Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

sää millainen hurghadassa????

pilkkihaalaritko???

Kuka parhaillaan on tai on just palannut niin kertokaa millainen säätila siellä todella juuri nyt oikeasti on? Ois tarkoitus tulla sinne viikolla 4 ja ois hyvä tietää otanko pilkkihaalarit kapsäkkiini. Tiedän että virallisen säätilan ja ennusteet löytää netistä monesta ositteesta mutta kertokaa itse tarkeneeko uimarannalla ja pitääkö yöllä olla pitkähihaista/lahkeista ja miten veden lämpötila, tarkeneeko uimaan mennä. Paikka mihin menemme on Soma Bay, aika kiva nimi!

16

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isoturbaani

      meitäkin kiinnostaisi kanssa kovasti tietää säästä kun egyptiin viikolla 4 suuntaamme:)

      • Hurghada rules

        Olimme Hurghadassa 1 - 8.1 2013 ja lämmintä oli.
        Päivällä jopa helle, mutta tuuli oli kova. Illalla farkut ja huppari ja sandaalit.
        Vähemmän tuulisena päivänä meressä kokoajan. merivesi n.22 asteista silloin.


    • sipuli9

      Täällä myös suuntana Egypti viikolla neljä, tosin me olemme menossa sharm el sheikiin. Kiinnostaisi kovasti tieto sää oloista sillä mukaamme lähtee myös lapsia.

    • Parvilintu

      Viime vuonna oltiin Hurghadassa viikolla 5. Aamupalalle laitoin aina kevyen neuletakin, mutta pois tullessa sen sai jo riisua. Päivä lyhythihaisessa ja -lahkeisissa. Iho ruskettui ja kärähtikin. Illalla taas käytettiin pitkiä vaatteita ja jokus ihan takkiakin. Uimarannalla oltiin yhtenä päivänä ja siellä tarkeni, mutta tuulista oli. Sermeistä sai vähän rakennella tuulensuojaakin. Hotellin ja vesipuiston ämmitetyssä altaassa tarkeni mainioisti uida ja meressäkin pikaisesti pulahtaa, lämmittämättömät altaat olivat tyhjiltään. Hyvä, kun hotellihuoneen ilmastoinniin sai myös lämmitykselle, yöt oli viileitä ja huoneen kivilattia myös. Tänä vuonna pakkaan mukaan vähän lämpimämmän yöasun ja villasukat kesävaatteiden kaveriksi :)

    • isompiturbis

      onko hurghadaan 24.p meniöitä? finnmatkoilata ?

    • Nautiskelijat

      Ilmat ja vesi ovat kuin meillä Suomessa heinäkuun 16. päivänä. Ainoastaan koskeutta on ilmassa vähemmän.

      Eli erinomaiset leppoisat ilmat.

    • Lomaa odotellessa

      Viime talvena oltiin Hurghadassa juuri tammi-helmikuun vaihteessa. Meillä poika (4 vuotta) on hirmuinen vilukissa ja uima-altaalla paleli kovin kun iho oli märkä. Tuuli käy melkoisen viileänä. Isompi lapsi sitten taas lillui altaassa aamusta pitkälle iltapäivään. Eli kai se riippuu paljon myös ihmisestä, mitä pitää "kylmänä". Viiden jälkeen kun tulee pimeää, niin ilmakin viilenee melkoisesti. Kaupunkikierroksella illalla piti olla ihan kunnon collegehupparit päällä, ettei vilu iskenyt. Eli kevyt takki ja esim farkut/pitkät housut ei ole ollenkaan turhat pakata mukaan. Rannalla käytiin pienmmän kanssa kävelemässä päivällä ja silloin pojalla oli ihan paksu huppari päällä tuulen vuoksi.
      Yhtenä päivänä käytiin snorklausretkellä ja silloin olisi ehdottomasti pitänyt olla pitkähihaista mukana, merellä tuuli kävi niin kovana, että meidän lapset istuivat veneen sisäosissa lämmittelemässä uinnin jälkeen.
      Mutta muuten koko perhe ihastui niin kovin Egyptiin, että kahden kuukauden päästä ollaan taas menossa, tällä kertaa Sharmiin. ;)

    • Toivoin kuumempaa

      Palasimme juuri. Omalla hotellihuoneen terassilla oli ainoa ihanan kuuma paikka. Rannalla kävi hieman viileä tuuli joka teki sen ettei tuntunut hirveen helteiseltä. Kivaa oli kuitenkin ja aurinkoista. Viikossa sai pienen rusketuksenkin. Hotellin uima-allas oli onneksi lämmitetty mutta merivesi oli niin kylmää ettei sinne meistä uskaltanut kukaan mennä uimaan.

    • isoturbaani

      täällä on myös 24p finnmatkojen kautta lähdössä hurghadaan:)ja ihan hyvältähän noi säät kuulostaa

    • pilkkihaalaritko??

      Kiitos kaikille tiedoista, lämpömittari on matkalla mukava. Kyllähän siellä varmaan tarkenee mutta pitkälahkeiset ja hihaiset on otettava mukaan. Hotelli missä oleskelemme on Caribbean Word Resort, onkos siitä kellään kokemuksia? Lähtö 22.1.2013.

    • PYY

      Tiistaina kotiuduttu ja minusta siellä oli aika viileää. Illalla sai todellakin olla pitkähihaiset ja housut ja takkikaan ei olisi ollut liioittelua. Rusketus ei ehtinyt tarttua. Lämpötila 20-25 päivällä, mutta meri vesi oli kyllä lämpöistä :). Meriretkellä olis melkein voinu olla pilkkihaalari, tuuli kun oli ihan karsea.

    • isoturbaani

      samaan hotelliin mekin menossa, (caribbean) kokemuksia olisi todellakin kiva kuulla.

    • sipuli9

      Katsokaahan Forecan 10 pvä:n sää ennuste .... Ihan hyvät lukemat , kyllä tarkenee :) Ei voi muuta kuin odottaa, viiikon päästä menossa :)

    • ViluKizza

      kesäkuussa mennään pariksi viikoksi niin pitäs tareta ;)

    • Makadibayhin

      Näyttää Forecan mukaan viilenevän ensi viikolla ku me ollaan menossa :(

    • _v_

      Onko sielta pain tulossa ketaan tyttoporukkaa? :) Taalla olisi yks joka kaipais hieman seuraa. Eilen taalla oli aamusta alkaen kylma ja tuuli ylty illalla. Nyt pitaisi taas hieman lammeta. Aamulla tarkenee rannalle mutta sit pitaa kylla laittaa pidempaa paitaa paalle. Usein on tarjennut pitkahihasella iltasinkin. Oisin on kylma yleensa jotain 15. Parina yona ollut alle 15.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1223
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe