Akka pilas elämän

kuollut_nuori

Eli nainen pilas mun elämän. Vastavalmistuin ja suunnitelmat tulevaisuuden varalle olivat aika mahtavat, piti säästää ja hankkia hieno auto, omistuskämppä, päästä matkustelemaan, yms., mut nyt tuli kaikelle tälle loppu...

Avovaimo ilmoitti tulleensa raskaaksi mukamas "vahingossa", vaikka myönsi myöhemmin halunneensa tahallaan tulla raskaaksi. Oli menettänyt luottotietonsa (en tiennyt) ja velkaa oli paljon, joten töihin ei kannattanut mennä hänen koulutuksellaan. Siks päätti hankkia kersan ja ruveta kotiäidiksi.

Lapsi on nyt 6kk vanha ja herättää minussa lähinnä vihaa, koska on elävä muistutus särkyneistä unelmistani. En voi erota, koska muija uhkaa vaatia ihan mahdottomat elarit, enkä tietääkseni voi myöskään vaatia mitään isyyden peruutusta. Lapseen ja muijaan menee ihan kauheasti rahaa, eikä mitään jää säästöön. Jos eroan, niin joudun elinikäiseen elarihelvettiin, enkä silloinkaan saa itselleni mitään säästettyä. Mitään ei mulle jää, tuntuu et elämä on täysin turhaa ja päämääräätöntä vihaamani lapsen ja akan ruokkimista. Olen miettinyt pakoa ulkomaille, muttei se kuulemma auta. Tässä jo tulee mieleen, että pitäiskö kokonaan lähteä tästä maailmasta kun ei oo enää mitään tarkotusta...

66

4029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parempivalinta4

      no eiköhän se sun elämäsi sillä helpottuisi että ihan oikeasti jätät sen eukkosi.
      varmaan ne elarit mitä joutuisit maksamaan eivät niin isot olisi mitä nykyään maksat eukon ja lapsen elättämisestä.ainakin voisit elää ihan itseksesi, sillä ei lapsellekaan ole hyväksi elää tuollaisessa ilmapiirissä.

      tai sitten jäät tuohon tilanteeseen mutta alat siltä eukoltakin vaatimaan toimenpiteitä oman elämänne parantamiseksi, sillä sinä et aio suostua pelkäksi elättäjäksi ja rahapussiksi.vaadi että muija ihan ensiksi menee velkaneuvontaan jossa laaditaan suunnitelma miten nainen saisi velkansa maksettua, sitten pistät muijan menemään vaikka uudelleenkoulutukseen/opiskelemaan korkeamman asteen koulutuksen ja sen jälkeen muija raahaa sen perseensä töihin edes jonnekin josta rahaa saa.

      sinä voit vaikka alkaa laittamaan rahaa säästöön säästötilille jokaisesta palkastasi vaikka 20%, edes vähäsen kerrallaan, sitten jonain päivänä huomaatkin että olet saanut säästöön kivan summan.."pienistä pisaroista muodostuu meri".

      älä kuitenkaan toivoasi heitä, nyt vaan itseäsi niskasta kiinni ja ala vaatimaan muijaltasi myös tekoja. kerta lapsen väkisin halusi, niin saa luvan tehdäkin jotain hyödyllistä.

      oksettaa ja suututtaa tuollaiset muijasi kaltaiset loiseläjänaiset..mutta toisaalta, miehet rakastuvat naisissa nykyään enemmän ja enemmän kauniiseen ulkokuoreen, sen sijaan että kiinnittäisivät huomiota muihin tärkeämpiin asioihin esim.onko nainen luotettava, onko naisella velkaa, onko nainen koulutettu ja järkevä jne..
      "vakka kantensa valitsee"..
      ja olen 27v nainen.

    • Tikash

      Olethan varma, että lapsi on sinun?

    • mek

      Elareitahan voi vaatia mutta se on eroasi saako niitä ja yhdestä lapsesta max on 300 egee kuussa ja vaimolle eitarvitse eläreita maksaa koska se on poistettu ajat sitten. Rupea pihistelemään rahoista ja laitat muutaman satasen säästöön ja kun olet avoliitossa niin erossa ei tasinkoja tunneta. Jos nainen valitta rahan vähyyttä niin käske töihin ja palkasta avokilla on suojaosuus. Selvitä myös se että onko lapsi todellisuudessa sinun vai jonkun muun. Elarit voi myös maksaa kerralla poin kun ne määrätään että silleen. Ei sinun avokkia tarvitse elättää kun ette ole avioliitossa vaan avoliitossa ja avoliitossa ei ole puolison elatusvelvollisuutta. Pidä huoli omistarahoista ja avikki töihin.

      • Kommentoija69

        "ja yhdestä lapsesta max on 300 egee kuussa"

        Taas mek höpisee mitä sattuu. Elatusavun suuruus riippuu monesta tekijästä, kuten lähi- ja etävanhemman tuloista, siitä onko yhteis- vai yksinhuoltajuus, etävanhemman muista elatusvelvollisuuksista, lähivanhemman asumisesta yksin tai kumppanin kanssa, lapsen menoista (koulutus yms.), lähi- ja etävanhempien elinkustannuksista ynnä muusta.

        Laskuri kertoo:

        http://www.sosiaalikollega.fi/virtu.fi/laskurit/elatusapulaskuri


    • älä lastas vihaa

      Vihaa naista rauhassa, mutta koeta olla vihaamatta lasta. Hän on tilanteeseen syytön. Mieti, miten ikävä itsellesi olisi, jos isäsi vihaisi sinua, koska äitisi oli hänelle epäreilu. Oma isäni vihasi ja halveksi minua aika vastaavasta syystä ja vaikka kuinka olen yrittänyt olla kova jätkä ja olla välittäämättä, niin kyllä se vaan on tehnyt arven sieluun. Olen kadehtinut kavereilta heidän isiään. Nyt koetan opetella olemaan omalle lapselleni jotain ihan muuta kuin mitä minulle oltiin, ehkä se paikkaa jotain minussakin.

      Ymmärrän, että sapettaa, mutta tosiaan lapsi on sinun. Sinun lihaasi ja vertasi. Sinun jälkeläisesi. Ilman omaa osallisuuttaan tähän maailmaan syntynyt. Anna lapselle anteeksi ja koeta rakastaa sitä, koska ei sitä takaisinkaan voi lähettää ja sillä on tunteet. Isät ovat tärkeitä. Ainakin pojille ja varmasti tytöillekin.

      Just nyt varmaan tuntuu, että penska on äitinsä jatke, mutta koeta päästä siitä yli ja olla ulottamatta akan ansaitsemaa halveksuntaa lapseen. Luulen, että jos hoidat sitä ja vietätte enempi yhteistä aikaa, pystyt paremmin sisäistämään, että noi kaksi ovat eri henkilöitä ja sitten voit kohdistaa aggressiota vaan siihen, joka sen ansaitsee.

      • Äiti päätti

        Äitisi vika, ei isäsi!


    • mek

      Ostappa vain ruuat teille ja avokki ostaa laspilisillä vaatteet lapselle ja jos avokkisi vaatteita tarvitsee niin käske töihin menemään koska avoliitossa et ole elatusvelvollinen vain lapsesta ja jos avokki jotain rutisee niin kerrot että en aijo häntä elättää ja kaske hakemaan töitä ja saa jotain rahaa kun on suojaosuus palkasta ja siitä ei voi kuin 1/3 osan nettopalaksta ottaa velkoihin niin hyvä tulee. Avokkisi on aika tyhmä kun ei tule eläkekertymää kun ei ole töissä niin aina on köyhä kun ei velkojaan hoitele niin ei muuta kun avokki töihin.

    • Ota ero

      Yleensäkin pitäisi muistaa se, että joko:

      1) ei hanki naista (edes tyttöystävää) niin kauan kun on omia unelmia

      tai

      2) hankkii akan vasta, jos on ihan pakko, sitten kun ne unelmat on saavutettu

      Naiset tekee aina noita yllätysraskauksiaan.

      Kyllä sä voit ne elarit maksaa ja elää silti ihan hyvin! Toki elät pienemmin. Jos sulla ei ole varaa muutaman sadan euron elareihin, niin ei sulla ois varaa autoon ja asuntoon edes ilman lasta... vaikka olisit yksin!

      pistä akka pihalle! Älä jää kiduttamaan itseäsi. On ihan normaalia, ettei tuollaisessa tilanteessa välitä lapsesta. Ei sulla ole velvollisuutta häneen. Joo-o. onhan se kettumaista lapsiraukalle, mutta oisko äiti voinut miettiä vähän etukäteen? Ei se ole sinun vikasi.

      Ei ne elarit päätä huimaa. Kalliimpaa se on kuule ravata autolla ostamassa vauvantarvikkeita viikosta toiseen ja ostella sitä ja tätä ja tota ja ruokkia vielä se vaimon pettävä suu siinä.

      Muista, että sä itse aiheutit kuitenkin tämän. Älä ikinä luota naisiin. Nainen on olento joka viis veisaa moraalista ja mistään. Fiilis ajaa.

      • Kondomi unohtui

        En ymmärrä, miksi aloittaja ei käyttänyt kondomia? Jos mies ei halua lapsia, niin silloin miehen pitää käyttää kondomia. Jos lapsen saanti pilaa elämän noin totaalisesti, niin ei fiksu mies nyt jätä käyttämästä kondomia. Vastuuta pitää kantaa, eikä elämä ole vaan omien nautintojen tyydyttämistä. Elämä ei ole aina kivaa, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Ylipäätään, miksi seurustella naisen kanssa, jota ei alunperinkään ole rakastanut?? Oliko aloittajalla mielessä että hän vaihtaa naista heti kun omat tarpeet on tyydytetty? Pitää hetken hauskaa tämän naisen kanssa ja samalla katselee uutta parempaa naista. Silloin lähtökohta on miehellä ollut niin vilpillinen, että hän on aivan naisensa tasolla. Tämähän on opetus, että älä seurustele, jos et ole vakavissasi naisen kanssa.

        Saa nähdä oppiiko tämä mies kondomin käytön yhdestä kerrasta vai tuleeko lisää "vahinkolapsia".

        Kyllähän se vähän niin on, että sitä saa mitä tilaa.


    • Yöäk !

      Kyllä syyllinen on ainoastaan ja vain sinä, aloittaja. Asenne on syvemmältä kuin peräreikä. Olisit pysynyt erossa naisista tai jos et, niin nykyajan koulutettu ja sivistyneenä itseään pitävä osaa käyttää ehkäisyä, pölvästi.

    • höhjaheh..

      Heh.. ei voi ku nauraa jos tänä päivänä mies sanoo että nainen tuli yllättäin raskaaksi.En usko että suomessa on yhtäkään aikuista miestä joka ei tiedä miten nainen tulee raskaaksi. En myöskään usko että on yhtään miestä joka ei tietäis miten raskaus estetään. Ihan turha syyttä naista! Raskaus on miehen estettävissä!!!

      • Alttiina

        Ei mies ole päättänyt naista saattaa raskaaksi. Kyllä se nainen on joka siitä vastuun kantaa. Hänhän se on joka tulee raskaaksi, ei mies. Alkuperäinenhän juuri kirjoitti, että avovaimo oli myöntänyt haluavansa tulla raskaaksi ja järjesti asian niin. Naisena en voisi koskaa tehdä miehelle noin katalasti.


      • säälinvainvauvaa
        Alttiina kirjoitti:

        Ei mies ole päättänyt naista saattaa raskaaksi. Kyllä se nainen on joka siitä vastuun kantaa. Hänhän se on joka tulee raskaaksi, ei mies. Alkuperäinenhän juuri kirjoitti, että avovaimo oli myöntänyt haluavansa tulla raskaaksi ja järjesti asian niin. Naisena en voisi koskaa tehdä miehelle noin katalasti.

        Kyllä se vastuu on molemmilla siitä ehkäisystä. Jos mies ei halua lasta, niin sitten käyttää vaan sitä kumia.

        On se jännä, jos ei aikuiset ihmiset tiedä, että sillon kun seksiä harrastetaan, niin lapsiakin syntyy.
        Moraalisesti ajateltunahan nainen toki teki väärin miestä ja jopa sitä lasta kohtaan, mutta yksin hän ei ole vastuussa.
        Seksiin tarvitaan se partneri, ja molempien tehtävä on huolehtia ehkäisystä, varsinkin, jos ei halua lasta eikä ns. vahinkoja.

        Sillon kun se kyrpä sinne pilluun työnnetään paljaalleen, niin on aina mahdollisuus tulla raskaaksi.
        Eihän esim. tarvi pillerin olla kuin 2h tuntia myöhässä otettu, niin koko ehkäsy on viturallaan.

        Kieltämättä ap:lla on ikävä tilanne, mutta niin makaa kuin petaa.
        Pidä kikkeli housuissa ens kerralla.


      • Alttiina
        säälinvainvauvaa kirjoitti:

        Kyllä se vastuu on molemmilla siitä ehkäisystä. Jos mies ei halua lasta, niin sitten käyttää vaan sitä kumia.

        On se jännä, jos ei aikuiset ihmiset tiedä, että sillon kun seksiä harrastetaan, niin lapsiakin syntyy.
        Moraalisesti ajateltunahan nainen toki teki väärin miestä ja jopa sitä lasta kohtaan, mutta yksin hän ei ole vastuussa.
        Seksiin tarvitaan se partneri, ja molempien tehtävä on huolehtia ehkäisystä, varsinkin, jos ei halua lasta eikä ns. vahinkoja.

        Sillon kun se kyrpä sinne pilluun työnnetään paljaalleen, niin on aina mahdollisuus tulla raskaaksi.
        Eihän esim. tarvi pillerin olla kuin 2h tuntia myöhässä otettu, niin koko ehkäsy on viturallaan.

        Kieltämättä ap:lla on ikävä tilanne, mutta niin makaa kuin petaa.
        Pidä kikkeli housuissa ens kerralla.

        Olen eri mieltä kanssasi.


      • heimo huima
        säälinvainvauvaa kirjoitti:

        Kyllä se vastuu on molemmilla siitä ehkäisystä. Jos mies ei halua lasta, niin sitten käyttää vaan sitä kumia.

        On se jännä, jos ei aikuiset ihmiset tiedä, että sillon kun seksiä harrastetaan, niin lapsiakin syntyy.
        Moraalisesti ajateltunahan nainen toki teki väärin miestä ja jopa sitä lasta kohtaan, mutta yksin hän ei ole vastuussa.
        Seksiin tarvitaan se partneri, ja molempien tehtävä on huolehtia ehkäisystä, varsinkin, jos ei halua lasta eikä ns. vahinkoja.

        Sillon kun se kyrpä sinne pilluun työnnetään paljaalleen, niin on aina mahdollisuus tulla raskaaksi.
        Eihän esim. tarvi pillerin olla kuin 2h tuntia myöhässä otettu, niin koko ehkäsy on viturallaan.

        Kieltämättä ap:lla on ikävä tilanne, mutta niin makaa kuin petaa.
        Pidä kikkeli housuissa ens kerralla.

        Jos nainen lupaa huolehtia ehkäisystä, mutta myöntää jälkeenpäin että huijasi koska halusikin lapsen ja mies ei, niin miten se on silloin miehen vika?!

        Tämä täyttää kaikki petoksen kriteerit.


      • Varma on aina varmaa
        heimo huima kirjoitti:

        Jos nainen lupaa huolehtia ehkäisystä, mutta myöntää jälkeenpäin että huijasi koska halusikin lapsen ja mies ei, niin miten se on silloin miehen vika?!

        Tämä täyttää kaikki petoksen kriteerit.

        Niin, ei se ehkä mitenkään muuten ole miehen vika, kuin että pitäisi ehkä olla hiukan tarkempi, missä seurassa liikkuu.
        Kun ei vielä tunne toista niin hyvin, ettei tiedä, että toiselta on luottotiedotkin menneet, niin kannattaako sellaista ottaa avovaimoksi saman katon alle asumaan? Tarpeeksi pitkä seurustelu takaa sen, että luurangon löytyvät kaapista, ennenkuin on huonot housuissa. :D


      • Alttiina
        heimo huima kirjoitti:

        Jos nainen lupaa huolehtia ehkäisystä, mutta myöntää jälkeenpäin että huijasi koska halusikin lapsen ja mies ei, niin miten se on silloin miehen vika?!

        Tämä täyttää kaikki petoksen kriteerit.

        Tätä minäkin ihmettelen. Ei tulisi mieleenkään samassa tilanteessa "syyttää" miestä. Kyllä naiselle se vastuu asiasta kuuluu. Nainen päättää.


      • Erik af Venusberg
        Alttiina kirjoitti:

        Tätä minäkin ihmettelen. Ei tulisi mieleenkään samassa tilanteessa "syyttää" miestä. Kyllä naiselle se vastuu asiasta kuuluu. Nainen päättää.

        Mies pistää molonsa reikään. Kumia voi käyttää, jos ei ole varma naisesta. Jos ei käytä niin voi varautua yllätyksiin.

        Muutenkin parisuhteessa - avoliittokin on sellainen - elävä ei ihan täysin voi keskittyä pelkkiin omiin unelmiinsa ja haaveisiinsa. Silloin kannattaa pysyä poikamiehenä, runkkailla kotosalla ja käyttää kertahoidoissa kumia.

        Polkumiina laukes nyt tämän kertojan kohdalla. Luultavasti hän vanhempana arvostaa isyyttään eri tavalla kuin nyt selvästi kypsymättömänä poikasena. Mutta ilmeisesti seuraavakin lapsi tulee hänelle yllätyksenä, "kun se nainen sanoi syövänsä pillereitä". Sanohan se Hitlerkin yhtä sun toista, minkä länsimaat uskoivat...


      • KOkertoo
        heimo huima kirjoitti:

        Jos nainen lupaa huolehtia ehkäisystä, mutta myöntää jälkeenpäin että huijasi koska halusikin lapsen ja mies ei, niin miten se on silloin miehen vika?!

        Tämä täyttää kaikki petoksen kriteerit.

        Suomessa nainen ei ikinä syyllisty petokseen KO mukaan jopa saa huijata miehiä näin.


    • fghfgh1

      Elatusmaksuja ei voi vaa vaatia oman makunsa mukaa neki on säädetty tuloihi. Ja eihä niit tietenkä tarvi maksaa sitte enää ku on täysikänen kersa

      Elatusapuohjeessa olevat rahamäärät ovat 1.1.2013 lukien seuraavat:

      kohta 2.2.2. Yleisten kustannusten määränä pidetään:
      lapsen ollessa 0–6-vuotias 291 euroa kuukaudessa;
      lapsen ollessa 7–12-vuotias 338 euroa kuukaudessa;
      lapsen ollessa 13–17-vuotias 455 euroa kuukaudessa.
      ei pahoja määriä

      • kysyjä vaan

        Vähennetäänkö tuosta vielä lapsilisä?


      • MilMik

        Mistä tuommoisia summia saa?
        Mä saan ja oon saanut lapseni isältä 139e/kk. Isältä, joka ajaa Corvetella ( talviauto tallissa), asuu 145m2 uudehkossa omakotitalossa, on osakesijoituksia isoja summia ym.
        Minä puolestaan tyttäreni kanssa asun vuokralla, ajan vanhalla Opelilla :), käyn töissä (2500e/kk) ja lapsi päivähoidossa. Silloin sossu vaan tuumasi että mulla on paremmin varaa elättää lapseni kuin isällänsä???!!! Noilla elareilla ei maksa kuin puolet hoitomaksuista, mutta enpä mä jaksa tuosta riidelläkkään. Pääasia nyt kuitenkin, että ollaan hyvissä väleissä keskenämme. Välillä vähän ottaa päähän, kun tyttö menee iskälle ja hyppää ruosteisesta ooppelista uudenkarhean corveten kyytiin :P :D


      • huhhhhhh

        Nämä ovat siis summia jotka lapsi tarvitsee elämiseen kuussa! Tästä vähennetään vielä lapsilisä ja äiti ja isä maksavat loput tulojensa suhteessa. Hyvin yleinen elarisumma on 150euroa ja paperit voitte tehdä lastenvalvojalla. Jos nainen asian oikeuteen vie niin siellä tuskin isompaa summaa vahvistetaan ja voithan vaatia lähihuoltajuutta myös itsellesi.


    • Katse eteenpäin

      Sääli sääli.
      Elämä olisi elämisen arvoista, jollei maailmassa olisi naisia ja lapsia. Ne pilaavat kaiken.
      Itse asiassa olisi noi burkhat ihan tarpeelliset kaikkialla.

      • jiii1

        mites sä siinä olisit jos ei naisiakaan olis ?


      • Pehmeä turkki

        Lampaat ja porot on keksitty sua varten.


    • 11+6

      Ei ne elatusmaksut käsittääkseni ole niin suuret (En siis omaa kokemusta) ja ne on vain lapselle.

      Älä suotta vihaa lasta, hän on yhtälailla uhri kuten sinäkin. Hän on väärin perustein tehty rikkoutununeeseen avoliittoon ja tulee kasvamaan sillä leimalla, että äiti ja isä ei rakasta toisiaan.

      Sikamainen temppu, mutta jos et halua lähteä suhteesta niin alat hoitamaan vain oman osuutesi. Pidät huolta, että lapsella on ruokaa pöydässä. Sinulla on ruokaa pöydässä. Sanot naiselle, että kaikki menee tasan ja hän maksaa omat laskunsa, omat ruokansa ja osallistuu lapsen kuluihin puoliksi.

      Tuo on pahin tilanne mitä voi olla ja se on aina naurettavin ratkaisu minkä nainen voi vain tehdä. Pelastetaan oma nahka tai parisuhde mukamas lapsella, sitten seuraavaksi kirotaan kun mies ahdistuu...

    • Huomisesta parempi

      Omaan kokemusta!!! Elarit yhdestä lapsesta, isän maksamana on 0-170€

      Jos isä ei pysty maksamaan, on niin huonot tulot niin, kela maksaa äidille 151€

      Älä jää siihen surkuttelemaan ja pilaamaan unelmiasi. Tee niistä totta!!!!

      Elatusmaksut on siis tarkoitettu lapsen elatukseen, avopuoliso hoitaa itse oman elantonsa menemällä esim. TÖIHIN !

      Sopuisaa eroa teille, lasta tulet kuitenkin kaipaamaan ja haluat tavata :)

    • Johan von

      Ota muksu ja huoltajuus itelles ja hommaa toinen eukko joka voisi hoitaa ja rakastaa ekaa lastasi.
      Saat exäsi maksamaan sulle elarit jollei se kykene yhteiskunta hoitaa osuuden(on sekin jotain)

      Jätä tuollainen maksullinen nainen Äijä nyt ryhtiliike kehiin.

      • Tasa-arvoton suomi

        Tämä neuvo voisi toimia jossain tasa-arvoisessa maassa, mutta Suomessa on turha kuvitella että lähikuoltajuuden saa muu kuin äiti, jos äiti sen haluaa.

        Sitä paitsi on varsin kyseenalaista vaatia lapsen, josta ei edes välitä, lähihuoltajuutta.

        Muuten täällä on ihan hyviä neuvoja, lakkaa rahoittamasta sitä naista ja jos eroat niin älä suostu kohtuuttomiin elareihin.


    • Katsomosta huutelija

      Edelleenkin, hyvät naiset ja herrat, nainen määrää Suomen valtiossa itse omasta ruumiistaan ja siitä, tekeekö lapsen vai eikö tee. Miehellä ei ole asiaan sananvaltaa, hän voi vain ihastella sitä kun lapsensa syntyy ja äiti sen synnyttää, ei isä. Mikäli tämä aiheuttaa suurta ahdistusta ja minäminäminä on tärkein asia maailmassa, ei voi kuin todeta että mitäs panit sitä naista kun tiedät että LAPSI siitä voi olla seuraus?

      Kummallista puhetta, että joku ei vuonna 2013 tiedä mistä lapset tulee! Vaihda itsekkyys siihen kaikkeen iloon ja elämään, mitä lapsi voi tuoda sulle äläkä pengo niitä vanhoja unelmiasi, joita ei enää ole. Ehdit saamaan ne myöhemminkin, mutta jos olet tota mieltä että lapsi ja akka vie kaiken, kadut ikuisesti vanhana sitä että jätit lapses. Se homma ei enää koskaan tule kuntoon sit kun on liian myöhäistä. Joko teet oikeita valintoja mitkä johtaa hyvään tai sitten kärsit itse. Lapsi ei ole syyllinen tohon sun tilanteeseen, vaan sinä itse jonka elimestä se on hinkattu sinne naaraaseen. Luulis että nuorena miehenä joskus tämmöisiä pohdintoja asioista tekisi jos ei lapsia halua.

    • Jotainmielessämulla

      Höpön löpö, "en voi erota" , etkä muka tiennyt, että nainen voi tulla raskaaksi. Huoh. Jos nyt hieman ajttelisit tosiaan näitä kommentteja täällä ja muutenkin menisit itseesi, mulkaisisit oikein itseäsi peilistä. Huomaat varmaan, että et ole täysin viaton.

      Mieti omaa lapsuuttasi ja omia vanhemiasi. Oliko kurjaa, haluatko samaa tälle viattomalle pienelle vai oliko sinulla hyvä lapsuus, jollaisen ehkä haluaisit myös omalle jälkeläisellesi?

      On melkoista teini-angstia luettavissa kirjoittamiesi rivien välistä. Purat omasta mokastasi johtuvan vihan lapseen. Ei kovin kypsää ajattelua.

      Onhan se ikävää, että nainen väittää syövänsä pillereitä tai muuten kertoo, että on ehkäisystä huolehtinut, mutta kyllähän sinä tiesit, että on mahdollista niistä huolimatta naisen tulla raskaaksi ja ehkä vaistositkin jotain? Ette kuitenkaan kovin hyvin toisianne ilmeisesti tunteneet, jos et hänen menetetyistä luottotiedoistaan ja veloistaan edes tiennyt. Olitteko juuri muuttaneet yhteen ja kuinka kauan sitä enne tunsitte toisenne?

      Älä luota jatkossa vieraaseen. Kannattaa edetä hiukka rauhallisemmin, eikä olla suuna päänä. Ja melkein voin sanoa, että lapsen on parempi ilman sinua, kuin että hän joutuu kasvamaan isänsä vihan alla.

    • Hae oikeat neuvot

      Ota selvää, millaisiin maksuihin joudut, jos eroatte, Mene sinne missä olet aikaisemminkin asioinut isyysasioissa.
      Pitäähän sinun saada oikeita asiaan liittyviä ohjeita, ei sinun ole pakko uskoa mitä vaimokkeesi uhkailee.

      Jos tarkoituksesi on noin hienosti menestyä, niin pitäähän sinulla olla kykyä asioittesi hoitamiseen.

    • Mandariini1388

      Hah, itse olen juuri naisen kusetuksesta (kolmenkympin kriiseissään) syntynyt lapsi. Erosivat seuraavana vuonna syntymästäni, mutta silti isäni "koitti" olla isä minulle ja kävi katsomassa ja kuunteli äitini haukkuja. Myöhemmin äitini otti narkkari/alkoholistimiehen, siihen loppui isäni vierailut minua katsomassa äitini toki kielsi..isäni lopetti myös elatuksen maksamisen, koska tiesi mihin ne rahat olisivat menneet (tämän alkokaksikon juomiin ja aineisiin). Ps. En ole kummankaan vanhempani kanssa missään tekemisissä, omasta tahdosta varsinkaan äitiini ja isästäni en ole kuullut mitään 10 vuoteen - aina ei voi vanhempiaan valita!

    • elämä opettaa

      Jätä nyt se nainen heti ensimmäiseksi. Ei ole lapselle kivaa kasvaa kotona isukin vihaamana. Kyllä ne sen vihan aistii yllättävän pienenä jo, vaikkei sitä niille sanota.

      Sitten kertaa se mitä sulle on opetettu ehkäisystä. Eikö muka kerrottu, että mikään ehkäisymenetelmä ei ole sataprosenttisen varma. Hommaa itsellesi sterilisaatio heti kun pystyt, ja ennen sitä älä harjoita mitään seksiä, josta voi lapsia seurata, edes ehkäisyä käyttäen.

      Sitten nuo raha-asiat. Heikoissa kantimissa sulla on talous, jos yhdet elatusavut sen pystyy pilaamaan. Normaalit ihmiset pystyy kyllä hankkimaan omistusasunnon ja auton ja matkustelemaan, vaikka elättävät lapsilaumaa. MIksi sinä et pystyisi?

    • Muuman

      Et ole kuule yksin pitkän projektisi kanssa. Monelle muullekin on noin käynyt. Moni nainen on epärehellinen ja voi tehdä noin, vaikka kohdemies ei isä olekaan. Kyllä noita täysikokoisia keskosia on useammalla miehellä.

      Jätä nainen, et voi antaa anteeksi, mutta huolehdi lapsesta niinkuin mies. Voit kiintyä häneen kun nainen on poissa lukujärjestyksestä sinua kiusaamasta.

    • mummoäititytär

      LOPETTAKAA PERHEIDEN REPIMINEN HAJALLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Jos mies on niin mul..u, että on luottanut naiseen ja vedellyt ilman kumia, vaikka nainen on SANONUT, että haluaa lapsen, niin kyllä vastuu on yksin sillä miehellä!!! Mitäs on niin tyhmä!!! Niin, naistahan sitä pitää alkaa haukkumaan ja parjaamaan ja hakkemaan maailmalta omalle hylkäämiselleen oikeutusta!!!! Nainen on saattanut arvella, että koska mies ei sano mitään vastaan, eikä osoita mitenkään, että ei ole samaa mieltä, niin siitä vaan lasta tekemään!!!!!

      ONKO KAIKKI MATERIA IHMISIÄ TÄRKEÄMPÄÄ??????????????????

      Isä vihaa lasta, jonka itse siitti? Ja syyttää äitiä, vaikka tämä SANOI, että haluaa lapsen! Myöhäistä, kun ei ajoissa tajunnut!
      Jos olet oikea MIES ja kannat tekemisistäsi vastuun, niin mene ja kosi sitä naista, ota lapsen äiti vaimoksesi, olethan jo vedellytkin häntä, ja kokoa oma perheesi ja pidä siitä huolta, ja jätä TURHANPÄIVÄISET ja ITSEKKÄÄT materialistiset haaveesi. Jokainen IHMINEN on aina materiaa tärkeämpi, ja suurin teko, mitä mies voi tehdä, on rakastaa lapsensa äitiä, kun se vielä on mahdollista, sillä isän ja äidin suhde on lapsen koti!!!!!!!!!
      Jokainen VOI rakastaa, kun päättää niin! Tunteet seuraavat tekoja!
      Jos on niin lusmu ja kykenemätön sitoutumaan perheeseen, joka VAATII sitoutumista ja antautumista ollakseen onnellinen, niin aika keskenkasvuinen ja raukka on sellainen mies!!!
      Kysele täällä palstoilla,, miten pitäisi tehdä parisuhteessa, ja saat TASAN TARKKAAN vastauksena: EROA EROA EROA EROA ....... Sitä tämä maailma janoaa, ei onnellista lapsuutta kenellekään! Sen VOIT päättää SINÄ, onko teillä onnellinen perhe vai ei! Vaimosi, lapsesi äiti, tarvitsee jämäkän ja rakastavan miehen rinnalleen kyetäkseen lapsen kasvaessa hakeutumaan koulutukseen ja töihin. Pakenetko vastuutasi hauskanpitoon ja materialistiseen elämänmenoon, jota kadut vanhuksena????? Sitten eräs päivä seisot Jumalasi edessä ja vastaat siitä, minkä hylkäsit!

      • mek

        Jos joku nainen olisi minulle tehnyt tuon niin olisin poistunut takavasemmalle koska lapset pitää olla suunniteltuja ja pitää kysyä mieheltäkin että haluaako lapsia ollenkaan ja tyypillinen suomi pissis eli pilaa raha-asiansa ja sitten yrittää lapsen avulla saaada miehen elätäämään itsensä ja suhde kaatuu omaan mahdottomuuteensä.


      • Lisää rahaa!!!
        mek kirjoitti:

        Jos joku nainen olisi minulle tehnyt tuon niin olisin poistunut takavasemmalle koska lapset pitää olla suunniteltuja ja pitää kysyä mieheltäkin että haluaako lapsia ollenkaan ja tyypillinen suomi pissis eli pilaa raha-asiansa ja sitten yrittää lapsen avulla saaada miehen elätäämään itsensä ja suhde kaatuu omaan mahdottomuuteensä.

        Siinäpä pakenisit mutta elareiden maksua et voi väistää vaikka ilmoittamatta lähtisit. :)


      • mek
        Lisää rahaa!!! kirjoitti:

        Siinäpä pakenisit mutta elareiden maksua et voi väistää vaikka ilmoittamatta lähtisit. :)

        Elareita tarvitse maksaa vasta sitten kun isyys on todistettu ja kun ei ole naimisissa niin se ei riitä että nainen sanoo että ole isä jos mies ei myönnä mitään.


      • käytä kortsua
        mek kirjoitti:

        Elareita tarvitse maksaa vasta sitten kun isyys on todistettu ja kun ei ole naimisissa niin se ei riitä että nainen sanoo että ole isä jos mies ei myönnä mitään.

        Pakolla hakevat. Jos et suostu lähtemään, joudut maksamaan joka tapauksessa.


      • mek
        käytä kortsua kirjoitti:

        Pakolla hakevat. Jos et suostu lähtemään, joudut maksamaan joka tapauksessa.

        pitää lahteä tarpeeksi kauas eli suomesta pois niin eivät ne ulkomailta hakemaan tule.


      • 1089
        mek kirjoitti:

        pitää lahteä tarpeeksi kauas eli suomesta pois niin eivät ne ulkomailta hakemaan tule.

        Ulkomaille lähteä, koska ei tajua ehkäisystä ja pakoilee vastuutaan?????
        Lapsellista. Säälittävät luuserit joutaa mennäkin.


      • mek
        1089 kirjoitti:

        Ulkomaille lähteä, koska ei tajua ehkäisystä ja pakoilee vastuutaan?????
        Lapsellista. Säälittävät luuserit joutaa mennäkin.

        Samanlaisia luusereita ne naiset ovat jotka luulevat pitävänsä miehn kun hankkiutuvat salaa raskaaksi miehen tirtämättä sitä niin voisivat ihan itse elättää lapsensa niinkuin alkuperäisessa tapuksessa. Ei ole miehen tehtävä elättää naista joka omalla tyhmyydellään luottokepoisuutensa pilannut ja ei halua töihin mennä ja se siitä. Kotiäidin homma on siitä riskialtista kun 20 vuotta on ilman työtä ja tulee ero niin olet taas puilla paljailla kun ei ex akoille elareita enää ole ja on pakko mennä töihin ja se siitä.


      • 1089
        mek kirjoitti:

        Samanlaisia luusereita ne naiset ovat jotka luulevat pitävänsä miehn kun hankkiutuvat salaa raskaaksi miehen tirtämättä sitä niin voisivat ihan itse elättää lapsensa niinkuin alkuperäisessa tapuksessa. Ei ole miehen tehtävä elättää naista joka omalla tyhmyydellään luottokepoisuutensa pilannut ja ei halua töihin mennä ja se siitä. Kotiäidin homma on siitä riskialtista kun 20 vuotta on ilman työtä ja tulee ero niin olet taas puilla paljailla kun ei ex akoille elareita enää ole ja on pakko mennä töihin ja se siitä.

        Kuka on kotiäitinä 20 vuotta?
        Siinä täytyy olla jo vähintään seitsemän-kahdeksan lasta. Ainoat tällaiset perheet joita tunnen ovat vanhoillis-lestadiolaisia, ja heillä ei juuri avioeroja ole.
        Onko liian paljon vaadittu, että mies tajuaisi, että se nainen voi tulla raskaaksi aina. Ehkäisy voi oikeastikin pettää, vaikkei kukaan yrittäisi huijata.

        Miten voi olla puilla paljailla, jos on töissä? Ja miten työnteko on pakko, sillälaillahan elää. Ei taida sinulla olla käsitystä millaista kituuttamista tuilla eläminen on. Kyllä sitä paljon mieluumin tekee töitä, jos pystyy.

        Ne mainitsemasi luuserinaiset hoitavat sen lapsen toisin kuin se iskä joka pakoilee ulkomailla, kun kortsun käyttö vaati liikaa älyä.


    • Nainen101

      Ensiksi lakkaat vihaamasta lasta. Hän on syytön äidin metkuihin.
      Ja käytä tästä edes päin kumia.

      Toiseksi alat suunnittelemaan elämääsi yksin huoltaja isänä. Tulevaisuuden suunnitelmat pystyy toteuttamaan myöhemmin tai jopa lapsen kanssa. Älä missään nimessä suotu äidin yksinhuoltajuuteen. Ja pidä kaikki kuitit tallessa mitä ostat lapselle.

      Vaikka vauva on nyt pieni niin yritä viettää lapsen kanssa mahdollisiman paljon aikaa. Ettei äidin turmeleva vaikutus pilaa lasta. Nyt vauva on pieni nyytti mutta 3v ikäisenä lapsi tuottaa iloa.

      • ggbnhj99

        "3v ikäisenä lapsi tuottaa iloa. "

        Minä en kyllä ikinä sano näin kenellekään >:(
        Ja kaksi lasta olen saanut täysi-ikäisiksi asti...


    • testaavaikkamaksat

      Onko vaimosi/avovaimosi käynyt "tyttöjen kanssa" tai itsekseen/työkavereiden kanssa hotellireissulla, ulkomailla tai ns risteilyllä 1-2kk sisällä "yllättäen" tai "tapahtuneen" raskaaksi tulon aikoihin Tai jälkeenpäin katsoen mukamas keskosaikana syntynyt mutta täysikasvuisena?
      Älä ole tyhmä, järki käteen eikä se kyrpäsi, faktat pöytään ja testit tulemaan!

    • ryyyyyps

      Tämä ilman kortsua nussiminen on testi, voiko teihin ämmiin luottaa :ADFAS Sen jälkeen teidät voi heittää menemää ja saatte ihan rauhassa elää omaa elämäänne. Lapsella/Lapsilla turha kiristää, ne ei itsenäiseen tosimieheen tehoa haukkukaa vaan kylmäksi sellanen on pakko olla kun te olette mitä olette.

    • kgjgdf,ugh

      Miksi sinä mies et käytä kondomia jos et halua lapsia? Miksi et ota vastuuta vaikka tiedät että riski tulla raskaaksi on aina olemassa vaikka nainen käyttääkin esim pillereitä? Etkö tiedä että ainoa varma keino välttää raskaus on olla ilman sukupuoliyhteyttä. Jos vahinko sattu olet itse ollut pelissä mukana, kanna siis teoistasi vastuu. Lapsi on syytön!

    • mikeboy3

      Elarit 200€/kk ja ne loppuu aikanaan... ei se maailma tähän kaadu :)

    • lapm74

      Sanoisin että ensimmäisenä lakkaa syyttämästä sitä naista tilanteestasi. Itse olet päätöksesi tehnyt. Hyvä puoli asiassa on se että sinulla on myös valta tehdä asialle jotain.

      Muut ovat jo neuvoneetkin että rahaa säästöön, vaadit naiseltas myös toimenpiteitä, jne... Kyllä ne asiat siittä alkavat paranemaan. Jos tilanne ei miellytä, tee sille jotain.

      Ja jos sinulla on pienintäkään epäilystä onko lapsi sinun, teetä isyystesti.

      Meistä jokainen tekee elämästään juuri sellaisen kuin haluamme sen olevan. Lakkaa olemasta uhri ja ota ohjat suunnasta jonne olet menossa.

    • Elämää nähnyt

      Selvitä isyytesi ja Kelako sen hoitorahan laskee - selvitä sen määrä euroissa.Ei ole pakko olla yhdessä jos siltä tuntuu.Eikös elatusraha ole tämänhetkisten tulojesi mukainen.Ainakin eläkkeet meille eläkeikäisille on palkkatason mukaiset ja vielä siitä alijäämäiset.Pakotus näkyy ja tuntuu kaikessa ja kaikissa.Avokas on tehnyt tämän laskelmoiden ja sinä mennyt ansaan...älä tuhlaa omaa elämääsi jos tuntuu ,että kohde on väärä.Avokas on ollut moraalia vailla,ja valmis vastuuseen myös omalta osaltaan.

    • Olisiko kannattanut

      miettiä mihin kalunsa dippaa?

    • dtfygukhij

      No voi, voi....

      Lopeta tuo itsesääli ja ota vastuu. Kakka juttu mutta lapsi on syytön. Lapsen äiti ei voi vaatia mahdottomia elareita jos ei sinulla ole mahdottomia tuloja. Soita soskuun ja ota selvää asiasta, kerro miten on käynyt. Lapsen äiti ei voi vaatia mahdottomia vaan ihan normaalia elämää lapsen parhaaksi.

    • Rauhoituhan nyt

      On aina riski, että nainen voi tulla "niissä hommissa" raskaaksi. E-pilleritkään ei ole 100% varmoja. Joten kannattaa jättää ne hommat kokonaan tai käyttää ees kortsua varmuudeksi vaikka nainen sanoisi käyttävänsä pillereitä, jos ei ole valmis ottamaan vastuuta ja alkaa vihata lasta joka on syytön. Ikävä hommahan se on, että muija huijasi, mutta tämmöinen mahdollisuus on olemassa.

      Mikset voisi erota? Jouduthan yhdessä eläessäsikin makselemaan lapsen kuluja?

      Onko ne hienot autot ja asunnot sellaisia, että sen takia kannattas itsestä jojoon vetään? Ja onhan lapsiperheilläkin omistusasuntoja ja autoja ym. (jopa hienoja)? Ei ne välttämättä ole toisiaan poissulkevia asioita.

    • Eteenpäin!

      Ettehän te ole naimisissakaan.
      Sen kun lähdet.
      Elarit määritellään muualla, ei sinun avokkisi siitä päätä.

      Mikä tässä asiassa on nyt näin kauheaa. Elämä on edessäsi.
      Monesti vaan käy niin, että haluaa itselleen kaiken hyvän, mutta myöhemmin huomaa, että pelkkää hyvää ei voi saada. Kaikki maksaa, aina.

    • gdg

      Eikö tällaiset puupäät lue näitä perhe sivustoja ennenkuin alkavat hommailla naisten kanssa. Minä aloitin lukemalla näitä sivuja ennen seksiä joten minua ei naiset voi huijata.

    • Shark Mac

      Isipappa-valtio on puolellasi tässä siinä mielessä, että se raha, joka menee nyt parasiitin ruokkimiseen, menisi veronmaksajien pussista eikä pelkästään sinun. Jos siis eroat.

      Ja elareitahan sinä maksat jo nyt kauppakassin muodossa.

      Anna mennä vaan!

    • Ei äpärälapsen elätt

      Jos miehellä br.tulot n.1800 e /kk niin onko mahdolllista, että elatusmaksu ollut n. 120 e/kk, siis reilu 10 v. sitten?
      Meinaan vaan, kun reilu 10 v sitten mieheni höpisi itsekseen ja hoki tuota summaa useaan otteeseen ja jotenkin hermostunut...
      Kysyin jälestäpäin ja sain jotenkin niin hätävalheenoloisen vastauksen, en uskonut. Asia vaivannut minua paljon,
      eli olisko mahdollista, että tuo n. 120 e oli jokin elatusmaksu, jonka tuleva "pimeä" maksaminen hirvitti häntä?
      Otan ero heti miehestäni, jos asia näin on. Vastatkaa joku, please.
      PS. Kuinka tuo maksaminen ns."pimeästi" onnistuisi?
      Hän on kova veikkaamaan, ja ennen tuota tapausta melkein aina pieniä summia tuli, ja arvatkaapa on tullut enää.. eli josko sitäkautta..

    • valoaikaan

      Naisen ilkeä kieli on tuhonnut hänen haluaman lapsen tulevaisuuden innostumalla vähättelemään miestä ja miehen unelmia ja jopa isyyttä toteamalla että lapsi oli hänen aikaansaannoksensa tahallisen vahingon seurauksena. Kaiken lisäksi tulee ilmi naisen epärehellisyys. Hän kertoo veloistaan vasta kun on saanut miehen ns.nalkkiin. Epärehelliydellle ei voi rakentaa.Luottamuksen takaisin saaminen on ison työn tulos. Naisella on vahingon jälkeenkin vapaus valita ottaakko lapsi vai ei. Miehellä sitä vapautta ei ole joten päävastuu lapsesta on aina äidillä ja äidin pitää sen jälkeen elää niin ettei vahingoita isäksi hankkimansa mihehen suhdetta lapseen eikä keskinäiseen ystävyyteen perustuvaa suhdetta. Jokaisella on omat unelmansa. Naisella kenties kotiäidin ruusuiset kuvitelmat, miehellä komeat autot,luksusasunnunnot ja hulppeat lomat. Tämän yhteensovittaminen on helppoa jos on rakkautta. Aina ja jokaisena hetkenä on tehtävä valinta ja vastattava omasta valinnastaan. Tässä valinnan on tehnyt nainen ja mies on tullut vahingossa isäksi. Koska naiseen ei voi luottaa, ota selville isyytesi isyystestissä ja jos olet isä rakasta lastasi olette sitten yhdessä tai erikseen mutta vihan ilmapiiri tapaa kaikki kolme ainakin henkisesti.

    • Moira

      No, mulle kävi samoin. Mutta olen nainen. Tässä sitä nyt yksin hoidetaan ex-ukon haluamaa kakaraa.

      Elämä pilalla ja rikastumisesta omasta elämästä/itsensä toteuttamisesta saa todellakin vain haaveilla.

      Ex-ukko liitää tarjoamassa vaaleanpunaisia unelmia (lue karua yksinhuoltajuutta) uusille naisille.

      Että osaa ne ukotkin tän homman!

    • kriittisyys

      Ei kuulosta tulevan menestyjän aloitukselta. Ikään kuin hänen työmahdollisuutensa kusisivat yhden lapsen takia. Itse luin itseni ekonomiksi ja lapsi syntyi vahingossa kun oli 22 ja muija just päässyt lukiosta 19. Ei oltu kihloissa tai mitään. Mietittiin aborttia, mutta ei sitä sitten tehty. Nykyään lapsi on 10. Ei olla äidin kanssa yhdessä, mutta ystäviä kyllä. Voisin jopa haluta jotakin enemmän hänen kanssaan. Mulla on auto, asunto, vene ja paljon tulee reissattua. Silti on parasta mitä tiedän ottaa lapsi ja hänen äitinsä mökilleni. Lapselle maksan ellareiden lisäksi muutakin ihan mielelläni. Äitinsä tosin on ehkä maailman kiltein ihminen eikä ikinä ole vaatinut yhtään mitään. Eikä kyllä katalasti suunnittellut lasta selkäni takana, mutta jos näin olisi tehnyt en silti vihaisi lasta.

      Elämä tuo haasteita ja niistä nyt vaan pitää selvitä. Voi sitä upota velallisen mukana, tai sitten päättää selvitä siitäkin.

    • ppppp

      jos haluut säästää "salassa" ainoa vaihtoehto on käteinen ja hyvä jemma..
      oletetaan jos sulla jossain säästötililla joku potti ja ero tulee ni eukkos saa siitä osan.. sen takia käteinen

    • Kannat vastakkain.

      Tollaisessa suhteessa ei kannata jatkaa hetkeäkään. Valehteli sinulle päin naamaa asioista ja nyt sitten kiristää sillä asialla sinua. Pakkaa kamat ja poistu paikalta. Se on pikku hinta kun makselet joka kuukausi lapsesi elämää. Mitä perustaa sinulla on enää jatkaa suhteessa kun luottamus omaan kumppaniin on selvästi hävinnyt. Ei kerro veloistaan, hankkiutuu tahallaan raskaaksi ja maksattaa sinulla kaiken.

    • ero1

      Ainoa mahdollisuus on erota ja aloittaa uusi, oma elämäsi. Onhan mahdotonta jatkaa tuollaista yhteiselämää. Raha ja elatusmaksut ovat vähemmän tärkeitä kuin pääsy itsenäiseen omaan elämääsi ilman vihaa ja katkeruutta. Eikä elatusmaksut vie rahaa enempää kuin yhdessä eläminenkään, päinvastoin. Erossa myös omaisuuden jako ja elatusmaksut määritellään virallisesti, joten nainen ei voi lypsää sinua määrättömästi.

      Elatusmaksut määrätään kohtuulliset tuloihisi nähden, eikä se kestä lopun ikääsi vaan vain lapsen täysi-ikäisyyteen asti, ja se aika menee nopeasti. Jos et pysty maksamaan, saat helpotuksia kyllä.

      Muistathan että lapsi on syytön, ja jos pääset tutustumaan lapseesi, hänestä voi tulla sinulle läheinen ja tärkeä, jonka elättäminen ei tunnukaan niin pahalta.

      Lapsesta huolimatta ihminen voi rikastua, toteuttaa itseään ja elää omaa elämäänsä, ja näin ovat selviytyneet monet, monet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2188
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2046
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1951
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe