Kontiolahden kepu pienenee

10-9-8-6-2

Jo toinen henkilö siirtyy kokoomukseen kepusta. Kyllä toiminnassa pitää olla jotain mätää, kun ennen kauden alkua jo lähdetään. Yhden henkilön mielivalta taitaa tuhota koko puolueen toiminnan. Kaikki "vahvat naiset", kuten Kempas sanoi Sihvosesta, on siivottu kepusta pois, Niemi nimeikkämpänä. Pelkääkö joku oman valtansa puolesta niin paljon ettei toisinajattelijoita suvaita vai mikä mättää?
Toivottavasti kepun nuoret eivät toimintakulttuurista ime kaikkea vaan ajattelevat itse, toisaalta silloin voi käydä heikosti..:)

103

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lehmolainen

      Kuten jo aiemmin tuli yhdessä keskusteluketjussa todettua, että onneksi tämä Kepun Kuusela ja virkamiehistä Pölönen ovat niin valtaansa sokaistuneita ja pöyhkeitä nykyään, että vetelevät "takki auki" mutkia suoriksi niin että rytisee...
      ja toivottavasti perästä kuuluu.

      Tällä vauhdilla Kepun valtuutettujen lista on pian luettu; Kuusela, Kuusela ja muutama Kuuselan ja AH-kannattaja lisäksi kaikki sokeana uskovat että kunnan tärkein asia on Ampumahiihtokisat....?????????

    • Rantakylä

      Ja huhu kertoo että kaksi muutakin kepulaista valtuutettua on loikkaamassa. Toinen persuihin ja toinen demareihin.

      • kyösti

        Oli hyvä että romppaset loikkas,toinen on hiljainen eikä saa mitään aikaiseksi ja toinen taas liian paljon aikaiseksi nimittäin tuhoa,eivät tule olemaan pitkään kokoomuksessakaan. Anne on mielestäni pahin äänestäjien nuoleskelija minkä tiedän. Meriitteinä kymmenittäin turhia valtuustoaloitteita mm.juomavesiautomaatti terveyskeskukseen halooo!nämä asiat hoidetaan sisäisesti. Valtuustoaloite maksaa n.4-6 tuhatta euroa tällä rahalla olisi saanut 20kpl automaatteja


      • tapio2
        kyösti kirjoitti:

        Oli hyvä että romppaset loikkas,toinen on hiljainen eikä saa mitään aikaiseksi ja toinen taas liian paljon aikaiseksi nimittäin tuhoa,eivät tule olemaan pitkään kokoomuksessakaan. Anne on mielestäni pahin äänestäjien nuoleskelija minkä tiedän. Meriitteinä kymmenittäin turhia valtuustoaloitteita mm.juomavesiautomaatti terveyskeskukseen halooo!nämä asiat hoidetaan sisäisesti. Valtuustoaloite maksaa n.4-6 tuhatta euroa tällä rahalla olisi saanut 20kpl automaatteja

        Mikähän niissä maksaa. Olet tainnut siirtyä tekstiviesteistä tänne. Vituttaahan se jos akka lähtee toisen matkaan, oma syysi ryyppäisit vähemmän.


    • jessss

      Toivotaan, että huhut pitävät paikkansa. Heil Hitler olisi nyky menolla ainoa oikea tervehdys kepulla Kontiolahdella. Viikset jo on

    • Tuleva äänestäjänne

      On hienoa huomata, että vihdoin on järki voittamassa diktatuurin.
      Karjalaisen pääkirjoituksessa "Haapalaisen hameenkantaja" julisti puolueen vaihdon petturuudeksi, todellisuudessa se on mitä suurimmassa määrin äänestäjän antaman luottamuksen kunnioittamista.
      Jos joku kampanjoi jonkun asian puolesta, sen takana on sitten seistävä kuten nyt Kontiolahdella on käymässä.
      En koskaan ole erityisemmin arvostanut politikkoja, mutta nyt nostan nöyrästi pipoa näitä puoleen vaihtajia kohtaan, onneksi maasta löytyy heidänlaisiaan asian puolesta taistelijoita, jaksamista valitsemallanne tiellä.

    • 325235

      Missähän vaiheessa Kontiolahden Keskustan johto ottaa menossa olevasta tilanteesta vastuun? Vaalivoitto on muuttunut aika nöyryytykseksi vain ja ainoastaan yhden ihmisen koston ja vallanhimon takia. Mahtaa Santeri Alkio pyöriä haudassaan!
      Mutta onkohan ampumahiihtopuolue voimissaan kun väki vähenee?

    • suorat rivit

      Kaikki ampumahiihtoon kunnan rahojen laittoa vastustaneet on nyt poistettu. Voinee Kuusela nukkua yönsä rauhassa, pääsevät kehittämään Kontiolahtea oikein kunnolla. Kapustakin saa samalla ruokittavia suita, talkoilla tietysti, eihän yrittäjäparka saa henkilökohtaista etua, eihän?

      • savakkolasta

        KUINKAS SE on onko Kontiolahdellakin vapaamuurareita.???


    • kujalalainen

      AHNEELLA on paskanen loppu. Vääryydet esiin.

      • Lehmolainen

        Kuusela on saanut nyt järjesteltyä itselleen tosi AH-kannattajien puolueen, mutta samalla sen vaikutusmahdollisuudet pienenee pienenemistään kun paikat vähenee...ei auta vaikka kuinka räyhää ja riehuu...ei tule enää valtuuston puheenjohtajan paikkaa..heh heh

        Harmi vaan kun joku Toppi on laitettu sijaiskärsijäksi ja joutuu suojelemaan Kuuselaa mediassa...
        Samoinhan toimii tuo Kuuselan virkamieskaveri tekninen johtaja, joka myös käskyttelee muita ja piiloutuu alaistensa selän taakse.

        Jos kerran olette niin oikeassa niin olkaa sitä sitten rehellisesti omalla naamalla, puhukaa ääneen ja kantakaa vastuu.

        Tällaista neitipeliä ei kukaan arvosta olitte sitten oikeassa tai väärässä!


    • 23214124555112

      Pitkä on lista Kontiolahden Keskustassa ketkä ovat lähteneet Herra Kuuselan ajamana, ja onhan Pölönen osaltaa ollut apumiehenä.

      Varmaan Topilla on totiset hetket puolueen johdossa, selviääkö hän keulassa vai tuleeko hänestä tuohon erolistaan se seuraava nimi? Kokoomuksen rivit tullenevat vahvistumaan entisestään.
      Olisi mielenkiintoista kuulla vanhojen ah- myönteisten Keskusta-aktivistien mielipiteet tällä hetkellä. Onko ollut parempi ajaa ampumahiihdossa erimieltä olevat aktiiviset ja 2010 luvun hallitsevat ja uusilla ideoilla varustetut ihmiset toisiin puolueisiin, kuin hyväksyä Kontiolahden Keskustassa myös erilainen näkökulma asiaan. Vai siunaavatko hekin Kuuselan tavan toimia ja tuhota puolue.
      Ainakin Karjalaisessa vanharouva Sallinen tuntuu olevan vahingoniloinen Romppasten puoluevaihdosta, hänellehän ampumahiihto on tärkein asia kunnassa, hiihäjä kun on. Tavallaan Kuuselaa vaalii vanhaa perässähiihtäjä kulttuuria. Kuusela vetää, Pölönen, Haukka, Sihvonen ja Kettunen seuraa.

    • lisää siirtoja

      Joku vaan ei pysty käsittämään että muidenkin ajatukset voivat olla yhtä arvokkaita kuin omat. Toppi ei lähde takuulla, Kuuselahan tarvitsee kilven josta hyökkäillä, vai lyödäänkö vetoa?

    • Lehmolainen

      Jokohan Karjalainen alkaa tehdä oikeaa poliittisen toimittajan työtä ja kaivella hieman myös tätä tunkiota ja sen syitä.

      Vai jatkuuko maakuntalehden pyhänä pitämä linja, joka yksipuolisesti kertoo "sensuroitua positiivista uutislinjaa" ampumahiihdosta niin kuin yhden totuuden maassa Pohjois-Koreassa?
      Ja maakuntaliitto peesaa perässä, keskustalainen organisaatio kun on.

      Nyt alkaa kuitenkin näkyä selvästi ettei ole olemassa vain yhtä totuutta?

      • Ei turhaan äänestäny

        Aivan oikein kirjoitit tuossa edellä.

        Jos sitten Kuusela vielä asettuu uudeksi kunnanjohtajaksi, sekä tulee vielä muutama loikkaus keskustasta, niin huh! huh! ompa myllerrys.


      • luoja varjele
        Ei turhaan äänestäny kirjoitti:

        Aivan oikein kirjoitit tuossa edellä.

        Jos sitten Kuusela vielä asettuu uudeksi kunnanjohtajaksi, sekä tulee vielä muutama loikkaus keskustasta, niin huh! huh! ompa myllerrys.

        Ei kait nyt maanviljelijästä kunnanjohtajaksi ole kun ei omaa porukkaansakaan osaa johtaa...


    • voi voi

      Yle pohjois-karjalassa Kuusela itkee miten äänet ovat menneet hukkaan. Katsoisi peiliin miksi valtuutetut läksivät. Olisikohan johtamistavoissa korjaamista? En usko tällä istumalla että kokoomukseen menneet muuttuisivat mitenkään. Ei puolueen tule johtaa valtuutettuja vaan kuntalaisten jotka ovat heidät äänestäneet päättämään.

    • toivotaan1

      Tuskin Kuusela on äänestäjistä todella huolissaan, eiköhän se kolahda itsetuntoon kun joku uskaltaa vastustaa. Tuskin on laskenut tätä mahdollisuutta tehdessään luottamuspaikkalistoja. Onkohan tullut hykerreltyä nyt näytetään....Onneksi älysivät lähteä! Nyt ei muuta kuin sos.demit ottavat valtuuston puheenjohtajan paikan kirsikaksi leivoksen päälle...

    • ???

      Jos äänestäjiä olisi haluttu kuunnella niin eiköhän toiseksi eniten ääniä saanut olisi tullut valituksi esim. kunnanhallitukseen? Kuuselahan voisi tähän vastata, varmasti lukee....

    • tasapuolista

      Katsokaapas yle pohjois-karjalan sivuilta. Myös Anne Romppanen on saanut äänensä kuuluviin...

    • woi woi

      Tytär Minna Kuusela (35 ääntä) saa Anne ja Johanna Romppasen paikat.

    • talkoita

      Voi, Voi, Voi! Pidin Mika Kuuselaa aikoinaan ihan päätään ajatteluun käyttävänä ihmisenä. Olen näköjään erehtynyt. Miten on mahdollista että Kontiolahden kunnanvaltuuston puheenjohtaja voi ajaa tämmöistä yritystä kuin Ah-stadionille tulevat kisat, olivat ne millaisia tahansa, kuin käärmettä piippuun, välittämättä siitä kuinka kunnan tuottamien palvelujen käy. Näitten jo pidettyjen kisojen jälkeen ei Kontiolahden kunnan kukkarossa ole näkynyt senttiäkään niistä kertynyttä tuloa.Ainoa hyväpuoli koko prosessissa on että päätään ajatteluun käyttävät valtuustoon valitut ihmiset häipyvät Kepusta. Sinne jää vain nämä isänmnät jotka komentava toisiaan niin kauan kuin komennetteavia riittää.

      • 4523454

        Ai, miten mahdollista? Onhan se kun omistaa majoitustilaa jonka ainoat asiakkaat ovat pyssyhiihtäjiä. Ai, jäävikö? Ehei sellaista sanaa tunneta kontiolahden valtuustossa!


      • tyttö kulta
        4523454 kirjoitti:

        Ai, miten mahdollista? Onhan se kun omistaa majoitustilaa jonka ainoat asiakkaat ovat pyssyhiihtäjiä. Ai, jäävikö? Ehei sellaista sanaa tunneta kontiolahden valtuustossa!

        Tämän aamun Karjalaisessa Eila Arveli kehuu kuinka demokratia toimii Kontiolahden kepussa. Muutama huomio. Demokratiahan tarkoittaa kansanvaltaa, siis niitten ihmisten, jotka ovat kunnallisvaaleissa äänestäneet ja tahtonsa ilmaisseet, heidän mielipiteensä kunnioittamista. Kun näitä vaalin tuloksia ruvetaan puoluekentässä muuttamaan niiksi luottamuspaikoiksi joihin puolue saamallaan äänimäärällä on oikeutettu, alkaakin puoluekoneiston juntta pyörimään. Kontiolahdella tämä näyttää ainakin keskustan kohdalla merkitsevän sitä että jos et ehdottomasti ole sillä kannalla että Kontiolahden kunnan on veroina keräämistään varoista tai velkaa ottamalla, täytettävä kaikki Esa Haapalan määrittelemät ah-keskuksen tarpeet, on sinun ihan turha yrittää jatkaa poliittista toimintaasi keskustan riveissä ja edes yrittää lunastaa niitä lupauksia joita ennen vaaleja on tullut äänestäjille annetuksi.


      • Sipulisari4
        tyttö kulta kirjoitti:

        Tämän aamun Karjalaisessa Eila Arveli kehuu kuinka demokratia toimii Kontiolahden kepussa. Muutama huomio. Demokratiahan tarkoittaa kansanvaltaa, siis niitten ihmisten, jotka ovat kunnallisvaaleissa äänestäneet ja tahtonsa ilmaisseet, heidän mielipiteensä kunnioittamista. Kun näitä vaalin tuloksia ruvetaan puoluekentässä muuttamaan niiksi luottamuspaikoiksi joihin puolue saamallaan äänimäärällä on oikeutettu, alkaakin puoluekoneiston juntta pyörimään. Kontiolahdella tämä näyttää ainakin keskustan kohdalla merkitsevän sitä että jos et ehdottomasti ole sillä kannalla että Kontiolahden kunnan on veroina keräämistään varoista tai velkaa ottamalla, täytettävä kaikki Esa Haapalan määrittelemät ah-keskuksen tarpeet, on sinun ihan turha yrittää jatkaa poliittista toimintaasi keskustan riveissä ja edes yrittää lunastaa niitä lupauksia joita ennen vaaleja on tullut äänestäjille annetuksi.

        Sujuvasti Härveli oli unohtanut myös tärkeitä pykäliä luottamustoimen saamiseksi kuten esim. järjestötyössä aktiivisuus, vaalien alla toimiminen...
        Hänkin tuli valmiille pöydälle syömään, eikä ole toiminut kunnallisjärjestössä lainkaan melkein 4- vuoteen


    • p****apuhetta

      Yhtä sujuvasti myös J. Romppasen työn kautta tulevan jääviyden molemmissa paikoissa joka oli kuulemma tuotu esille kokouksessakin ennen jakoa.

      • yio55

        Molemmille Romppasille on tarjottu paikkoja joissa he ovat jäävejä. Pääsi kuuselajoukko huutamaan etteivät ottaneet vastaan!


      • Lehmolainen
        yio55 kirjoitti:

        Molemmille Romppasille on tarjottu paikkoja joissa he ovat jäävejä. Pääsi kuuselajoukko huutamaan etteivät ottaneet vastaan!

        Ja Kuusela ja Härvelihän eivät ylipäänsä ymmärrä mitä jääviys tarkoittaa ja siksi ovat niin ihmeissään.
        He kun jollain ilveellä eivät omasta mielestään ole jäävejä äänestäessään AH-rahoituksesta vaikka saavat sieltä suoraa liiketoiminnalista tuloa?


      • Kysymys
        yio55 kirjoitti:

        Molemmille Romppasille on tarjottu paikkoja joissa he ovat jäävejä. Pääsi kuuselajoukko huutamaan etteivät ottaneet vastaan!

        Missä ovat jäävejä?


    • talkoilla

      Jääviys, mitä se on? Kuka nyt ei puolustaisi omia etujaan, oli se kuinka yleisen edun vastaista tahansa. Otetetaan esimerkki. Kymmenen suurituloisinta suomalaista hankkii n.19 miljoonaa euroa vuodesa yhteensä. Siis keskiarvona 1.9 miljoonaa per nuppi. Eli 158000 euroa per kuukausi, eli 5288 euroa vuorokausi, ympäri vuoden, kaikkina vuorokausina. Jos joku kuvittelee että nämä ihmiset ovat jotenkin jäävejä kun he itse tai heidän lobbarinsa tekevät itsensä tykö, meidän parin tonnin kuukausipalkalla, päättäjiksi äänestämiemme kunnanvaltuutettujen tai kansanedustajien, luokse heiluttamaan häntäänsä kulloisenkin tämän supereliitin edun vuoksi, on tämä kuvittelia varmasti väärässä. Ei tältä kärkikymmeniköltä liikene senttiäkään tähän paljon mainostettuun Niinistön palkka-aleen. Heidän ,mielestään palkka-ale tarkoittaa vain meitä jotka jotenkin kitkuttelemme, monet palkka-alet käyneillä palkoillamme eteenpäin. Mitä näiltä veikoilta on odotettavissa, on yt neuvottelut.

    • sinäkö se oot

      Taitaa itse pää... Mika siellä kirjuutella, omista eduistaan..:)

      • talkoilla

        Eipä ollut.


    • kägönen

      Voisi Karjalainen selvittää muidenkin loikkareiden osalta mitä on tapahtunut. Edellisen kauden aikana loikkasi monia muitakin,sekä kepulta että demareilta.

    • Jan Pierre

      Kusela ja Härveli, kunnan asiat tärveli.
      Lisää loikkauksia tulossa, Kontiolahden kepussa ei urheilu unohdu, nyt mennään kolmiloikkaa.
      Ettei vaan päätyisi maalilaukkaan moinen hevostelu.

    • jopas jotakin

      Nyt hirvittää, kepussa ei ollut niin suuria saapaita että olisi voinut ottaa Arvelin tiedotteen mukaisen erittäin tärkeän koulutus-ja mikä lie- lautakunnan puheenjohtajuuden. Tärkeään paikkaan on valittu ihan ulkopuolelta henkilö joka ei ollut edes ehdokkaana. Se niistä kriteereistä joita Arveli hehkutti. Se hirvittää jos kepusta lähtikin kaikki taito pois ettei edes yhtä paikka saa täytettyä valtuutetulla tai edes ehdokkaana olleella. Hallintosäännössähän rajataan mm. tekninen ltk, ettei sinne voi nimetä henkilöä joka ei ole ollut ehdokkaana.
      Taisi Kuuselaa pelotta, että Käyhkö tulee ko. ltk:n.
      Tuollaisella valinnalla Arvelin höpötykset voi laittaa omaan arvoonsa.

      • viimeksi parhaiten

        Osaisikohan joku linkittää sen Guselan laulun tänne, voisi kuunnella. Siis sen missä vesku nauraa...


    • Jan Pierre
    • kesk kesk kok

      Voisiko avoin, läpinäkyvä ja demokraattisesti toimiva Kontiolahden Keskusta kertoa miksi teille AH-stadionin ja - kisojen rahoituksesta päättäminen (lue jatkaminen) on teille tärkeämpää kuin koulutusltk:n asiat tai muut kunnan peruspalvelut.

      Tehän halusitte juuri pitää kaikki ne luottamuspaikat pois Romppasilta joissa voisi asiaan vaikuttaa koska he ovat esittäneet oikeutettua ritiikkiä nykyiseen rahanjakoon.

      Turha on Topin tai Arvelin vastailla vaan olisi syytä koko sopan keittäneen pääpomon eli Kuuselan alkaa ottamaan vastuuta julkisuudessa tekemisistään, eikä piilotella niinkuin akat muitten selän takana.

    • näin muuallakin

      Lukekaapa karjalaisesta miten Juuassa. Siellä valtuutettu ei jaksanut vaan luovutti. Muutoin ihan vastaavaa kuin Kontiolahdella.
      Montakohan jäsentä on eronnut keskustasta viime viikkoina Kontiolahdella. Itse tiedän useita, mistähän saisi tilastot?

    • kesk kesk kok

      Kannattais omatoimisesti Keskustan potkia vain tuo Kuusela pois niin saisivat nopeasti enemmistön takaisin.
      Taitaa olla ollut arvaamattoman arvokas poliitikko puolueelle, josta tulee nyt arvaamattoman kallis.

      Samalla pelottelujohtamisella toimii tekninen johtajakin ja kaikki hiljaa tekee mitä sanotaan kunnes kupla puhkeaa...?

    • tökitään apuna

      Toivotaan, että puhkaisijoilla riittää jaksamista, olisi harmi jos nyt ei mitään uudistusta tule

      • jemenintervattu

        Kontiolahdessa on mustalais verta, kun poikkoilevat suuntaan ja toiseen hidastakaa hiukan..


    • Minne ovat

      hävinneet Selkien kovat keskustalaisten jälkeläiset ?

    • pois, pois

      Olikos Niemi Selkieltä. Hänethän savustettiin ulos jo monta vuotta sitten...

    • jospa riittää

      Olipa tiedotusvastaava Arveli kirjoittanut Pohjois-Karjalan radion sivuille ettei Kepun nykyisistä valtuutetuista eikä ehdolla olleista olisi ollut vetämään koulutus- ja mikälie lautakuntaa. Paikkaan valittu olisi kyllä saanut paljon ääniä jos vaan olisi ehdolle ruvennut. Näin kepussa kontiolahdella. Mutta silti, Kuuselan tytär sai kolme luottamuspaikkaa 35 äänellä. Näin kepussa kontiolahdella. Kaikki neljä ah-aloitteeseen nimensä laittaneet ovat ulkona kepusta. Näin toimii kepu Kontiolahdella. Arveli tekee soppaa ah-stadionin tiloissa pitopalveluyrityksensä piikkiin eikä ole jäävi rahoja ko. kohteeseen myöntäessään, näin kepu. Kuuselalla on majoitusvuokrausta, tulleeko osa majoittujista ah:n kautta, ei ole jäävi mihinkään, näin..Vieläkö lisää?

    • Ieva-Kaisa

      Miss Ampumahiihto (Eila A...) hämmentää ampumahiihtoa suurella kauhallaan. Joskus todella ihmetyttää ihan oikeasti, miten kunnan rahoja ollaan vuodesta vuoteen valmiit hävittämään moiseen systeemiin. Miikä ja missä on niksahtanut?

    • beemarix

      Loikkais ny demareihinkin joku keskustalaisista,koska kokoomuksessa voi tulla vielä tukalat paikat,suorastaan tuliset,veikkailempa vain.

    • Ieva-Kaisa

      Ampumahiihdossa pyörii mikä missäkin tehtävässä Haapala-niminen kaveri. Ainakin neljä Haapalaa olen bongannut.
      Kuuntaan taitaa tulla useampia Kuuseloita.

      Taitaa tulla ampumahiihdosta sukuyritys Miss Ampumahiihdolla vahvistettuna.

    • ei omaa rahaa

      Niin, sukuyritys jossa maksajana kunta. Kuten Haapalan seudun kehittämisessä.

    • miss ampumahiihtoko?

      Alla oleva kopioitu yle p-k:n sivuilta. Eipä siis ollut kepussa päteviä, ei valtuutettuja eikä ehdokkaita, mikä on kepun tämän hetken päättäjien taso? :)

      Varmasti kaikki olisivat saaneet paljon ääniä jos vain olisivat ehdokkaksi lähteneet. Jospa äänet olisivat menneetkin dikt. kuuselalta

      koululaisen äiti 10.1. Eipä kuule kuka tahansa pysty tuollaista lautakuntaa johtamaan!!! Otin tänään selville kuka on tuleva puheenjohtaja. Satu Seppäläinen. Kahden kauden kokenut valtuutettu ja nuori, peruskouluikäisten lasten äiti. Satu oli 4 vuotta perusturvalautakunnan puheenjohtaja ja 4 vuotta kunnnanhallituksessa. Olisi silti varmasti Keskustan paras henkilö ko lautakunnan puheenjohtajaksi, vaikka Romppanen olisi puolueessa jatkanutkin. Satu olisi varmasti paljon ääniä saanut, jos hän olisi ehdokkaaksi vielä voinut ryhtyä ja Anne vähemmän.

    • tosi on

      Onpa miss ampumahiihto olettanut paljon. Surkea on taso valtuutetuissa tosiaan jos ei löydy kuin ulkopuolinen hoitaja. Kuuselan tyttö kyllä käy kolmeen paikkaan 35 äänellä...:)

    • kelmikojootti

      Eipä taida lapsi pystyä valitsemaan isäänsä ja tässä tapauksessa ei edes voi jättäytyä pois annetuista toimista, muuten isäukko suuttuu ja siitähän sitten huutoa riittääisi niin että Paihola raikuisi! Sääli lasta!

      • Vekka

        Antakaas nyt tytön näyttää mihin pystyy ennenkun alatte arvostelemaan ... Tiiä vaikka yllättyisitte... :)


      • Kesk Kesk Kok
        Vekka kirjoitti:

        Antakaas nyt tytön näyttää mihin pystyy ennenkun alatte arvostelemaan ... Tiiä vaikka yllättyisitte... :)

        Miksi pitäisi antaa mahdollisuus kun ei annettu vaaleilla ja suurilla äänimäärillä valituille henkilöillekään?

        Ihmeellinen logiikka siellä Kontiolahden kepun paikallisryhmässä, te ilmeisesti päätätte milloin äänestäjät ova oikeassa jamilloin väärässä?


    • ääliöitä onko heitä

      Eikun paranee, nyt tehdään työnantajille ilmoituksia, että politiikkaa on puhuttu työaikana. Voi tätä alasvajoamisen astetta. Kun ei saada mistään kiristämisen aihetta ruvetaan keksimään aiheita. Lapsellista touhua, voisipa luonnehtia tuollaista henkilöä vaikka paskahousuksi.

      • kesk kesk kok

        Avaapa hieman enemmän tuota kommenttiasi kun kaikki ei ole ihan niin sisäpiirissä?
        Ja toisaalta olisi mielenkiintoista kuulla tarkemmin koska juttu kuulostaa niin tutulta toiminnalta, liittyen Kontiolahden keskustan ryhmän muutamaan johtavaan jäseneen ja siihen kalleellaan olevien kunnan virkamiesten puuhailuihin.
        Nimimerkillä kokemusta on.


      • r istus er kele

        Tuollaisten juoruakkojen ja ukkojen nimet tänne jotka sitä harrastaa. Käydään sitten paikan päällä kysymässä heiltä asioiden perään! Jos oikein arvaan henkilöt niin onhan heillä tappelukokemusta ex- kunnanjohtajankin kanssa...


      • nähty on
        r istus er kele kirjoitti:

        Tuollaisten juoruakkojen ja ukkojen nimet tänne jotka sitä harrastaa. Käydään sitten paikan päällä kysymässä heiltä asioiden perään! Jos oikein arvaan henkilöt niin onhan heillä tappelukokemusta ex- kunnanjohtajankin kanssa...

        Tuskinpa nimiä tarvitsee edes arvailla, eiköhän ne ole olleet pinnalla koko ajan. Tämän päivän pielisjokiseudussa on asiaa..Mutta kyllä täytyy ihmetellä jos joku voi ilmoitella toisen työnantajalle jotain tuollaista. Kyllä ihmisen henkinen taso on aika alhaalla.


    • Googlettelija

      Kyllä pitää ihmisen olla heikko, jos tuntee olonsa uhatuksi toisinajattelijoiden takia. Raukka, jos pitää iskeä henkilökohtaisiin asioihin kun poliittisista ei uskalla enää keskustella häviämisen pelossa(ko).

      Hienoa että äänikuningattaren rohkeus riittää tuoda näitä raukkamaisuuden osoituksia julkiseksi! Kyllä etsivä löytää.

      • talkoilla

        Tämän aamun Karjalaisess kontiolahtelaiset keskustanuoret vannoivat kuinka ihanaa on olla Keskustapuolueen jäsen Kontiolahdella. Epäilemättä. Mutta hyvät nuoret, teillä on pää jota voi käyttää myöskin ajatteluun.Toivottavasti. Lukekaapas Alkionne,. Palatataan sitten keskusteluun siitä miten ihanaa on tukkia toisinajattelian suu, siitähän teillä kepulaisilla on paljon näyttöä jo ammoisilta Kekkosen ajoilta.


      • 32414531
        talkoilla kirjoitti:

        Tämän aamun Karjalaisess kontiolahtelaiset keskustanuoret vannoivat kuinka ihanaa on olla Keskustapuolueen jäsen Kontiolahdella. Epäilemättä. Mutta hyvät nuoret, teillä on pää jota voi käyttää myöskin ajatteluun.Toivottavasti. Lukekaapas Alkionne,. Palatataan sitten keskusteluun siitä miten ihanaa on tukkia toisinajattelian suu, siitähän teillä kepulaisilla on paljon näyttöä jo ammoisilta Kekkosen ajoilta.

        Vielä se nuortenkin silmät avautuvat kun pitäisi olla mr kuuselan mielipidettä vastaan. Siinä alkaa puheimet soida, niin kotona kuin työnantajalla. Ja selän takana teistä tullaan sitten puhumaan senkin edestä. Sanovat sitä keskustalaiseksi politiikaksi...


    • on selvä

      Niin nythän on todistettu Karjalaisessa että kontiolahden kepussa on hyvä lämmin henki. Onko selvä, ONKO SELVÄ!

    • googlettelin minäkin

      Kuningattaren kotisivuille on jälleen ilmestynyt mielenkiintoista luettavaa siitä, mitä kulisseissa tapahtuu! Jään odottelemaan mitä tuleman pitää ja milloin tulee julkiseen tietoon kuka tai ketkä kaivavat itselleen poliittista kuoppaa.....

      Mielenkiintoiseksi menee!

    • vitsi, vitsi

      Mikä on vessapaperi Paiholaksi? No, perseennuolija tietenkin..:)

    • laskuvirhekö?

      Kuuselan kosiskeluista huolimatta on SDP kasvattanut valtuuttettujaan yhdellä. 11-9-8-5-2. Arvatkaa itse kuka on kyseessä. Toivotaan, että valtuuston puheenjohtajaksi on halukkaita muualtakin kuin kepusta...

      • talkoilla

        Demareita ja Kepua ei Kontiolahdella erota muut kuin kuolema ja poliisi. Kun Höytiäsen rannalla huutaa demari niin vasrannalla huutaa kepulainen, eikä niitä erota toisistaan mikään.


    • 76v mummo hiljanen.

      Älä hyvä tyttö mene isäsi määräyksin,kyllä sinä parempia töitä saat,kun pienen kylän juoru,ukot-ja ämmä,kunb kiertää kylillä mesomassa.Hei sinulla elämä edessä,nauti siitä.

    • nuoleskellaan

      Hyvä veli pelasti Kuuselan paikkajaon. Ei muutu mikään Kontiolahdella niin kauan kuin nämä muutamat papparaiset ovat päättämässä asoistamme.

      • uusi tilanne

        Kyllä kokoomuksen tulee vaatia paikkajakoa uudelleen tarkasteltavaksi, koska ovat miltei tasossa keskustan kanssa valtuutettujen määrässä. PS ja osa demareista varmaan kannattavat toimimista tällä tavoin.


      • Kokkariko
        uusi tilanne kirjoitti:

        Kyllä kokoomuksen tulee vaatia paikkajakoa uudelleen tarkasteltavaksi, koska ovat miltei tasossa keskustan kanssa valtuutettujen määrässä. PS ja osa demareista varmaan kannattavat toimimista tällä tavoin.

        Valitettavasti näyttää historia siltä, että Sihvonenkin kuuluu tähän Kuusela-Haukka ketjuun hyvin tiiviisti eli en jaksa uskoa, että Kokoomus vaatisi uutta paikkajakoa.
        Saattavat Romppasetkin pettyä taas?

        Toivon todella että Kokoomus ryhdistyisi ja näin tekisi mutta, mutta...ei taida kantti riittää, kun loppujen lopuksihan näillä vanhoilla poliitikoilla on huoli vain siitä, että saadaan AH-rahoitusjatkumaan häiriöittä. Se on vaan meidän kunnassa kaikkein tärkein asia...yli muiden... siis näille vanhoille politrukeille.
        Luulevat olevansa huippupoliitikkoja kun kantavat rahaa huippu-urheilulle...?

        Veikkaan ettei mikään muutu paikkajaossa.


      • voi vain arvailla
        Kokkariko kirjoitti:

        Valitettavasti näyttää historia siltä, että Sihvonenkin kuuluu tähän Kuusela-Haukka ketjuun hyvin tiiviisti eli en jaksa uskoa, että Kokoomus vaatisi uutta paikkajakoa.
        Saattavat Romppasetkin pettyä taas?

        Toivon todella että Kokoomus ryhdistyisi ja näin tekisi mutta, mutta...ei taida kantti riittää, kun loppujen lopuksihan näillä vanhoilla poliitikoilla on huoli vain siitä, että saadaan AH-rahoitusjatkumaan häiriöittä. Se on vaan meidän kunnassa kaikkein tärkein asia...yli muiden... siis näille vanhoille politrukeille.
        Luulevat olevansa huippupoliitikkoja kun kantavat rahaa huippu-urheilulle...?

        Veikkaan ettei mikään muutu paikkajaossa.

        Noinkohan loikkasivat paikkojen toivossa? Jotenkin on tullut mielikuva ettei niillä paikoilla ollut ihan niin suuri merkitys.


      • talkoilla
        Kokkariko kirjoitti:

        Valitettavasti näyttää historia siltä, että Sihvonenkin kuuluu tähän Kuusela-Haukka ketjuun hyvin tiiviisti eli en jaksa uskoa, että Kokoomus vaatisi uutta paikkajakoa.
        Saattavat Romppasetkin pettyä taas?

        Toivon todella että Kokoomus ryhdistyisi ja näin tekisi mutta, mutta...ei taida kantti riittää, kun loppujen lopuksihan näillä vanhoilla poliitikoilla on huoli vain siitä, että saadaan AH-rahoitusjatkumaan häiriöittä. Se on vaan meidän kunnassa kaikkein tärkein asia...yli muiden... siis näille vanhoille politrukeille.
        Luulevat olevansa huippupoliitikkoja kun kantavat rahaa huippu-urheilulle...?

        Veikkaan ettei mikään muutu paikkajaossa.

        Onko joku ihmetellyt että kuuluuko Sihvonen tai muu kokoomuksen ryhmä ah-kinkereiden vastustajiin? Ei kuulu. Ei kukaan heistä. Ollaan vastustavinaan mutta tehdään samalla kaikki mikä tehtävissä on, jotta kisat , ensinnäkin saadaan Kontiolahdelle, ja että ne viedään läpi, mitä nyt joidenkin annetaan murista vastaan muodon vuoksi. Näinhän ne äänestäjät o n pidetty uskollisina kautta aikojen! Sillä minkä suuruinen lasku siitä kontiolahtelaiselle veronmaksajalle kertyy ei ole väliä. Eihän ne päättäjät joilla o n käsi jokaisena tilipäivänä veronmaksajan taskussa, pysty ymmärtämään miten tiukassa tuotannosta revitty veroeuro on.


      • Pumpumpump
        talkoilla kirjoitti:

        Onko joku ihmetellyt että kuuluuko Sihvonen tai muu kokoomuksen ryhmä ah-kinkereiden vastustajiin? Ei kuulu. Ei kukaan heistä. Ollaan vastustavinaan mutta tehdään samalla kaikki mikä tehtävissä on, jotta kisat , ensinnäkin saadaan Kontiolahdelle, ja että ne viedään läpi, mitä nyt joidenkin annetaan murista vastaan muodon vuoksi. Näinhän ne äänestäjät o n pidetty uskollisina kautta aikojen! Sillä minkä suuruinen lasku siitä kontiolahtelaiselle veronmaksajalle kertyy ei ole väliä. Eihän ne päättäjät joilla o n käsi jokaisena tilipäivänä veronmaksajan taskussa, pysty ymmärtämään miten tiukassa tuotannosta revitty veroeuro on.

        Taitaa sekoomuksen porukasta nykyisin yli puolet olla ah:ta vastaan. Sihvonen on henkeen ja vereen Kuusela-Haukka-Kettunen-Pölönen- akselin kannattaja, muut ovat kriittisempiä.


    • kalliiksi tulee

      Kunnanhallituksen pöytäkirjassa: ah-matkalle nova mestoon 5 henkilöä! Kulut mennevät hankesuunnitelmasta? Samat naamat jotka viime vuonna jo kävivät oppia ottamassa. Kovapäisiä lienevät kun eivät kerralla oppineet. Vieläkö lisää rakennettavaa käydään katsomassa? Raportti tietysti matkan annista tulee kuntalaisten luettavaksi. Ai niin, olihan Nyyssönen tippunut varalähtijäksi, lienee oppinut kerralla :)

      • onko tietoa

        Onko matkaohjelmassa naisten takaa-ajo?


    • Kyllästyttää...

      Se on hieno systeemi tämä lahjusmatkailu meidän kunnassa.
      KontU haluaa rahaa kisoihin kunnalta ja muiltakin, siksi "voitelee" kunnan päättäjiä ja virkamiehiä tasaiseen tahtiin eri tilaisuuksissa ja näillä ulkomaan matkoilla.

      Hienon systeemin tästä tekee se, että KontU maksattaa matkat kuitenkin kunnan kukkarosta ja maakunnan rahoista ei siis omistaan.

      Täällä yrityspuolella joutuu ihan itse maksamaan "voitelutilaisuudet" mutta toisin on veroeurojen käyttäjillä...piiri pieni pyörii...samat naamat hyörii...

      • kääk

        Meillä päin lukiota käyvät nuoret itse maksavat kodin ja koulun välisen matkan..


      • näin on

        No, eikös Kontiolahden yrityspuolella osa saa harjoittaa liiketoimintaansa kunnan piikkiin ja osa ei. Soppaa saa hämmentää ihan ilman omia kuluja, helppo on tarjouskilpailuja voittaa....


    • priorisoidaan

      Majoitustilojen vuokralaisia kaiketi osa porukasta mennee haeskelemaan. Monenkohan miljoonan lisäsaneerausta vaatiikaan stadion tuon keikan jälkeen. Niin ja taitaahan se vuokrasopimuskin stadion alueesta olla avoin. Vai ostetaanko koko maa-alue?

      Laitetaan koululaiset kävelemään, eli leikataan kuljetuksista että saadaan säästöjä. Johan esikoululaiset pääsivät sijaiskärsijöiksi. sitten voidaan myös omaishoitajilta viedä palkkiot pois, hoitaahan ne kuitenkin. Kouluruokailu voisi olla myös maksulluinen mutta ampumahiihdosta ei leikata!

    • Kiukustunut maksaja

      Ketkäs sinne nyt on menossa?
      On se yhtä perkelettä, että samaan aikaan kun kunnan toimia kutistetaan säästösyistä, jotkut tulettelee kunnan piikkiin ympäri maailmaa ja saavat vielä samaan aikaan kunnan palkkaa.
      Nimiä esille niin tietää nämä kusettajat.

    • julkista on

      Kontiolahden kh:n 21.1 pöytäkirjastahan ne löytyvät,

    • Tahtoomukaan2

      Tässähän tämä kopla sitten on:


      Va. kunnanjohtajan ehdotus:
      Kunnanhallitus päättää nimetä edustajansa Nove Meston MM - kilpailuihin kokouksessa.

      Kulut maksetaan kunnanhallituksen menokohdalta.

      Päätös:
      Ehdotus hyväksyttiin. Kunnanhallitus nimesi edustajakseen Mika Kuuselan, Sari Pottosen varalle Leena Nyyssösen, Aulikki Sihvosen varalle Samuli Pykäläisen, Eero Pölösen ja Riitta Himangan.

      • pikku varpunen

        Etä lähtee KontU:sta? Kunnan rahoilla hekin viime kädessä matkailevat.


      • Tehkeetyö
        pikku varpunen kirjoitti:

        Etä lähtee KontU:sta? Kunnan rahoilla hekin viime kädessä matkailevat.

        Vastahan se Esa Haapla vaimonsa kanssa karjalaisessa hehkutti miten kovasti he matkustelevat. Kun herra on kisamatkalla niin rouva hännystelee mukana. kummasti on evp. sotilaalla iso eläke kun aina on rahaa reissata ja ajella isoilla ökymaastureilla. Taitaa olla menot kirjattu sinne talkootyö- piikkiin joka muodostaa menoa Kontulle jonka maksaa Kontiolahden kunta!


    • Väärin menee

      Eli tässä taas piilotukea ah:lle, kunnanhallituksen menokohdasta maksetaan vaikka hankesuunnitelma, se pyhä lehmä josta ei leikata, on olemassa.

    • kuurna

      Vaalit eivt siis muuttaneet käytännössä mitään. Demaritkin vain availevat ovia kohteliaina kepulle-teidän jälkeenne Sir.
      Vanhat, väsyneet ja jo eltaantuneet äijät jollain daamilla vahvistettuna jatkavat entiseen malliin.
      Kokoomus kursailee, mutta pysyy hyvin narussa kuin päiväkodin lapset seuraten Sihvosen johdolla Johtajaa.

      Vaan yksi ei muutu: ampumahiihdon rahoitus. Jos joku kuvittelee että käynnissä oleva miljoonakierros on viimeinen, erehtyy pahoin.
      Mitä enemmän investoidaan, sen suuremmat käyttökulut ja korvausinvestoinnit.
      Myös opintomatkoja on tehtävä.

      Ja naruja vetelee ylimpänä Mr... ja Miss...

      • talkoilla

        Kaikkein metkointa tässä on se että nämä Haukan ja Kuuselan kovasti mainostama ah-kisojen tuomat rahamäärät ovat johtaneet siihen että kunta on tehnyt 11 miljoonan option lisälainen ottamiseksi ja se nyt on sitä paljon pelättyä syömävelkaa. Verotulot ovat pudonneet n1.5 miljoonaa, valtionosuudet n500.000 euroa ja oliko se 500.000 euroa mikä menee sen ah-stadio nin korjauksiin ja uudelleen rakentamiseen tänä vuonna. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa järjellistä menoa ei Kontiolahden kuinnallispoliittisesasa päätöksen teossa ole näkyvissä, siitä nämä paikkajaot pitävät huolen, entise huhaat jatkavat. Saa sitten nähdä mieten käy, kun kuntalaiset läkähtyvät , kunnan velkataakan alle, veroäyrihän jatkaa nouisuaan.


    • huh huh

      Kuusela kyllä vaalikiertueellaan mainosti 6 jopa 7 miljoonan ylijäämää. Taisi numerointoilijalle tulla pilkkuvirhe. Vai liekö promillet menneet sekaisin prosenttien kanssa. 9 miljoonan heitto kehumisessa. Paljonko lie ah:n osuus, montako tuntia kunta pysyisi pystyssä.

      Montako ah-aloitteen allekirjoittanutta on kunnanhallituksessa? Niin, joo, kyy-yllä miehiä ja naisia ainakin näyttäisi tulevan.

      Onneksi liitos joensuuhun on lähellä, loppuu nämä palkkiomatkat ja muu ah-hullutus. Vai odottaako Joensuu 2015:n jolloin Kontiolahti on konkurssikypsä.

    • piilotuki

      Eikös nämä palkkiomatkat kuuluisi maksaa hankesuunnitelmasta eikä kh:n piikistä. Sehän jo on luvattu että 0.69 miljoonaa riittää. Riittäähän se, kun tällaiset kulut maksetaan muilta momenteilta.

      • Hävetkää

        Ensin KH:n kokouksessa myytiin kunnan omistamia osakkeita, tulot KH:n tulospaikalle, sitten lopuksi samalta tulospaikalta maksetaan AH-turisteja.
        EI kunnan kuulu maksaa kenenkään lomamatkoja.
        En muuten ilikiäis lähtee tuolle reissulle, ees nimettömänä.
        HÄVETKÄÄ PERKELEEN SYÖPÄLÄISET


    • älyä...kö

      Tänään olisi ihan mielenkiintoista olla kuuntelemassa valtuustoa. Äänestetäänkö mistään vai ei. Haukka tietysti ei halua kuin kumartaa joka suuntaan, ei raukka muista että toiseen suuntaan samalla pyllistää. Lehterit täyteen...

    • saa nähdä

      Olipa ollut hupaisaa touhua valtuustossa. Saa nähdä millaiset kostotoimet persut saavat osakseen. Taisivat tosin jo saada kun menettivät yhden luottamuspaikan..:)

      • Sopupeliä kiitos

        Sitä saa mitä tilaa, tällä käyttäytymisellä monta asiaa pilaa.
        Eikö Kärnän äänestyttämiset opettaneet että sopimalla ja sovittelemalla saa enemmän aikaan.


    • ääänes

      Pistäkää palstalle, mitä ne siellä päättivät ja minne päin kumarreltiin,mielessä jo muutaman vuoden päästä tulevat uudet vaalit.

    • Sipilä vaihtoon

      Kepulaiset pienenee jokaisella paikkakunnalla. Sipilähän munasi koko kepulien hommat.
      Vaihtoon eläkeläisen ja palkansaajien syöjä Sipilä

    • kepuli mi kepuli

      Eipä hätää kunhan kusela ja puumanainen saavat myytyä kunnalle energiaa välittämättä siitä että hyötyvät suoraan näistä sopimuksista. Vai eikö energiapuun toimitus yhtiölle jonka hallituksesta nämä kaksi lienevät eronneet aiheuta jääviys ongelmaa. No ei kun ollaan hallituksessa jonka toimia ei valvo näköjään kukaan. Kumma kun kepulaiset eivät ole missään jäävejä, ei arveli sopankeitoissaan, kuusela mökkivuokrauksissaan mutta ampumahiihtoon rahaa riittää, lomautetaan kunnan työntekijät säästösyistä.
      Kukahan maksoi murskeet ja hakkeet kisojen aikana ja miltä momentilta, olisi kiva kuulla, ei vaan taida kuulua. Pitkävedonkin voisi järjestää minkä vehkeen puumalainen upottaa höytiäiseen...entiset taitaa olla jo lautalla kuten se pienoinen kaiv ..eikun kahvila :)

      • älyä

        Juuassa älysi änkyrä erota, kontiolahdessa erotetaan vastustajat...


    • No paniic

      Hävettää tunnustaa olevansa kepulainen

    • Pohjolan tuoma

      Minua kyllä enemmän hävettäisi tällä palstalla kirjoittelu!
      Eikö ne asiat voisi sanoa suoraan sille ihmiselle jota koskettaa, jos on halu puhua asiat halki? Täällä ne ei mahda tulla keskustelluksi, vai? Aika yksipuoliselta vaikuttaa :D Ja näinhän niitä vääriä spekulaatioita saadaan liikkeelle ;)

    • Hyvä juttu

      Meppivaaleissa Lehmonaho ja kirkonkylä muuttui keskustalaiseksi!

    • hyiiiiiiii

      Ja äänestämässä kävi 30% väestöstä; nekin oli kaikki kepuleita.

    • kepu pettää

      kepu pettää aina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe