Mikkelissä hurjasti lihavia

budjettimeno

Kukaanhan ei halua olla oikeasti lihava. Ja miksi pitäisikään olla, koska laihdutus on niin yksinkertaista. Kaikki tekosyyt lihavuudelle ovat pelkkiä tekosyitä. Mikään lääke ei lihota, vaan se on se ruoka, jota mätät sisääsi. Raskaus ei lihota, vaan se on se ruoka, jota mätät sisääsi. Kaikki on itsestäsi kiinni.

Laihdutus on helppoa kuin mikä, kun vaan päättää laihduttaa.

33

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ai gamala

      no hu hu niimpäs onki,onneksi kerroit kun en olekkaan tajunnut katsella ympärilleni,siis oikein kauheesti toinen toistaan lihavampi immeisiä ai gamala ku ottaa pattiin ; )

    • ai kamala

      no hu hu niimpäs onki,onneksi kerroit kun en olekkaan tajunnut katsella ympärilleni,siis oikein kauheesti toinen toistaan lihavampi immeisiä ai gamala ku ottaa pattiin ; )

    • pläsä

      Minä oon vähäsen läski (painoindeksi 25,7) mutta kesäksi lupaan tiputtaa 6 kiloa pois. Kolmen kuukauden homma, mutta kyllä siihen pystyy :)

    • PGN

      POHJOINE ROTU. Luoja on luonot suomalaiset,varisnkin naiset keräämään rasvaa, syntymätöntä elämää varten.
      Venäläiset naiset on hoikkia,koska venäjä syntyi Bysantin(entisen rooman valtakunnan pohjois-osien raunioille.)

    • katariina big

      Nyt miehen passa, kun venäläistä naiskauneutta runsain mitoin mikklelissä. Tosiaan rumia ankanpoikasia nämä meidän naispuoliset heihin verrattuna!

      • oksettavia

        Ei venakot ole kauniita, ei sinne päinkään vaan suttuisia hompsantuusia kun niitä kaupassa seuraa ja niiden ihme molotusta kuuntelee ja haisevatkin vielä kaalisopalle, niin että se niistä kopukoista, pois täältä joutasivat.


    • Immomammo

      Kyllä osa lihavistakin näyttää hyvinkin kauniilta :)

      • hullu-ulla

        Samaa mieltä!
        Laihuus pitäisi mielummin kriminalisoda. Laihat pölvästit ovat aina rakkikoirana ihmisten kimpussa. Omaa pahaa oloaan yrittävät purkaa raukat. Söisivät kerrankin vatsansa täyteen niin ois parempi mieli :)
        Jokainen ihminen saa olla sellainen kuin on. Ei toisten yksityisasioihin pidä mennä puuttumaan. Ja kyllä on venälaisissä yhtä paljon lihavia kuin suomalaisissakin. Eivät täällä matkailevat venäläiset ole koko kansa vaan heitä on myös paljon siellä omassa maassaan ja kaiken kokoisina ja näköisinä.
        Jännä kun suomalaiset miehet ovat niin maatuskoiden perään :) Mitä tapahtuisi jos suomen naiset alkaisivat kuolata Igoreiden kankkujen perään?


    • '''

      Koolla on merkitystä!

    • pullukka 2 koko

      onko koolla mitään väliä, jos hyväksyy itsensä sellaisena kun on :) ja on sinut isensä kanssa.

      Toiset on pullukoita toiset taas lautoja, mutta kaikki olemme kuitenkin loppupelissä aivan tavallisia ihmisiä :)

    • ulkomaanvelka

      Kansalaisten ylipaino haukkaa valtavista terveydenhuoltomenoistamme valtaosan. Ihan turhaan.

    • miinus 23kg

      Laihduttaminen on helppoa mutta sitten siinä tietyssä ihannepainossa pysyminen onkin vaikeampaa. Laihdutuksen jälkeen alkaa se vaativin osuus joka usealla päättyy siihen että pikkuhiljaa palataan siihen entiseen ruokavalioon. "ei se nyt haittaa jos tänään otan munkin kahvin kanssa" näin kun ajattelee vaikka joka toinen päivä puolen vuoden ajan on jo muutama kilo kertynyt ihan homaamatta ynnä muut turhat kalorit. Minä huolehdin itsestäni, huolehdithan sinäkin. Yle teemalla tulee torstai-iltana mielenkiintoinen ohjelma lihavuudesta ja mihin kaikkeen se johtaa. Katsokaa ihmeessä ketä kiinnostaa.

    • JojoMikko

      Olet asian ytimessä. Paidon pitäminen alhaalla on se vaikein asia.
      Jojo-laihduttaminen onkin epäterveellisempää, kuin painon pysyminen samana vaikkakin korkeampana.

    • päätä päätös

      mikä siinä niin vaikeaa? et vaan aukase suutasi kaikille herkuile

    • isot rinnat.

      Voi kulkaa kyllä on suuret rinnat pankkinrouvalla.On ilo asioida hänen luukulla.

      • tissi-fani

        Mikä pankki?


      • mieskosa

        Nähty on,nännit kuin matkaradionnappulat.Perjantaina oli läpinäkyvä vaalea paita.Tyylikäs rouva.


    • 60-luvun barbie

      Ed. kirjoittaja nimittelee laihaa raukaksi ja seuraavassa lauseessa antaa jokaisen olla sellainen mitä on. Pääätä mitä mitä mieltä olet.
      Maailma on väärällään sairauksia, jotka muuttavat ulkonäköä. Kukaan ei tiedä toisen kohdalla mistä johtuu. Ellei mene kysymään...
      Oma havaintoni on, että lihava tai pullukka, joka on elintapojensa tai muun syyn takia kadottanut ulkoisesta kauneudestaan olennaisia asioita, on hyvin usein katkera ja ilkeä ja kateellinen myös ikäisilleen ja etenkin nuoremmille ihmisille. Ja muistaa usein osoittaa sen käyttäytymisellään. Kun ihminen on menettänyt jotain (ulkonäön esimerkiksi), mitä ei voi saada enää takaisin, hän usein "kostaa" siitä muille. Kostaminen voi olla tietoista selän takana jauhamista tai suoraan halua vahingoittaa kateuden kohdetta. Se on myös jonkunlainen häiriö ja sairaalloista.
      Itse esimerkiksi tiedän keski-iän ylittäneen naisen, joka on pukeutunut mauttomasti avonaiseen puseroon, kompensoidakseen muita ulkonäkönsä puutteita. Totta kai jokainen osaa erottaa itsessään puolia, jotka voi katsoa ns. paremmiksi puolikseen. Sitä näytttää, mitä peittää. Niin se vaan on. Toisaalta jos poliisi ei pysäytä kaupungilla naista tai miestä vaatetuksen takia ja kysy, millä asialla liikut, niin aivan sama missä asussa kukakin haluaa olla. En halua nauraa ivallisesti tällekään ihmiselle, koska luontainen häveliäisyys ja käytöstavat saavat olemaan tekemättä. Ja luulisin tietäväni millaista tämän ihmisen kohdalla elämä on muutoinkin.
      Kaunis ja viehättävä ihminen on kaunis, vaikka olisi säkin päälleen pukenut. Suhtautuminen muihin ihmisiin, omanarvontuntoisuus ja elämän arvot heijastuvat ihmisestä ulos päin. Ulkoinen olemus silti saa jotkut ihmiset näyttämään kauniilta, mitä he eivät oikeasti ole.

    • vanhemmat naiset

      Lainaus tekstistäsi:
      "Oma havaintoni on, että lihava tai pullukka, joka on elintapojensa tai muun syyn takia kadottanut ulkoisesta kauneudestaan olennaisia asioita, on hyvin usein katkera ja ilkeä ja kateellinen myös ikäisilleen ja etenkin nuoremmille ihmisille. Ja muistaa usein osoittaa sen käyttäytymisellään. Kun ihminen on menettänyt jotain (ulkonäön esimerkiksi), mitä ei voi saada enää takaisin, hän usein "kostaa" siitä muille. Kostaminen voi olla tietoista selän takana jauhamista tai suoraan halua vahingoittaa kateuden kohdetta. Se on myös jonkunlainen häiriö ja sairaalloista."


      Kirjoitit hyvin. Työpaikallamme asia on hyvin tullut todistetuksi.

      • Lihavuus kertoo

        lahjomattomasti itsekurin puutteesta, oltiin sitten Suomessa tai Venäjällä. Silloin on vain syöty enemmän kuin kulutettu. Asialle voi onneksi tehdä paljonkin jos vain luonto riittää rääkkäämään edes vähäsen itseä. Lihavat ovat usein kyllä senverran laiskoja ettei painonpudotus onnistu millään.


      • vanhemmat naiset
        Lihavuus kertoo kirjoitti:

        lahjomattomasti itsekurin puutteesta, oltiin sitten Suomessa tai Venäjällä. Silloin on vain syöty enemmän kuin kulutettu. Asialle voi onneksi tehdä paljonkin jos vain luonto riittää rääkkäämään edes vähäsen itseä. Lihavat ovat usein kyllä senverran laiskoja ettei painonpudotus onnistu millään.

        Vaan millä se psyyke hoidetaan kuntoon?


      • onnellinen paksu
        Lihavuus kertoo kirjoitti:

        lahjomattomasti itsekurin puutteesta, oltiin sitten Suomessa tai Venäjällä. Silloin on vain syöty enemmän kuin kulutettu. Asialle voi onneksi tehdä paljonkin jos vain luonto riittää rääkkäämään edes vähäsen itseä. Lihavat ovat usein kyllä senverran laiskoja ettei painonpudotus onnistu millään.

        Juu, olen minäkin näitä näkkileivän purioita tavannut. On muuten ihan sairasta sakkia, jopa seurustelin aikoinaan muutaman tommosen narsistin kanssa, hengissä selvisin niistä, onneksi.
        Nyt olen ollut naimisissa kohta kakskytvuotta itsensä kanssa sinut olevan 175/80 vaimon kanssa, voi pojat en kyllä ikinä vaihtais mihinkään ituhippiin, ei ole tarvinnut vieraissa juosta!!


      • 60-luvun barbie
        vanhemmat naiset kirjoitti:

        Vaan millä se psyyke hoidetaan kuntoon?

        Maailmassa on niin monenlaista ja -näköistä palloilijaa, että jos ei sitä tajua niin onhan se selvä että omassa päässä on vähän pielessä, monikin juttu. Ilkeilemällä ja kostamalla osoittaa vaan sen, että itselleen täytyisi tehdä jotakin. Ihmiset yleensä usein syyttää muita, jakaa pahaa oloaan muille. Pitäisi "hoitaa" ammattilaisen kanssa ongelmat, jotka ahdistavat itseä siinä määrin, että "joutuu" kostamaan toiselle tai ahdistuu asioista, jotka eivät varsinaisesti kuulu itselle. Kun yhteiskunta ja asenteet painottavat "hyvää" ulkonäköä, jää juuri se "psyyyke" tavallaan huomioimatta. Se näkyy selkeästi esim. naisten välisenä kilpailuna keskinäisessä kanssakäymisessä ja se ilmenee myös ulkonäön arvosteluna. Sekä oman että muiden. Ja miksi yleensä miettiä vieraan ihmisen asioita? Eikö riitä, että on kiinnostunut lähinnä niiden ihmisten asioista, jotka itse tuntee ja jotka on läheisiä?
        Olen itse usein ollut tilanteessa, jossa huomaa ja vaistoaa vihaa ja kateutta. Sen sijaan, että nämä katkerat (naiset) olisivat valinneet toisenlaisen tavan suhtautua omaan ongelmaansa (myönteisyyden tai ihailun), he ovat valinneet esim. kiusaajan tai ilkeilijän "roolin." Luulisi jossain määrin terveen ihmisen ymmärtävän, miten paljon voimavaroja menee hukkaan kun katkeruus, viha, kosto ym. saa valtaa mielessä. Sehän kääntyy kyseistä ihmistä itseään vastaan lopulta.
        Helppoa ei ole muuuttaa omia tapojaan. Silti llisi hyväksi pyrkiä ymmärtämään miksi toimii jollain tavalla.


    • Vittumikäpaikka

      Onnettomia nää parsjalkasten savolaisten tuhkamunien(eiks ole kuoleva kylä siis lääni) hissit. Mulla ole elopainoa ku sataviiskyt ni tänään jäin niihin vekselin liukuoviin kiinni. Persereijästä koko mikkelI !!

      • huvitus

        :-D Haha.
        Olen samaa mieltä. Pers´reiästä koko Mikkeli.


      • Anonyymi
        huvitus kirjoitti:

        :-D Haha.
        Olen samaa mieltä. Pers´reiästä koko Mikkeli.

        parasta vaan ekototi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        parasta vaan ekototi

        Voi raukkaa, 7 vuotta mennyt eikä vielä tai oikeammin, ei enää osaa kirjoittaa. No... hauta korjaa tilanteen. Ota totia siihen asti niin tulee aikaisemmin.


    • Anonyymi

      Mutta kerroppa mitä tyhmyydelle voi tehdä, aloittaja varmaan omasta kokemuksesta osaa kertoa, että miten siitä paranee?

    • Anonyymi

      Liikalihavuus vain lisääntyy, sen huomaa kun katselee kaupungin kaduilla ihmisiä, jotka työntelevät itseään eteenpäin. Se on kauhistuttavaa katsottavaa.
      Ihminen joka syö itsensä siihen kuntoon, hänellä täytyy olla hyvät tulot, että kannattaa ostaa niin paljon ruokaa, mitä suuri keho on tarvinnut ja tarvitsee.
      Hänellä on paljon vaikeuksia, niin ruumiin kuin hengenkin puolella. Hän kuolee ennenaikaisesti, sitä ennen sairastaa vakavia tauteja, jotka on itse hankittuja. Säälittävää.

      • Anonyymi

        Taidat katsella itseäsi paljon peilistä, kun noin harmissasi olet. Jätäppä lenkkimakkarat ja kalja pois niin kyllä se siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat katsella itseäsi paljon peilistä, kun noin harmissasi olet. Jätäppä lenkkimakkarat ja kalja pois niin kyllä se siitä.

        Kuka pitää Mikkelin ruokakaupat hengissä jos kaikki alkavat puputtaa kanin evästä 2€/päivä? Kysyn vaan? Ei tuollaisella myynnillä kannata enää kauppaa pitää...sitten saatte alkaa ihan itse lanttunne viljellä ja säilöä talven varalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka pitää Mikkelin ruokakaupat hengissä jos kaikki alkavat puputtaa kanin evästä 2€/päivä? Kysyn vaan? Ei tuollaisella myynnillä kannata enää kauppaa pitää...sitten saatte alkaa ihan itse lanttunne viljellä ja säilöä talven varalle.

        Niin totta. Syömällä Suomi nousuun!


    • Anonyymi

      paska mikkeli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2569
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      203
      2318
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2262
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1762
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe