt liikuntaa melkein jokaiselle päivälle. Ennen en juuri liikunut kuin töihin ja kotiin ja kauppaan.
      Korkeimillani paino on käynyt 110 kg ja nyt maaliskuussa kun aloin laihduttamaan painoin 102 kg.
      Itse koin tärkeimmäksi asiaksi itsekurin ja sen että, tekee asian itselle selväksi mitä tahtoo.Itse mietin tuota pussikeittojen syöntiä,laihdutusta, omaa terveydentilaa,kuntoa ja kaikkea muuta omaan minä kuvaan liittyen 3kk:tta, ennen kuin aloitin.
      Paino on nyt pysynyt vakiona ja elämäni on huomattavasti parempaa..olen reipas,virkeä,ulkonäkö on muuttunut(jopa niin paljon ettei kaikki tunne), seksi on lisääntynyt(olen parisuhteessa), polvikivut on melkein loppuneet ja näitä positiivisia asioita on paljon.
      Itse olen ollut nuorempana suorastaan laiha, lihoin lapsien teon liiikkumattomuuden ja ruokailutapojen vuoksi. Olen ollut ylipainoinen n.16 vuotta ja olen yrittänyt tänä aikana vain yhden kerran laihduttaa.
      Laihduttaminen on oikea sana kuvaamaan ylipainoisen painon tiputusta näin aluksi ja tämän jälkeen tulee lopullinen elämäntapojen ja ruokailun muutos.
      Jos palaa samaan ruokailuun ja elintapoihin, niin lopputulos on tiedossa.

    • HöpöHöpö..

      Täällä kanssa mulle kaikki heti nyt ihminen ja voin sanoa että en voi itse elää millään pussikeitoilla tai muulla laihis ruualla.Joten itse olen onnistunut yksinkertaisesti sillä että syön mitä haluan ja liikun vain enemmän, ja tuloksia tulee.Mutta liikuntaa joudun päivässä muutaman tunnin harrastamaan koska pidän roskaruuasta :P

    • jkiooo

      ei mikään

    • anonyymi5

      Voi herra mun jee, ihmiset rauhoittukaa jo!
      Kyseessähä on se, että ''pitäs'' saada painoo pois, mutta loppujen lopuks onko siihen tarvetta? Urk1, oletko ylipainoinen? Yritätkö vain huvin vuoksi laihduttaa? Itselläni oli vain ulkonäön takia, mutta se oli virhe. Mutta oleellisin on se, että on päämäärä. Sanotaan, vaikka että on henk. 175/122kg ja hän haluaa tiputtaa painoa. Itse tein alussa vain 2kk ajan, että join SAATANASTI vettä, jätin alkoholin kokonaan pois, söin pieniä annoksia monipuolisesti sallien itselleni vain yhden patukan geisha suklaata 2 viikon välein. Periaate on kuitenkin sama. Aloitin varsinaisen kuntoilun sen 2kk jälkeen, suurentaen hieman annoskokoa, että keho jaksaa suorituksia. Tuloksia alkaa näkyä mukavasti 2. viikolla.

    • ihmettelen hieman

      Miks tää on keskustelu anoreksia-palstalla?

    • fffss23
    • Marjo Kivitalo

      Itsellä kesti laihtua 3 viikkoa 57,5kg --> 32,5kg. Olen 165cm. Käytin 1rp -dieettiä ja se tepsi. Eli yksi rusina päivässä. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1335
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      75
      878
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      63
      733
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe