Tiedonsaanti uhattu

hyvä @suomi24 -porukka, @jarnos24, kaikki treffipalstalaiset ja tänne alueelle satunnaiset eksyneet muutkin suomi24-palvelun käyttäjät,

Treffit-palvelun uudistus on viety oudosti läpi ja se näkyy nyt lopputuloksessa mikä on ollut täysi epäonnistuminen kaikin mittarein.

Kaikkeen en aivan voi kommentoida, koskapa en ole ollut läsnä nyt viimeisimmässä ponnistuksessa kuin marraskuun lopulta.. Tuntuu vain oudolta että suht toimiva 'vanha' Treffit-palvelu haluttiin ajaa alas ja uudessa on jätetty pois kaikki vanhan palvelun hyvät ja toinmivat ominaisuudet ja sitä vielä selitetään suomi24;n toimesta laajalla käyttäjille tehdyllä kyselyllä..

Tiedottaminen uudistuksesta on ontunut, ainakin se mitä minä olen kokenut, sinne joulukuun ensimmäiseen päivtysyritykseen asti jotakin tietoa tuli, tosin lyhyellä varoitusajalla mm. ajankohdasta ja toimista mitä tehdä ennen päivitystä.

Epäonnistunnen päivityksen jälkeen tiedostus loppui oikeastaan tyyten. Olisi voinut kuvitella että olisi kasvojenpesun paikka, mutta ei. Ainoa asia mikä jäi selväksi oli että päivitys siirtyy tammikuulle 2013.

Kun päivitys nyt tammikuussa koitti, tieto saatiin treffit-palvelun etusivulle vain alle 12 tuntia ennen tulevaa päivitystä... Jollakin vain unohtui koko asia. Sähköpostin sai osa 3 vuorokautta ennen määräaikaa. Sanon että osa, koska nämä suomi24-postitukset eivät ole koskaan toimineet. En ole yhtään viestiä saanut mm. tästä keskustelu-palvelusta omaan sähköpostiini, vaikka alueella ollut aika aktiivinen.. Ei toimi.

Ja tämä jälkihoito kaikkinensa... Ei vieläkään linkkiä uusitun Treffit-palvelun etusivulla, tai muuallekaan treffeissä tänne keskustelualueelle, joka on se koko palvelun kohtalon areena, paikka missä saa sanoa sanottavansa ja lukee muiden kommentteja palvelusta. On pyydetty että asioista kerrotaan, tiedotetaan paremmin - käyttötuki kommetoi että 'Miitä tarkoitat, mitä haluat?' Eihän tuo pitäisi olla vaikeea, käyttäjät haluavat tietoa ja haluavat että asioista kerrotaan muillekin kuin keskustelualueelle eksyneille.. Palvelkaa käyttäjiä, hyvä suomi24:n väki, se on se tärkein asia - ei näyttää iloista naamaa pomolle.

IT-ammattilaisen tuntuu tosi pahalta. Suomi24:n palvelujen ja Treffien käyttäjiä ei saa näin kohdella, Suomi24:n väki, kertokaa mitä teette, miksi teette ja kuinka se palvelua parantaa. Mutta kertokaa se meille niin että sitä ei tarvitse hakea ja metsästää.

3

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palaute mitä uudistetusta Treffit-palvelusta halutaan, estetään jo lähtökohtaisesti. Treffien Opastus-osioissa on vain linkki palaute-sivulle, siinä jo kirpaisee pakollisena tietona nimi ja puhelinnumero - usealla jää palaute antamatta, kuten @suomi24 sen haluaakin. Miksi ei palautetta saa laittaa ilman puhelinta ja nimeä? Eikö riitä että on omalla nimimerkillä kirjautunut?? Vittuilua!!!

      Toisaalta sitten keskustelualue 'Treffit uudistuu' ilmoittaa sisäpiirissään että tämä on se paikka missä voi vaikuttaa. Tässä keskustelupalsta missä kerrotaan mitä korjattu ja mitä ilmoitettu kehitysidoeina tuotekehitykseen.

      Tämähän on aivan tarkoituksellista sabotointia @suomi24:n toimesta. Oteetaan se pakollinen palaute mikä tulee keskustelualueen kautta. Sehän jää väkisinkin pienekis kun treffit-palvelussa ei missään kerrota että palautetta voi laittaa myös suomi24-keskustelussa.

      On pelleilty suomi24:n toimesta jo pitkään, väsytetty se vähäinenkin palaute tämän Treffit-palveliun osalta..
      Kohta voi @jarnos24 todeta alaisilleen: "Hei, hoiditte homman hienosti, homma meni kuin suunniteltiin. Työtkin jatkuu teillä taas 6 kuukautta"

      • Jos sinä et ole trolli tai työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveysongelmista niin olen kyllä todella yllättynyt. Sen verran ahkeraan tulee salaliittoteoriaa, että näitä viestejä lukiessa suorastaan viihtyy.


    • hurahoo

      Kaveri on oikeassa, suomi24:n toiminta on kuraa..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4902
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      288
      3019
    3. 134
      1787
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1607
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1149
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1109
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    Aihe