Lada on luotettavin vaihtoehto nykyisille autoille.

Kanto.

Olen viimeaikoina ajellut aika pitkiä työmatkoja ympäri Suomea. Siellä ajellessa on nähty vaikka mitä autoja tahansa tienposkessa odottamassa kyytiä jonnekkin. En ihmettele ollenkaan miksi ei yhtään Ladaa näkynyt simahtaneena tien reunaan. Minulla on senverran kokemusta Ladasta että olen sen huomannut kestäväksi ja luotettavaksi autoksi.
Käytettyjä Ladoja saa hyvinkin edullisesti ostaa jos vain ehtii ne kun tahtovat mennä kaupaksi aika nopeasti. Muistan kun ostin tämän nykyisen Ladani se kuulemma ei ehtinyt olla autoliikkeessä kuin paripäivää. Entinen omistaja soitti että möisinkö hänelle sen takaisin oli kuulemma tullut katuma päälle vaihtoautoonsa johon oli sen vaihtanut.
Sellaista se autokauppa on kun sekaantuu näihin uudenaikaisiin "hyviin" autoihin, joissa on sitä eletroniikkaa ja hilluveita aivan liikaakin. Suomen oloihin ei sovi hennot hilpetöörit autonvarustuksiksi, eivät ne tule kestämään täällä.

6

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikee sitä kuulee

      Sää noin niin kun siellä tampereen betoniprole lähiössä ale talvilenkkareissa hiihdät liideliin ostaan kaljaa ja makkaraa. Niin Ei siin sitä tyämatkaa juuri kerry, eikä noin sun huamiot ole juur minkään väärttei. Siksi Sun kantsii enemmänkii kertoo, et mikä bilsu on parasta ja nousee jyvin päähän. Ja mikä sipulitee maistuu eniten just makkaralle, jne..
      Nääs auto ja naisjuttuihin sun ei kantsi rahattomana poikamies tuulipuku rasviksena just ottaa kantaa.

      Meinaan, et ny vaan kirjoota sillä työttömien ruokalasta saadulla tietokoneella nyt vaan juttuja sipuliteemakkaran ja bilsun vaikutuksesta miehen olemukseen ja hyvinvointiin, meinaan noin niinko sen alan asiantuntijana siinä sulla on saumaa.

      itte just vedin tanskalaista säilykemakkara perpperonia tos 300 g pötkön ruisleivän ja maidonkanssa. Kun toi naapurirapun pirjo on niin taas hormooneiltaansykkivässä kunnossa, nin mä oon sitä nylkyttäny 3 kertaa päivässä, niin se vie aika paljo tota energiaa. Nääs Stondis vaatii lihaa ja maitoa ja kaloreita ja rasvaa. Niin jaksaa ottaa eteen ihan tollai sarjassa. Suosittelen sitä
      ravinnemallia sullekin, niin sun mieskunto silllon sattuu varmasti kohralleen.
      Se onnääs moro tältä Lieslahresta, jotta moikailaankun nähdään tamamlen torilla.

    • ppoott

      Eipä niitä Ladoja tosiaan ole liikenteessä enää moneen vuoteen ollut. Sossussa ja viinakaupan kulmilla voi joskus nähdä jonkun vanhan eläkeläiskommunistin Ladan raadolla. Yleensä sekä Lada että kuski herättävät lähinnä sääliä.

      • ?? ++ ++??

        sinäkö se itkuiikka oot siinä alkon oven vierressä joka ikinen päivä.


      • ppoott
        ?? ++ ++?? kirjoitti:

        sinäkö se itkuiikka oot siinä alkon oven vierressä joka ikinen päivä.

        En ole. Kyllä se on joku toinen ladisti.


    • Tosielämän sankari

      Lada mies viettää makoisaa elämää, on onnellinen ja voi hyvin.
      Ei oe autosta tressiä, ei edes auton hinnasta tai huoltokuluista. Sensijaan vastakohtana on kalliin länsiauton hankkinut velallinen osamuksu velallinen, joka topatussa merkki-tuulipuvussa papuilee ja nuukana säästää. Elämä on ankeeta ja velka painaa. Ja kalliit huollot ja muu länsiauton omistajan kyykytys alkaa vaivata ja se näkyy jo potenssin puuttena ja yleisenä huono hermoisuutena ja pahoin vointina. Myös peräsuoli oireilee ja pska ei poistu kun olo on niin raihnaisen ummehtunut, kun länsi autolla ajaa ja siitä liikaa maksaa.

      Vatsaavasti Ladamies voi hyvin ja on onnellinen. Pukkaa eri naisia ja vertailee kokemuksia. Syö hyvin ja naiset kiitää lada miestä ladamiehen hyvästä ja viriilistä etuveitikasta, jolla voi lystäillä pitkään ja hartaasti. Parhaimmillaan kun Länsiauton omistaja elintaso hiihtää lapissa ja tuskailee länsiauton elektroniikan kanssa lapissa, niin samaan aikaan Lada mies vetäisee länsi auton omistajan vaimoa suorasukaisesti ahteriin ja monityydyttämätön vaimo kiittää tuota alkukantaista ladamiehen lemmen raivoa. Vaimo saa jo tunnissa sen. mitä ei parissa vuodessa omalta länsiautomieheltä saa. On miehet rautaa ja ja stondis kohadillaan tuumii ladamies ja poistuu paikalta ennen kuin Länsiautomies palaa nuutuneena kotiinsa. Kalliit määräaikaishuollto ja teknikka ongelmat syövät länsi-auto miestä kovin.
      Lada mies sirtyy uusiin seikkailuihin ja syö rasvaa ja voi virkeästi........

    • Kanto.

      Voi voi voi surkea paikka, mille tasolle hyvän keskustelun aloitus painuikaan. Ajattelimpa vain että jospa juteltaisiin asiallisesti kuinka paljon Lada onkaan parempi kuin muut autot näin talvella ja sitten kesällä. Sehän on kaikille jo selvinnyt että se on sitä oikein suurella kirjaimella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe