Seikkailijat on unohdettu

Tavallinen eroisä

Oma kontaktipalsta seikkailijoille voisi olla paikallaan. Miksi ihmiset sitten seikkailevat? Nähtävästi siksi, ettei oma luonne tai elämäntilanne sovellu vakisuhteeseen. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.
Itse esimerkiksi olen eronnut lapseni narsistisesta äidistä, joka tekee edelleen kaiken mahdollisen kiusan lapsen avulla. Kukaan nainen ei kestä seuraani siinä vaiheessa, kun stressi iskee voimakkaana äidin tempausten johdosta.
Tapaan kuitenkin lastani runsaasti, joka sekin tuntuu häiritsevän useita naisia. Mutta jos onnistuisinkin luomaan uuden parisuhteen, kovenisivat äidin paukut todennäköisesti ja tapaamiset vaikeutuisivat tai estyisivät kokonaan. Eikä isä saa mitään apua sellaiseen tilanteeseen viranomaisilta. Päinvastoin, äidille annettaisi todennäköisesti yksinhuolto ja autettaisiin muuttamaan jonnekin kauas.
Ihan omaa lastani suojellakseni pysyn siis mieluummin seikkailijana, kunnes tämä tulee teini-ikään. En voi jättää häntä kokonaan häiriintyneen äidin kasvatettavaksi.

2

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Kiitos ideastasi. Pistämme sen mieleen. Treffien kehitystyö tulee olemaan jatkossa jatkuvaa, joten voimme tehdä tällaisia viilauksia huomattavasti helpommin kuin vanhassa palvelussa.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

      • Vanhassa vara paremp

        Eräs jo aikaa sitten käytöstä poistunut "treffisivusto" tarjosi ikään kuin oman osion kaveri/harrastus yms. seuran hakuun, treffiseuran hakuun ja huvittelun hakuun. Yksi nykyisistä sivuistoista taitaa edelleen käyttää valikkoa, josta voi valita miten vakavalla mielellä seuraa hakee.

        Eli ehdottaisinkin hyvin helppoa laajennusta, eli yksi alasvetovalikko lisää, josta voisi valita hakeeko ystäviä/harrastusseuraa, treffiseuraa vaiko hetken huvia. Iloituksen kentät voisivat hieman tuon mukaan vaihdella, mutta toisaalta se vapaatekstikenttä on kuitenkin paras, koska hakutoimintoja ei saada viilatuksi koskaan täysin toimiviksi.

        Ihanteellisin haku olisi sellainen joka jättää hakutuloksista pois esim. minua pidemmät ihmiset, koska tiedän, ettei kukaan nainen ota itseään lyhempää miestä. Tällainen hakumoottori vain vaatisi aikalailla potkua, mutta aika hyvinhän nuo nurinpäin hakevat hakumoottoritkin toimii, eli haetaan omilla tiedoilla ja katsotaan kenen hakutoiveita itse vastaa. Tämä tulos linkataan vain omaan ihannekumppanin hakutulokseen ja saadaan eroteltua omat toiveet, joiden toiveita itse vastaa.

        Mutta noilla harrastusfoorumeilla on tosiaan aika ajoin keskustelua, mistä löytää harrastuskaveria.. samaa tai vastakkaista sukupuolta. Treffipalstoille ne haut eivät oikein sovellu, varsinkin jos on parisuhteessa oleva henkilö ja se kuva olis kuitenkin ihan kiva siinä ilmoituksessa olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      337
      4297
    2. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      81
      2419
    3. Asumistuen leikkaukset alkavat näkyä

      Tamperelaisia häädetään kodeistaan nyt kiihtyvällä tahdilla. Asunnottomuus lisääntyy. https://www.aamulehti.fi/tampere
      Maailman menoa
      284
      2366
    4. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      37
      1708
    5. Emännälle eliksiiriä

      Mitä sitä pitäsi emännällä syötteä, että se joskus laskisi housusa muullonni kuin vessassa ja saonassa käyvessä?
      Suomussalmi
      39
      1685
    6. Raakkujen tappajat

      Hienosti meni. Vajakki motokuski rämpi joessa ja tappoi läjän raakkuja. Toivottavasti joutuu maksamaan jokaisesta korvau
      Suomussalmi
      180
      1620
    7. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1458
    8. Olet kiinnostava

      Haluisin kuulla sinusta kaiken, sinun elämän historiasi. Voisin oikeasti olla vain ystäväkin. Koen, että meillä on jok
      Ikävä
      99
      1426
    9. Tyttö kadoksissa

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010641479.html Silmät auki lukijat.
      Maahanmuutto
      20
      1406
    10. Mies Jos kertoisit jonkun vinkin

      Jonka vain me tiedämme ja tunnistamme, niin tiedän että yhteydenottoni olisi toivottu. Muuten en voi ottaa yhteyttä enää
      Ikävä
      86
      1196
    Aihe