Syövän lääkitys ruokavaliolla.

Hippokrates...

49

1885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirja luettu

      Siitä on olemassa kirja suomeksi: Tahdomme elää terveinä Primal ruokavalio
      (kirjoittaja: Aajonus Vonderplanitz)

    • tositaukkia

      Ai, täälläkin palstalla jotkut hörhöt hörhöilee. Millään minkään valtakunnan primaldieteillä ei ole niin minkäänlaista tekoa syöpäsairauksien hoidossa. Sitä paitsi: joukkopostaus ei ole sallitua.

    • sytot tappoivat isän

      Kiitos! Ruokavaliolla ja lisäravinteilla on todella suuri merkitys syövän hoidossa. Hyvä kun ihmiset yhä enemmän ovat valveutuneempia, eikä kulje lääketeollisuuden syöpähoitojen myrkyllisessä ja erittäin tuhoavassa talutushihnassa.

    • canceriini

      Kuulepa, kyllä sinun isäsi tappoi syöpä eikä sytot! Syöpä on julma tauti. Onneksi, jos se todetaan ajoissa, se voidaan parantaa nykyaikaisen lääketieteen keinoin. Mutta jos syöpä havaitaan liian myöhään, sille ei valitettavasti parannuskeinoa löydy.

      • ei placepoa

        Lääkkeet menettävät tehonsa syövän uusiutuessa.Monista ravintotekijöistä on löydetty syöpää estäviä ominaisuuksia,kannattaisi käyttää hyväksi.


    • Sytot tappoivat!

      Kuuleppa kaikki tietävä. Lääkärit tunnustivat: sytot eivät paranna ko diffuusisyöpää vaan sillä yritettiin estää leviäminen. Syöpä hävisi! Uusi Koepala oli puhdas 3 kk jälkeen diagnoosista! Syöpä hävisi vain ja ainoastaan luontaisin voimin. Sytostaatit kovettivat suonet, surkastuttivat imusuonistoa, aiheuttivat rajun haimatulehduksen, polttivat suolen nukkapinnan jne jne. Korjaavat toimenpiteet olivat kohtalokkaita -> tulehduksia, veritulppa, antibioottien aiheuttama verenmyrkytys. Jos saisimme nyt uuden mahdollisuuden, niin ei todellakaan otettaisi solumyrkkyjä! Älkää ottako niitä, jos lääkärit tunnustavat, ettei ne paranna ko syöpää.

      • canceriini

        Oletko, nimim. "Sytot tappoivat!" siis sitä mieltä, että esimerkiksi rintasyöpäpotilaan, jonka syöpä on levinnyt, ei kannatta ottaa hoitoja, joilla syöpä voidaan pitää vuosikausia kurissa. Siis kieltäytyä sytostaateista, ja kuolla muutaman kuukauden sisällä. Levinnyttä rintasyöpäähän ei sytostaateillakaan saada parannettua. Mutta olet siis sitä mieltä, että muutaman vuoden tai jopa vuosikymmenen lisäaika ei ole sytostaattihoidon arvoista, niinkö?


    • Kyllä syto tappoi

      Rakkahin canceriini!
      Oletko sitä mieltä, että ihmisen pitää myrkyttää itsensä sytostaateilla ja heikentää radikaalisti terveyttään ja jopa vaarantaa henkensä, jos ja kun on olemassa PALJON tehokkaampia hoitoja, jotka parantavat, eivätkä tuhoa terveitä soluja?

      Lääketeollisuus kieltää nämä luonnonmukaiset hoidot ja väittävät huuhaaksi, koska pitävät kynsin hampain kiinni jättibisneksestään.
      Katso alku lämmittelyksi dokumentti: MIKSI SYÖPÄÄ EI SAA PARANTAA. -> http://bambuser.com/v/1548437

      Tulee vielä päivä, kun sytostaatit tullaan kieltämään kokonaan, koska tilalle otetaan paljon tehokkaampia, paljon halvempia hoitoja, jotka eivät tuhoa, vaan parantaa!!!
      Jossain vaiheessa länsimainen terveydenhuoltojärjestelmämme romahtaa taloudelliseen mahdottomuuteen lääketeollisuuden talutusnuorassa ja viimeistään silloin avautuu myös päättäjien silmät, minkälaisessa harhassa ja syöpähoitoilluusiossa rahanahne lääketeollisuus on ihmisiä pitänyt.

    • canceriini

      No mutta; ilmeisesti olet alan asiantuntija, joten kerropa yksilöidysti, minkälaista hoitoa suosittelet luustoon levinneeseen rintasyöpään. Siis ihan konkreettisesti mitä otetaan minkäkin verran päivässä ja mistä näitä uuden ajan ihmeitä tekeviä aineinta saa/hankitaan/löydetään? En katso mitään huuhaa-dokumenttia, jossa ei ole järjen hiventä, joten annapa sinä "sytot tappaa" minulle ja muille lukijoille selvät ohjeet. Minä en henkilökohtaisesi niitä tarvitse, koska leikkauksen, sytostaattien, biologisen täsmähoidon ja sädehoidon ansiosta rintasyöpäni on parantunut, mutta on varmasti myös niitä lukijoita, jotka tiedon puutteessa vielä ottavat sytostaatti- ym. hoitoja. Kiitos jo etukäteen, kun laitat meille kaikille tiedoksi syövän parantavat keinot. - Ai niin, et vielä vastannut edelliseen kysymykseeni siitä, onko nyt levinnyttä rintasyöpää sairastavien syytä lopettaa lääketieteelliset hoidot.

    • 100µg

      The role of vitamin D deficiency and osteoporosis in breast cancer
      http://blog.vitamindcouncil.org/2013/01/02/the-role-of-vitamin-d-deficiency-and-osteoporosis-in-breast-cancer/

      Liikaa syövät lisääntyy!
      http://blogit.iltalehti.fi/christer-sundqvist/2013/01/01/liikaa-syovat-lisaantyy/

      Jos levitämme ihollemme kemikaalicocktail-aurinkorasvoja, häiritsemme tehokkaasti ihollamme tapahtuvaa d-vitamiinisynteesiä sekä muita iholla muodostuvia fotoreaktiivisia yhdisteitä. On myös hyvä muistaa, että ~60% siitä mitä laitamme ihollemme, imeytyy myös verenkiertoomme. Mitä korkeampi on rasvan SPF-kerroin - sitä enemmän siinä on kemikaaleja. Kemikaalit häiritsevät kehon hormonitoimintaa ja ne saattavat mm. laukaista estrogeeniriippuvaisia syöpiä rinnoissa, kohdun limakalvossa ja eturauhasessa. Jos haluamme välittää ympäristöstämme ja syödä kaloja, niin huomioitava seikka on myös se, että aurinkorasvamme ja niiden sisältämät kemikaalit ajautuvat pesuvesien mukana vesistöihin, jotka voivat sitten vaikuttaa negatiivisesti kaloihin. Täältä voit lukea lisää aurinkovoiteiden haitoista.
      http://balanssi.blogspot.fi/2012/06/kuinka-valttaa-auringossa-palaminen.html

      Varmin tapa saada D-vitamiinia on ottaa aurinkoa keskipäivällä ja ilman rasvaa. Mutta vain sen verran, että ei pala.

      Iltalehti uutisoi äskettäin, että suomalaislapsilla on todettu murtumia ja jopa osteoporoosia, jotka ovat vältettävissä D-vitamiinia lisäämällä. Helsingin alueella tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 99 prosenttia helsinkiläisistä koululaisista kärsii D-vitamiinin puutteesta. Iltalehdessä haastateltu ylilääkäri Raimo Rintala suosittelee 50 mikrogramman D-vitamiinilisää myös lapsille.

      Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

      D-vitamiinin todellinen tarve syyskuun alusta toukokuuhun on 25-125 µg päivässä. Jotkut voivat tarvita enemmänkin, mutta suurempien annosten olisi hyvä perustua D-vitamiinitasojen mittaukseen. Omat D-vitamiinitasonsa voi kuitenkin käydä mittauttamassa, jotta tietää, missä mennään.
      http://terveyshymy.fi/artikkelit/d-vitamiinin-puutos-on-suuri-terveysriski

      Ajankohtainen D-vitamiini
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      D-vitamiinin vaikutukset ihmisen terveyteen saattavat olla huomattavan laajat, Oxfordin yliopiston geenitutkimus vihjaa. Sen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, I-tyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli 200 muuhun geeniin.

      Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 776 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville. Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin (systeeminen lupus erythematosus), nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn.

      Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti 229 geenin aktiivisuuteen, joista mm. IRF8-geeni on yhdistetty MS-tautiin ja PTPN2 nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin.

      D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen.
      Uutispalvelu Duodecim

      Possible 75% cancer mortality reduction with Vitamin D
      http://www.youtube.com/watch?v=9FMlQeH8RFA&feature=player_embedded

      Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

    • hörhör1

      Ja taas on D-vitamiini-hörhö pätemässä tällä(kin) keskustelualueella. Tiedoksi sinulle, että juttuajasi ei viitsi kukaan enää lukea.

    • vapaus valita

      Minä kyllä haluan kuulla D-vitamiinista ja tiedän, että monet muutkin valveutuneet! Kiitos!

      Itse en sytostaattia eli myrkkyjä voisi kenellekään suositella, silloin kun tiedetään, että ne eivät paranna.

      Seleenillä saatu syöpäsolut kuolemaan jopa 48 tunnissa. Seleeni tehoaa tutkimusten mukaan parhaiten niihin syöpäsoluihin, joihin solumyrkyt eivät tehoa. Artikkeli löytyy täältä sivulta 4-5. http://www.antioxidant.fi/PDF/nakokulma_1_08.pdf

      Havupuu-uutteella syöpä hävisi 3:ssa viikossa http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1397247/syopasairas-sai-kuolemantuomion---parantui-kolmessa-viikossa-juotuaan-luonnonlaaketta

      Syövästä paranee kun hoitaa Biolääke-ja ravitsemuksen kautta kehonsa kuntoon.
      http://napapiirinjuoksijat.nettisivu.org/uutinen-57/

      Ruokavalio mahdollisimman luonnonmukaiseksi ( esim.nopeasti imeytyvät sokerit pois, vaalea vilja pois, punainen liha pois, valmis einekset pois, maitotuotteista vain maustamattomat hapanmaitotuotteet, kylmäpuristettuja öljyjä, paljon marjoja, kasviksia, parsakaalia, valkosipulia jne.)

      Lisäravinteista tärkeimmät D-vitamiini, seleeni ja omega3, B 17 vitamiini
      Opastusta itselle sopivaksi ohjelmaksi saa hivenaineklinikoilta tai vastaavalta asiantuntijalta.

      Miksi syöpää ei saa parantaa dokumentti sisältää myös tietoa vaihtoehdoista ja siinäkin on vain pieni murto-osa niistä.

      Jotta syöpää ei kutsuisi uudelleen luokseen, on tehtävä kokonaisvaltainen elämäntapa muutos. Ja kun on oppinut elämään ja syömään terveellisesti, niin ei ole kyllä enää haluakaan palata vanhoihin ruokatottumuksiin.

      Jokaisella ihmisellä on vapaus valita totuus. Ne jotka kulkevat pelkojen kapeaa ajattelupolkua, ovat oivaa riistaa lääketeollisuudelle. Ihmisiä on niin paljon maailmassa, että niitä voi surutta vähentää täältä ja mikäs sen mukavampaa, kun tienata sillä vielä rutosti rahaa. Sytostaattien rinnalle kun kertyy mukavasti myös muita oheis lääkkeitä.

    • oma valinta terveyde

      Ja täältä on mielestäni helppo kysyä neuvoja.

      D-vitamiini on tärkeä, koska siitä on puutetta lähes koko kansalla.

    • feccef

      Millainen syöpä sinulla, nimimerkki "vapaus valita" on? Oletko sairastanut jo kauan vai onko sairautesti jo parantunut? Olisi hyvä kuulla omakohtaisia kokemuksia syövästä paranemisista ilman lääketieteen apua.

      Haluaisinpa nähdä ja kuulla, mitä ne henkilöt, jotka täällä tuomitsevat lääketieteellisen syövän hoidon, tekisivät saadessaan vaikkapa suolisto-, rakko-, keuho-, munuais- tai rintasyöpädiagnoosin (tai sorry vaan; eiväthän he voi sitä saada, koska he eivät mene lääkärin vastaanotolle, vaan hakevat luontaistuotekaupasta tai tilaavat netistä D-vitamiinia ja seleeniä ja amygdaliinia ja käärmeitä ja hämähäkkejä ja ja ties mitä ja hoitavat vaivansa niillä).

      • niinkö?

        En mennyt lääkäriin luomi oli kasvanut rajusti hankaantumisesta.Aloin käyttää suuria annoksia seleeniä,c-vitamiinia,e-vitamiinia,d-vitamiinia ja e-epa-kakaöljykapseleita.Luomi kutistui normaaliksi parissa kuukaudessa,vai olisiko pitänyt mennä lääkärin leikeltäväksi?


      • veitsiviiltää
        niinkö? kirjoitti:

        En mennyt lääkäriin luomi oli kasvanut rajusti hankaantumisesta.Aloin käyttää suuria annoksia seleeniä,c-vitamiinia,e-vitamiinia,d-vitamiinia ja e-epa-kakaöljykapseleita.Luomi kutistui normaaliksi parissa kuukaudessa,vai olisiko pitänyt mennä lääkärin leikeltäväksi?

        Luomi on luomi. Ei kaikki luomet ole syöpää. Ei tuo mitään todista muuta kuin että taisi mennä sinulta saturaisia luontaistuotekaupan kassaan. Minä olisin käynyt poistattamassa luomen ikiajoiksi eikä olisi maksanut kuin tk-taksan.


      • ei placepoa
        veitsiviiltää kirjoitti:

        Luomi on luomi. Ei kaikki luomet ole syöpää. Ei tuo mitään todista muuta kuin että taisi mennä sinulta saturaisia luontaistuotekaupan kassaan. Minä olisin käynyt poistattamassa luomen ikiajoiksi eikä olisi maksanut kuin tk-taksan.

        Jos luomi suurenee 20-kertaiseksi hankaannuttuaan joka päivä kyllä se syöpää alkaa olla.Näistä mainituista ravinteista on myös monta muuta hyötyä.


      • viiltääse
        ei placepoa kirjoitti:

        Jos luomi suurenee 20-kertaiseksi hankaannuttuaan joka päivä kyllä se syöpää alkaa olla.Näistä mainituista ravinteista on myös monta muuta hyötyä.

        Kuulepa, syöpää ei diagnostisoida katsomalla ja tuumimalla, että "syöpää alkaa olla." Siihen tarvitaan kyllä ihan oikea lääketieteellinen diagnostiikka eri menetelmineen. Joten summa summarum: höpönpöppöä koko sepite.


      • ei placepoa
        viiltääse kirjoitti:

        Kuulepa, syöpää ei diagnostisoida katsomalla ja tuumimalla, että "syöpää alkaa olla." Siihen tarvitaan kyllä ihan oikea lääketieteellinen diagnostiikka eri menetelmineen. Joten summa summarum: höpönpöppöä koko sepite.

        Taatusti oikeita ja paljon pahempia melanomia on hoitanut vastaavilla menetelmillä suomalainen Thomas Tallberg jo 40 vuotta.Näillä potilailla ei olisi ollut virallisessa hoidossa mitään toivoa.Enpä usko että virallinen lääketiede tulee koskaan parantamaan syöpää,se ei korjaa elimistön vastustuskykyä kun vitamiineilla ei voi rikastua kuten kalliilla lääkkeillä.


    • ihmekö tuo?

      Minä ainekin menin lääkäriin. Minulla oli kilpirauhassyöpä, pahanlaatuinen. Todettiin ohutneulanaytteellä. Leikkaus oli edessä. Heti diagnoosin jälkeen päätin kokeilla seleeniä 200mq/pv.
      Diagnoosista ehti mennä 3 viikkoa, kun leikkaus tehtiin. Kasvaimesta ei löytynyt enää syöpäsoluja, se oli pelkkää sidekudosta. Tätä sitten lääkärit ja patologit ihmettelivät hartaasti. Säästyin joka tapauksessa raskailta sytostaattihoidoilta.
      Luojalle ja seleenille kiitos.

      Keskustelua seuranneena, tulee mieleen, että onko vaihtoehtohoitojen vastustajat lääketeollisuuden kätyreitä? Vai sattuuko totuus noin kovasti, kun itse ei ole ymmärtänyt asioita lähestyä toiselta kantilta ja ei missään nimessä haluaisi toisten parantuvan ilman sytostaatteja?
      Luulisi, että jokainen, joka on syövän läpikäynyt itse tai seurannut läheisen syöpätaivalta, niin olisi vain kiitollinen, kun tehokkaita ja parantavia hoitokeinoja on olemassa, silloinkin kun lääketeollisuus ei keksinyt parantavaa keinoa.

      • ei placepoa

        Seleeni ja muut antioksidanttivitamiinit sekä hivenaineet tehostavat toisiaan.Etenkin e-vitamiini ja seleeni,samalla c-vitamiini toimii e-vitamiinin kanssa jne.


    • hörhörii

      Ei kilpirauhassyöpään läheskään aina tarvita sytostaatteja. Ns. papillaarinen muoto, jota suurin osa kilpirauhassyövistä on, on varsin kesy hoidettava ja pelkkä leikkaus riittää aina, jos etäpesäkkeitä ei ole. Sytostaatteja ei siis edes tarvita. Seleenillä ei tapauksessasi ole ollut mitään merkitystä.

      • vai ei merkitystä...

        Vilkaisehan tietokannoista mitä sanotaan seleenin ja syövän yhteyksistä eli "selenium cancer".


      • ei näyttöä
        vai ei merkitystä... kirjoitti:

        Vilkaisehan tietokannoista mitä sanotaan seleenin ja syövän yhteyksistä eli "selenium cancer".

        Ei löydy näyttöä ei. Ei nettisivustoilta eikä etenkään tieteellisistä julkaisuista. Niin että siinä se.


      • ei placepoa
        ei näyttöä kirjoitti:

        Ei löydy näyttöä ei. Ei nettisivustoilta eikä etenkään tieteellisistä julkaisuista. Niin että siinä se.

        Seleeni estää kasvaimen verisuonimuodostusta ja tappaa syöpäsoluja kuten monet muutkin ravintotekijät.Asiaahan tutkitaan kiivaasti.


      • Muurit sortuu :)
        ei placepoa kirjoitti:

        Seleeni estää kasvaimen verisuonimuodostusta ja tappaa syöpäsoluja kuten monet muutkin ravintotekijät.Asiaahan tutkitaan kiivaasti.

        Suomi voisi ottaa mallia Ruotsista, joka on jo paljon edellä seleeninkäytössä hoitomuotona. "Jopa 48 tunnissa on syöpäsolut hävinneet seleenin avulla. Artikkeli löytyy s. 4- 5 http://www.antioxidant.fi/PDF/nakokulma_1_08.pdf

        Olen vakuuttunut, että sivustolla pyörii lääkefirmojen hörhöjä, jotka kiivaasti väittävät vastaan. Olkaa varovaisia näiden kanssa. Viisas kyllä erottaa, kuka oikeasti haluaa auttaa ja kuka jäkittää vain vastaan. Tyhmyyttä on se, jos ei nyt jo ala silmät avautua, mikä on TOTUUS!


      • ei placepoa
        Muurit sortuu :) kirjoitti:

        Suomi voisi ottaa mallia Ruotsista, joka on jo paljon edellä seleeninkäytössä hoitomuotona. "Jopa 48 tunnissa on syöpäsolut hävinneet seleenin avulla. Artikkeli löytyy s. 4- 5 http://www.antioxidant.fi/PDF/nakokulma_1_08.pdf

        Olen vakuuttunut, että sivustolla pyörii lääkefirmojen hörhöjä, jotka kiivaasti väittävät vastaan. Olkaa varovaisia näiden kanssa. Viisas kyllä erottaa, kuka oikeasti haluaa auttaa ja kuka jäkittää vain vastaan. Tyhmyyttä on se, jos ei nyt jo ala silmät avautua, mikä on TOTUUS!

        Kun sanotaan syövänhoidon kehittyneen,totta on vain toinen puoli - tehokkaat lääkkeet menettävät nopeasti tehonsa syövän uusiutuessa.


      • joku vaan
        Muurit sortuu :) kirjoitti:

        Suomi voisi ottaa mallia Ruotsista, joka on jo paljon edellä seleeninkäytössä hoitomuotona. "Jopa 48 tunnissa on syöpäsolut hävinneet seleenin avulla. Artikkeli löytyy s. 4- 5 http://www.antioxidant.fi/PDF/nakokulma_1_08.pdf

        Olen vakuuttunut, että sivustolla pyörii lääkefirmojen hörhöjä, jotka kiivaasti väittävät vastaan. Olkaa varovaisia näiden kanssa. Viisas kyllä erottaa, kuka oikeasti haluaa auttaa ja kuka jäkittää vain vastaan. Tyhmyyttä on se, jos ei nyt jo ala silmät avautua, mikä on TOTUUS!

        Hohhoijaa, tätä vitsiä jaksetaan jauhaa... Luontaisainetuotteita ei ole joko tutkittu tieteellisesti tai sitten on osottautunut ettei niistä ole MITÄÄN HYÖTYÄ syövän ehkäisyssä tai hoidossa. Päinvaston, niistä voi olla jopa HAITTAA heikentämällä sytostaattien vaikutusta tai pahentamalla haittavaikutuksia. Siksi niiden käyttö sytojen aikana on joko kielletty kokonaan tai ei ainakaan suositella.


      • näin
        joku vaan kirjoitti:

        Hohhoijaa, tätä vitsiä jaksetaan jauhaa... Luontaisainetuotteita ei ole joko tutkittu tieteellisesti tai sitten on osottautunut ettei niistä ole MITÄÄN HYÖTYÄ syövän ehkäisyssä tai hoidossa. Päinvaston, niistä voi olla jopa HAITTAA heikentämällä sytostaattien vaikutusta tai pahentamalla haittavaikutuksia. Siksi niiden käyttö sytojen aikana on joko kielletty kokonaan tai ei ainakaan suositella.

        Syöpää estävät mekanismit on löydetty seleenistä,C-,E- ja D-vitamiineista Epa-rasvahaposta puhumattakaan moninaisista kasviantioksidanteista ja käytännön hoitotuloksista.Tavanomainen syöpähoito muuten tekee syöpäsoluista hoitoresistenttejä.


      • Morjenssanohörhöt
        joku vaan kirjoitti:

        Hohhoijaa, tätä vitsiä jaksetaan jauhaa... Luontaisainetuotteita ei ole joko tutkittu tieteellisesti tai sitten on osottautunut ettei niistä ole MITÄÄN HYÖTYÄ syövän ehkäisyssä tai hoidossa. Päinvaston, niistä voi olla jopa HAITTAA heikentämällä sytostaattien vaikutusta tai pahentamalla haittavaikutuksia. Siksi niiden käyttö sytojen aikana on joko kielletty kokonaan tai ei ainakaan suositella.

        Höpö höpöjä taas puhutaan, kun ei tiedetä asiasta yhtään mitään. Kaikki vitamiinit ja hivenaineet (mm D ja seleeni) ovat orgaanisia valmisteita, eli sama kuin söisi ruokaa. Jos niitä ei voi syödä hoitojen aikana, niin pitää kieltää myös ruoan syöminen. Esim. ollaanko sitä lääketieteellisesti tutkittu, jos syön tänään 5 dl marjoja ja 5 dl sieniä ja kilon vihanneksia, juon vihreää teetä ja kivennäisvettä? Kuinka paljon saan niistä vitämiineja ja hivenaineita? Oi oi oi. Nyt tulee ihan liian terveellistä, että älä niitä vain syö. Ota suklaata, limukkaa ja sipsejä, niistä ei ole vaaraa, kun eivät sisällä vitamiineja eikä muita ravinteita.


      • joku vaan
        Morjenssanohörhöt kirjoitti:

        Höpö höpöjä taas puhutaan, kun ei tiedetä asiasta yhtään mitään. Kaikki vitamiinit ja hivenaineet (mm D ja seleeni) ovat orgaanisia valmisteita, eli sama kuin söisi ruokaa. Jos niitä ei voi syödä hoitojen aikana, niin pitää kieltää myös ruoan syöminen. Esim. ollaanko sitä lääketieteellisesti tutkittu, jos syön tänään 5 dl marjoja ja 5 dl sieniä ja kilon vihanneksia, juon vihreää teetä ja kivennäisvettä? Kuinka paljon saan niistä vitämiineja ja hivenaineita? Oi oi oi. Nyt tulee ihan liian terveellistä, että älä niitä vain syö. Ota suklaata, limukkaa ja sipsejä, niistä ei ole vaaraa, kun eivät sisällä vitamiineja eikä muita ravinteita.

        Tarkoitinkin, että vitamiinilisiä ei saa käyttää, mutta vitamiinit ruuasta saatuna on syöpäpotilaillekin tärkeää. Niin, enhän toki tiedäkään mitään vaikka olen syöpätoipilas itsekin.. ;) Kyllä sieltä hoitopaikasta saa tarkat ohjeet. Ruoan kannalta ei tarvitse olla nirso. Sytojen aikana saa syödä mitä vaan tulee mieli. Ja se on kyllä ihan faktaa, että mikään syöpä ei parane pelkillä vitamiineilla eikä seleenillä.


      • röppömpöö
        Morjenssanohörhöt kirjoitti:

        Höpö höpöjä taas puhutaan, kun ei tiedetä asiasta yhtään mitään. Kaikki vitamiinit ja hivenaineet (mm D ja seleeni) ovat orgaanisia valmisteita, eli sama kuin söisi ruokaa. Jos niitä ei voi syödä hoitojen aikana, niin pitää kieltää myös ruoan syöminen. Esim. ollaanko sitä lääketieteellisesti tutkittu, jos syön tänään 5 dl marjoja ja 5 dl sieniä ja kilon vihanneksia, juon vihreää teetä ja kivennäisvettä? Kuinka paljon saan niistä vitämiineja ja hivenaineita? Oi oi oi. Nyt tulee ihan liian terveellistä, että älä niitä vain syö. Ota suklaata, limukkaa ja sipsejä, niistä ei ole vaaraa, kun eivät sisällä vitamiineja eikä muita ravinteita.

        Seleeni ei ole orgaaninen aine; se on epäorgaaninen alkuainen.


      • Muuritsortuu :)))
        joku vaan kirjoitti:

        Tarkoitinkin, että vitamiinilisiä ei saa käyttää, mutta vitamiinit ruuasta saatuna on syöpäpotilaillekin tärkeää. Niin, enhän toki tiedäkään mitään vaikka olen syöpätoipilas itsekin.. ;) Kyllä sieltä hoitopaikasta saa tarkat ohjeet. Ruoan kannalta ei tarvitse olla nirso. Sytojen aikana saa syödä mitä vaan tulee mieli. Ja se on kyllä ihan faktaa, että mikään syöpä ei parane pelkillä vitamiineilla eikä seleenillä.

        Ja se ettei mikään syöpä paranisi ruokavaliolla, lisäravinteilla, hivenaineilla ja vitamiineilla, ei ole todellakaan faktaa. Se on se illuusio, jonka lääketeollisuus on onnistunut syöttämään lääkäreille ja potilaille, sinut mukaan lukien. Samaan illuusioon kuuluu influenssarokotteet ja kolesterolilääkkeet.

        Lääketeollisuuden luomat harhat alkavat valeta ihmisille yhä enemmin, ONNEKSI!
        Palatkoon lääketiede sen alkulähteille, jolloin ravitsemus oli tärkein osa sitä. Palatkoon parantamaan kansanterveyttä, niin ettei sen päätavoite ole vain tehdä jätti bisnestä.


      • ei placepoa
        joku vaan kirjoitti:

        Tarkoitinkin, että vitamiinilisiä ei saa käyttää, mutta vitamiinit ruuasta saatuna on syöpäpotilaillekin tärkeää. Niin, enhän toki tiedäkään mitään vaikka olen syöpätoipilas itsekin.. ;) Kyllä sieltä hoitopaikasta saa tarkat ohjeet. Ruoan kannalta ei tarvitse olla nirso. Sytojen aikana saa syödä mitä vaan tulee mieli. Ja se on kyllä ihan faktaa, että mikään syöpä ei parane pelkillä vitamiineilla eikä seleenillä.

        Kun sekä soluviljelmissä että eläinkokeissa syövät paranevat pelkillä vitamiineilla ja ravintotekijöillä,miksi on niin vaikeaa uskoa että samaa on tehty ihmisillä vuosikymmenet.Kuten sanottu suurin este on lääketeollisuuden jättibusiness eikä vitamiinien tehottomuus.Syövän lääkehoito on maailman suurimpia liiketoimintoja JA LÄÄKKEET MENETTÄVÄT TEHONSA syövän uusiutuessa.


      • joku vaan
        Muuritsortuu :))) kirjoitti:

        Ja se ettei mikään syöpä paranisi ruokavaliolla, lisäravinteilla, hivenaineilla ja vitamiineilla, ei ole todellakaan faktaa. Se on se illuusio, jonka lääketeollisuus on onnistunut syöttämään lääkäreille ja potilaille, sinut mukaan lukien. Samaan illuusioon kuuluu influenssarokotteet ja kolesterolilääkkeet.

        Lääketeollisuuden luomat harhat alkavat valeta ihmisille yhä enemmin, ONNEKSI!
        Palatkoon lääketiede sen alkulähteille, jolloin ravitsemus oli tärkein osa sitä. Palatkoon parantamaan kansanterveyttä, niin ettei sen päätavoite ole vain tehdä jätti bisnestä.

        Ei se ole illuusiota, jos ottaa lääketieteen tarjoamat hoidot vastaan. Minula oli ihan hyvä vaste ja ne haitat, jotka ovat johtuneet hoidoista, ovat jo loppuneet. Tiedätkö edes kuinka vakavasta sairaudesta on kyse? Syöpä ei ole leikin asia. Sen voin kokemuksesta sanoa. Söin normaalia ja hyvää ruokaa enkä millään liirum laarum tuotteilla ruvennut hyvää vastetta tuhoamaan.


    • sydän viisaus

      Pelkkä leikkaus ei poista syöpäsoluja kasvaimesta. Seleenillä ne vaan hävisi siitä.

      Kyllä loistaa joidenkin kirjoituksesta erittäin syvä katkeruus ja viha. Viisas osaa kyllä erottaa, ketkä kirjoittavat hyvästä sydämestä auttaakseen ja ketkä viljelevät katkeruutta ja negatiivista energiaa ympäriinsä.
      Ymmärrettävää, miten tämmöiset katkeroituneet ovat hyvin yksinäisiä, koska kukaan ei jaksa kuunnella pidemmän päälle jatkuvaa kitinää ja narinaa.
      Itseasiassa katkeruudella kutsutaan negatiivista energiaa ja monia sairauksia luokse.

    • Positiivisuus :)

      On tieto minkälaista tahansa, niin aina kun siihen kätkeytyy negatiivista energiaa, niin tiedät jättää asian tois arvoiseksi.
      Ne jotka elävät negatiivisen energian ympäröimänä, niin toivon todella, että pystyisitte joku päivä vapautumaan siitä. Huomaatte, miten elämästä tulee paljon helpompaa ilman raskasta taakkaa. Se on teidän oma sydänvankilanne, jonka olette ihan itse itselle luoneet.

    • sokeria kohtuudella
    • Mitä jos....?

      Mitä jos syöpää ollaan hoidettu väärin perustein jo vuosikymmeniä?

      Mitä jos italiainen syöpälääkäri onkin oikeassa, että syöpä on sieni?
      Mitä jos?
      Hän on tutkimuksissaan todennut, että kasvaimen ytimestä löytyy aina valkoista, joka viittaa sieneen. Kun tämä sieni pesii elimistöön, niin oma elimistö yrittää sitä tuhota, kasvattaen kudosta sen ympärille. Näin ollen ollaan luultu, että syöpä on vioittunut solujako, vaikka se onkin alunperin sientä.

      Se selittäisi erittäin hyvin, miksi syöpä paranisi luonnonmukaisin hoidoin. Ja miksi se olisi hävinnyt elimistöstä jopa 3 viikossa mm seleenin tai havupuu-uutteen avulla. Ruoasta kaikki pois, joilla sienet ja infektiot elää ja lisäravinteilla viedään tilaa syövältä hengittää ja näin hävitetään se.

      • Mitä jos...

        Siis syöpäsolut häviävät tuolloin luonnonmukaisin keinoin, mutta ei ne hävitä sidekudosta, jonka elimistö on sienen/syövän ympärille kasvattanut.


      • näin

        Esim. Pelkkä C-vitamiini on pillereinä varsin tehotonta mutta jos sitä annetaan pistoksina kymmeniä grammoja,se todella tehoaa syöpään.Vitamiinihoidoista on muutamilla lääkäreillä kymmenien vuosien kokemukset.


    • 100µg

      D-vitamiini herättää paljon kysymyksiä. Fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri vastaa katsojien kysymyksiin.

      http://areena.yle.fi/tv/1802812


      Jos levitämme ihollemme kemikaalicocktail-aurinkorasvoja, häiritsemme tehokkaasti ihollamme tapahtuvaa d-vitamiinisynteesiä sekä muita iholla muodostuvia fotoreaktiivisia yhdisteitä. On myös hyvä muistaa, että ~60% siitä mitä laitamme ihollemme, imeytyy myös verenkiertoomme. Mitä korkeampi on rasvan SPF-kerroin - sitä enemmän siinä on kemikaaleja. Kemikaalit häiritsevät kehon hormonitoimintaa ja ne saattavat mm. laukaista estrogeeniriippuvaisia syöpiä rinnoissa, kohdun limakalvossa ja eturauhasessa. Jos haluamme välittää ympäristöstämme ja syödä kaloja, niin huomioitava seikka on myös se, että aurinkorasvamme ja niiden sisältämät kemikaalit ajautuvat pesuvesien mukana vesistöihin, jotka voivat sitten vaikuttaa negatiivisesti kaloihin. Täältä voit lukea lisää aurinkovoiteiden haitoista.
      http://balanssi.blogspot.fi/2012/06/kuinka-valttaa-auringossa-palaminen.html

      Varmin tapa saada D-vitamiinia on ottaa aurinkoa keskipäivällä ja ilman rasvaa. Mutta vain sen verran, että ei pala.

      Iltalehti uutisoi äskettäin, että suomalaislapsilla on todettu murtumia ja jopa osteoporoosia, jotka ovat vältettävissä D-vitamiinia lisäämällä. Helsingin alueella tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 99 prosenttia helsinkiläisistä koululaisista kärsii D-vitamiinin puutteesta. Iltalehdessä haastateltu ylilääkäri Raimo Rintala suosittelee 50 mikrogramman D-vitamiinilisää myös lapsille.

      Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

      D-vitamiinin todellinen tarve syyskuun alusta toukokuuhun on 25-125 µg päivässä. Jotkut voivat tarvita enemmänkin, mutta suurempien annosten olisi hyvä perustua D-vitamiinitasojen mittaukseen. Omat D-vitamiinitasonsa voi kuitenkin käydä mittauttamassa, jotta tietää, missä mennään.
      http://terveyshymy.fi/artikkelit/d-vitamiinin-puutos-on-suuri-terveysriski

      Ajankohtainen D-vitamiini
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      D-vitamiinin vaikutukset ihmisen terveyteen saattavat olla huomattavan laajat, Oxfordin yliopiston geenitutkimus vihjaa. Sen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, I-tyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli 200 muuhun geeniin.

      Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 776 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville. Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin (systeeminen lupus erythematosus), nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn.

      Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti 229 geenin aktiivisuuteen, joista mm. IRF8-geeni on yhdistetty MS-tautiin ja PTPN2 nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin.

      D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen.
      Uutispalvelu Duodecim

      Possible 75% cancer mortality reduction with Vitamin D
      http://www.youtube.com/watch?v=9FMlQeH8RFA&feature=player_embedded

    • asiantuntija.

      Ravinnolla on keskeinen merkitys aivojen monimutkaisen verkoston toiminnalle ja aivoterveydelle. Sekä neuronit eli hermosolut että viestiä vievät aivojen välittäjäaineet muodostuvat ravintotekijöistä. Ravinto vaikuttavaa lisäksi immuniteettiin eli vastustuskykyyn, mielialaan (esim.masennus, aggressiivisuus), hormonitoimintaan, lisääntymiskykyyn, syöpien kehittymiseen, perimään, unen laatuun, jaksamiseen jne... Keskeisin tekijä on ravinnon vaikutus suolistoon ja aineenvaihduntaan, jossa muodostuu jopa 80% immuniteetistamme. Immuniteettijärjestelmäsi toimiessa huonosti sairastut.

      mm. D-vitamiinin puute altistaa monelle syövälle.

      Tähän ei riitä kassilohi ja maitolasi, vaan purkista syödään 50-125µg päivässä.

      Lisäksi kohtuuliikuntaa.

      mm. rintasyöpä (naisten yleisin syöpä) on yhdistetty liikkumattomuuteen ja D-vitamiinin puutteeseen.

      http://vitamindwiki.com/tiki-index.php

    • röhöh

      Ja taas on a siantuntija vauhdissa.

    • hetero pos

      Syöpä on pikkuvirustauti, joka paranee C-vitamiinilla. Että turha dramtisointi nyt pois, että sellainen tappava syöpätauti on niiden amerikkalaisten kristittyjen sairaus, jotka eivät pystyneet silloin 70-luvulla opettelemaan, että mikä sairaus se syöpä oikeasti on. Kun heillä oli niin mukavat syöpälääkkeet silloin jo keksittynä eli se pikkulasten nuoleminen, että ne vaan haluaakin syöpäillä, kun sitten pääsee mukaan pedofiiliin.

      Syöpä on siis suomalaisilta kielletty sairaus ihan niinkuin pedofilia. Että jos meinaa syöpä tulla, niin sitten osta kaupasta litra Jaffaa, se on ei-pedofiilien tapa hoitaa syöpävirukset pois elimistöstä.

      • Omainenåx

        Eräs läheinen sai syövän ja oli onneksi sen verran varakas että pystyi ostamaan kaikki mahdolliset luontaistuotteet mitä hänen syövän hoitoon suositeltiin. Nyt lääkärit tutkivat hänen maksaansa joka petti. En epäile laisinkaan monien luontaistuotteiden etuja, mutta liiallinen usko vain luontaistuotteisiin meni minulta ainakin. Terveellinen ruokavalio ja liikunta(jos enää mahdollista) lienee edelleenkin a ja o,
        Miksei lisänä tietty jotain nappia voisi ottaa mutta turha luulla että pelastus olisi sitten tässä, niin lääketiede kun luontaistuotteetkin ovat bisneksiä, joilla taotaan kovaa rahaa epätoivoisen ihmisen kustannuksella. Omaiseni kohdalla olemme saaneet uskoakseni parasta hoitoa mitä Suomessa on tarjolla (docrates,Meilahti) sekä olemme onnistuneet tietyllä ruokavaliolla pitämään syöpää aisoissa, valitettavasti silti syöpä levisi kaikesta huolimatta yhtäkkiä ollaankin loppusuoralla.


      • näin
        Omainenåx kirjoitti:

        Eräs läheinen sai syövän ja oli onneksi sen verran varakas että pystyi ostamaan kaikki mahdolliset luontaistuotteet mitä hänen syövän hoitoon suositeltiin. Nyt lääkärit tutkivat hänen maksaansa joka petti. En epäile laisinkaan monien luontaistuotteiden etuja, mutta liiallinen usko vain luontaistuotteisiin meni minulta ainakin. Terveellinen ruokavalio ja liikunta(jos enää mahdollista) lienee edelleenkin a ja o,
        Miksei lisänä tietty jotain nappia voisi ottaa mutta turha luulla että pelastus olisi sitten tässä, niin lääketiede kun luontaistuotteetkin ovat bisneksiä, joilla taotaan kovaa rahaa epätoivoisen ihmisen kustannuksella. Omaiseni kohdalla olemme saaneet uskoakseni parasta hoitoa mitä Suomessa on tarjolla (docrates,Meilahti) sekä olemme onnistuneet tietyllä ruokavaliolla pitämään syöpää aisoissa, valitettavasti silti syöpä levisi kaikesta huolimatta yhtäkkiä ollaankin loppusuoralla.

        Tiettyjä ravintotekijöitä ei voi saada ruoasta sairauden hoitoon tarpeeksi,Etenkin seleeni,E- ja D-vitamiinit tarvitaan lisäravinteina,useimmiten myös C-vitamiini ja B-ryhmän vitamiineja jotka toimivat antioksidantteina.Pääsin itse rajusti kasvaneesta luomesta tämänkaltaisilla ravintolisillä lisättynä tehokkaalla E-epa-kalaöljyllä.Syövän hoitoon tarvitaan moninkertaisia annoksia verrattuna tavalliseen tarpeeseen.Vitamiinien haitat joissain tutkimuksissa ovat johtuneet huomiotta jätetystä vuorovaikutuksesta antioksidanttivitamiinien ja -hivenaineiden välillä.Esim. C- ja E-vitamiinien yhdistelmä toimii antioksidanttina mutta molemmat yksin käytettyinä aiheuttavat haitallisen pro-oksidanttivaikutuksen.


    • hyväää

      Tällaisen hyvän jutun löysin:
      Viestin otsikko: Re: Voiko karppauksella pysäyttää syövän?ViestiLähetetty: Su Joulu 06, 2015 17:57
      sintti
      sintti

      Liittynyt: Su Joulu 06, 2015 17:32
      Viestit: 1
      Itselläni oli todettu metastaasi 2014: Keuhkot, sydän, kilppari, aivot, selkäydin yms. Sen jälkeen aloin viikon paaston jälkeen ehdottomalle kasvisdieetille. Tottakai söin kaikkia tarvittavia vitamiineja sekä hivenaineita. Käytin myös muutamia todella erikoisia vaihtoehtoishoitoja. Tuloksia tuli nopeasti. Kasvaimet eivät pystyneet enää kasvamaan, vaan kuihtuivat pois!

      Oman kokemukseni mukaan karppauksella on ehdottomasti positiivisia vaikutuksia. Sillä tavoin voidaan estää kasvainten ravinnonsaanti, joten ne kuolevat. Ketoosissa onkin sitten kivempaa. En sitä osaa sanoa oliko se juuri karppaus, joka selätti syövän, koska söin samalla paljon marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Join Karin havupuu-uutejuoma, pakurikääpäteetä, vihreätäteetä, inkivääriteetä, MSM-jauhetta, kolloidihopeavettä yms. Luulen, että jos saa elimistöön sellaisen sellaisen tilan (emäksinen), että siellä ei yksikään syöpäsolu tai parasiitti voi elää, niin silloin alkaa olla paraneminen hyvässä vauhdissa. Paranemista voi vauhdittaa vielä noilla erikoisruoka/juoma-aineilla.

      Paranemiseen liittyy myös todella paljon muita elementtejä kuten henkinen puoli yms. Väsymys on vaan sellainen, että siitä ei meinaa päästä eroon millään, koska proteiinien saantia tulee rajoittaa. Varsinkin jos tykkää urheilla paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      510
      3668
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      177
      3486
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2694
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2469
    6. 276
      2106
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1553
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe