Spiritismi- kokemukseni

evilspirits

Ensinnäkin, pidän tätä hyvin vakavana asiana, jonka vuoksi haluan kunnollisia vastauksia ja keskustelua aiheesta. Turhat kommentit eivät ole tervetulleita!

Päätimme kavereiden kanssa kokeilla spiritismiä ensimmäisen kerran viime perjantaina. Me uskoimme siihen, mutta kuitenkin luulimme, ettei se tulisi toimimaan. Teimme laudan leivinpaperista ohjeiden mukaisesti ja pelasimme normaalilla lasilla. Lausuimme runon, jonka löysin netistä ja sen jälkeen kysyimme onko täällä ketään. Meni jonkin aikaa, ja lasi liikahti nopeasti ''kyllä'' päälle. Meitä oli tällöin pelissä mukana kaksi ihmistä ja kaksi kaveriani seurasi vain vierestä. Säikähdimme tätä tosissaan, ja tiedän varmasti, ettei kumpikaan meistä liikauttanut lasia. Oma reaktioni tähän oli paha, tunsin veren pakenevan kasvoista ja minulla tuli heti kylmä. Kysyimme häneltä kysymyksiä, ja saimme niihin todella selviä vastauksia. Lasi liikkui tällöin nopeaa. Yhden kerran se meni kaikki numerot lävitse 0-9 ja saimme omasta mielestämme numerorivin 14790, mutta nyt useamman pelikerran ja netistä lukemisen jälkeen tajusimme, että henkeä ei pitäisi koskaan päästä käymään numeroita alusta loppuun läpi, sillä hän voi tällöin päästä ns. ''ulos'' laudasta ja valloilleen. Mutta tuota emme tienneet vielä silloin. Kaiken lisäksi emme saaneet lupaa lopettaa peliä, vaikka kysyimme sitä uudelleen muutaman kysymyksen jälkeen. Lopetimme sen silti ja säikähdyksen vuoksi poltimme laudan ja rikoimme lasin. Laudan poltettua katsoimme kavereiden kanssa sen muodostamaa kuviota ja me kaikki näimme siinä pirun pään, 2 sarvea, pitkä pää, silmät ja suu...

Tietenkin innostuimme pelistä ja pelasimme taas seuraavana päivänä lisää. Saimme heti vastauksia ja meitä oli silloin pelaamassa 4. Kyseessä oli sama henki, joka oli ollut meidän kanssamme aikaisemmin edellisenä päivänä. Tämä istunto oli erilainen kuin perjantain, sillä nyt tunsimme kupin liikkeen myös ajatuksissa, kaikki tiesivät mihin se oli matkalla ennenkuin se edes liikkui päämääränsä. Kukaan ei tälläkään kertaa varmasti liikuttanut kuppia. Henki kertoi, että on paha, mutta silloin se ei paljoa koskettanut ja jatkoimme silti peliä.
Taas kerran emme saaneet lupaa lopettaa, mutta teimme sen taas ja lopetimme ilman lupaa..

Seuraavana päivänä pelasimme TAAS, mutta joukkoon tuli myös veljeni, joka halusi tietää, onko se oikeasti totta. Hän sai kokea sen kuitenkin karmeimmalla tavalla. Kyseessä oli taas sama henki, kuin aikaisemmin. Kysyimme tällöin paljon henkilökohtaisia kysymyksiä ja hän vastasi kaikkiin oikein, ne olivat sellaisia, joita muut ringissä eivät edes tienneet. Henki osasi kertoa kaikkien meidän nimet, iät, oman syntymäAIKANI, painot, pituudet ja kysyin erästä minulle lapsuudessa tapahtunutta asiaa, että milloin se tapahtui. Itsekkään en muistanut, minkä ikäinen olin, mutta henki vastasi 8 ja silloin tajusin, että olin juuri sen ikäinen. Kukaan muu ei voinut tietää asiasta. Yhtäkkiä kesken istunnon veljeni alkoi valittaa, että hänellä kutittaa kurkkua ja hän alkoi yskimään naama punaisena. Tarjosimme hänelle vettä, mutta se ei auttanut ollenkaan. Yskiminen paheni niin, että hän juoksi vessaan oksentamaan. Kun se oli ohi, hänellä oli taas ihan normaali olo. Sillä aikaa me kavereiden kanssa pyysimme nopeasti lupaa lopettaa peli ja saimme sen HETI. Poltimme taas kerran laudan, mutta asia jäi häiritsemään ja jostain syystä teimme taas uuden laudan ja aloitimme pelin. Kysyimme aluksi ihan normaaleja kysymyksiä, kunnes kysyimme sen, mitä halusimme eniten tietää. Kysyimme, tekikö hän sen äsköisen tempun veljelleni ja vastaus oli KYLLÄ. Meitä se ei taaskaan paljoa haitannut, kun veljeni tuntui olevan ok asian kanssa, hänen mielestään se oli vain jännittävää. Kysyimme myös, että kadutko tuota äsköistä ja vastaus oli kyllä. Kysyin sen jälkeen, että pidätkö hänestä (veljestäni) ja vastaus oli ei, ja kuin kysyin pidätkö meistä (minä ja kaverini) vastaus oli kyllä. Pelin loppupuolella tämä kääntyi kuitenkin toisinpäin ja hän oli ottanut veljeni puolen. Kun lopetimme pelin, saimme taas luvan lopettaa.

12

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • evilspirits

      JATKOA ÄSKEISELLE


      Huomasimme, että olimme jääneet pahasti koukkuun peliin ja pelasimme sitä taas eilen maanantaina. Kysyimme taas ihan tavallisia asioita, mutta siinä tuli sitten vahingossa kysyttyä muutama turha kysymys, jolloin henki näytti suuttuvan, kun lasi palasi keskelle pentagrammin päälle. Pyysimme silloin anteeksi ja henki antoi. Yhdessä välissä suutahdin omalle ystävälleni istunnon aikana ja huusin ''haluutko turpaan'' ja silloin lasi myös palasi pentagrammin päälle. Näin ei ollut aikasemmin tapahtunut muiden istuntojen aikana, vaikka turhia kommentteja ja kysymyksiä olikin sanottu. Saimme myös tällä kerralla luvan lopettaa.

      Näiden kaikkien istuntojen aikana saimme paljon selville henkilöstä, joka oli tämän takana. Hän sanoi olevansa 67 vuotias kuollessaan, ja kuollut vuonna 1981. Selvitimme myös sen, että hän on ilmeisesti kuollut onnettomuudessa, kun tätä taloa rakennettiin. Tarkistin heti taloni rakennusvuoden ja se oli juurikin 1981. Hän oli mies, muttei suostunut kertaakaan kertomaan nimeään vaan meni aina kirjaimien C, D, N, O päälle. Saimme paljon tietoa, mutta sitä en pysty edes tähän kirjaamaan, sillä sitä on niin paljon. Huomasimme, että hän valehteli useasti tiettyihin kysymyksiin, koska hän vaihtoi vastauksiaan. Ensimmäisellä kahdella kerralla hän kertoi olevansa paha, mutta 2 viimeisimmällä kerralla hän sanoi olevansa hyvä.

      Tajusimme vasta eilen mennä lukemaan enemmän aiheesta englanninkielisistä linkeistä ja tajusimme, miten paljon teimme virheitä istuntojen aikana. Kaikkien lukemiemme perusteella kyseessä on koko ajan ollut paha henki ja saattaa olla, että hän on nyt täällä. Netissä mainittiin, että paha henki yrittää voittaa pelaajat puolelleen mielistelemällä heitä ja saa heidät riippuvaiseksi pelistä ja tunnen, että niin on käynyt. Oli myös maininta siitä, että hän saattaa saada laudan hallintaansa, niin ettei kukaan muu henkimaailman olento pääse enään yhteyteen meidän kanssa, ainoastaan hän. Sen lisäksi, netissä lukee, ettei henki saa koskaan päästä käymään kaikkia aakkosia läpi väärinpäin ja jälkeenpäin huomattuamme, tajusimme hänen yrittäneen sitä useamman kertaa! Kaikilla istuntoihin osallistuneilla on ollut hyvin vaikeaa nukkua näiden takia viime yöt, ja tuntuu niinkuin joku koko ajan tarkkailisi meitä.

      Onko kenelläkään muilla kokemuksia tälläisesta? Ja miten päästä eroon pahasta hengestä, joka on mahdollisesti tullut jäädäkseen? Olen kiinnostunut keskustelmaan aiheesta, jos jollakin teistä olisi oikeita kokemuksia spiritismistä.

      Ja tämä kaikki on totta ja tapahtunut nyt viikon sisällä.

      • Eysurymus

        Riittikö yks rulla leivinpaperia?


    • 15 + 12

      Teitte asiassa yhden ainoan virheen ja se oli se, että ylipäätään ryhdyitte kokeilemaan spiritismiä. Halusitte yhteyden henkiin, ja nyt teillä on mahdollisesti useampiakin pahoja henkiä riesananne.

      Henkien kutsuminen on helppoa, mutta pois häätäminen sitäkin vaikeampaa. Painajaiset ovat mitä tavallisin merkki riivauksesta, ja ennen pitkää ainakin siinä talossa alkaa kummitella, missä spiritismiä pelasitte. Pappi voi käydä siunaamassa asunnon ja se voi auttaa kummitteluun, mutta riivauksesta pääsee eroon vain tulemalla uskoon ja pitämällä uskostaan tiukasti kiinni.

      Koska olette nuoria, teidän kannattanee hakeutua nyt aluksi seurakunnan nuorisotyöntekijän puheille ja katsoa saadaanko asiaa sitä kautta aukeamaan. Pidittepä tästä ehdotuksesta tai ette, usko on todellakin ainut asia, joka voi teitä auttaa.

    • vakavasti varotan

      Lopettakaa tuo sielunvihollisen palvelu. Henkimaailma on totta. Itsekkin harrastin nuorena spiritismiä mutta sitten tulin sukoon ja annoin elämäni Jeesukselle Kristukselle. Olen nyt vapaa saatanan pauloista.
      Puuhastelu pimeyden voimien kassa voi järkyttää psyykeen ikuisesti ja syöstä jopa itsetuhoon.

    • Tyhmyyttä

      Voisin vaikka veikata,että tuosta hengetä ette ihan äkkiä pääsekkään eroon..Vaikka ootte polttanu laudan ja lasit ootte rikkonut joka kerts,on se henki silti teidät saanut pelaamaan sitä peliä aina uudestaan..Se vie teitä kun litran mittaa ja kohta saattaa jotain todella kamalaa sattua.. OIKEASTI,pyytäkää pappi siunaamaan asunto ja teidät..

    • :))

      henget ovat ihmisii jotka ovat menettäny fyysise keho eivätkä oo noussu vielä 5. fyysisee ulottuvuutee. ymmärrys hengillä o samaa tasoo kui ihmisillä jollo jos sietää ihmisii nii voi olla että sietää henkiä.

      5. fyysisessä ulottuvuudessa ei oo henkiä eikä henkimaailmaa joka o ainoastaa alempie fyysiste ulottuvuuksie juttu. 5. fyysisestä ulottuvuudesta ylös päi o ainoastaa sieluja joilla fyysine keho.

      kaikki henget saavat fyysise keho 5. fyysisessä ulottuvuudessa jatkaakseen etee päi fyysisesti. vaikka henget ovat menettäny fyysise keho ovat kaikki henget fyysisessä ulottuvuudessa.

      tällä hetkellä kaikki ovat 4. fyysisessä ulottuvuudessa nii ihmiset joilla fyysine keho ja henget joilla ei oo fyysistä kehoo ja kaikki hitaasti muuntuu 5. fyysiseen ulottuvuutee mikä o fyysine juttu. ymmärrä siis että henget ovat yhtä vakava juttu kui ovat ihmiset ja henkie raakuus o ihmiste luokkaa ja ellet siedä ihmisii nii et siedä henkii.

      • :))

        pappia ei tarvita vaa ihmiste omaa ymmärrystä. samaa hengevetoo täytyy todeta että olotila mikä hengillä o vaatii myös henkie ymmärrystä koska ihmiste oma huomio o mikä tuntuu fyysisenä kipuna koska ihmisillä o omassa huomiossa pelkoo.

        jos ihmiste omassa pelossa ei oo pelkoo nii villieläimet eivät metsässä juokse ihmisii karkuu vaa kävelevät ihmiste luo koska tuntevat myös ihmiste huomio fyysisenä kipuna. vuosii aiemmi itellä oli keho joka myös tunsi ihmiste huomio kipuna koska ihmiste ei oo onnistunu ymmärtää poistaa omaa pelkoo joka omassa huomiossa.


      • :))
        :)) kirjoitti:

        pappia ei tarvita vaa ihmiste omaa ymmärrystä. samaa hengevetoo täytyy todeta että olotila mikä hengillä o vaatii myös henkie ymmärrystä koska ihmiste oma huomio o mikä tuntuu fyysisenä kipuna koska ihmisillä o omassa huomiossa pelkoo.

        jos ihmiste omassa pelossa ei oo pelkoo nii villieläimet eivät metsässä juokse ihmisii karkuu vaa kävelevät ihmiste luo koska tuntevat myös ihmiste huomio fyysisenä kipuna. vuosii aiemmi itellä oli keho joka myös tunsi ihmiste huomio kipuna koska ihmiste ei oo onnistunu ymmärtää poistaa omaa pelkoo joka omassa huomiossa.

        babylonia ja egypti aikoina papit olivat henkilöitä jotka pystyivät jopa palauttaa ihmiste katkenneita raajoja takas vaa ongelma oli että yli 20 000 vuotta taa tuli maapallolle pimeä puoli jonka kontrollivälineenä olivat myös papit joka myös tämä päivä ongelma koska kaikki mikä oli "erikoistunut vaa tiettyy alaa" oli mitä pimeä puole ohjelma käytti ihmiste kontrollina jollo ihmiste oma energia toimi ainoastaa sivusuunnassa. tänä vuonna 2013 tai tarkemmi o vuosi 1 jota vatikaani kalenteri ei kerro ku käytännössä o kontrolli ihmiste fyysise terveyde kustannuksella koska pitää ihmisii 5 - 6 päivää työssä ja 1 - 2 päivää olemattomassa levossa ku käytännössä ihmiste fyysine keho tarvii 2 - 4 päivää lepoo pysyäkseen fyysisesti terveenä.


      • :))
        :)) kirjoitti:

        babylonia ja egypti aikoina papit olivat henkilöitä jotka pystyivät jopa palauttaa ihmiste katkenneita raajoja takas vaa ongelma oli että yli 20 000 vuotta taa tuli maapallolle pimeä puoli jonka kontrollivälineenä olivat myös papit joka myös tämä päivä ongelma koska kaikki mikä oli "erikoistunut vaa tiettyy alaa" oli mitä pimeä puole ohjelma käytti ihmiste kontrollina jollo ihmiste oma energia toimi ainoastaa sivusuunnassa. tänä vuonna 2013 tai tarkemmi o vuosi 1 jota vatikaani kalenteri ei kerro ku käytännössä o kontrolli ihmiste fyysise terveyde kustannuksella koska pitää ihmisii 5 - 6 päivää työssä ja 1 - 2 päivää olemattomassa levossa ku käytännössä ihmiste fyysine keho tarvii 2 - 4 päivää lepoo pysyäkseen fyysisesti terveenä.

        Ephesians 6:12 ESV
        "For we do not wrestle against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the cosmic powers over this present darkness, against the spiritual forces of evil in the heavenly places."

        Egyptian Healing Rods - Rods.Ru
        http://en.rods.ru/index.html

        Discover the Egyptian Healing Rods - Part One
        http://www.youtube.com/watch?v=geXzaz10q1M
        http://www.youtube.com/watch?v=jxzfFrdm-MI

        "The following is from 132-133 in the book “Same Soul, Many Bodies” by Brian Weiss.

        “I’m a priest, a healer, one of a very few employed by the rich and powerful. My healing method involves the use of what we priests call energy rods. When the rods are turned in precisely the right way, they emit healing sound vibrations and light frequencies. Their use is not random. There is a prescribed sequence of light and sound, an intricate order and pattern to how the rods are aimed at portions of the body. The art is secret. It involves energy and light and their accumulation, storage and transfer.”

        “Where do you practice this medicine?” I asked.

        His eyes glittered. “In secret chambers within the healing temples. Only a few priests know of their location. Even those who do menial work in the temples do not know of them so, masterfully are they hidden.”
        “And you are able to work wonders?”
        “Exactly! We have cured many diseases.” He leaned forward. “And we are able to regenerate organs and limbs lost in battle.”"

        The Science behind the Wand
        http://www.youtube.com/watch?v=oubtjjGkwrk

        Crystal Balance using Clear Quartz Points
        http://www.youtube.com/watch?v=nGcoWr4ofSY

        The Impact of Citrine and Selenite on the Human Aura
        https://www.youtube.com/watch?v=HCVftBcAxL8

        SELENITE GRID
        http://www.youtube.com/watch?v=gbBFwQwFTPw

        SELENITE
        http://www.youtube.com/watch?v=O5GAtoDu0sI

        Neodymium magnet in FAT copper pipe
        https://www.youtube.com/watch?v=keMpUaoA3Tg

        Magnalinx Bracelets are Essential
        http://www.youtube.com/watch?v=pQOMS785X58

        Zorra from Hollow Earth, explains the Purification Technique re-edited
        https://www.youtube.com/watch?v=BE8ggmqJiYg

        "Technique for VIBRATION AND FREQUENCY RAISING
        Zorra - Hollow Earth
        December 1 2012
        No Copyright

        1. Press hands together at chest level - as in prayer. Palms together, fingers together. up tight against chest.
        2. Thrust and extend both arms directly forward, palms and fingers still touching.
        3. Keeping heels of hands touching at wrists, open the hands left/right, like a butterfly's wings.
        4. Take a deep breath and energetically force it out in short bursts through the teeth. Take another deep breath; repeat. Etc.
        5. This is an excellent way to raise Vibration and Frequency,
        6. This is Spirit - the Essence of Ascension.

        ~ Zorra"

        "IMPORTANCE OF DIET!
        Zorra
        Throughout the duration of our bi-weekly calls, Zorra has repeatedly reminded us to be aware of what is vibrating within us! What we eat, directly affects our level of vibration; our level of consciousness. Zorra tells us:

        * Eat nothing that is dead! Eat nothing that has a face. These are beings and have souls and consciousness! Yes, a cow has a soul!

        * Eat only live food: fruits, vegetables, nuts, berries, grains. Dairy is all right. Do not eat the yolk of the egg. Check it out by dowsing with a pendulum, or by muscle testing! I did. And now I do not eat the yolk of the egg!

        * Eat those foods that are grown within your own geographical region. Foods from other regions will delivery the negative vibes of the pickers and handlers. Zorra identifies geographical regions by time zones, as shown in our telephone books. We should eat foods grown within our own time zone. Eat organic, or ... from your local Farmers Market! Ask where each product is grown!

        * Plant a garden. Plant an indoor garden (get kits at Wal*Mart). Grow alfalfa sprouts indoors for organic vegetable protein.

        * Drink lots of good water."

        Water has Memory
        http://www.youtube.com/watch?v=ILSyt_Hhbjg

        Water Has Memory - Sadhguru at IIT Madras (Part V)
        http://www.youtube.com/watch?v=6C1p4HUHlfE

        Magnetic Water
        http://www.youtube.com/watch?v=YVL6tfGhr8M

        Water Vortex
        http://www.youtube.com/watch?v=572Y1aX9HKM

        right hand person have energy flow OUT from right hand and IN from left hand. right hand person have energy flow OUT from right leg and IN from left leg.

        Dennis Adams Master Healer
        https://www.youtube.com/watch?v=oMbi26IaRyU

        Eric Pearl - Biology of transformation - The Field
        https://www.youtube.com/watch?v=_VFxKiwKvYA

        *Breathing Techniques* (Yoga, Meditation, Relaxation, Stress, Cancer, Blood Pressure) Kapalbhati
        https://www.youtube.com/watch?v=d6d7_oJGzKQ

        Folic Acid Fallacy: The Best Multi-Vitamin
        http://www.youtube.com/watch?v=-FJvOnNIM-s

        GNLD International:
        * tre-en-en
        * formula IV
        * cruciferous plus
        * wheat germ oil

        http://www.youtube.com/results?search_query=Dr. Robert Cassar

        http://www.youtube.com/user/liferegenerator/videos?view=0

        https://www.facebook.com/pleiades.plejadians?ref=tn_tnmn


    • :))

      poistan omat tekstini internetistä koska joudui kusetukse uhriksi. en jatka millää muotoa.

    • :))

      mainittu kusetus ei aiheuttanu kui ainoastaa mielipaa jollo homma jatkuu....

    • krgu

      hyi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe