Tipaton tammikuu.

Miten on mennyt?

on jo mennyt puoliksi, oletteko pysyneet tipattomana?

53

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ent. Kainuulainen

      Hyvin on mennyt, ei mitään vaikeuksia! Samalla loppui tupakan polttokin viime vuoteen! Sen lopettaminen on ollut vaikeampaa, mutta joka päivä helpottaa. Tuskin tulen polttamaan enää ikinä, on se sellaista myrkkyä! Hengityskin jo parin viikon jälkeen helpompaa. Mut ainakin yhden kylmän kaljan otan, kun kuukausi vaihtuu.

    • Silmät kirkastuu

      Hatun nosto sinulle, ota vaan 1 kalja ja jätä siihen. Lake sitten kuukauden lopussa, oletko paljon säästänyt tupakan ja alkoholin jätettyä sinut?

    • Ent. Kainuulainen

      Kyllä mä jo sen verran laskeskelin, että rahaa säästyy väh. 500 € kuukaudessa!
      En ole mikään ryyppyveikko ollut koskaan, mutta saunan päälle on aina tullut juotua pari, kolme kaljaa ja viikon loppuna muutama enemmän kapakassa käynnit.Siihen kun vielä lisää reilun askin tupakkaa päivässä, niin kyllä niistä vaan kertyy kuukausi tasolla melkoinen potti! Näitä ei vaan ole tullut ennen ajateltua. Kannustan lämpimästi muita tipattomalla olevia, Zemppiä!!

      • Syöpäläinen 2013

        Kuolema odottaa oven takana, nauti kaikista paheista, kun vielä voit.


      • Juopalainen 3102
        Syöpäläinen 2013 kirjoitti:

        Kuolema odottaa oven takana, nauti kaikista paheista, kun vielä voit.

        Pidä ovi kiinni ja pysy sisällä, ja nauti hyviä juomia kunvielä voit.


    • Raitis ja reilu

      Ehkäpä odottaa pitempi elämä, parempi hengen kulku ja kirkaat ajatukset.

      • Tippa-lita

        Se elämä vaan tuntuu paljon pidemmältä kun ei ole nautintoja.


      • Umpihankihiihtäjä

        Kirkkaitahan minä ajattelen koko ajan, eli onkelma ei oo siinä, vaan kun ei oo suksie?Et sattumalta tiijä mistä saisi halavalla käytetyt sukset?


    • arskavaan1

      Kaksi kertaa kunnon känni on tullut otettua tähänmennessä. Eli melkein tipaton.

    • Järjen hiven

      Aamulla ei tarvitse miettiä, mitä tuli tehtyä ja sanottua, kun pysyy tipattomalla.

    • Mikä on mennyt

      Joo, puoliksi on pysytty tipattomana.

    • Jatkuu hyvin..

      Hyvin on mennyt tipattomana,tämä alkaa näyttää valoisalta ja jatkan.

    • ...

      No aenu on että mulukku vähän tiputtaa

      • Sukseton tammikuu

        Nuorempana se tiputti varpaille, vanhempana kastuu kantapäät, sama ongelma. Ootko sinä hiihtomiehie? Oisko sulla myyvä ylimääräset sukset halavalla.


    • Parittomat sallittu

      Lupasin muijalle uutenavuotena, että oon puoli vuotta ilman olutta. Enää en sitten ota kun joka toinen päivä korkeintaan.

    • Ihan tipaton

      Onhan tammikuu lopuillaan, jos on eksyneet viinaksiin,pääsee vieroitushoitoon.

    • Ent. Kainuulainen

      Hyvin on mennyt, edelleen jatkuu ja loppuun saakka! Tupakan polttokin loppui ja lopullisesti. Sitä myrkkyä en enää keuhkoihini vedä! Reilu viikko sitten ostin sukset ja kävin tänäänkin hiihtämässä 5 km ja yhteensä olen hiihtänyt tänä aikana jo yli 30 km! Viimeksi olen hiihtänyt joskus v. 1997- 98. Alkuun aika kovaa homaa, mutta pikkuhiljaa alkaa kroppa tottumaan.. Ensi perjantaina kun lämmitän saunan, niin otan kyllä pari kylmää kaljaa ja konjakki paukun sen päälle!! Sen verran täytyy ''juhlistaa'' saavutusta! Tarkoituksena on sen verran muuttaa entistä elämää, että viikolla sauna kaljat jätän ottamatta, mutta absolutistiksi en halua ryhtyä! On se joskus mukavassa seurassa mukavaa vaikka vähän törpötelläkkin.

      • Aavehiihtäjä

        Kun sinä ostit sukset ja lähit hiihtämään pois kaenuusta ja pääset päämäärääsi, niin myytkö mulle ne sukset halavalla? Kato kun minähi halluon päästä pois täältä.


    • Pysy lujana

      Hiihto on hyvä harrastus ja pitää painon kurissa, sekä vahvistaa lihaksia. Entä jos sitten kaljan jälkeen, iskee tupakan himo, on monelle vaan niin käynyt?

    • Painon vartija

      Muuten on menny hyvin mutta kun on iso jano.Eikä oo suksie että pääsisi tupakan ostoon. Ei sulla sattusi olemaan ylimääräsie, meinaan suksie.Oon jo liittyny painonvartijoihin, minun vahtivuoro on keskiviikkona.

    • ei oo mennyt

      ku vituttaa kun ukko haukkuu aina että on huonosti siivottu koti kun olen eläkkeellä nyt viimein ja hän vielä töissä pari vuotta, ja hän kun tulee kotiin, syö eli ruoka pitää olla valmiina vähintäin mikrossa ja sitten istuu ja katsoo vain telkkaa illan paska läskiukko, painaa 120 kg, samaten koko viikon, vaikka sanon että mullakin olisi VP joskus!
      Noo samaahan jouduin tekemään työssäollessanikin ja kun kuljin esim. 90 km.n päässä töissä, kaikki kotityöt ootti mua senjälkeen aina...pyykinpesut, astianpesut ym....
      Minä laitan nykyään ruoat joka päivä hänelle, siivoon ja tiskaan ja haen puut ja lämmitän talon ja käytän päivisin ulkona koirat ja ruokin ne (kolme isoa koiraa ja kissakin), pesen pyykkinsä ja kiitos on haukkua aina, 22v yhdessä oltu ja tuo on kiitos, mää en jaksa enää narsistia,,,luonnetta...määräilevää aina ja moittivaa ja haukkuvaa kun ei oo tehty noin....
      otan joskus illalla muutaman oluen, olen muuten itse "normipainoakka" kuiteskin,
      verrattuna haukkujaukkooni, joka juo lähes 3-4 iltaa viikossa oluita ja väkeviä, kun on niin raskasta työssä...just joo, kun vain vähän neuvoo ihmisiä siellä...töissään.....

      "tälläistä tämä mun elämäni on, sanoi kummityttönikin aikanaan 4,5vuotiaana, kun kenkä upposi lumihankeen ja isi kysyi miten se nyt noin kävi" kun olivat muutossa apuna meillä silloin joskus.....

      että mä haluun jonnekkin, vaikka vain Tuonelaan....jo....

    • Arvostus nousee

      MIstä niitä näin ahkeria löytyy,mene välillä lomalle ja jätä ukko yksikseen.

    • Ent. Kainuulainen

      Kyllä mä olen sen päättänyt, että tupakkaa en polta enää koskaan! On sen verran liikkuminen mukavampaa, kun henki kulkee paljon paremmin. Aavehiihtäjälle neuvoksi, että älä lähde pois Kaenuusta, vaikka sukset saisitkin. Ei se ole herkkua täälläkään koko ajan ruuhkissa liikkua, välillä suoraan sanoen vitu....! Kyllä Kaenuussa olisi paljon parempi asua ja olla. Kukaties vaikka joskus tulisin vielä takaisin koti konnuille.
      Sinulle ''ei oo mennyt'', jonka ukko valittaa jatkuvasti ja jokapaikasta, niin lähde muutamaksi viikoksi lomalle ja anna ukon olla yksikseen ja laittaa ruokansa ja siivota jälkensä! Jos ei siitä opi ja ala kaivata, niin laita kilometritehtaalle..

    • sarana55

      ei tippaakaan moneen vuoteen. taitaa maksa luulla minun jo kuolleen.

    • Ilo ilman viinaa

      Empä ole tipoitellut, en halua pahaa oloa ja päänsärkyä, ei ole hauskaa humalassakaan.Parempi herätä aamulla,on selvät muistot päässä.

    • ei oo siis mennyt

      eli jo vuosia olen miettinyt tuon sun nimim. "arvostus nousee" mielipiteitä, vaan kun oon niin pölijä niin vaan oon täällä tuon "veljen" kanssa eli ja sisko ja veli kuin ollaan vielä ja näytellään ulkopuolelle kaikkea ns. kulissi avioliittoa, joten kaikki luulee että voi hitto kuin hyvin heillä aina meneekään.....jo vuosia....
      ja v***t, kun sais aikaiseksi lähteä kalppimaan jonnekkin, ihan itse ilman että toinen sanoo jos lähdet niin poltan talon jne...., lapsetkin asuu ympäri Suomee...

      taas ns. ihana tuleva vuosi möllöttää....yksin ja passata, passata jotain ...ilman kiitosta mistään...
      I,m going away....

    • Tipaton

      Jos menee elämässä huonosti, niin menee vielä huonommin,jos turvautuu alkoholiin. Pikkuhiljaa se hivuttaa otteensa pikkusormesta koko käteen ja alkaa hallita sinua ja häiritä normaalia elämää.

    • radon klo

      eipä oon ollunna vaikeeta..
      eokko otti pari viikkoo pihvin kansa jätinpä ottamatta
      tänään pe 1.2 taijan ottoa punaviiniä ja burritos-täytteitä yms
      töijen jäläkeen...
      se onkiin jo toinen juttu...

      nukkumaan............

    • Vanha aukaisematon

      Mulla on kaapissa tummunutta puolukka likööriä, onkohan mennyt pilalle ja ajattelin olla raittiuslinjalla vielä?

    • Ent. Kainuulainen

      Tipaton ohi, eikä tehnyt tiukkaakaan! Palkitsin eilen itseni muutamalla kaljalla ja parilla konjakilla, eli kunnon kännillä!! Mukavaa se on välillä nollata päätä..

    • helemi jo syntyessää

      nyt alako herkuton-helemikuu....
      sitten on (m) .unaton-maaliskuu...

    • Herkkukuu

      Helmikuu on ystävän kuu,syömme leivoksia,maaliskuussa syömme pääsiäsimunia ja mämmiä.

    • jees ja se on vaan

      niin että tämä Helmi-kuu on minun ikioma kuu, nimittäin mun nimikuu!

      Kenelläkään naisella tai miehellä ei ole omaa kuukautta vuodessa, ajatelkaa miten nautin itse tästä nimipäiväkuusta!
      Kaikille Helmi-kuille onnea koko kuukauden ajan!
      Jippii!
      Se on vain meidän Helmien kuu!

    • eokko heittä lokkoa

      minä soan aena lokkoa päelle eli mullae on oma kuu lokakuu...

    • Ystävänkuu

      Lokkoa, mietin sitä jokusen aikaa ja sitten välähti vasta,niin se helpsti tulee heitettyä ja tulee lokakuu.Helmikuulla jos ostaisi vaimolle helmet, loppuisko se lokakuu?

    • noo kuuleppas

      sinä ystävänkuu, elä sie mies anna naisesi heittää "lokkoa" päällesi, ei se niin mene, sillä se herra on se talossa, ja kellä se "hegemonia" on, kuten jossain vanhassa elokuvassa sanottiin....?
      Se joka avaimet pitää "taskussaan"!
      Vaan liekkö tuo humorisesti otettava juttu, vaikka se lienee monissa liitoissa oleva totuusasia!
      Voishan sitä kokkeilla että sanoo vaimolleen että nyt on helemikuu ja ostin sulle helemet, joten jätäppä se lokakuu pois laskuista eli et lokkoa lätki mun päälle ennee!?
      ;-) eiks vaan?

    • raitish.. ja reipash

      mi...mi...mitässhhh.........jokooo....sheh.....on.....helmikuu.............en.... ehtinyt ....tipattomalle....tammisskuulle........no......sithen...vuonna............eis....muuta.....

    • Valohoitoa

      Ystävän- helmikuu lähestyy loppuaan ja kohta aurinko herättää meidät aamulla valollaan.

      • ei, voi ei

        kun mun oma nimipäiväni kuu loppuu kohta!
        Ja nytkään ei oo kukkaan muistanut että mulla oli ihan oma kuu eli toinen olevasta vuodesta oleva kuu nimellä eli siis tämä HELMIkuu!

        Kiitos teille kaikille koska kukkaan ei taaskaan tänävuonna tuota tajunnut!
        Ei onnitellut eikä käynyt edes kylässä, se on tätä nettiaikaa ettei kukkaan jouda enää kyläilemään kuten ennen, noo ei mullakaan enää ollut luutaa oven edessä, merkkinä siitä etten ole nyt kotona!

        ;-)) ei kun kevään odotusta kaikille lukijoille siis täällä netissääääää....


    • Vielä tipaton

      Onnea Helmille, kuun loppu on meneillään ja ehtii vielä, ei juhlaihmisiä olla ,ei tulla käymään kakkujuhlille.

      • jeeppsisjee

        KIITOS SULLE, vielä tipaton....
        oisinhan toki kakun tehnyt jos olisin tietänyt ketä tulee juhlimaan nimpparikuukauttani ja muutakin mukavaa olis laitettu sitten....!

        mutta ensvuonna ilmoittakaahan nimellänne niin tiedän tehdä kakkua ym. teille sitten, eiks joo?

        Toivotan terveekstulleet sitten teidät kaikki luokseni te ilmoittautuneet siis ensvuonna jos elossa oon/ollaan sitten,,-,)) jee


    • Pohtii Tipaton

      Helmi on kaunis nimi ja varmaan on vauva ollut ihasttuva Helmi, kun on noin saanut nimensä.

    • Ryypätkääpä

      Elähän Helmi nielase vielä, Touko viettää nimipäiväänsä 24.5, eli hänelläkin on oma kuukausi. Tietenkin nimesi sopii tähän ketjuun paremmin kun puhutaan tipattomasta tammikuusta, vielä on helmi jäljellä, helmikuussa.

      • noo nyt see

        loppuu jo huomenna tää mun Helmi-kuukauteni!
        Menipäs se äkkiä ohitse jälleen kerran!
        No, Toukoja lienee vähemmän nimipäiviä viettäviä, kuiteskin sitten onnee heille aikanaan!
        Joo, lienen vieläkin "ihastuttava Helmi", ainakin nimeltäni, aikanaan sanottiin mua "korven ruusuksi", Heh, naurattaa vieläkin...tuo sanonta....
        kato piikki se on joka pistää....
        joutui antaa pakkeja....hyville pojille....aikanaan....harmittaa....

        ruusuthan ovat jopa kurttuisiakin eli kurtturuusut, että se siitä ja loput päivän peilissä, mutta ei kun lämpimämpää kevään maaliskuuta tulevaa kaikille ja kevään odotusta!


    • Onnin päivää

      On hyvä lähteä maaliskuulle ja sitä odotellessa, meillä kaikilla on nyt Onni mukana tänään.

    • helemikuun helemi

      toivoooi kaikille lukijoilleen rattoisaa kevään odottelua ja palaillaan taas Toukonkuun miehen eli TOUKON- kuulla...
      ja oishan se mukavaa nähä jossainkin kaikkia mukavia immeisiä joiden kanssa täällä vain netissä jutellaan???
      Mahoton lienee pyyntö nykyaikana???? Ei oo sitä kasvotusten kontaktia enään, ummikkona netissä toisilleen vain ollaan.....
      Ja arvaillaan, kukahan tuohonkin vastasi, pikkukylillä arvaillaan, mutta kaupungeisaa ollaan kui öö aapisen laidalla, ei oo tietoo kuka mihinkin vastasi...

      Ennen oli ennen, ja parempaa aikaa joka suhteessa, sanon vaan minä.... mitä sanot sinä????????

    • Vielä tipaton

      Täällä kipristellään raittiina pakkasessa ja keväisen auringon valossa. Pääsiäistä odotellaan ja lumen sulamista.Aurinkoista kevättä sinne Helmille ja muillekin.

      • Tipattomalle vielä

        kiitosta!
        Jännää että nyt maaliskuussa on nuo kaameet yöpakkaset!
        Muistelisin että ennen ne oli yöpakkaset helemikuussa ja toki osa vielä maaliskuussakin, muttei ihan noin kylymää ollut silloin???, lienee muistissa vikkaa, noo, onhan jo ikkääkin mulla yli 60v nyt, ettenpä sitten enää noita muistanut!

        Ei oo sitä sittenkään vielä kasvihuoneilmiötä, vai mitä se nyt olikaan nimeltään..., vaikka toitotetaan sitä...Suomessa onneksi ei oo....vielä...

        Keväisen kauniita päiviä kaikille lukijoille ja yöpakkasilla peiton alle kätkeytymisiä ja lämpöä lissää silloin huoneisiin ( ja vierellä olleeseen toveriin toki)!
        Ja sitä mämmipäivien ja pääsiäismunien syöntien odotusta nauttimisiin....

        toivottaa menneen helmitalvikuukauden Helemi!


    • Vielä tipaton

      Alkoholin kulutus on laskenut, onnitellaan itseämme siitä.Kesän kynnyksellä ollaan ja vietämme aikaa luonnossa,tarkkaillaan kulutusta.
      Onnittelut Helmille myös!

      • kiitos vielä tipaton

        kun muistat huomisen nimpparinikin!
        Toivottavasti Touko nimisillä on kivempi kevät kuukausi kuin oli helmikuussa talvella!
        Heleää helatorstaita ja Euroopan päivää 9.5.-13 kaikille lukijoille ja mukavaa kesän ja kunnollisen grillauskauden odotusta!
        Toivoopi Helmi


    • Kiitos sulle, vielä

      tipaton, olet ihana ihminen, kuka lienetkin ja mistäpäin Kainuuta lienetkin, ilo "jutella" kanssasi täällä!
      Mikähän ollenet horoskoopissasi?
      Ois kiva tietää, mietin, vaan en uskalla sanoa...olet niin myötäelävä ihminen kuiteskin...
      että vaikka asuisimmekin lähelläkin ja ehkä tunnettaisiinkin toisemme?
      Kukapa tietänee, noo ehkäpä lienetkin nuori poikonen...?
      Who are you?

    • Vielä tipaton

      Kukka viettää tänään nimipäivää, on varmaan harvassa näitä Kukkasia?
      Tipaton ei ole Ruusu, mutta kukka kumminkin ja hiukan kellastunutkin.
      Olen "tyttönen" ja naisen ikää ei sovi kysyä, mehän täytetään 50v.enintään.
      Helmikin on aivan Helmi, siis koko ikänsä, kuvastaa nimi kantajaansa ja tosi kaunis nimi.Kauniita kesäisiä päiviä tulossa, nautitaan niistä.

    • jees "tyttönen"

      kiitos kivoista viesteistäsi!
      Niin, Ruusu-set, niitä on niin monia kuin keltaruusun vertaa, minä löydä en, laululetaan laulussa ja Kukka-Maariaita on kylällämme ainaskin yksi ja olihan aikanaan tai on vieläkin Ahti Karjalaisen tytär Kukka-Maaria!
      Eikös vain?
      Liiton lehdessäni oli juttu, kun mies sanoi vaimolleen että en voinut kukkaa tai ruusua tuoda sulle äitienpäivän aikaan, koska Ruusun päivä jo meni ja vasta huomenna oli Kukan päivä!
      Heh!
      Jännää että näitä ns. vanhoja nimiä on alkanut tulla uudelleen lapsille!
      Ai hitto kun itse olen inhonnut ikäni tuota Helmi nimeäni!

      Vieläkin kun pitää jossain sanoa nimeni, inhoon sitä sanoa vaikka pakko on!
      En ole muuttanut nimeäni koska isän sisko on samanniminen!

      Aikanaan keskikoulun kirjastonhoitaja kuuli sen että Elmikö? Teki mieli sanoa joo-o!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe