Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mummo tuhoaa mun ja siskon välit...

tietämätön

Mulla ja mun siskolla on sama äiti joka on kuollu. Me asutaa isovanhempien luona mä isän puolen ja se äitin puolen... Mä en oo käyny pitkää aikaa niillä kylässä koska en tykkää mummostani joka on hirveen kiree ihmine ei huumorin tajuu yhtää...
Mä haluisin pitää yhteyttä siskoon viel mut mummo meinaa pistää kaikki välit poikki ja haukkuu isän puolen suvun iha pystyy... Meilä on siskon kaa vielä eri isät ja se ei saa enää nähä ees omaa isäänsä. Mitä mun pitäs tehä? Kannattasko vaa antaa olla ja pistää välit poikki vai vielä sietää sitä ihmistä ja oman sukuni haukkumista??

53

1796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nettiin vain!

      Minkä iäisiä te olette?
      Onko siskolla nettiyhteys?

      Ei nykyisin tarvitse aina nenäkkäin tavata. Voi Facebookissa olla yhteyksissä vaikka joka päivä monta kertaa.

      • mun mummoni muni mam

        toivottavasti sinulla on kännykkä jolla voit pitää yhteyttä siskoon,ja tietsikka.toivottavasti ei ole siskon luokse pitkä matka.mummolle mummon puhelimeen pyydä joku lähettämään viesti.että tyttäret ottaneet yhteyttä mannerheimin lastensuojeluvirastoon että voicat tavat jossan muualla kuin mummon luona kun haukkuu tyttäriä ja sukulaisia.kyllä mummo siitä viisastuu


    • mölyt mahassa

      ei elämä ole pelkää huumoria ja jatkuva hauskuus on rasittavaa.
      Vanha sanonta Talossa talon tavalla.
      sulje vääräleukasi vierailujen ajaksi puhumista on muutakin kuin "huulen heitto".

      • Teeppäs näin

        Laitappas se kiljupöntön kansi pikaisesti kiinni.


    • tietämätön

      okei kiitti mä ite oon 13v ja sisko 14v.. mummu ei päästä siskoo nettii ollenkaa enää eikä se saa puhuu mulle ja puhuu siskolle musta luultavasti kaikkee paskaa...
      en koskaa oo sille mummulle läppää heittäny missää muodossa aina oon ollu tosikko ku siellä oon ollu kylässä, koska kerran sanoin jonku jutun nii siit pidettii hirveet puhuttelut. siellä ollessa pitää miettiä ainaki kymmene kertaa sitä et mitä uskaltaa sanoo ettei se kilahda.. toisaalta ikä on mulla semmone et no nii... en tahdo kestää siinä talossa ku pari tuntii. heti alkaa hirveet puhuttelut jostai asiasta. siskoo se moittii lähes koko ajan ja jos satun puolustaa siskoo nii sit raivotaa mulle...mut en mä pysty olee tekemättä mitää ku sisko suurinpiirtei itkee lattialla ja se vaa haukkuu ja moittii..

      • mek

        Tuon ikäiset päätäävät iotse tpaavatko oikeita vanhempiaa ja siihen ei mummun päätösvalta riitä ja jos ei muut auta niin teeppä mummustä lastensuojeilmoitus niin tulee ryhtiä asioihin että silleen,


      • pappa isoisä

        jos sulla on kännykkä nauhoita mummon jutut ja kävelet sosiaaltyöntekijän juttusille.eikö mummon käkättäjä suu mene soikemmalle


      • eimummo mamma

        Kyllä teidän sijoituksia valvoo lastensuojelu. Ei kun puhumaan sinne.


      • niin minä sanon
        mek kirjoitti:

        Tuon ikäiset päätäävät iotse tpaavatko oikeita vanhempiaa ja siihen ei mummun päätösvalta riitä ja jos ei muut auta niin teeppä mummustä lastensuojeilmoitus niin tulee ryhtiä asioihin että silleen,

        eiks net ole vielä vanhempien vastuulla.aikuisiaon kuunneltava.


      • hyvä idea
        pappa isoisä kirjoitti:

        jos sulla on kännykkä nauhoita mummon jutut ja kävelet sosiaaltyöntekijän juttusille.eikö mummon käkättäjä suu mene soikemmalle

        Kannatetaan!!!


    • sik ko

      Onko siskosi onneton mummonsa luona? Onko mummo kykenemätön olemaan murrosikäisen huoltaja?

      Soita siskollesi ja puhukaa keskenänne. Eihän mummo voi puheluita kieltää eikä valvoa. Lähetä ensin tekstari ja sopikaa soittoaika, jos haluatte jutella ilman mummon valvontaa.

      • Tsemppiä teille!

        Käyhän sisko kouluakin! Tavatkaa koulumatkoilla. Mene sinne koulun lähettyville. Jos siskolla noin kurjaa on, niin pitähän hänelle apua hankkia. Siskon pitää mennä koulun terveydenhoitajan pakeille. Eihän mummo ole tasapainoinen ihminen, jos noin vaikeaksi elämänne tekee.
        Puhu omille aikuisillesi. Pitäähän jonkun kuunnella, jos olet tosissasi.
        Teillä on molemmilla viralliset holhoojat. Missä he ovat?

        Kun ajat tätä asiaanne, malta mielesi. Älä suutu, älä huuda, pysy tyynenä ja selvitä asia järkevillä sanoilla. Älä syyttele ketään, vaan kerro asiat niin kuin ne ovat. Selviävät itsellesikin paremmin, ja sinua kunnellaan.


    • tietämätön

      eli se mummu on siskon virallinen huoltaja mun huoltaja asuu mun naapuris...
      ei oo samat koulu matkat.. nyt ei enää sisko oo puhunu mulle kahtee päivää yhtää mitää. oon kai ite vaa söhliny kaike... kiitti neuvoista!!

      • Tsemppiä teille!

        Kirjoituksistasi sai sen kuvan, että kyseessä olisi vuosikausien eristäminen.
        Kaksi päivää voi olla kenellä tahansa niin kiireistä, ettei kontaktia pidetä.

        Malta mielesi ja ole itse positiivinen. Ja aina voit kysyä: "Olenko minä söhlinyt kaiken? Anna anteeksi, en tahallani!"


    • KALLE KELLO

      Olet kovin nuori, mutta jos olet jo 12 täyttänyt, on päätäntävalta tapaamisilla SINULLA. Jos se muori on noin p***ka, ilmoita sille, että haluat tavata sukulaisiasi ja jos noita vielä urputtaa, ilmoita ottavasti yhteys lastenvalvojaan. Toki sinuna ottaisin ensin yhteyttä lastenvalvojaan ja tarkistaisin ja kyselisin kaikki mahdolliset asiat, ja sitten löisin luun kurkkuun noidalle. Muoripaha ei nyt taida tajuta, että tekee hallaa ja paljon, ilmota sille eukolle samalla, että minkä taakseen jättää sen eestään löytää.. Oletan, että noita on sen verran vanha, että ymmärtää tuon vanhan sanonnan tarkoituksen.

      • sost set/tät

        hanki kaikki sosiaalityöntekijöitten tiedot.mannerheimin lastensuojelu,ja kunnan sosiaalityöntekijöitten yhteystiedot.ota kopiot ja kopiot unohdat pöydälle mummun nähtäviin.josko mummu ei tuosta jo opi kohta soi tuonelan kellot kun maija tulee pihaan ja asiat rullaa kuin vesimylly ilman ulkoista voimaa.


    • Tsemppiä teille!

      Avaaja hoi, mitä tuolla ylhäällä Mummo-omakuvasi vieressä tarkoittaa teksti

      "Write short content here"

      Juttusi on yhtä tyhmä, kuin otsikkosikin. Lisäksi tuo suuremman kuvan sisältävä kakkosivusi on täyttä ******

      -j

      • Tsemppiä teille!31

        Miksi käytit minun nimimerkkiänii tuossa heitossasi? En ole pannut edes merkille koko asiaa.
        Aloittajalle haluaisin sanoa, että vaikka tälle palstalle nyt alkaa tulvia näköjään aivan aiheettomia mielenilmaksia ja hölmöjä ehdotuksia, niin varmasti asia on niin, että sinua ja siskoasi ei voi erottaa toisistanne vain jollakin vanhempien mahtikäskyllä. Olette toistenne perhe, jollei teillä vanhempia ole. Teidän täytyy pitää toisiinne yhteyttä, niin että te voitte olla toistenne tukena aikuisten maailmassakin jonkin vuoden kuluttua.

        Pidä hyvät välit siskoosi. Sen vuoksi on opeteltava olemaan diplomaattinen äkeitten huoltajien kanssa, ettei välit katkea mihinkään suuntaan. Kai voisit keskustella omassa kodissasi siskon tapaamisesta? Pitäähän se järjestää.


      • eytujuhgj

        suomi24 on tehnyt mainoksen tälle ketjulle ja pistänyt tuon mummun kuvan tuonne. Se ei ole aloittajan ajatus. turhat haukut siis.


    • ,,,,,,

      Elämää kokeneena sanon on sellaisia mummoja jotka mustasukkaisuutensa tähden haluavat lasten kärsivän kuten he itsekin. Sitten he piiloutuvat taitavasti tähän arvovaltaansa ja käyttävät vanhoja sanantapoja myös murteellisia ilmaisuja tehostaakseen sitä.
      Vaikka osaisivat hyvin nykysuomea.
      Vaikka kuluisi kuinka pitkä aika, synnintuntoa on hyödytöntä odottaa, toivottavasti osaat pelastaa itsesi ja siskosi, väkivallalle ei tarvitse alistua.

    • muu suku ja lastensu

      Nyt jäitä hattuun. Tottaki sinulla on oikeus ja halu pitää yhteyttä siskoosi. Yhteyshän toimii, jos te viimeksi pari päivää sitten olette jutelleet.
      Jos ette kovin kaukana asu, niin voitte tavata jossain harrastuksissa tai kahvilassa tai nuorisotalolla. Voit kutsua siskosi myös teille. Voitte tavata myös yhteisten tätienne ja enojenne luonna.
      Mielikuvitusta peliin. Lisäksi lähimummosi, isäsi ja muut sukulaisesi voivat auttaa sinua tilanteen käsittelyssä. Jos siskollasi on huonot oltavat, niin on hänen oltava aktiivinen. Koulukuraattorikin osaa ohjata asiassa

      Joku asia on nyt vain lukinnut sinut, et yhtäkkiä ole osannut miettiä, mistä saisit apua. Eikä apu välttämättä ole aina sellaista kuin toivoit tai sitä ei saa niin nopeasti kuin odotit.

      • pappa isoisä

        eiku mummolle kypärä päähän ja hankeen rauhoittumaan,sano sille kääkälle että ole hiljaa kohta tulee maija ja vie sen putkaa.tai ainakin sosiaalivirkailijan luo.jos ei usko näytä sosiaalitädin puhelin numero kun hankit sen.koulun kuraattorille on hyvä ilmoittaa ja koulun sosiaalitädeille.jos ei äänist mummun kurkusta lopu soita poliisit ja tee kantelu mummusta.jos olet 100 prosenttisesti oikeassa.


    • Hullumummi

      ilomta siitä mummustas lastensuojelu järjestöön

    • Vanhat katkerat akat

      ovat todella rasittavia. Ne voi jättää kuolemaan omiin oloihinsa. Joskus ne ovat vielä psykopaatteja. Minäkin tunnen kaksi hullua akkaa.

    • Liisa

      Meneppä nyt ihan ensin puhumaan asiasta kouluterveydenhoitajan kanssa. Jos hän ei ota asiaa riittävän vakavasti, niin soita sitten oman kaupunkisi/kuntasi sosiaalitoimistoon jollekkin lastensuojelun työntekijälle. Numeron löydät netistä. Uskon että asiaanne aletaan selvittämään ihan perusteellisesti. Sinulla on oikeus tavata siskoasi ja siskollasi on oikeus turvalliseen ja tasapainoiseen elinympäristöön, ilman kenenkään haukkumisia ja pahoja puheita sukulaisista. Lastensuojelun väkeä ei tarvitse pelätä, he puuttuvat tilanteeseen sinun ja siskosi parasta ajatellen, teidän nuorten oikeuksia puolustaen. Ja koska olette yli 12 vuotiaita laki määrää, että sinun ja siskosi mielipiteitä on kuunneltava kaikissa teitä koskevissa asioissa.

    • sairasta...

      Ja minua tässä Suomi24:ssa haukutaan tän foorumin keskustelupalstoilla käydessäni "mielisairaaksi",eikä tollasia umpisekopäitä, jotka antaa esimerkiksi kehoituksia "mummojen uuniin tuuppaamisesta"... Kuka v*tun HULLU tän Suomi24:n ylläpidossa nostaa noita SAIRAITA juttuja etusivulle ja millaset kahjot niitä laatii??!

      Tän Suomi24:n jutut eivät ole ihmissilmille nähtävää tekstiä! V*ttuasko p*skapää aloittaja tulit "isovanhempien jutut"- palstalle laatimaan viha-aloituksia eläkeikäisistä, kun sinä et tasan tarkkaan mikään isovanhempikäinen ole!

      Joku hullu tän Suomi24:n ylläpidossa operoi. Ällöttää noi kaikki kuvatkin, mitä tän Suomi24:n etusivulle laitetaan. Tällä Suomi24- foorumilla ei näemmä ole mitään moraalia!

      En halua nähdä tuollaisia tekstejä ja v*ttu keksittyjä tarinoita, joissa ei näemmä ole edes tarkoitus mistään asiallisesti edes yrittää keskustella!

      • KALLE KELLO

        "sairasta.." eipä tuo kirjoituksesi kovin normaalilta hommalta kuullosta.


      • hannu ja kerttu

        Kannattaisi lukea hannu ja kerttukirja ja hommata huumorintajua. Sun omat vihakirjoitukset ovat eivät ole kovinkaan tervettä luettavaa. Jos suuttuu noin paljon keskustelupalstan kirjoituksista ni kannattaa käydä kysymässä lääkitystä.


      • sairasta...
        KALLE KELLO kirjoitti:

        "sairasta.." eipä tuo kirjoituksesi kovin normaalilta hommalta kuullosta.

        No sivullinen ei ole osallinen Suomi24:n asiattomien aloitusten laatimisen kautta. En minä kuulu niihin tyyppeihin, jotka etsii vihakirjoitustensa oheen mainoskuvia tän Suomi24:n etusivulle ja jotka kirjoittelee vihatarinoita tälle tai millekään foorumille - kyllä sen täysipäiselle pitäisi sanoa jo minun tekstini, että en todellakaan symppaa nettihäiriköitä, jotka kirjoittelee häiriityneitä Suomi24:n. Edes isovanhempi-ikäisiä ne ei jätä rauhaan vihakirjoittelulta, näemmä... Ja sulle sanon, että jos vaikka oletkin nörttitaitoja laajalti omaava nettihäirikkkö, niin eipä se sinua oikeuta roikkumaan kuin perstakiainen sua tuntemattoman mun kimpussa nimettömällä tällä Suomi24- foorumilla tai missään vääristelysi kanssa.

        Millä tavalla sinä pelle nimetön nettihäiriköijä minua viatonta yrität sotkea nettiyhteisötoimintaan, kun ainoastaan käyn tällä teidän mulle tuntemattomien Suomi24- keskustelupalstalla satunnaisesti keskustelemassa ja olen ilmaissut, etten haluaisi lukea tekstejä, jotka mun sivisykselle ja ajatukselleni ihmisten kunnioittamisesta ei sovi?


      • sairasta....
        hannu ja kerttu kirjoitti:

        Kannattaisi lukea hannu ja kerttukirja ja hommata huumorintajua. Sun omat vihakirjoitukset ovat eivät ole kovinkaan tervettä luettavaa. Jos suuttuu noin paljon keskustelupalstan kirjoituksista ni kannattaa käydä kysymässä lääkitystä.

        Minä en "hommaa" minulle tuntemattomien tällaisessa nimettömässä kontekstissa mitään "huumorintajua" yhtään sen enempää, kuin mitä minulla on sitä yleensä elämässä - joihin te nettihyypiöt tollasine teksteinenne ette kuulu. Alkeelliseen netti- etikettiin tuntemattomien kesken kuuluu, että viesteillä ei pelotella: sinua varmaan naurattaa se, että minä tässä en tiedä keiden kanssa keskustelen, eli että minulle eivät koskaan tässä Suomi24:a kirjoittajien edes itsestään väittämänsä henkilöt näy, ja etten myöskään itse tyiedä,. onko joku sekopää minutkin "henkilöksi" henkilöinyt tähän vatipäähän Suomi24:n rikollisesti, mutta minua se ei naurata. Minua naurattaa korkeintaan tuntemieni kesken: nimetömällä nettifoorumilla kuin tämä Suomi24, esimerkiksi kehotus "mummojen uuniin tuuppaamisesta" näyttää ainoastaan kehoitukselta väkivaltaan, eikä miltään huumorilta. Kaikkein vähiten huumoria minussa herättäisi, jos tämä p*skasaitti Suomi24 ihan todella on joidenkin sairaiden hallussa, jotka kalastelee vaan ärtyneitä kirjoituksia, tarkoituksessa solvata ihan tavallisia, viattomia saittiin osattomia, ihmisiä...

        Mulla ei ole mitään hävettävää koskaan missään tähän Suomi24:n kirjoitamassani, jos postaukseni kontekstia ts. asiayhteyttä ei mulle ole valehdeltu - tai linkitetty ääliöiden toimesta toisaalle ja minun tietämättömissä oleviin tahoihin solvaustarkoituksissa.


      • KALLE KELLO
        sairasta.... kirjoitti:

        Minä en "hommaa" minulle tuntemattomien tällaisessa nimettömässä kontekstissa mitään "huumorintajua" yhtään sen enempää, kuin mitä minulla on sitä yleensä elämässä - joihin te nettihyypiöt tollasine teksteinenne ette kuulu. Alkeelliseen netti- etikettiin tuntemattomien kesken kuuluu, että viesteillä ei pelotella: sinua varmaan naurattaa se, että minä tässä en tiedä keiden kanssa keskustelen, eli että minulle eivät koskaan tässä Suomi24:a kirjoittajien edes itsestään väittämänsä henkilöt näy, ja etten myöskään itse tyiedä,. onko joku sekopää minutkin "henkilöksi" henkilöinyt tähän vatipäähän Suomi24:n rikollisesti, mutta minua se ei naurata. Minua naurattaa korkeintaan tuntemieni kesken: nimetömällä nettifoorumilla kuin tämä Suomi24, esimerkiksi kehotus "mummojen uuniin tuuppaamisesta" näyttää ainoastaan kehoitukselta väkivaltaan, eikä miltään huumorilta. Kaikkein vähiten huumoria minussa herättäisi, jos tämä p*skasaitti Suomi24 ihan todella on joidenkin sairaiden hallussa, jotka kalastelee vaan ärtyneitä kirjoituksia, tarkoituksessa solvata ihan tavallisia, viattomia saittiin osattomia, ihmisiä...

        Mulla ei ole mitään hävettävää koskaan missään tähän Suomi24:n kirjoitamassani, jos postaukseni kontekstia ts. asiayhteyttä ei mulle ole valehdeltu - tai linkitetty ääliöiden toimesta toisaalle ja minun tietämättömissä oleviin tahoihin solvaustarkoituksissa.

        Mitä hittoa sä täällä roikut ruikuttamassa, sinuna varaisin äkkiä ajan lääkäriin, Sulla ei ole tosiaankaan ole kaikki kotona. Tilaa nyt se aika lääkäriin ja sassiin!! Johan me aletaan olla huolissaan susta.


      • KALLE KELLO

        "En halua nähdä tuollaisia tekstejä ja v*ttu keksittyjä tarinoita, joissa ei näemmä ole edes tarkoitus mistään asiallisesti edes yrittää keskustella"

        MITÄ V*****A SITTEN TÄÄLLÄ ROIKUT??????????????


    • 14+3

      Mielikuvitus on taas äärimmillään. Men hyvä ihminen mielenterveyshuoltoon.

      • vastaus 14+3

        14 3 on mielen vikainen kun tuollaisia sammakoita kirjottaa.et tiedä asiasta mitään ja möliset kuin entinen sonni taudissaan.olen isoisä ja lapsen lapsi joka viikonlopun meillä.ei lapsille haukuta vanhempia vaan kehutaan ja kannustetaan eteen päin.pidä mölisijä mölyt mahassas.


      • sairasta...

        Niin aivan, voisi mennä hoitoon tän Suomi24:n ne jotka tänne laatii keksittyä tarinaa viha-avauksia: ja ajatelkaa, että tuollaiset vielä kuuluvat Suomi24:n ylläpitoon, nuo vihakirjoittelijahäiriköijät, koska jotkuthan nuo mainoskuvat ja johdatustekstit tän Suomi24:n etusivulle aina laatii, että näitä p*skajuttuja aina joutuu erehdyksessä tulla lukemaan, kun etusivulta klikkaa niiden ohessa olevaa linkkiä. Tossakin tän jutun yhteydessä etusivulla on joku irvistelevän vanhan ihmisen kuva kaulimen kanssa ja muutaman lauseen johdatusteksti, jotta lukijalle tulisi kuva, että keskustelun lukeminen muka on ihmissilmille sopivaa sisältöä, mutta kun tähän keskusteluun klikkasin, tossa olikin jonkun hourupään nimetön vihajorinateksti, joka horisee keksittyjä tarinoita teini-slangilla ja aihe ei liity edes alkeellisesti isovanhempi- ikäisten keskustelunkiinnostuksiin, eikä edes nuorempien täysijärkisten.


    • isoisä 57

      jos haluat voit ottaa oman kunnan sosiaaltyöntekijään yhteyttä.että mummo haukkuu ym asiat mitkä sinua vaivaa.asiat korjaantuu kun sosiaalityöntekijä on yhteydessä.pelotelkaa mummoa että sosiaalitäti vie teidät ja hoitaa asian kuntoon.josko mummo tokenis työsta haukkumisesta ja joutuu pyytämään anteeksi haukutuilta.pyydä mummo lukemaan sähköposti minka kirjoitin tähän.niin mummon kello muuttuu varmasti

      • 12+0

        Eikö isoäiti huomaa että alottaja hakee vaan huomiota, keksitty juttu.


    • Lapsenkin oikeus

      Suurin osa täällä olevista kommenteista on asiattomia eikä niistä kannata välittää eikä varsinkaan niistä oppia ottaa. Ota yhteys omaan kouluterveydenhoitajaasi ja jos hän ei ole tavattavissa niin kunnan lastenvalvojiin tai sosiaalihuoltoon. Sinulla on oikeutesi lainsäädännön mukaan. Mummusi ei näköjään lainsäädännöstä välitä.

    • Ignore

      Jätä omaan arvoonsa, miten ne ulkomailla sanookaan? Ignore it !

    • Britt A-bit Brainy

      Mummi-mammi saarnaa ko aaprahammi

    • kuhlu

      Hai,tuopa kuulostaa vastahakoiselta.Hmm.ruuansulatushäiriöltä,joten annapa mummolle vähän Lauber-suolaa.Hai,jos ei ole,niin tilkkanen riisiiniöljyä ruuassa,niin jopa mummonenkin huomio toisenkin elämykset ja tuntemuksetkin.Hmm,uudella tavalla.

    • Hoitakaa se teidän mummunne hoitoon.

    • Timmy the dog

      Joo eli kyse mummon uuniin tuuppaamisesta oli vitsi joka pohjautu hannu ja kerttu satuun jossa ilkeä noita työnnetään uuniin. Aikaisempi tekstini oli näköjään luokannut eräitä ihmisiä. Tarkoitus ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä ja pyydän anteeksi omasta puolesta jos sen tein. Kyseessä oli vitsi eikä väkivaltaan tai tappoon yllyttäminen. Toinen juttu on että kukaan mummo ei mahdu uuniin. Ja jos on tarpeeksi iso uuni niin en ikinään kehoittanut laittamaan sitä päälle tai paistamaan mummoa.

    • jkioooooo

      niinkö

    • 8+5

      Tuskinpa mummossa mitään vikaa on,tai mummoa ei olekkaan, juttu keksitty, mutta ketjun aloittajalla voi olla, hakee huomiota, että saa kirjoitella omasta pahasta olostaan.Ei se mitään, kaikki tekee omalla tyylillään.

      • Tyylinsa kullakin

        Näköjään täällä hakee huomiota moni muukin ja purkaa omasta pahasta olostaan törkeilyjä alaikäiselle pojalle, joka kysyy neuvoa.
        Kivat teille.


      • sairasta...
        Tyylinsa kullakin kirjoitti:

        Näköjään täällä hakee huomiota moni muukin ja purkaa omasta pahasta olostaan törkeilyjä alaikäiselle pojalle, joka kysyy neuvoa.
        Kivat teille.

        No sen sitten voisi näyttää tämän Suomi24:n ylläpito, jos kyseessä on "alaikäinen poika kyselijänä", eikä laittaa mitään naamatonta ja nimetöntä avausta etusivilleen, joka ainakaan minulle ei kerro mitään kirjoittajan henkilöstä: ainoa mitä olen nähnyt, on että tämän Suomi24:n ylläpito on etusivulleen laittanut jostakin vanhasta ihmisestä kaulimen kanssa kuvan ( mistä lie mainostoimistosta sekin kuva?) tähän sairaaseen jonkun laatimaan aloitukseen liittyen, ja oheen linkin, että "lue lisää" ja sitten kun tän Suomi24:n omalta etusivulta klikkasin tähän tässä samaisessa Suomi24:ssa olevaan keskusteluun, huomasin ton asiattoman nimettömän naamattoman avauksen, missä joku tekstisisällössä avauksessa haukkuu isovanhempi-ikäisiä ihmisiä todella ja kakaramaisella törkeällä tyylillä, vaikka aikuinen nettihäieriköijä onkin varmaan kyseessä, enkä siis usko kyselijänä olevan mikään lapsi, vaan joku Suomi24:n vakiovihakirjoittelijatrolleista.


    • Kaikenlaista marinaa

      Ei sun mummis tartte tykätä siskos isänpuolen suvusta. Ei vaan tartte. Minkäs teet?

      Jotain kai kertoo sekin että teillä kaikki vastuut on sysätty mummoille eikä isät niitä hoida, vaikka elossa ovatkin. (luusereita siis, ja ihan haukkumisensa ansainneet) Jos kerta mummo on virallinen huoltaja.

      Ja se on vähän sellainen juttu, että jos sinä et kerran osaa siellä käyttäytyä niin kuin mummosi toivoo, niin tuskinpa olet toivottu vieras hänen talossaan. Pysy siis poissa, kunnes osaat käyttäytyä.

      Jos käännyt sossujen puoleen saat häirikön maineen. Mummosi hoitaa jo nyt hyvästä sydämestään sellaisia velvollisuuksia joita yhteiskunta ei voi häneltä velvoittaa. Luuletkos että yhteiskunta haluaa hoidettavakseen ylimääräisiä häirikkö/pissis/pilattujateinejä, JOS jonkun mummilla on vielä rahkeita rahoittaa/syöttää/kattopäänpäälle, pitäis olla kiitollinen.

      Ei siellä lastensuojelulaitoksessa niin kiva kasvaa ole.

      • tietämätön

        se mummu ja sisko ja sit sen mummun mies käy joka vuosi ulkomailla ja siskon isä ei halunnu sitä sinne... mun iskä ei vaa välitä musta vaa omasta perheestää joka sil täl hetkel on... oon aina tehny niinku mummu on halunnu eikä sekää oo sille riittäny se soittaa ja valittaa mun nukkumaan meno ajoista vaikka se ei niistä mitää tiedä... koska asun 24km niiltä...


      • KALLE KELLO

        "kaikenlaista marinaa". Olet kyllä oikeassa siinä, että mummon tarvitse tykätä, MUTTA mummo EI SAA erottaa sisaruksia toisistaan ja suvusta/suvuista. Hän ilmiselvästi kylvöö katkeruutta ja vihaa näihin LAPSIIN! Perhehistoriaa en tiedä, mutta arvatenkin KATKERAN ämmän ainoa "saavutus" on ja tulee olemaan se, että se saa nuo lapset tehtyä kaltaisiksiin. Näitä katkeria vanhoja ämmiä on nähty niin paljon, että se ainoa "hyöty" mikä siitä tulee, on hyöty ja nautinto sille katkeralle vanhalle ämmälle.


    • riihipiru

      Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Pyri pärjäämään ilman mummon holhousta, niin ei tarvitse kuunnella turhia puheita.

    • MASDERS GUILD PROMO
    • satuja ja tosia

      Hupijuttuja, kun mummut ei edes yleensä saa lastenlasten huoltajuutta.

      Mul on semmoinen äiti, joka haukkui ex-miestään, mun isääni ja isän puoleista sukua vaikka ei edes tuntenut aikoinaan sitä. Nyt olen itse alkanut kyselemään tuntemattomista "kadonneista" sukulaisistani ja olen hämmästynyt, kun sellaisia on olemassa. En kysele niistä äidiltäni, vaan muualta.
      Harmi vaan, että sukulaisuussuhteita ei ole ollut lapsesta asti. En ole tavannut isän puoleista isoäitiäkään koskaan. Isäni olen kerran nähnyt, mutta emme tienneet keitä olemme. Nyt ei voida enää tavata, kun he ovat kuolleet. En päässyt edes kummankaan hautajaisiin, eikä niistä minulle kerrottukaan. Veljen kanssa emme ole koskaan asuneet saman katon alla niinpä yhteydenpito ei suju nytkään, kun ei ole mitään yhteistä. Sama isä ja äiti ei välttämättä riitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe