Diabetes ja Pandemrix-rokote

Pandemrix THL

http://news.gnom.es/pr/vaccines-are-causing-the-epidemics-of-type-1-diabetes-obesity-and-type-2-diabetes-metabolic-syndrome

The paper provides a review of evidence that the vaccines are causing the epidemics of insulin dependent diabetes (type 1 diabetes), obesity and non insulin dependent diabetes (type 2 diabetes). Upon receiving a vaccine some individuals’ immune system becomes hyper active leading to autoimmune destruction of insulin secreting cells.


.

Pandemrix-rokotteen ja diabeteksen yhteyttä tutkitaan (Turun Sanomat 12/9)

Sikainfluenssarokote Pandemrixin mahdollista yhteyttä diabetekseen ja allergiaan selvitetään. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pyytää DIPP-tutkimuksessa olevia lapsia mukaan uuteen tutkimukseen.

Tutkimukseen kutsutaan DIPP-tutkimuksessa olevia lapsia, joista osa on saanut sikainfluenssarokotteen. THL ja DIPP-tutkijat selvittävät, onko tyypin 1 diabetekseen ja allergiaan liittyvien vasta-aineiden muodostumisen ja sikainfluenssarokotteen välillä mahdollista yhteyttä.



http://www.laakarilehti.fi/files/nostot/nosto13_1.pdf

"Eläinkokeet viittaavat siihen, että skvaleeni voi vaikuttaa autoimmuunisairauden kehittymiseen, joskin korkeammilla annoksilla kuin mitä ihmisille annettavissa rokotteissa käytetään (28,29,30)."

"THL:n huomio kohdistuu erityisesti autoimmuunitauteihin kuten juuri nivelreumaan, ykköstyypin diabetekseen, keliakiaan ja MS-tautiin. Ruotsissa on havaittu, että tulehdukselliset suolistosairaudet lisääntyivät rokotusten jälkeen, mutta näiden löydösten merkitystä ei vielä tiedetä."


Lue lisää tästä viestipuusta:
http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1600423/pandemrix_aiheuttaa_narkolepsiaa

8

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottako?

      Itselle tuo rokote annettiin h1n1-epidemian aikaan ja viime kesänä todettiin d1

      • ???

        Siis, oletko lapsi ja kuinka nuori?


      • luottakaa THL:llään
        ??? kirjoitti:

        Siis, oletko lapsi ja kuinka nuori?

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Puska Rokotus turvallinen myös raskaana oleville/1135250351263

        "Tämä on turvallinen rokote. Tätä tukee kaikki mitä tiedämme aiemmista influenssarokotteista."


        http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/thln_ruutu_suomessa_annettava_rokote_turvallinen_1100240.html

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori Petri Ruutu pitää Suomessa annettavaa sikainfluenssarokotetta turvallisena. Ruutu kumoaa samalla Suomessa annettavaa rokotetta vastaan esitetyt arvostelut. "Rokote, jota Suomessa käytetään on turvallinen, monipuolinen osoitusaineisto kertoo siitä", sanoo Ruutu.



        http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/2009103010515656_si.shtml
        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/THL Sikainfluenssarokote turvallinen pienille lapsille/1135250402544

        THL: Sikainfluenssarokote turvallinen pienille lapsille

        Sikainfluenssarokotteen voivat ottaa turvallisesti sekä raskaana olevat että pienet lapset. Näin arvioi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen asiantuntija. Myös perjantaina kokoontuneet Maailman terveysjärjestön asiantuntijat sanovat, että rokotteet H1N1-influenssaa vastaan ovat turvallisia. Jo yksi annos antaa hyvän suojan. (HS/STT 30.10.2009 )

        Puska YLE TV1:n A-studiossa 21.10.2009, kun Pandemrix-rokotukset olivat käynnistymässä seuraavana päivänä:

        "Kaikissa suhteissa tämä näyttäisi olevan täysin turvallinen rokotus. Meillähän vuosikausia pyöri influenssarokotukset, ja se on hyvin, hyvin turvalliseksi todettu."


        http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1746717

        "Puska kehottaa kaikkia suomalaisia ottamaan rokotteen sikainfluenssaa vastaan, ja sanoo, että virheellistä tietoa levittäneet olisi syytä saattaa vastuuseen."


      • tottako?
        ??? kirjoitti:

        Siis, oletko lapsi ja kuinka nuori?

        Olen 14


      • Anonyymi

        Itsellekin todettiin Diabetes 1 sen jälkeen kun tuo rokote oli annettu olin silloin 5v 🤷‍♂️


    • deeeeeeee

      50µg/vrk D-vitamiiniannokset lapsilla vähensivät ykköstyypin diabeteksen riskiä 88 % suomalaisen syntymäkohorttitutkimuksen mukaan 2001.
      http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2801%2906580-1/abstract

      http://www.ajcn.org/cgi/content/full/79/5/717?ck=nck

      Suomessa on n. 40 000 I-tyypin diabeetikkoa. I-tyypin diabetes lisääntyy 4% vuosivauhtia eli keskimäärin 2 lasta päivässä sairastuu I-tyypin diabetekseen.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/diabetes.htm

      Nykysuosituksia suuremmalla D-vitamiinilisällä voidaan turvata entistä paremmin vastasyntyneiden riittävä D-vitamiinin saanti. Jopa 40 µg:n D-vitamiiniannokset ovat vastasyntyneille turvallisia.

      Suomessa on aiemmin suositeltu vastasyntyneille jopa 100 µg:n D-vitamiiniannoksia. Suositeltua annosta on sittemmin pienennetty, minkä perusteena on osittain ollut pelko suuriin annoksiin mahdollisesti liittyvistä haittavaikutuksista. Nykyään D-vitamiinia suositellaan annettavaksi kaikille imeväisille 10 µg vuorokaudessa. Useat asiantuntijat pitävät riittävänä seerumin kalsidiolipitoisuutena arvon 80 nmol/l ylittävää pitoisuutta. Tuore tutkimusnäyttö viittaa siihen, että nykysuositusten mukainen annostus johtaa liian pieneen seerumin kalsidiolipitoisuuteen eikä turvaa riittävää D-vitamiinin saantia.

      Tutkimme terveistä vastasyntyneistä koostuvassa aineistossa eri D-vitamiiniannosten vaikutusta seerumin kalsidiolipitoisuuteen, kalsiumaineenvaihduntaan ja luustoon.
      Tutkimuksessa satunnaistettiin sokkoutetusti 113 vastasyntynyttä saamaan D3-vitamiinia kahden viikon iästä kolmen kuukauden ikään saakka joko 10, 30 tai 40 µg vuorokaudessa. Tavoitteena oli saavuttaa kolmen kuukauden iässä arvon 80 nmol/l ylittävä seerumin kalsidiolipitoisuus ilman haittavaikutuksia.

      D-vitamiinipitoisuuden lähtöarvot määritettiin syntymän jälkeen napaverinäytteestä, eikä pitoisuuksissa havaittu eroja ryhmien välillä. Napaverinäytteessä kalsidiolipitoisuus oli keskimäärin ainoastaan 53 nmol/l, vaikka valtaosa äideistä oli käyttänyt raskauden aikana säännöllisesti D-vitamiinilisää.

      Kolmen kuukauden iässä lasten seerumin kalsidiolipitoisuus oli annoksen mukaan keskimäärin 88, 124 ja 153 nmol/l. Kalsidiolin tavoitepitoisuus seerumissa saavutettiin kaikilla lapsilla, joiden vuorokausiannos oli 30 tai 40 µg ja joiden hoitomyöntyvyys oli hyvä (yli 80 %). D-vitamiinipitoisuudella tai D-vitamiiniannoksella ei havaittu yhteyttä plasman kalsiumpitoisuuteen, seerumin parathormonipitoisuuteen tai virtsan kalsium-kreatiniinisuhteeseen. Seerumin kalsiumpitoisuus oli kaikilla lapsilla normaali.
      Kolmen kuukauden iässä lasten sääriluun ominaisuuksia tutkittiin perifeerisellä kvantitatiivisella tietokonetomografialla (pQCT). Suurten D-vitamiiniannosten havaittiin vaikuttavan suotuisasti luun kasvuun ja lujuuteen.

      Tutkituilla, nykysuositusta suuremmilla D-vitamiiniannoksilla saavutetaan suurempi seerumin kalsidiolipitoisuus ja taataan elimistön riittävä D-vitamiinin saanti. Jopa 40 µg:n vuorokausiannos osoittautui turvalliseksi. Suuremmilla D-vitamiiniannoksilla saattaa olla positiivisia vaikutuksia luuston kehitykseen. Lisätutkimuksia tarvitaan kuitenkin selvittämään suurempien D-vitamiiniannosten pitkäaikaisvaikutuksia.

      Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim 2012;128(19):2030

      ""Puolet uusista tyypin 1 diabetestapauksista voitaisiin ehkäistä nostamalla seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) vähintään 125 nanomooliin litrassa (nmol/l), arvioi uuden tutkimuksen tehnyt Kalifornian yliopiston professori Cedrik F. Garland (joulukuun Diabetologia). Suomalaiset "asiantuntijat" väittävät 50 nmolin/l riittävän kaikille. Suomessa on noin 40 000 tyypin 1 diabeetikkoa ja lisää tulee päivittäin, koska odottavat äidit eivät ota riittävästi D-vitamiinia eivätkä anna sitä tarpeeksi lapsilleen. Peruspalveluministeri ja viranomaiset eivät tunne tai eivät ota vakavasti tieteellisiä tutkimuksia, joiden mukaan lasten ja aikuisten D-vitamiinin tarve on vähintään 100 mikrogrammaa (µg) päivässä.""
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2427

      Vitamin D deficiency linked to type 1 diabetes risk. By comparing serum concentrations, the scientists were able to determine the optimal serum level needed to decrease one’s risk of developing type 1 diabetes. Based on the present research findings, Dr Garland estimates that a vitamin D serum level of 50 ng/ml ( 125 nmol/l) is needed to decrease ones risk.
      http://www.vitamindcouncil.org/vitamin-d-deficiency-linked-to-type-1-diabetes-risk/

      Canadian’s Vitamin D Levels 72% Below 'Natural' Levels, Study Says
      http://www.sfgate.com/business/prweb/article/Canadian-s-Vitamin-D-Levels-72-Below-Natural-4039837.php

    • deeeeeeeeeeeee

      Pitää muistaa että THL on teollisuuden ja lääketehtaitten etujärjestö aivan kuten sydänliitto ja diabetesliitto.

      Kovasti huolehditaan narkolepsiasta, vaikka influenssarokotteet voivat aiheuttaa monia muitakin sivuvaikutuksia.
      http://www.tiede.fi/keskustelut/post1845680.html?sid=6951dab90252d2e27fab3a5086f11ce1#p1845680

      Aftonbladet kertoo, että "salaisen" suomalaisraportin mukaan epäiltäisiin, että Fluarixin ja Pandemrixin sisältämä polysorbaatti 80 (jota käytetään myös jauhonparanteena) liittyisi narkolepsiaan. Pandemrixissä polysorbaatti 80:tä oli 4,86 milligrammaa, Fluarixin määrää ei Suomessa hyväksytyssä valmisteyhteenvedossa kerrota mutta USA:n tiedon mukaan korkeintaan 0,38 milligrammaa.
      http://www.aftonbladet.se/halsa/article15618868.ab

      THL kommentoi?
      http://www.facebook.com/thl.fi/posts/216696791795706?notif_t=share_reply

      "Valtakunnan virallinen uutistoimisto YLE antaa tilaa kansalaisten pelottelulle. THL manaa 1000 kuollutta, jos heitä ei totella ja oteta rokotuksia. Uudet kasvot pelottelivat kansalaisia pääjohtajan sijaan. Kuin aidon totalitarismin periaatteiden mukaan kuvaan oli saatu kunnon viranomaisiin uskovia kansalaisia: ”Pirkko Pirteä” ja ”Pekka Ponteva” julistamaan rokotuksen ilosanomaa. Yhtään kriittistä ääntä ei ollut tietysti otettu mukaan. Tätä sitten kutsutaan journalismiksi.

      Muutama fakta kausirokotuksista. Rokotukset on todettu tehottomiksi terveellä väestöllä. Laajempi analyysi osoittaa, ettei rokotus estä mitään komplikaatioita, joten tämän tiedon mukaan THL valehtelee.

      Muutama vuosi sitten BMJ:ssä julkaistussa artikkelissa todettiin, että flunssalla pelottelu on vain myyntikikka, eikä pelottelu perustu tosiasioihin.

      Tiedetään myös ennestään, että ikääntyneillä ja sairailla rokotus ei toimi huonon immuunivasteen takia. Eli 1000 kuolleen sijaan saadaan epälukuisa määrä nukkuvia ihmisiä, ja ties mitä muuta."
      http://www.anttiheikkila.com/blogi/poo_sanoi_thl/

      Totuus julki lasten terveydentilasta
      http://www.magneettimedia.com/totuus-julki-lasten-terveydentilasta/

      Influenssarokotteiden sivuvaikutuksena on raportoitu keuhkokuumetta VAERS:in tietokantaan:
      http://www.medalerts.org

    • deeeeeeeeeeeeeeeeee

      D-vitamiini torjuu hengitystieinfektioita

      Tukholman Karoliinisen Instituutin Huddingen yliopistoklinikassa testattiin, ehkäiseekö D-vitamiini hengitystieinfektioita. Ja ehkäiseehän se, kertoo mikrobiologian erikoislääkäri Peter Bergman. Hän esitti tutkimuksen tulokset Ruotsin lääkäripäivillä. Aiheesta kirjoittaa Dagens Medicin -lehti.

      Aikaisemmat tutkimukset ovat viitanneet siihen, että D-vitamiinin vähäinen pitoisuus veressä voi altistaa infektioille. Nyt siis Tukholmassa haluttiin tutkia, mikä teho on 100 mikrogramman eli 4000 kansainvälisen yksikön (IU) päivittäisellä nauttimisella. Aineistona oli 140 infektioherkkää henkilöä, joista puolet sai vuoden ajan D-vitamiinia ja puolet lumetta. Järjestely oli kaksoissokko. Toisin sanoen tutkitut itse ja tutkijat eivät tienneet vaikutusjakson aikana ketkä saivat D-vitamiinia ja ketkä lumetta.

      Tulokset osoittivat, että D-vitamiini vähensi vaivoja (besvär). Antibioottien tarve väheni 63 % lumeeseen verrattuna ja sieni-infektioiden riski hengitysteissä pieneni samalla.

      Tulokset tukevat aikaisemmin Suomessa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Japanissa ja muualla tehtyjä tutkimuksia, joiden mukaan D-vitamiini ehkäisee virus- ja bakteeritulehduksia ja nopeuttaa niiden paranemista.
      http://www.dagensmedicin.se/nyheter/vitamin-d-bromsade-luftvagsinfektioner/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe