Koh Lanta: kaikki Koh Lantasta?

Khao Lakki -fani

Heippa,

ajattelin aloittaa uuden Koh Lanta -aiheisen keskustelun, kun tuntuu, että tällä palstalla Lanta-keskustelut ovat vähän vanhoja. Siis: kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! Hotellimme on Rawi Warin - mitä maksavat taksit edestakas Saladaniin, millainen Saladan on? Löytyykö kunnon räätäleitä? Mitä Koh Lantalla on "must see", jne. Kiitos jo etukäteen avusta! :)

11

1362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghuhkl

      Heips! Viime vuonna olin 2 viikkoa Koh lantalla! Tuosta hotellista ei ole mitään tietoa millanen ja missä on, mut Saladan on tosiaan lantan "isoin" shoppailukeskittymä ainakin :D Tosin parissa tunnissa on kaikki kojut käyty läpi. Jos tahdotte enemmän shoppailla nii tehkää päiväretki Phukettiin viikonloppumarkkinoille, aivan mahtava! Samaa tavaraa toki myydään, vähän laajemmin valikoimin, mutta hinnat n. puolet halvempia ja ruoka tarjonta on huikea!

      Must see Koh lantalla on aika pitkälti koko saari itsessään :) Suosittelen vuokraamaan skootterin ja tutkimaan itse saaren läpi. Saaren läpi menee yksi iso päätie ja liikenne rauhallista, joten siellä uskaltaa kyllä ajella vastakkaisesta liikenteestä huolimatta. En muista rantojen nimiä, mutta pari löydettiin tosiaan iha vaa skootterilla ajelemalla ja bongattii joku pieni tuhruinen puukyltti jossa luki joku *piip*beach, ihana ranta typötyhjänä mutta silti aina yksi pieni koju löytyi rannalta josta sai ostettua virkokkeita ja käytyä vessassa.

      Relax bay on ainakin yksi ihana ranta minne kannattaa mennä! Sunset bar&restaurant kans ehdottomasti yksi minne kannattaa mennä vaikka syömään rannalla loikoilun jälkeen vähän ennen auringonlaskua. Sinne saa kavuta aika pitkää ja jyrkkää rinnettä ylös jonkun matkaa, mutta maisemat on upeat ja auringonlasku varsinkin!

      • ghdfh

        Niin ja Saladanista kannattaa ehdottomasti ostaa semmosesta katukeittiö kojusta semmonen suklaa-banaani pannari, aivan super hyvää ja hintaa oli 40 bth eli alle euron.


    • jjj5

      Rawi Warin lähellä on NIN ranta, sen päässä "tuk tuk" tolpalla luki 50 Bath suunta hinnastotaulussa. Hinta oletettavati yhdeltä. Todellisuudessa pyytävät 200-300 2 aikuiselta ja lapselta. Hinta kannattaa joka kerta sopia etukäteen. Kuulemma paras räätäli löytyy Saladanin alusta vasemmalta puolelta paikasta, johon tuk tukit pysähtyvät. Ainakin mies on tosi ystävällinen ja puhuu hyvää englantia.

      • pikku vinkki

        musta toi Nin rasta on koh lantan rannoista huonoin. se on ainoa, jonka vierestä kulkee tie. vaikuttaa tunnelmaan. eli jos mahdollista, kannattaa valita hotelli miltä tahansa muulta rannalta.


    • Onnittelut Khaolakki fani, valitsit matkakohteeksesi kenties Thaimaan parhaan saaren! Koh Lanta sopii parhaiten laiskotteluun upeilla rannoilla, mutta toki monenlaista tekemistäkin löytyy: voi meloa mangrovemetsässä ja tehdä monenlaisia saariretkiä. Jos kaipaa seikkailua, järjestyvät myös yön yli kestävät telttaretket upealle, kaukaiselle autiosaari Ko Rokille.
      Täällä kattavasti Lantan tekemisistä:
      http://www.minnethaimaassa.com/ko-lanta/ko-lanta-tee-ja-nae/
      Saladanista kysyttiin: on kylä, jossa ei itsessään hirveästi tekemistä ole, pikkukauppoja toki löytyy, mutta mikään shoppailijan paratiisi Lanta ei ole. Saaren parhaiksi kaupoiksi väittäisin Lanta Old Townissa sijaitsevaa mahtavaa riippumattokauppaa Hammock Housea ja Kantiang Beachin vierestälöytyvää Drunken Sailor -vaatekauppaa. Rentouttavaa matkaa!

    • Ens uusi vuosi

      Kertokaapas nyt sitten, kummalle rannalle kannattaisi majoittua, Long Beachille vai Klong Daon rannalle? Pohjoispään hotellit olisi kyseessä molemmissa.
      Kummassa enempi ravintoloita valittavaksi rannalla? Tai kadulla? Kummassa hienompi ranta? Uimiseen soveltuva? Onko liian syvä/matala?
      Onko rantarättishoppailtavaa jommassa kummassa paremmin vai pitääkö mennä Saladaniin?

      Ei osata valita. Klong daon hotellit olis Chada Beach tai Royal Lanta, Long beachillä Lanta Sand Resort tai Lanta Resort. Jos saatais päätettyä ranta, niin ois puolet hotellivaihtoehdoistakin heti pois :)

      • Suosittelen

        Sinä joka pohdit tuota valintaa eri rantojen välillä - oletko tutustunut Tripadvisorin Koh lanta -forumiin? Siellä on ihan oma keskustelupalsta näille Lanta-asioille, löytyy myös eri rantojen vertailua ja paljon tietoa. Jo olemassaolevista keskusteluketjuista voi löytyä vastaus, tai sitten sinne voi avata oman nimimerkin ja kysyä mitä tahansa, jos osaa englantia. Mitä olen seurannut TA:n eri (lomakohteiden) foorumeita, niin vastauksia tulee yleensä ihan pikavauhtia, siellä on niin paljon asiantuntijoita mukana keskusteluissa ja vastaukset yleensä todella asiallisia.


      • Jos haluatte tehdä valinnan itsellenne helpoksi: Klong Daolle, jos teillä on lapsia mukana, ja Long Beachille, jos ei ole lapsia mukana. Klong Dao kun on loistava paikka lapsiperheille ja Long Beach enemmän lapsettomien makuun. Long Beachin ravintolatarjonta on saaren parhaita. Muistakaa käydä mukavien rantaravintoloiden lisäksi Red Snapperissa (tien puolella).
        Lanta Sand Resort on mainio, romanttinen paikka. Lanta Resortista ei ole kokemusta.
        Chada Beach on usein täynnä perheitä, Royal Lanta on tyylikäs mutta aika ahdas (majoitus ahdettu hyvin kapealle ja pitkälle tontille).
        Ai miksi Klong Dao sopii perheille? Siitä lisää tietoa täällä:
        http://www.minnethaimaassa.com/blogikirja/ko-lanta-lasten-kanssa/
        Toivottavasti tästä on apua valinnassa!


    • Euroja taskussa

      Onko Koh Lantalla valuutanvaihtopisteitä hyvin vai pitääkö valuutta vaihtaa jo kotimaassa?
      Maaliskuun puolvälissä olisi matka starttaamassa ja innolla odotellaan tätä uutta tuttavuutta.

    • kuppariakka

      Lentokentällä voi vaihtaa, Lantalla on Saladanissa ainakin kaksi valuutanvaihtopistettä.

    • Euroja taskussa

      OK, kiitos tiedosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe