Tumma seuralainen

devina1

Olin eronnut miehestäni noin puoli vuotta sitten 5 vuoden avioliiton jälkeen. Aluksi ero kirpaisi kovastikin, mutta pian sain muuta mietittävää ja lohduketta tyttöjen illoista kaupungin baareissa. Välillä toin kotiin miehiä ihan vain puhtaasti siksi, että minun teki mieli heitä heidän komeutensa ja himojeni vuoksi, ja toisaalta minun teki monesti mieli vain siksi, etten haluaisi lähteä kaupungilta ilman saalista. Tämä kerta oli täysin puhdasta himoa.

Räpläsin rappukäytävässä avainta lukkoon, samalla kun tämän iltainen hoitoni, komea tummatukkainen mies, kosketteli alaselkääni vihjailevasti. Olin hieman humalassa, mutta avaimen saaminen lukkoon ei johtunut siitä, vaan siitä, kuinka paljon halusin saada tuota miestä nyt. Hänen nimeään tietysti en tiennyt - mitä väliä sillä olisi ollutkaan? Sain oven avattua, ja vedin miehen kädestä pitäen sisälle asuntooni.

Eteiseen päästyämme ja valot sytytettyämme mies painoi minut vaatekaappia vastapäätä olevaa seinää vasten. Hän siirsi vaaleat hiukseni sivuun ja ryhtyi suutelemaan niskaani. Miehen ote minusta oli vahva, mikä ei tullut yllätyksenä, sillä miehen lihaksikkuus näkyi hyvin hänen hyvin istuvan valkoisen kauluspaitansa läpi. Suljin silmäni, ja annoin miehen käsien vaeltaa lantiolleni, ja sieltä hitaasti muodokkaalle takamukselleni, jonka kosketteluun hän erityisesti keskittyi. "Kuules 'puuma'", mies sanoi leikitellen, matalalla äänellä, "tätä iltaa et tule vähällä unohtamaan." Naurahdin, ja lupasin hänelle samaa. Itse ihmettelin hieman miehen puuma-kommenttia: 37-vuotiaaksi olin hyvin säilynyt, ja olihan hänelläkin ikää jopa 26 vuotta, joten ei hänkään mikään aivan poikanen ollut. Kerroin miehelle, että tämä seuraisi minua makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa oli pimeä, mutta katutasolta valaisevat korkeat katuvalot loivat tarpeeksi valoa huoneeseen, jotta näimme toisemme huoneessa. Pyysin miestä jäämään seisomaan makuuhuoneen sängyn laidalle. Samalla kipusin sängyn päälle ja avasin punaisen mekkoni vetoketjun, joka kulki kylkeä pitkin. Riisuuduin mekosta ja keikistelin hetken sängyllä polvet hajallaan stringeissä, rintaliiveissä ja stay-upeissa. Tämän jälkeen riisuin rintaliivini ja asetuin sängylle selälleni. Ulkoa tuleva katuvalo loi valonsa D-kupin rinnoilleni ja koskettelin niitä miehen katsoessa sängyn laidalla. "Eikö sinullakin ole jotain riisuttavaa?" kysyin mieheltä. Mies ynähti matalalta, ja alkoi nopeasti riisua farkkujaan ja valkoista kauluspaitaansa.

Miehen ottaessa kauluspaitansa pois, huomasin kuinka lihaksikas hän oli. Katuvalo korosti hänen upeita rinta- ja vatsalihaksiaan. Hänen hauiksensa huokuivat voimaa, ja kuvittelin vain kuinka helposti hän saattaisi nostaa minut seinää vasten rakasteltavaksi. Miehen olkapästä käsivarteen kulki tribaalitatuointi, joka itse asiassa sopi hänelle, vaikka tribaalitatuoinnit sopivat aniharvalle ihmiselle. Miehen otettua farkkunsa pois paljastuivat hänen voimakkaat reisilihaksensa. Mies oli kaikinpuolin voimakkaan tuntuinen - toisin kuin ex-mieheni, joka oli 45-vuotias vetelys, jonka maskuliinisuus rajoittui korkeintaan urheilunkatsomiseen. Itse halusin kuitenkin tuntea itseni naiselliseksi miehen käsitelyssä. Tunsin, kuinka tuo mies olisi määrätietoinen seksin aikana.

Kun mies otti tiukat bokserinsa pois - väriä oli mahdoton erottaa pimeähkössä huoneessa - meinasin päästä huudahduksen. En tiennyt, olisinko huutanut ilosta vai kauhusta. Miehen seisoma-asennossa oleva penis oli nimittäin suurempaa kuin mitä olin ikinä nähnyt. Valkoista katuvaloa vasten se näkyi pitkänä ja ennen kaikkea paksuna. Pituutta en osannut sanoa, sillä aikaisemmat näkemäni vehkeet eivät ole erityisesti kiinnittäneet huomiotani, vaikka ovatkin suuremmaksi osaksi ajaneet asiansa. Pituuden ei olisi pitänyt yllättää, sillä mies oli hyvin pitkä ja maskuliininen, mutta näin kuitenkin pääsi käymään. Yhden asian tiesin jo nyt - tuo penis kiihotti minua ulkonäöltänsä.

Siirryin lähemmäs sängynreunaa kontiltani. Miehen silmät seurasivat hoikkaa ja treenattua kroppaani, ja leveän lantion liikehtimistä puolelta toiselle. Olin aina ollut tyytyväinen siihen, että vartalossani yhdistyivät naiselliset muodot sekä urheilullisuus. Mies ei ehtinyt sanoa sanaakaan, ennen kuin olin ottanut hänen miehisyydestään kiinni kädelläni ja suukottelin sitä. Suuseksi ei ollut aikaisemmin ollut näin hankalaa, mutta ei niin oudolla tavalla kiihottavaakaan. Sain avata suuni mahdollisimman isolle, jotta sain hänen peniksensä huulteni väliin. Mies urahteli hiljaa, kun liikutin kontillani istuen huuliani hiljalleen hänen lantioseudullaan sijaitsevan kalun kimpussa ja sylki valui hiljalleen sitä alas. Alun pelko alkoi jo kenties laantua: aloin jo kiinnostua, miltä hän tuntuisi sisälläni - en kuitenkaan ollut kokenut mitään tuon suuruista aikaisemmin.

26

16675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • devina1

      Tästä johtuen en edes pahoittunut, kun mies sivuutti suoraan lämmittelyt ja siirtyi itse asiaan. Hän nosti minut lantioltani ylös ilmaan, ja asetti minut selälleen sängylleni. Samassa tuo arviolta 195-senttinen, hyvin leveä ja lihaksikas mies asettui lähetyssaarnaaja asentoon päälleni. Tunsin, kun mies alkoi liikuttaa penistään sisälleni. Onneksi olin kuitenkin jo pitkän suihinoton aikana ehtinyt todella päästä tunnelmiin, koska muuten seksin aloittaminen olisi ollut vaikeaa. Sentti sentiltä penis työntyi sisääni, kunnes mies pysähtyi. Hyvä niin, sillä minusta tuntui, että yhtään enempää ei olisi mahtunut sisääni. Mies piti minua vahvassa otteessaan käsivarsiensa ja rintakehänsä välissä, ja alkoi hiljalleen tehdä edestakaista, hidasta liikettä päälläni. Yritin olla hiljaa, mutta en voinut estää sitä, ettenkö olisi päästänyt kiihkeätä, huohoituksen ja huudon välimuotoa suustani.

      Potkaisin toisella jalalla valonkatkaisijaa huoneessa, jotta näkisin oikealla sivullani olevan vaatekaapin peilin. Näky kiihotti minua: tämä valtava, lihaksikas mies oli päälläni - suoraan sanottuna naimassa minua. Vasta nyt huomasin kokoeromme. Tämä lähes 2-metrinen, leveäselkäinen mies oli sulkenut minut valtavan lihaksikkaiden käsivarsiensa suojiin. Itse olin kuitenkin vain 153-senttinen. Katsoin lumoutuneena, kun mies rakasteli minua kiihtyvällä tahdilla samalla, kun hänen lihaksensa olivat jännittyneinä. Asetin käteni hänen takapuolelleen, jonka lihakset olivat jännittyneinä työntö työnnön perään. Koin, että tuo mies saisi tehdä minulla lähes mitä vain, enkä pahastuisi. Huohotin äänekkäästi, mutta en halunnut vielä miehen laukeavan. Vaadin päästä miehen päälle.

      Mies kierähti selälleen, ja asetuin hänen päälleen. Asettelin miehen peniksen sisääni, ja nyt se asettuikin sinne jo aikaisempaa sujuvammin. Asetin käteni tukemaan itseäni miehen hyvin erottuville vatsalihaksille ja aloin liikkua ylös ja alas miehen päällä. Mies tarttui lantiooni suurilla käsillään ja katsoi rintojani. Itse katsoin peilistä meitä. Olin aina pitänyt omista, suurista mutta melko kiinteistä rinnoistani. Mies siirsi kätensä niiden päälle, ja ryhtyi puristelemaan niitä. Näky peilissä kiihotti minua, sillä nuorempi mies, joka ei nähtävästi ollut vielä saanut vanhempaa naista, oli selvästi hurmiossa. Peilistä hän näki sivuprofiilissa muodokkaan takapuoleni hytkyvän ratsahduksen tahdissa. Ratsastuksen aikana tunsin, kuinka miehen penis liikkui ylös ja alas, enkä edes välittänyt enää menikö se täysin pohjaan, sillä pieni kipu ja nautinto olivat yhtyneet toisiinsa, ja olin saavuttamassa orgasmia. Mies alkoi myös urista kovaan ääneen, ja hän tarttui minua lantiostani kiinni. Miehen lauetessa tulin myös itsekin - olen aina pitänyt tunteesta, kun miehen penis sykkii sisälläni orgasmin aikana. Laskeuduin miehen syliin hetkeksi väristen huohottamaan. "Tämä on otettava aamusta uusiksi", totesin hänelle.

    • Hyvä stoori

      Lisää...

    • köyhä suomalainen

      Pyysikö myös luottokortin ja auton avaimet?

    • devina1

      Heräsin aamulla, kun aurinko paistoi makuuhuoneen ikkunasta sisälle. Avattuani silmät, huomasin, että olin tyhjässä huoneessa. Sängyn lakanat olivat mytyssä eilisillan jäljiltä. En yllättynyt siitä, että mies oli kadonnut, sillä se oli täysin tyypillistä miehistä käytöstä. "Sääli", totesin itselleni, sillä mies oli ollut kaikinpuolin hyvinkin miellyttävä. Venyttelin ja nousin ylös sängyltä.

      Astelin ympäri keskikokoista asuntoani pukeutuneena mustaan, pitsistä ja silkistä tehtyyn yöasuun, joka ulottui puoleen takamukseeni asti. Ex-mieheni oli ostanut sen lahjaksi minulle, vaikkei tiennyt minun kokoani - tai vaihtoehtoisesti hän oli ostanut liian lyhyen aivan tietoisesti. Asunto näytti aivan samalta kuin edellisenä iltana ennen kuin olin lähtenyt kaupungille, eli toisin sanoen sekaiselta. Toisaalta tänään oli sunnuntai, joten aikaa siivoamiselle löytyisi.

      Pian havahduin erääseen kummallisuuteen: kuulin veden lorisevan. Seurasin ääntä kylpyhuoneeseen. Saavuin varovasti ovelle, ja katsoin ovenraosta sisälle. Viime yön seuralaiseni oli päättänyt ottaa oikeuden omiin käsiinsä, ja oli tullut peseytymään. Katselin ovenraosta miestä, ja purin alahuultani vaistonvaraisesti. Mies näytti aivan yhtä miellyttävältä kuin muistikuvieni mukaan edellisiltana. Vieraani ei ollut selvästikään vielä huomannut minua. Ajattelin, että liittyisin hänen seurakseen suihkuun.

      Tarkistin ulkonäköni nopeasti ovea vastapäätä olevasta peilikaapista. Riisuin yöasun pois päältäni ja suin hiuksia hieman siistimmiksi. Kävelin naisellisen viettelevästi suihkuverhon eteen ja sanoin: "Et kysynyt lupaa minulta suihkun käyttämiseen." Mies sanoi, että hän ei viitsinyt herättää minua. "Ei sillä ole väliä, nyt on minun vuoroni, ja tulen sinne joka tapauksessa", vastasin hänelle. Raotin suihkuverhoa, ja astuin lämpimään suihkuun miehen kanssa.

      Suihkussa seisoin tuon kookkaan miehen edessä. Pääni ulottui juuri ja juuri hänen rintakehänsä korkeudelle. En viitsinyt katsoa ylöspäin hänen kasvoilleen, sillä en tiennyt mitä hän ajatteli siitä, ettei hän päässyt livahtamaan asunnosta kaikessa rauhassa ulos. Sen sijaan katselin, kuinka suihkuvesi valui seuralaiseni suurta ja voimakasta rintakehää pitkin, alas vatsalihaksiin asti. Teeskentelin peseväni vatsanseutua hetken - mikä oli sinänsä heikko hämäys, sillä minulla ei ollut käsissäni edes saippuaa - mutta kiinnitin huomiota lähinnä hänen penikseensä, jonne suihkun vesivana päättyi. Olin nähnyt miehen vehkeen eilen vain täydessä toimintakunnossa, mutta kokoa sillä piisasi velttonakin. Uppouduin ajatuksiini, kunnes mies keskeytti minut: "Tarvitsetko jotain?" Säpsähdin ajatuksistani ja hetken epäröityäni vastasin: "Voisitko pestä minut? Näin ikään kuin palveluksena suihkun käytöstä." Olin päättänyt, että tällä kertaa minä viettelen miehen. Eilisiltana olin kuitenkin käytökselleni epätyypillisesti ollut liian päällekäyvä.

      Mies käänsi minut ympäri, ja painoi minut hienovaraisesti seinää vasten. Rintani painautuivat kaakelipintaa vasten ja otin käsillä tukea seinästä. Mies saippuoi kätensä ja alkoi pestä selkääni. Suuret kädet vaelsivat yläselkääni pitkin. Mies kommentoi pestessään, että nähtävästi olen urheillut paljon. Ynähdin myöntävän vastauksen miehelle, mutta en kommentoinut asiaa enempää. Hetken kuluttua mies siirsi kätensä alaselälleni. Notkistin selkääni vaistonvaraisesti, työntäen takapuoltani hiukan taaksepäin. Mies vastavuoroisesti otti pienen askeleen minua päin. En tiennyt oliko se sattumaa, vai reagoiko mies minun eleeseeni. Mies siirtyi saippuoimaan takamustani. Ensin hän saippuoi pakarani ulkosivut - tuntui kuin hän olisi kokeillut takamukseni kiinteyttä. En tuntenut oloani lainkaan epävarmaksi, sillä takamukseni oli hyvässä kunnossa. Tämän jälkeen mies siirtyi pakaroiden sisäsivuille, jolloin hänen suuret sormensa vaelsivat erogeenisten alueiden tienoille. "Taidat pestä melko perusteellisesti?" kysyin mieheltä, joka jatkoi koskettelemista samaan tapaan kuin ennenkin. Tunsin, että tämä ei kauaa pysyisi pelkkänä pesemisenä.

      Jokin oli alkanut painaa alaselkääni. Miehellä oli alkanut nähtävästi seisomaan. Hymähdin tyytyväisesti itselleni, jolloin mies käänsi minut ympäri, ja painoi selkäni seinää vasten. Mies katsoi minua palavasti silmiini, samalla kun huuhteli käsiään valuvan veden alla. Mies kumartui suutelemaan minua intohimoisesti, mihin vastasin samalla lailla. Suutelun aikana otin miehen peniksen otteeseeni. En saanut kättäni kokonaan miehen elimen ympärille, mutta sain silti siitä hyvän otteen, ja aloin liikuttaa kättäni hiljalleen ylös ja alas. Mies lakkasi suutelemasta ja suoristi selkäänsä murahtaen nautinnosta. Käteni liukui pitkin miehen suurta penistä hänen alkukantaisen ääntelynsä tahdittamana. Katsoin sitä samalla kun peniksen kärki turposi entistä kookkaammaksi. Köyristin selkääni, jotta voisin ottaa peniksen suuhuni, mutta totesin, että näin kärki oli liian paksu, jotta saisin sitä suuhuni. Naurahdin miehelle, että en on sillä minunkin suullani rajat.

      • devina1

        Mies naurahti matalalta vastaukseksi, ja painoi selkäni uudestaan seinään. Hiukseni olivat märät, ja vesi valui pitkin suuria rintojani. Rintojen kaarien jälkeen vesi valui vatsalihasteni muodostamia uria pitkin jalkojeni väliin. Moni nainen olisi kateellinen lihaksille, joita minulla vielä tässä iässä oli: naisellisista muodoistani huolimatta lihakseni erottuivat jonkin verran ihon läpi. Monet olivat ihmetelleet myös selvästi tavallista lihaksikkaampia pohkeitani, jotka olivat monien aiempien vuosien aktiivisen tanssin tulosta - niinkuin monet muutkin lihakseni. Mies katseli hetken aikaa tätä näkyä, selvästi mielissään. Tämän jälkeen hän siirsi kätensä alapääni luokse, ja työnsi kaksi sormeaan sisälleni. "Aaahhh!" huudahdin. Mies alkoi hieroa minua sormillaan. Suljin silmäni ja keskityin nautintoon - sekä itseni pystyssä pitämiseen. Mies painoi minua vahvalla vasemmalla kädellä itseään vasten, jotta pysyisin pystyssä. Pian mies laittoi sisään vielä kolmannenkin sormen, mikä tuntui taivaalliselta. Huohotin miehen käsittelyssä kiimaisena. "Älä lopeta, älä lopeta..."

        Mies kuitenkin nosti minut vahvoille käsivarsilleen ja laski minut selälleen pesukoneen päälle. Siellä mies nopeasti työnsi peniksen sisälleen, mikä sai minun koko vartaloni värähtelemään vaiston varaisesti. Mies kuitenkin nosti minut jälleen käsivarsilleen, ja painoi minut oviaukkoon, ovenkarmia vasten. Siinä hän alkoi naida minua niin, että peilikaappi jäi oikealle puolellemme. Katsoin, kuinka mies piti minua käsissään kuin kevyttä esinettä. Hän nosti ja laski minua tahdikkaasti, jolloin hänen peniksensä upposi kerta toisensa jälkeen sisälleni. Tämä mies todella osasi saada minut tuntemaan itseni naiseksi. Vielä eilen olin pohtinut, miten voisin ikinä saada tuon peniksen mahtumaan itseeni, mutta nyt jo mietin, että miten eläisin ilmankaan?

        Katsoin meitä peilistä, kunnes mies laski minut vatsalleni pesukoneen päälle. Pesukoneen päälle oli laskettu pyykkejä, sekä miehen vaatteet, joten se oli tarpeeksi pehmeä paikka naimista varten. Jäin ikään kuin linkkuveitsiasentoon pesukoneen päälle, jolloin jalkani olivat ylävartaloon nähden 90 asteen kulmassa, ja takamukseni oli todella tyrkyllä miehelle. Näyttikin siltä, kuin hän olisi hetkeksi jäänyt ihailemaan alapäätäni, ennen kuin asetti kalunsa jälleen sisääni. "Voi luoja", huohotin. Mies oli nyt tuntuvasti isolta tuntuva asennosta johtuen. Silti, hän tuntui ihanalta. Hän otti tukea painamalla kätensä alaselkäni päälle, jolloin pysyin tiukasti pesukoneen päällä samalla kun hän työnsi kiihtyvässä tahdissa itseään sisääni, ulos, sisääni, ulos. "Ahh, lisää... lisää!" mourusin. Mies jatkoi kiivaassa tahdissa. Silmissäni alkoi sumeta ja huusin niin suoraa huutoa, että ymmärsin myöhemmin hävetä aiheuttamaani meluhaittaa. Haukoin henkeä samalla kun pilluni puristi miehen penistä. Pian havahduin siihen, että myös mies oli tulemassa sisääni. Naureskelin hieman pöllämystyneenä, ja nousin makuullani kyynärpäiden varaan ja työnsin takapuoltani hieman vitsaillen miestä kohden, joka oli huohottamassa minuun nojaten.

        Seksin jälkeen mies puki päällensä, ja minä laitoin taas yöasuni päälle. Mies laittoi ulkokengät jalkaansa avasi oven. Hän katsoi minua hetken, kunnes sanoi: "Ehkä näemme vielä." Naurahdin ja sanoin hänelle takaisin: "Ehkä. Ehkä saan silloin myös luottokorttisi ja auton avaimet." Mies naurahti, ja meni rappukäytävään sulkien oven perässään.

        Katsoin yksinäni taas asuntoa. "Tänään pitäisi siivota."


    • påmpula94

      voi hyvä jumala... en kehtaa edes sanoa mitä nyt ajattelen... tosi hyvin kirjotettu! ihana!

      • devina1

        Kiitos palautteesta! Muiltakin olisi mukava saada kommentteja novelleista. Saatan vielä jossain vaiheessa tehdä kolmannenkin tarinan tähän viestiketjuun, jos nämä kaksi tarinaa ovat maistuneet lukijoille.


      • mällinen; )
        devina1 kirjoitti:

        Kiitos palautteesta! Muiltakin olisi mukava saada kommentteja novelleista. Saatan vielä jossain vaiheessa tehdä kolmannenkin tarinan tähän viestiketjuun, jos nämä kaksi tarinaa ovat maistuneet lukijoille.

        Kyllä mälli lensi hyvin, oli hyvä runkata kunnolla tätä lukiessa!


    • uuuuh

      tää oli hyvä!!
      hieroin pilluu koko aja kun luin tätä

    • kyllänäinon

      Tee ihmeessä. Erittäin hyvin kirjoitettu.

    • devina1

      Hiki valui kasvoiltani, samalla kun huohotin kovaan ääneen. "Hyvä, juuri noin", kommentoi mies takanani. En ollut suinkaan sängyssä, vaikka olin löytänytkin kuin kohtalon kaupalla muutaman kuukauden takaisen hoitoni uudestaan. Tällä kertaa tapasin hänet kuitenkin uuden kuntosalini personal trainerina. Olin makuullani takareisiä harjoittavalla kuntosalilaitteella ja hiki valui kasvoiltani noroina. Jaloissani tultui valtava polte liikesarjan jälkeen ja hetkeen en pystynyt sanomaan juuri muuta kuin tukahdutettuja huokauksia.

      "Sä olet melko vetreä ikäiseksesi", totesi mies matalalla äänellä.
      "Niin", vastasin melko yksitotisesti takaisin miehelle.

      Oloni oli ollut hyvin ristiriitainen koko ajan, kun olin ollut miehen ohjattavana salilla. Meillä oli ollut tietysti ihanat hetkemme muutama kuukausi sitten, mutta ne olivat olleet vain seksiä. Emme olleet nähneet toisiamme sen jälkeen, ja en tiennyt, mitä mies oli mieltä siitä yöstä ja aamusta. Ja tässä minä nyt makasin takapuoli koholla miehen edessä. Toisaalta, minua panetti aivan mielettömästi: minun puolestani tuo raavas uros olisi saanut hoidella minut vaikka siltä seisomalta, mutta mistä minä tiesin, oliko tuo mies nykyään ylipäätänsä edes sinkku?

      "Tauko ohi, jatketaan", totesi mies, ja keskeytti pohdintani.

      Laitoin jalkani takaisin kohdilleen, ja aloin nostella takareisilläni painopakkaa. Yksi. Kaksi. Kolme. Neljä. Vii--- mitä ihmettä? Mies asetti kätensä takareidelleni ja alkoi hieroa peukalollaan reiden sisäpuolta. Menin sekaisin laskuissani. Miehen käsi kohosi ylemmäs reittäni pitkin. En osannut enää keskittyä kunnolla liikesarjaani.

      "Kaksitoista. Hyvä, voit lopettaa", sanoi mies pian.

      Nousin ylös istualteni laitteesta huohottaen ja katsoin miestä samalla kun hörpin vettä juomapullostani. Miehen yllä oli tiukka, hihaton musta paita, jonka alta erottuivat miehen vatsa- ja rintalihakset kuntosalin lamppujen valoa vasten. Hänen valtavan jämäkät kätensä olivat puuskassa edessään ja verisuonet erottuivat selvästi molemmista hauislihaksista. Jalassaan miehellä olivat salifirman miestyöntekijöiden mustat, hieman polven alle erottuvat urheilutrikoot. Normaalisti pidin moisia sopimattomina miehille, mutta tässä tapauksessa pidin niistä erittäin paljon. Olin vähän väliä tiiraillut miehen tiukkoja pakaralihaksia peilin kautta, ja hänen mahtavat reisilihaksensa antoivat koko kuntosalin kuukausimaksun edestä katseltavaa naisille.

      Havahduin ajatuksistani, kun mies ilmoitti, että tämän kerran treenit olisivat nyt tässä, sillä sali alkoi mennä kiinni. Nousin ylös seisaaltani ja yritin keksiä jotain. Himoni hyrräsivät, ja epävarmuudestani huolimatta halusin hieman flirttailla miehen kanssa.

      "Tuota, olen ajatellut, että voisin aloittaa penkkipunnerrustreenin... etkö voisi näyttää, miten sitä tehdään?" kysyin mieheltä.
      "Toki", vastasi mies nauraen.

      Mies kulki edelläni penkille, ja minä kuljin perässä katsellen kun miehen lihaksikkaat pohkeet vuorotellen jännittyivät askelten mukana. Mies asettui penkin alle, ja alkoi näyttää, kuinka liikettä tulisi tehdä. Mies nosteli tankoa vuorotellen, sanoi minulle jotain, ja minä nyökyttelin päätäni, vaikken oikeastaan kuunnellutkaan. Keskeytin hänet, ja kysyin, voisiko hän näyttää, miten tehdään penkkipunnerrusta isoilla painoilla. Mies selvästi häkeltyi ja vastasi myöntävästi. Mies latoi tankoon painoja toisensa perään, ja alkoi tehdä uudestaan liikettä. Katselin, kun miehen paljaat käsivarret jännittyivät ja nostelivat painavaa tankoa kevyesti. Miehen rintalihakset tekivät töitä. Pian mies alkoi murahdella, kun liike muuttui raskaaksi. Henkeni salpautui hetkeksi. Mies nosteli reilusti isompia painoja kuin mitä minä painoin.

      Vahvat miehet olivat aina kiihottaneet minua. Harvoin vaivauduin hankkimaan baareista tai klubeilta panoseuraa, ellei heillä ollut keho kunnossa. Ei ollut sattumaa, että useimmiten olin ottanut mukaani minua nuorempia, parissa kymmenissä olevia miehiä, sillä he usein jaksoivat pitää itsestään huolta. Muutenkin pidin itseäni hyväkuntoisena, joten minulle oli periaateasia, että mies olisi selvästi minua vahvempi. Käsivarteni ja reiteni eivät olleet kovin miehekkään näköisiä tietystikään, mutta 37-vuotiaalle naiselle ne olivat melkoinen saavutus. Ojentajat hauikset erottuivat hyvin ihon alta, ja taka- ja etureiden lihakset muodostivat moneen otteeseen kehutun kaaren capri-housujeni alla. Monesti miehet olivat kuntosalilla aliarvioineet voimani ihan vain siksi, että kookkaat rintani olivat turhankin hyvin tarjolla avonaisissa topeissa. Mihin minä muotojani nyt yhtäkkiä peittäisin, ja miksi edes tekisin niin? Ei pienessä silmäpelissä kuntosalillakaan mitään pahaa olisi. Urheilullista ulkomuotoani korostin vielä tiukalle ponnarille blondilla tukallani.

    • devina1

      Kuntosalialueen ovi kävi. Katsahdin ympäri salin ja huomasin, että muut asiakkaat olivat lähteneet. Mies nosti tangon viimeistä kertaa ja asetti sen paikoilleen rintakehänsä yläpuolella olevalle rekille. Olimme kaksin salilla. Vatsassani sieppasin hiukan, kun ajattelin mitä tästä voisi syntyä. Katselin edessäni makaavaa, huohottavaa miestä hetken aikaa arvioiden.

      "Aika hyvin... tai siis, todella hyvin", sanoin hänelle hieman flirttailevaan sävyyn, ennen kuin päätin tehdä aloitteen.

      Nostin vasemman jalkani miehen yli, jolloin olin seisomassa jalat hajallaan miehen yllä, joka makasi penkkipunnerrusalustalla. Mies nosti katseensa minuun eikä näyttänyt olevan moksiskaan teostani. Painoin käteni hänen rintakehää vasten ja sanoin, että en ollut aikaisemmin nähnyt kenenkään nostavan noin paljoa rautaa. Mies naureskeli, ja vähätteli suoritustaan. Samassa siirsin hiljalleen käsiäni hänen rintalihaksiltaan lantionseudulle ja sujautin sormeni hänen kireän, mustan paitansa alle. Sormenpääni kohtasivat miehen kivikovat, hieman hiestä kosteat vatsalihakset. Mies lakkasi puhumasta, ja katsoi minua suoraan silmiin. Koukistin hieman jalkojani ja tunsin jotain jalkojeni alla. Jalkojeni väliin oli osunut miehen jäykistynyt kalu, joka näkyi selvästi miehen tiukkojen housujen läpi. Virnistin miehelle hieman pirullisesti ja aloin tehdä edes takaista liikettä lantiollani. Mies ynähti. Itse myhäilin lievästä mielihyvästä. Tiesin, mihin tämä johtaisi... mutta hetkinen, seksiä salilla?

      "Älä välitä, mä olen laittamassa tän paikan kiinni tänään, ei kenenkään pitäisi häiritä meitä", mies vastasi.

      "Hyvä", sanoin kissamaisesti, ja kurottauduin miehen yllä hänen huulilleen. Annoin miehelle pitkän suudelman, ja aloin vetää tämän paitaa pois päältä. Vedin paidan puoliväliin, jonka jälkeen mies itse veti sen pois loppumatkan. Miehen lievästi hikinen ylävartalo paljastui paidan alta. Penkkipunnerruksen jälkeen miehen rintalihakset olivat normaalia kookkaammat, ja koskettelin miehen ylävartalon lihaksia ihailun vallassa. Miehen lihakset erottuivat terävästi kuin veistoksella. Kaarsin selkääni, ja laskeuduin antamaan miehen vatsa- ja rintalihasten seudulle suudelmia. Suussani maistui suola, samalla kun nuolin kielelläni hänen vatsan seutuaan. Mies notkisti selkäänsä nautinnon vallassa ja asetti kätensä takamukselleni. Herran Isä, tätä olin kaivannut jo pitkään.

      Oikaisin selkäni ryhdikkääksi ja nousin pois haara-asennosta miehen päällä. Tartuin kiinni hänen housun kauluksestaan ja avasin tiukkojen urheiluhousujen narut. Mies yritti sanoa, että eikö olisi jo minun aikani riisuuntua. Katsoin miestä ja sanoin: "Ssh, kärsivällisyyttä... kärsivällisyyttä", ja virnistin hänelle. Mies avitti hiukan minua vetämään hänen housunsa jalastaan, sillä tiukkuuden vuoksi niitä oli hyvin vaikea saada pois jalasta. Mies makasi nyt vain bokserit jalassa edessäni, ja minulla oli täysi valta tehdä hänelle mitä haluaisin. Täytyy myöntää, vaikka normaalisti nautinkin ottavana osapuolena olemisesta, niin valta kiihotti minua nyt. Katselin rauhassa miehen valtavaa penistä, joka pullotti selvästi hänen tiukkojen boksereidensa läpi. Asetuin jälleen hajareisin miehen päälle, tällä kertaa väärin päin, jolloin takapuoleni jäi kohti miehen kasvoja. Painoin yläkroppani vaakatasoon miehen päälle, jolloin yhä urheilutopin sisällä olevat kookkaat rintani painautuivat miehen alavatsaa vasten.

      Raotin miehen boksereita hieman. Otin miehen kookkaan peniksen käteeni ja hitain vedoin vedin esinahkaa ylös, alas, ylös, alas. Mies päästeli tasaisin väliajoin pieniä urahduksia, samalla kun peniksen kärki turposi lievästi käsittelyssäni. Sen jälkeen, kun mies oli viime kerran käsitellyt minua, olin alkanut katsoa miesten vehkeitä eri tavoin. Vaikka suurin osa miesten vehkeistä oli tuntunut upeilta koostaan huolimatta, aiheutti tämä penis tietynlaista puhdasta himoa ulkonäöltään, mille en voinut mitään.

      Jonkun aikaa miestä kiusoiteltuani aloin antaa pieniä suudelmia miehen kalun kärjelle. Miehen huokaillessa äänekkäästi otin peniksen kärjen suuhuni. Annoin hyvin hitaasti miehelle suuseksiä, osittain siksi, että tämän kokoista vehjettä oli ylipäätäänsä vaikea liikutella suussa, ja osittain siksi, että en missään nimessä halunnut miehen tulevan vielä. Toisaalta, luulen että ei olisi tarvittu ihmeitä, jotta olisi saatu näin kookas penis laukeamaan näin pienen naisen suussa. Sylki valui pitkin peniksen vartta, ja myös suupieltäni pitkin alas miehen vatsalle. Mies oli siirtänyt kätensä muodokkaalle takapuolelleni ja puristeli sitä nautinnon kourissa. Päätin, että ehkä esileikin aika olisi nyt ohi, ja nousin seisaalleni miehen päältä pois.

    • devina1

      Astuin pois miehen luota ja asetin käteni lantiolleni. Mies veti bokserit kokonaan pois päältään ja nousi seisomaan koko 195 sentin mittaansa.

      "No, ehkä mä olen kiusannut sua ihan tarpeeksi", sanoin miehelle, "tule vaan hakemaan mut."

      Mies murahti, liikkui luokseni ja nosti minut käsivarsilleen. Hetken aikaa mies suuteli minua intohimoisesti. Tuntui kuin olisin ollut jonkun alkukantaisen luolamiehen kourissa, joka veisi minut saaliinaan luolaansa. Mies lähtikin kävelemään minut sylissään salin syrjässä sijaitsevalle venyttelytilalle, jossa sijaitsi lattialle jätettyjä pehmystettyjä mattoja. Katsoin salin peileistä, kuinka tämä lihaksikas mies vei kaltaistani, lähes puoli metriä lyhyempää naista käsissään yhtä kevyesti kuin pahvilaatikkoa. Mies polvistui ja asetti minut selinmakuulle yhden maton päälle ja ryhtyi samantien ottamaan housujani jaloistani. Katsoin suu kiihotuksesta avoinna, kun mies veti riuskin ottein tiukkoja, ihomyötäisiä capri-housuja jaloistani. Moni mies oli varmasti salilla haaveillut moisesta, sillä sen verran monesti olin saanut miehiä kiinni rysän päältä katsomasta takamustani. Capri-housujeni alta paljastuivat punaiset, pitsiset alushousut. En omistanut erikseen pikkuhousuja urheilua varten, ja vaatekaapissa ei ollut muusta materiaalista tehtyjä pikkuhousuja melkein lainkaan. Mies nosti oikealla kädellä lantiotani, ja veti toisella kädellä pikkuhousut jalastani. En ollut koskaan ennen kokenut samanlaista alkukantaista intohimoa, kuin mitä miehellä tällä hetkellä oli.

      Sen sijaan, että mies olisi alkanut vetää seuraavaksi toppiani pois, hän otti hartioistani tukea ja alkoi työntää kaluaan sisääni. Pidätin hengitystäni, samalla kun hän yritti laittaa peniksensä sisälleni, sillä viime kerroista oppineena muistin, että tunne miehen peniksen tulemisesta sisääni oli jotain valtavan nautinnon ja lievän kivun väliltä. Jouduin ohjaamaan vehjettä hieman, jotta mies saisi työnnettyä sen sisälle. Hitaasti penis alkoi kuitenkin upota jalkojeni väliin ja suljin silmäni samalla kun avasin suuni vaistonvaraisesti auki. Päästin kovan - ehkä hieman teennäisen pornoltakin kuulostavan - ähkäisyn, joka kuitenkin tuli täysin sydämestä. Mies yritti laskeutua käsivarsiensa varaan päälleni, mutta pidin hänet kaukana toisella kädelläni. "Ota mun toppi pois eka", sanoin. Mies lopetti hetkeksi naimisen, ja siirtyi oikean käden varaan päälleni. Vasemmalla kädellä hän veti hieman vaivalloisesti päältäni pois valkoista toppia, jossa oli salipaidaksi suht syvä kaula-aukko, joka oli monesti kerännyt selkäliikkeitä tehdessäni katseita osakseen. Miehen saatua paidan pois päältä avitin itse vielä urheilurintaliivit pois päältäni. Kookkaat, mutta suht kiinteät rintani tulivat esiin niiden alta, ja mies katsoi niitä hetken aikaa syvään hengittäen.

      Maatessani vihdoin alasti miehen alla, asetti hän molemmat käsivartensa pääni molemmin puolin ja laskeutui niiden varaan. Itse asetin käteni miehen lihaksikkaan selän molemmin puolin, ja käteni sivelivät miehen hyvin erottuvia selkälihaksia. Samassa mies alkoi tehdä hitaita työntöjä edestakaisin. Onneksi mies otti varovasti alkumetrit, sillä sisälläni ei ollut käynyt pitkään aikaan - no, suoraan sanottuna sitten viime kerran saman miehen kanssa - mitään näin kookasta.

    • devina1

      Koukistin reiteni puristuksiin miehen lantion ympärille. Sormenpääni liukuivat pitkin selvästi erottuvia ylävartalon lihaksia. Yritin hapuilla suullani miehen huulia, mutta kokoerostamme johtuen miehen kasvot olivat liian kaukana itsestäni. Niinpä tyydyin lähinnä nuolemaan kiihkon vallassa miehen rintakehää, joka oli painautunut lähelle kasvojani. Pian tunsin lievän nytkähdyksen päässäni, kun mies oli ottanut ponihännästäni kiinni ja vetäissyt kevyesti pääni takakenoon. Päästin pienen ähkäisyn ja suuni jäi avonaiseen asentoon. Suljin silmäni ja keskityin nautintoon, kun miehen penis liikkui yhä helpommin sisään ja ulos.

      "Helvetti, sä tunnut ihanalta", huohotin miehen rintakehää vasten.

      Vastaukseksi mies nappasi kiinni reisistäni ja asetti polvitaipeeni lepäämään hänen hartioitaan vasten. Mies pääsi entistä syvemmälle sisääni. Aluksi tuntui, kuin taju olisi ollut lähtemässä, joten aukaisin suuni aivan auki ja haukoin henkeä. Mies nopeutti hieman tahtiaan ja päästi irti ponihännästäni. Katsoin alas, ja rintojeni välistä kykenin näkemään, kuinka miehen liikuttaessa lantiotaan hänen märkä kalunsa tuli vuoroin ulos ja sisälleni. Katsoin lähes hypnoosin vallassa näkyä. Mourusin hänen allaan, ja olin varma, että yritin sanoa jotain, mutta en saanut muodostettua nautinnoltani yhtään ainutta sanaa. Tartuin miehen hauikseen ja suutelin sitä. Käteni valui miehen sormille, jotka ohjasin yksi kerrallaan suuhuni imettäviksi. Pidin silmät kiinni, mutta miehen kiihtyvästä hengityksestä päättelin, että miehen silmät tuijottaisivat minua juuri nyt. Mies nai minua hyvin äänekkäästi, enkä nyt puhu vain äänistä, joita tuli meidän suustamme.

      Jonkun ajan kuluttua mies otti peniksen sisältäni ja jäi istumaan eteeni jalat haarallaan polvilleen. Avasin silmäni ja nousin itsekin molempien polvieni varaan. Venyttelytilan katossa olevat led-lamput loivat hämärän valaistuksen tilaan, ja samalla erikoinen valaistus korosti vartalomme muotoja valojen ja varjojen avulla. Meidän molempien kasvomme jäivät hiukan varjojen peittoon, mutta minun rintani ja hänen yläkropan lihaksensa vuorostaan korostuivat. Katsoin miehen jännittyneiden vatsalihasten alla olevaa kiiltävää penistä, ja otin muutaman askeleen kontiltani häntä kohti. Rintani ja lantioni keikkuivat minun lähestyessä miestä. Asetuin suoraan miehen eteen kontiltani ja lievästi köyristäen selkääni aloin ottamaan häneltä jälleen suihin. Saatoin maistaa omia liukasteitani, mutta se ei haitannut minua. Enemmän vaakakupissani painoi se, että monet miehet tulivat moisesta tempusta aivan hulluiksi. Tunsin samalla, kuinka miehen penis sykähteli hieman suussani. Ynähtelin hiljaa suuseksin aikana, mutta minun oli lopetettava pian leukasäryn vuoksi.

      Nousin takaisin polvilleni kontiltani, ja tönäisin miehen toisella kädellä jumppamaton päälle makuulleen. Otin muutaman askeleen nelinkontin miehen päälle ja köyristyin suutelemaan miestä. Laitoin kieleni miehen suuhun ja annoin intohimoisia kielisuudelmia. Siirryin pian kuitenkin suutelemaan miehen niskaa. Rintani painuivat jälleen miehen rintakehää vasten. Miehen vahvaa niskaa oli ihana suudella. Nousin hetken päästä suoristettujen käsivarsien varaan, jolloin rintani jäivät tyrkylle pienen matkan päähän miehen kasvojen eteen. Mies katsoi haltiossaan rintojani, ja yritti kielellään lipoa niitä. Hymähtelin itselleni lievästi huvittuneena, sillä joka kerta, jokaikisen hoidon kanssa tapahtuu sama juttu.

    • devina1

      Kun olin antanut miehen hetken aikaan viihdyttää itseään rinnoillani, siirsin takamustani hieman taaksepäin ja otin miehen kalusta kiinni. Asettelin itseäni hetken sen päälle, kunnes se upposi sisääni. Aloitin rauhallisen ratsastamisen miehen päällä. Tunsin kuinka sentit upposivat sisääni ja reisilihakseni supistelivat, joka kerta kun nousin miehen päällä. Mies asetti kätensä lantiolleni. Suoristin ryhtiäni ja selkääni, ja aloin tehdä pientä nytkyttävää liikettä miehen päällä. Otin miehen oikeasta kädestä kiinni ja asetin sen rinnalleni. Mies puristeli rintavarustustani hyvinkin mielellään, kunnes otin kiinni hänen molemmista käsistään ja painoin ne vasten lattiaa. Samassa kiihdytin tahtiani ja annoin peniksen mennä ulos ja sisään lähes koko pituutensa varrelta. Rintani hytkyivät miehen edessä rytmikkäästi ylös ja alas. Hiljalleen ekstaattinen tunne valtasi minut ja tajusin, etten voisi enää mennä takaisinkaan. Minun oli pakko lisätä tahtia jatkuvasti. Suljin silmäni ja mourusin kuin viimeistä päivää.

      "Hemmetti, kulta, kulta, vielä vähän... Ihan vähän!"

      Lopulta tuntui lähes siltä, kuin taju olisi lähtenyt ja polvet olisivat pettäneet alta. Valahdin suoraan miehen päälle huohottamaan. Orgasmini puristeli miehen elintä, mutta tuntui siltä, kuin mies itse ei olisi tullut. En kuitenkaan jaksanut kiinnittää hetkeen asiaan huomiota, vaan keskityin omaan nautintooni. En ollut vieläkään saanut silmiäni auki, vaan kykenin vain sivelemään miehen käsivarsiani ja hengittämään syvään.

      Mies nosti päätäni hiukan, ja alkoi suudella minua. Pian hän pyöräytti meidät ympäri niin että jäin hänen allensa. "Miten olisi pieni suihinotto vielä...?" kuiskasi mies korvaani. Vastasin, että tietysti. Mies perääntyi päältäni ja jäi jälleen istumaan polviensa varaan eteeni. Sain itselleni voimia jälleen siirtyä kontallani miehen eteen. Otin miehen limaisen vehkeen suuhuni kolmatta kertaa illan aikana. Kieleni kulki ympäri miehen peniksen kärkeä, ja huuleni puristivat elintä voimakkaasti. Rakastin suihinottamista, ja sitä vallan tunnetta, minkä se toi. Mies oli täysin armoillani, ja minä saatoin viedä hänet taivaaseen vain parilla pään liikkeellä. Mies huohotti äänekkäästi ja silitti toisella kädellä hiuksiani. "Mmm, just noin..." Pikkuhiljaa mies alkoi hieman nytkyttää lantiotaan ja hengitti yhä rytmikkäämmin. "Hyvä... hyvä!" Hetken kuluttua aloin tuntea, kuinka miehen kalu alkoi nykiä, ja miehen siemennesteet tulivat suuhuni sykäyksittäin. Tunne oli joka kerta yhtä yllättävä. Osa miehen spermasta valui ulos suustani hänen penikselleen, mutta osan nielin pian miehen laukeamisen jälkeen. Nuolin vielä kielelläni hiukan miehen penistä, sillä olin saanut itseni jälleen pieneen kiihotuksen tilaan suihinoton aikana.

      Aikansa huohotettuaan polvillaan mies sanoi, että ehkä meidän pitäisi alkaa lähteä. Nyökkäsin, ja kysyin, oliko hän varma, ettei tulisi kanssani vielä suihkuun. Mies naurahti ja kohautti hartioitaan. "Riippuu vähän onko kaikki asiakkaat lähteneet jo pukuhuoneesta... kyllä tuolla muutama tyyppi kävi lasioven toisella puolella katsomassa kesken meidän hommien."

      "No, mä voin käydä katsomassa, onko naisten pukuhuone tyhjillä", sanoin vastaukseksi ja nousin pukemaan pikkuhousuja jalkaani.

    • devina1

      Ajattelin, että seuraavaa novellia varten vaihtaisin jompaa kumpaa henkilöä uuteen, Kumpi hahmo, mies vai nainen, kannattaisi pitää samana seuraavaa novellia varten? Myöskin, kumman sukupuolen näkökulmasta haluaisitte seurata seuraavaa tarinaa?

      Muutenkin kommentit ovat tervetulleita, koska niistähän näiden tarinoiden kirjoitteluun saa bensaa.

      • Grrnau!

        Vaihda naista tai tuo yksi hahmo lisää ihaniin, kutkuttaviin tarinoihisi. Jatka ehdottomasti :)


      • devina1
        Grrnau! kirjoitti:

        Vaihda naista tai tuo yksi hahmo lisää ihaniin, kutkuttaviin tarinoihisi. Jatka ehdottomasti :)

        Kiitos palautteesta, otetaan vinkki huomioon ensi tarinaa varten. Katsotaan vielä, mitä muilla lukijoilla on sanottavaa ja toiveita. Mitä nopeammin saan useamman lukijan toiveista jotain käsitystä, sitä nopeammin aloittanen seuraavan jutun.


      • odotuspalkitaan
        devina1 kirjoitti:

        Kiitos palautteesta, otetaan vinkki huomioon ensi tarinaa varten. Katsotaan vielä, mitä muilla lukijoilla on sanottavaa ja toiveita. Mitä nopeammin saan useamman lukijan toiveista jotain käsitystä, sitä nopeammin aloittanen seuraavan jutun.

        Missä on uusi tarinasi? :) tätä on odotettu, kuin kuuta nousevaa!


      • devina1
        odotuspalkitaan kirjoitti:

        Missä on uusi tarinasi? :) tätä on odotettu, kuin kuuta nousevaa!

        Jatkan tänä viikonloppuna tarinaa, joten jatkoa seuraa pian.


    • ihanaa

      oi että miten kiihottavaa! ihanaa hieroa itseään samalla, nyt on kauhee kiima päällä. oi että, lisää tämmöstä!

    • ruby7

      Oho, tosi hyvin kirjoitettu ja kuvailtu tarina! :) Kiva lukea naisenkin näkökulmasta tarinoita.

    • devina1

      Heräsin, kun eteisen raskas ulko-ovi kolahti kiinni. Hieroin silmiäni ja näin, kun auringonvalo paistoi huoneeseeni sisään. Olin näköjään lopulta saanut kuin saanutkin unta, vaikka solunaapurini oli nainutkin poikaystäväänsä vielä pikkutunneilla. Olin puhunut Even kanssa jo pariin otteeseen aikaisemmin, että yritetään kunnioittaa muiden solussa asuvien yörauhaa, mutta ei tämä ollut ainoa kerta, kun säännöstä poikettiin. Kaiken lisäksi Eve ei ole aivan hiljaisimmasta päästä, joten huohotukselta ja kiimaiselta mouruamiselta on hyvinkin vaikea päästä pakoon edes korvatulppien avulla.

      Vetäisin peiton pois päältäni ja nousin sängystä. Tapanani on nukkua vain alushousut jalassa, joten marraskuinen aamu huonosti lämmitetyssä solussa oli hiukan hyinen makuuni. Vetäisin päälleni vetoketjullisen hupparin ja lähdin ulos huoneestani. Asuni ei välttämättä ollut aivan seesteisin, mutta mitäpä sillä on väliä, sillä Even poikaystävä oli aamuisesta oven paukkeesta päätellen lähtenyt jo pois. Jätin hupparini vetoketjun auki, jolloin metalliketjuinen napakoruni jäi näkyville, ja hupparini hädin tuskin peitti rintani näkyviltä. Hupparin helma peitti stringieni yläosan takapuoleni kohdalta. Näytti siltä, että minulla hädin tuskin edes oli alushousuja jalassani.

      Kävelin keittiöön ja täytin itselleni lasillisen vettä. Istahdin keittiön leveälle ikkunalaudalle katsomaan kylmää aamua, jota aurinko pyrki lämmittämään hailakalla valollansa. Mietin hetken päivän aikatauluani: jossain vaiheessa päivää pitäisi lukea tenttikirjoja, mutta aamusta en ikinä toiminut aivan täysillä valoilla, joten jätin asian suosiolla hieman myöhemmäksi. Olin juuri aloittanut syksyllä kauppakorkeakoulun, joten opiskelijaelämä oli kaltaiselleni parikymppiselle naiselle tullut jo hieman tutuksi. Lähinnä siis opiskelun - ei niinkään juhlimisen - kautta. Muutenkaan en pitänyt liiallisesta juhlimisesta, sillä se haittasi kuntoilua, joka oli itselleni suuri intohimo.

      Juotuani vesilasin nousin ylös ja suuntasin kohti suihkua. Jätin suihkun oven auki ja ryhdyin harjaamaan hampaitani. Kesken hampaiden harjausta kuulin naapurisoluni oven avautuvan. Hymähdin Evelle jotain hyvän huomenen kaltaista samalla kun pesin poskihampaitani. Kumarruin sylkemään hammastahnat lavuaariin ja valmistauduin läksyttämään Eveä meidän yhteisen sopimuksen rikkomisesta taas viime yönä. Nostettuani pääni, huomasin peilikaapin peilistä, että takanani seisoi paidaton, tumma hiuksinen mies. Hätkähdin ja käännyin ympäri ja änkytin hänelle: "Ah, mä en tuota... en tiennyt, aaah... huomenta?" Mies naurahti ja vaikutti myös hieman hämmentyneeltä. "Mä luulin, että sä olisit Eve... tai siis, mulle sanottiin, että sä varmaan olisit lähtenyt tekemään opiskelujuttuja jo aamulla." Pudistin päätäni ja sopersin, että en tee niitä asioita kuin vasta illalla. Mies nyökkäsi.

      Pidimme pienen hiljaisen tauon ennen kuin ojensin hänelle käteni ja esitellin itseni: "Mun nimi on Viivi." Mies tarjosi minulle myös kätensä, ja esitteli itsensä. Vetäessäni käteni pois hänen kädestään hämmennyin. Eihän tämä ollut Even poikaystävä: hän oli puhunut hänestä nimellä useampaan otteeseen, ja kyllä minulla on sen verta hyvä nimimuisti, että tiedän, kenen kanssa Eve seurustelee. Päättelin, että Eve oli kovana juhlijana hairahtanut ottamaan baarista mukaansa jonkun hoidon. Minun on pakko sanoa, että kyllähän hänellä hyvä maku oli. Mies oli kuin veistos isoine lihaksineen, leveine hartioineen ja tummine kasvonpiirteineen. Kaiken kruunasi tiukkaa vatsaa koristava ohut, tumma karvavana, joka johti alaspäin kohti ---

      Säpsähdin ajatuksistani, kun mies kysyi minulta toistamiseen, että voiko lainata minun hammasharjaani. "Kaikin mokomin," vastasin. Katselin hetken aikaa sivusilmällä, kun mies oli toimissaan hammasharjan kanssa: mies nojasi vasemmalla kädellään lavuaariin samalla kun harjasi hampaitaan. Kiinnitin huomion miehen kiinteään, valkoisten boksereiden peittämään takapuoleen. Miehen takapuolen lihakset näkyivät boksereiden aavistuksen läpinäkyvän kankaan läpi. Käänsin katseeni kuitenkin muualle, ettei mies ihmettelisi, miksi vilkuilen häntä. Minua kuitenkin panetti avain mielettömästi, enkä edes pitänyt erityisen pahana asiana, jos naisin tuota miestä. Olihan hän ensinnäkin aivan mielettömän komea, ja toisekseen hän ei ollut Even poikaystävä. Ehkä voisin vaikka vietellä hänet näin aamupäivän ratoksi? Todennäköisesti en kuitenkaan näkisi häntä uudestaan, eikä Evellä häneen kuitenkaan mitään omistusoikeutta olisi.

      Kun mies oli harjannut hampaansa, kysyin häneltä, onko hänellä kiire mihinkään. Mies pudisti päätään ja kysyi: "Kuinka niin?" "Ei mitenkään, kysyin vain," vastasin hänelle hymyillen. Ennen kuin käänsin katseeni pois hänestä, huomasin kuinka hänen katseensa harhaili avonaisen hupparini sisään. Siirryin kylpyhuoneen ovelle pyykkitelineeni luokse lajittelemaan pyykkejäni. Samalla keikistelin mukaviattomasti kiinteää, salilla tehtyjen kyykkyjen muotoilemaa takapuoltani.

    • Per S. Kärpänen

      Liian siistiä kieltä. Sorry, ei kiihota.

      Eikö tämä olekin esimerkkitapaus juuri naisten kirjoittamasta vähän pitkäpiimäisestä tekstistä?

      On sulla hyviä kohtia tuolla, kuinka "sykkivä penis lauetessa kiihottaa sinua", mutta minua kiihottaa tällainen teksti, "kullini sen nartun perseessä räjäytti meidän tajut kankaalle", tai "dildo nimeltään Pers Kärpänen surisi nautinnollisesti kiimaisessa vitussasi ja samaan aikaan Mony teki töitä varsinaisessa kakkosessa".

      Ymmärrätkö?

      • Per S. Aukkonen

        "Mony lapioi kottikärrykaupalla spermaa perseeseeni, siis siihen varsinaiseen ruskean reiän kakkoseeni, sain tyydyttyneenä todeta. Patterit loppuivat Pers Kärpäsestä, mutta orjatyttö Anu Saukko juosta kipsaisi satiinisessa aamutakissaan kesäaamun viileässä kajossa ärrältä paketin uusia, ja P-kärpästen surrausparaati asunnollani jatkui."


      • Anu S. Aukkonen
        Per S. Aukkonen kirjoitti:

        "Mony lapioi kottikärrykaupalla spermaa perseeseeni, siis siihen varsinaiseen ruskean reiän kakkoseeni, sain tyydyttyneenä todeta. Patterit loppuivat Pers Kärpäsestä, mutta orjatyttö Anu Saukko juosta kipsaisi satiinisessa aamutakissaan kesäaamun viileässä kajossa ärrältä paketin uusia, ja P-kärpästen surrausparaati asunnollani jatkui."

        Tuo Pers Kärpänen on siis dildo.

        Ja kullinvarresta! Siis kullinvarresta lapioi spermaa kottikärrytolkulla perseeseeni. Vai oliko se sun?

        Asiat pitää sanoa niiden varsinaisilla nimillä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1270
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      51
      942
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      51
      834
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      798
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      760
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      83
      740
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      671
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      30
      650
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      52
      643
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      635
    Aihe