Raskaana vaikka kuukautiset?

tietämätön

Tiedän, että näitä keskusteluja on ollut paljon, mutta mikään niistä ei ole lähiaikoina tehty.

Itse olen nyt ollut pari kuukautta ilman ehkäisyä mieheni kanssa. Viimeisen kuukauden loppupuolella alkoi alamaha olemaan omituinen. Esimerkiksi kun tein äkkinäisiä liikkeitä niin oikealla puolella tuntui viiltävää kipua. Ruoka ei maistunut ja etomistakin oli, vessassakin sain ravata jatkuvasti. Rinnatkin olivat vähän arat.Nyt 13 päivä piti tehdä testi, mutta kuukautiset alkoivatkin 10. päivä ja kestivät 3 päivää. Ne eivät olleet mielestäni erilaiset kuin normaalista muutenkuin että kipuja oli vähemmän/ei yhtään vaikka yleensä saan olla sikiöasennossa melkein koko ajan jos en ota kipulääkkeitä. Kun kuukautiset loppuivat on sen jälkeen ollut rusehtavaa pientä vuotoa, mutta sidettä ei tarvitse käyttää kun se on niin vähäistä. Kuukautisten jälkeenkin on ollut etomista, mutta oksentaa ei ole tarvinnut. Lämpö ollut noin 0.5 astetta normaalia korkeampi.

Halusin nyt kysyä teiltä, että onko mahdollista olla raskaana vaikka on kuukautiset? Testin teen heti kun tämä pienikin vuoto loppuu. Haluaisin kuulla onko kenellekään muulle näin käynyt.

30

25743

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kukkuuuu5

   Testihän se vain kertoo ja sen voi tehdä vuotaa tai ei.

  • rritva

   No voit olla raskaana tai voi olla että et ole. Saatat aivan hyvin kuvitella nuo oireet, voivat liittyä johonkin muuhun kuin raskauteen tai sitten ovat raskausoireita. Mahdollisuuksia on paljon. Tee testi.

  • hepe2013

   Sinun täytyy mennä lääkärin vastaan otolle .. voi olla muutakin kuin raskautta oletko tehnyt raskaus testin ,, jos testi negatiivinen et oo raskaana siis kyse on jostain muusta ..

  • tinttu891

   Kyse voi olla valekuukautisista, viiltävä kipu voi johtua kystista tai limakalvon ohenemisesta, tee testi ja varaa aika gynelle.

  • terveysasioissa kandee aina olla yhteyksissä lääkäreihin, mitä vakavampaa, sen nopeammin

  • muorieinuori

   Ei se vuoto sitä testiä haittaa.
   Joillakin voi olla jopa useat kuukautiset.

   Testi kannattaa tehdä hetimmiten

  • kokemusta molemmista

   Raskaana voi olla, vaikka tulisikin kuukautiset.
   Esim. kaksosraskautena alkaneissa toisen alkion keskenmeno tai kohdunulkopuolinen raskaus. Pikaisesti lääkäriin!

  • tietämätön

   Testin teen heti huomenna aamulla. Mutta jos nega tulee niin kai täytyy silti lääkäriin mennä. Kiitos vastauksista :)

  • normaaliako

   Tapaustasi en tiedä, mutta, jos vuoto on ns. normaalia et ole raskaana, pieni vuoto tai tiputtelu voi raskaudesta huolimatta tulla, paras, että käyt tutkimuksissa, jos raskaus on alkanut sikiö voi vaurioitua, ellet tarkista asiaa

  • Iloinen tieto

   Raskaana vai ei?
   Oireesi ovat hieman epämääräiset sitä mieltä olen.
   Hedelmöittymisen aivan alussa tavallisimmat ensi oireet tässä.
   Voimakasta pahoinvointia ja oksentelua useimmilla naisilla.
   Rinnat kosketus arat ja sinua väsyttää aikatavalla.
   Sitten kuukautiset ovat myöhässä ehdottomasti ja jos ne eivät ilmaannu laisinkaan, niin yleensä tehdään raskaustesti.
   Joka sitten yleensä on luotettava ja kertoo kuinka asia on.
   Ja testi kannattaa tehdä sitten kuukauden sisällä, sillä jos olet raskaana - et voi käyttää kaikkia lääkkeitä odotuksesi takia takia.

  • 47b7ww7

   Voi olla raskaana, vaikka olisikin kuukautiset. Minulla on kaksi ystävää, joilla oli kuukautiset muutaman raskauden ensimmäisen kuukautisen aikana normaalisti, vaikka raskaustesti näytti positiivista. Lapset ovat ihan terveitä ja normaaleja, ei siinä mitään.

  • tii2

   Tee testi. Itse olin juuri noin raskaana ja kolmet kuukautiset tulivat. Joskus voi tulla ongelmia jos ns kuukautisvuodot jatkuvat raskauden aikana joten testi ja pian.

  • Näin..

   hei.. Näinkin voi käydä: kuukautiset tulivat normaalisti ja ainoa oireeni oli jatkuva pissahätä. Epäilin pissatulehdusta ja kappas ei ollut, vaan olinkin raskaana pissanäytteen mukaan. Neuvolassa testi näytti kuitenkin miinusta ja terveydenhoitaja lähetti kotiin itkuisen naisen.. En kuulemma ollut raskaana.
   Mutta.. nyt tämä ei-raskaus täyttää kohta 21v. Lopulta selvisi, että olin jo vkolla 16-17- olisittepa nähneet terveydenhoitajan ilmeen tällöin..

   • joillakin on

    Niin voi, tunnen erään rouvan jolla oli moonikset sekä raskaus samaan aikaan, tyttö tuli.


  • fitha

   voi fitha. jo on puheenaiheet. miksi taukit ette mee lääkärille

  • Pannut vai ei pannut

   Riippuu oletko pannut sen miehesi kanssa vai ainoastaan ollut häneen kanssaan. Vai oletko pannut kenties jotain toista miestä.

   Jos panee ilman ehkäisyä niin voi tulla raskaaksi, onko se jotenkin uusi asia?

  • MENKAT

   MENE LÄÄKÄÄRIIN, ÄLÄKÄ NETISSÄ KYSELE.

  • fbgfbbg

   Voi, mulla oli paljon kovempia vuotoja ekan kolmanneksen ajan ja viikottain. Istukassa oli jotain vikaa ja keskenmeno uhkasi, mutta onneksi kaikki meni hyvin lopulta, ja nyt lapsonen on jo koulussa...

   lääkäreiden ohjeet vaihtelevat, osa on sitä mieltä, että pitää elää normaalisti, osa suosittaa vuodelepoa ja ettei saisi nostella mitään maitotölkkiä painavampaa. Jokainen päättäköön omalla kohdallaan millaisen riskin ottaa.

  • meandmyhairyfriends

   en ymmärrä miten henkilö joka ilmeisesti toivoo tulevansa raskaaksi, ei tiedä ihmisen lisääntymisestä hittojakaan. ei millään pahalla, mutta kuitenkin. tulee mieleen, kun vaihdoin puhelinoperaattoria ja miesmyyjä puhelimen toisessa päässä halusi varmistaa, että onko näyttelijänkadussa jiitä. en voinut olla vastaamatta, että näytteli _j_änkadussa on aina jii. myyjä sanoi että hänen täytyy varmistaa että osoite tulee tietoihin oikein kirjoitettuna...en varmasti voi kehuskella omalla älyllänikään (koska en osaa edes käyttää isoja alkukirjaimia), mutta please, vähän yritystä!

   pahoittelen hieman ilkeämielisen oloista ilmausta, on vitun huono päivä (lue= viimeiset 3 kuukautta), ja yritän kuvitella että päteminen kahdelle ihmiselle muka helpottaisi oloani.

  • mies 30.v

   Olen mies mutta minäkin tiedän että kyllä voi olla raskaana vaikka olisi kuukautiset päällä!!

  • ollakovaikoeikö

   Täällä samat epäilyt! Kohta lähden kauppaan ja haen testin. Olen epäillyt olevani raskaana aiemminkin, mutta sitten menkkojen alkaessa jättänyt ajatuksen taka-alalle. Oireet olen laittanut haamuiksi, sillä mulla on vauvakuume ja HALUAISIN kovasti olla jo raskaana! Mutta juuri äsken ruuan syöminen teki todella tiukkaa ja sitten tuli lentolähtö vessaan, oksennus!? Menkkoja ollut, edelliset loppuivat vasta. Ne viimeisimmät oli kummalliset, lyhyemmät kun IKINÄ. En enää voi laittaa kaikkia tuntemuksia pois mielestä, vaan teen testin. Olen tehnyt joskus paljon aiemminkin, viimeksi viikkoja ja taas viikkoja sitten näytti negatiivista.

   • tsikenimursu

    Liittyy aiheeseen mut kysynpä silti: eli voiks tulla raskaaks jos on sormittanu spermasilla sormilla ? Siis tiiän että spermaa on sormissa paljon vähemmän kun jos jätkä laukee sisää, mut eihä elimet sais ees koskettaa toisiinsa jos ei oo kortsuu pääl. Mietin vaa et jos se on mahollist...


  • näin meillä

   itselläni oli kuukautiset kolme kuukautta en edes osannut aavista olevani raskaana ajattelin olevan hormooni häiriöitä ,kun kävin lääkärissä lääkäri totesi että normaali raskaus neljäskuukausi menossa meinasin tippua pöydältä

  • Haloo sinne avauksel

   No miten kävi testissä?

  • ollakovaikoeikö

   HAAMU! Uusi testi myöhemmin.

  • tiatoo

   On olemassa ihmisiä jolla on kaksiosainen kohtu ja molemmissa eri kierto......

  • Dogtor. h.g

   Kyseeseen saattaa tulla perätilasynnytys. Jos ruskeaa tulee etupuolelta viittaa siihen, että sieltä välistä puuttuu kannas eli ns. väliliha joka on vaurioitunut suuren meisselin laskeumana. Nykyään kyllä saadaan kannas ommeltua ja samalla pienennettyä vaginaa määrätyissä olosuhteissa.Joten ei kannata menettää toivoa.

  • Utelias1231

   No, miten kävi?

  • mää ja

   niin miten kävi joko vauva???

  • Pupunen33

   "Valekuukautiset"ovat hyvin yleisiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mika Muranen juttu tänään

   Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
   Sananvapaus
   28
   2498
  2. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

   Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
   Tv-sarjat
   27
   2298
  3. Millaisessa tilanteessa näit hänet

   viimeksi? Saitko sanottua mitään vai jähmetyitkö ja vaan katselit?
   Ikävä
   75
   1281
  4. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   7
   1203
  5. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   351
   1133
  6. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   88
   1014
  7. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   97
   962
  8. Kukka kuoli Koivuhaassa

   Tuommonen nimi oli tuolla murhapalstalla syyllisestä pallas puro jukka antero mutta kukka oli se toinen?
   Kokkola
   11
   958
  9. Olet nainen premium

   Minuun verrattuna. Yksi päivä kävin suihkussa ja hetken sen jälkeen katsoin itseä peilistä ja tulin siihen tulokseen ett
   Ikävä
   33
   951
  10. Näin sinut tänään

   Pitkään on ollut helpompaa. Olen hyväksynyt sen, ettei meitä ikinä tule. Olet käynyt mielessäni enää harvemmin, en ajatt
   Ikävä
   34
   916
  Aihe