rauman kebappilat

kebabbinos

Rauman kebepaikoista listauksia kiitos..... vois jonku pienen ketjun laittaa et kuka diggaa mistäkin paikasta, minä sit vissiin aloitan...
Dennis, hyvää settiä, mukava palvelu ja on taas annoskokokin noussut sopivaksi
Eti, hyvää settiä, paska palvelu mutta isot lastit ja lounasaikaan ihan jäätävän hyvä salaattipöytä.
Antalya, ihan hyvää, pitsat on huonoja, tai oikeastaan pohja on perseestä ja aika pienet annokset, ei kalliin hinnan arvoisia ja todella paska palvelu, ainakin ne vanhemmat äijät on kuin omistaisi koko maailman.
Damla, ehkä rauman paras paikka, hyvää settiä, palvelu loistavaa ja annokset todella reiluja hintaan nähden...miinuspuolena salaattipöytä hävinnyt lounasajoista.
Noita kioskityyppisiä en ole testannut sillä mittakaavalla et voisin arvostella

60

7711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • midnight_pizza

      Raumalla tai lähistöllä näitä kebabbejahan on Eti, Damla, Selin, Antalaya, Dennis, Kourujärven kebab ja Sinitorin Kebab-Pizza (josta moni ei varmaan tiedäkään)

      Mie oon kaikkia testannut kebabfanaatikkona!
      Aloitetaan nyt vaikka Etistä, joka on kyllä itselle suosikkipaikka (tai sitten Selin).
      Etissähän plussaa on mahtava salaattipöytä, joka tosiaan lounasaikana. Vähän aikaa sittenhän siellä nostettiin lounaan hintaa, mikä ei kyllä kovin suuri nosto ollut, toisaalta muistan vielä ajan kun lounas oli 5,50€. Salaattipöydän ansiosta lounastarjous on kyllä hinnan väärti. Etistä saa parhaimmat salaatit ja Oriental on todella hyvä annos. Palvelu loistavaa! Ja tee kahvi mitä saa ruoan jälkeen on todellakin plussaa. Parhaat ja suuret pizzat! Paras sisustus!

      Damlan hinnat ovat todella alhaiset ja tarjonta on ehkä hiukan liian runsas (vaikea päättää mitä ottaa). Damlan parasta antia on heidän itse tekemänsä majoneesi, jota lisätään salaatteihin, kebabrullaan ja lisukkeiksi vaikka ranskalaisille (nythän siellä on kyllä omistajanvaihdos tulossa, niin ei tiedä millaiseksi paikka muuttuu :/ ) Paras pizza Lamaffia (kebab, salaatti ja ranskalaiset, samaan hintaan siis kebabranska!)

      Selinistä saa parhaat kebabannokset, niihin käytetään myös itsetehtyä majoneesia joka on nam nam. Kebabranskassa ranskalaiset laitetaan kebabin ja kastikkeen päälle, jolloin ne eivät lössäänny. Majoneesia tosin laitetaan ehkä hiukan liian runsaasti salaatteihin. Myös hinta-koko suhde on huono: lounasajan ulkopuolella on aika kallista ostaa sieltä ruokaa, koska annosten koko on yllättävän pieni verrattuna muihin kebabpaikkoihin.

      Dennis ei itselle kyllä kuulu suosikkeihin, varmaan hintavan tason takia. Suurin osa henkilökunnasta on tosi asiallisia. Mutta pizzatarjonta on monipuolisin ja pitakebabit ovat täydellisiä.

      Antalaya on mielestäni ihan ok paikka, kebabliha on siellä vähän erimakuista kuin muualla, liekö eri valmistajalta. Kebabrulla on kyllä ehdottomasti paras kaikista Rauman kebabpaikoista, jos sen pyytää tulisena. Hiukan ehkä oudoksuttaa, että sen välistä ei kylläkään löydy tomaattia ja hyyyyvin vähän kurkkua.

      Kourujärven kebab-pizzeriassa saa aina tosi iloista palvelua, ruokailutilat kyllä varsin pienet ja se varmaan keskittyykin enemmän kotiinkuljetuksiin. Ruokalista samanlainen kuin Dennississä, liekö tytäryhtiö kun paikkojen tyypitkin tulevat niin hyvin toimeen.

      Sinitorin kebab-pizza ei kyllä kuulu suosikkeihini. Silloin kun itse kävin, ei paljon asiakkaita edes ollut paikalla. Ihan ok pizza, ei mikään tajunnanräjäyttävä mutta peruspizzaa.

    • Los Döner

      Nojuu, onhan noita tullut maisteltua ja useinmiten täyttä asiaa on ollut näissä kotipaikkakunnan kebappiloissa.

      Dennis, hyvää palvelua sekä selvänä että humalassa, jos vaan itse osaa käyttäytyä, annokset on vähän pienentyneet takavuosista, mutta mielestäni valoa tunnelin päässä on näkyvissä, annokset on taas ihan sopivan kokoisia, toki hinta on hirvittävä.
      Esimerkkinä voisin heittää, että jos meidän porukka hakee sapuskaa sieltä niin hinnaksi tulee melkein 50€ mut mäkkäristä haettuna riittää 35€.

      Antalya, palvelu on aika huonoa, annokset hintaansa nähden aivan onnettomia, pitsa nyt on saman kokoinen kuin muillakin, siinä nyt on huono koossa kusettaa, täytteissä nyt tietenkin mut ihan ok. on, pohja on minunkin makuuni liian paksu ja hiivainen, mutta kyllä se kelpaa paremman puutteessa. Plussana valkosipulin ystäville on lohkoperunakebapissa perunoiden päälle laitettava valkosipulimurska, se on namia se....

      Eti, palvelu on ihan ok, jos olet selvin päin, jos humalassa, palvelu on oikeastaan käsittämättömän huonoa vaikka itse esiintyisit aivan asiallisesti, annokset on isoja varsinkin kun syö paikan päällä ja lounasaikaan salaattipöytä on jumalainen niinkuin tossa on jo kerrottu, kebut on maukkaita ja pitsat on todella hyviä.

      Damla, palvelu on loistavaa, kebut ja pitsat molemmat ovat todella hyviä ja isoja, erikoismaininnan saa pitaleipä, se varmaan leivotaan siellä itse, se on todella maukas ja rapea. Ihmettelen suuresti miksi siellä ei oikein väkeä käy, tai sitten olen vain aina itse ollut siihen aikaan ettei ole pahemmin muita näkynyt.
      Lounassalaatin häipyminen tosiaan harmittaa.

      Kioskeista olen kokeillut vain satamakadun mallia, ja sieltäkin ottanut vain purilaisen, että niitä en osaa arvostella.

      Sinisaaren kebappilassa on hyvät ja kohtalaisen kokoiset mätöt, hinta on vain liian arvokas ja miinuksena tulee se ettei lounasaikaan ole mitään tarjouksia, palvelu on melkein jo nuoleskelevaa, eli todella hyvää.

      Selin on myös ihan ok, palvelu on ihan nomaalia, pitsaa en muistaakseni ole koskaan ottanut, mutta kebut on hyviä ja nälän vievän kokoisia, ei mitään jättimättöjä, mistä jäisi iltapalaksi, niinkuin ei oikeastaan missään raumalaisessa paikassa.

      Tälläinen olisi mun listaus, kovin vähän tuntuu raumalaiset kebappia syövän, kun ei tuon enempää ole arvosteluja tullut....??

    • kebuba

      Tuossahan niitä paikkoja tulikin aika paljon, itse tykkään eniten käydä Antalyassa. Antalayan kebabit ovat hyviä, mutta tuo tulisen kastikkeen tulisuusaste vaihtelee. Joskus saatat saada "normaalitulisuudella" mutta toisinaan Antalyassa on hieman lähempänä "xtra-hottia" tuo kastike. Plussaa siitä.
      Etissä tykkään lähinnä käydä pizzalla, mielestäni siellä pizzojen pohjat ovat parempia kuin muissa kebabbiloissa ja täytteet ovat jokaisessa lähes samaa tasoa. Denniksestä löytyy suosikkipizzani, kenan special, ainut miinus Dennikselle tuo liikkeen koko, ruuhkaisina aikoina kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Muissa jo mainituissa kebabbiloissa käyn harvemmin ja en oikein osaa arvostella niitä.

    • pashapää

      juu-u, hyviä on kaikki melkein....

    • Pizzafani

      No, pari ajatusta naiselta...ETI is number 1. Sieltä nykyään haen aina pitsat ja kebabit. Olen saanut aina erittäin ystävällistä ja hyvää palvelua-iloinen meininki. Annokset iihania ja hyviä. Ovat asiallisia ja kohtelevat asiakasta arvostavasti.

      Dennis ehkä hyvä, mutta kerran kun hain, mies joka otti tilauksen, oli todella karvakäsi (siis paljaat käsivarret aivan karvaiset) ruokahalu meni täysin. En voinut syödä palaakaan. Palvelukin oli vähän ylimielistä. Ei enää sinne.

      Damla oli kauppalehden protestilistalla taannoin, en halua suosia veropakolaisia.

      Sinisaaresta hain syksyllä ensimmäisen ja viimeisen kebabin: liha oli tosi suolaista (vanhaa?) ja lohkoperunat tehty vanhassa rasvassa. Eka kerta kun koko annos meni roskiin...

      Muista paikoista ei kokemuksia.

      • Viisyks

        Eti sieltä saa parhaat kebabit ja palvelun koska sieltä sain jäätelön :)


      • repskops

        Veropakolaisia!!!!!! =D =D Etköhän kuitenkin saa veropakolaisilta rahoillesi vastinetta =D =D


      • niiiiiim
        repskops kirjoitti:

        Veropakolaisia!!!!!! =D =D Etköhän kuitenkin saa veropakolaisilta rahoillesi vastinetta =D =D

        Liekö asiasta et tiedä tippaakaan, joten kannattaa olla melkein suu supussa :-)


    • Etistä

      Eti kepapista saa hyvää pitsaa. Mulla on etukorttikin.

      • I<3Eti

        Juu oon samaa mieltä! Etistä saa hyvää ruokaa. Palvelu pelaa.


    • Parasta siis sieltä

      Linja-autoasema.Parhaat kebabit saa sieltä.

    • Etikebab on paras!

      Eti on mielestäni Rauman paras pizzeria! Sijainti on keskustassa, joten pääsy on helppoa kaikille. Sieltä saa hyvää palvelua ja maukkaita ruokia. Kebab on mureaa, ja pizza on suussasulavaa. Salaattipöytä on monipuolinen ja mahtava, joten kaikille löytyy siitä omaa suosikkiinsa :) Lapset saavat ruuan jälkeen ystävällisiltä henkilökunnilta tikkarin ja joskus jopa jätksin, ja aikuiset taas tuoretta kahvia keksin kera. Paikka on muutenkin todella siisti tunnelmallinen. Sisustus edustaa hieman turkkilaista tyyliä ja taustalla soi hyvää musiikkia. Kaikki muista pizzerioista mitkä ovat yllä mainittuja, niin en ole saanut noin hyvää palvelua&ruokia kuin Etistä. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat maukasta ruokaa!

      • Etikebab on paras!

        Emmää kyl mainosta mitään, tahtosin vain sanoa ja jakaa mielipiteeni toisten kanssa täällä niille, jotka kaipaavat oikeasti suosituksia. Älkää vain käsitelkö sitä väärin. Jos asiaa rehellisesti sanon, niin en tykkää muista kebab pizzeria paikoista ja ainoa suosikkini on Eti. Siistein ja parhain paikka ikinä. Tää keskustelun aihekin oli se, että voi jakaa mielipiteitä ravintoloiden kohdalla. ! ;)


    • jåssåå

      Eikö oo etillä asiakkaita kun täytyy näin mainostaa?

      • Enni S

        Etillä on nykyään riittävä asiakasmäärä, voin tätä lisätä kunnialla tänne. Ja tiedoksi vaan, etikebab ei oo mikään grillikioski, jossa on vaan 2-3 asiakasta päivää kohden ;) Mee tarkkailemaan muiden kebabpaikkojen tilannetta ensin, ja kommentoi sitten.


    • exAntalya

      Antalya on ainakin pienentänyt annoksia... Pitäny paikkaa muuten hyvänä mutta tää annosten pieneneminen on alkanut vituttaa...

    • Jesse-74

      Kourujärvellä ehdottomasti kaupungin paras palvelu ja parhaimmat sapuskat,sekä kooltaan että maultaan

      • testaamaan

        Nyt olen tietämätön, mikä on Kourujärven kebab paikka?


    • etihetieti

      ETI on paras!

    • Hyvää ruokaa

      Rauman Merikahvila kebab ja pizza..... saa todella hyviä pizzoja ja kebabbeja sekä lisänä myös lounasaikaan tavallista kotiruokaa ja terassilta hyvät näkymät merelle.

      • ojsd gkfdkjgrjkgrkj

        siellä on myös Ömer :(


    • Raumlainee

      ooksä siel merikahvilas juuri sen takia, että siel ol joku turkkilaine suosikkimies? hei älä viitti pliis. Ei merikahvila ol nii hyvää kuin etikebab. Mun kaveriporukatkin suosii etikebab paikkaa ko sielt saa parhaan pizzan ja kebabin ja sijainti on muutenkin ihanassa kohdassa. Eti on ollut Raumalla 19-vuotta ja toivon sydämmellä että jatkaisi!

    • Rab Bilezikler Saç

      Eğer iyi ve sağlıklı gıda arıyorsanız kebap şişmanlatıyor olarak daha sonra kendinizi iyi bir restoran için seçin. Çok Burger bile bir veya iki kez bir ay, bu ahbap kendilerini zar olabilir, kaçınılması gereken bir üründür.

      • Asiakas

        Fince, teşekkür ederim.
        Suomeksi, kiitos.


      • ALLAH AKBARRRRRR!!!1
        Asiakas kirjoitti:

        Fince, teşekkür ederim.
        Suomeksi, kiitos.

        Eğer kardeşi hakkında ne konuşuyorsun? Bok konuşmak için burada alana lanet etmeyin! Ya da parmakları kesilmiş!


    • Joutaa tai yotaa

      Kävin eti kebabissa syömässä ja liikehuoneiston haju oli paha.Se tarttui niin hiuksiin kuin vaatteisiin joten se siitä vierailusta.
      Salaatti oli paha ja kuivaa kun taas kebab oli vetelää ja märkää joten en kyllä ainakaan sitä kehuisi.

      • PaavoXI

        Deniss on ehdoton suosikki vaikka annokset ovatkin pieniä. Ei sitä kuitenkaan tule päivittäin kebabia tai pitsaa syötyä niin ei väliä kunhan on hyvää.

        Antalayasta kaveri sai jerseniabakteerin ja ei ole siellä tullut sen jälkeen käytyä.

        Damlassa hyvät ja isot sapuskat mutta paikka on aina epäsiisti ja kaverien suomenkieli on aina ollut todella paskaa,eivät tahdo ymmärtää jos annokseen haluaa tehdä jotain muutoksia.

        Etissä vaihtoehtona vain pitsa joka on ihan ok. Kebab maistuu makealle partavedelle ja on jotenkin omituista tarjota kebabannoksessa salaatin tilalla jotain pikkuporkkanoita/hernemaissipaprikaa.

        Palvelu erityisesti ruuhka-aikaan(viikonloppuillat/yöt) on aivan paskaa ja asiakasta suorastaan yritetään kusettaa esim. ruoka maksaa vaikka 8.50 ja maksat kympin setelillä niin vaihtoraha unohdetaan lähes aina antaa ainakin jos olet hiemankaan humalassa. Myyjien kaverit/kantikset saavat ostaa kaljaa ruuan kanssa vaikka olisivat sammumiskunnossa. Muut eivät aina selvinkään päin.


      • nam nam
        PaavoXI kirjoitti:

        Deniss on ehdoton suosikki vaikka annokset ovatkin pieniä. Ei sitä kuitenkaan tule päivittäin kebabia tai pitsaa syötyä niin ei väliä kunhan on hyvää.

        Antalayasta kaveri sai jerseniabakteerin ja ei ole siellä tullut sen jälkeen käytyä.

        Damlassa hyvät ja isot sapuskat mutta paikka on aina epäsiisti ja kaverien suomenkieli on aina ollut todella paskaa,eivät tahdo ymmärtää jos annokseen haluaa tehdä jotain muutoksia.

        Etissä vaihtoehtona vain pitsa joka on ihan ok. Kebab maistuu makealle partavedelle ja on jotenkin omituista tarjota kebabannoksessa salaatin tilalla jotain pikkuporkkanoita/hernemaissipaprikaa.

        Palvelu erityisesti ruuhka-aikaan(viikonloppuillat/yöt) on aivan paskaa ja asiakasta suorastaan yritetään kusettaa esim. ruoka maksaa vaikka 8.50 ja maksat kympin setelillä niin vaihtoraha unohdetaan lähes aina antaa ainakin jos olet hiemankaan humalassa. Myyjien kaverit/kantikset saavat ostaa kaljaa ruuan kanssa vaikka olisivat sammumiskunnossa. Muut eivät aina selvinkään päin.

        eipä edellä olevista ole käynyt uotilan nam namissa voittaa maullaan edellä mainitut pizza paikat mennen tullen kannattaa käydä kokeilemassa jos etsii sitä parasta pizzaa .


      • janiinpäniin

        Ei kyl yhdestä etin reissusta voi mun mielestäni heti aloarvioida kyseistä paikkaa, se tilanne voi olla tunnin tai kaksi. Kyl eti on saanu kehuja aika monestakin paikasta kuin tästä palstastaet oo sä vaa siel epätietoisena


    • YÖK

      Raumalainen kebabbi on ihan paskan näköst.Hirween makusta.

    • 45t45

      Pitkälti samaa lihaa kaikki, koska hakevat sitä Metrosta. Muutaman kerran nähnyt kun äijät raahaa kauhean kokoista laatikkoa, jonka sisällä on lihamöykky. Paras palvelu ja kebabit omasta mielestäni on Selinillä. Aikaisemmin Dennis oli ykköspaikka, mutta Suhosen jälkeen annoskoot ja kastike muuttui. Aikoinaan Suhosen paikasta tuli haettua ja se mies osasi tehdä loistavan kastikkeen. Lisäksi annoskoko oli erittäin reilu.

      Olen maistellut näitä tuotteita muutamassa maassa ja eri puolella Suomea. Täytyy sanoa, että Suomessa parhaimmat kebabit tulevat Raumalta. Tämä siis ainoastaan oma mielipiteeni. Turkissa kebab tehdään lampaasta ja itse en siitä niin välittänyt, mutta paikallinen kanarulla oli hemmetin hyvä.

    • Ruikkuaturunsatamavessas

      Damlassa kävin viime viikolla ja pisti mahan aivan sekaisin.. Puolituntia pieruripulia

    • Maku ja palvelu

      Raumalaiset kebab-pizzeriat ovat kyllä ihan kaikki (niiltä osin kun olen käynyt) hyviä. Kuvittelin että laatu ja tarjonta on kaikkealla muuallakin samanlaista, kunnes kävin yhdessä kebab paikassa Tampereella. Huh. Pakko sanoa, että Raumalla kaikki kebab paikat on kansalliseen tasoon verrattuna kärkipäässä. Hyviä paikkoja löytyy myös mm. Jyväskylästä ja Oulusta, mutta mikään itsestään selvyys ei ole että laatu, maku ja palvelu ovat koko Suomessa hyviä. Raumalla on.

    • Ikävä etin poikia

      Eipä ole tullut kebabbia syötyä vuoteen. Etissä oli tosi hyvät ja kiva palvelu, mutta minne katosivat ne mukavat kaverit? Heidän tekemää ja ysvävällisesti myymää ruokaa söi ilolla.

      • mee3

        kävitkö siis siellä etissä vain niiden poikien takia ja sanot että sillon ruoka oli parempaa? samaa ruokaa siellä on teki sen sitten kuka tahansa... ihan samasta taikinasta ja samoista täytteistä ne ruoat kasataan mutta jos on joku tietty henkiö niitä kasaamassa niin johan vaihtuu ruoan maku ja laatu :)


      • etionparas!!!!

        Ne pojat eivät mielestäni sopineet siihen etiin. Siis sarkastisia ihmisiä ne olivat oikeasti. Saivat potkut näköjään ahneuden takia. Yrittivat isketä alaikäisiä nuoria, nimimerkillä itsekin olen siihen tilanteeseen ollut todistaja. Nykyään etissä on parempi henkilökunta koossa ja niin ;) muutenkin paras paikka. Ja lisäyksenä; SAMA ruoka SAMA aines, turhaa ruokaa valita henkilöiden perusteella.


      • huhhuhhhh

        Ãlytöntä meinaa säätää safkaa vanhoihin työntekijöihin! Oikeasti tarkoituksena sanoisin sen, että kaikki tekee samaa ruokaa etissä koska siellä on nimenomaan se LISTA, josta valitaan ja otetaan! Muutenkin yrität lauseellasi tarkoittaa näköjäãn sitä et ihan kuin ne vanhat työntekijät olisivat olleet omistajia :-) etil on 20 vee ollu sama omistaja et nii kannattaapi vähän vertailla sitä. Ei muuta.


    • vierailija2111

      Onko avattu mitään uutta pizzeriaa Raumalle tässä kesällä?

    • 1960

      Kertokaapa tällaiselle vähän iäkkäämmälle ihmiselle, että mitä se kebabbi on.
      Olen kuullut sellaisesta puhuttavan, mutta mistä se valmistetaan, onko se liha vai vihannes tuote. Kiitos etukäteen.

      • kebabiinosi

        Tässä wikipedian pieni, tehokas tietopaketti:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kebab

        Sitten vielä pieni kysymys asiantuntijoille..

        Lainaus samaisesta artikkelista:
        "Vaikka oikeaoppinen turkkilaistyylinen kebab valmistetaan muualla lampaanlihasta, käytetään Suomessa lähinnä halvempaa naudanlihaa, broileria tai hevosta, ja myös poronlihaa Pohjois-Suomessa."

        ..ja kysymykseen. Saako Suomesta mistään lampaanlihasta tehtyä kebabia vai onko se peräti kiellettyä? Tuntuu että lihan laatu on vain huonontunut vuosien aikana juurikin johtuen tuosta halvemmasta lihasta.


    • asiak3

      Etikebab on Rauman parhain kebab-pizzeria paikka! Sieltä saa paljon paremman ruuan rahan vastineeksi. Se on jo toiminnut aika pitkään.

    • FMRT

      Kebabeista en niin tiedä, mutta parhaat pizzat saa Jubusta! :)

    • Huono_biminerkk

      NamNam Kebab uotila ja Sport-Grilli entisessä " kiinalaista pikaruokaa kioskissa" jäähallin vieres

    • silksis

      Etiiii on paras

    • Petterijjy

      Etikebab ehdottomasti!!!!

    • Anonyymi

      Omasta mielestäni parhaat kebabit saa Antalyasta, sopivasti ruskistettu ja tulinen kastike on oikeasti tulinen.

      Damlasta saa mielestäni parhaimmat pizzat. Kebabit ovat ihan samaa tasoa Denniksen, Etin ja Selinin kanssa.

      Selinillä mielestäni isoimmat kebabannokset, jaksan syödä loppuun vain jos on kova nälkä.

      Etissä on minusta kivointa syödä paikan päällä, koska mukavampi sisustus, pöydät ja tuolit. Muissa paikoissa on vähän halvan kalsea sisustus.

    • Anonyymi

      Keskiviikko-pappila

      =

      Kepappila

    • Anonyymi

      Eikö kourujärven kebab ja pizza. ole tratta listalla. 5000 tonnia pystyssä.

      • Anonyymi

        Hyvät on kepappilan tarjonnat olleeet vaikka ovatkin pystyssä.


    • Anonyymi

      No huhhuh... opetelkaa uusavuttomat juntit kokkaamaan. saa ihan hävetä teidänkin puolesta. Aikuiset ihmiset, kai.

    • Anonyymi

      Oma uusin suosikki on kappelinluhdan kebula, aina nopea toimitus ja aivan jäätävän isot ja maukkaat annokset 👍👍 Etissä en ole aikoihin käynyt mutta aikoinaan ainakin siellä oli paras lounas, ennenkaikkea salaattipöydän tuotteet. Karassa on myös ihan ok lounas, niiden kebusoosi on vaan omaan makuun liian makeaa mut ihan ok silti.... Mut paras on kappelinluhdan kebe, dennis on muuttunut aivan paskaksi, lihakin maistui viimeks samalta maksan makuiselta kun antalayassa 🤮

      • Anonyymi

        Maksa on terveellistä mutta eihän se teille murrosikäisen teinin tasolle taantuneille epäterveellisen lisäainerasvapaskan mussuttajille sovi


    • Anonyymi

      Denis iha semi paikka
      Selin hyvä paikka todella mukavaa palvelua ainakin jos on lapsi ja jemmaa koululaisia piiloon
      Kara iha hyvä paikka pitsat hyviä ja kebab hyvän kokoinen
      Eti täyttä paskaa pitsat valuu ihan saatanasti ja on sellasta juusto litkua vitusti kebab sen sijaan vähän parenpaa

      • Anonyymi

        Missä myydään vanhat kebabit? Jossain divarissa?


      • Anonyymi

        Missä myydään vanhat kebabit? Jossain divarissa?


    • Anonyymi

      En avaa kepappilan ovia muutenkaan enää lainkaan enkä suosittele sitä muillekaan vaan ostakaa ne pizzat ja kebablihat vaikka pakastealtaasta kaupasta ihan oman turvallisuudenkin vuoksi eihän sitä tiedä enää kuka on kipeä ja kuka ei.
      Kotikebabkin maistuu kun sitä tekee itse.

      • Anonyymi

        Samoin teen minäkin. Enkä tilaa myöskään, vaikka kuinka olisi annettu ohjeita miten toimia näinä aikoina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin teen minäkin. Enkä tilaa myöskään, vaikka kuinka olisi annettu ohjeita miten toimia näinä aikoina.

        Täällä kysytään mikä on Rauman paras kebabpaikka ja kerrot, että teet itse kebappia. Ellet myy sitä niin miksi vitussa jotain pitäisi asia kiinnostaa?


    • Anonyymi

      Pajan pizzat myöhässä, kylmiä ja kovareunaisia. syömättä jäivät kiekot.

    • Anonyymi

      Ei muuta asiaa mutta muistaako kukaan oliko raumalla pitzeria jonka omisti Pekka Saari.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe