Merijärvi vielä liitettäneen suur-Haapaveteen!

Ylpeä haapavetinen.

Haapavesi on nousemassa alueemme suurimmaksi kaupungiksi.
Tästä on tehty jo alustavia suunnitelmia, jotka todennäköisesti tullaan vetämään läpi jo ensi vuoden puolella. Olen kuullut, että Haapavedellä on mahdollisuus nousta koko Pohjois-Pohjanmaan helmeksi uutteralla ja pitkäjänteisellä työllä.
Haapavesi on myös ainoista paikkakunnista tällä alueella, jonka talous on erinomaisessa kunnossa.

Itse veikkaan vahvasti, että uuteen tulevaan Haapaveteen tultaneen liittämään
Merijärvi, Oulainen, Kärsämäki, Nivala, ja Ylivieska.
Kuulitte ihan oikein, siis myös Ylivieska. Uuden kunnan nimeksi tulee tietysti Haapavesi ja hallinnollinen keskus tulee eittämättä olemaan Haapaveden nykyinen keskusta, jota onkin viime aikoina kehitetty uutteralla työllä.
Uuden kaupungin nimeksi ei voi tulla Ylivieska, koska Ylivieskan keskusta sijaitsisi tällöin liian sivussa uutta Haapavettä ja toisekseen, onhan mm. Vihdin kunnassakin sivukylä Nummela Vihdin keskustaa suurempi.

On olemassa paljon muitakin kaupunkeja ja kuntia, joissa keskusta on hieman pienempi, kuin kunnanosa tai kylä. Näin on mm. Espoossa. Espoon eittämättä suurimmat kaupunginosat ovat Tapiola ja Leppävaara, mutta keskusta olla sojottaa Espoon keskuksessa. Siis sellainen pieni Haapaveden kaltainen keskusta on Espoollakin.

Merijärviset tulee olemaan onnellisia Haapaveden helmassa. Haapavedellä on hyvä olla ja me teemme Merijärvestäkin osan Pohjanmaan helmeä!

12

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytterölli

      Mistä purkista nappasit aamusella? Eihän siellä Haapavedellä ole muuta kuin turvevoimala ja meijeri. Aika köyhällä varustuksella alueen johtoon. Miten ois jos julistautuisitte itsenäiseksi kuningaskunnaksi? Kai sieltä joku kiho löytyy.

      • 18 9

        Niin toki myös haapavesi voidaan liittää merijärveen! Kuten köyhä oulainenkin. Eläköön suurmerijärvi!


    • hki-10

      sivussa se on helsinki,mutta on meidän pääkaupunkisilti

    • lesta5

      Älköö peljätkö,lestat pellastaa!!

      • 19 11

        Opetele kirjoitamaan hörhö. Mene vaika kouluun hiuka sivistymä. Tule site täne provosoima.


    • Hoopoveellä

      ei oo ensimmäistäkään ylpeilyn aihetta ja talouskin on aivan kuralla, enempi vain sukeltaa kunhan Pohjois-Suomen koulutuskeskuksen koulutustukia peritään takaisin.

    • jsöaIHXÖLKJDFJIL

      hössin jupinaa.

    • kuiskaus4

      Merijärvestä ei tule Pohjanmaan helmeä tekemäläkään koska kuulumme pohjois-pohjanmaahan kuten muutkin alueemme kunnat.Toiseksi emme halua lähteä sille tielle jossa meiltä vietäisiin viimmeisetkin palvelut koska onpahan meidänkin talous kunnossa ja palvelut myös mutta tällä esittämälläsi mallilla olisimme suuri häviäjä jotenka eipä hötkyillä kovasti kun vaalikausikin on yli puolen välin eivätkä saa tärkiämpiäkään asioita ratkottua.Meillä on hyvä yhteistyö Kalajoen kanssa eikä sitä muuksi mielestäni pitäisi muutta. Meillä autot liikkuu mihin milloinkin on tarvetta ja Ylivieska pitää pintansa koska se on sianniltaan jo paikkansa hakenut.Se ihmetyttää että miten ne palvelut paranisivat isossa kaupungissakaan kun nyt jo tökkii pahasti.
      Kuka maksaa sitten kuntayhtumä Kallion hajottamisen koska Nivala ja Sievi ovat varmaankin esittämästäsi ajatusta vastaan kun lasku senkuin kasvaisi.

    • Hoopojenvesi

      Haapavesi on parhaatpäivänsä nähnyt, nyt uhoavat Rantakankaan ja Rytkyn johdolla, tätä saastetta on kaikkien naapurikuntien syytä varoa.

    • Sekellusvene Ranua

      Viinamatin sanoin Haapaveelle tuli puolihullu Pulkkilasta lehkapoika Leskelästä separaattori selässä pierunvoimalla pärisi.
      Oliko mukana Kärsämäen OP:ta hukatut 20 miljoonaa markkaakin?

    • historia1

      omalehmä polittiikka se on sitkeessä.ei voi olla yhteinen lehmä.vaikka se yhteinen lehmä on yhteisillä varoilla hankittu.tässä olotilassa sitä kuntauudistusta on hankala toteuttaa.kun kokonaisvaltainen käsitys ihmisiltä puuttuu.pikkukylien aika on ollut ja mennyt.tehokkuus oikein ymmärrettynä ei ole pahitteeksi.turhan työn teko on hölmöläisten touhua.nykyisellään turhia virkoja on syytä karsia.koska hyödyllistäkin työtä on yllinkyllin.kuntien kokoa kasvattamalla siinä onnistutaan.samat päätökset kykenee pienenpikin hallinto tekemään.jää siten suorittavaan portaaseen lisää liksaa.kuntiahan rahoitetaan verovaroin.vaikka kaikilla olisi omo kunta.rahoitus on kuitenkin oltava kunnossa.vielä kerran tarvitaanko näitä.lautakuntia valtuustoja hallituksia kunnanjohtajia näin paljon.samoin konsultteja ja lehtiö kädessä kävelijöitä.

    • 666'

      merijärvestä tulee raahe

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe