Kuntoilu ja erektio/halu?

Kuningasmakkara.

Mistä tuo johtuu, että itselläni katoaa halut hyvin usein kuntoilun vuoksi? Ennen kuntoilua voi olla hyvinkin halukas olo, mutta kuntoilun jälkeen hyvin usein halut täysin kadonneet, ja erektiota todella vaikea saada. Yleensä menee vähintään pari tuntia, että halut alkavat palaamaan.

Ihmetyttää, kun joillakin tulee erektioita jopa lenkillä. Itselläni ei tulisi kuuloonkaan, että peniksessä tapahtuisi lenkillä muuta kuin pienenemistä ja rypistymistä. Ja samanlainen olo tosiaan peniksessä on kuntoilun jälkeen. Penis kylmä, pienentynyt.

Pakeneeko veri aivan toisaalle, vai missä syy? En kuntoile varmastikaan liikaa. Lenkilläkin maksimi noin 45 minuuttia, 1-2 krt viikossa. Lisäksi muuta kuntoilua, mutta niissäkin pidän huolen, etten ylikuntoile.

26

3504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toktorimies

      Ilmeisesti saat kuntoilessasi huomaamatta orkasmeja ja liemesi valuvat punttiin hien mukana. Siinäpä sitten kestää p.illua tulla tarjoamaan.

    • 12+4

      En osaa vastata,
      mutta mieti itse, kuinka usein sulla normaalisti on stondis, kuinka usein harrastat seksiä partnerisi tai itsesi kanssa? Miten eroaa päivä, jolloin et kuntoile? Seisooko koko ajan? Minkäikäinen olet, vanhetessaan miehet usein veltostuvat?
      Vaikea uskoa, että noin kevyt kuntoilu aiheuttaisi erektiohäiriöitä.

    • tri:näsä

      raju rynkytys on parempaa kuntoilua,(ja kivempaa),ku joku hikinen lenkki...

    • Himohiihtäjä

      Sama vika, ei kiinosta pätkääkään koko iltana, kuntoilen 2h 3 kertaa viikossa. Tosin kuntoilu on parempaa kuin seksi.

      • Ruokavaliossa vika )

        Joopa joo, kuntoilu on homojen hommaa, eli taidat tykätä lykätä karvaiseen peppureikään, hyi saaaaataaanaaaa kun on likaista touhua. Onneksi itselläni on kaunis, seksikäs ja täydellisellä vartalolla varustettu venäläisvaimo. Sitä kun katselee minuutin verran, niin kyrpä seisoo viikon. Viagrat ja muut lääkkeet voitte tunkea vaikka perseeseen. Ainiin, ja kannattaa hakea ongelmaan ratkaisua ruokavaliosta, se kun on suurin impotenssia aiheuttava tekijä. Ruokavalio vaikuttaa mm. verenpaineeseen, mielialaan, hyvinvointiin yleisesti jne. Eli ei muuta kuin säännöllisesti syömään neljänviljan puuroa, monipuolista ateriointia 3-4 kertaa päivässä ja riittävästi vettä tai mehua, että nestetasapaino pysyy kunnossa. Kyllä sitä toimii muutaman viikon jälkeen kyrpä ja kaikki muutkin ruumiinosat vaikka maratonin jälkeen. Hyvät aamut ja ei kun vaimoa panemaan ;)


    • IHME JUTTUJA

      Mulla kuntoilu panettaa ihan törkeesti.Muija on tyytyväinen kun olen koko ajan kimpussa.naidaan kun kanit koko ajan.Surkeita provoja teillä.

    • Monet on konstit

      Syy voi olla siinä, että hiihdät liian kovalla sykkeellä ja rasitut.Eli rupeaa jo raukomaan kotiin päästyään.Niin ja kunto nousee vaikka sitä sänky hommia
      tehdessä kun vain hiki vuotaa noronaa, ja kesto 1-2 h ,,,,,,,

      • Kokemusta omaava

        Kokeileppa juoda kovasti vettä, niin se tasapainottaa kehosi nestetasapainon, nostattaa painetta peniksen paisuvaiskudoksessa ja laimentaa urheilun lisäämät hormonit.


    • asGFG

      Juu, kovan rasituksen jälkeen endorfiinit jyllää, mieli hyvä ja rauhallinen muutaman tunnin. Rasituksen jälkeinen olo/tunne niin hyvä, että siinä tarvitaan asennetta emännältä, mutta aamulla on kuin toyotan tunkki, nostaa ja kantaa..

    • jatkuupi

      Miksi aina pilaatte hyvät / asialliset keskustelut?
      Aloittajalle sanoisin, että samassa veneessä. Seksi ei ole elämä, se on joskus osa elämää. Elämässä on muutakin, eikä emäntä ole aina vaatimassa, onkin todellinen vaimo muutenkin.

    • soldet

      Myös kovan urheilusuorituksen jälkeen testosteronitasot laskevat. Tästä johtuu haluttomuus esimerkiksi kovan punttitreenin jälkeen.

      • testoesteri

        Tässä ainoa oikea vastaus. Kaikki muu ihan pierua.


    • valelekuri

      Erektio on autonomisen hermoston ohjaama toiminto. Autonominen hermosto jakautuu parasympaattiseen- ja sympaattiseen hermostoon joista karkeasti jaoteltuna parasympaattinen on vallalla levon aikana ja sympaattinen erillaisten stressitilojen (mukaanlukien fyysinen rasitus) aikana. Erektion saa aikaan parasympaattinen ärsyke.

      Liikunnan aikana ja siitä toivuttaessa sympaattinen hermoston aktiivisuus vaikeuttavat erektion saamista. Samasta ilmiöstä johtuu mm. Työstressin, tai jännityksen aikaansaama erektiohäiriö.

      En usko että normaalilla miehellä testosteronitasojen luonnollinen vaihtelu vaikuttaisi juurikaan sekuaalihaluihin päivän aikana, mutta en varmasti en uskalla sanoa. Sen voin kuitenkin varmasti silti sanoa ettei vaihtelu ole niin suurta, että se erektiohäiriön aiheuttaisi.

      • perhana

        Jaahah, tulipas kielellisesti taas hyvää tekstiä kun tabletilla yrittää hakata...


    • nainen.

      Onko se 45 minuuttia juoksemista? Se on aika kauan, itse pyörtyisin jos juoksisin niin kauan.

    • hra.elias.heisenberg

      Kun suomalainen jääkärikilta hiihti pohjoisnavalle, kesti muistaakseni pari kuukautta, ja miehet palasivat takaisin sivistyksen pariin olivat miesten vaimot ihmeissään kun pojille ei se sänkypaini heti maistunut. Siis kova liikuntasuoritus vaikuttaa kehoon miinusmerkkisesti, kohonnut stressi, kortisonitasot yms. hidastaa teston vaikutusta. Jääkärikillan miesten tutkitut testosteronitasot olivat alhaiset kun he pääsivät mantereelle, johtuen juurikin kovasta rääkistä.

      Jos treenailet muutaman kerran viikossa pää jäässä ja puoleksi oksentaen voi vaikutus olla hyvinkin tuollainen, ns. seksi ei pajoa maita koska keho lepää ja yrittää päästä tasapainoon.

      Ja jos sitä panemista sitten tulevaisuudessa haluaa harrastella niin ei muuta kuin lepoa pari viikkoa, täydellistä tekemättömyyttä ja stressivapaata lilluttelua, niin avot! Siitä se taas lähtee...

      • Arvo Penaali

        jääkärit oli tainneet naisten puutteessa rassailla toisiaan liikaa...


      • hra.elias.heisenberg
        Arvo Penaali kirjoitti:

        jääkärit oli tainneet naisten puutteessa rassailla toisiaan liikaa...

        Näinhän ne vaimotkin ensialkuun meinaili, että mtä siellä on tullut touhuttua?

        Retkikunnan lääkäri, jonka luennolla moisen tarinan kuulin, oli ottanut ja seurannut koko reissun ajan miesten veriarvoja, siis jotain tieteellistä tutkimusta. Ja näistä arvoista kävi ilmi, että kovassa rasituksessa, stressissä ja unenpuutteessa ne testo-arvot olivat kaikilla laskeneet, joten pois hälveni vaimojen epäillyt, joskin ei varmaan kaikilta.

        Ja oli ne miesten testo-tasot myöhemmin palautuneet, ihan normaaleiksi - keskimääräistä aikaa en nyt vain muista.


    • 5468461

      Kokeile ottaa 20-30 mg sinkkiä illalla ennen nukkumaanmenoa.
      Itselläni ainakin paljon jäykempi olo aamulla =).
      Ja ruokaa&lepoa riittävästi.

    • huheijaa

      Aloittajalle. Minä naisena olen huomannut asian toisin päin. Kun treenailen ja vedän itseni kunnon hapoille niin seksi kiinnostaa valtavasti. Seksihalut on todella lisääntyneet liikunnan myötä. Olen jopa ajatellut lopettaa koko liilunnan kun halut vain kasvaa eikä ole sitä kohdetta johon niitä purkaisi..

      Mielenkiintoista miehen-näkökulmasta tuo asia. Mitä se haittaa jos on muutamatunti väliä kuntoilunjälkeen seksinsuhteen jos se sitten on ok. Elikkä ei enään lerputa.

    • Ehkäpä.

      Syy huonoon erektioosi onkin jokin muu,kuin liikunta? Kuvittelet itse, että liikunta vie halusi ja taustalla onkin todellisuudessa jokin sairaus. Itse harrastan liikuntaa päivittäin ja halut ovat vuosien varrella vain lisääntyneet.

    • happivoima

      Samaa mieltä aloittajan kanssa ja soldetin viesti testosteroneista pitää paikkansa. Kova treenijakso, niin ei haluta seksihommat iltaisin treenien jälkeen ja usein vasta kunnon palautimisen jälkeen.. Normityöpäivän jälkeen kyllä maistuu ja lepojaksolla.

      • panotta

        No mitä sitten, jos ei paneta!?


    • m.26.2+

      Minulla kyllä kokemus täysin päinvastainen. Olen himoliikkuja ja kuntoilija, urheilua harrastanut aivan pienestä pitäen. Miyä kovempi rääkki, sitä enemmän stondaa - tosi kiusallista, joukkue porukoissa varsinkin. Kesäisin lenkillä käydessä helppo käydä puskassa, mutta nyt kun hiihto ja luistelukausi päällä, aika vaikeaa. Vielä tuohon pullotukseen jotenkin tottuu, mutta kun alkaa valuttamaan jossain vaiheessa ja jos kerran mutta kun useasti - vaimo ehdotti vaippoja ;) kun on se aika ilkeän näköistä kun etumus kuin housuihinsa kusseella.
      Eikä juuri palautumis ongelmaa, mieli tekee pukille, vaikka heti hikisenä.
      Olen koittanut kaikenlaista - kaikesta en edes viitsi tässä kertöa - mutta vaikka vetää tumppuun ennen lenkkiä, ei apua.
      Muilla samanlaista? Onko konsteja, kertokaa.

    • Itekki hoidokki

      No et sä kyllä normaali ole,vaikutat perverssiltä!Suosittelen psykiatria!

    • wrtjdtjd

      No, en tiedä sun kuntoilun intensiteetistä, mut itse ainakin treenaan punttia niin kovaa, että ei todellakaan oo haluja seksiin samana iltana

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe